Auginu metuku dukryte ir jos vardas Vesta(mazybiniai vadiname Vestute)...Is graiku kalbos tai reiskia namu zidinio deive,namu saugotoja
Man irgi labai gražu Vestutė
Na argi taip svarbu musu, forumieciu, nuomone
o koks temos tikslas?
labai gražus vardas
NORMALUS VARDAS
man irgi grazus vardas vestute
labai grazus vardas
Normalus vardas
man gražus. ir faina, kad retas
Super!kai savo dukrai rinkau varda,apie si varduka irgi galvojau.Labai grazus
Skamba gražiai, ir gerai, kad ne dažnas.
tikrai grazus
Man ir gražus vardas
Negražus
oi neeeeeeee
Turiu drauge Vesta. Is pradziu buvo siek tiek keistas, nes retas vardas, bet kai ipratau, tai vardas kaip vardas, o ir ji pati ji megsta, tad
Labai grazus
Mes norejom taip pavadinti, man labai grazus.
Nors aplinkiniams su cigaretemis asocijavosi
Labai grazus vardas.
Man grazus
man irgi neblogas,bet svarbiausia kad tevams patinka.O kiek zmoniu,tiek nuomoniu.
trumpas ir graziai skamba
kiekvienas vardas su kazkuo asocijuojasi
vesta , man grazu
Fainas vardas
Vesta= Vakare
Vakare
Sveikos.Mano dukrytei dabar yra 1 m 7 men ir jos vardukas yra Vesta
Beja, vardyne skaiciau, jog tai yra Romos namu zidinio deive, namu saugotoja QUOTE(curny @ 2008 04 16, 12:01) Sveikos.Mano dukrytei dabar yra 1 m 7 men ir jos vardukas yra Vesta Beja, vardyne skaiciau, jog tai yra Romos namu zidinio deive, namu saugotoja na tai ir bus namu seimininke ir tvarkytoja. Man tai daugiau primena nick'a, dabar puse paaugliu sedinciu internete pasivadine vesta arba westa. Man tai kazkaip labai banaliai jis skamba. sorry, nieko uzgauti nenoriu. Kiek zmoniu tiek nuomoniu
Patinka labai
QUOTE(curny @ 2008 04 16, 12:01) Sveikos.Mano dukrytei dabar yra 1 m 7 men ir jos vardukas yra Vesta Beja, vardyne skaiciau, jog tai yra Romos namu zidinio deive, namu saugotoja Tai turim bendravardes dukrytes O,kad vardas ta reiskme turi,tai nereiskia sulyginti su namu seimininke Man siaip namu zidinio deive,asocijuojasi su siluma ir ramybe QUOTE(niamniuskyte @ 2008 04 24, 19:41) Tai turim bendravardes dukrytes O,kad vardas ta reiskme turi,tai nereiskia sulyginti su namu seimininke zidinio saugotoja, namu deive tai nelygu namu seimininke
man irgi sis vardas lb grazus.mes vaikiuka dar tik planuojam,o su vyru jau isrinkom.jei bus mergaite,bus vesta-manem ir grazus ir retas.bet kad ziurim tai jau darosi populiarus vardas
Gražus vardukas
4 balai iš 10, per grubus kad man patiktų
Man nelabai patinka, bet tikrai nėra pats blogiausias variantas
Vestina, tai labai nepatiktų
pazystu daug Vestu ir Vestinu. Nepasakyciau kad man patinka. Asocijuojasi su cigaretem West.
Man laaabai grazus sis vardas
Labai gražus
Man patinka Vesta
man ir jis patinka, bet jau pries 3 metus kai rinkau dukrai varda rimtai apie ji galvojau, bet jau tada jis buva vienas populiariausiu, tai kazi ar dabar jis toks retas
|