Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Mano bičiuko gimimas
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Birbiziukas
Tai va, o buvo taip, neštumas buvo labai geras, iskyrus tuos tris mėnesius kuriuos pykino nezmoniskai, del to teko net ligoninėj paguleti.
Taigi ekoskopas parode, kad gimdymo data nusimato spalio 13 d., kaip dabar atsimenu, kad man nelabai patiko skaicius 13, todel visa nestuma sprendziau klausima kaip cia ta 13 d. aplenkus tongue.gif , ir kaip jus manot, man pavyko, nors tikrai neesu prietaringa. Mano angelukas visiskai nesiruose palikti mamos pilvelio, spalio 11 d.(tai buvo pirmadienis) apziurejus ekoskopu ir pasiklausius vaikelio sirdies tonusu paaiskejo, kad gimdos susitraukimu nematyt, vaikelis nesiruosia ateiti i pasauli biggrin.gif , bet del vandenu nepakankamumo gydytoja pasake ,kad sia savaite butinai turesiu gimdyti, kas idomiausiai tai ji liepe issirnkti data, kada mes norime kad vaikelis gimtu, ot buvo galvosukis, kada gi ta vaikeli gimdyti, gal 14 d., o gal 15 d...galu gale nusprendeme, kad kuo greiciau tuo geriau smile.gif
Taigi 14d. as 8 val. as ligoninej. Apie 9 val. nuleido vandenis, iskart pradejau jaust saremius, buvau pasiryzusi gimdyti su epiduriniu nuskausminimu, nes buvau prisiklausiusi kaip skausminga gimdyti ir kaip baisu tai yra, laikas ejo nezmoniskai greitai, apie 12 val. pasikvieti gydytoja apziurai (paziureti kiek atsidares kaklelis) ir padaryti epidura, nes man jau buvo labai "SKANU" biggrin.gif ir isgirdau as siuos zodzius:"Oiiii, atsidarymas tiek ir tiek (nepamenu kiek sake sad.gif ) tuoj gimdai jokiu epiduru tau nereikia". Gryzau i palata, palaukiau kol dvi mamytes pagimdys ir mano eile ateis.
taigi 12.38 val. laikiau savo biciuka ant ranku.
Tiesa pamirsau pasakyti, vyras gimdyme taip pat dalyvavo, nors pries tai nelabai norejo, o po to labai dziaugesi, jam patiko ir sake antro vaikelio gimime dalyvaus taip pat biggrin.gif
mano berniukas gime didelis: svere 4,612, o ugis 52 cm.Ta savaite jis buvo pats didziausias vaikas toje ligonineje thumbup.gif
indreka
Nu ir smagu, kad viskas taip gerai baigėsi, aukit sveiki ir laimingi. Atrodo, kad kitom taip viskas gerai baigiasi, nu tik ne man cry.gif , ėmė mane ir išoperavo, nors ir tai ne blogiausia. biggrin.gif
Žmona
Jetau nu nupasakojai tai taip kad atrodo pagimdyt mekniekis vieni juokai tik bakst ir viskas biggrin.gif
Sėkmės 4u.gif
Birbiziukas
QUOTE(Žmona @ 2005 04 13, 15:10)
Jetau nu nupasakojai tai taip kad atrodo pagimdyt mekniekis vieni juokai tik bakst ir viskas biggrin.gif
Sėkmės  4u.gif
*

Nu tai, kad žinok taip ir buvo - bakst ir VISKAS tongue.gif Nieko negalėčiau pasakyti, kas buvo blogai sunglasses2.gif
Tasira
Data pasirinkai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Mano gimtadienis ta pacia diena:ax: Beje,as irgi vos negimiau 13 diena.Bet mama pasakojo,kad viskas vyko labai greitai,bet mano galvyte truputi uzstrigo,tai,gimiau 00.20min nakties rolleyes.gif Kazkaip fainiau,kad ne trylikta mirksiukas.gif
P.s.as taip pat virs 4kg gimiau tongue.gif
Birbiziukas
QUOTE(Rasitux @ 2005 04 14, 21:34)
Data pasirinkai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Mano gimtadienis ta pacia diena:ax: Beje,as irgi vos negimiau 13 diena.Bet mama pasakojo,kad viskas vyko labai greitai,bet mano galvyte truputi uzstrigo,tai,gimiau 00.20min nakties rolleyes.gif Kazkaip fainiau,kad ne trylikta mirksiukas.gif
P.s.as taip pat virs 4kg gimiau tongue.gif
*

thumbup.gif Smagu, kad yra artimų sielai žmonių, matai kokie jūs panašūs su mano sūneliu mirksiukas.gif
alex
sveikinu 4u.gif
Aushrinė
Toks "mažuliukas" - "tik brakst ir viskas". Jei vaikelis butu buves mazelesnis butum visiskai nieko nepajutus. Aukit sveikuciai tongue.gif tongue.gif tongue.gif
varhay
o as buvau taip nusiteikus pati pagimdyt ir se tau paskutinem dienom pasake kad vaikelis apie 5kg blink.gif tai neleido gimdyt dare cezari ir be to labai sunkiai as po tos operacijos atsigavau labai man skaudejo verysad.gif bet zinoma svarbiausiai kad vaikas sveikas gime ir auga kuo sveikiausias tai visi skausmai praeity... drinks_cheers.gif cool.gif beje vaikas ir gime lygiai 5 kg lotuliukas.gif
tasha
Gerai butu, jei visoms taip gimdymai butu-barkst ir viskas thumbup.gif
eglitea
didziausi sveikinimai jums thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
tikrai atrodo is tavo pasakojimo , kad pagimdyt tai vieni juokai... noreciau, kad ir mano gimdymas butu toks lengvas ax.gif rolleyes.gif
Haske
na cia tau labai lengvai gimdei,bent jau ispasakojimu smile.gif g.gif dziugu kad viskas gerai baigesi mirksiukas.gif ir vaikelis didelis ir taiplengvai viskas,o vat mano leliukas net 3 nesvere ir taip nezmoniskasi sunku buvo verysad.gif verysad.gif bet aisku gerai tai kas gerai baigiasi wub.gif
evilish
wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.