Taip pat domina Iseos TT kedute, kaip joje jauciasi vaikelis?
Kokia is siu keduciu jus pirktumete?
Aciu uz nuomones!
Mamytes, kas jau turi Axiss ir naudojasi, idomu suzinoti jusu nuomone apie sia kedute
Taip pat domina Iseos TT kedute, kaip joje jauciasi vaikelis? Kokia is siu keduciu jus pirktumete? Aciu uz nuomones!
Apie Axiss nieko negaliu pasakyti-nenaudoju,o Iseos TT turim jau maždaug 2 metus,jokių nusikundimų neturiu.Labai patogi kėdelė,mes ją maždaug nuo 10 mėnesių iki 2 metų ir 9 mėnesių naudojom,bet dabar didesnę nusipirkom o TT perleidom broliukui
Mes turim Axis ir esam patenkinti,tikrai labai patogi ir vaikeli i masina pasodint ir pamaitint jei reikia.Labai puiki kedute
Šiandien buvau apžiūrėti parduotuvėje kaip šios kėdutės atrodo, tai jau tikrai žinau, kad Axiss nepirksim, nes nesiplečia į šonus, o pasirodė gan siauroka ties apačia...
vakar pirkom AXISS
QUOTE(Monicca @ 2008 03 16, 20:14) Šiandien buvau apžiūrėti parduotuvėje kaip šios kėdutės atrodo, tai jau tikrai žinau, kad Axiss nepirksim, nes nesiplečia į šonus, o pasirodė gan siauroka ties apačia... Pritariu sitai nuomonei.Jei vaikutis ne is smulkiuju,tai ziemos metu manau tikrai nesijaus jis patogiai Axiss keduteje.Ji gan siaura ir neprasiplatina.Butent sis kriterijus nuleme,kad mes nusipirkom BBC Iseos TT kedute ir ja esam labai patenkinti.
Mes pirkom Iseos TT. Axiss nesirinkom dėl to, kad brangesnė
Na bent jau mes masinoje vazinejame be striuku, paltu ir kailiniu, tai tas Axiss siaurumas gal ir nebutu beda.
Bet del jos brangumo rinksimes TT
Siaip sodinti i kedutes su zieminiais drabuziais nepataria patys gamintojai. O tas kedutes platinimo mechanizmas avarijos metu tikrai saugumo neprideda (is testu matosi). Kas del Axiss, tai teko paziureti testukus, na lyg ir neblogi, tikrai geriau nei Iseos TT. Beje kodel pasirinkimas is BBC keduciu?
Kaip dabar pamenu, pirmą kėdutės pirkimą.
Irgi džiaugiausi tokiu pirkiniu. Dabar galvoju, kad labiau būtų apsimokėję pirkti geresnę ir devėtą iš patikimų tėvelių. Bet iš kitos pusės tą pačią vėliau bus galima parduoti.
O kur tų AXISS kėdučių galima nusipirkti?
QUOTE(Velniukstis @ 2008 10 20, 08:52) 999 be nuolaidos, bet gali tindirindi puslapy i foruma prisiregistruoti ir ten kas menesi mamytes renkasi pirkti su 15 proc nuolaida, tai mums apie 850 gavosi. kol kas nieko apie jas negaliu pasakyti, nes spejom savaitgali isigyti ir pupa susirgo, tai nelabai ir isbandem QUOTE(Apeiron @ 2008 06 25, 11:55) Siaip sodinti i kedutes su zieminiais drabuziais nepataria patys gamintojai. O tas kedutes platinimo mechanizmas avarijos metu tikrai saugumo neprideda (is testu matosi). Kas del Axiss, tai teko paziureti testukus, na lyg ir neblogi, tikrai geriau nei Iseos TT. Beje kodel pasirinkimas is BBC keduciu? O ka daryt mamoms kuriu vaikuciai ir be striuku i nepraplatinta kedute netelpa, arba telpa ir dar daug erdves keduteje lieka??? Juk buna tokiu nestandartiniu vaiku - "bumbulu" ir "pagaliuku"! Kedutes praplatinimas arba susiaurinimas 2-3 cm, tikrai nesumazina kedutes saugumo!!! Gal butu galima nuorodele, kur aprasomi testai, irodantys, kad platesne kedute maziau apsaugo vaika? Kalbant apie sauguma reikia akcentuoti saugos dirzus ir kedutes stabiluma, teisinga pritvirinima. Kedutes praplatinimas tai tik papildoma funkcija, kad kedute butu galima pritaikyti kiekvienam vaikuciui - tiek plonesniam, tiek storesniam! Beje, mes naudojames Iseos TT autokedute ir esame ja labai patenkinti
Galvojau apie BBC iseos, bet pabandzius nepatiko tai, kad padetis gulejimo-sedejimo valdoma ratuku. Suki suki ir galo nesimato
mes kaip tik galvojam isigyti bbc axiss tai dabar renkam pliusus ir minusus kol jau teks pirkt
na del jos siaurumo, tai nezinau, mano mergina jau 1,4 men., sveria 11 kg, o tos vietos tai dar daug like
beje mano axis labai grazios oranzines spalvos paguldymas vieno mygtuko nuspaudimu ir kelimu korpuso i virsu QUOTE(sauluciukas77 @ 2008 12 11, 22:07) na del jos siaurumo, tai nezinau, mano mergina jau 1,4 men., sveria 11 kg, o tos vietos tai dar daug like beje mano axis labai grazios oranzines spalvos paguldymas vieno mygtuko nuspaudimu ir kelimu korpuso i virsu Jei gerai supratau, tai tam kad paguldyti vaika, reikalingos abi rankos: viena tam kad spustelt mygtuka, o kita tam kad kelt korpusa. Sakyciau kai kuriais atvejais nelabai patogu Pvz, pas mus yra ISEOS kedute, jei vaikas kelyje uzmiega, tai mano vyras sededamas uz vairo ir viena ranka vairuodamas, gali pasukti valdymo ratuka ir pakeisti kedutes padeti is sedimos i gulima. Nesakau, kad labai patogu sukti ta ratuka, bet kad su viena ranka tai imanoma padaryti, tai, manau yra pliusas QUOTE(giedraskiedra @ 2008 12 12, 01:25) Jei gerai supratau, tai tam kad paguldyti vaika, reikalingos abi rankos: viena tam kad spustelt mygtuka, o kita tam kad kelt korpusa. Sakyciau kai kuriais atvejais nelabai patogu Pvz, pas mus yra ISEOS kedute, jei vaikas kelyje uzmiega, tai mano vyras sededamas uz vairo ir viena ranka vairuodamas, gali pasukti valdymo ratuka ir pakeisti kedutes padeti is sedimos i gulima. Nesakau, kad labai patogu sukti ta ratuka, bet kad su viena ranka tai imanoma padaryti, tai, manau yra pliusas As pati vairuodama su niena ranka viska padarau, nyksciu ispaudi mygtuka, o likusiais keturiais pirstais suimi uz korpuso apacios ir keli
Mes pirkom TT, ziema ypac pasitvirtino, o ir siaip patinka kad viska galima reguluoti i sonus, gulima padeti ir siaip. Galbut trukumas tas, kad jei nenoresit palikti masinoje, tai ji labai sunki, kad kvk karta nesioti pirmyn ir atgal. Visais kt. atzvilgiais tikrai super
Mes issirinkome Iseos TT. Privalumai - kad reguliojasi sonai ir kaina mazesne
Na mes ir jau pusmetis turim Iseos TT. Esam labai patenkinti. Mačiau tik vieną šios kėdutės trūkumą - jei automobilis mažesnis, kėdutę nustačius į gulėjimo padėtį ji sunkiai telpa. Bet šiaip tai labai patogi, o ir vaikutis joje gerai jaučiasi.
Mes turime ISEOS. Šiaip kėdutė nebloga, bet už tokią kainą galėtų būti ir tobulesnė. Man taip pat labai nepatinka padėties reguliavimas ratuku, kadangi važinėju su vaiku viena, jam užmigus turiu sustoti ir sukti tą ratelį, kad vaiką paguldyt.
Dar vienas minusas, kad kėdutė labai ant aukšto pado, sunkoka bus didesnį vaiką ten įkišti Kadangi mums šią kėdutę dovanojo, tai esame iš esmės patenkinti. Jei būtume patys tokius pinigus sukišę, tikriausiai dabar spjaudyčiausi Geresnės man pasirodė Britax (palyginau su draugės)
[quote=heryte,2009 01 05, 16:04]
Mes turime ISEOS. Šiaip kėdutė nebloga, bet už tokią kainą galėtų būti ir tobulesnė. Man taip pat labai nepatinka padėties reguliavimas ratuku, kadangi važinėju su vaiku viena, jam užmigus turiu sustoti ir sukti tą ratelį, kad vaiką paguldyt. .... ir labai gerai!
http://www.tindirindi.lt/forum/viewtopic.php?id=12851 ISeos kedute dabar tik 599 lt kainuoja, kas zada pirkti - pats laikas
QUOTE(heryte @ 2009 01 05, 17:04) Mes turime ISEOS. Dar vienas minusas, kad kėdutė labai ant aukšto pado, sunkoka bus didesnį vaiką ten įkišti Geresnės man pasirodė Britax (palyginau su draugės) Mes turim Iseos Neo, mums jinai Wat del to aukstoko pado O as siulyciau pries renkantis ieskot trukumu, o ne dowanotam arkliuj i dantis ziuret
susižavėjus buvau laaabai bbc kėdutėmis, bet kai pamačiau gyvai, pačiupinėjau, pažiūrinėjau dingo, bet koks noras ją įsigyti...pirma nepatiko to ratuko sukiojimas, antra vadina sife sides system, bet aš ten tuose šoniuose saugumo nematau, viskas kliba, geras smūgis ir kažin ar tokie klibantis nestabilūs šonai tą smūgį atlaikytų.Kitokį įspūdį paliko axis, tvirta, stabili, bet pagal testų rezultatus jinai priskiriama prie nesaugių, todėl jos iš karto ir atsisakėm. teko pirkti kitos firmos
Turim Axis kėdutę. Ir aš ir mano "mažoji" esam labai labai patenkintos ja. Labai lengvai tvirtinasi ir lengvai valdosi. Beje prie štai turėjau kitą prancūzišką, bet šita super. Dabar kaip tik joms akcija , mačiau Tindi Rindi. Aš savąją pirkau UK ebay'ui aukcione visiškai naują, tai kainavo perpus pigaiu nei Lietuvoj. Čia kainos vistiek yra išpūstos... Bet vistiek aš esu už Axis
Kaip tik ruošiuosi perleisti savo mįgstamą Iseos kėdutę, nes jau išaugom.Gal ką sudomins.
Pamaciau internete akcija Axiss automobilinei kedutei. http://www.tindirindi.lt/forum/viewtopic.php?id=13299 Tindirindi internetineje parduotuveje siuo metu jos 200 lt pigiau, tai negaliu praleisti tokio pasiulymo.
QUOTE(Mama Skruzde @ 2009 02 02, 18:07) Turim Axis kėdutę. Ir aš ir mano "mažoji" esam labai labai patenkintos ja. Labai lengvai tvirtinasi ir lengvai valdosi. Beje prie štai turėjau kitą prancūzišką, bet šita super. Dabar kaip tik joms akcija , mačiau Tindi Rindi. Aš savąją pirkau UK ebay'ui aukcione visiškai naują, tai kainavo perpus pigaiu nei Lietuvoj. Čia kainos vistiek yra išpūstos... Bet vistiek aš esu už Axis Noreciau ja pirkti. Kiek uz ja norite? Kokiame stovyje? Gal butu galima foto?
pirkom iseos TT
mane domintu ar vaikuciai noriai sedi iseos TT ir ar ne per kieta si kedute? aplamai kiek keduciu ziurejau visos atrodo lb jau kietos..
QUOTE(mergina05 @ 2009 01 31, 21:31) susižavėjus buvau laaabai bbc kėdutėmis, bet kai pamačiau gyvai, pačiupinėjau, pažiūrinėjau dingo, bet koks noras ją įsigyti...pirma nepatiko to ratuko sukiojimas, antra vadina sife sides system, bet aš ten tuose šoniuose saugumo nematau, viskas kliba, geras smūgis ir kažin ar tokie klibantis nestabilūs šonai tą smūgį atlaikytų.Kitokį įspūdį paliko axis, tvirta, stabili, bet pagal testų rezultatus jinai priskiriama prie nesaugių, todėl jos iš karto ir atsisakėm. teko pirkti kitos firmos del tu sonu, tai mus konsultante patikino, kad tas klibejimas itakos saugumui neturi
Planuoju pirkti Axis, idomu ar vaikucio nenervuoja tos paduskeles,tarp kuriu galvyte isistato? jos aisku del saugumo,bet vaikas pasukiot galvos ten turbut negali?
QUOTE(raptor @ 2009 03 17, 20:19) Planuoju pirkti Axis, idomu ar vaikucio nenervuoja tos paduskeles,tarp kuriu galvyte isistato? jos aisku del saugumo,bet vaikas pasukiot galvos ten turbut negali? Aš abiems savo vaikams nupirkau BBC iseos TT, vieną jau naudojam antrus metus, kitą naudosim po mėnesio, kai truputuką ūgtelsim Man labai patinka kad jos prasiplatina-10mėn vaikeliui reikia vienopločio, o 3metų vaikui-kito-čia labai didelis jų privalumas, ko dėja neturi Axis
po ilgu svarstymu uzsisakem TT, ziuresim kaip sedesis. tada galesiu parasysyti uz ir pries
apsisprendima leme tai, kad axiss nesireguliuoja i sonus, o tas kad galima pasukti, gal ir gerai, bet vien del to neverta pirkti, juk pasodinimas tox trumpas procesas, svarbiau, kad vaikiukas grai jaustusi vaziuodamas.. as uz Axiss ir antram zuikiu nedvejodama pirksiu cia kedute nes esam labai patenkint nors atsitinumo deka mes ja radom bet ir iki siol nesigailiu ji man Papildyta: QUOTE(mergina05 @ 2009 01 31, 20:31) susižavėjus buvau laaabai bbc kėdutėmis, bet kai pamačiau gyvai, pačiupinėjau, pažiūrinėjau dingo, bet koks noras ją įsigyti...pirma nepatiko to ratuko sukiojimas, antra vadina sife sides system, bet aš ten tuose šoniuose saugumo nematau, viskas kliba, geras smūgis ir kažin ar tokie klibantis nestabilūs šonai tą smūgį atlaikytų.Kitokį įspūdį paliko axis, tvirta, stabili, bet pagal testų rezultatus jinai priskiriama prie nesaugių, todėl jos iš karto ir atsisakėm. teko pirkti kitos firmos o is kur tokia info kad QUOTE(raptor @ 2009 03 17, 20:19) Planuoju pirkti Axis, idomu ar vaikucio nenervuoja tos paduskeles,tarp kuriu galvyte isistato? jos aisku del saugumo,bet vaikas pasukiot galvos ten turbut negali? nu mums kolkas netrukdo QUOTE(Elzė @ 2009 03 19, 23:51) jie netestuoja senu keduciu, nes jos jau pratestuotos.. nzn kuriais metais gal 2003, buvo TT testu rezultatai. tam paciam ADAC puslapi buvau radus, bet kai as vokieciu nebum bum
na mes irgi planuojam pirkti TT, kaip tik jungiasi grupe i tindirindi foruma, kad butu su 15 proc. nuolaida...tik vangiai renkasi:(
turiu abejoniu - ar ilys i mano kupe automobili tik ta kedute, ar ne per didele? QUOTE(Egliene77 @ 2009 03 21, 15:30) na mes irgi planuojam pirkti TT, kaip tik jungiasi grupe i tindirindi foruma, kad butu su 15 proc. nuolaida...tik vangiai renkasi:( turiu abejoniu - ar ilys i mano kupe automobili tik ta kedute, ar ne per didele? QUOTE(Natalik @ 2009 03 27, 10:50) tai taip ir nenusipirkot?? nes musiskis oj storulis, tai tik i sita kedute ir tilpo su kombinezonu, visos kitos per siauros buvo..
"Bebe Confort" yra LT labai madingas overpriced piece of shit. Manding žiūrėti reikia saugumo testų rezultatus (www.adac.de, tarkime) ir kainą. Be to, LT perpardavinėtojai antkainius užsideda neblogus, tad verta pagalvoti apie atsivežimą iš užusieniaus.
Mes turim Axiss, na tikrai nuostabi kedutė
Vat aš irgi galvoju, kiek reikalingas tas praplatinimas, nes turim Iseos TT jau greit 2 metus, bet dar nė karto tų šonų nei siaurinom, nei platinom
|