Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: ištikimybė
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Tėčio puslapis
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
rasavait
sveiki tėtukai,
turbūt ši tema sena kaip pasaulis,bet vis dar aktuali. Jei to paklausčiau savo vyro,jis juk nepasakytų man tiesos,bet bala ji žino ka pagalvotų. Kartais bandau sugudrauti užduodama vieną kitą suktą klausimuką,bet jis išsisuka juokaudamas,kad savo klausimais verčiu ji meluoti arba sakyti tiesą kuri man nepatiktų...
draugės ir bendradarbės turi tik vieną komentarą šiuo klausimu- visi jie vienodi,palankiai situacijai esant tikrai neatsisakys...
o kaip yra iš tikrųjų??? g.gif
nekalbu apie tuos erelius kurie ieško nuotykių,bet idomu kaip sekasi kovoti su pagundom tiems vyrukams kurie myli žmoną,vertina šeima?
Tetis2005
As istikimas. Ir palanuoju taip visa gyvenima. Ir nematau prasmes buti neistikimam. Namie viska turiu.
nera kas
Tikrai yra tokiu, kurie 100% istikimi, ir jokios kitos pagundos neisves is kelio ax.gif
Medinis
QUOTE(rasavait @ 2008 03 04, 17:17)
o kaip yra iš tikrųjų???  g.gif

Ką jūs darysite su šia informacija? Jūsų vyras jums labai aiškiai pasakė - "jūs nenorite išgirsti jo atsakymo". Kodėl jūs netikite juo?
rasavait
Kodėl jūs netikite juo

tiesiog moteriskas smalsumas. savo vyru tikiu,jei netikeciau senai buciau sugrauzusi lotuliukas.gif
tiesiog glumina pati statistika skelbiama ivairiuose leidiniuose,kad 100%istikimybe neimanoma,kad vyras tarsi koks gyvuliukas nekontroliuojantis savo pimpalo,kad visi tie vyriski harmonai padaro ji visiskai neatsakingu uz savo poelgius,kad jie tiesiog negali kitaip...
tai vat ir idomu gali ar negali????? g.gif
Medinis
QUOTE(rasavait @ 2008 03 05, 08:52)
tiesiog moteriskas smalsumas. savo vyru tikiu,jei netikeciau senai buciau sugrauzusi  lotuliukas.gif

Aš klausiau ne to. Aš klausiau kodėl jūs netikite juo, kai jis sako, kad "jūs nenorite išgirsti atsakymo"?
Efkuzas
PirmPagal mane neistikimybe gali atsirasti:
1. kazko truksta seimoje - atsala jausmas, blogas seksas, bendru tikslu nebuvimas, ...
2. neatsilaikymas nuo viliojimo - bendradarbes, kaimynes ir ....... . Ne visi gi pamate nuogus papus gali pasakyti NE.
3. alkoholis smile.gif

Jei vyras neistikimas del 1os priezasties - tai galit nest pareiskimus del skyrybu.
Jei vyras neistikimas del 2os priezasties - tai reikia isdraskyti vilioklems akis ir nurauti plaukus + isspardykite kiausius vyrui ir bandykite atleisti
Jei vyras neistikimas del 3os priezasties - tai isspardykite kiausius vyrui ir bandykite atleisti.

As asmeniskai studentavimo laikais turejau laiko issilakstyti ir suprasti, kad mano zmona yra ta su kuria noriu praleisti visa gyvenima!

Bet niekados nesu garantuotas del 3io punkto smile.gif Nu niekados!
Medinis
Jei jums patinka, kai jums spardo tarpukojį - gal tai jums ir tinka.
Bobų tiek daug, kad tikrai neverta laikytis įsikibus tokios, kuri daro nesąmones.
rasavait
QUOTE(Medinis @ 2008 03 05, 10:57)
Aš klausiau ne to. Aš klausiau kodėl jūs netikite juo, kai jis sako, kad "jūs nenorite išgirsti atsakymo"?
*

atvirai tai taip,geriau jau sito niekada nesuzinoti ir galvos neskaudes,saviskiui juokaudama sakau''buk geras jei kada eisi i sona daryk taip,kad as to niekada nesuzinociau,tebus tai tavo morales ir sazines klausimas,nezinosiu ir gyvensiu sau laiminga,nu bet jeigu jau suzinosiu......."
manau kad vienkartine neistikimybe,kuri yra aukoholio ar nuogu papu pries akis maskatavimo pasekme,reikia atleisti,bet pagalvokit ar lengvai tai atleistumet savo zmonoms? Manau liekamasis reiskinys lieka visam gyvenimui.
Medinis
QUOTE(rasavait @ 2008 03 05, 10:18)
..bet pagalvokit ar lengvai tai atleistumet savo zmonoms?

Atleistumėm ką? Ką reikia atleisti? Kas tai yra neištikimybė?
Aš tikrai neturėčiau ką atleisti, ar už ką atleisti. Tai žmogaus pasirinkimas, jo gyvenimas. Plius jei žmogų myli, tai nori, kad jis būtų laimingas. Ir jei ji laiminga - tai teikia man džiaugsmo. Aš nenoriu turėti mylimo žmogaus. Aš noriu būti su juo.
rasavait
QUOTE(Medinis @ 2008 03 05, 12:21)
Aš tikrai neturėčiau ką atleisti, ar už ką atleisti. Tai žmogaus pasirinkimas, jo gyvenimas. Plius jei žmogų myli, tai nori, kad jis būtų laimingas. Ir jei ji laiminga - tai teikia man džiaugsmo. Aš nenoriu turėti mylimo žmogaus. Aš noriu būti su juo.
*

tavo nuomone idomi,bet vargu ar daug kas taip galvoja. jei tavo zmoga atsipalaiduodama su draugemis karts nuo karto aptures santykius su kokiu pleibojumi,vargu bau ar ta jos laime bus ir tavo laime. kitaip tariant man atrodo tai nenormalu toleruoti neistikimybe. na o kas ta neistikimybe tai gal ir kiekvienam savaip atrodo,vienam tai zvilgsnis i kita zmogu,lengvas flirtas,as neistikimybe laikau,kuomet vyras ar moteris nesugeba atsispirti artimiems santykiams su priesinga lytimi.
Medinis
QUOTE(rasavait @ 2008 03 05, 10:38)
kitaip tariant man atrodo tai nenormalu toleruoti neistikimybe.

Kodėl jums atrodo nenormalu toleruoti neištikimybę?

Ir dar, kas jums yra artimi santykiai? Ar jie turi būti ilgalaikiai? Ar bučiniai - artimi santykiai? O bendravimas laiškais ir pasakojimas apie jūsų asmeninį gyvenimą? O jei diskusijos apie orą?
O jei vyras turės artimus santykius (tokius, kurie jums atrodo artimi) su tos pačios lyties žmogumi - tai nebus neištikimybė?
mėlynos_akytės
rasavait pritariu tau drinks_cheers.gif , o Medinis tai nu labai jau idomiai mastantis zmogus g.gif
...blondinas
QUOTE(rasavait @ 2008 03 04, 05:17)

draugės ir bendradarbės turi tik vieną komentarą šiuo klausimu- visi jie vienodi,palankiai situacijai esant tikrai neatsisakys...

*

kaip nekeista, bet tavo drauges yra teisios. Draugauk su jom.
rasavait
QUOTE(Medinis @ 2008 03 05, 12:40)

Ir dar, kas jums yra artimi santykiai? Ar jie turi būti ilgalaikiai? Ar bučiniai - artimi santykiai? O bendravimas laiškais ir pasakojimas apie jūsų asmeninį gyvenimą? O jei diskusijos apie orą?
O jei vyras turės artimus santykius (tokius, kurie jums atrodo artimi) su tos pačios lyties žmogumi - tai nebus neištikimybė?
*

smile.gif
neistikimybe tai ir yra neistikimybe...ir buciniai ir sexas ir bet koks siekimas santykiu su priesinga lytimi,man yra neistikimybe. darbiniai ir draugiski santykiai cia yra ne prie ko.
Medinis
QUOTE(rasavait @ 2008 03 05, 11:04)
neistikimybe tai ir yra neistikimybe...

Jūs pati nežinote kas yra neištikimybė. Kaip manote iš kur tai gali žinoti jūsų vyras? Neištikimybės sąvokos gali labai skirtis. Ir vyras gali būti jums ištikimas, nors jūs galvosite kitaip. Ar esate sudariusi sąrašą veiksmų ar neveikimų, kurie jūsų manymu yra neištikimybė? Ar vyras turi tą sąrašą kišenėje?
Beje, ar tai, kad jūs nebuvote pirma moteris vyrui nereiškia, kad jis buvo jums neištikimas? Juk jis mylėjosi su moterims, jautė beprotišką malonumą. Irdabar dažnai prisimena tas moteris ir net lygina jus su jomis.
rasavait
QUOTE(Medinis @ 2008 03 05, 13:17)
Jūs pati nežinote kas yra neištikimybė. Kaip manote iš kur tai gali žinoti jūsų vyras? Neištikimybės sąvokos gali labai skirtis. Ir vyras gali būti jums ištikimas, nors jūs galvosite kitaip. Ar esate sudariusi sąrašą veiksmų ar neveikimų, kurie jūsų manymu yra neištikimybė? Ar vyras turi tą sąrašą kišenėje?
Beje, ar tai, kad jūs nebuvote pirma moteris vyrui nereiškia, kad jis buvo jums neištikimas? Juk jis mylėjosi su moterims, jautė beprotišką malonumą. Irdabar dažnai prisimena tas moteris ir net lygina jus su jomis.
*

biggrin.gif
ir tegul lygina,gal todel kad lygina su manim ir gyvena biggrin.gif
kas buvo iki manes ne mano reikalas,kaip ir jis nesigilina kas buvo iki jo,mes daug apie ka snekejom,daug ka aptarem,jis ne mazas vaikas kad dar sarasiuka i kisene ideciau,jis puikiai zino kokie jo veiksmai mane skaudintu ir dziaugiuosi,kad iki siol dar nenuvile manes.

beje gerb. Medini,ko jus toks priekabus,saunuole jusu zmona ji turi begaline kantrybe thumbup.gif
as juk nesu pries vyrus,as uz vyrus drinks_cheers.gif
Medinis
QUOTE(rasavait @ 2008 03 05, 11:37)
beje gerb. Medini,ko jus toks priekabus,

Aš noriu, kad jūs pagalvotumėte pati. Daugiau nieko.
Kopytė
QUOTE(Medinis @ 2008 03 05, 12:17)
*

Kapstantis praeityje -neistikimybes apibrezimo nerasi. Geriausias vaistas liaudies ismintyje "ne daryk to, ko nenoretum, kad tau padarytu kitas" -va, jums ir neistikimybes apibrezimas. Kiekvienas galite ji mauti ant savo kurpalio ir asmeniskai ar bendrai interpretuoti. Bet faktas tas -kad tikrai nesuklysi, jei pries elgdamasis "apsikeisi vietomis" - saziningai. Tebunie vieniems lengvas flirtas, o kities seksas, tretiems sielos brolyste neistikimybes sinonimu-ne lygis ar nuogumo laipsnis svarbiausia.
Dindilin
QUOTE(rasavait @ 2008 03 05, 07:52)
Kodėl jūs netikite juo

tiesiog moteriskas smalsumas. savo vyru tikiu,jei netikeciau senai buciau sugrauzusi  lotuliukas.gif
tiesiog glumina pati statistika skelbiama ivairiuose leidiniuose,kad 100%istikimybe neimanoma,kad vyras tarsi koks gyvuliukas nekontroliuojantis savo pimpalo,kad visi tie vyriski harmonai padaro ji visiskai neatsakingu uz savo poelgius,kad jie tiesiog negali kitaip...
tai vat ir idomu gali ar negali?????  g.gif
*

Dar viskas ir nuo situacijų priklauso. Jei tavo vyro darbas toks, kad ten be šansų kokiai nors pagundai, o parėjęs iš darbo - atsiduoda šeimai, savaitgaliai vėl su šeima, tai tiesiog nėra progų. Na, o jei kartais susitinka su draugais alubary, tai juk nepuls mergų šaudyt.
Yra ir visai padorių vyrų, kurie neturi sąmoningo ketinimo nueiti į kairę, tačiau, išgėrus alholio ir susiklosčius palankioms aplinkybėms ...na, netyčia, bet jis viską tuoj pat užmiršta ir vėl kaip niekur nieko.
O yra mergišiai, kurie dienomis darbo metu susiranda pažintysxxx mergų, ir per pietų pertrauką varo pasidulkinti. Va šitie šlykštūs yra, nes jūjų smegeninę užspaudęs moters tarpkojis, ir tokiam negana ir negana, jis nemoka prisirišti prie žmogaus.
Papildyta:
QUOTE(rasavait @ 2008 03 05, 10:04)
smile.gif
neistikimybe tai ir yra neistikimybe...ir buciniai ir sexas ir bet koks siekimas santykiu su priesinga lytimi,man yra neistikimybe. darbiniai ir draugiski santykiai cia yra ne prie ko.
*

Nu, jei ten tik išdulkino ją, tai dar sakykim. Bet tikrasis neištikimybės slenkstis būtų peržengtas tuomet, kai jau visas savo mintis, jėgas ir dalį pajamų atiduotų Jai......
jurune
QUOTE(Medinis @ 2008 03 05, 11:21)
*

Pritariu thumbup.gif man cia labai teisingai parasyta. Kodel isvis mes taip megstame savintis zmones, niekaip nesuprantu g.gif
ir siaip manau kuo maziau draudimu, schmoll.gif tuo maziau neistikimybiu, nes zmogui automatiskai norisi daryti tai kas yra draudziama.
jurgitokas
Man istikimybe,tai pagarba. Nenoreciau,kad mano vyras parejes is kokios nors meiluzes su dar neisblesusiais,svieziais sekso pojuciais gultusi salia manes i lova schmoll.gif ,man paprsciausiai tai butu slykstu. Jei vyras jaucia didesni poreiki ieskot nuotykiu,vadinasi ir seimos jam nereikia g.gif
Kopytė
QUOTE(jurgitokas @ 2008 03 05, 23:30)
Man istikimybe,tai pagarba. Nenoreciau,kad mano vyras parejes is kokios nors meiluzes su dar neisblesusiais,svieziais sekso pojuciais gultusi salia manes i lova  schmoll.gif ,man paprsciausiai tai butu slykstu. Jei vyras jaucia didesni poreiki ieskot nuotykiu,vadinasi ir seimos jam nereikia  g.gif
*

bet dazniausiai buna taip -myliu zmona, reikia seimos, niekada nepaliksiu....bla bla...BET g.gif -as vyras, man reikia ir kitko... lotuliukas.gif :lotuliukas ir tie, kas sako, kad mylimo zmogaus negalima savintis, taip ir daro lotuliukas.gif -neleidzia saves savintis bigsmile.gif
laureta
QUOTE(jurgitokas @ 2008 03 05, 23:30)
Man istikimybe,tai pagarba. Nenoreciau,kad mano vyras parejes is kokios nors meiluzes su dar neisblesusiais,svieziais sekso pojuciais gultusi salia manes i lova  schmoll.gif ,man paprsciausiai tai butu slykstu. Jei vyras jaucia didesni poreiki ieskot nuotykiu,vadinasi ir seimos jam nereikia  g.gif
*

vyras, kuris nori sexo su bet kuo uz seimos ribu, tai yra liga. Taciau ne visi sia liga supranta, kad ja serga.
Huiza
QUOTE(Medinis @ 2008 03 05, 10:40)

*

Dėl LPL tongue.gif
Medinis
QUOTE(Huiza @ 2008 03 06, 12:27)
Dėl LPL  tongue.gif

Naudokitės prezervatyvais. Ir jums ramu ir kontraceptikų gerti nereikės.
Kopytė
QUOTE(Huiza @ 2008 03 06, 13:27)
Dėl LPL  tongue.gif
*

..ir dar plius sarasiukas (pradedant...kodel as turiu juo rupintis, o ji turi juo megautis ir t.t. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Huiza
QUOTE(Medinis @ 2008 03 06, 12:32)
*

Ne nuo visų neištikimybės padarinių apsaugo prezervatyvai, deja... tongue.gif Ir man su jais visiškai nemalonu - niekada nenaudojamas dalykas mano gyvenime

O... šiaip aš asmeniškai neturiu poreikio būti neištikima schmoll.gif
Kopytė
QUOTE(Medinis @ 2008 03 06, 13:32)
*

imeti zmonai pora i rankinuka, kartu su linkejmais, kad visada turetu lotuliukas.gif ? del sventos ramybes....
Medinis
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 06, 12:35)
imeti zmonai pora i rankinuka, kartu su linkejmais, kad visada turetu lotuliukas.gif ? del sventos ramybes....

Tikiuosi, kad ji pasirūpins tuo pati. Reikia pasitikėti žmogumi. Meilė - tai pagarba ir pasitikėjimas.
Kopytė
QUOTE(Medinis @ 2008 03 06, 13:46)
Tikiuosi, kad ji pasirūpins tuo pati. Reikia pasitikėti žmogumi. Meilė - tai pagarba ir pasitikėjimas.
*

sutinku drinks_cheers.gif tiesa sakai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Jolita Mc'r
QUOTE(Medinis @ 2008 03 06, 14:46)
Reikia pasitikėti žmogumi. Meilė - tai pagarba ir pasitikėjimas.
*

g.gif nelabai suprantu, kuo tai siejasi su neistikimybe.....
nu bet zodziai verti auksto medalio thumbup.gif
Medinis
Man nesmagu tai rašyti, bet beskubėdamas aš suklydau...
Iš tiesų mintis turėjo būti tokia: "šeima - tai pagarba ir pasitikėjimas". Iš tiesų meilė gali apimti šiuos jausmus, bet nebūtinai.
Meilei nebūtina nei šeima nei dar daugelis dalykų. Meilei nebūtinas net meilės objektas.
Prašau atleisti už suklaidinimą.
laureta
QUOTE(Medinis @ 2008 03 06, 22:30)
Iš tiesų mintis turėjo būti tokia: "šeima - tai pagarba ir pasitikėjimas". Iš tiesų meilė gali apimti šiuos jausmus, bet nebūtinai.
Meilei nebūtina nei šeima nei dar daugelis dalykų. Meilei nebūtinas net meilės objektas.
*

Zmones tuokiasi is meiles.
Tik veliau buna seima, kurioje turi buti pagarba ir pasitikejimas. Meile buvo iki santuokos, ji liko ir po jos.
...blondinas
QUOTE(laureta @ 2008 03 06, 09:50)
Tik veliau buna seima, kurioje turi buti pagarba ir pasitikejimas. Meile buvo iki santuokos, ji liko ir po jos.
*

zmones tuokiasi is instinkto (vyrai - poruotis, moterys - palikuoniu uzveisimas ir issaugojimas).
Kad zmones su tokiais skirtingais instinktais sukurtu seima, yra psichine liga, vadinama meile.
Si liga yra laikina. O instinktai amzini. pvz:pauksciai, kol isauga palikuonys, irgi kuria \"seima\"... nu ne is meiles gi...
laureta
QUOTE(...blondinas @ 2008 03 07, 07:21)
zmones tuokiasi is instinkto (vyrai - poruotis, moterys - palikuoniu uzveisimas ir issaugojimas).
Kad zmones su tokiais skirtingais instinktais sukurtu seima, yra psichine liga, vadinama meile.
Si liga yra laikina. O instinktai amzini. pvz:pauksciai, kol isauga palikuonys, irgi kuria \"seima\"... nu ne is meiles gi...
*

blink.gif blink.gif blink.gif
Medinis
QUOTE(laureta @ 2008 03 06, 21:50)

Kiek žinau teisme (aukštesnės instancijos) dabar įrodinėjate tą meilę, ar ne? Apgailėtina...
Kopytė
QUOTE(...blondinas @ 2008 03 07, 07:21)
*

Perskaitei biologijos vadovėli lotuliukas.gif , šaunuolis thumbup.gif . Dabar siulyčiau pora psichologijos paskaityti ir mesti pseudoligų aprašymus mokytis -tai nesveika. mirksiukas.gif
laureta
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 09:17)
Kiek žinau teisme (aukštesnės instancijos) dabar įrodinėjate tą meilę, ar ne? Apgailėtina...
*

meile irodineti teisme? dar taip negirdejau blink.gif
Kopytė
QUOTE(Medinis @ 2008 03 06, 22:30)
*

bet as nesuprantu, medini, -kad meilei šeimos nereikia -nu jo...BEt, AR šeimai reikalinga meilė ar uzteks pagarbos ir pasitikėjimo...? BE TO, JEI ŠEIMA -pagarba ir pasitikėjimas -kaip su neištikimybe (kaip gali gerbti žmogų, kuris tave išduoda ir atvirškčiai -išduodamas savo žmogų -manai, kad ji gerbi?) Kaip gali pasitikėti žmogumi, kuris gali sau leisti vadovautis instinktais...
Papildyta:
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 09:17)
*

Kas apgailėtina, kad norite, kažką ižeisti? tada taip...

O teisme paprastai irodinejama ne meile, o "nemeile" ir jos lygis bei pasekmes.
Medinis
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 09:16)
1. BE TO, JEI ŠEIMA -pagarba ir pasitikėjimas -kaip su neištikimybe (kaip gali gerbti žmogų, kuris tave išduoda ir atvirškčiai -išduodamas savo žmogų -manai, kad ji gerbi?)
2. Kaip gali pasitikėti žmogumi, kuris gali sau leisti vadovautis instinktais...

1. Visa esmė tame, kas yra išdavystė. Žinau žmonių, kurie atsikelia ryte, pasižiūri pro langą ir pradeda nervintis, nes lauke lyja, o jie buvo susiruošę eiti degintis.
Išduoti žmogaus neįmanoma. Ištikimybė - tai šunų augintojų terminas.
Dėl pagarbos... Ar jūs gerbiate tik tuos žmones, kurie jus gerbia? Pagarba už pagarbą?
2. Na jau jūs čia parašėte nepagalvojusi... Būtų sunku gyventi su žmogumi, kuris nesivadovauja instinktais. Nelabai net įsivaizduoju tokio. Daržovė ir tiek.
laureta
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 10:22)
Kas apgailėtina, kad norite, kažką ižeisti? tada taip...

ar cia izeidimas? blink.gif zemas lygis ir tiek. nei pridursi, nei pridesi.
rasavait
QUOTE(...blondinas @ 2008 03 07, 08:21)
*

nera absurdiskiau kai zmones ima lyginti su pauksciais ar kitais gyviais,bet mes zmones,ne gyvuliai apimti instinktu. Mes taip pat ju turime,bet mes dar turime ir proteli ir jausmus tiems instinktams zaboti,juk nesikam atsiprasant kaip suniukai vos isbege i kiema,o vat toleruoti neistikimybe sau leidziame,nes kaip gi kitaip"as gi patinas,mane valdo instinktai"
pateisinam ta ka norime pateisinti,ir nereik prisiimti atsakomybes viska nurasome instinktams,tai gal tokiems patinams tuomet reiktu eiti gyventi i miskus,gaudytu grobi,viliotu pateles visai kaip pirmikstej bendruomeninej santvarkoj,o civilizuotam pasauly gyventu zmones atsakingi uz save.
seima ne vien tik del poravimosi ir gymines pratesimo,tai ir parama ir palaikymas ir supratimas vienas kito,o ka jau kalbeti apie meile,kuri tiesiog butina,ir netikiu kad porose kuriose puoselejama seima ta meile ima ir isgaruoja ji tiesiog kinta,tampa brandesne.juk paziurekit i senukus,poravimasis jiems jau neaktualus,bet net ir jie nenori likti vieni,jiesko tos antros puseles,kad butu i ka atsiremti.
Kopytė
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 10:24)
1. Visa esmė tame, kas yra išdavystė. Žinau žmonių, kurie atsikelia ryte, pasižiūri pro langą ir pradeda nervintis, nes lauke lyja, o jie buvo susiruošę eiti degintis.
Išduoti žmogaus neįmanoma. Ištikimybė - tai šunų augintojų terminas.
Dėl pagarbos... Ar jūs gerbiate tik tuos žmones, kurie jus gerbia? Pagarba už pagarbą?
2. Na jau jūs čia parašėte nepagalvojusi... Būtų sunku gyventi su žmogumi, kuris nesivadovauja instinktais. Nelabai net įsivaizduoju tokio. Daržovė ir tiek.
*

Kaip susijusi isdavyste su oru lauke? Nevykes pavyzdys.
O siaip itariu, jog esate is tu zmoniu, kurie taiko dvigubus standartus-jei man tai ne isdavyste, tai tegu kitas irgi del to neprgyvena -priesingu atveju, jis kvailys. Tik va, kai tokio tipo zmones atsiduria to kito kailyje -tuomet prasideda "svorio centro perkelimas"

Gerai yra pasakyta- geriau suo aviganis, nei draugas avigalvis.
Jei zmones butu istikimi kaip gyvunai, nebutu tiek problemu.

As zmogu gerbiu ne uz jo poziuri i mane, bet jei zinau, kad tas zmogus manes negerbia -paspaudziu jam ranka ir atsisveikinu. mirksiukas.gif

Grazus vyriskas poziuris i instinkta. Jums turbut net i galva neateitu, kad instinktai gali buti nugaleti proto (mastymo) -tuo zmones (bent dauguma, tikiuosi lotuliukas.gif )ir skiriasi nuo gyvuliu. Vienintelis instinktas yra tikrai sunkiai nugalimas -savisaugos, o visi kiti gali buti kontroliuojami, jei tik zmogus to nori. O jei jam reikia pasitesinimo, kodel taskosi sperma i kaire ir i desine -tuomet , jo -be instinkto gyvenime ne is vietos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
alter ego
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 09:24)
Išduoti žmogaus neįmanoma.
*

O ką įmanoma išduoti?
Medinis
QUOTE(alter ego @ 2008 03 07, 10:29)
O ką įmanoma išduoti?

Gal įsitikinimus?
Papildyta:
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 10:10)
1. Kaip susijusi isdavyste su oru lauke? Nevykes pavyzdys.
2. O siaip itariu, jog esate is tu zmoniu, kurie taiko dvigubus standartus-jei man tai ne isdavyste, tai tegu kitas irgi del to neprgyvena -priesingu atveju, jis kvailys. 3. Tik va, kai tokio tipo zmones atsiduria to kito kailyje -tuomet prasideda "svorio centro perkelimas"

4. Gerai yra pasakyta- geriau suo aviganis, nei draugas avigalvis.
Jei zmones butu istikimi kaip gyvunai, nebutu tiek problemu.

5. As zmogu gerbiu ne uz jo poziuri i mane, bet jei zinau, kad tas zmogus manes negerbia -paspaudziu jam ranka ir atsisveikinu. mirksiukas.gif

6. Grazus vyriskas poziuris i instinkta. Jums turbut net i galva neateitu, kad instinktai gali buti nugaleti proto (mastymo) -tuo zmones (bent dauguma, tikiuosi  lotuliukas.gif )ir skiriasi nuo gyvuliu.

1. Vykęs vykęs biggrin.gif Tiesiog tuomet tas žmogus pasijunta, kad kažkas apgavo jo lūkesčius, pasijunta išduotas - jis juk tikėjosi degintis, o čia vat lyja.. Mąstykite plačiau.
2. Žmogus, kuris dėl kažko pergyvena - kvailys. Manau niekas dėl to neprieštaraus.
3. Nesupratau ką turite mintyse.
4. Gyvenkite su aviganiu - jis bus jums ištikimas.
5. Aš jūsų negerbiu.
6. Palyginkite šį savo pasisakymą su 4 punktu. Jūs prieštaraujate pati sau.
Jeigu jūs pažiūrėtumėte į visus tabu, į moralės normas iš jų reikalingumo pusės jūs labai daug ką suprastumėte. Nėra vieningos moralės. visa moralė yra pritaikoma konkrečiai vietai irkonkrečiam laikui. Pasikeitus sąlygoms moralė keičiasi ir labai netgi greitai. Būtent tai ir vyksta. Jūsų vaikai gyvens pagal kitokius moralės principus, kaip ir jūs, lyginant su jūsų tėvais. Tik pabandykite mąstyti, o ne vien kartoti įkištas mintis.
Papildyta:
QUOTE(rasavait @ 2008 03 07, 10:01)
seima ne vien tik del poravimosi ir gymines pratesimo,tai ir parama ir palaikymas ir supratimas vienas kito,o ka jau kalbeti apie meile,kuri tiesiog butina,ir netikiu kad porose kuriose puoselejama seima ta meile ima ir isgaruoja ji tiesiog kinta,tampa brandesne.

Jūs ne visai teisi. Meilės pagrindu kuriamos šeimos atsirado ne daugiau nei prieš 100 metų. Manau dabar visi supranta, kad tai yra neteisingas kelias, neturintis ateities.
Kopytė
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 11:33)
Gal įsitikinimus?
*

O kas sukuria įsitikinimus, ne žmogus? ? Būtent -tai kiekvieno iš mūsų susigalvotas požiūris į kažką. Kaip tik vien požiūrio (įsitikinimo) išduoti ir neimanoma, nes minčių negali išduoti, gali išduoti, žmogų, kuris tas mintis turi.

Medini, kaip jūs pamatuosite įsitikinimų išdavystę.. "tai kas jums svarbu, kitam visai nereiksminga ir neverta demesio ir atvirksciai"...

Medinis
QUOTE(Kopytė @ 2008 03 07, 10:46)
Medini, kaip jūs pamatuosite įsitikinimų išdavystę.. "tai kas jums svarbu, kitam visai nereiksminga ir neverta demesio ir atvirksciai"...

Paprastai... Pvz jūs esate prieš abortus. Ir vat vieną baisią naktį per jus "pervažiuoja traukinuku" tarkim penkiese. Pastojate. Ir darote abortą.
Jei jūs esate prieš gyvūnų žudymą, bet nešiojate odinius batus. Jei jūs sakote - "niekada neatleisiu neištikimybės", o sužinojusi po ilgų verksmų nutariate, kad neturite kur išeiti..
Įsitikinimus gali išduoti tik pats žmogus. Jei jis kvailas aišku. Protingas žmogus įsitikinimus tiesiog pasikeis.
Kopytė
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 11:43)
Gal įsitikinimus?
Papildyta:

1. Vykęs vykęs biggrin.gif Tiesiog tuomet tas žmogus pasijunta, kad kažkas apgavo jo lūkesčius, pasijunta išduotas - jis juk tikėjosi degintis, o čia vat lyja.. Mąstykite plačiau.
2. Žmogus, kuris dėl kažko pergyvena - kvailys. Manau niekas dėl to neprieštaraus.
3. Nesupratau ką turite mintyse.
4. Gyvenkite su aviganiu - jis bus jums ištikimas.
5. Aš jūsų negerbiu.
6. Palyginkite šį savo pasisakymą su 4 punktu. Jūs prieštaraujate pati sau.
Jeigu jūs pažiūrėtumėte į visus tabu, į moralės normas iš jų reikalingumo pusės jūs labai daug ką suprastumėte. Nėra vieningos moralės. visa moralė yra pritaikoma konkrečiai vietai irkonkrečiam laikui. Pasikeitus sąlygoms moralė keičiasi ir labai netgi greitai. Būtent tai ir vyksta. Jūsų vaikai gyvens pagal kitokius moralės principus, kaip ir jūs, lyginant su jūsų tėvais. Tik pabandykite mąstyti, o ne vien kartoti įkištas mintis.
Papildyta:

Jūs ne visai teisi. Meilės pagrindu kuriamos šeimos atsirado ne daugiau nei prieš 100 metų. Manau dabar visi supranta, kad tai yra neteisingas kelias, neturintis ateities.
*

Na, visu pirma jus pats sau priestaraujate, nes sakete, kad zmogus negali buti isduotas, o dabar sakote, kad apgauti lukesciai ir zmogus jauciasi isduotas lotuliukas.gif ....Sunku jums su jusu logika. Jums turbut tas pats ar apgauti zmogu atsaukus darbini susitikima, ar sutrypti jo savigarba, jausmus. Keistas jus zmogus.

4 punktas nepriestarauja 6 -nes istikimybe turi daug atspalviu. Jus matote tik viena. Vyriska problema lotuliukas.gif

Aviganis gyvena pas mane, o ne su manimi. Ir dziaugiuosi, kad avigalviai reti mano kelyje.

Forumas ne ta vieta, kur reikia ieskoti pagarbos, arba kaip jusu kolega blondinas pasake "uzsitarnauti" blink.gif

Man tas pats, kad jus manes negerbiate. Su jumis zvalgyba man eiti nereikia, o ir greiaciausiai neiciau g.gif Vienas patarimas, Medini, tam kad atrodyti dideliu, nebutina kitam kirsti kojas.

As sena tarka, ka noriu, ta sneku lotuliukas.gif
alter ego
QUOTE(Medinis @ 2008 03 07, 10:49)
Įsitikinimus gali išduoti tik pats žmogus. Jei jis kvailas aišku. Protingas žmogus įsitikinimus tiesiog pasikeis.
*

Va tą ir norėjau replikuoti, nes mačiau rašant kad "viskas keičiasi, tame tarpe ir įsitikinimai".
Išduoti įsitikinimus - tai reikštų pergyventi ir graužtis kad tai padarei ar kaip?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.