Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: bombonkės gimdymas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
BOMBONKE :)
naktis labai tinkamas metas siaubo istorijoms tongue.gif

nesiplesiu daug,pacios zinot kaip ir nuo ko apnestejama,tai va taip ir man karta nutiko.

baiginejosi devintas menuo,kaip zinia pilvas ne guminis,vis sunkiau..o dar mazius turejo labai miela iproti pakist kojas po mano sonkauliais kartu su visom kepenim. tokioj pozoj nei pasedesi nei pagulesi,tai vaiksciodavau po kiema.mamos kiemas didelis tai as taip ir sukdavau ratus-nuo varteliu iki tvartuko,nuo tvartuko iki varteliu..diedas vis pajuokaudavo kad jei artimiausiu metu nepagimdysiu,kaimynai vyrukus su baltais chalatais iskvies blink.gif pazadejau pagimdyt, pazadus reik teset o kad ilgai netemt pradejau ta pati vakara.nu karts nuo karto paskauda,lyg ir reguliariai jau,tai seimos taryba nusprendzia kad jau laikas mane gabent i ligonine bigsmile.gif as tam grieztai pasipriesinu,nes tuoj rodys anekdotu desimtuka,po jo vezkit mane kur norit. beziuredama uzmiegu ir gal buciau visa gimdyma ramiausiai pramiegojus,jei ne diedas mad.gif matot as per miegus labai dejuoju ir jam baisu,o dar sako-vyrai stiprioji lytis hihihi.gif jau niekam neidomu kad as dar miegot galeciau,kraitis bagazinej sukrautas..zodziu beveik karine parengtis. besirengiant nubega vandenys,tada jau ir man miegai islakto unsure.gif

toliau tradicinis scenarijus-ligonine,gimdykla.pora valandu as- erelis,nieko labai neskauda,issimaudau,apziuriu kokio gerio yra palatoj.o vat po to doh.gif prasidejo..
PIRMAS DUBLIS:skauda,saltis krecia,viduriuoju,kvieciu sesele.atsakymas-nieko nieko vaikeli,gimdai gi biggrin.gif
ANTRAS DUBLIS:vis dar skauda,salta,aciu dievui nebeviduriuoju,bet pradejo stipriai pykint blink.gif kvieciu sesele.atsakymas-labai gerai vaikeli,kad pykina,gimdymo veikla gera,greiciau pagimdysi irnesakyk.gif blem galvoju numirsi cia pas jus ir vistiek bus viskas gerai doh.gif
TRECIAS DUBLIS(arba dejau as ant tokio scenarijaus ph34r.gif ) skauda velniskai,ima siutas.prisimenu drauges mama ir jos patarima-klaupkis vaikeli ant keliu,atsiremk i lova ir kvepuok kiek plauciai leidzia,as taip tris sunus po 5 kilus pagimdziau.klauptis geda,kenciu.
KETVIRTAS DUBLIS:klupau ant keliu,viskas dzin.sesele buvo tik karta,pagyre kad gerai kvepuoju.norejau pasiust toli,bet nepajegiau.tarpuos tarp saremiu keikiu dieda ir iskilmingai pazadu kad daugiau vaiku bent jau su manim netures
PENKTAS DUBLIS(gal zinot kada ta kaku reiks daryt? )ateina ponia gydytoja ir be cirku paguldo i lova,pajungia apratura.nenoriu gulet.leiskit mane atgal ant zemes.iseidama liepia pasaukt kai jausiu kad kaku noriu. nu nenoriu as kaku,is kur jis rasis jei tulike per abu galus viskas isejo.
staiga skausma kaip ranka nuima,pradedu tiket stebuklais bigsmile.gif bet kaku nenoriu. laukiu dar,neapleidzia nuojauta kad maziaus galvute tuoj prades matytis. isiunciu dieda ka nors pakviest,nors kaku vis dar nenoriu unsure.gif
SESTAS DUBLIS:pasirodo buvau teisi.liepia kai skaudes stumt.bet man nieko neskauda,pora kart pastumiu,ikerpa ir staiga kazka uzmeta man ant pilvo- karstąblink.gif kruviną blink.gif ir besispardanti blink.gif MANO MAZAS smile.gif
dar nespejo susiut kaip reikiant o visiems apskelbiau,kad gimdyciau ir gimdyciau bigsmile.gif hihihi.gif
Veitė
Nu super istorija thumbup.gif Šauniai viską aprašei tongue.gif Balionėlis Tau už tai 4u.gif
Eripa
Faina gimdymo istorija thumbup.gif 4u.gif
Zitlali
Kaip nuotaikingai biggrin.gif Super 4u.gif
Dykuma5
Nu linksma gimdymo istorija - kaip kine
Sveikinu 4u.gif
Perlute
Nu pakeliai man nuotaika lotuliukas.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Brigitux8
biggrin.gif lotuliukas.gif nu saunuole tu kartais taip fainai paskaityti linksmai parasytas istorijas smile.gif o tai kada antra planuojat? g.gif tongue.gif
Katusik
laaaabai mėgstu tokias istrorijas thumbup.gif
tik nesupratau,ką tau tokio suleido, kad tu paskui jokios skausmo nebejutai? g.gif
gal ir man tokio paprašyti? biggrin.gif
odi_
man patinka tokiu stiliumi parasytos istorijos thumbup.gif
BOMBONKE :)
QUOTE(Katusik @ 2008 03 02, 23:39)
laaaabai mėgstu tokias istrorijas  thumbup.gif
tik nesupratau,ką tau tokio suleido, kad tu paskui jokios skausmo nebejutai?  g.gif
gal ir man tokio paprašyti?  biggrin.gif
*

vat uztai kad man nieko nesuleido schmoll.gif schmoll.gif as tiesiog pajutau kaip viskas zemyn nusileido ir ta sekunde visi skausmai dingo.neklausiau gydytojos kas ir kodel man nutiko,jei gimdysiu kada antra reiks paklaust.
I.P.O.
Dideliausi sveikinimai thumbup.gif 4u.gif
Paskaicius tokiu stilium parasyta istorija, net baisumai isgaravo biggrin.gif
Elenele Raganele
4u.gif biggrin.gif labai linksmai ,faina
NaiLi
uii kokia faina istorija bigsmile.gif kaip nuotaika pakele thumbup.gif Sveikinu wub.gif
evelina
Gražiai ir ūkiškai, bombonke thumbup.gif lotuliukas.gif atrodo viens du ir yra lelius thumbup.gif o kaip diedulis tavo? nesišidino paskui, dėl keiksmų? bus antra lelė? mirksiukas.gif
Ramunita
thumbup.gif pakėlei nuotaiką mirksiukas.gif beskaitant net saulė išlindo bigsmile.gif
lolima

grazi juokinga istorija biggrin.gif net linksma tokias skaityt thumbup.gif
laurusska
Super 4u.gif Gerai , kai i viska ziurime per anektotu desimtuko prizme lotuliukas.gif
Auryte Sh.
tikrai skambiai istorija papasakojai thumbup.gif 4u.gif
Dendra
prisijuokiau biggrin.gif thumbup.gif
revenage
SAUNI ISTORIJA thumbup.gif KAD DAUGIAU TOKIU BUTU!!! 4u.gif
dara
Na, tu ir duodi... blink.gif Istorija taip puikiai parašyta, kad net saldu skaityt lotuliukas.gif thumbup.gif Linkėjimai mirksiukas.gif
Melodi
Labai faina istorija:super lotuliukas.gif
nanainis
net uzpavydejau kaip tikra lietuve 'juodai' tokio gimdymo biggrin.gif ir parasyta taip 'lengvai' 4u.gif
erlin
super istorija thumbup.gif lotuliukas.gif labai linksmai viskas aprasyta thumbup.gif
Eveneirka
Banbonkės stilius...nėra nei ką pridurt thumbup.gif
lauksim ir antro leliaus su tokia pat linksma gimdymo istorija wub.gif
malienka
LABAI GRAZIAI APRASEI 4u.gif
širlė
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif super aprasyta, trumpai, aiskiai ir dar su jumoru.saunuole 4u.gif 4u.gif
skruzde
Na Bombonke ,šaunuolė thumbup.gif smagu skaityti,o ir nuotaiką pakėliai thumbup.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Eveneirka @ 2008 10 30, 16:40)
lauksim ir  antro leliaus  su tokia pat linksma gimdymo istorija wub.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif laukiam laukiam... wub.gif
Laving
Nu super 4u.gif Jei nebuciau gimdzius pati, pagalvociau, kad gimdymas-tai baika tongue.gif labai smagiai perskaiciau thumbup.gif
nyla
4u.gif saunuole, labai nuotaikingai aprasei smile.gif wub.gif
rutuliuks mamyte
nu bambonke tu kaip visad nemirtinga lauksim antro pasakojimo biggrin.gif
rence*
Nuotaikinga ir smaikstu. Aciu uz jumoro doze bigsmile.gif
vi78
super parasyta thumbup.gif .lauksim tesinio mirksiukas.gif
Lotyna*
Nuotaikinga ir linksma istorija thumbup.gif
Ligija7
Super thumbup.gif wub.gif
pandre
paprastai ir aiskiai biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ende
Labai linksmai parašyta:) Patinka man tokios istorijos thumbup.gif
mochito
wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.