Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Indigo vaikai
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3
Latimerija.
gal galit atsiusti to testo adresa? 4u.gif noreciau istestuoti savo proto boktyte biggrin.gif
MAMTE
[
Tai tas indigo , taip suprantu, prote ir slypi?
*

[/quote]

Ne tiek prote, t.y. gabumuose, kiek suvokime, požiūryje, mąstymo būde ir pan. Aš taip suprantu tuos apibūdinimus
Papildyta:
QUOTE(renax @ 2008 08 03, 07:51)
Kas cia taip ? Realiai grasint neturi niekur  doh.gif
Dabar musu visuomeneje vaikai tokie ne todel kad jie gime kitokie , o todel kad suaugusieji juos apleido .Darbas , pinigai ir t.t , vaikai lieka kaip uz borto su auklem , neturinciais laiko isklauyti tevais ir panasiai . Tada atrandama panaceja ivardinti vaiko maišta , indigizmas ir hiperaktyvumas . Iauga cinikai kurie zino tik teises ir pamirsta pareigas .
Nemaisykime hiperaktyvumo ir sulaukejimo ( kai daroma tycia ir kenkiant ) .
O jau indigo tai atskira tema , atrado zmonija panaceja savo aplaidumui .
Turiu as pazystama kurios sunui pagal ja indigo sindromas , tai tas ir bujoja , viska dauzo , visur lipa ir t.t ir jam niekas zodzio pasakyt pries negali . Nors to indigo su ziburiu nerasi .
*

pritariu 100% thumbup.gif Ne vaikai kitokie, tai mes , suaugusieji, kitokie... ir nuo tos vietos reikėtų pradėti kažką daryti...

Testukas 3-iame, ar 4-ame puslapyje mirksiukas.gif
peppi
skaitau 7-tą ankstesnės jūsų temos puslapį ir šiurpstu...bet tuo pačiu džiaugiuosi smile.gif

esu kokioje 5-7 klasėje užpuolusi klasioką (berniuką biggrin.gif ) ir jį puoliau kumščiais...už ką? už neteisybę, už šmeižtą...kurį jis pasakė visai klasei girdint...visos klasės akivaizdoje ir gavo smile.gif

mano vaikui dar tik 3,5 metų bet prieš keletą dienų auklėtoja darželyje tiesiog nesitvardydama išrėkė, kad berniukas viską daro priešingai nei visi, eina prieš sistemą, neklauso...veda visus kitus vaikus iš kelio doh.gif

na, jaunutei auklėtojai turbūt neargumentas, kad aš vaikystėje buvau lygiai tokia pati ir mano mama girdėjo tuos pačius žodžius iš auklėtojų ir mokytojų...kažkada tiesiog nustojo lankytis tėvų susirinkimuose smile.gif
dažniausiai mokytojų kartoti žodžiai - tokia gabi mergaitė bet tokia tinginė...na, kiekvienas supranta savaip ar ne smile.gif?

deja šį kartą aš bent jau suprantu kas prie ko...tik visa tai man dar nauja, dar skaitysiu daug o tada jau veiksiu...

turiu krūvą savo dienoraščių, kuriuos brestu išstudijuoti...bet jau dabar galiu pasakyti, kad anksčiau mane itin dažnai aplankydavo taip vadinamas de javu jausmas, kai matai kažką ir atrodo, kad jau tai matei, negana to - žinodavau, kad tai sapnavau ir net prisimindavau kada... o vykstant kažkokiam mano "jau matytam" įvykiui žinodavau kaip klostysis toliau doh.gif nu tiesiog baisu...bet kai skaitau jūsų diskusiją man iš atminties lenda visi šitie prisiminimai doh.gif

iki greito mirksiukas.gif
peppi
tai negi šita tema mirė ax.gif ?

"Indigo vaikai pasitiki savimi, jie jaučiasi valdovais, karaliais ir negali taikytis su vergų morale, kuri kaip tik dabar įsivyravusi mūsų viso pasaulio visuomenėje."

būtent taip ir jaučiuosi visą gyvenimą...

deja aiškiaregiais netikiu, kaip ir dievu...nemistifikuoju kasdienybės, manau tai laiko švaistymas ir klaidingas kelias...juk iš tiesų pasaulis taip tobulai veikia ax.gif
peppi
supratau... smile.gif

buvo kalbėta daug, nusikalbėta dar daugiau, pasityčiota...bet juk nenuostabu ax.gif
negi nemokate ignoruoti tų, kurie provokuoja vien dėl azarto?

pff...norėčiau gyvai sutikti smile.gif
peppi
dar papasakosiu istoriją apie šunį...tai buvo kiemo brisius, kuris būdamas dar visai jaunas mane pasirinko, tiesiog prilipo ir viskas...tai buvo nuostabu ir tuo pačiu metu neįtikėtina doh.gif Jis eidavo su manimi visur...net į mokyklą blink.gif buvo baisiai gudrus, jei mama jį mėgindavo nulaikyti namuose kai mes su broliu eidavome į mokyklą - jis kąsdavo ir ne juokais...bandėme su broliu pergudrauti, lipdavome net per tvorą, kad jis liktų vienoje pusėje o mes kitur pasiplautume, tas pavyko tik vieną kartą, kitą sykį jis jau laukė apibėgęs ratą kitoje pusėje biggrin.gif kartą net bėgo paskui troleibusą, kuriame mes su mama buvome...bet didžiausią įspūdį paliko jo sėdėjimas su manimi klasėje per pamokas doh.gif taip taip biggrin.gif
na vėliau su juo susitariau, kad lauks prie mokyklos o aš per pertraukas išbėgsiu pas jį smile.gif sakyčiau ypatingas ryšys mus siejo...tas šuo buvo mano sargas, niekas negalėdavo manęs pirštu paliesti smile.gif nesu gyvenime daugiau girdėjusi nieko panašaus apie jokį šunį, na išskyrus apie Bimą iš rusiško filmo smile.gif
Gegytė
Kažkaip paskaičiau... apie Indigo. Ir manau, kad galiu būti... tiesiog labai daug aspektų atitinka - bendravimas su vyresniais, nesutarimas su tėvais, gabumai ir t.t. ...
Skaitysiu daugiau, įdomu darosi smile.gif 4u.gif
Daugiaziede
Tik yra tikimybe,kad zmogus save ivardyjantis kaip indigo,istiesu toks nera... smile.gif
Rita25
QUOTE(Daugiaziede @ 2009 02 03, 22:41)
Tik yra tikimybe,kad zmogus save ivardyjantis kaip indigo,istiesu toks nera... smile.gif
*

visiskai sutinku. Paprastai mazai gyvenime pasieke zmones (o be to ir zemesnio intelekto) yra linke susireiksminti... Manau, kad genijaus moto - zinau, kad nieko nezinau (ir stengiuosi kuo daugiau suzinoti); o ne - as tobulas smartass.gif
arbatine_saldainine
Kazkada netyciom buvau uzklydus i senaja tema, bet kadangi tie visi antgamtiniai, kosminiai ir kt dalykeliai man yra visiskai svetimi, tai ja ir palikau.
Neseniai per anonsa pamaciau, kad H.Vaitiekuno laidoj bus kalbama apie indigo vaikus, tai pagalvojau pasiskaityti apie juos. Perskaiciau straipsniu, diskusiju ir tiesa sakat vel nesupratau.
Jei 95 proc. vaiku yra tokie, tai kas cia ypatingo??? Kodel apie tai reik isvis kalbeti ir juos kazkaip vadinti? Ir toms, kurios klausia ar mano vaikas indigo tada reiketu atsakyt taip, nes kitaip buti beveik negali..
Kame suo pakastas?

Arturas
Siulau pasiziureti filma

Deti Sveta

DETI SVETA (1dalis)

DETI SVETA (2dalis)
JO/NE
QUOTE(arbatine_saldainine @ 2009 03 10, 13:13)
Kazkada netyciom buvau uzklydus i senaja tema, bet kadangi tie visi antgamtiniai, kosminiai ir kt dalykeliai man yra visiskai svetimi, tai ja ir palikau.
Neseniai per anonsa pamaciau, kad H.Vaitiekuno laidoj bus kalbama apie indigo vaikus, tai pagalvojau pasiskaityti apie juos. Perskaiciau straipsniu, diskusiju ir tiesa sakat vel nesupratau.
Jei 95 proc. vaiku yra tokie, tai kas cia ypatingo??? Kodel apie tai reik isvis kalbeti ir juos kazkaip vadinti? Ir toms, kurios klausia ar mano vaikas indigo tada reiketu atsakyt taip, nes kitaip buti beveik negali..
Kame suo pakastas?
*

drinks_cheers.gif ir nesuprasi tongue.gif kaip nesuprantu ir aš biggrin.gif Štai auginu dvi panelytes. Viena namie siunta, net plunksnos skraido, o va mažoji- priešingybė, ramybės ir tvarkos įsikūnijimas. O man belieka džiaugtis, kad jos kitokios nei visi (na nes nepakliūna į tuos mistinius/statistinius 95procentus), nes jos mano nuomone ne indigo smile.gif. Bet antravertus jei ši karta tokia talentinga ir gabi, ar nevertėtų mums pakoreguoti švietimo programų, kad mokyklos būtų pritaikytos tiems 95proc. nerealiųjų ax.gif
Pallade
QUOTE(JO/NE @ 2009 03 13, 22:20)
drinks_cheers.gif  ir nesuprasi tongue.gif  kaip nesuprantu ir aš biggrin.gif  Štai auginu dvi panelytes. Viena namie siunta, net plunksnos skraido, o va mažoji- priešingybė, ramybės ir tvarkos įsikūnijimas. O man belieka džiaugtis, kad jos kitokios nei visi (na nes nepakliūna į tuos mistinius/statistinius 95procentus), nes jos mano nuomone ne indigo smile.gif. Bet antravertus jei ši karta tokia talentinga ir gabi, ar nevertėtų mums pakoreguoti švietimo programų, kad mokyklos būtų pritaikytos tiems 95proc. nerealiųjų ax.gif
*

Svietimo programas seniai reikia koreguoti. Ir ne del nerealiuju, o del visu - baisu kiek ir ko ten vaikams i galveles kemsama, ir kokiais metodais doh.gif Kol mokykloms ir svietimui vadovaus sovietiniu laiku dinozaurai, nemanau kad kas pasikeis. Vat po 20-30m, kai dabartine valdzia bus senai pamirsta, o vaira i savo rankas perims dabartiniai studentai, galime tiketis geru permainu tiek ypatingiems, tiek paprastiems vaikams - visiems turetu palengveti... smile.gif
O gabus ir talentingi buna ne tik indigo mirksiukas.gif
JO/NE
QUOTE(linabalt @ 2009 03 14, 00:02)
Svietimo programas seniai reikia koreguoti. Ir ne del nerealiuju, o del visu - baisu kiek ir ko ten vaikams i galveles kemsama, ir kokiais metodais doh.gif Kol mokykloms ir svietimui vadovaus sovietiniu laiku dinozaurai, nemanau kad kas pasikeis. Vat po 20-30m, kai dabartine valdzia bus senai pamirsta, o vaira i savo rankas perims dabartiniai studentai, galime tiketis geru permainu tiek ypatingiems, tiek paprastiems vaikams - visiems turetu palengveti... smile.gif
O gabus ir talentingi buna ne tik indigo  mirksiukas.gif
*

Kas teisybė tai teisybė smile.gif Bet jau kai švietimas bus pakoreguotas tų dabartinių studentų, tai tikriausiai jau augs nauja kokio nors gražaus atspalvio karta kuriai vėlgi kiti dalykai bus svarbesni.. rolleyes.gif
TOCAMI
bandžiau skaityt knygą apie indigo vaikus. vienu sakiniu esmė: tobulesnės būtybės, kurias reikia ne auklėti, o padėti augti". ot ir šveičiau į kampą. tokių, kuriems padeda augti, bet ne auklėja, na šiuolaikinių beždžionių, pilnos mokyklos ir vaikų darželiai. nežino vargšiukai elementarių elgesio normų, nei ribų. gamtoje tos pačios paprastos beždžionės ir tai savo atžalas auklėja. o dabartiniai tėveliai leidžia jiems patiems "auklėtis". o paskui ieško psichologų, nes vaikas patekęs į sociumą nežino kaip elgtis, lyg iš dangaus pabyra taisyklės, pasirodo ne viskas galima, nesusitvarko su savo emocijomis.
beje, genialumas kaip ir debilumas yra nukrypimas nuo normos. beveik visi vunderkindai mirė labai jauni, daugelis turėjo pschininių sutrikimų. ne visuomet pats protingiausias yra laimingiausias.
Shatura
QUOTE(TOCAMI @ 2009 03 22, 23:45)
bandžiau skaityt knygą apie indigo vaikus. vienu sakiniu esmė: tobulesnės būtybės, kurias reikia ne auklėti, o padėti augti". ot ir šveičiau į kampą. tokių, kuriems padeda augti, bet ne auklėja, na šiuolaikinių beždžionių, pilnos mokyklos ir vaikų darželiai. nežino vargšiukai elementarių elgesio normų, nei ribų. gamtoje tos pačios paprastos beždžionės ir tai savo atžalas auklėja. o dabartiniai tėveliai leidžia jiems patiems "auklėtis". o paskui ieško psichologų, nes vaikas patekęs į sociumą nežino kaip elgtis, lyg iš dangaus pabyra taisyklės, pasirodo ne viskas galima, nesusitvarko su savo emocijomis.
beje, genialumas kaip ir debilumas yra nukrypimas nuo normos. beveik visi vunderkindai mirė labai jauni, daugelis turėjo pschininių sutrikimų. ne visuomet pats protingiausias yra laimingiausias.

*

Pritariu tam, kas buvo pasakyta apie auklejima. as uz auklejima "riestainiu ir rimbu". vaikas turi zinot, kas gerai, o kas blogai. ir kad uz blogai jis gali sulaukti bausmes. Kazkokioje laidoje pasakojo, kaip delfines aukleja savo maziukus. sako, jos yra ziauriausios motinos. Pasakojo, kad mamos delfines su savo uodega kaip reikiant trenkia maziukus i dugna uz nepaklusnuma. O sunys ir vilkai? Jie kanda ir urzgia ant suniuku, kai tie neklauso. Auklejimas yra naturalus dalykas, kaip ir zaidimai, valgymas, miegojimas ir t.t.
BET INDIGO VAIKAI SU ISLEPINTAIS VAIKAIS NETURI NIEKO BENDRO
Marcelė
QUOTE(Dios @ 2008 08 03, 10:35)
man atrodo, kad čia vienas iš populiarių pasiteisinimų, kaip kad suaugusiems depresija.
tikiu, kad paranormalių reiškinių gal ir vyksta, bet tai ne tokiu mastu.
o kiekvienai mamai, aišku, savo pelėdžiukas yra pats pačiausias, gabiausias, išmintingiausias ir talentingiausias.
*

Labai pritarciau!!! thumbup.gif
skeptikas
pakelsiu sena tema. tingejau skaityti visko,bet ziuriu yra nemazai zmoniu patikejusiu visokiais sarlatanais doh.gif taigi,interneto platybese aptikau:
"Pirmoji "indigo vaikų" fenomeną pastebėjo amerikietė kunigė-aiškiaregė Nansy Ann Tapp. Ji turi dvasios dovaną regėti žmonių auras ir tyrinėja aurų spalvas . Knygoje "Kaip spalva padeda geriau pažinti tavo gyvenimą" N.A.Trapp pastebėjo, jog nuo 1985 metų pasaulį išvydo pirmieji vaikai, kurių auroje dominavo tamsiai mėlyna - indigo spalva."
kunige,dvasios dovana,zmoniu auras... viskas aiskiai,tiksliai ir patikimai lotuliukas.gif
p.s. fotografuoju auras,idedu i remelius,keiciu auru spalvas photoshopu. jei tikite kunige-aiskiarege,tai gal ir manim tikesit? lotuliukas.gif ax.gif
MaiMa
QUOTE(skeptikas @ 2009 12 13, 22:59)
pakelsiu sena tema. tingejau skaityti visko,bet ziuriu yra nemazai zmoniu patikejusiu visokiais sarlatanais doh.gif  taigi,interneto platybese aptikau:
  "Pirmoji "indigo vaikų" fenomeną pastebėjo  amerikietė kunigė-aiškiaregė Nansy Ann Tapp. Ji turi dvasios dovaną regėti žmonių auras ir tyrinėja aurų spalvas . Knygoje "Kaip spalva padeda geriau pažinti tavo gyvenimą" N.A.Trapp pastebėjo, jog nuo 1985 metų pasaulį išvydo pirmieji vaikai, kurių auroje dominavo tamsiai mėlyna - indigo spalva."
kunige,dvasios dovana,zmoniu auras... viskas aiskiai,tiksliai ir patikimai lotuliukas.gif
p.s. fotografuoju auras,idedu i remelius,keiciu auru spalvas photoshopu. jei tikite kunige-aiskiarege,tai gal ir manim tikesit? lotuliukas.gif  ax.gif
*

aha, noreciau i remeli savo aura biggrin.gif
medispukinis
Norėčiau sužinoti apie tuos krištoliukus, kaip jie tiksliai vadinasi?
MoulinRouge
QUOTE(TOCAMI @ 2009 03 22, 23:45)
*

drinks_cheers.gif

Stengiuosi i is paskutiniuju stengsiuosi isvengti fiziniu bausmiu-musimu, bet zodis NE ir ivairus draudimi, mano galva, yra butini...Ypac tam zmogiukui mazam, kuris ruosiamas gyvenimui, kur tikrai ne viskas bus galima, kur ne visada gaus ko uzsigeides ir kur bus simtai tokiu 'nuostabiausiu' ir 'nepakartojamiausiu' kaip ir mano vaikas. ax.gif
agute07
Mazai info yra. g.gif
Toma. R.
QUOTE(skeptikas @ 2009 12 14, 00:59)
pakelsiu sena tema. tingejau skaityti visko,bet ziuriu yra nemazai zmoniu patikejusiu visokiais sarlatanais doh.gif  taigi,interneto platybese aptikau:
  "Pirmoji "indigo vaikų" fenomeną pastebėjo  amerikietė kunigė-aiškiaregė Nansy Ann Tapp. Ji turi dvasios dovaną regėti žmonių auras ir tyrinėja aurų spalvas . Knygoje "Kaip spalva padeda geriau pažinti tavo gyvenimą" N.A.Trapp pastebėjo, jog nuo 1985 metų pasaulį išvydo pirmieji vaikai, kurių auroje dominavo tamsiai mėlyna - indigo spalva."
p.s. fotografuoju auras,idedu i remelius,keiciu auru spalvas photoshopu. jei tikite kunige-aiskiarege,tai gal ir manim tikesit? lotuliukas.gif  ax.gif
*

ar jus, zmones, isvis kuo nors tikite? atrodo aplink vien apgavikai, melagiai ir blogis. jums su tokia nuomone gyventi geriau yra ar kaip, kad taip "maloniai" i pasauli ziurit?
Agusiukas
sveiki,
matau, kad nelabai sita tema gyvuoja, bet visgi... pirmakart turesiu aukletinius, man tik 26eri, viena mokytoja prasitare, kad vienas is mano aukletiniu-indigo vaikas (o as buvau apie ji girdejus, kad jis nevaldomas, neprognozuojamas ir t.t.). praeitoj temoj irgi maciau daug kas rase, kad mokytojai indigo vaiku nesupranta. gal mamos, turincios tokiu vaiku galetu pasidalinti patirtimi, tuo labiau, kad pirmoji tema sukurta 2004m, tai jusu atzalos nemazai ir paaugusios jau... kaip su juo sutart, kaip jo neisskirt is visos klases, kad kiti nepradetu pavyduliauti, girdejau, kad su juo niekas nedraugauja, kaip padaryt, kad visi bent jau kazkiek sutartu, juk dar tik 5okai...
frangi
QUOTE(Agusiukas @ 2010 08 31, 14:56)
sveiki,
matau, kad nelabai sita tema gyvuoja, bet visgi... pirmakart turesiu aukletinius, man tik 26eri, viena mokytoja prasitare, kad vienas is mano aukletiniu-indigo vaikas (o as buvau apie ji girdejus, kad jis nevaldomas, neprognozuojamas ir t.t.). praeitoj temoj irgi maciau daug kas rase, kad mokytojai indigo vaiku nesupranta. gal mamos, turincios tokiu vaiku galetu pasidalinti patirtimi, tuo labiau, kad pirmoji tema sukurta 2004m, tai jusu atzalos nemazai ir paaugusios jau... kaip su juo sutart, kaip jo neisskirt is visos klases, kad kiti nepradetu pavyduliauti, girdejau, kad su juo niekas nedraugauja, kaip padaryt, kad visi bent jau kazkiek sutartu, juk dar tik 5okai...
*

jei neskaitet,rekomenduociau knyga "indigo vaikai" mirksiukas.gif
Pievugele999
Ir manau toje klasėje bus Indigo vaikas ne vien tik tas berniukas, o žymiai daugiau, kaip ir visur. Tik tas berniukas daugiau "pasižymėjo" smile.gif. Beje, kas naudojasi Facebooke, yra sukurta grupe Indigo vaikai Lietuvoje. Ten galima rasti naudingos info. smile.gif
Sniegas4
Nežinau čia taip parašyta apibūdinta kad Indigo vaikai tai baisiausi chuliganai, nežinau kuo toliau tuo daugiau nuomuonių išgirstu kad mano vaikas Indigo g.gif Jis tikrai labai gabus be proto gabus ir man tas kelia tikrą siaubą. Bet jis nei per kur nėra kad nevaldomas ar chuliganiškas schmoll.gif Kaip tik jis į pasaulį žiūri kitaip. Jis kovoja už teisybę myli gamtą ir gyvūnus kovoja už silpnuosius gina savo teises jų nepažeizdamas jo bendravimas aukštesnio lygio nei jo amžiaus vaikų. Jei kalbėsim apie jo gabumus tai jam dabar nesenai suėjo 8 metukai. Jis skaičiuoja mintinai net tik sudėtį ir atimti bet ir daugina dviženklius, ir loginius uždavinius sprendžia, skaitymas sakykim taip kaip jam reikalinga stipri logopedo pagalba, bet per 2 dienas perskaito 236psl knygą nu ir aišku tos raidelės kurių jis neištaria perskaito kaip jam gaunasi. Rašymas dailyraščiu nerašo, biški vištos kojelė kartais klaidų padaro, sumaišo dvigarsių vietas. Dabar sugalvojo kad jam reikia išmokti anglų kalbos, čia jau vyresnėlis kamantinėjamas. Šitą sugalvojo tik vasaros pradžioj, bet jau girdžiu kaip su broliu šneka sakinukais doh.gif Nieko nebuvo mokintas nei žaidimo forma nei per prievartą. Visko išmoko pats klausinėdamas. Tai dabar kaip yra iš tiesų gal tik klijuojama mano vuikui etiketė kad jis indigo vaikas g.gif Gal jis tik papraščiausias vaikas kuriam įdomu mokytis.
Pievugele999
QUOTE(Sniegas4 @ 2010 08 31, 23:48)
Nežinau čia taip parašyta apibūdinta kad Indigo vaikai tai baisiausi chuliganai, nežinau kuo toliau tuo daugiau nuomuonių išgirstu kad mano vaikas Indigo  g.gif Jis tikrai labai gabus be proto gabus ir man tas kelia tikrą siaubą. Bet jis nei per kur nėra kad nevaldomas ar chuliganiškas  schmoll.gif Kaip tik jis į pasaulį žiūri kitaip. Jis kovoja už teisybę myli gamtą ir gyvūnus kovoja už silpnuosius gina savo teises jų nepažeizdamas jo bendravimas aukštesnio lygio nei jo amžiaus vaikų. Jei kalbėsim apie jo gabumus tai jam dabar nesenai suėjo 8 metukai. Jis skaičiuoja mintinai net tik sudėtį ir atimti bet ir daugina dviženklius, ir loginius uždavinius sprendžia, skaitymas sakykim taip kaip jam reikalinga stipri logopedo pagalba, bet per 2 dienas perskaito 236psl knygą nu ir aišku tos raidelės kurių jis neištaria perskaito kaip jam gaunasi. Rašymas dailyraščiu nerašo, biški vištos kojelė kartais klaidų padaro, sumaišo dvigarsių vietas. Dabar sugalvojo kad jam reikia išmokti anglų kalbos, čia jau vyresnėlis kamantinėjamas. Šitą sugalvojo tik vasaros pradžioj, bet jau girdžiu kaip su broliu šneka sakinukais doh.gif Nieko nebuvo mokintas nei žaidimo forma nei per prievartą. Visko išmoko pats klausinėdamas. Tai dabar kaip yra iš tiesų gal tik klijuojama mano vuikui etiketė kad jis indigo vaikas  g.gif Gal jis tik papraščiausias vaikas kuriam įdomu mokytis.
*

Kodėl Jums kelia siaubą, kad Jūsų vaikas gabus? Kas Jus gąsdina?

Internete galima daug rasti info apie Indigo vaikus wink.gif, štai vienas iš tinklapių:
http://www.indigo.home.lt/

Papildyta:
Ir dar čia galima atsisiųsti "Indigo vaikai.Pagrindinės pagalbos kryptys"

http://www.talpykla.com/files/6938/INDIGO%...S%20KRYPTYS.doc

smile.gif
frangi
QUOTE(Sniegas4 @ 2010 08 31, 22:48)
Nežinau čia taip parašyta apibūdinta kad Indigo vaikai tai baisiausi chuliganai
*

ir as pastebejau labai vieninga nuomone,bet juk yra kelios rusys indigo ir jie labai skiriasi,kodel visiems klijuojama "nevaldomu" etikete g.gif
Sniegas4
QUOTE(Pievugele999 @ 2010 09 01, 09:12)
Kodėl Jums kelia siaubą, kad Jūsų vaikas gabus? Kas Jus gąsdina?

Internete galima daug rasti info apie Indigo vaikus wink.gif, štai vienas iš tinklapių:
http://www.indigo.home.lt/
Papildyta:
Ir dar čia galima atsisiųsti "Indigo vaikai.Pagrindinės pagalbos kryptys"

http://www.talpykla.com/files/6938/INDIGO%...S%20KRYPTYS.doc

smile.gif
*

Skaičiau ne vieną straipsnį ir apie talentigus vaikus ir apie indigo vaikus bet nuomuonės nėra vieningos schmoll.gif Vieni rašo skatinkime tobulinkime suteikime galimybes kitur jau sako nieko nedarykite nes neišmoks gyvenimo mokyklos susirgs didybės manija gaus depresiją dėl nesugebėjimo bendrauti su aplinkiniais. Vat ir pasimečiau kad dėl to pučiasi jau pastebėjau šiaip nėra nei vulgarus nei akiplėša bet vieną dalyką vistiek pastebėjau pradėjo save laikyte pranašesniu už kitus tik visa laimė kad jis savo mokslu ne tai kad didžiuojasi bet dirba už kitus. tarkim jo pasakojimas. vat tas berniukakas mano draugasbet jis už mane kietesnis. Klausiu kuom sako jis stipresnis už mane ta prasme fiziškai. Gerai sakau o jis geras draugas ar chuliganiškas ar draugiškas kaip jam sekasi mokslai. Nu sako biški prasčiau už mane iš matematiko gal 2 dešimtukus turi. Vieną tai gavo kai buvo kontrolinis ir jis nespėjo parašyti tai aš jam atsakymus pasakiau. Tu supranti mama jau turėjo būt greitai skambutis o jis tik pusę išsprendė jis tikrai nebūtu gavęs dešimtuko doh.gif Vėl sakau negerai padarei jūs apgavot mokytoją kad jis išmoko taip gerai skaičiuoti. Ir vėl jo prieštaravimas bet tu supranti mama jis mano draugas aš jam turėjau padėti. Kartais nesupranta tokių elementarių dalykų pvz pernai nedalyvavo olimpiadoj nes reikėjo pirkti knygutę. Jo paaiškinimas tai kam man pirkti dar papildomai knygutę jugi ji kainavo 15lt o aš juk ir taip moku gerai matematiką negi tu nesupranti doh.gif Radau mokyklą gabiems vaikams, va sakau suradau tau mokyklą kur stipresni vaikai mokosi ten sakau mokslo metai 5000lt vidutiniškai kainuotu, jo pirmi žodžiai neapsimoka aš ir knygose galius susirasti informaciją doh.gif Tai iš tiesų jei jis pasidarys mokslo guzas bet sunkiau suvoks kitų esminių dalykų reikšmę ar tai bus gerai. Jei pasidarys ciniškas ir pasipūtęs greitai visuomenė nuo jo nusisuks. Ar vaikui gerai jei mes jį sukoncentruosim vien ties jo gabumais moksle?
frangi
ar vaikas indigo,sunku spresti is jo gabumu,charakterio,supratimo,man rodos vienintelis budas patvirtint ar paneigt yra auros spalva g.gif
Sniegas4
QUOTE(frangi @ 2010 09 01, 11:49)
ar vaikas indigo,sunku spresti is jo gabumu,charakterio,supratimo,man rodos vienintelis budas patvirtint ar paneigt yra auros spalva g.gif
*

Čia tame sutinku gal nereiktu vaikytis madingų pavadinimų vat mano indigo seniau tokio žodžio nebuvo buvo genijai ir vurdenkindai dabar atsiradi naujas pavadinimas Indigo. Iš klausimyno labai greitai gali spręst kad tavo vaikas greičiausiai indogo meskit į mane akmenį bet tikrai sunku rast mamą kuriai jos mažasis šaunuolis ne jautrus neprotingas savim visiškai nepasitininktis arba neturi gabumų nei vienoje srityje. Indigo vaikais apibūdinami kai tai gali būt bet kurios srities genijus tai nejau tik vienetai atsikleidžia kažkurioje srityje? tada mano ir vyresnėlis Indigo lotuliukas.gif Jei nėra chuliganiškas tai tada labai jautrus nesugeba skaičiuoti nu bet informatika tai nerealu o kalba angliškai tarsi visą gyvenimą būtu praleidęs Anglijoj tik tarp jų skirtumas toks kad jei mažius bet kuom domisi tai dičkis ko nesugeba visai nesidomi. Ir vėl apie Indigo rašo kad nebūtinai bus moksliukas. Iš visų apibūdinimų kiekviena atras svo vaike Indigo vat gal ir teisingai jei ta aura turi būt kitos spalvos tik taip galima spręsti vaikas indigo ar ne. Po kolkas pasiliksiu nuomuonę kad mano mažius gabus rolleyes.gif Taip gal net ir geriau mažiau vaikis save sureikšmins. Jei pradėsiu jam svaidytis kad tu Indigo kitos kartos kažkoks ten stebūklas kažin kas atsistiks g.gif doh.gif Vat už tai nepatinka nei pavadinimas nei jo klijavimas schmoll.gif
frangi
tai vat,kad nera jokio vieno,negincijamo apibudinimo kas tas indigo,o daugelis pozymiu tinka vos ne visiems.Lai buna taip kaip yra,visi juk kazkuo isskirtiniai rolleyes.gif
Arturas
Prognozuojams kūdikių maištas smile.gif

O gal jis jau prasidėjo ?

"Tėvai kito pasaulio atstovai "
http://www.youtube.com/watch?v=lkW1rVr0_ME...feature=related
vaižgantė
Šiuo metu Lietuvoje vieši Akiane Kramarik su mama http://jauni.lt/akiane-kramarik-indigo-jaunoji-menininke/
Shatura
Čia tai talentas. Nerealu. Lenkiuosi iki žemės
F
Sveiki, aš buvęs indigo vaikas smile.gif
Tai va, mane jau 3 kartą išmetė iš universiteto thumbup.gif pirmą kartą dėl to, kad aplinkos pasikeitimo neištvėriau, antrą kartą dėl skolų, o trečią - dėl smulkmenos, taisyklių pažeidimo.
vaižgantė
http://www.alfa.lt/straipsnis/10620181/?Vu...011-02-24_07-41

Apie Akiane ir jos šeimą. Šiuo metu susitikimai su jos mama vyksta daug kur. Jos išties labai įdomu klausytis.
Nuke1
QUOTE(F @ 2011 02 24, 10:59)
Sveiki, aš buvęs indigo vaikas  smile.gif
Tai va, mane jau 3 kartą išmetė iš universiteto  thumbup.gif  pirmą kartą dėl to, kad aplinkos pasikeitimo neištvėriau, antrą kartą dėl skolų, o trečią - dėl smulkmenos, taisyklių pažeidimo.
*

oho blink.gif O uz kokias cia "smulkmenas" is univero meta? Ir kaip nesugebejimas mokytis univere su indigiskumu susijes?
vaižgantė
QUOTE(Mergiona @ 2011 02 24, 14:38)
oho  blink.gif O uz kokias cia "smulkmenas" is univero meta? Ir kaip nesugebejimas mokytis univere su indigiskumu susijes?
*

Nebent su polinkiu į depresiją ax.gif
F
Nėra pas mane polinkio į depresiją, ir ne dėl nesugebėjimo mokytis išmetė, o dėl taisyklių pažeidimo. Tai va mokykit savo indigo vaikus nemaištauti ir taisyklių laikytis, nes ir juos išmes smile.gif
sena niekšė
ką tokio reikia iškrėst kad išvytų iš universiteto? nebent nelankyt ar plagijuot darbus. ar kokį kriminalinį nusikaltimą įvykdyt. unsure.gif

ir prie ko čia indigo?
F
Kartais užtenka net to nepadaryti smile.gif
sena niekšė
QUOTE(F @ 2011 02 24, 18:39)
Kartais užtenka net to nepadaryti smile.gif
*

labai smalsu pasidarė -- gal galima konkrečiau?
kažkokių barikadų juk nestatėt biggrin.gif

galų gale, yra toks daiktas kaip apeliacijos, jei jus išmetė be rimto pagrindo.
vaižgantė
Kai žmogus ieško pasiteisinimo, jis būtinai jį randa. Šįsyk pasiteisinimas išties originalus lotuliukas.gif
Arturas
s Radijo laidos su Akiane ir Foreli archyvas
„Aš netapau dėl garbės ar pripažinimo, netapau dėl pinigų ar iš puikybės, savo tapyba noriu žmonėms dovanoti viltį ir įkvėpimą, kad žmonės mylėtų Dievą ir vienas kitą“, – sako Akianė Kramarik, lietuvės ir amerikiečio dukra, menininkė pelniusi pasaulinį pripažinimą, nors jai ti...k šešiolika. Pokalbis su Akiane.

http://www.lrt.lt/archyvas/?channel=234939...6598_1298550758
Pievugele999
Gal kas galite rekomenduoti gerų knygų apie vaikų auklėjimą? smile.gif
vaižgantė
QUOTE(Pievugele999 @ 2011 04 06, 14:29)
Gal kas galite rekomenduoti gerų knygų apie vaikų auklėjimą?  smile.gif
*

"Kaip gyventi su indigo vaikais".
frangi
QUOTE(Pievugele999 @ 2011 04 06, 15:29)
Gal kas galite rekomenduoti gerų knygų apie vaikų auklėjimą?  smile.gif
*

man patiko "indigo vaikai" ir dar nebloga "liaukites vaikus aukleti,padekite jiems augti" smile.gif
RamuneM
O gal yra knygų vaikams "Kaip gyventi su indigo mama?"? g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.