Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Trečias kartas nemelavo, o ketvirtas garantavo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
gintaryte001
Nusprendžiau ir aš papasakoti savo gimdymo istoriją. Rugpjucio 29 diena..sedim brodvejaus picerijoje...su supermamytem (tuo laiku visos nestuke.gif ) plepam...smagu..prisikirtom cepelinu...smagi diena buvo...gryztu namo pailset..nes kita diena gryzta vyro sesuo...reikia ja pasitikti..man dar ta pacia diena pas gine eiti eilinei apziurai...na ka pasitinkam vyro sese...gryztam namucio...kartu su MB nuvaziuojam pas gine pirma karta paskirta valanda...laukiu prie kabineto..iseina sesela sako gyd islkekus skubiai, sako ateiti po pietu...vel MB po pietu mane veza pas gine...jau antra karta...ir ka pagaliau apziuri mane...sako gimdysi rugsejo kokia 6 diena..as sakau netikiu..padaro dar echo nu tikrai rugsejo men turiu gimdyt pagal viska... doh.gif o as buvau isitikinus kad rugpjuti ir viskas...dar apziuri gine mane sako viskas gerai susitiksim kita savaite...nu ir viskas jei taip pasake tai pasake...MB parveza mane namo..o pats islekia i darba...as sedziu prie kompo su nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif plepum supermamoj...ir jauciu kad man kazkaip keistai tas pilvas susitraukineja..nesuprantu ar tai maziuko judesiai ar kas...jau 21 valanda vakaro..del viso pikto sakau paskambinisu gyd,ji kaip tik ta nakti budejo...paskambinu..ji liepia man atvaziuot...ir vel MB gryzta is darbo ir trecia karta veza mane i gimdimo namus...gyditoja apziuri...sako 5 cm blink.gif o as jokio skausmo nejauciu...jau nori mane guldyt i gimdymo palata..o as sakau kad be daigtu atvaziavau... ax.gif bijo mane isleist i namus...bet siaip ne taip isleidzia..gryztam su MB namucio...susidedam daigtus...as nusimaudau...nusilakuoju nagus...dar koju nagus nusilakavau...pasidaziau....ir sakau MB einam dar pagulet...jokiu skausmu nieko nejauciu....ir vadinas apie 24 valanada atsigulem pagulet...netyc ia uzsnudom...babundu jau 3valanda ryto...sakau MB gal lekiam jau...dar pries tai nueinu i WC pasirodo jau isskyros..ir ka apsirengem ir isvaziavom KETVIRTA karta i gimdymo namus...tiesiai i gimdykla...gyd apziuri sako 7 cm ir giria kokia as saunuole..jokiu skausmu nejauciu tik juokingai pilvas susitraukineja...nu ka guliu gimdykloj...su MB juokaujam, plepam..akuseres sako jinai gimdyt atvaziavo ar pasijuokt g.gif ...5 valanad nuleidzia vandenis...ir po truputi pradedu jausti saremius..viskas iskenciama galvoju..nera taip baisu kaip atrodo...MB kalbina mane nes lb miego uzsinorejau...tarp saremiu nusnaudziu...ateina 7 valanad ryto...gine ateina tai akusere..klausineja kaip laikaus..o as ka...sakau labai labai noriu miego ir labai noriu valgyt...o joms dzin...vel liepia ropstis ant stalo apziuri..sako nu jau labai labai greit....truputis po 8 valandos...jau saremiai tikrai buvo geri...MB sokineja aplink...sneka...o as jam atsaunu: "nelysk prie manes...tau smirda ir burnos" visi juokias...ir paciai juokas suime lotuliukas.gif vaikstau po palata nebegaliu...nervas kyla del zaliu gymdyklos plyteliu doh.gif baisiai kazkaip atrode...ir prie pat 9 valanda suletejo visa gimdymo veikla...greitai pastato laselina...vaistai suveikia....ir jau ka sakau ka norit ta darykit bet apsisiksiu gyd sako nebijok nebus taip....o as savo rekiu ir viskas....pagaliau jau leido gimdyti...viens...du..ir pliumt.....dar MB sako man ar matai jau vaikiuko galvyte islindo...o ka gi as galiu matyti per pilva doh.gif sakau nieko nemtaua...ir pagaliau musu maziukas gime rugpjucio 31 diena 9,35val grazutis berniukas...toks pilkas kaip peliukas ir tokio neapsakomo grozio...maziukas rekia ir jauciu kaip MB asaos krenta man ant veido...jis buciuoja mane ir sako koks grazus musu vaikiukas wub.gif wub.gif wub.gif ...abu begalo laimingi...mus sutvrako ir veza i palta....viskas praeity....jokio skausmo jokio nuovargio nera tik neapsakoma laime...buvo dviese o daar trum berniuka mazuliuka....zodziu todel ir sakau kad trecias kartas nemelavo o ketvirtas garantavo mirksiukas.gif
maliutka
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif Smagu, kad taip lengvai thumbup.gif bet nepavydžiu, nes pati taip pat lengvai ir visai neskausmingai pagimdžiau mirksiukas.gif tik dabar pavydžiu berniuko, nes jau norėčiau, kadangi mergytę jau turim bigsmile.gif
(Emili)
4u.gif saunuole mamyte, thumbup.gif sveikinu,o kad visos taip lengvai gimdytume, g.gif
user posted image
Perlute
Ir mes prisidedam prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Elenele Raganele
4u.gif aciu uz papasakota istorija
evelina
Cha cha lotuliukas.gif tau smirda iš burnos.... ir kodėl man tai taip pažįstama? blush2.gif nes aš irgi vargšą vyrą vijau nuo savęs tolyn dėl to paties blush2.gif
Linkėjimai šeimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif va jums po balioniuką!
gintaryte001
aciu panelytes uz grazius zodelius mirksiukas.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
NaiLi
grazus, lengvas gimdymas wub.gif Sekmes jums 4u.gif
giedrute25
labai grazi istorija thumbup.gif
gedra1978
SVEIKINU SU NUOSTABIU GIMDYMI.Man irgi nusisypsojo tokia laime, naturaliai ir be skausmu gimdyti pirmaja mergyte. Tik viskas vyko dar zymiai greiciau, tai yra per 45 min., gydytoja po apziuros norejo iseiti kavos atsigerti, o as susukau, noriu kaku. Ir tuoj gime leliukas. mirksiukas.gif
Tad jum sekmes....
LAIMINGA MAMA
sveikinimai sulaukus sunelio,sekmes jusu seimai 4u.gif thumbup.gif
gintaryte001
QUOTE(gedra1978 @ 2008 03 03, 15:31)
SVEIKINU SU NUOSTABIU GIMDYMI.Man irgi nusisypsojo tokia laime, naturaliai ir be skausmu gimdyti pirmaja mergyte. Tik viskas vyko dar zymiai greiciau, tai yra per 45 min., gydytoja po apziuros norejo iseiti kavos atsigerti, o as susukau, noriu kaku. Ir tuoj gime leliukas. mirksiukas.gif
Tad jum sekmes....
*

kaip faina kad ir tu taip lengvai pagimdei. thumbup.gif thumbup.gif
lullu
grazi istorija wub.gif
aivule
Oi prisijuokiau skaitydama lotuliukas.gif prisimenu tą vakarą su SM nestuke.gif , kai trečią kartą važiavai į GN smile.gif O pasirodo buvo ir ketvirtas lotuliukas.gif Ir vos nepramiegojot gimdymo hihihi.gif thumbup.gif
Va jums ir Tomukui 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dykuma5
SUPER 4u.gif thumbup.gif
SEKMES, AUKITE thumbup.gif
laurusska
Sveikinu 4u.gif Kaip lengvai ir sklandziai viska aprasei, jei viosms toks lengvas gimgymas..na bet rezultatas svarbiausia lotuliukas.gif
Gili
Labai linksmai parasei. labai prisijuokiau is zaliu plyteliu. prisiminiau, kaip mane nervavo raudonas cimpodanelis, kuri vyras vis ne ten pastatydavo. galvoju, kaip as cia gimdysiu prie raudono ispurvinto cimodano lotuliukas.gif
rasasol
Na, žinai ŠGN tikrai yra dalykų, kurie bado akis, pvz., žalios plytelės, atlupėjusios sienos ...ir daug daug... Bet jos pasimirš..o džiaugsmelis gyvas - tai niekada 4u.gif Sveikinu 4u.gif
Šalta Naktis
sveikinimai susilaukus "lengvo" sunelio tongue.gif
sebi
smagu kad viskas lengvai ...sklandziai...ir su jumoru... 4u.gif sveikinam 4u.gif
butke
šauni istorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Emerencija
Koks lengvas gimdymas blink.gif thumbup.gif
Sekmes 4u.gif
GudriLapė
4u.gif
gintaryte001
aciukas visoms uz sveikinimus 4u.gif ax.gif
OVM
Baltai jums pavydziu lengvo gimdymo blush2.gif ax.gif biggrin.gif

O jums sėkmės ir sveikatėlės 4u.gif thumbup.gif
Panelė_Monika*
Patiko istorija 4u.gif aukit sveiki ir diduciai wub.gif
loraliu
4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.