Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: filmukai per tv
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
nesekme
Noreciau paklausti visu mamyciu ka manot apie siuo metu per televizija rodomus filmukus vaikam.Pav.Pokemonai.Arba i juos panasius.
MAMA2T&T
Mano vaikai ju niekada neziurejo ir neziures schmoll.gif Nei pokemonu, nei transformeriu, nei sponge bob, nei jimmy neutron, nei kitokiu padaru... unsure.gif Mano asmenine nuomone, juose nieko nemokina ir is ju vaikai tikrai nepraturtes dvasishkai/moralishkai. Nors mes ir shiaip TV beveik neziurim... smile.gif
justina_r
siaubas tie pokemonai, drakonu kovos ir panasiai schmoll.gif as tai savo dukrai prisiuntus daugybe filmuku is neto, tokiu kaip karsonas, pepe ilgakojine, liutas karalius, pelene ir panasiai, kurie panasus kad skirti vaikams thumbup.gif
ulyta
per tv jokiu normaliu filmuku vaikam nerodo ne taip kaip seniau dabar tai saudo ir gaudo ziauru doh.gif
nesekme
iskyla klausimas tai kam juos rodo?Kazkada bandziau ziuret nesupratau kas ten ir kaip.
Boružytė
Aš taip pat nesuprantu šiuolaikinių filmukų, vaikų būkinimas. Tačiau su saviškiu turiu kariauti, kad nutraukčiau nuo teliko, nes prilipęs ir spokso į tas nesuprantamas būtybes kaip užkerėtas.
ornelaxxx
Man tai kraupu visi tie pokemonai ir tt. bet vaikams tai patinka. As savo pipirui perku disnejaus filmukus ir noreciau is interneto parsisiusti bet nezinau kaip gal kas pamokinsit 4u.gif
Just me...
Niekada savo mažajai neleidau ir neleisiu žiūrėti tokių atseit "animacinių filmukų". Tragedija kažkokia, o ne filmukai doh.gif Beje vakar mažoji parduotuvėje nusigriebė kompaktinį diską su animac.filmukais "Laduški". Grįžę namo įjungėm- likom sužavėti, be galo gražūs seni rusiški filmukai lietuvių kalba. Tokie pamokantys ir mieli smile.gif Tarsi sugrįžau į vaikystę wub.gif
Zana4
as isvis kai pamaciau kokius filmukus rodo, likau nustebusi...baisu, mustynes pesynes..kosmaras, stengiuosi per rusu kanalaleisti ziureti rusiskus filmukuskaip karlsonas, nu pagadi, ir panasiai, atsisiuntusi dauggeru filmuku..nors niekaip negaliuatpratinti nuo ziurejimo rainderio filmuku... doh.gif
petelne
Ir as labai pasipiktinusi vaikams rodoma animacija,bet sunus pats moka sijunkt televizoriu,tai negaliu nuvaryt.Ir aisku is tu baisiu filmu jau ismoko kalbet apie zudyma,net zaidziant kortom,jis sako as tave nukirtau su kardu unsure.gif as jam aiskinu,kad cia kortos ir nezaisiu jei jis taip kalbes.Nesuprantu kodel nedraudzia diena rodyt tu visokiu pabaisu.Kas cia per grozis apie vampyrus,mano monstras,ir dar galybe visokiu nesamoniu.
nesuperblondinas
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2008 03 08, 00:16)
iskyla klausimas tai kam juos rodo?Kazkada bandziau ziuret nesupratau kas ten ir kaip.
*

kadangi esu MTV atstovas baltijos salyse - atsakysiu:
panasus filmai yra zaislu kompaniju reklama .
1-Imone sukuria produkta (zaisla)
2- samdo marketingo kompanija, kuri sukuria keliu metu realizacijos strategija.
3 -sukuriami filmukai. Leidziami puse metu per tv.
4- Ir tada ismetama i rinka zaislai (pokemonai, transformeriai, teletabiai...)
mage
ka jus galvojat apie siandieninius multikus? mano berniukui pokemonai yra VISKAS! Net isvaziuoti negalim tuo laiku kai rodo ta pasaka g.gif
Druska*
mano merginai tas filmukas taip pat patinka, negali atitraukt akiu kai ji rodo doh.gif o man jis visiskai nepatinka, nematau ten nieko idomaus schmoll.gif
gabvidas
Manieji gal ir žiurėtų šį filmuką tik aš nelabai jiems jungiu ir sakau kad man negražus tai dar nereikalauja įtikinu kad rodo gražesnių ax.gif
renaciukas2
Nieko ner baisiau uz tokius multikus doh.gif
-Neužmirštuolė-
Mano sunus juos vadina "negraziais filmukais". Is bedos ziuri g.gif
naitas
QUOTE(mage @ 2008 03 26, 18:18)
ka jus galvojat apie siandieninius multikus? mano berniukui pokemonai yra VISKAS! Net isvaziuoti negalim tuo laiku kai rodo ta pasaka g.gif
*

galvoju, kad vaikai be reikalo leidžia laiką prie tv. Geriau jau lauke prabėgiotų tą laiką.

QUOTE(Liepa10 @ 2008 04 04, 23:38)
Mano sunus juos vadina "negraziais filmukais". Is bedos ziuri g.gif
*

kokia čia bėda... išjungei tv ir blogiausiu atveju, numigo pietų miegučio. O jei ne - į lauką.
jurgajurgita
labutis ax.gif mano vaikui irgi pakemonai yra viskas g.gif nepraleisdavo nei vienos serijos,ir dar kortas renka : bigsmile.gif
lidukas
Mano vyresnėlis jau išaugo iš multikų amžiaus ax.gif o mažasis tų visų pokemonų ir digemartizacijų nežiūri schmoll.gif Tėtis jam iš Rusijos priveža visokių dvd diskų su labai gražiom "tarybinėm" ir šiuolaikinėm pasakėlėm thumbup.gif va šitas tai žiūri mielu noru 4u.gif
jurgajurgita
turim mes labai daug graziu pasaku irgi smile.gif ,bet tos ne taip patinka jam unsure.gif
eva78
brangiosios mamos, su tokiais animaciniais filmais, kazkas pinigus daro, o jusu vaikams tai nieko gero neduoda.... visos tos pokemonu kortos ir zurnalai,nenormalius pinigus kainuoja..... jei as tureciau tokia teise, as tokius multikus, aplamai uzdrausciau rodyti ir platinti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spam.gif spam.gif
Tigriukė@
QUOTE(eva78 @ 2008 04 07, 13:12)
brangiosios mamos, su tokiais animaciniais filmais, kazkas pinigus daro, o jusu vaikams tai nieko gero neduoda.... visos tos pokemonu kortos ir zurnalai,nenormalius pinigus kainuoja..... jei as tureciau tokia teise, as tokius multikus, aplamai uzdrausciau rodyti ir platinti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! spam.gif  spam.gif
*

Labas eva.Pilnai sutinki.Šiolaikiniai multfilmai tai KATASTROFA schmoll.gif Man užteko su vyresnių vieną kartą pora minučių pažiūreti "multika"per Džetiksa,man pasydare švelniai sakant baisu.Jioki gėrio,draugiškumo,švelnumo.Tik šaudimai,žiaurumas ir t.t.Siaubas.Vaikas po tokių seansu darosi panašus į "zombi".Net kalba kitaip su pikčiu,vartuoja žodžius iš tu negeru multfilmu,elgesi kai herojai iš multfilmu.Pasiūliau pažiureti per Dvd tos senus,gražius multikus,tai jis tik iš mandagumo pažiurejo,jam visai būvo neidomu.Jai aš turečiau galimybe,tai tikrai uždrausčiau rodyti tą žiaurumą. protest.gif
DianaS
Mano sunus irgi labai megsta tokius multikus.. anksciau dar leisdavau paziuret, o dabar nelabai.. geriau tegu i lauka eina, nes tik apie juos pasakoja.. pritariu kad juos reiktu uzdrausti, visi sie multikai tik bukina vaikucius.. doh.gif
lidukas
QUOTE(DianaS @ 2008 04 07, 13:48)
Mano sunus irgi labai megsta tokius multikus.. anksciau dar leisdavau paziuret, o dabar nelabai.. geriau tegu i lauka eina, nes tik apie juos pasakoja.. pritariu kad juos reiktu uzdrausti, visi sie multikai tik bukina vaikucius..  doh.gif
*

drinks_cheers.gif visiškai sutinku ir prisidedu prie protestuojančių prieš bjaurius multikus mamyčių protest.gif lotuliukas.gif
Apokalipsė
Mano sūnus taip pat mėgsta tuos bjaurius multikus su transformeriais, pokemonais ir dar ten visokiais ...onais. Turim parsisiunte graziu rusisku multiku, o ji Ne ir viskas jam reikia tų kur mušasi, kaunais ir pan....
Mes derames taip: jeigu jis nori žiureti "savo" multika, tai per savaite gali žiuterti tik 1 karta ir daugiau jokiu multiku tą savaite........
gatopreto
Būtent tokie multikai, realybės šou ir nesibaigianti reklama lėmė apsisprendimą: jokio tv namie.
P.S. Teko skaityti ne vieną straipsnį ir girdėti ne vieną neurologo-epileptologo nuomonę, kad specefektai, taikomi šiuose filmukuose (visokie mirgėjimai, žybsėjimai ir pan.), toli gražu ne teigiamai veika vaiko nervų sistemą, ir būtent dėl šios priežasties kai kuriuos jų uždrausta rodyti toje pačioje Japonijoje. Ar gydytojai teisūs - nežinau, bet su savo vaiku eksperimentuoti neketinu.
Sidabrinė
Nesamoniu nesamone doh.gif Neziuri dukra tokiu ''pievu'' doh.gif schmoll.gif schmoll.gif
sena niekšė
QUOTE(Apokalipsė @ 2008 05 01, 19:21)
Turim parsisiunte graziu rusisku multiku, o ji Ne ir viskas jam reikia tų kur mušasi, kaunais ir pan....
*

manau kad tas natūralu. vaikui įdomu tada kai daug juda. o visokie "lėti" tai nelabai.
mane kitas momentas nervuoja -- po tų multikų atsiranda labai didelis poreikis visokiems teminiams daiktams. reikia visokių spaidermeniškų žaislų, drabužių, net šampūno doh.gif
rikutis
QUOTE(mage @ 2008 03 26, 17:18)
*

mano sūnui dar tik metukai, taigi tv jis dar nemato išvis, bet paaugusiam vargu ar leisiu žiūrėti filmukus, kuriuos šiandien rodo per tv- per daug smurto, per mažai moralės. Jau geriau parsisiųst senosios animacijos, Disnėjaus filmukų. mirksiukas.gif
charmante
Oi, jeigu jau apie pakemonus...man asmeniskai nepatinka biggrin.gif tad savo vaikams net nerodau....Karta sunus ziurejo...gal kokia 15s....nusibodo smile.gif
Vivid
Mano vaikui irgi laaaabai patinka pokemonai. Ir aš leidžiu juos žiūrėti, nes nieko ten toooooooookio blogo kaip jūs rašot nėra. Niekas nieko nežudo ir nešaudo ir smurto nėr. Vyksta varžybos tarp pokemonų augintinių, kas stipresnis ir geriau paruošia pokemonus kovoms. Toks berniukiškas filmukas. Net ir mes su vyru pažiūrim kartais.
lavista
as neleidziu, o mazei ir nepatinka... siandien ziurejo senoviska rusiska lelini multika, tai matyt pirma karta visa iki galo paziurejo. matyt kabina kazkas ten visgi...
Katusik
stengsiuos, kad mano vaikas tokių multikų nei matytų, nei žiūrėtų schmoll.gif
mmamux
Nu idom temele...nes jau tu multiku asortimentas tai 0%vienas per ta pati, o beje tie pokemonai dar vienas is geresniu multiku ir mano berniukai pasiziuri pries iseidami i darzeli , bet va itokiu kur net pavadinimu nezinau tai niekas neleidzia . nu dar simsonus kartais paziuri nes nu jei visai neleist tai tokiu atveju nebutu tada ka ir ziuret tiem vaikam per ta televizoriu tai va nors tuos kelis pasiziuri ir dar pastebejau kad ziuri su kazkokia mergaite naslaite filmuka tai va patinka jiem o kiti tai va baidykles apsisnargliavusios laksto saudo gaudo vienas kita ...paskui ir sokineja naktim lovose tai buvo momentas kai jau net 3 menesius niekas neleido jokiu multiku tik per kompa tuos rusiskus ziuredavo bet jau ir tie nebeidomus pasidare tai va kai nematau ziuriu dickis paslapcia dar paziuri doh.gif Galetu uzdrausti tokius filmuks, suaugusiem dar tokiu kraupiu filmu neprigalvoja kaip vaikam multikus sukuria, o paskui stebisi uz kur toks ziaurus jaunimas uzauga ...
svajone*
QUOTE(rikutis @ 2008 05 07, 16:07)
mano sūnui dar tik metukai, taigi tv jis dar nemato išvis, bet paaugusiam vargu ar leisiu žiūrėti filmukus, kuriuos šiandien rodo per tv- per daug smurto, per mažai moralės. Jau geriau parsisiųst senosios animacijos, Disnėjaus filmukų. mirksiukas.gif
*

Zinai,kai mano sunui buvo tiek metu kiek dabar tavajam as irgi buvau labai uzsidegus (ir tvirtai tikejau,kad taip ir padarysiu) leisti jam ziureti TIK grazius rusiskus,savo vaikystes multikus,taip tos senesnes kartos disney. Na,bet teko pabendraut su gera psichologe(neformalioj aplinkoj),kuri manes paklause - o tu nori,kad tavo vaikas kompanijoj butu balta varna,kur visi apie kazka kalba,kazka zaidzia,o jis nesupranta apie ka ir delto is jo juokiasi???? - spekit ka as atsakiau smile.gif
Taiva,visos mes linkim tik gero savo vaikams ir ne visada tas geris yra tai kaip mes noretume,deja. Iseitis paprasta,tiesiog kontroliuoti tai ka ziuri,o tai nera sunku.Pokemonai yra tikrai vienas is normalesniu multiku,kus nera kraujo ir t.t.,tioesiog keisti padarai ir tiek biggrin.gif ,va tokiu simpsonu neleisiu ziuret,paziurekit kaip jie kalba blink.gif ,ten juk suaugusiems skirta o ne vaikams.
Beje,sunus iki 4,5metu aplamai tv neziuredavo,na gal 1val per savaite,.tai gal pradet ir reikia nuo to?

QUOTE(Ivile @ 2008 05 24, 14:13)
Mano vaikui irgi laaaabai patinka pokemonai. Ir aš leidžiu juos žiūrėti, nes nieko ten toooooooookio blogo kaip jūs rašot nėra. Niekas nieko nežudo ir nešaudo ir smurto nėr. Vyksta varžybos tarp pokemonų augintinių, kas stipresnis ir geriau paruošia pokemonus kovoms. Toks berniukiškas filmukas. Net ir mes su vyru pažiūrim kartais.
*

drinks_cheers.gif
ireneri
QUOTE(mano_svajone @ 2008 09 11, 09:35)
Zinai,kai mano sunui buvo tiek metu kiek dabar tavajam as irgi buvau labai uzsidegus (ir tvirtai tikejau,kad taip ir padarysiu) leisti jam ziureti TIK grazius rusiskus,savo vaikystes multikus,taip tos senesnes kartos disney. Na,bet teko pabendraut su gera psichologe(neformalioj aplinkoj),kuri manes paklause - o tu nori,kad tavo vaikas kompanijoj butu balta varna,kur visi apie kazka kalba,kazka zaidzia,o jis nesupranta apie ka ir delto is jo juokiasi???? - spekit ka as atsakiau  smile.gif
Taiva,visos mes linkim tik gero savo vaikams ir ne visada tas geris yra tai kaip mes noretume,deja. Iseitis paprasta,tiesiog kontroliuoti tai ka ziuri,o tai nera sunku.Pokemonai yra tikrai vienas is normalesniu multiku,kus nera kraujo ir t.t.,tioesiog keisti padarai ir tiek  biggrin.gif ,va tokiu simpsonu  neleisiu ziuret,paziurekit kaip jie kalba  blink.gif ,ten juk suaugusiems skirta o ne vaikams.
Beje,sunus iki 4,5metu aplamai tv neziuredavo,na gal 1val per savaite,.tai gal pradet ir reikia nuo to?
drinks_cheers.gif
*

ir man tokia mintis kylo, kaip tai tavo psichologei, kai pasiskaiciau. bet man tie multikai irgi nepatinka.
ir siaip gimus sunui visai kitaip ziuriu tv. t.y. negaliu ziuret.
nes visi filmai tai smurtas seksas ir kerstas kaip ir tv laidos.
svajone*
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 05 04, 17:07)
Nesamoniu nesamone  doh.gif Neziuri dukra tokiu ''pievu'' doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
*

Bet maza dar tavo dukryte labai,jai dar jokiu pievu ziuret nepatartina biggrin.gif ,po kokiu poros meteliu ja galima ir prie tv arciau leist,bet tokiam amziuj schmoll.gif mirksiukas.gif
eegle
QUOTE(Ivile @ 2008 05 24, 13:13)
*

mano vaikas nmegsta tokio tipo filmuku schmoll.gif schmoll.gif
vixi
Mūsų dukrytė irgi nelabai žiūri per tv rodomus rolleyes.gif
Na išskyrus gal Paslapčių sodą (nors ir tas, panašu, nelabai patinka) bei Aviuką Šoną ax.gif
Bet parsiuntėm tuos senuosius rusiškus filmukus, tai pvz. nuo Mikės Pukuotuko negaliu atplėšti doh.gif Kol neperžiūri visų 3 serijų, tol net nebandau išjungti, nes būtų ojojoj... doh.gif biggrin.gif
eegle
maniskiui per tv labai patinka Tvynius ir Teletabius ziuret, per BBC rodo, kempiniuka ziuri rytais.
Šypsiukas
Manasis tai puse vienuolikos ryte ir puse 4 vakare ziuri teletabius, per Lietuvos ryto televizija rodo darbo dienom, o antradieniais ir ketvirtadieniais vakare, 20:15 rodo paslapciu soda lietuviskai, bet nepamenu per koki kanala.
kuzka

maniskiai labai megdavo ziuret Meta Meskinija kai rodydavo per tv o dabar radau internete kur galima perziuret kelias laideles Meta Meskinija thumbup.gif
eegle
Maniskis jau tapo didelis vyrukas lotuliukas.gif lotuliukas.gif , pats susiranda jam reikiama kanala ir ziuri kokius nori filmukus lotuliukas.gif
Rytais pries darzeli pasiziuri Tvynius ir Teletabius per BBC, o savaitgaliais is ryto keliauja per kanalus doh.gif
cobyte
šiuo mtu kaip ir jokių nežiūri,nebent simpsonus ir teletabius mažylis,kad nelabai jau kažkokiu normalių ir rodo tu filmukų g.gif ax.gif arba mes nematome,nes dažniausiai žiuri per dvd filmukus tokius kokius nori thumbup.gif
bet tikrai kokius šiuo metu rodo filmukus,neskaitant tu visokiu pabaisu doh.gif
snieguoliuke_123
visada žiūrim šeštadienio rytais per lietuvos televiziją filmukus kuriuos rodo prieš Gustavą, Aviuką šoną labai žiūri, pagaliau kai maximoj buvo nuolaida įsigijom visą kolekciją 6 kompaktus thumbup.gif thumbup.gif , mėgsta telebimbam pažiūrėti, per Lnk dabar savaitgaliais Karoluka ir pemse žiūri ir šeip filmukus žiūrim biggrin.gif , šeip kempiniuką žiūrėdavo kol rodė biggrin.gif , o simsonų tai nelabai, mes juos labiau žiūrim smile.gif
peliuką stiurtą žiūrėjo labai, dabar laukia la troškinys biggrin.gif , nesvarbu kad kompaktuose yra, bet per teliką įdomiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.