perliuke11
2011 11 08, 12:16
Ilindau i sita tema ne del savu priezasciu... Noriu papasakoti savo seses atveji, del ko ji padave skyryboms. Seses santuokai tik metai su trupuciu, pries pora menesiu ji padave skyryboms. Su vyru turi dukryte, kuriai 10 menesiu... Dar draugystes metu matesi, kad is to zmogaus nieko gero nebus - gere. taciau turbut akla meile mano sesei buvo uzverusi akis ir prota. Gal dar ir nebutu skubeje tuoktis, bet sesuo pastojo. Na, tevai, visi aplinkiniai sako, kaip dabar busite nesituoke ir t.t. (sesuo 22 metu, jis - 5 m. vyresnis). Zodziu, didziausia jo blogybe - gerimai. Kai sese buvo 8 men nescia, susipykes su uosviu isejo pas savo tevus, o buvo ziema, labai salta, zinoma girtas. Isejo, isjunge telefona, zodziu, sese tiek prisinervavo, pradejo galvot, gal kur nukrito girtas, dabar susals, numirs ir pan. galu gale paaiskejo, kad buvo pas tevus, nors tie sake jo neregeje.... nu, grynai vaiku darzelis, nesamone tokia. zodziu, galeciau daug cia prirasyti, ko yra pridirbes. kai blaivas, atrodo normalus, sako sesei kad ja myli, bet argi tai akstinas likti kartu, jei prisigeres grasina, kad ja uzmus? zodziu, jau seniai sakiau, kad skirtusi, bet matyt zmogus pats turi prieit prie tokio sprendimo. galutinis taskas buvo, kai jis jai pasake, kad atseit turi pazistamu teisme, ir is jos atims mergaite. Aciu Dievui, tada ji suprato, kad pasmerkt save tokiam gyvenimui, yra absoliutus kosmaras. aisku, jai dabar sunku, bet jau pradeda suprasti, kad skyrybos buvo geriausia iseitis. noretusi kazkaip jai praskaidrinti nuotaika, nusivezti kur papramogauti, bet mergyte dar maitina savo pienuku, tai yra kaip ir prirista  Na stai kiek daug prirasiau...  aciu, kad isklausete.
Akvilchikas
2011 11 08, 14:44
QUOTE(perliuke11 @ 2011 11 08, 13:16) Ilindau i sita tema ne del savu priezasciu... Noriu papasakoti savo seses atveji, del ko ji padave skyryboms. Seses santuokai tik metai su trupuciu, pries pora menesiu ji padave skyryboms. Su vyru turi dukryte, kuriai 10 menesiu... Dar draugystes metu matesi, kad is to zmogaus nieko gero nebus - gere. taciau turbut akla meile mano sesei buvo uzverusi akis ir prota. Gal dar ir nebutu skubeje tuoktis, bet sesuo pastojo. Na, tevai, visi aplinkiniai sako, kaip dabar busite nesituoke ir t.t. (sesuo 22 metu, jis - 5 m. vyresnis). Zodziu, didziausia jo blogybe - gerimai. Kai sese buvo 8 men nescia, susipykes su uosviu isejo pas savo tevus, o buvo ziema, labai salta, zinoma girtas. Isejo, isjunge telefona, zodziu, sese tiek prisinervavo, pradejo galvot, gal kur nukrito girtas, dabar susals, numirs ir pan. galu gale paaiskejo, kad buvo pas tevus, nors tie sake jo neregeje.... nu, grynai vaiku darzelis, nesamone tokia. zodziu, galeciau daug cia prirasyti, ko yra pridirbes. kai blaivas, atrodo normalus, sako sesei kad ja myli, bet argi tai akstinas likti kartu, jei prisigeres grasina, kad ja uzmus? zodziu, jau seniai sakiau, kad skirtusi, bet matyt zmogus pats turi prieit prie tokio sprendimo. galutinis taskas buvo, kai jis jai pasake, kad atseit turi pazistamu teisme, ir is jos atims mergaite. Aciu Dievui, tada ji suprato, kad pasmerkt save tokiam gyvenimui, yra absoliutus kosmaras. aisku, jai dabar sunku, bet jau pradeda suprasti, kad skyrybos buvo geriausia iseitis. noretusi kazkaip jai praskaidrinti nuotaika, nusivezti kur papramogauti, bet mergyte dar maitina savo pienuku, tai yra kaip ir prirista  Na stai kiek daug prirasiau...  aciu, kad isklausete.  Keista, kad taip tevu itakai pasidave, zenytis ir vsio...na, bet yra kaip yra... saunuole, kad nusprende skirtis. atsigaus, praeis kazkiek laiko ir ras gera zmogu sau ir savo kleckiukui  svarbiausia dabar- artimuju palaikymas...
perliuke11
2011 11 08, 22:13
Visiskai su jumis sutinku  susiras simta kartu geresni ir tikrai bus laiminga. o del tos santuokos... Ji dabar gyvena pas tevus, kaime, o ten... Mastymas zmoniu kaip rusu laikais - kaip cia gimdysi vaika neapsizenijusi. tekejo jauna - 21 m, tai ir atrode, kad gyvenimas bus laimingas ir ilgas kartu, neapsvarste visu uz ir pries... bet turbut daug tokiu moteru, kurios tekejo nematydamos tu blogu savybiu, ir tik veliau viska supranta ir suranda jegu pradet viska is naujo. na, bet kaip yra taip, gailetis nera ko, gime dukra, o velesnis gyvenimas gali buti daug grazesnis.
wytaute69
2011 11 14, 23:59
vyras du metus nedirbo. seima islaikiau as pilnai. Dabar dirba penkis menesius. Na krize, visko buna. Susirado darba sioki toki. Vis sakiau - kol turi bent si ta, pasidairyk geresnio, ateis ziema, nebus ten darbo (salygos neleidzia), Nieko. "as gi dirbu, ko tu DAR nori? " Sivakar buvo pokalbis. Tai sakau paziurim kartu ko nors, perziurekim skelbimus, gal rasim ka. "kad nera reikalo kol kas" " o tai kiek tu ten dar dirbsi" " sia savaite" "O kas po to?" "nezinau" "tai gal paieskok ko nors? paskui gi nerasi per savaite.." As gi dirbu, ko tu DAR nori?" "noriu kad bent viena zingsni i prieki pagalvotum!" "tau reikai tu ir galvok!" " bet mes turim bendrus vaikus tu privalai apie juos galvoti!" " as dirbu, ko tu vis vaziuoji ant manes!!!" Atsistojo ir nuejo praustis. Manau tai ir bus paskutinis lasas. Kitaip as niekaip neisivaizduoju kaip sita zmogu priversti islaikyti bent jau savo vaikus !!!!
evuxiene
2011 11 15, 15:21
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 15, 00:59) vyras du metus nedirbo. seima islaikiau as pilnai. Dabar dirba penkis menesius. Na krize, visko buna. Susirado darba sioki toki. Vis sakiau - kol turi bent si ta, pasidairyk geresnio, ateis ziema, nebus ten darbo (salygos neleidzia), Nieko. "as gi dirbu, ko tu DAR nori? " Sivakar buvo pokalbis. Tai sakau paziurim kartu ko nors, perziurekim skelbimus, gal rasim ka. "kad nera reikalo kol kas" " o tai kiek tu ten dar dirbsi" " sia savaite" "O kas po to?" "nezinau" "tai gal paieskok ko nors? paskui gi nerasi per savaite.." As gi dirbu, ko tu DAR nori?" "noriu kad bent viena zingsni i prieki pagalvotum!" "tau reikai tu ir galvok!" " bet mes turim bendrus vaikus tu privalai apie juos galvoti!" " as dirbu, ko tu vis vaziuoji ant manes!!!" Atsistojo ir nuejo praustis. Manau tai ir bus paskutinis lasas. Kitaip as niekaip neisivaizduoju kaip sita zmogu priversti islaikyti bent jau savo vaikus !!!! cia ner ka komentuoti, kam jus trecia vaikas namie, issikirsit tik kazin ar alimentu sulauksit  bet kokiu atveju kaip ir anksciau teks vienai islaikyti vaikus.Sekmes ir kantrybes
wytaute69
2011 11 15, 17:38
QUOTE(sindirela @ 2011 11 15, 16:21) cia ner ka komentuoti, kam jus trecia vaikas namie, issikirsit tik kazin ar alimentu sulauksit  bet kokiu atveju kaip ir anksciau teks vienai islaikyti vaikus.Sekmes ir kantrybes  kad tris turiu, cia butu ketvirtas
given444
2011 11 17, 09:03
na va vytaute, o cia apie visokius gylius kalbejote...kartais neverta testi toliau.pati tai pajusit.
QUOTE(mazute2008 @ 2011 04 01, 17:05) Sveikos! Na rasau nes jau kokie metai balansuoju ties skyrybu su vyru riba... Mes nesusituoke, auginam 2m 10men suneli, bet santykiai tokie, kuriu nemoku apibudinti. Jauciu, kad abu lb atsalom vienas nuo kito. mano vyras "daug dirba"... na jis turi savo versla, iseina i darba kada nori, pareina ir kada nori. Bendraujam mazai, nera tam laiko, net ir prie pusryciu stalo, negali bendrauti nes valgo... Gryzes nueina pamiegoti, o as per dienas su vaiku. Bandau kalbeti apie buiti, nera laiko, ne dbr palauk... Pradejau jaustis vienisa, jei kur einam kartu, tai tik jei jam ko reikia. Lovoje ir kazkas ne taip, nebejauciu is jokios aistros, atsigula i lova, galva uzsitraukia ir miega. Labai daznai jei nesutinku su jo nuomone ar ka pasakau ne tokiu tonu pradeda siusti, rekti, dauzytis. Visada viskas turi buti taip kaip jis nori ir ne kitaip. Beto, jo mama lb kisasi i musu gyvenima, man tai nepatinka, kazkada pasakiau, tai jis uzstojo mama, atseit ji mum padeda, o man jau vemti nuo tos pagalbos. Tikrai, esu pasimetusi, artimi zmones daznai klausia :"Is kur turiu kantrybes su ju gyventi?" Na jis negeria, neruko, pinigus parnesa,rankos nera pakeles, taciau zodziu apie save esu girdejusi visokiausiu. As jauciu toki salti, jam as neidomi, mano norai niekas, gali aprekti visokiais zodziais vidury gatves, mano tevu namuose ir t.t pastovus pamokslai, kad tai sviesos neuzgesinau, tai plauku vonio rado ir t.t. Perskaiciau kitu mamu pasisakymus, atrodo man nera taip blogai, bet nebegaliu gyventi su zmogum vien todel, kad jis yra perspektyvus, kad uzdirba. Norisi zmogaus, kuris suprastu, padetu, o ne priekaistautu, kad as visada pikta. O kaip nebuti piktai jei buitis, vaikas tik ant mano peciu, o jis tik seimos islaikytojas... Beto praejusia vasara jis i musu namus buvo atsivezes savo drauge, 100%mane patikino, kad ji tik studiju laiku drauge, na as jam nieko nesakiau, bet man slykstu buvo, kai su ja gere vyna virtuveje,kalbejo apie kazka, o as su vaiku zaidziau kt kambary ir nepakviete. Aisku, po drauges vizito lb susipykom, net jo mama ji uzstojo, atseit, as cia susikuriau, ji jam tik drauge. Bet, kad ta drauge pakabinusi akis i mano vyra ziurejo... Zinau, kad ir dbr jie sekmingai bendrauja... O skaudziausia buvo tai, kai jis pasake, kad jis tokios drauges daugiau niekada netures, ji pati geriausia, o tai tada kas as? Tarnaite, vaiko auklekartais, kai yra sveikatos ir noro meiluze?.. Sitie vyro zodziai mane tikrai lb paveike, manau paveike ir musu santykius, tik niekaip nerandu jegu padaryti protinga sprendima, uzsimerkti ir gyventi del pinigu ar iseiti ir pradeti nauja gyvenima?...  pas mus laai panasiai  tik nera jokios drauges... anyta nesikisa i santykius, neizeidineja, bet... karts nuo karto issprusta kazkas. labiausiai zudo - tas "gyvenimas vienai"... jo istisai nera namie, daug dirba. tiesa, jis visdaa ir daug dirbdavo, bet... anksciua snekedavome,s viskas ok, viskas aisku. o dabar .... visada uzsiemes, pavarges, buitis ir vaikas tik mano reikalas... tik as cia viena gerai gyvenu, sedziu namie. nezinau kaip ka cia man daryti - bandziau nekreipti demesio, gyvenk kaip nori, tada visia atitolimas. dabar bandau pataikauti, nusileisti, daryti namuose linksmesne atmosfera, nebuti pikta, nu kas tik nori. ir ... nezianu ar cia kas gereja. man visiskai nervai tuoj pakriks, nieko nebesuprantu. eiti pas psichologus ar ka man daryti. bandau sneketi - tai tik as viena kalta esu, jis nezino, ka galima keisti, ka daryti
wytaute69
2011 11 17, 23:00
keiciu viena gera rupestinga, niekur nesivalkiojanti, net kartais geliu parnesanti, kiek gruboka, mylinti vaikus, padedanti buityje gan isvaizdu nedirbanti vyra i toki pat isvaizdu DIRBANTI ir uzdirbanti vyra !!! Moterys, jus net neisivaizduojat kaip sudetinga vienai tempt visa finansine seimos nasta. Dziaukites kad jusu vyrai dirba, uzdirba ir jum nereik sukt galvos ar ryt dar gyvensit ten kur gyvenat ar turesit kuoaprengt ir pavalgydint vaikus ar ne. Sunku buityje - pasisamdykit pagalbininke, liudna vienai - lekit pas drauges. Kai nereik krapstyt kiekvieno cento kisenej, oi tikrai palengveja gyvenimas ir buitis. Tik aciu sakykit kad vyrai dirba ir sugeba seima islaikyt siais laikais.
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 17, 23:00) keiciu viena gera rupestinga, niekur nesivalkiojanti, net kartais geliu parnesanti, kiek gruboka, mylinti vaikus, padedanti buityje gan isvaizdu nedirbanti vyra i toki pat isvaizdu DIRBANTI ir uzdirbanti vyra !!! Moterys, jus net neisivaizduojat kaip sudetinga vienai tempt visa finansine seimos nasta. Dziaukites kad jusu vyrai dirba, uzdirba ir jum nereik sukt galvos ar ryt dar gyvensit ten kur gyvenat ar turesit kuoaprengt ir pavalgydint vaikus ar ne. Sunku buityje - pasisamdykit pagalbininke, liudna vienai - lekit pas drauges. Kai nereik krapstyt kiekvieno cento kisenej, oi tikrai palengveja gyvenimas ir buitis. Tik aciu sakykit kad vyrai dirba ir sugeba seima islaikyt siais laikais. sausį išsiskyriau su gerai uždirbančiu, gan išvaizdžiu, gėles nešančiu, kambarius tvarkančiu, vaikus mylininčiu, valgyt gaminančiu vyrų... (neigiamų savybių neminėsiu).... gal reikia tel nr???
wytaute69
2011 11 18, 14:05
QUOTE(Ž.J. @ 2011 11 18, 10:11) jei nesimusa, negeria ir pas mergas nelaksto - tada duok
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 18, 14:05) jei nesimusa, negeria ir pas mergas nelaksto - tada duok  vat būtent - blogosios jo savybės: psicholiginis smurtas, alkoholis ir neištikimybė ..... visiškai sutrypė gerasiais.....
wytaute69
2011 11 18, 14:44
QUOTE(Ž.J. @ 2011 11 18, 15:39) vat būtent - blogosios jo savybės: psicholiginis smurtas, alkoholis ir neištikimybė ..... visiškai sutrypė gerasiais..... nu jo...psichologinis smurtas ir mums ne naujiena....o visa kita kaip ir ok...na isskyrus tai kad nenori dirbt ir tinginys baisus darosi...
Germinė
2011 11 27, 00:09
Atsiprašau,kad kaip Pilypas iš kanapių,bet neskaitysiu tų n puslapių  Tiesiog papasakosiu apie savo paskutinį lašą:pirmagimiui buvo pažadėta gimtadienio šventė.Su vt tai susieidavom(kai oficialiai per paštą ateidavo alimentai)tai vėl išsiskirdavom.Pinigų žadėtai šventei aš neturiu,tikėtis iš tėvo-nelogiška.Bet visai netikėtai parduotuvėj man atiduoda grąžą iš gerokai didesnės kupiūros,nei aš mokėjau(tyliu)ir galiu nupirkt miniatiūrinį ledų tortą,į kurį galima įsmeigt žvakutes.Bet vt pasiima jaunėlį,nusiveda į kavinę,pavaišina ir grįžta.Nieks būtų nesužinojęs,bet mažius parneša kauliukus ir kt likučius mūsų afganei... Nuleidau tėtį nuo laiptų,nors visada smurtaudavo jis.Matyt,labai skaudėjo dėl vaiko. Dabar esu laimingai ištekėjus už gero žmogaus
linausius
2011 11 27, 01:35
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 17, 21:00) Tik aciu sakykit kad vyrai dirba ir sugeba seima islaikyt siais laikais.  Nu jau ne  Tai norit pasakyt,kad jei vyras dirba ir uzdirba tai igyja teise negerbti,issidirbineti
wytaute69
2011 11 27, 11:24
QUOTE(Germinė @ 2011 11 27, 01:09) Atsiprašau,kad kaip Pilypas iš kanapių,bet neskaitysiu tų n puslapių  Tiesiog papasakosiu apie savo paskutinį lašą:pirmagimiui buvo pažadėta gimtadienio šventė.Su vt tai susieidavom(kai oficialiai per paštą ateidavo alimentai)tai vėl išsiskirdavom.Pinigų žadėtai šventei aš neturiu,tikėtis iš tėvo-nelogiška.Bet visai netikėtai parduotuvėj man atiduoda grąžą iš gerokai didesnės kupiūros,nei aš mokėjau(tyliu)ir galiu nupirkt miniatiūrinį ledų tortą,į kurį galima įsmeigt žvakutes.Bet vt pasiima jaunėlį,nusiveda į kavinę,pavaišina ir grįžta.Nieks būtų nesužinojęs,bet mažius parneša kauliukus ir kt likučius mūsų afganei... Nuleidau tėtį nuo laiptų,nors visada smurtaudavo jis.Matyt,labai skaudėjo dėl vaiko. Dabar esu laimingai ištekėjus už gero žmogaus  kazkaip man cia labiau panasu i ambiciju kova tiesiog...o tia kas cia tokio kad tetis nusivede vaika? Ledu torto tai niekas nemaise nupirkt. Manau vaikui tortu ir svenciu nebutu per daug  svarbu tevai nepradetu lenktyniauti kuris kietesne svente ar dovana istaisys. Papildyta:QUOTE(linausius @ 2011 11 27, 02:35)  Nu jau ne  Tai norit pasakyt,kad jei vyras dirba ir uzdirba tai igyja teise negerbti,issidirbineti  ziurint ka jus laikot negerbimu ir issidirbinejimu. Labai naturalu kai grizus po sunkios darbo dienos norisi pailseti, ar net iseiti kur. O cia gauni vaika i dantis ir dar zmona bamba kaip nieko nepadedi Kai as dirbau, vyras su viakais buvo grizus visada rasdavau vakariene ir sutvarkytus namus. Su retom isimtim zinoma. Taip, vyras jau budavo pavaziavusiu stogu, bet nebambedavo kad jam ten kazko nepadedu. Jokiu indu nesvariu plaut man nereikdavo. TIk pora kart i savaite turedavau isleist ji kur nors. Bet ir pati eidavau. Man atrodo kad moterys kartais per daug nori....Jei vyras uzdirba, o moteriai sunku vienai (nieks man neirodys kad su vienu vaiku imanoma pervvargt, nebent vaikas neigalus ir reikalauja daug spec prieziuros) taigi galim avisada pagalbininke pasisamdyt, bet ne, reik kad butent VYRAS padetu. Ambicijosir ne kitaip.
Germinė
2011 11 27, 13:16
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 27, 11:24) kazkaip man cia labiau panasu i ambiciju kova tiesiog...o tia kas cia tokio kad tetis nusivede vaika? Ledu torto tai niekas nemaise nupirkt. Manau vaikui tortu ir svenciu nebutu per daug  svarbu tevai nepradetu lenktyniauti kuris kietesne svente ar dovana istaisys. Nusivedė ne jubiliatą,o jo brolį.Buvo pradėjęs mane skaudint per vaikus.Be to,nemanau,kad pusė šeimos turėtų pietauti kavinėj,kai kita pusė neturi ką valgyt... Kentėjau gėrimą,mušimą,neištikimybę.Bet kai pradėjo terorizuot vaikus
linausius
2011 11 27, 14:30
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 27, 09:24) Man atrodo kad moterys kartais per daug nori....Jei vyras uzdirba, o moteriai sunku vienai (nieks man neirodys kad su vienu vaiku imanoma pervvargt, nebent vaikas neigalus ir reikalauja daug spec prieziuros) taigi galim avisada pagalbininke pasisamdyt, bet ne, reik kad butent VYRAS padetu. Ambicijosir ne kitaip. As cia labiau kalbejau apie ta atveji,kai vyras naglai savo ala drauge i namus parsiveda,o zmona su vaiku kitam kambary uzdaro  Nezinau,man asmeniskai buvo sunku su mazu vaiku ir tikrai labai daug dalyku nespedavau ir galiu pasakyt,kad net po sunkios darbo dienos nesijauciu tiek nusikalusi kaip su vaiku.Aisku,maziui paaugus,situacija kitokia  P.S minejot,jog irgi patiriat psichologini smurta.Idomu kokia forma
wytaute69
2011 11 27, 14:38
QUOTE(linausius @ 2011 11 27, 15:30) As cia labiau kalbejau apie ta atveji,kai vyras naglai savo ala drauge i namus parsiveda,o zmona su vaiku kitam kambary uzdaro  Nezinau,man asmeniskai buvo sunku su mazu vaiku ir tikrai labai daug dalyku nespedavau ir galiu pasakyt,kad net po sunkios darbo dienos nesijauciu tiek nusikalusi kaip su vaiku.Aisku,maziui paaugus,situacija kitokia  P.S minejot,jog irgi patiriat psichologini smurta.Idomu kokia forma  na kadangi niekada nesu turejusi tik vieno vaiko tai nedrisiu gincytis  psichologinis smurtas, na gerai, lengvas pliaukstelejimas - vaikai apsirgo vienu is tu virusu kur vemia viduriuoja. Vienas visa nakti veme kas 10 min. Ryte jau anam geriau - apsirgo kitas. Na i pavakare abu pasitaise daugiau maziau. Kita ryta as pati pasijauciau kad jau ir man...skambinu vyrui - sakau grizk, apsirgau, vaikus paziuresi (du berniukai po 3.5 m ir mergyte 7 men). Jis - o tai ka TU veiksi? O ten virusas toks buvo kad kokias 3-4 val intensyvus vemimas vyksta kas 10 minuciu, paskui pradeda gereti. Na bet dievulis nubaude  isvaziavo jie i kaima su vienu is vaiku, virusas ji ten pavijo. Vienas buvo, nieks negalejo pagelbet, ir dar vaiku pasirupint teko Panasiu situaciju daug.
linausius
2011 11 27, 15:15
QUOTE(wytaute69 @ 2011 11 27, 12:38) na kadangi niekada nesu turejusi tik vieno vaiko tai nedrisiu gincytis  .................................. psichologinis smurtas, na gerai, lengvas pliaukstelejimas - vaikai apsirgo vienu is tu virusu kur vemia viduriuoja. Vienas visa nakti veme kas 10 min. Ryte jau anam geriau - apsirgo kitas. Na i pavakare abu pasitaise daugiau maziau. Kita ryta as pati pasijauciau kad jau ir man...skambinu vyrui - sakau grizk, apsirgau, vaikus paziuresi (du berniukai po 3.5 m ir mergyte 7 men). Jis - o tai ka TU veiksi? O ten virusas toks buvo kad kokias 3-4 val intensyvus vemimas vyksta kas 10 minuciu, paskui pradeda gereti. Na bet dievulis nubaude  isvaziavo jie i kaima su vienu is vaiku, virusas ji ten pavijo. Vienas buvo, nieks negalejo pagelbet, ir dar vaiku pasirupint teko Panasiu situaciju daug. Dar nuo mamos priklauso ir vaiku ........................... As nesakau,jog reikia vyra darbais apkrayti,bet jis turi rodyti pagarba,buti dekingas ir kiek imanoma demesingas,juk tada ir moteris visai kitaip jausis ir tuos buities darbus iskart lengviau atlikti,kai zinai,kad kazkas tai vertina
wytaute69
2011 11 27, 18:00
QUOTE(linausius @ 2011 11 27, 16:15) Dar nuo mamos priklauso ir vaiku ........................... As nesakau,jog reikia vyra darbais apkrayti,bet jis turi rodyti pagarba,buti dekingas ir kiek imanoma demesingas,juk tada ir moteris visai kitaip jausis ir tuos buities darbus iskart lengviau atlikti,kai zinai,kad kazkas tai vertina  na viskas kaip ir taip, bet paziurekim is kitos puses - grizta vyras po sunkios darbo dienos. Na kiek mes vertinam, ka sakom kasdien? Kiek demesio rodom? Ar taip jau kasdien ir isreiskiam dekinguma uz darba ir rupesti seima? Uz tai kad turim kur gyvent ir ka valgyt? O tai kokio dekingumo ir ivertinimo tada is to vyro reik? del vaiku - taip, mano vienas is dvyniu rekdavo daug ir daznai iki kokiu puses metu  tai toks netgi jeigu ir vienas yra ka veikt. Gerai kad kitas ramesnis buvo.
given444
2011 11 30, 08:54
VYTAUTE, nesupratau  to pavyzdzio del psich  ologinio smurto, kai liga uzpuole...kur cia koks smurtaS IVYKO?
Galakty
2012 01 26, 00:55
QUOTE(karpis @ 2011 11 17, 15:50) pas mus laai panasiai  tik nera jokios drauges... anyta nesikisa i santykius, neizeidineja, bet... karts nuo karto issprusta kazkas. labiausiai zudo - tas "gyvenimas vienai"... jo istisai nera namie, daug dirba. tiesa, jis visdaa ir daug dirbdavo, bet... anksciua snekedavome,s viskas ok, viskas aisku. o dabar .... visada uzsiemes, pavarges, buitis ir vaikas tik mano reikalas... tik as cia viena gerai gyvenu, sedziu namie. nezinau kaip ka cia man daryti - bandziau nekreipti demesio, gyvenk kaip nori, tada visia atitolimas. dabar bandau pataikauti, nusileisti, daryti namuose linksmesne atmosfera, nebuti pikta, nu kas tik nori. ir ... nezianu ar cia kas gereja. man visiskai nervai tuoj pakriks, nieko nebesuprantu. eiti pas psichologus ar ka man daryti. bandau sneketi - tai tik as viena kalta esu, jis nezino, ka galima keisti, ka daryti Na ir pas mus galima pasakyti tas pats..as pavargau, priejau isvada kad tiesiog nemyli manes ir isejau..
wytaute69
2012 01 26, 09:51
QUOTE(Galakty @ 2012 01 26, 01:55) Na ir pas mus galima pasakyti tas pats..as pavargau, priejau isvada kad tiesiog nemyli manes ir isejau.. o tavo vyras irgi daug dirbo ir uzsiemes buvo? O uzdirbdavo normaliai? PInigus seimai nesdavo ar isleisdavo sau? Jei daug dirbo, uzdirbo ir pinigus seimai skirdavo -keiciames. As tau duosiu savaji, tu man savo  Nepalikau as dar jo vis. Vaiku gaila, bet jau kartais kai supykstu tai Nu jus man pasakykit, ar imanoma pr menesi isleisti 2000 lt maistui??? seima 5 asmenu, mazajai 10 menesiu, nu nevalgo tie vaikai sitiek !!! Jauciuosi isnaudojama....moku paskola, visus mokescius, vaikams kai reikai as viska perku, ir dar dali maisto perku...sutarem kad kai masina reiks remontuot jis jau pasirupins. Pasirodo ner pinigu  NU pikta esu kaip nezinau kas siandien
MUMMY112
2012 01 30, 16:47
Jūs čia , matau, vyrais keičiatės  Aš savojo dar nepalikau, bet labai nenudėvėjau, stovis patenkinamas, nors garantinis aptarnavimas ir pasibaigęs O jei rimtai, tai kankina ta pati problema - vyro darbas. Turi savo versliuką, reikalai neblogi. Grįžta namo TOKS nusikalęs...Dėmesio vaikui ir man - 0. Sako, kad pavargęs. Bet taip metai iš metų eis, ir niekas nesikeis, nes jis dievina tai, ką daro. O aš tempiu maisto maišus, nešioju malkas, rūpinuosi remontais ir šiaip... viskuo...A, dar dirbu  Anksčiau aktyviai dalyvavau tam versle, bet dabar pajutau, kad aš nebekenčiu to, ką jis daro. ( Koste, ką darom su garažu??? Aš jį padegsiu!!!) Vyras alkoholiu nepiknaudžiauja, su draugeliais nesišlaisto, pas mergas lyg tais ir nevarinėja  Bet tai kiek galima vienai su vaiku gyvent? Nes ryšys taip ir nutrūksta po truputį... Kam pasiskundžiu, tai sako perdedi, lt parneša, tai ko iš jo nori?
bevardė
2012 02 09, 16:10
QUOTE(wytaute69 @ 2012 01 26, 09:51) Nu jus man pasakykit, ar imanoma pr menesi isleisti 2000 lt maistui??? seima 5 asmenu, mazajai 10 menesiu, nu nevalgo tie vaikai sitiek !!!
Dar ir kaip įmanoma. Aisku, jei parduotuveje apsipirkinesi ties lentynomis su uzrasu nukainuota tai apsisuksi pigiau, bet jei pirksi kokybiska maista tai dar ir pritrukt gali. Kas liecia vaikus tai pastebejau, kad butent brangiausiai man atseina maisto produktai pirkti jiems. Mano seima 4 asmenys, isleidziu maistui apie 1800 ir dar save riboju neleidziu pirkti be saiko. Bet perku tik auksciausios rusies produktus. Tiesa mesos zalios man pirkti nereikia, bet jei reiketu tai vaikai tikrai liktų be sūrelių ir jogurtų.
wytaute69
2012 02 09, 22:06
QUOTE(MUMMY112 @ 2012 01 30, 17:47) Jūs čia , matau, vyrais keičiatės  Aš savojo dar nepalikau, bet labai nenudėvėjau, stovis patenkinamas, nors garantinis aptarnavimas ir pasibaigęs O jei rimtai, tai kankina ta pati problema - vyro darbas. Turi savo versliuką, reikalai neblogi. Grįžta namo TOKS nusikalęs...Dėmesio vaikui ir man - 0. Sako, kad pavargęs. Bet taip metai iš metų eis, ir niekas nesikeis, nes jis dievina tai, ką daro. O aš tempiu maisto maišus, nešioju malkas, rūpinuosi remontais ir šiaip... viskuo...A, dar dirbu  Anksčiau aktyviai dalyvavau tam versle, bet dabar pajutau, kad aš nebekenčiu to, ką jis daro. ( Koste, ką darom su garažu??? Aš jį padegsiu!!!) Vyras alkoholiu nepiknaudžiauja, su draugeliais nesišlaisto, pas mergas lyg tais ir nevarinėja  Bet tai kiek galima vienai su vaiku gyvent? Nes ryšys taip ir nutrūksta po truputį... Kam pasiskundžiu, tai sako perdedi, lt parneša, tai ko iš jo nori?  na zmogus tokia jau butybe...niekad nevertina to ka turi kol nepraranda
mamukas...
2012 02 17, 00:04
Sveikos.. Na ir as cia uzklydau pas jus...Tik tiek kad mano situacija gal siek tiek sudetingesne. Esame seima 5 metai,turime sunu,siuo metu laukiusi antro. Seimoje nebematau seimos,net nezinau kaip parasyti ,bet taip yra.... Daug kartu buvau isduota,visus kartu atleidau, daug melo isklausius esu ir t.t . Zodziu esu nubukinta kaip reikalas. Gyvename ne lietuvoje ,situacija siuo metu tragiska. Pradejau galvoti apie skirybas ir vaziavima i lietuva,si karta labai rimtai,bandziau sneketis ir su juo apie tai ,na lieka kazkoks noras viska sulibdyti,bet ,taciau jis neturi ka pasakyti, jam siuo metu atrodo viskas gerai,nenori jis ta tema diskutuoti ir aplamai ka as be jo darysiu.....,ir ka cia prisigalvoju nesamoniu... Na o as va negaliu,nejauciu to saugumo jausmo su juo ,kuri jausdavau visada.Bijau gimdyti,bijau kad liksiu viena su dviems vaikais svetimoje salyje,bijau kad sedesiu viena namie ir verksiu ,o jis lakstys, bijau kad nesulaiksiu jokios pagalbos vaiku atzvilgiu. Jai jis manes dabar nesupranta ,tai kas bus veliau? Lietuvoje ,bent jau gimines salia bus kurie tikrai pades.. Bet kaip keista ,visada buvome seima,jauciau kad esame seima,kad ir kiek tu jo nuklydimu buvo,o dabar manyje to nera,ar jums taip buvo ? Bet turbut myliu ji,nes daug verkiu,graudinuosi pagalvojus kad gal tektu gyventi be jo ,verkiu isivaizduodama ji su kita,bliaunu kaip mazas vaikas vien pagalvojus kad musu gyvenimai bus ne kartu,o atskirai,kad negulesime kartu lovoje sugule,nors ir neturime apie ka sneketis ,bet vistiek gaila to..... O gal as skubu,gal viskas pasikeis? Gal nera taip jau blogai? Gal padarysiu klaida del kuris gailesiuosi visa gyvenima....????
Erendira
2012 02 17, 11:05
Kažin, ar kas pasikeis į gerą  Paprastai, jei keičiasi, tai tik į blogą.... O verki, nes baisu, nes laukiesi, nes neaiški ateitis, o tas žmogus yra nors koks ateities garantas... Normalu, kad kankina abejonės... tik ar tas gailestis, kad nenebūsit pora nėra baimė pasilikt vienai su savao vaikais ir tik savo atsamokybe? patikėk, ne viena iš mūsų yra patyrusi, kad tai nėra jau taip baisu, bent jau dėl to, kad žinai, jog nuo šiol viskas priklauso tik nuo tavęs, niekas nepridirbs klaulysčių, nenuvils, kad tu valdai situaciją ir gali neleisti tau gadinti nervų
MUMMY112
2012 02 17, 13:51
QUOTE(mamukas... @ 2012 02 17, 02:04) Sveikos.. Na ir as cia uzklydau pas jus...Tik tiek kad mano situacija gal siek tiek sudetingesne. Esame seima 5 metai,turime sunu,siuo metu laukiusi antro. Seimoje nebematau seimos,net nezinau kaip parasyti ,bet taip yra.... Daug kartu buvau isduota,visus kartu atleidau, daug melo isklausius esu ir t.t . Zodziu esu nubukinta kaip reikalas. Gyvename ne lietuvoje ,situacija siuo metu tragiska. Pradejau galvoti apie skirybas ir vaziavima i lietuva,si karta labai rimtai,bandziau sneketis ir su juo apie tai ,na lieka kazkoks noras viska sulibdyti,bet ,taciau jis neturi ka pasakyti, jam siuo metu atrodo viskas gerai,nenori jis ta tema diskutuoti ir aplamai ka as be jo darysiu.....,ir ka cia prisigalvoju nesamoniu... Na o as va negaliu,nejauciu to saugumo jausmo su juo ,kuri jausdavau visada.Bijau gimdyti,bijau kad liksiu viena su dviems vaikais svetimoje salyje,bijau kad sedesiu viena namie ir verksiu ,o jis lakstys, bijau kad nesulaiksiu jokios pagalbos vaiku atzvilgiu. Jai jis manes dabar nesupranta ,tai kas bus veliau? Lietuvoje ,bent jau gimines salia bus kurie tikrai pades.. Bet kaip keista ,visada buvome seima,jauciau kad esame seima,kad ir kiek tu jo nuklydimu buvo,o dabar manyje to nera,ar jums taip buvo ? Bet turbut myliu ji,nes daug verkiu,graudinuosi pagalvojus kad gal tektu gyventi be jo ,verkiu isivaizduodama ji su kita,bliaunu kaip mazas vaikas vien pagalvojus kad musu gyvenimai bus ne kartu,o atskirai,kad negulesime kartu lovoje sugule,nors ir neturime apie ka sneketis ,bet vistiek gaila to..... O gal as skubu,gal viskas pasikeis? Gal nera taip jau blogai? Gal padarysiu klaida del kuris gailesiuosi visa gyvenima....???? Šiaip, pastebėjau, kad panašus "šeimos nejutimas" ateina bangomis ir pas mane. Bet kaip Vytautė69 rašė - neįvertini to ką turi, žmogus. Ir tikrai, visai neseniai dar kartą įsitikinau, kad turiu puikų žmogų. Pats gyvenimas primena, nors ir skaudžioj situacijoj. Jei pati jausdavot, kad TIKRAI atleidot ne vieną vyro nuklydimą, ir galėjot toliau sugyvent, tai gal dabar tiesiog nėštumo hormonai suveikė ( aš griežtai neigiau nėštukė, kad blūdiju, bet kai blaut pradėjau, nes vyras nėjo spintos kartu pirkt, tai daėjo pagaliau  ). Suspėti pabėgti žmogus visad gali, tik va paskui kas? Kaip mano mama sako, turi "dakasyti"vyriškis, o tada jau bėk...
mamukas...
2012 02 17, 14:31
Nezinau ar cia nestumas kaltas ar kas.... As kazkodel esu garantuoa kad jis dar nuklys ne kara,ir zinau kad gailesiuosi jog anksciau nedariau sprendim,aip buna visada,bet po to save pagaunu mastat,o gal nebenuklys,nors pats sako kad nezino kas laukia ateityje.... Vakar vel bandziau kalbeti ,yra sunku kai nesuteikia pagalbos,siuo metu yra bedarbis,o nmie vienintele pareia nuvesti vaika ryte i darzeli,viskas.... visa diena guli prie komo. Prasau lovas pakloti,prasau kambarius sutvarkyti,prasau padeti siek tiek man ,nes man tikrai sunkus sis nestumas, o jis atsako kad TYNGI , ir nepajudina nuo lovos siknos.... Bijau kad taip bus ir kai antras leliukas jau bus su mumis,man tada dar daugau reikes pagalbos. Su juo apie tai kalbejau,sake matysim kaip bus  , su pirmu padejo nrs ir dirbo, o dabar sako,as mama ,mano darbas vaikus auginti ,o jis dirbs,savautgaliais ilsesis ,bijau kad tai teisbe ....
given444
2012 02 17, 15:48
nezinau, net pikta.. kokie dar patarimai is mammy, kad 'dakasytu vyriskis, o tada jau bek.@ kai busi visai ligone, psichiskai depresuota? mamukas, perejau visus gailejimus,-tai naturalus etapas, nesame zombiai juk. o poto esti taip gera ir lengva, juolab jei salia turejot trana. as tik suzydejau - ir maisto gamint maziau, ir tvarka didesne, ir islaidu maziau...visom prasmem. ir nervu nieks nekadina, na gadina(bet kartais).
jis TYYYYNGI. o tu jei patingetum? bet cia juk ne principu karas, neverta su nesubrendusiu eiti i musi. vien jo pizuris-esi mama, tai priziurek-daug ka pasako. juk abu zmones pradeda vaika? ai, tiesiog nera zodziu. kiekvienai moteriai-savo kentejimo ribos. tik kaip viena moteris, praejus pusei metu po vyro mirties pasake:.... ir negalvojau, kad gali buti taip GERA gyventi.
mamukas...
2012 02 17, 19:40
Esu silpna kaip penkiametis. Kazkaip bijau ,sunku, du vaikai visgi, kazkoks tikejimas i ateiti,kad viskas pasikeis....Oj o tiek jis mane per gyvenima mete ,skriaude , o as va kokia lebeda....
QUOTE(mamukas... @ 2012 02 17, 14:31) *,mano darbas vaikus auginti , **o jis dirbs,savautgaliais ilsesis , *vaikus turi auginti abu tevai. **o kada tu ilsesiesi?
given444
2012 02 18, 13:42
mamukas, sakau, kikeviena moteris turi pribresti ir issiskyrimui. kitos "skiriasi" ir dvidesimt metu. kiekviena turi savo kentejimu ribas. blogiausia kai sergama aukos sindromu ar kapstomasi bejegystes liune-tuomet visa gyvenima galima taip kapstytis.
paguodai turbut turi zinot kad puse ltv seimu gyvena atskirai, vadinasi mamos vienos. buna, kas joms padeda, buna kad ne. gali pasiziuret kaip cia plepa mamos, kurios vienos augina vaikus. taigi, ne tragedija but viena. tragedija, kai esi dviese, bet nesulauki jokios pagalbos. dabar yra tik tas susiglaudimas lovoje vakare. o siaip gi REALIAI tu esi ir tau NEPADEDA netgi dabar.
gwidita
2012 02 18, 16:11
QUOTE(given444 @ 2012 02 18, 14:42) mamukas, sakau, kikeviena moteris turi pribresti ir issiskyrimui. kitos "skiriasi" ir dvidesimt metu. kiekviena turi savo kentejimu ribas. blogiausia kai sergama aukos sindromu ar kapstomasi bejegystes liune-tuomet visa gyvenima galima taip kapstytis. paguodai turbut turi zinot kad puse ltv seimu gyvena atskirai, vadinasi mamos vienos. sveikos labai sutinku given444 su tavuoju postu  atrodo parasei ta ka as norejau pati zinau ka reiskia issiskirt,pirmajam vaikui gal net 2veju metuku nebuvo kai tai yvyko,o man dar ne 20..bet pasiryzau nes atsikandus jau jo buvau galutinai jau kazkada sioje temoje pasisakiau..gal kartosiuosi nzn.. bet,teisingai parasei,kad susergama aukos sindromu..pati tai zinau,visiem verkiau kaip man negera,kaip gaunu y skudurus,kos jis alkoholikas ir t.t..bet gyvenau toliau su juo  nuo pat pirmos minutes matesi,kad jis anei vyras anei tevas,anei seimos zmogus.. aciu dievui,kad suaugau ir atejau y prota LAIKU  o ne pragyvenus belenkiek metu ir prisigimdzius nuo tokio erodo galybe vaiku  cia niekas niekam nepatars,kada skirtis,kada gyvent toliau..pati pajusi kai jau bus VISKAS paguost nepaguosiu,tik visom tokiom nepasiryztanciom ir liejanciom asaras del tokiu slykstyniu palinkesiu,kad kuo greiciau ateitumet y prota o mamukui,jetus marija jus laukiates,koky jus vaikely pagimdysit sitiek asaru liedama  mano pacios vaikiukas isnesiotas 9menesius nuolatinese asarose ir nervuose..kiek paskui sveikatos reikia su tokiais spirguciais,kokie jie buna neramus  diena nakty manasis klykdavo..gerai,kad mama atbegdavo pasupuot..o taip tai viena nuo proto gali pabegt o siaip pavyzdys  mano viena drauge su dviem vaikuciais ir issiskyre ir antra karta istekejo ir trecia pasigimde..ir dar syky issiskyre kai uzkniso kvailas vyras  dabar dirba sau,vaikai du jau didoki trecia mazesne,bet laiminga kokia ji  ir gerbeju jai tikrai netruksta  turint vaikuciu nereiskia,kad jau mes mire  gyvenimas tesiasi toliau,jei tik ziuri y prieky o ne atgal
As4arele
2012 02 19, 21:12
sveikutes... atejau pasipasakoti, stiprybes pasisemti Jau greit dvi dienos kai isejau is vyro namu, paemiau abu vaikucius ir lauk. Per 15 metu drauge buvo visko, oj visko, kiek asaru esu praliejus, kiek naktu nemiegojus, kiek pati save negerbiau uz tylejima ir nieko neveikima... Vienu zodziu, kaskaip protas prasvesejo, dauktus sukisau i juodus 100l siuksliu maisus ir isvariau. Pirma diena vyras prisigeres apsiputojes lakste, ieskojo manes, grasino, kele isterikas pas mano tevus, kieksmai liejosi laisvai  , skaiciavo kiek as jam skolinga ir kiek puoduku -leksciu pasiemiau.... siandien jau verkdamas skambina - kad mes jo brangiausi, kad kur vaikuciai (maziausiam pamperi nera gyvenime pakeites, net nezino kur jo darzelis randasi; dicki ne syki i mokykla nenuveze - atseit jam sunku keltis...) kad as didziausia jo meile ir gyvenimo sviesa.....  sutinka eiti ir pas seimos psihologus ir beleka kur, kad tik grizciau, jau kaip kilimelis po kojom tik gulasi. skirtys jokiu budu nenori (nors ne syki per skandalus reke kad varytumem is jo namu) - sako viska darysiu kad griztum ir vel butumem seima, spaudzia tema apie vaikus, kad jis tevas, kad pasikeis, kad prades padeti, su vaikais buti. Vienu zodziu gerietis nerealus (per telefona kalbames). As jau ir pasimetus, aisku noriu davesti viska iki galo, iki skyrybu, nes zinau jo pasakos, prizada, paskui vel tas pats, vel i ta pacia bala. nes nesikeicia zmones is esmes. Kur paimti stiprybes atlaikyti, nes toks jau silkinis patapo, kad oj-oj, tik grizk...  kaip ant to kabliuko vel neuzkibti, reikia kaskaip susiimti, kur ta ryzta paimti... ypac kai raudot i rageli pradeda, jauciu kad santaziuoja tokiu budu mane  sako as negyvensiu jeigu mano vaikus augins kitas vyras  nors as ne pas kita isejau, uzburtas ratas.... sorry, kad taip padrikai, bet pasimetus esu, ir vaikui dar nezinau kaip paaskinti, dar nezino, jam kaip nuotikis, kad kitoj vietoj nakvojam
Erendira
2012 02 20, 09:16
As4arele, laikykis. Jei grįši, tai gali prasidėti išėjimai-grįžimai ir to vertė taps absoliučiai niekinė. Ir tau ("nesugebėjau, tai ir nesugebėsiu") ir jam ("vistek paršliauš"). Patyrę smurtautojai (nebūtinai fizinis smurtas), moka nuostabiai atgailauti, kaip taisyklė, yra geri psichologai ir moraliniai užknisinėtojai-virtuozai. Pati su tokiu gyvenau ir ne kartą užkibau ant kabliuko (yra ir keliais atėjęs  ) iki paskutinio karto, kol galutinai supratau, kad nepasikeis NIEKAS ir NIEKADA, jei nepadarysiu tam galo. Pasistenk nebendrauti, kol pati susitvarkysi su mintimis ir susikursi planus. Patikėk, kai turi konkretų planą, kaip gyvensi, kažkaip jau gaila pasidaro jo atsisakyti
balticgirl
2012 02 20, 12:16
QUOTE(mamukas... @ 2012 02 17, 19:40) Esu silpna kaip penkiametis. Kazkaip bijau ,sunku, du vaikai visgi, kazkoks tikejimas i ateiti,kad viskas pasikeis....Oj o tiek jis mane per gyvenima mete ,skriaude , o as va kokia lebeda.... Nieko nepakeisit kol save teisinsit. Ir ne du vaikai pas jus, o trys! Man patiko knygoj rasta mintis, kad "nieko blogo, jei jums kazkas nutiko blogo, bet blogai, jei jums tai patiko". QUOTE(As4arele @ 2012 02 19, 21:12) sveikutes... atejau pasipasakoti, stiprybes pasisemti Pazistama situacija, tik mano bagazas buvo 7m. Pamenu sunkiausia ir budavo negrizti, netiketi, pripazinti, kad situacija nesikeis nes vaiksciota uzburtu ratu... Kaip ir visos priklausomybes, taip ir si (nuo meiles) eina ratu, be iseities, ir kad visai nutraukt viska, reikia is to rato iseit ir taskas. Pamenu kai buvo sunku, nejau i liet.forumus nes cia labai daug kaltinimu, mazai stiprybes ir palaikymo. Isvis jauties "sudurninta" kaip cia taip galejai iki to prieiti. Bet parasysiu, ka man parase viena moteris is uzsienio, kai ieskojau palaikymo. Jai esu iki siol dekinga (jau 4m.), kad palikau ta rata. Ji man pasake taip: "Kodel tu galvoji, kad dar vienas sansas kazka pakeis? Tu jam sansa davei visus 7m.pasikeisti, ar ka pakeistu dar vienas sugrizimas?" Nezinau kodel, butent sis pasakymas mane sustabde nuo "pabandom vel", nes suvokei, kad visa laika juk jau bandei. Ir... kaip sako - tegu buna tokie vyrai kitu moteru problemos, nebeuzsikarkit sau nuo ko tik pabegot. Nuo tokiu santykiu reikia duoti sau laiko pasveikti, bet isejimas jau puse darbo. Dabar, skirkit laika ne savigailai o atraskit ka turit gero, susigrazinusi savo gyvenima ir paemus ji sau i rankas, be trukdziu. Sekmes jums priemus sprendima
bonasera
2012 02 20, 17:48
palikau,nes atsibodo gyventi su ligoniu,narkomanai visam gyvenimui lieka narkomanais,ar remisijos fazeje ar vartojantys,gyvenau kaip ant ugnikalnio,nezinojau kas bus rytoj ,ar depresija jam uzeis ar dar kas i galva saus,labai pavargau,nieko blogo nematau,kad auginau vaika viena,na jau tikrai ramiau,negu su priklaus. serganciu zmogumi. ir padeti jam stengiausi 10 metu ,bet kol zmogus pats neuzsinores atsikratyti priklausomybes, niekas jam padeti negali,tik artimiesiems visa krauja issiurbia ir nervus pagadina,geriau jau vienai
wytaute69
2012 02 20, 18:38
QUOTE(bonasera @ 2012 02 20, 18:48) palikau,nes atsibodo gyventi su ligoniu,narkomanai visam gyvenimui lieka narkomanais,ar remisijos fazeje ar vartojantys,gyvenau kaip ant ugnikalnio,nezinojau kas bus rytoj ,ar depresija jam uzeis ar dar kas i galva saus,labai pavargau,nieko blogo nematau,kad auginau vaika viena,na jau tikrai ramiau,negu su priklaus. serganciu zmogumi. ir padeti jam stengiausi 10 metu ,bet kol zmogus pats neuzsinores atsikratyti priklausomybes, niekas jam padeti negali,tik artimiesiems visa krauja issiurbia ir nervus pagadina,geriau jau vienai netgi kai pats uzsinores nebus taip lengva. TUrejau priklausoma zmogu...5 metus bandziau padeti. Metes buvo. Net mokytis istojo, bet....aciu d vaikuciu nesusilaukem.
As4arele
2012 02 21, 00:02
Erendira, balticgirl - aciu uz atsakymus. lengviau zinoti, kad ne as viena tokia 'durnele', iklimpus iki ausu su tokiu.... tikrai cia yra priklausomybe, netgi ne nuo meiles, kurios seniai neliko, o nuo tokiu santykiu - kai uz tave viska sprendzia, nuo adrenalino. Bet kokia palaima dabar, ramiai leisti vakarus, ramiai planuoti dienas, kaska i ateiti, ka galiu padaryti, iseina man darbe stazuote i uzsieni, labai gerai bus prasiblaskmui. Kai vyras suzinojo, vos ne sienom laipiojo, atseit su meiluziu, ar pas meiluzi, ar mano direktorius mano meiluzis  ispradziu taip keiksmais kalbejo, ir izeidinejo, paskui jau siulo vaziuoti i kelione dviem, pailseti nuo visko.  Grynas psihologinis santazas  Man eiles sms raso apie meile ir t.t. veliau mano tevams skambina - rekia kad as is jo nieko nepriteisiu, kad turto jis nedalins, geriau jau nama sudegins. nors as i joki jo turta nesiruosiu pretenduoti, man svarbiausia kad atsikabintu ir duotu ramiai gyventi ir vaikais nesantazuotu  kad viskas griztu i normalu ritma. Man dabar ir ramus pasivaiksciojimas po parduotuve jau poilsis...
margaritav
2012 02 21, 00:03
As4arele, pasistenk kaip nors atsilaikyti. Juk ir pati protu turbut suvoki, kad niekas nepasikeis. asaros ir pazadai keistis tik dabar, pradesite kartu gyventi, viskas bus kaip anksciau.
Sakau is savo patirties. Musiskiui musu irgi labai reikejo,buvom gyvenimo sviesa, zadejo keistis ir t.t. Bet as atsilaikiau. Na ir ka galvoji, susirado kita bobike (tai visiskai normalu), bet jau 8 menesiai dukros neprisimena, jokio kontakto, tarsi butu mires.
Taip kad nukisk giliai giliai savo gailesti ir iliuzijas.
Erendira
2012 02 21, 09:14
QUOTE(As4arele @ 2012 02 21, 01:02) Erendira, balticgirl - aciu uz atsakymus. lengviau zinoti, kad ne as viena tokia 'durnele', iklimpus iki ausu su tokiu.... tikrai cia yra priklausomybe, netgi ne nuo meiles, kurios seniai neliko, o nuo tokiu santykiu - kai uz tave viska sprendzia, nuo adrenalino. Bet kokia palaima dabar, ramiai leisti vakarus, ramiai planuoti dienas, kaska i ateiti, ka galiu padaryti, iseina man darbe stazuote i uzsieni, labai gerai bus prasiblaskmui. Kai vyras suzinojo, vos ne sienom laipiojo, atseit su meiluziu, ar pas meiluzi, ar mano direktorius mano meiluzis  ispradziu taip keiksmais kalbejo, ir izeidinejo, paskui jau siulo vaziuoti i kelione dviem, pailseti nuo visko.  Grynas psihologinis santazas  Man eiles sms raso apie meile ir t.t. veliau mano tevams skambina - rekia kad as is jo nieko nepriteisiu, kad turto jis nedalins, geriau jau nama sudegins. nors as i joki jo turta nesiruosiu pretenduoti, man svarbiausia kad atsikabintu ir duotu ramiai gyventi ir vaikais nesantazuotu  kad viskas griztu i normalu ritma. Man dabar ir ramus pasivaiksciojimas po parduotuve jau poilsis... Oi, bliamba, kaip daug kas pažįstama iš to, ką rašai  Nesijaudink, visai negėda būti "durnele, įklimpusia"  Negėda tikėti tuo ką žmogus sako - juk kažkada jus siejo meilė, linkėjote vienas kitam gero - o tai juk negėda Aišku, nepaprasta staiga pasijusti vienai už viską atsakingai. Ir man baisu buvo - kaip čia gyvensiu, kaip susitvarkysiu, bet morališkai užkniso tiek, kad supratau, jog numirsiu, jei dar nors kartelį patapsiu 'šliundra", kai išvažiuoju į komadiruotę uždirbti šeimai pinigų (nes gi jam gali "užeiti depresija", jis staiga gali "nustoti tikėti ateitimi", nežinoti "kur mes einame", ir apie kokį darbą ir uždarbį tada gali būti kalba?  ), jei dar nors kartelį pgaminsiu "vėl tą patį maistą -" maitintis reikia įvairiai" (o iš ko, jei kažkam "depresija"?), jei dar kartelį "blogai auklėsiu vaiką" (aš bent jau auklėdavau  ) ir t.t. O kai išėjau, buvo skambučiai ir į darbą, ir mano mamai (pamazgų pylimas ant manęs buvo grandiozinis) ir grasinimai, ir pažadai ir prašymai sugrįžti (prieš tai suniokojus mano daiktus)... ai, žinok, viskas praeina Dėl turto ir vaikų išlaikymo - aišku, tau geriau žinot, bet, galiu pasakyti, kad neatsikabins ar taip, ar taip, taip kad, geriau iš karto viską usitvarkyti kaip reikia... Aš irgi tenorėjau kuo greičiau nutraukt santuoką (nes dukters neišlaikė, bet atsisakė skirtis, kad aš lengvatom jokiom nepasinaudočiau - atsieit, mano sprendimas, tai vaiko išlaikymas - mano problemos), sutikau su viskuo, kai galiausiai malonėjo pasirašyti skyrybų sutartį, o po 8 metų teko ilgai ir nuobodžiai teistis dėl alimentų
gwidita
2012 02 21, 09:19
As4arele SAUNUOLE  MILIJONAS TAU zingsny zengei labai gera,tik dabar neatsigrezk atgal!netikek,jo pasakom,nepasiduok!zinok jis ne vienas toks,ju yra daugiau,mes irgi tokius turejom  kiek kartu atleidau,kiek kartu ysileidau atgal y namus  jei sugrysi bus dar blogiau nei buvo iki tol  tu istisai galesi begt is namu o jis istisai vel primaldaus,kad grystum  ar tu tokio gyvenimo nori sau?vaikam? plius turi darba  komandiruotes  eik tu sau kaip fainai! tuoj atsitiesi matysi  nueik y parduotuve,pasilepink save nauju pirkiniu,nauja sukuosena ar dar kazkuo,pasiimka vaikus kokiai naujai pramogai  man toki dalykai labai padejo  ir buten po tokio issikyrimo man tai buvo vaitas nr.1! pamatysi kaip is naujo pradesi zydet-gyvent!!! buk gera nepasiduok!!! as prisiminiau viena is paskutiniu mano issiskyrimu,kai vijau buvusyjy lauk,ir jis norejo issinesti SAVO televioriu,trauke antena,laidai jungtukai nutruko,is jegos viskas pasisklaide y sonus..salia stovejo musu gal 2metuku sunus ir jam stipriu smugiu kirto antenos antgalis y galvyte  pradejo begt kraujas..kokia tada as pasidariau gal nerasysiu,nes sakysit zmogzude  bet maniau kad ta gyvuly uzmusiu tada pradejau matyt,kad kenciu ne tik as,bet ir vaikas  ir plius fiziskai..
da'reda
2012 02 21, 20:25
o as viena su trim mazameciais vaikais,labai sunku,psichologiskai labiausiai.nusivilimas.vien apie tai pagalvojus verkti man norisi
gwidita
2012 02 22, 09:53
QUOTE(camil@ @ 2012 02 21, 23:12) o as viena su trim mazameciais vaikais,labai sunku,psichologiskai labiausiai.nusivilimas.vien apie tai pagalvojus verkti man norisi  ir verk jei norisi,bet neaukok savo gyvenimo tokiem vyram! jau anksciau rasiau,kad mano drauge irgi su 3 vaikais viena sau ramiai gyvena  db vaikuciai 13,12 ir 4metu o skyresi ji kai dviems tebuvo kokie 4,5m.maziausia pasigimde nuo kito bet ir ta mete,isdryso-nepabijojo likt viena su vaikuciais svarbiausia nepasiduot ir eit pirmyn
skaudziausia kad tas zmogus svetima vaika pasiryzes auginti kaip savo,o musu bendrus vaikus uzmirsta visai.
gwidita
2012 02 22, 10:27
QUOTE(camil@ @ 2012 02 22, 11:09) skaudziausia kad tas zmogus svetima vaika pasiryzes auginti kaip savo,o musu bendrus vaikus uzmirsta visai. jie dar ne taip skaudziai sugeba padaryt mano BV savo sunaus net gimimo datos nepamena  apie koky nors bendravima ar padejima islaikyti nebuvo net snekos  alimentus fondas moka,ir tai pacius maziausius 120 ar 130 kazkiek ten  jis nedirba,islaiko jy sugyventine..dabartinis mano tikslas,priverst jy atsisakyt sunaus,nes noriu,kad turetu tevo kuris augina pavarde  bandysiu per teismus keltis alimentus ir taip priverst jy atsisakyt sunaus..jam jis nerupi,neatsisako tik todel,kad taip gali mane paerint-ykast o tu dek del to taska ant sito.jei net vaiku savu nemyli  ko dar su tokiu but??? visur buna tu nesutarimu,nesakau kad idealiai dabar gyvenu,bet..kai turiu su kuo sulygint kas buvo pirmoje santuokoje ir dabar..tai nuryji ta buitiny kivirca ir toliau gyveni..
|
|