Nusprendžiau ir aš papasakoti savo gimdymo istoriją. Rugpjucio 29 diena..sedim brodvejaus picerijoje...su supermamytem (tuo laiku visos
Sveikinu
Ir mes prisidedam prie sveikinimu
Cha cha
Linkėjimai šeimynai
aciu panelytes uz grazius zodelius
grazus, lengvas gimdymas
labai grazi istorija
SVEIKINU SU NUOSTABIU GIMDYMI.Man irgi nusisypsojo tokia laime, naturaliai ir be skausmu gimdyti pirmaja mergyte. Tik viskas vyko dar zymiai greiciau, tai yra per 45 min., gydytoja po apziuros norejo iseiti kavos atsigerti, o as susukau, noriu kaku. Ir tuoj gime leliukas.
Tad jum sekmes....
sveikinimai sulaukus sunelio,sekmes jusu seimai
QUOTE(gedra1978 @ 2008 03 03, 15:31) SVEIKINU SU NUOSTABIU GIMDYMI.Man irgi nusisypsojo tokia laime, naturaliai ir be skausmu gimdyti pirmaja mergyte. Tik viskas vyko dar zymiai greiciau, tai yra per 45 min., gydytoja po apziuros norejo iseiti kavos atsigerti, o as susukau, noriu kaku. Ir tuoj gime leliukas. Tad jum sekmes.... kaip faina kad ir tu taip lengvai pagimdei.
grazi istorija
Oi prisijuokiau skaitydama
Va jums ir Tomukui
SUPER
SEKMES, AUKITE
Sveikinu
Labai linksmai parasei. labai prisijuokiau is zaliu plyteliu. prisiminiau, kaip mane nervavo raudonas cimpodanelis, kuri vyras vis ne ten pastatydavo. galvoju, kaip as cia gimdysiu prie raudono ispurvinto cimodano
Na, žinai ŠGN tikrai yra dalykų, kurie bado akis, pvz., žalios plytelės, atlupėjusios sienos ...ir daug daug... Bet jos pasimirš..o džiaugsmelis gyvas - tai niekada
sveikinimai susilaukus "lengvo" sunelio
smagu kad viskas lengvai ...sklandziai...ir su jumoru...
šauni istorija
Koks lengvas gimdymas
Sekmes
aciukas visoms uz sveikinimus
Baltai jums pavydziu lengvo gimdymo
O jums sėkmės ir sveikatėlės
Patiko istorija
|