Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Širdelės ūžesiai
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Ligos
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
dzese
QUOTE(Velniukstis @ 2010 12 07, 13:04)
drinks_cheers.gif geri specai, nekartą esu girdėjusi  mirksiukas.gif

Na va nukrito akmuo nuo širdies  karsta.gif Viskas gerai mano pululiukui su širdute  wub.gif Darė ehoskopiją širdies, sakė ūžesiukai išaugami  thumbup.gif Dabar pasitikrinti liepė tik prieš mokyklą  thumbup.gif

jus girdejusi apie juos esate,o as esu pati susidurusi,o ir dabar vis laikas nuo laiko vykstame. tikrai ten saunus kolektyvas,o gydytojai profai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
o del jusu dziugu kad uzesiukas isaugamas,istyre,ir palengvejo mirksiukas.gif mirksiukas.gif tad nelikim mamos abejingos uzesiukams,nes tai kartais gali buti rimtas zenklas,o pavelavimas brangiai kainuoti g.gif g.gif g.gif
Soterija
QUOTE(dzese @ 2010 12 09, 08:10)
tad nelikim mamos abejingos uzesiukams,nes tai kartais gali buti rimtas zenklas,o pavelavimas brangiai kainuoti g.gif  g.gif  g.gif
*

drinks_cheers.gif pati savim neatsistebiu, kodel nesureikšminau to dalyko beveik tris metus..... doh.gif Gerai, kad viskas gerai thumbup.gif
Elzė
pas ka Kaune patartumet uzsiregistruoti del uzesiu?
knopke*
mes lankemes KMU, man labai patiko, koki pusvalanduka tyrinejo sirdute ir deoju dievui, ad viskas puiku, isaugsim, po poros metu vel pasirodysim, mums labai kenke angina, pasalinom ir sake galim ramiai gyvent
nedelskit, mamytes 4u.gif
Elzė
o tai pas ka buvot?
padraika22
o gal kam yra gyde sirdies uzesi? musu daktare siandien pasisiukslino, pasake, kad uzesis pastiprejo ir reiks gydymo. dave talona ekoskopijai ir isejo is kabineto. ne nepaaiskino kas tai per gydymas, ar labai rimta ir t.t.
Fedes
QUOTE(padraika22 @ 2011 09 02, 17:21)
o gal kam yra gyde sirdies uzesi? musu daktare siandien pasisiukslino, pasake, kad uzesis pastiprejo ir reiks gydymo. dave talona ekoskopijai ir isejo is kabineto. ne nepaaiskino kas tai per gydymas, ar labai rimta ir t.t.
*

ko, nepa-iūrėjo echo, ji nieko irnegalėjo pasakyt. taigi kol kas ramiai laukit echoskopijos, ten turėtumė sužinot, ar reikia nerimaut, ar ne 4u.gif
Annia
QUOTE(Soterija @ 2010 12 06, 11:54)
Ryt kaip tik važiuojam į santariškes pas kardiologę Vankevičienę , gal turit kokių atsiliepimų apie šią gyd.?  4u.gif Širdelė nerami mano kaip mamos... Širdis tai juk pagrindinis aparatas mūsų organizmo....  unsure.gif Kaltinu save, kad anksčiau savarankiškai nesusirūpinau vaiko širdele  verysad.gif
*

jums pasisekė, kad pas ją, patys medikai ją apibūdina kaip pačią geriausią thumbup.gif
padraika22
kuriam mieste geriausi vaiku kardiologai? vilniuje ar kaune? gal kokia daktare parekomenduosit kuri ir be kysiu rupinasi ligoniu sveikata?
Treciadiene
QUOTE(padraika22 @ 2011 10 16, 15:39)
kuriam mieste geriausi vaiku kardiologai? vilniuje ar kaune? gal kokia daktare parekomenduosit kuri ir be kysiu rupinasi  ligoniu sveikata?
*

Kiek esu susidūrusi su Vilniaus Santariškių gydytojais visi rūpinasi tikrai gerai ir be jokių kyšių. Dauguma gydytojų patys rekomenduoja gyd. Vankevičienę, tad jeigu turit rimtų problemų pabandykit nueiti pas ją, tik užsirašyti reikia labai iš anksto.
Jurgit@_
QUOTE(padraika22 @ 2011 10 16, 13:39)
kuriam mieste geriausi vaiku kardiologai? vilniuje ar kaune? gal kokia daktare parekomenduosit kuri ir be kysiu rupinasi  ligoniu sveikata?
*

Teko susidurti su Kauno ir Vilniaus vaiku kardiologais man asmeniskai tik vilnius 4u.gif ten tikrai super daktariukai mirksiukas.gif 4u.gif thumbup.gif
ewox
Sveikutės.Mano dukrai taip pat nustatytas sirdies ūžesys.Visą laiką stebėjo Klaipėdos kardiologai, bet dėl tam tikrų aplinkybių ten nebenuvažiuojam.Gruodžio mėn. užregistravau dukra pas Utenos vaikų kardiologę A.Kriščiūnienę. Gal yra kas žino apie šią gydytoją? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.