nesiplesiu daug,pacios zinot kaip ir nuo ko apnestejama,tai va taip ir man karta nutiko.
baiginejosi devintas menuo,kaip zinia pilvas ne guminis,vis sunkiau..o dar mazius turejo labai miela iproti pakist kojas po mano sonkauliais kartu su visom kepenim. tokioj pozoj nei pasedesi nei pagulesi,tai vaiksciodavau po kiema.mamos kiemas didelis tai as taip ir sukdavau ratus-nuo varteliu iki tvartuko,nuo tvartuko iki varteliu..diedas vis pajuokaudavo kad jei artimiausiu metu nepagimdysiu,kaimynai vyrukus su baltais chalatais iskvies
toliau tradicinis scenarijus-ligonine,gimdykla.pora valandu as- erelis,nieko labai neskauda,issimaudau,apziuriu kokio gerio yra palatoj.o vat po to
PIRMAS DUBLIS:skauda,saltis krecia,viduriuoju,kvieciu sesele.atsakymas-nieko nieko vaikeli,gimdai gi
ANTRAS DUBLIS:vis dar skauda,salta,aciu dievui nebeviduriuoju,bet pradejo stipriai pykint
TRECIAS DUBLIS(arba dejau as ant tokio scenarijaus
KETVIRTAS DUBLIS:klupau ant keliu,viskas dzin.sesele buvo tik karta,pagyre kad gerai kvepuoju.norejau pasiust toli,bet nepajegiau.tarpuos tarp saremiu keikiu dieda ir iskilmingai pazadu kad daugiau vaiku bent jau su manim netures
PENKTAS DUBLIS(gal zinot kada ta kaku reiks daryt? )ateina ponia gydytoja ir be cirku paguldo i lova,pajungia apratura.nenoriu gulet.leiskit mane atgal ant zemes.iseidama liepia pasaukt kai jausiu kad kaku noriu. nu nenoriu as kaku,is kur jis rasis jei tulike per abu galus viskas isejo.
staiga skausma kaip ranka nuima,pradedu tiket stebuklais
SESTAS DUBLIS:pasirodo buvau teisi.liepia kai skaudes stumt.bet man nieko neskauda,pora kart pastumiu,ikerpa ir staiga kazka uzmeta man ant pilvo- karstą
dar nespejo susiut kaip reikiant o visiems apskelbiau,kad gimdyciau ir gimdyciau