gal galit atsiusti to testo adresa?
[
Tai tas indigo , taip suprantu, prote ir slypi? [/quote] Ne tiek prote, t.y. gabumuose, kiek suvokime, požiūryje, mąstymo būde ir pan. Aš taip suprantu tuos apibūdinimus Papildyta: QUOTE(renax @ 2008 08 03, 07:51) Kas cia taip ? Realiai grasint neturi niekur Dabar musu visuomeneje vaikai tokie ne todel kad jie gime kitokie , o todel kad suaugusieji juos apleido .Darbas , pinigai ir t.t , vaikai lieka kaip uz borto su auklem , neturinciais laiko isklauyti tevais ir panasiai . Tada atrandama panaceja ivardinti vaiko maišta , indigizmas ir hiperaktyvumas . Iauga cinikai kurie zino tik teises ir pamirsta pareigas . Nemaisykime hiperaktyvumo ir sulaukejimo ( kai daroma tycia ir kenkiant ) . O jau indigo tai atskira tema , atrado zmonija panaceja savo aplaidumui . Turiu as pazystama kurios sunui pagal ja indigo sindromas , tai tas ir bujoja , viska dauzo , visur lipa ir t.t ir jam niekas zodzio pasakyt pries negali . Nors to indigo su ziburiu nerasi . pritariu 100% Testukas 3-iame, ar 4-ame puslapyje
skaitau 7-tą ankstesnės jūsų temos puslapį ir šiurpstu...bet tuo pačiu džiaugiuosi
esu kokioje 5-7 klasėje užpuolusi klasioką (berniuką mano vaikui dar tik 3,5 metų bet prieš keletą dienų auklėtoja darželyje tiesiog nesitvardydama išrėkė, kad berniukas viską daro priešingai nei visi, eina prieš sistemą, neklauso...veda visus kitus vaikus iš kelio na, jaunutei auklėtojai turbūt neargumentas, kad aš vaikystėje buvau lygiai tokia pati ir mano mama girdėjo tuos pačius žodžius iš auklėtojų ir mokytojų...kažkada tiesiog nustojo lankytis tėvų susirinkimuose dažniausiai mokytojų kartoti žodžiai - tokia gabi mergaitė bet tokia tinginė...na, kiekvienas supranta savaip ar ne deja šį kartą aš bent jau suprantu kas prie ko...tik visa tai man dar nauja, dar skaitysiu daug o tada jau veiksiu... turiu krūvą savo dienoraščių, kuriuos brestu išstudijuoti...bet jau dabar galiu pasakyti, kad anksčiau mane itin dažnai aplankydavo taip vadinamas de javu jausmas, kai matai kažką ir atrodo, kad jau tai matei, negana to - žinodavau, kad tai sapnavau ir net prisimindavau kada... o vykstant kažkokiam mano "jau matytam" įvykiui žinodavau kaip klostysis toliau iki greito
tai negi šita tema mirė
"Indigo vaikai pasitiki savimi, jie jaučiasi valdovais, karaliais ir negali taikytis su vergų morale, kuri kaip tik dabar įsivyravusi mūsų viso pasaulio visuomenėje." būtent taip ir jaučiuosi visą gyvenimą... deja aiškiaregiais netikiu, kaip ir dievu...nemistifikuoju kasdienybės, manau tai laiko švaistymas ir klaidingas kelias...juk iš tiesų pasaulis taip tobulai veikia
supratau...
buvo kalbėta daug, nusikalbėta dar daugiau, pasityčiota...bet juk nenuostabu negi nemokate ignoruoti tų, kurie provokuoja vien dėl azarto? pff...norėčiau gyvai sutikti
dar papasakosiu istoriją apie šunį...tai buvo kiemo brisius, kuris būdamas dar visai jaunas mane pasirinko, tiesiog prilipo ir viskas...tai buvo nuostabu ir tuo pačiu metu neįtikėtina
na vėliau su juo susitariau, kad lauks prie mokyklos o aš per pertraukas išbėgsiu pas jį
Kažkaip paskaičiau... apie Indigo. Ir manau, kad galiu būti... tiesiog labai daug aspektų atitinka - bendravimas su vyresniais, nesutarimas su tėvais, gabumai ir t.t. ...
Skaitysiu daugiau, įdomu darosi
Tik yra tikimybe,kad zmogus save ivardyjantis kaip indigo,istiesu toks nera...
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 02 03, 22:41) visiskai sutinku. Paprastai mazai gyvenime pasieke zmones (o be to ir zemesnio intelekto) yra linke susireiksminti... Manau, kad genijaus moto - zinau, kad nieko nezinau (ir stengiuosi kuo daugiau suzinoti); o ne - as tobulas
Kazkada netyciom buvau uzklydus i senaja tema, bet kadangi tie visi antgamtiniai, kosminiai ir kt dalykeliai man yra visiskai svetimi, tai ja ir palikau.
Neseniai per anonsa pamaciau, kad H.Vaitiekuno laidoj bus kalbama apie indigo vaikus, tai pagalvojau pasiskaityti apie juos. Perskaiciau straipsniu, diskusiju ir tiesa sakat vel nesupratau. Jei 95 proc. vaiku yra tokie, tai kas cia ypatingo??? Kodel apie tai reik isvis kalbeti ir juos kazkaip vadinti? Ir toms, kurios klausia ar mano vaikas indigo tada reiketu atsakyt taip, nes kitaip buti beveik negali.. Kame suo pakastas? QUOTE(arbatine_saldainine @ 2009 03 10, 13:13) Kazkada netyciom buvau uzklydus i senaja tema, bet kadangi tie visi antgamtiniai, kosminiai ir kt dalykeliai man yra visiskai svetimi, tai ja ir palikau. Neseniai per anonsa pamaciau, kad H.Vaitiekuno laidoj bus kalbama apie indigo vaikus, tai pagalvojau pasiskaityti apie juos. Perskaiciau straipsniu, diskusiju ir tiesa sakat vel nesupratau. Jei 95 proc. vaiku yra tokie, tai kas cia ypatingo??? Kodel apie tai reik isvis kalbeti ir juos kazkaip vadinti? Ir toms, kurios klausia ar mano vaikas indigo tada reiketu atsakyt taip, nes kitaip buti beveik negali.. Kame suo pakastas? QUOTE(JO/NE @ 2009 03 13, 22:20) Svietimo programas seniai reikia koreguoti. Ir ne del nerealiuju, o del visu - baisu kiek ir ko ten vaikams i galveles kemsama, ir kokiais metodais O gabus ir talentingi buna ne tik indigo QUOTE(linabalt @ 2009 03 14, 00:02) Svietimo programas seniai reikia koreguoti. Ir ne del nerealiuju, o del visu - baisu kiek ir ko ten vaikams i galveles kemsama, ir kokiais metodais O gabus ir talentingi buna ne tik indigo Kas teisybė tai teisybė
bandžiau skaityt knygą apie indigo vaikus. vienu sakiniu esmė: tobulesnės būtybės, kurias reikia ne auklėti, o padėti augti". ot ir šveičiau į kampą. tokių, kuriems padeda augti, bet ne auklėja, na šiuolaikinių beždžionių, pilnos mokyklos ir vaikų darželiai. nežino vargšiukai elementarių elgesio normų, nei ribų. gamtoje tos pačios paprastos beždžionės ir tai savo atžalas auklėja. o dabartiniai tėveliai leidžia jiems patiems "auklėtis". o paskui ieško psichologų, nes vaikas patekęs į sociumą nežino kaip elgtis, lyg iš dangaus pabyra taisyklės, pasirodo ne viskas galima, nesusitvarko su savo emocijomis.
beje, genialumas kaip ir debilumas yra nukrypimas nuo normos. beveik visi vunderkindai mirė labai jauni, daugelis turėjo pschininių sutrikimų. ne visuomet pats protingiausias yra laimingiausias. QUOTE(TOCAMI @ 2009 03 22, 23:45) bandžiau skaityt knygą apie indigo vaikus. vienu sakiniu esmė: tobulesnės būtybės, kurias reikia ne auklėti, o padėti augti". ot ir šveičiau į kampą. tokių, kuriems padeda augti, bet ne auklėja, na šiuolaikinių beždžionių, pilnos mokyklos ir vaikų darželiai. nežino vargšiukai elementarių elgesio normų, nei ribų. gamtoje tos pačios paprastos beždžionės ir tai savo atžalas auklėja. o dabartiniai tėveliai leidžia jiems patiems "auklėtis". o paskui ieško psichologų, nes vaikas patekęs į sociumą nežino kaip elgtis, lyg iš dangaus pabyra taisyklės, pasirodo ne viskas galima, nesusitvarko su savo emocijomis. beje, genialumas kaip ir debilumas yra nukrypimas nuo normos. beveik visi vunderkindai mirė labai jauni, daugelis turėjo pschininių sutrikimų. ne visuomet pats protingiausias yra laimingiausias. Pritariu tam, kas buvo pasakyta apie auklejima. as uz auklejima "riestainiu ir rimbu". vaikas turi zinot, kas gerai, o kas blogai. ir kad uz blogai jis gali sulaukti bausmes. Kazkokioje laidoje pasakojo, kaip delfines aukleja savo maziukus. sako, jos yra ziauriausios motinos. Pasakojo, kad mamos delfines su savo uodega kaip reikiant trenkia maziukus i dugna uz nepaklusnuma. O sunys ir vilkai? Jie kanda ir urzgia ant suniuku, kai tie neklauso. Auklejimas yra naturalus dalykas, kaip ir zaidimai, valgymas, miegojimas ir t.t. BET INDIGO VAIKAI SU ISLEPINTAIS VAIKAIS NETURI NIEKO BENDRO QUOTE(Dios @ 2008 08 03, 10:35) man atrodo, kad čia vienas iš populiarių pasiteisinimų, kaip kad suaugusiems depresija. tikiu, kad paranormalių reiškinių gal ir vyksta, bet tai ne tokiu mastu. o kiekvienai mamai, aišku, savo pelėdžiukas yra pats pačiausias, gabiausias, išmintingiausias ir talentingiausias. Labai pritarciau!!!
pakelsiu sena tema. tingejau skaityti visko,bet ziuriu yra nemazai zmoniu patikejusiu visokiais sarlatanais
"Pirmoji "indigo vaikų" fenomeną pastebėjo amerikietė kunigė-aiškiaregė Nansy Ann Tapp. Ji turi dvasios dovaną regėti žmonių auras ir tyrinėja aurų spalvas . Knygoje "Kaip spalva padeda geriau pažinti tavo gyvenimą" N.A.Trapp pastebėjo, jog nuo 1985 metų pasaulį išvydo pirmieji vaikai, kurių auroje dominavo tamsiai mėlyna - indigo spalva." kunige,dvasios dovana,zmoniu auras... viskas aiskiai,tiksliai ir patikimai p.s. fotografuoju auras,idedu i remelius,keiciu auru spalvas photoshopu. jei tikite kunige-aiskiarege,tai gal ir manim tikesit? QUOTE(skeptikas @ 2009 12 13, 22:59) pakelsiu sena tema. tingejau skaityti visko,bet ziuriu yra nemazai zmoniu patikejusiu visokiais sarlatanais "Pirmoji "indigo vaikų" fenomeną pastebėjo amerikietė kunigė-aiškiaregė Nansy Ann Tapp. Ji turi dvasios dovaną regėti žmonių auras ir tyrinėja aurų spalvas . Knygoje "Kaip spalva padeda geriau pažinti tavo gyvenimą" N.A.Trapp pastebėjo, jog nuo 1985 metų pasaulį išvydo pirmieji vaikai, kurių auroje dominavo tamsiai mėlyna - indigo spalva." kunige,dvasios dovana,zmoniu auras... viskas aiskiai,tiksliai ir patikimai p.s. fotografuoju auras,idedu i remelius,keiciu auru spalvas photoshopu. jei tikite kunige-aiskiarege,tai gal ir manim tikesit? aha, noreciau i remeli savo aura
Norėčiau sužinoti apie tuos krištoliukus, kaip jie tiksliai vadinasi?
QUOTE(TOCAMI @ 2009 03 22, 23:45) bandžiau skaityt knygą apie indigo vaikus. vienu sakiniu esmė: tobulesnės būtybės, kurias reikia ne auklėti, o padėti augti". ot ir šveičiau į kampą. tokių, kuriems padeda augti, bet ne auklėja, na šiuolaikinių beždžionių, pilnos mokyklos ir vaikų darželiai. nežino vargšiukai elementarių elgesio normų, nei ribų. gamtoje tos pačios paprastos beždžionės ir tai savo atžalas auklėja. o dabartiniai tėveliai leidžia jiems patiems "auklėtis". o paskui ieško psichologų, nes vaikas patekęs į sociumą nežino kaip elgtis, lyg iš dangaus pabyra taisyklės, pasirodo ne viskas galima, nesusitvarko su savo emocijomis. beje, genialumas kaip ir debilumas yra nukrypimas nuo normos. beveik visi vunderkindai mirė labai jauni, daugelis turėjo pschininių sutrikimų. ne visuomet pats protingiausias yra laimingiausias. Stengiuosi i is paskutiniuju stengsiuosi isvengti fiziniu bausmiu-musimu, bet zodis NE ir ivairus draudimi, mano galva, yra butini...Ypac tam zmogiukui mazam, kuris ruosiamas gyvenimui, kur tikrai ne viskas bus galima, kur ne visada gaus ko uzsigeides ir kur bus simtai tokiu 'nuostabiausiu' ir 'nepakartojamiausiu' kaip ir mano vaikas.
Mazai info yra.
QUOTE(skeptikas @ 2009 12 14, 00:59) pakelsiu sena tema. tingejau skaityti visko,bet ziuriu yra nemazai zmoniu patikejusiu visokiais sarlatanais "Pirmoji "indigo vaikų" fenomeną pastebėjo amerikietė kunigė-aiškiaregė Nansy Ann Tapp. Ji turi dvasios dovaną regėti žmonių auras ir tyrinėja aurų spalvas . Knygoje "Kaip spalva padeda geriau pažinti tavo gyvenimą" N.A.Trapp pastebėjo, jog nuo 1985 metų pasaulį išvydo pirmieji vaikai, kurių auroje dominavo tamsiai mėlyna - indigo spalva." kunige,dvasios dovana,zmoniu auras... viskas aiskiai,tiksliai ir patikimai p.s. fotografuoju auras,idedu i remelius,keiciu auru spalvas photoshopu. jei tikite kunige-aiskiarege,tai gal ir manim tikesit? ar jus, zmones, isvis kuo nors tikite? atrodo aplink vien apgavikai, melagiai ir blogis. jums su tokia nuomone gyventi geriau yra ar kaip, kad taip "maloniai" i pasauli ziurit?
sveiki,
matau, kad nelabai sita tema gyvuoja, bet visgi... pirmakart turesiu aukletinius, man tik 26eri, viena mokytoja prasitare, kad vienas is mano aukletiniu-indigo vaikas (o as buvau apie ji girdejus, kad jis nevaldomas, neprognozuojamas ir t.t.). praeitoj temoj irgi maciau daug kas rase, kad mokytojai indigo vaiku nesupranta. gal mamos, turincios tokiu vaiku galetu pasidalinti patirtimi, tuo labiau, kad pirmoji tema sukurta 2004m, tai jusu atzalos nemazai ir paaugusios jau... kaip su juo sutart, kaip jo neisskirt is visos klases, kad kiti nepradetu pavyduliauti, girdejau, kad su juo niekas nedraugauja, kaip padaryt, kad visi bent jau kazkiek sutartu, juk dar tik 5okai... QUOTE(Agusiukas @ 2010 08 31, 14:56) sveiki, matau, kad nelabai sita tema gyvuoja, bet visgi... pirmakart turesiu aukletinius, man tik 26eri, viena mokytoja prasitare, kad vienas is mano aukletiniu-indigo vaikas (o as buvau apie ji girdejus, kad jis nevaldomas, neprognozuojamas ir t.t.). praeitoj temoj irgi maciau daug kas rase, kad mokytojai indigo vaiku nesupranta. gal mamos, turincios tokiu vaiku galetu pasidalinti patirtimi, tuo labiau, kad pirmoji tema sukurta 2004m, tai jusu atzalos nemazai ir paaugusios jau... kaip su juo sutart, kaip jo neisskirt is visos klases, kad kiti nepradetu pavyduliauti, girdejau, kad su juo niekas nedraugauja, kaip padaryt, kad visi bent jau kazkiek sutartu, juk dar tik 5okai... jei neskaitet,rekomenduociau knyga "indigo vaikai"
Ir manau toje klasėje bus Indigo vaikas ne vien tik tas berniukas, o žymiai daugiau, kaip ir visur. Tik tas berniukas daugiau "pasižymėjo"
Nežinau čia taip parašyta apibūdinta kad Indigo vaikai tai baisiausi chuliganai, nežinau kuo toliau tuo daugiau nuomuonių išgirstu kad mano vaikas Indigo
QUOTE(Sniegas4 @ 2010 08 31, 23:48) Nežinau čia taip parašyta apibūdinta kad Indigo vaikai tai baisiausi chuliganai, nežinau kuo toliau tuo daugiau nuomuonių išgirstu kad mano vaikas Indigo Kodėl Jums kelia siaubą, kad Jūsų vaikas gabus? Kas Jus gąsdina? Internete galima daug rasti info apie Indigo vaikus http://www.indigo.home.lt/ Papildyta: Ir dar čia galima atsisiųsti "Indigo vaikai.Pagrindinės pagalbos kryptys" http://www.talpykla.com/files/6938/INDIGO%...S%20KRYPTYS.doc QUOTE(Pievugele999 @ 2010 09 01, 09:12) Kodėl Jums kelia siaubą, kad Jūsų vaikas gabus? Kas Jus gąsdina? Internete galima daug rasti info apie Indigo vaikus http://www.indigo.home.lt/ Papildyta: Ir dar čia galima atsisiųsti "Indigo vaikai.Pagrindinės pagalbos kryptys" http://www.talpykla.com/files/6938/INDIGO%...S%20KRYPTYS.doc Skaičiau ne vieną straipsnį ir apie talentigus vaikus ir apie indigo vaikus bet nuomuonės nėra vieningos
ar vaikas indigo,sunku spresti is jo gabumu,charakterio,supratimo,man rodos vienintelis budas patvirtint ar paneigt yra auros spalva
QUOTE(frangi @ 2010 09 01, 11:49) ar vaikas indigo,sunku spresti is jo gabumu,charakterio,supratimo,man rodos vienintelis budas patvirtint ar paneigt yra auros spalva Čia tame sutinku gal nereiktu vaikytis madingų pavadinimų vat mano indigo seniau tokio žodžio nebuvo buvo genijai ir vurdenkindai dabar atsiradi naujas pavadinimas Indigo. Iš klausimyno labai greitai gali spręst kad tavo vaikas greičiausiai indogo meskit į mane akmenį bet tikrai sunku rast mamą kuriai jos mažasis šaunuolis ne jautrus neprotingas savim visiškai nepasitininktis arba neturi gabumų nei vienoje srityje. Indigo vaikais apibūdinami kai tai gali būt bet kurios srities genijus tai nejau tik vienetai atsikleidžia kažkurioje srityje? tada mano ir vyresnėlis Indigo
tai vat,kad nera jokio vieno,negincijamo apibudinimo kas tas indigo,o daugelis pozymiu tinka vos ne visiems.Lai buna taip kaip yra,visi juk kazkuo isskirtiniai
Prognozuojams kūdikių maištas
O gal jis jau prasidėjo ? "Tėvai kito pasaulio atstovai " http://www.youtube.com/watch?v=lkW1rVr0_ME...feature=related
Šiuo metu Lietuvoje vieši Akiane Kramarik su mama http://jauni.lt/akiane-kramarik-indigo-jaunoji-menininke/
Čia tai talentas. Nerealu. Lenkiuosi iki žemės
Sveiki, aš buvęs indigo vaikas
Tai va, mane jau 3 kartą išmetė iš universiteto
http://www.alfa.lt/straipsnis/10620181/?Vu...011-02-24_07-41
Apie Akiane ir jos šeimą. Šiuo metu susitikimai su jos mama vyksta daug kur. Jos išties labai įdomu klausytis. QUOTE(F @ 2011 02 24, 10:59) Sveiki, aš buvęs indigo vaikas Tai va, mane jau 3 kartą išmetė iš universiteto oho
Nėra pas mane polinkio į depresiją, ir ne dėl nesugebėjimo mokytis išmetė, o dėl taisyklių pažeidimo. Tai va mokykit savo indigo vaikus nemaištauti ir taisyklių laikytis, nes ir juos išmes
ką tokio reikia iškrėst kad išvytų iš universiteto? nebent nelankyt ar plagijuot darbus. ar kokį kriminalinį nusikaltimą įvykdyt.
ir prie ko čia indigo?
Kartais užtenka net to nepadaryti
Kai žmogus ieško pasiteisinimo, jis būtinai jį randa. Šįsyk pasiteisinimas išties originalus
s Radijo laidos su Akiane ir Foreli archyvas
Aš netapau dėl garbės ar pripažinimo, netapau dėl pinigų ar iš puikybės, savo tapyba noriu žmonėms dovanoti viltį ir įkvėpimą, kad žmonės mylėtų Dievą ir vienas kitą, sako Akianė Kramarik, lietuvės ir amerikiečio dukra, menininkė pelniusi pasaulinį pripažinimą, nors jai ti...k šešiolika. Pokalbis su Akiane. http://www.lrt.lt/archyvas/?channel=234939...6598_1298550758
Gal kas galite rekomenduoti gerų knygų apie vaikų auklėjimą?
O gal yra knygų vaikams "Kaip gyventi su indigo mama?"?
|