Gražus vardas.Nors apie tokį savo dukrytei ir negalvočiau, bet šiaip jis man patinka.
Super duper vardukas
O man nelabai patinka... Bet cia gal neobjektyviai as vertinu, nes mano pusseseres vardas toks, o ji man kaip zmogus nelabai... Bet siaip ar taip Vesta ne pats graziausias vardas
Neretas, bet man labai gražus vardas
Gal ir nieko... bet kiti žmonės tokiu vardu vadina šunis
Vestai - šunų veislė. Vakarų škotijos terjerai, kitaip vadina vestais.
labai grazus vardas
as savo antraja dukryte norejau pavadinti siuo vardeliu, bet drauge mane aplenke
Laaaabai grazus vardas
QUOTE(*KAJA* @ 2008 04 25, 10:19) O kodėl Vestą tu prilygini Vakarei? juk šis vardas turi savo reikšmę, ir reikškia namų židinio deivę ir neturi nieko bendo su vakaru vien tik todėl kad west anglų kalboje reiškia vakarai, nes pagal tave tada išeitų, kad: Augustė reiškia rugpjūtį (angl. august - rugpjūtis) o ne didinga, garbinga; Edita reiškia taisytoją ar redaguotoją (angl. edit - redaguoti), o ne turtas ir kovotoja; Julė turbūt būtų susieta su liepa (ang. july - liepa) Rima turėtų reikšti kraštinę ar rėmelį (angl. rim - kraštas, rėmai) Nors šio vardo reikšmė yra "rami, tyki"; Vilė turėtų būti = bjaurybė (angl. vile - bjaurus, šlykštus), o ne "turinti vilties" Goda turbūt = Dievas Labai populiarus bern. vardas Titas reiškia laukinį karvelį (lot.), o apie vertimą iš anglų kalbos aš geriau patylėsiu Ir t.t..........
Man vienas graziausiu mergaitisku vardu
Mano dukra, kuriai jau 16 metų - Vesta. Ji labai patenkinta ir didžiuojasi šiuo vardu. Prieš 16 metų jis buvo labai retas ir netgi seneliai atkalbinėjo nuo jo suteikimo dukrai, sakė, kad net nevadins tokiu vardu (VYRO TĖVAS TAIP IR DARĖ KOKĮ PUSMETĮ),bet aš atsilaikiau. Vardas tikrai prasmingas, bent jau mano dukrai labai tinka. Sėkmės auginant Vestutes
Man nelabai, man kažkaip rusiškai skamba...
Man tai labai patinka,dabar laukiuosi
savo panai davem Vestinos varda,dziaugiuos tuo kad pasaukus ja neatsisuka dar bent kelios mergaites
Čia turbūt mano mylimiausias vardas
Mes savo dukryte pavadinome Vestinos vardu.
Labai dziaugiames situo sprendimu,nors vardukas tikrai ne visiems patiko. Norejome gana paprasto,lengvai tariamo ir lengvai isimenamo vardo.Bet tuo paciu nenorejome kad tokiu vardu vadintusi dar bent kelios mergaites darzelyje ar mokykloje
MAN TAI KAIP VARDAS SEIP....
BET TURIU DRAUGE, TAI SAUNI PANA IR TAS VARDAS JAI ATRODO VISAI NIEKO
gražus
jau 26 metus nesioju sita varda ir jis man
grazus
Man sitas vardas nelabai...
Man grazus vardas
Mano drauge kate Vesta turi
Labai gražus, mano dukra jau 17 metų juo patenkinta. Ir prasmingas ir gana retas
gal visai nieko..
Pažįstu 2 Vestas, ir abi labai protingos, tai aš už
Mano šuns vardas vesta. Kai rinkau vardą net net nežinojau, kad čia žmogaus vardas. Tik kai nuėjau į veter. kliniką sužinojau tai
Man graziau skambetu Vestina...
man gražus
labai gražus vardas
Turiu pažįstamą merginą vardu Vesta. Ji labai miela, ir tokia atrodo saldi. Todėl man vardas asocijuojiasi su labai saldžia ir miela mergyte.
Svelnus vardas. Prisimenu viena mylimiausiu vaikystes pasaku apie Vesta ir Dafina. Broliuka siulyciau Dafinu pavadint
Bendradarbes toks vardas, visai jai tinka.
Man sis vardas patikdavo kita prasme, norejau savo suniukui toki duoti, bet paskui apsigalvojau, per daug zmogiskas pasirode
Man sis vardas labai patinka ir graziai skamba
O siaip tai zmones dabar priprato savo augintiniams duoti zmogiskus vardus, kas ir neramina
Labai gražus vardukas
Man labai grazus
Labai grazus vardas
asmeniskai man nea
o tai kodel ne Vakare?
man negrazus
QUOTE(Wiva @ 2010 03 21, 11:38) Man sis vardas labai patinka ir graziai skamba O siaip tai zmones dabar priprato savo augintiniams duoti zmogiskus vardus, kas ir neramina Jei į temą, Vesta labai gražus vardas ir reikšmė man patinka. Pastebėjau tendenciją, kad pasakius dukrytės vardą raukosi tokios "parūkiusios" mamkos, neva tai cigarečių pavadinimas, o žinančios mitologinę vardo reikšmę, pasidžiaugia gražiu vardu.
Tai mano dukrytės vardas ir jis šovė man į galvą kai buvau 3 mėnesį netumo ir troleibuse. Iki tol jo nesu girdėjus. Ir pasirodo daug yra. Mano mama burba , kažkas jai vis netinka tai dabar krikšto vardu vadina Paulina. O viena tetulė Vakare vadina gerai ,kad mes mažai su ja bendraujam. Man tai keista kodėl Juračių ir Kastyčių jie cigaretėm tai nevadina. O Vestu jau pažystu gal 5 jau.
VESTUTĖ
Mano pupos vardukas toks - Vesta Man jis labai labai patinka. Rinkomės iš Vesta ir Vestina, bet kadangi mūsų pavardė ilga ir, kad netrumpintų vardo, pasirinkome Vesta |