Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Indviduali įmonė
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Konsultacijos šeimos ir darbo teisės klausimais
Fėja-Būrėja
Gal galėtumėte pagelbėti tokioje situacijoje.

Mano pusseserė Lietuvoje yra įkūrusi IĮ. Ji nori laikinai sustabdyti įmonės veiklą. Įmonė jokios veiklos dar nebuvo pradėjusi. Tačiau šiuo metu ji gyvena užsienyje ir negali atvykti. Man atsiuntė įgaliojimą veikti savo vardu, bet jis parašytas ranka, pasirašytas ir antspauduotas tik įmonės spaudu.

Tai mano klausimai būtų tokie:
1. Ar galios toks įgaliojimas?
2. Kokių dar dokumentų reikia įgaliotam atstovui?
3. Kur reikia kreiptis, norint sustabdyti įmonės veiklą?

Iš anksto dėkoju už Jūsų išsamų atsakymą.
Gedmantas Gedminas
Jūsų turimas įgaliojimas galios jei jame yra įvardytos Jūsų kaip įgalioto asmens teisės, veikti įmonės vardu ir ta apimtimi kuri bus nurodyta įgaliojime.
Jums taip pat reikės tos įmonės dokumentacijos (registracijos pažymėjimo, buchalterinių dokumentų ir kt.)
Iš klausimo neaišku ar tikrai nebuvo atlikti kokie nors veiksmai su šia įmone (atidarytos sąskaitos, gauti griežtos atskaitomybės blankai, priimti į darbą darbuotojai, pasirašytos kokios nors sutartys ir pan.) Tik žinant visas atliktas operacijas galėsit atlikti veiklos "stabdymą".
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.