Gal žinote žolininką/ę, galintį pagelbėti esant trofinėms opoms
sveiki mano vyrui tas pats buvo, bet jam parveze vaistuku is rusijos, reikia gert kiekviena ryta pries valgy.
stai toks pavadinimas OMEPROZOL 0,02g pabandyk!! siaip maniskiui viskas dabar gerai. Papildyta: siaip dar zolininke yra Kazluose, marijampoles raj. ja visi pazysta nuvaziavus ten bet kas pasakys kur ji gyvena. QUOTE(gigute2 @ 2007 12 21, 08:50) sveiki mano vyrui tas pats buvo, bet jam parveze vaistuku is rusijos, reikia gert kiekviena ryta pries valgy. stai toks pavadinimas OMEPROZOL 0,02g pabandyk!! siaip maniskiui viskas dabar gerai. Papildyta: siaip dar zolininke yra Kazluose, marijampoles raj. ja visi pazysta nuvaziavus ten bet kas pasakys kur ji gyvena. Dėkoju už nurodytą žolininkę Paskaičiau apie Jūsų minimus vaistus, bet jie lyg nuo skrandžio problemų? Ar aš ką nors neteisingai supratau?
Esu girdėjusi apie tokią žoloninkę Jadvygą Balvočiūtę, ji pati turi ekologinį ūkį ir ten augina įvairias žoleles, tikrai neblogai išmano apie jas, vaistinėse pardavinėjamos jos ruoštos arbatos "Jadvygos žolės". Per Google gali susirasti net jos internetinį puslapį, ten yra nurodyti visi kontaktai, telefonai, iš Mažeikių raj. atrodo jinai.
Sėkmės gydantis
zinau gera zolininke Pasvalio raj. - dainininkes Karaliunaites mama. mano tetis pas ja lankesi
Labai gera zolininke yra Kaune, mes pas ja is Vilniuas vazinejam, tik man regis ji nauju pacientu nebepriima (nebent pacientu seimos narius ar draugus), ir mes pas ja vaziuojam karta i metus, nes toookios eiles, kad anksciua negali uzrasyti
QUOTE(Moira @ 2008 01 18, 11:09) Labai gera zolininke yra Kaune, mes pas ja is Vilniuas vazinejam, tik man regis ji nauju pacientu nebepriima (nebent pacientu seimos narius ar draugus), ir mes pas ja vaziuojam karta i metus, nes toookios eiles, kad anksciua negali uzrasyti Ar Jūs turite omenyje žolininkę Žaną iš Žaliakalnio?
taip
Labai gerų rezultatų pasiekėm jos nurodytom žolėm gydydami sūnų nuo alergijos
As irgi skrandi gydausi jos zolem
Siuo metu labai daug yra atsiradusiu taip vadinamu zolininku gyd. ir taip ivairiu gydymo budu kurie sugeba diagnozuot ligas ,privilioti zmones .Daug yra prarandama laiko kol surandi pati geriausia is geriausiu.Ar jum daug pas ka teko lankytis kol atradote kas jums padejo?
QUOTE(Dalytukas @ 2008 03 03, 16:10) Siuo metu labai daug yra atsiradusiu taip vadinamu zolininku gyd. ir taip ivairiu gydymo budu kurie sugeba diagnozuot ligas ,privilioti zmones .Daug yra prarandama laiko kol surandi pati geriausia is geriausiu.Ar jum daug pas ka teko lankytis kol atradote kas jums padejo? Aš renkuosi tradicinę mediciną - diagnostikos atveju, o gydymui pirmumą teikiu hoemeopatiniams vaistams.
Gal kas turit nuomone apie Jadvygos zoles?As siuo metu jas geriu. Ar tikrai taip jau padeda ar isitikinimas ir tiek.
Manau kad Jadvygos zoles pasirinkot pagal liga teisingai,del to jums jos ir padeda.kiek zinau ji daro ivairius misinukus ,tik reik pas ja uzsisakyt.
Jadvygos zoliu uzsisakyt nereikia. Nueini ir nusiperki pagal numeri.
QUOTE(Happy.Woman @ 2008 03 14, 09:58) buna ivairiose mugese taip pat, jei Vilniuje, tai yra tokioje parduotuveleje (nepamenu kaip vadinasi, rodos kazkas susijusio su tradicija) Kalinausko ir Pylimo gatviu sankirtoj, netoli Telekomo Papildyta: QUOTE(Lina O. @ 2008 03 14, 10:39) buna ivairiose mugese taip pat, jei Vilniuje, tai yra tokioje parduotuveleje (nepamenu kaip vadinasi, rodos kazkas susijusio su tradicija) Kalinausko ir Pylimo gatviu sankirtoj, netoli Telekomo dar tiksliau - visai salia uzsienio kalbu knygyno QUOTE(Lina O. @ 2008 03 14, 06:42) buna ivairiose mugese taip pat, jei Vilniuje, tai yra tokioje parduotuveleje (nepamenu kaip vadinasi, rodos kazkas susijusio su tradicija) Kalinausko ir Pylimo gatviu sankirtoj, netoli Telekomo Papildyta: dar tiksliau - visai salia uzsienio kalbu knygyno
Labukas. Sitas zoles kiekvienam mieste pardavineja skirtingose parduotuvese.Pas mus Alytuj jas pardavineja arbatu parduotuvej prie savivaldybes. Neperskaicius nuo ko tos zoles pirkti negalima, reikia zinot ka perki, nes pritaikyta pagal liga.
http://www.jadvyga.lt/lt_zoleliu_misiniai.php Kazkur internete buvau radus kur kiekvienam mieste jas pardavineja, reikia paieskot. QUOTE(sssss @ 2008 03 09, 19:01) Gal kas turit nuomone apie Jadvygos zoles?As siuo metu jas geriu. Ar tikrai taip jau padeda ar isitikinimas ir tiek. As turiu nusipirkusi arbatu nuo persalimo, isisenejusio kosulio ir padidejusio rugstingumo. Tai su Jadvygos arbata isgydziau teciui isisenejusi kosuli Nuo persalimo arbata geriam vos tik prasideda liga. Sakyciau macija
Labukas.Jadvygos zoliu galima nusipirkti cia:
http://www.jadvyga.lt/lt_kur_nusipirkti.php
Sveiki,
visu pirma nezinau kur tiksliau reiketu rasyta sia tema. Bet turiu dideliu problemu su sveikata gydytojai nelabi kuom gali ir padeti. Isgirdau apie tokia zolininke Regina Fanta is pabrades, kad gydo zolelemis. Norejau paklausti gal kas lankesi ar padejo gal turite kontaktus? Didelis dekui.
Sveika, galiu pasakyti, kad nebūtina ieškoti žolininkės - yra knygų apie tai. Gaila, kad negaliu Tau tiksliai pasakyti jos pavadinimo, bet pasidomėk knygynuose arba bibliotekose. Pati turiu 2 bendradarbes, kurios sau ne vieną ligą (ir net pakanakami rimtą) išsigydė...
Sėkmės, stiprybės ir tikėjimo, kad viskas bus gerai |