Noreciau paklausti visu mamyciu ka manot apie siuo metu per televizija rodomus filmukus vaikam.Pav.Pokemonai.Arba i juos panasius.
Mano vaikai ju niekada neziurejo ir neziures
siaubas tie pokemonai, drakonu kovos ir panasiai
per tv jokiu normaliu filmuku vaikam nerodo ne taip kaip seniau dabar tai saudo ir gaudo ziauru
iskyla klausimas tai kam juos rodo?Kazkada bandziau ziuret nesupratau kas ten ir kaip.
Aš taip pat nesuprantu šiuolaikinių filmukų, vaikų būkinimas. Tačiau su saviškiu turiu kariauti, kad nutraukčiau nuo teliko, nes prilipęs ir spokso į tas nesuprantamas būtybes kaip užkerėtas.
Man tai kraupu visi tie pokemonai ir tt. bet vaikams tai patinka. As savo pipirui perku disnejaus filmukus ir noreciau is interneto parsisiusti bet nezinau kaip gal kas pamokinsit
Niekada savo mažajai neleidau ir neleisiu žiūrėti tokių atseit "animacinių filmukų". Tragedija kažkokia, o ne filmukai
as isvis kai pamaciau kokius filmukus rodo, likau nustebusi...baisu, mustynes pesynes..kosmaras, stengiuosi per rusu kanalaleisti ziureti rusiskus filmukuskaip karlsonas, nu pagadi, ir panasiai, atsisiuntusi dauggeru filmuku..nors niekaip negaliuatpratinti nuo ziurejimo rainderio filmuku...
QUOTE Ir as labai pasipiktinusi vaikams rodoma animacija,bet sunus pats moka sijunkt televizoriu,tai negaliu nuvaryt.Ir aisku is tu baisiu filmu jau ismoko kalbet apie zudyma,net zaidziant kortom,jis sako as tave nukirtau su kardu
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2008 03 08, 00:16) kadangi esu MTV atstovas baltijos salyse - atsakysiu: panasus filmai yra zaislu kompaniju reklama . 1-Imone sukuria produkta (zaisla) 2- samdo marketingo kompanija, kuri sukuria keliu metu realizacijos strategija. 3 -sukuriami filmukai. Leidziami puse metu per tv. 4- Ir tada ismetama i rinka zaislai (pokemonai, transformeriai, teletabiai...)
ka jus galvojat apie siandieninius multikus? mano berniukui pokemonai yra VISKAS! Net isvaziuoti negalim tuo laiku kai rodo ta pasaka
mano merginai tas filmukas taip pat patinka, negali atitraukt akiu kai ji rodo
Manieji gal ir žiurėtų šį filmuką tik aš nelabai jiems jungiu ir sakau kad man negražus tai dar nereikalauja įtikinu kad rodo gražesnių
Nieko ner baisiau uz tokius multikus
Mano sunus juos vadina "negraziais filmukais". Is bedos ziuri
QUOTE(mage @ 2008 03 26, 18:18) ka jus galvojat apie siandieninius multikus? mano berniukui pokemonai yra VISKAS! Net isvaziuoti negalim tuo laiku kai rodo ta pasaka galvoju, kad vaikai be reikalo leidžia laiką prie tv. Geriau jau lauke prabėgiotų tą laiką. QUOTE(Liepa10 @ 2008 04 04, 23:38) kokia čia bėda... išjungei tv ir blogiausiu atveju, numigo pietų miegučio. O jei ne - į lauką.
labutis
Mano vyresnėlis jau išaugo iš multikų amžiaus
turim mes labai daug graziu pasaku irgi
brangiosios mamos, su tokiais animaciniais filmais, kazkas pinigus daro, o jusu vaikams tai nieko gero neduoda.... visos tos pokemonu kortos ir zurnalai,nenormalius pinigus kainuoja..... jei as tureciau tokia teise, as tokius multikus, aplamai uzdrausciau rodyti ir platinti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(eva78 @ 2008 04 07, 13:12) brangiosios mamos, su tokiais animaciniais filmais, kazkas pinigus daro, o jusu vaikams tai nieko gero neduoda.... visos tos pokemonu kortos ir zurnalai,nenormalius pinigus kainuoja..... jei as tureciau tokia teise, as tokius multikus, aplamai uzdrausciau rodyti ir platinti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Labas eva.Pilnai sutinki.Šiolaikiniai multfilmai tai KATASTROFA
Mano sunus irgi labai megsta tokius multikus.. anksciau dar leisdavau paziuret, o dabar nelabai.. geriau tegu i lauka eina, nes tik apie juos pasakoja.. pritariu kad juos reiktu uzdrausti, visi sie multikai tik bukina vaikucius..
QUOTE(DianaS @ 2008 04 07, 13:48) Mano sunus irgi labai megsta tokius multikus.. anksciau dar leisdavau paziuret, o dabar nelabai.. geriau tegu i lauka eina, nes tik apie juos pasakoja.. pritariu kad juos reiktu uzdrausti, visi sie multikai tik bukina vaikucius..
Mano sūnus taip pat mėgsta tuos bjaurius multikus su transformeriais, pokemonais ir dar ten visokiais ...onais. Turim parsisiunte graziu rusisku multiku, o ji Ne ir viskas jam reikia tų kur mušasi, kaunais ir pan....
Mes derames taip: jeigu jis nori žiureti "savo" multika, tai per savaite gali žiuterti tik 1 karta ir daugiau jokiu multiku tą savaite........
Būtent tokie multikai, realybės šou ir nesibaigianti reklama lėmė apsisprendimą: jokio tv namie.
P.S. Teko skaityti ne vieną straipsnį ir girdėti ne vieną neurologo-epileptologo nuomonę, kad specefektai, taikomi šiuose filmukuose (visokie mirgėjimai, žybsėjimai ir pan.), toli gražu ne teigiamai veika vaiko nervų sistemą, ir būtent dėl šios priežasties kai kuriuos jų uždrausta rodyti toje pačioje Japonijoje. Ar gydytojai teisūs - nežinau, bet su savo vaiku eksperimentuoti neketinu.
Nesamoniu nesamone
QUOTE(Apokalipsė @ 2008 05 01, 19:21) Turim parsisiunte graziu rusisku multiku, o ji Ne ir viskas jam reikia tų kur mušasi, kaunais ir pan.... manau kad tas natūralu. vaikui įdomu tada kai daug juda. o visokie "lėti" tai nelabai. mane kitas momentas nervuoja -- po tų multikų atsiranda labai didelis poreikis visokiems teminiams daiktams. reikia visokių spaidermeniškų žaislų, drabužių, net šampūno QUOTE(mage @ 2008 03 26, 17:18) ka jus galvojat apie siandieninius multikus? mano berniukui pokemonai yra VISKAS! Net isvaziuoti negalim tuo laiku kai rodo ta pasaka mano sūnui dar tik metukai, taigi tv jis dar nemato išvis, bet paaugusiam vargu ar leisiu žiūrėti filmukus, kuriuos šiandien rodo per tv- per daug smurto, per mažai moralės. Jau geriau parsisiųst senosios animacijos, Disnėjaus filmukų.
Oi, jeigu jau apie pakemonus...man asmeniskai nepatinka
Mano vaikui irgi laaaabai patinka pokemonai. Ir aš leidžiu juos žiūrėti, nes nieko ten toooooooookio blogo kaip jūs rašot nėra. Niekas nieko nežudo ir nešaudo ir smurto nėr. Vyksta varžybos tarp pokemonų augintinių, kas stipresnis ir geriau paruošia pokemonus kovoms. Toks berniukiškas filmukas. Net ir mes su vyru pažiūrim kartais.
as neleidziu, o mazei ir nepatinka... siandien ziurejo senoviska rusiska lelini multika, tai matyt pirma karta visa iki galo paziurejo. matyt kabina kazkas ten visgi...
stengsiuos, kad mano vaikas tokių multikų nei matytų, nei žiūrėtų
Nu idom temele...nes jau tu multiku asortimentas tai 0%vienas per ta pati, o beje tie pokemonai dar vienas is geresniu multiku ir mano berniukai pasiziuri pries iseidami i darzeli , bet va itokiu kur net pavadinimu nezinau tai niekas neleidzia . nu dar simsonus kartais paziuri nes nu jei visai neleist tai tokiu atveju nebutu tada ka ir ziuret tiem vaikam per ta televizoriu tai va nors tuos kelis pasiziuri ir dar pastebejau kad ziuri su kazkokia mergaite naslaite filmuka tai va patinka jiem o kiti tai va baidykles apsisnargliavusios laksto saudo gaudo vienas kita ...paskui ir sokineja naktim lovose tai buvo momentas kai jau net 3 menesius niekas neleido jokiu multiku tik per kompa tuos rusiskus ziuredavo bet jau ir tie nebeidomus pasidare tai va kai nematau ziuriu dickis paslapcia dar paziuri
QUOTE(rikutis @ 2008 05 07, 16:07) mano sūnui dar tik metukai, taigi tv jis dar nemato išvis, bet paaugusiam vargu ar leisiu žiūrėti filmukus, kuriuos šiandien rodo per tv- per daug smurto, per mažai moralės. Jau geriau parsisiųst senosios animacijos, Disnėjaus filmukų. Zinai,kai mano sunui buvo tiek metu kiek dabar tavajam as irgi buvau labai uzsidegus (ir tvirtai tikejau,kad taip ir padarysiu) leisti jam ziureti TIK grazius rusiskus,savo vaikystes multikus,taip tos senesnes kartos disney. Na,bet teko pabendraut su gera psichologe(neformalioj aplinkoj),kuri manes paklause - o tu nori,kad tavo vaikas kompanijoj butu balta varna,kur visi apie kazka kalba,kazka zaidzia,o jis nesupranta apie ka ir delto is jo juokiasi???? - spekit ka as atsakiau Taiva,visos mes linkim tik gero savo vaikams ir ne visada tas geris yra tai kaip mes noretume,deja. Iseitis paprasta,tiesiog kontroliuoti tai ka ziuri,o tai nera sunku.Pokemonai yra tikrai vienas is normalesniu multiku,kus nera kraujo ir t.t.,tioesiog keisti padarai ir tiek Beje,sunus iki 4,5metu aplamai tv neziuredavo,na gal 1val per savaite,.tai gal pradet ir reikia nuo to? QUOTE(Ivile @ 2008 05 24, 14:13) Mano vaikui irgi laaaabai patinka pokemonai. Ir aš leidžiu juos žiūrėti, nes nieko ten toooooooookio blogo kaip jūs rašot nėra. Niekas nieko nežudo ir nešaudo ir smurto nėr. Vyksta varžybos tarp pokemonų augintinių, kas stipresnis ir geriau paruošia pokemonus kovoms. Toks berniukiškas filmukas. Net ir mes su vyru pažiūrim kartais. QUOTE(mano_svajone @ 2008 09 11, 09:35) Zinai,kai mano sunui buvo tiek metu kiek dabar tavajam as irgi buvau labai uzsidegus (ir tvirtai tikejau,kad taip ir padarysiu) leisti jam ziureti TIK grazius rusiskus,savo vaikystes multikus,taip tos senesnes kartos disney. Na,bet teko pabendraut su gera psichologe(neformalioj aplinkoj),kuri manes paklause - o tu nori,kad tavo vaikas kompanijoj butu balta varna,kur visi apie kazka kalba,kazka zaidzia,o jis nesupranta apie ka ir delto is jo juokiasi???? - spekit ka as atsakiau Taiva,visos mes linkim tik gero savo vaikams ir ne visada tas geris yra tai kaip mes noretume,deja. Iseitis paprasta,tiesiog kontroliuoti tai ka ziuri,o tai nera sunku.Pokemonai yra tikrai vienas is normalesniu multiku,kus nera kraujo ir t.t.,tioesiog keisti padarai ir tiek Beje,sunus iki 4,5metu aplamai tv neziuredavo,na gal 1val per savaite,.tai gal pradet ir reikia nuo to? ir man tokia mintis kylo, kaip tai tavo psichologei, kai pasiskaiciau. bet man tie multikai irgi nepatinka. ir siaip gimus sunui visai kitaip ziuriu tv. t.y. negaliu ziuret. nes visi filmai tai smurtas seksas ir kerstas kaip ir tv laidos. QUOTE(Ivile @ 2008 05 24, 13:13) Mano vaikui irgi laaaabai patinka pokemonai. Ir aš leidžiu juos žiūrėti, nes nieko ten toooooooookio blogo kaip jūs rašot nėra. Niekas nieko nežudo ir nešaudo ir smurto nėr. Vyksta varžybos tarp pokemonų augintinių, kas stipresnis ir geriau paruošia pokemonus kovoms. Toks berniukiškas filmukas. Net ir mes su vyru pažiūrim kartais. mano vaikas nmegsta tokio tipo filmuku
Mūsų dukrytė irgi nelabai žiūri per tv rodomus
Na išskyrus gal Paslapčių sodą (nors ir tas, panašu, nelabai patinka) bei Aviuką Šoną Bet parsiuntėm tuos senuosius rusiškus filmukus, tai pvz. nuo Mikės Pukuotuko negaliu atplėšti
maniskiui per tv labai patinka Tvynius ir Teletabius ziuret, per BBC rodo, kempiniuka ziuri rytais.
Manasis tai puse vienuolikos ryte ir puse 4 vakare ziuri teletabius, per Lietuvos ryto televizija rodo darbo dienom, o antradieniais ir ketvirtadieniais vakare, 20:15 rodo paslapciu soda lietuviskai, bet nepamenu per koki kanala.
maniskiai labai megdavo ziuret Meta Meskinija kai rodydavo per tv o dabar radau internete kur galima perziuret kelias laideles Meta Meskinija
Maniskis jau tapo didelis vyrukas
Rytais pries darzeli pasiziuri Tvynius ir Teletabius per BBC, o savaitgaliais is ryto keliauja per kanalus
šiuo mtu kaip ir jokių nežiūri,nebent simpsonus ir teletabius mažylis,kad nelabai jau kažkokiu normalių ir rodo tu filmukų
bet tikrai kokius šiuo metu rodo filmukus,neskaitant tu visokiu pabaisu
visada žiūrim šeštadienio rytais per lietuvos televiziją filmukus kuriuos rodo prieš Gustavą, Aviuką šoną labai žiūri, pagaliau kai maximoj buvo nuolaida įsigijom visą kolekciją 6 kompaktus
peliuką stiurtą žiūrėjo labai, dabar laukia la troškinys |