Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Akušerė V.Karalienė
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymas > Vilnius
Dykuma5
2001 metais gimdžiau pas šią akušerę VGN. Susitariau 3 mėn prieš gimdymą.
Ji mane ir patologiniam vis aplankydavo, nes 10 dienų iki gimdymo gulėjau. Labai gera ir rūpestinga. Po gimdymo irgi ateidavo pasižiūrėti. Rekomenduočiau visoms.
austra
As pas sia akusere pries 4 metus pagimdziau dukryte, o siais metais ir sunu. Tariausi is anksto. Siaip labai miela ir silta akusere. Pirmo gimdymo metu viska labai smulkiai isaiskino ir nuramino. Kadangi gimdymas nebuvo labai greitas ir lengvas, tai turejo laiko visko isklausineti iki smulkmenu apie viska. Antram gimdymui tariausi irgi su ja. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tigra_111
Ji taipogi prieme mano karalaite pries metus ir 3 menesius mirksiukas.gif
Su ja isanksto nesitariau, gal ir cia blogai pasielgiau blink.gif
Bent jau manes tikrai neramino sad.gif sako palauk dar vaikeli didieji skausmai pries akis ohmy.gif Viska siaip ir dare gerai, bet man ji pasirode siek tiek gruboka unsure.gif Kai kita vaikeli teks gimdyti, neisitarsiu pas ja schmoll.gif
vinga
Aš irgi pas ją gimdžiau. Negaliu nieko blogo pasakyt, moteris kaip moteris smile.gif Su ja nesitariau, buvau su gydytoja susitarusi. Tai iš gydytojos daugiau ir šilumos sulaukiau smile.gif Be to, nesuprantu tų, kurios sako kad verta tartis su akušere, nes jos didžiausią darbą nudirba schmoll.gif Jeigu viskas paprasta ir normalu, gal ir taip, bet mano atvejus didžiausią darbą dirbo gydytoja.
Eliandra
Pries 8 metus gimdziau pas ja dukryte.Nebuvau susitarusi, bet su tokia akusere niekada ir nesitarciau.Man ji pasirode labai grubi, vaikas jau pradejo listi lauk, o ji liepe eit vaiksciot...Gerai, kad gydytoja atbego...
indruška
Ir aš gimdžiau pas ją prieš 6erius metus, tariausi, kai laukiausi, nes prisiklausiau, kad akušerė didžiąją dalį darbo gimdymo metu atlieka, taigi vaikščiojau pas ją ir nėštumo metu ir ne tuščiomis žinoma, nes jei jau tariesi, tai reikia duot... Bet va prieš gimdymą vyras darbo neteko tai nutarėm pataupyt ir be jos apsieit, geriau vaikiukai ką nupirkt, bet kaip tyčia kai į gimdyklą atėjau jos pamaina buvo, manęs ji nepažino, matyt visos joms ten vienodos.. Tai va, guliu jau aš ant to stalo, sąrėmiai jau dideli, skauda žiauriai, o ji kateterį man į veną bando suvest ir pykšt kraujas tokia nemenka srovele, o ji ir sako- NU KAIP PAS KIAULĘ, man tuomet buvo tas pats ką ji ten bamba, bat faktas tas, kad kai vyras atėjo į gimdyklą, ji atpažino jį, nes kartu ir į konsultacijas vaikščiodavom, ir elgesys pasikeitė jos kardinaliai, kaip šilkinė pasidarė dry.gif , na kai baigės viskas, tai atsidėkojom aišku, nes nebuvo kur dėtis, juk kaip nekaip tarėmės prieš tai.
Ir po gimdymo ji pas mane tada buvo užsukus į palatą, bet kažkaip visai neapsidžiaugiau aš, nors, turbūt, nekeista wink.gif ir kai antrąkart gimdžiau, net tokios minties nebuvo su ja tartis, nepamenu ar grubi ji tada buvo ar ne, bet man ta jos ištarta frazė iki šiol kaip kokia dėmė ant pirmojo gimdymo atsiminimų ph34r.gif
vinga
Dabar kai turiu su kuo palyginti, galiu pasakyti, kad gal būtų gerai, jei geriau nebūtų biggrin.gif
tigra_111
QUOTE(vinga @ 2008 09 08, 08:02)
Dabar kai turiu su kuo palyginti, galiu pasakyti, kad gal būtų gerai, jei geriau nebūtų  biggrin.gif
*

Jeigu nepaslaptis pas ka gimdete blush2.gif
vinga
QUOTE(tigra_111 @ 2008 10 17, 19:14)
Jeigu nepaslaptis pas ka gimdete  blush2.gif
*

Nežinau smile.gif Vardas berods Tatjana g.gif
varniukas
Gimdziau pries 18 dienu. Su niekuo nesitarem. Ir ta diena papuole akusere Viera Karaliene.
Neturiu su kuo palyginti, bet mes su vyru jokiu priekaistu jai neturime. Netgi kaip tik po gimdymo likom patenkinti jos ir gydytojo darbu. thumbup.gif
po Gimdymo vyras simboliskai atsidekojo akuserei.... blush2.gif
indruška
QUOTE(varniukas @ 2008 10 23, 18:36)
Gimdziau pries 18 dienu. Su niekuo nesitarem. Ir ta diena papuole akusere Viera Karaliene.
Neturiu su kuo palyginti, bet mes su vyru jokiu priekaistu jai neturime. Netgi kaip tik po gimdymo likom patenkinti jos ir gydytojo darbu.  thumbup.gif
po Gimdymo vyras simboliskai atsidekojo akuserei....  blush2.gif
*

Jo jo, nuo tos akimirkos kai mano vyras atkeliavo į gimdyklą aš irgi jai jokių priekaištų neturėjau, bet kas buvo prieš tai jau minėjau nestuke.gif . Tai pas ją arba su vyru arba geriau nerizikuot doh.gif
Ivonita
sveikos, ir as gimdziau pas V.Karaliene - super akuzere, antra tikrai tik pas ja!labai rupestinga, kaip mama!iki siol jei kyla klausimu - skambinu jai! thumbup.gif
austra
QUOTE(Ivonita @ 2008 10 31, 15:36)
sveikos, ir as gimdziau pas V.Karaliene - super akuzere, antra tikrai tik pas ja!labai rupestinga, kaip mama!iki siol jei kyla klausimu  - skambinu jai! thumbup.gif
*

Pritariu. Man irgi ji gimdykloj mamą atstojo. Gera akušerė, tiesiog kartais ir ji ir visos kitos pavargsta, taip kad gimdykla ne koncertų salė, kur visi jums turi šypsotis. Bent jau aš tikrai laukiau ne šypsenų ir mielų žodžių, o profesionalios pagalbos. Nors gavau viską ax.gif ax.gif ax.gif
AS IR DOMINYKA
as kaip gymdziau 2007 metais buvau susitarius siu akusere vere karaliene ir labai buvau patenkinta as kaip atvikau i ligonine jos dar ne buvo o kaip jau pagulde mane i gymdikla as jai paskambinau ne taip buvom susitare su ja o pagulde mane 18.30 val. o pagymziau mergaite 06.45 val ryto ir inai visa nakti su manim prabuvo kaip mama ir dabar as vel pas ja gymdysiu kovo men smile.gif nestuke.gif
Emanuel
Merginos o sita akusere ne is naujos Vilnios?
Darjushka
Merginos, parasykit i AZ, prasau, sios akuseres kontaktus.
Dekoju.
Darjushka
QUOTE(Darjushka @ 2010 03 17, 20:42)
Merginos, parasykit i AZ, prasau, sios akuseres kontaktus.
Dekoju.
*

Pirmiausia aciu merginoms uz kontaktus.
Susitariau su Vera, ir labai tuo dziaugiuosi. Ji viska puikiai suorganizavo, niekuo nereikejo mums rupintis:ir pogimdyvine palata, ir gydytoja, ir anesteziologe. Labai maloni ir netgi sakyciau mokanti nuraminti, atitraukti nuo skausmu smile.gif ir kas svarbiausia - nekankino manes. Is karto pamaciusi pasake, kad reikes nuskausminti - as ir nesipriesinau. Jauciausi, kad profesionali ir ne pirmus metus dirba. Tikrai visoms patarciau. Be to, kaip man atrodo, tariantis su akusere nereikes taip daug pinigu isleist. O rezultatas tas pats. Juk akusere priima visa gimdyma, rupinasi tavim nuo atvykimo iki pabaigos.
Urbe_2010
Sveikos, gal galite parašyti Veros Karalienės kontaktą.
Iš anksto dėkoju.
Milasa
pakeliu sia tema nes man aktuali. noreciau mamyciu paklausti, kai gimdete ar turejote "iplesimu"?
luxede
QUOTE(Milasa @ 2011 01 18, 15:08)
pakeliu sia tema nes man aktuali. noreciau mamyciu paklausti, kai gimdete ar turejote "iplesimu"?
*

gimdziau pas sia akusere pries metus nesitarusi, atsiliepimai tik geriausi !!!! Tikrai kaip mama. Mano mergaite gime 4760 g, iplysimu nebuvo smile.gif
Milasa
QUOTE(luxede @ 2011 01 29, 02:37)
gimdziau pas sia akusere pries metus nesitarusi, atsiliepimai tik geriausi !!!! Tikrai kaip mama. Mano mergaite gime 4760 g, iplysimu nebuvo smile.gif
*

dekui labai uz info wink.gif
Abarbareja
sveikos ! as irgi gimdziau pas ja pries 2,5 metu , likau patenkinta nors ir nesitariau! DABAR GALVOJU GAL SUSITART SUJA ! bet sakykit kiek dabar mazdaug reikia jai atsidekot? kas susidure paskutiniu metu
Milasa
pakeliu tema smile.gif
Milasa
mirksiukas.gif
indre.babarikine
Sveikos mamytes gal galite parasyti Veros Karalienes kontaktus?labai buciau dekinga:)
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.