Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Boro plius indiškas tepaliukas iš Rusijos
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Vaistai
Pages: 1, 2
Kalinka
Tai va isgirdau apie jo stebuklinga poveiki nuo visu odos negalavimu: egzemos, ikandimai, alergijos, sutinimai, randu gydymas, nudegimai, spuogai, nutrynimai, įpjovimai etc. mane konkreciai domintų ar tikrai jis augalinis ir ar galima naudoti nėščioms?? beje, spuogus pulingus patvarke per 2 dienas...kai anksciau kamuodavo savaite..
Laisvė
Nupirkau tokį tepaliuką vyrui, nes jam labai trūkinėja nykščių oda prie nago. Tepėsi, bet ypatingo poveikio, kai parašyta anotacijoje, nepajuto. Išbandė vieną tūbelę. Gal reikėjo ilgiau?
Na, o man po antro pasitepimo išbėrė rankas, siaubingai niežtėjo. Tad nedrįsčiau teigti, jog šiuo tepalu gydomos alergijos - man jis buvo alergiškas.
moni
Labai gerai gydo nudegimus. Buvau gerokai nusideginus, kai prisilieciau prie karstos orkaites.Iskart pasitepiau ir neuzilgo praejo skausmas, be to, neiskilo ne viena pusle.
Frosted
Man taip pat nuo nudegimo labai gerai padejo, o vat nuo ikandimu tai jokio poveikio nepajutau g.gif
game over
Kas per tepalas? g.gif Kur jo gauti? smile.gif Mums jo labai reikia biggrin.gif . Du simptomus pagydė, vadinasi gerai. Reikia išbandyti. smile.gif
Papugele
Labai sudomino sitas tepaliukas.Butu gerai namie turet toki daug kam tinkanti vaista.O,kur ji isigyjat?Ar yra visose paprastose vaistinese ir ar brangus?
Laisvė
Aš perku turguje arba iš pažįstamos moteriškės, kuri prekiauja kosmetika. Kainuoja apie 3 litus.
Kalinka
pas mus urmo bazeje po 3,80 pardavineja moteriskutes. Bijau prisigirti, bet man lygtai matosi pagerejimas odos- buvo issausejusi ir taip nukasiau kad iki pamisimo ir tokio lygio kad net sijono nebegaliu uzsideti, tai nakti jau nebesikasiau o ir zaizdeliu nebematau, tik sausumas dar liko reik gal dazniau po kokius 2 3 kart tepti g.gif Kaimyne sekmingai herpi gydosi ir kitiems pataria, tai ir man isiule isbandyti smile.gif
Frosted
Teisa, visai pamirsau pasakyt, kad man kai egzemos paumejimas buvo (ar zvynelynes, nezinau, labai jau tos ligos panasios), ir suskilo odele blink.gif tai labai gerai suminkstino oda, tai ne taip skaudejo...
O pirko tetis, kai i Rusija buvo nulekes... Ten daug geru vaistu yra, kurie yra pigus ir kazkodel Lietuvoje "isimti is apyvartos"... unsure.gif Nezinau, galit ir vaistinese paklausinet, gal jie turi? g.gif
JurSan
Sveikos.As irgi juo naudojausi.Mano ranku oda buvo labai sutrukinejusi ir veidas daznai pleiskanojo tai mama nupirko turguje pas bobutes ir liepe men juo teptis labai padejo. thumbup.gif .Tevui mano koju nuspaudos buvo ir seip kojos nuo nuovargio skaudedavo tai kai pasitepdavo tada laimingas dirbdavo biggrin.gif .Siame tepaliuke yra mentolis kuris nuima skausma nes saldo,taip pat ir nuovargi.Is mano pazystamu tai daug kas naudoja,net vaikus tepe visiem padejo.

Zinoma visu zmoniu organizmai skirtingi - tad gali kai kam ir netikti,jei per nelig jautri oda,sudedamosioms dalims alergiski,dazniausei tai mentoliui.

Bet vaistas nuostabus ir kisenei nebrangus thumbup.gif .Linkiu kad visiems padetu.
Tarena
Kazkuri jusu klause ar galima vartoti nescioms. Is pavadinimo sprendziu, kad i sito tepaliuko sudeti ieina boro rugstis - nescioms ir vaikams iki 3 metu negalima vartoti. Jau senai isimta is mamos ir vaiko vaistineles.
Laisvė
Bet lapelyje, prie tepaliuko pridėtame, jei aš gerai pamenu doh.gif ,berods rašoma, kad juo galima tepti ir kūdikius, esant bėrimams nuo sauskelnių. Gaila, aš tepalą jau pabaigiau ir lapelio nebeturiu.
Tarena
Cia siaip, pasikaitymui, is kito vaistuko anotacijos.

Boro rūgštis, prasiskverbusi per odą gali sukelti apsinuodijimą, kuris gali pažeisti centrinę nervų sistemą, inkstus ir kitas organizmo sistemas.
Bendrieji tokio pažeidimo simptomai yra pykinimas, vėmimas, viduriavimas, odos eriteminis išbėrimas, galvos skausmai, sujaudinimas, mieguistumas.
Laisvė
Na, vis dėlto radau aš to kremo lapelį. Jis parašytas rusų kalba, bet tiek, kiek aš ją suprantu, nerandu sudėtyje nurodyto jokio boro (nebent užmaskuotas kokiu kitu įrašu). Bet randu išvardintų daug augalų, kurių lietuviškai galiu paminėti tik alijošių, kurkumą... Ir dar paminėtas talkas. O gydo nudegimus, spenelių įtrūkimus, vabzdžių įkandimus, bėrimus nuo sauskelinių, sudirgusias nuo ilgo šlapinimo vandeniu (čia mano toks vertimas) rankas, padeda greičiau gyti įv. randams... Be to, gali būti naudojamas kaip antiseptinė priemonė po skutimosi. Žodžiu, nepamainomas kremas visai šeimai, kuris, deja, man sukėlė alergiją. O gaila...
Kalinka
tai ka dar suzinojau, t.y. isbandziau bateliu nutrintas vietas patepliojau tai jokio diskomforto isimauti ir keliauti, taip pat del mano egzemos, ji baigia isnykti, o pasikonsultavau su dermatologu siai ligai gydyti ji galejo tik dar pavojingesniu pasiulyti, kurie tinkamai naudojami minimaliai arba visai neveikia vaisiaus. Taip kad nepiktnaudziaudama naudoju toliau ir tikiuosi nebus nepageidaujamo poveikio. Beje jo yra kelios rusys pas mane violetineje pakuoteje tai jis ypac sandalo isreikstu kvapu ir apie bora nieko anotacijoje nepamineta sad.gif ir apie mentola... Gal zalioje pakuoteje su mentolu g.gif
spaNguolė
Tai šitas vaistas/tepalas taip ir vadinasi "Boro plius indiškas tepalas"? Gal kuri nors galite nufotografuoti ir įkelti čia nuotraukėlė? Paskaičius jūsų atsiliepimus, supratau, kad ir man labai reikia šito tepalo: ir rankos mano alergiškos, ir draugas spuogų turi, labai man jo reikia ax.gif .
O kažin Vilniuje Kalvarijų turguje jo galėtų būti, ten kur prekiauja kitais rusiškais vaistais g.gif ? Reiks kitą savaitę nulėkti pasižiūrėti 4u.gif .
Laisvė
Nufotografuoti negaliu. Galiu pasakyti, jog tos pačios firmos HIMANI yra dviejų rūšių antiseptiniai kremai BORO PLUS - žalioje ir violetinėje pakuotėje. Aš kalbėjau apie žalios pakuotės kremą, kurio sudėtyje nei boro, nei mentolo nėra.
Tarena
Jei nera boro, vadinasi gerai. Cia pavadinimas suklaidino, tad pamaniau ispesiu nestuke, kad jo vartot negalima, jei isties ieina boro rugstis.
Kalinka
QUOTE(Laisvė @ 2005 04 18, 10:39)
Nufotografuoti negaliu. Galiu pasakyti, jog tos pačios firmos HIMANI yra dviejų rūšių antiseptiniai kremai BORO PLUS - žalioje ir violetinėje pakuotėje. Aš kalbėjau apie žalios pakuotės kremą, kurio sudėtyje nei boro, nei mentolo nėra.
*

o as apie violetines pakuotes krema...anotacijoje jokio mentolio nei boro nemini, bet tai nuo ko tas pavadinimas BORO g.gif blyn neberamu man darosi...
Kera
4u.gif Suintrigavot jūs mane su tuo stebuklingu tepaliuku. Nusipirkau ir aš jį, o gal ne jį, nes pavadinimas tai - ,,Borobeauty", firma Shivani. Pakuotė - balta su rožinėmis gėlytėmis. Kaina - 3 lt. Sudėtyje jokio boro nėra - totally natural. Kažin ar apie tą patį kalbate? g.gif Nes jūs rašote pavadinimas - ,,Boro plius", firma - Himani?! g.gif blink.gif Pardavinėjančios moteriškės sakė, kad parveš dar ir geltonoj, žalioj pakuotėse. Apie geltoną labai gerai atsiliepė. Tai tiek.. 4u.gif
game over
Na ir aš susidomėjau to tepalo sudėtim. Keistai ten parašyta. Pas mane Boro Plus, Himani firmos, violetinis. Dar 25% nemokamai. Tai rusiškoj instrukcijoj parašyta, kad tai natūralus, augalinis produktas. O ant dėžutės, angliškoj instrukcijoj, kitokia sudėtis. Ten viskas procentais išvardinta. Tai rašo, taip - Jasad Bhasma( Zinc Oxside ) ir Tankan Amla ( Boric Acid). Taigi rūgšties visgi yra ( kiek aš kertu angiškai ). Tik gal čia tikrai augalinė ta rūgštis. Nelabai aš suprantu čia viską g.gif .
Laisvė
QUOTE(LinaBoo @ 2005 04 19, 16:36)
O ant dėžutės, angliškoj instrukcijoj, kitokia sudėtis. Ten viskas procentais išvardinta. Tai rašo, taip -  Jasad Bhasma( Zinc Oxside ) ir Tankan Amla ( Boric Acid).  Taigi rūgšties visgi yra ( kiek aš kertu angiškai ).  Tik gal čia tikrai augalinė ta rūgštis. Nelabai aš suprantu čia viską :
*

g.gif g.gif g.gif
avei
Prisijungiu prie naudojančių šį kremuką 4u.gif Bandžiau ir žalią, o dabar turiu violetinį. Kol kas su juo tepiau tik vaiko rankas, nes amžinai pas jį rankos iki žaizdų sutrūkinėjusios. Labai padeda, staigiai užgyja biggrin.gif Dabar tepu sau veidą, vietoj kremo, nes paskutiniu metu mane žiauriai beria (skruostus), bet pagerėjimo lyg ir nesimato cry.gif Teks tokį gydymą nutraukt biggrin.gif
Taip, ant violetinės dėžutės rašo, kad sudėtyje yra kažkokio Boric Acid - 0.8%, bet manęs tai kažkaip negąsdina, vaikui rankas vistiek tepsiu tongue.gif
Kera
4u.gif Jau man visai neaišku su tuo kremu. Mano antoacijoje parašyta, kad Tankan amla - zinc oxide?! g.gif blink.gif
game over
QUOTE(Kera @ 2005 04 21, 11:14)
4u.gif Jau man visai neaišku su tuo kremu. Mano antoacijoje parašyta, kad Tankan amla - zinc oxide?! g.gif  blink.gif
*

Pas mane tikrai Tankan Amla ir skliaustuose Boric Acid 0.8%. g.gif Gal dar pas ką nors kitaip?
oksė
Labai naudoju ir jau gana seniai, tepu žaizdeles, įkandimus ir šeip kaip mano mama sako kur tik galvoji, kad reikia patepti, tai ir tepk, kol kas nenusivyliau. Turėjau ir žalią ir violetinį, didelio skirtumo nepajutau. tepiau vaikui pašutimus. Tiesa jo sudėtyje yra alkoholio tai gali truputi sausinti odą.
tigree81
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif neteko nusivilti.kur kas su odos problemom-tik ji tepu.tikrai efektyvus smile.gif
slavecha
man labiau patinka,kur zaliam indelyje.nusimanantys man paaiskino,kad zalias siek tiek stipresnis.gal todel ir uzrasai skiriasi.
neraj
Gal zinote, kur jo Kaune galima nusipirkti 4u.gif
saulutem
Dabar tu Boro kremu prisiveise visa galybe (Boro med, Borosoft ir t.t.) Bandziau beveik visus. Geriausias visgi pats pirmas Boro, t.y. zalias. Nes kitu poveikis silpnesnes buvo, arba visai jokionesijaute. Kuom skiriasi violetinis ir zalias taip ir nesupratau, bet gal is tiesu zalias stipresnis, nors sudetis identiska. Sis kremas ne visai rusiskas, jis labiau indiskas.
Labai dziaugiuosi, kad jo karts nuo karto uzveza i musu vietine pardavke vos po 1,99 biggrin.gif
Jasmin
įkišiu ir aš savo trigrašį. Patirtį šio kremuko naudojimo turiu nemažą. Tepu kaip viena sakė viską kur reikia (pūslelinę, nudegimus, nubrozdimus, vaikui mėlynes, spuogelius, įkandimus ir pan). Didžiausia patirtis buvo tada kai mano dar trijų neturinčią dukrytę sukandžiojo blusos. Jūs nesijuokit aš rimtai, nors kai man gydytoja pasakė kad tai ne bėrimas(buvo daug spuogelių ant nugaros, kojyčių), o blusų darbas galvojau gydytojai šarai susisuko, dar ir pas kitą jau dermatologą privačiai lėkėm. Jis patvirtino. Istorija tokia -turiu papasakot o tai galvosit kad kokioj landynėje gyvenu. Taigi keitėm namie vamzdžius stovinčius, o gyvename pirmame aukšte tai dalį reikėjo į skepus kišti, liko porai dienų skylės ir... labadiena turim nepageidaujamų gyventojų. Taigi, gydytojas venerologas buvo išrašę tepaliuką (brangus bet kompensuojamas), bet jo nedaug o tepamas plotas didelis. Be to tepti reikia kelis kartus (čia kaip uodo įkandimas jei pradedi kasyti tai užsikasysi negyvai). Taigi, mečiau aš į šoną tą brangų tepalą ir su boro plius vaikui visą nugarą ir kojas tepdavau. Laaaaaaaaaaaaabai padėjo, ir gijo gerai, nors randeliai kaip nuo vėjaraupių dar ilgai matėsi.
Taigi, tokia patirtis 4u.gif
slavecha
QUOTE(Jasmin @ 2006 05 05, 07:45)
įkišiu ir aš savo trigrašį. Patirtį šio kremuko naudojimo turiu nemažą. Tepu kaip viena sakė viską kur reikia (pūslelinę, nudegimus, nubrozdimus, vaikui mėlynes, spuogelius, įkandimus ir pan). Didžiausia patirtis buvo tada kai mano dar trijų neturinčią dukrytę sukandžiojo blusos. Jūs nesijuokit aš rimtai, nors kai man gydytoja pasakė kad tai ne bėrimas(buvo daug spuogelių ant nugaros, kojyčių), o blusų darbas galvojau gydytojai šarai susisuko, dar ir pas kitą jau dermatologą privačiai lėkėm. Jis patvirtino. Istorija tokia -turiu papasakot o tai galvosit kad kokioj landynėje gyvenu. Taigi keitėm namie vamzdžius stovinčius, o gyvename pirmame aukšte tai dalį reikėjo į skepus kišti, liko porai dienų skylės ir... labadiena turim nepageidaujamų gyventojų. Taigi, gydytojas venerologas buvo išrašę tepaliuką (brangus bet kompensuojamas), bet jo nedaug o tepamas plotas didelis. Be to tepti reikia kelis kartus (čia kaip uodo įkandimas jei pradedi kasyti tai užsikasysi negyvai). Taigi, mečiau aš į šoną tą brangų tepalą ir su boro plius vaikui visą nugarą ir kojas tepdavau. Laaaaaaaaaaaaabai padėjo, ir gijo gerai, nors randeliai kaip nuo vėjaraupių dar ilgai matėsi.
Taigi, tokia patirtis 4u.gif
*

kadangi nemaza patirti turi,tai gal gali man pasakyti,ar padeda jis nuo dermatito?mazei siand 9men,o uzpakaliukas nusetas raud.taskeliais.ypac kai pakakoja,oda atrodo tokia suerzinta.
Pigalica
QUOTE(Neringa @ 2006 04 28, 22:10)
Gal zinote, kur jo Kaune galima nusipirkti  4u.gif
*

Paieskok turguje prie gelezinkelio stoties, jei tas turgus dar dirba. mirksiukas.gif
As sita krema gal kokius 8 metus naudoju, kol kas nusiskundimu neturiu, tik jo kvapas doh.gif kiek violetinio, kiek zalio doh.gif
*Jura*
Ir aš naudojau boro violetinį liux kremukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Beje, dėl tos sudėties :
Kera, man rodos sumaišei eilutes blush2.gif , pas mane taip pat kaip ir pas avei, ir LinaBoo mirksiukas.gif
Becel
o gal kas morkavą naudojot? user posted image
Aš turiu žalią, labai patinka thumbup.gif Tik kvapas labai intensyvus šio kremo ax.gif Man būdavo pastoviai išberta mažais spuogiukais po nosim ir smakras visas, tai kelis kartus patepus, spuogiukų nebėra thumbup.gif
Jasmin
o man tas boromed nelabai padėjo verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(slavecha @ 2006 05 05, 15:35)
kadangi nemaza patirti turi,tai gal gali man pasakyti,ar padeda jis nuo dermatito?mazei siand 9men,o uzpakaliukas nusetas raud.taskeliais.ypac kai pakakoja,oda atrodo tokia suerzinta.
*

maniškei padeda, kartais patepu kai pvz. darželyje nelabai gerai nuvalo ir mažė pašunta biggrin.gif
Jacobs
naudoju ir as si kremuka-liux dalykas. ypac gerai mazytei mano ,kai uzpakaliukas pasunta thumbup.gif . isbandziau ir violetini ir zalia-man tai jie visiskai nesiskiria g.gif
nu ir aisku ,kad pati juo terliojuos mirksiukas.gif thumbup.gif
Giedreee
QUOTE(Laisvė @ 2005 04 17, 12:40)
Na, vis dėlto radau aš to kremo lapelį. Jis parašytas rusų kalba, bet tiek, kiek aš ją suprantu, nerandu sudėtyje nurodyto jokio boro (nebent užmaskuotas kokiu kitu įrašu). Bet randu išvardintų daug augalų, kurių lietuviškai galiu paminėti tik alijošių, kurkumą... Ir dar paminėtas talkas. O gydo nudegimus, spenelių įtrūkimus, vabzdžių įkandimus, bėrimus nuo sauskelinių, sudirgusias nuo ilgo šlapinimo vandeniu (čia mano toks vertimas) rankas, padeda greičiau gyti įv. randams... Be to, gali būti naudojamas kaip antiseptinė priemonė po skutimosi. Žodžiu, nepamainomas kremas visai šeimai, kuris, deja, man sukėlė alergiją. O gaila...
*

thumbup.gif tepaliukas as savo mažajai užpakaliuką tepu nuo pašutimų ,ir šeip rubuilė yra tai kakliukas paraudęs patepu išmaudžius-ryte jokių paraudimų thumbup.gif ,ir kai uodas įgelia pasitepam netaip sripriai niežti nenusidraskai...man patinka thumbup.gif
nixeee
kas liecia boro rugsti, tai ji yra daznai naudojama farmacijoj, vitaminuose/mineraluose, ir tik didele jos koncentracija sukelia salutini poveiki... o boro kreme ji labai maza:)
Žm@nytė
O man nieko nepadejo - man jis labai smirdejo...
So Lucky
QUOTE(Žvirbliukė @ 2006 12 27, 21:56)
O man nieko nepadejo - man jis labai smirdejo...
*

> dabar, kaip jau kažkuri minėjo, prisiveisė daug tų tepaliuku. Pabandyk kitokį, su medetkom ar dar kita, jie nesmirdi taip.
Papildyta:
As ji jau naudoju kokius 7 metus, įvairius išbandžiau. Na kvapas tikrai erzindavo, bet man atrodo kad vieni jų nuo vieno dalyko geriau padeda, kiti nuo kito. Žalioj ir violetinėj pakuotėje tepaliukai tirštesni, užtepti ir tolygiai paskirstyti sunkiau. Nuo spuogu kadaise gerai padėdavo, bet kokius kelis metus, dabar nebeveikia, tik sudžiovina ir guzas lieka, tai jei tepu- labai nedaug. Man porą kartų padėjo nuo hemorojaus ( ar kažko panašaus), tai dabar vos tik pradedu jausti, kad ten jautru darosi, tepuosi nakčiai, kitą dieną sveikutėlė. Nuo nudegimų, žaizdų gijimui man labiau padeda fenistil gelis.
noir1
Geras tas boro plius,vieną kartą mane apspjaudė keptuvė veidą,tai puoliau juo tepti ir jokios pūslelės,o ten prie ausies kur neužmačiau tai iškilo pūsė.tepdavau vaiko šikniuką,kakliuką nes storas buvo ir šuto.Palyginus kainą ir kokybę neverta pirkti visokių bepantenų schmoll.gif jie man netiko.
Mintee
o ant veido kazin galima tepti ji? g.gif

nes nuo salcio labai man veidas serpetoja... sad.gif

Becel
QUOTE(Mintee @ 2007 02 04, 14:03)
o ant veido kazin galima tepti ji?  g.gif

nes nuo salcio labai man veidas serpetoja... sad.gif
*

aš tai tepu visą veidą ax.gif
Mintee
QUOTE(Baltija @ 2007 02 04, 14:13)
aš tai tepu visą veidą  ax.gif
*

ar daznai tepi? koki jauti poveiki?

raganiukshte
Sveikutės.
Man šis tepaliukas labai patinka. Jau kokį 5 naudoju. O jų dar pasirodo skirtingų yra. yra net ir su kompleksu nuo spuogų, inkštirų. Žodžių labai fainas. thumbup.gif Ir greit žaizdeles užgydo. O veidą tept galima juo drąsiai. Net ir vaikams jis naudojams. Mano krikšto dukrai buvo pašalęs veidukas, tia juo tepė ir kitą deiną viskas buvo thumbup.gif
Kotre
Apie koki Jus cia tepaliuka kalbat? 4u.gif gal "spasatelis" g.gif
Raudonplaukė
Na aš irgi pabandžiau šį kremuką tik apie jį sužinojau iš bendradarbės, na visai nieko ypač tepti lūpoms kai išdžiūsta, tik kvapas galėtų koks malonesnis būti, pirkau vilniuje Lukiškių vaistinėje, na kaip supratot prie Lukiškių aikštės,ten jis kainuoja 2,7 na čia maždaug, bet tikrai pigiau nei turguje, toks su rožinėm gėlytėm ar panašiai
Camea
naudoju ta tepaliuka jau kokius 4 metus g.gif nuo ikandimu tai man nelabai padeda, bet nuo nudegimu ir kitu zaizdu thumbup.gif dar tepu kartais spuoga, gerai dziovina ji ax.gif matau tik 2 rusiu violetini ir zalia, skirtumo tarp ju nepajutau rolleyes.gif
garbaniukee
QUOTE(neraj @ 2006 04 28, 23:10)
Gal zinote, kur jo Kaune galima nusipirkti  4u.gif
*

mes naudojam visa seima.
Kaune jo dar yra gintarinej vaistinej kur prie Taubuciu IKI, Silainiuose. gal yra ir kitose.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.