Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Frolovo kvėpavimo aparatas
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Šeimos ir moters sveikata > Vaistai
Slapukė
Šiandien viena gydytoja papasakojo apie Frolovo kvėpavimą sistemą, atrodo kainuoja 90 Lt, padeda nuo visų ligų: išvalo kraujagysles, kepenis, kasą, normalizuoja miegą ir kt. Gal kas naudojate, kaip jaučiatės, parašykite, būsiu dėkinga help.gif
Rėja
QUOTE(Slapukė @ 2005 04 13, 13:49)
Šiandien viena gydytoja papasakojo apie Frolovo kvėpavimą sistemą, atrodo kainuoja 90 Lt, padeda nuo visų ligų: išvalo kraujagysles, kepenis, kasą, normalizuoja miegą ir kt. Gal kas naudojate, kaip jaučiatės, parašykite, būsiu dėkinga  help.gif
*

Aš pati turiu Frolovo kvėpavimo aparatą. Tai labai efektyviai sveikatą gerinantis prietaisas, tačiau su juo reikia sistemingai dirbti, t. y. kasdien. Jį nusipirkus, gaunama ir knyga su visomis instrukcijomis. To aparato dėka 3 metus nesirgau jokiom kvėpavimo ligom ir gripu, mažėja antsvoris, pagerėjo kraujotaka. Deja, dirbu nesistemingai, todėl daugiau nieko pasakyti negaliu. Tiesa, labai ramina nervus... 4u.gif
Slapukė
QUOTE(Rėja @ 2005 05 06, 18:09)
Aš pati turiu Frolovo kvėpavimo aparatą. Tai labai efektyviai sveikatą gerinantis prietaisas, tačiau su juo reikia sistemingai dirbti, t. y. kasdien. Jį nusipirkus, gaunama ir knyga su visomis instrukcijomis. To aparato dėka 3 metus nesirgau jokiom kvėpavimo ligom ir gripu, mažėja antsvoris, pagerėjo kraujotaka. Deja, dirbu nesistemingai, todėl daugiau nieko pasakyti negaliu. Tiesa, labai ramina nervus... 4u.gif
*

Gal galėtum pasakyt kur tu jį pirkai ir kiek kainavo (aš vilnietė) 4u.gif
Rėja
QUOTE(Slapukė @ 2005 05 09, 07:58)
Gal galėtum pasakyt kur tu jį pirkai ir kiek kainavo (aš vilnietė) 4u.gif
*

Pirkau Vilniuje netoli operos ir baleto teatro esančioje firmoje, kuri prekiauja rusiška med. įranga. Tai buvo prieš du metus. Mokėjau 100lt. Jei reikia, galėsiu sužinoti tiksliau. tongue.gif
Izolda
Viename straipsnyje štai toks įspėjimas:
"Norintys šiuo metodu bandyti pataisyti sveikatą turi būtinai įvertinti savo organizmo medžiagų apykaitos būseną - trūksta jame deguonies ir yra anglies dvideginio perteklius ar atvirkščiai - organizme yra per daug deguonies ir trūksta anglies dvideginio. Abiem atvejais kvėpavimo metodika turi būti skirtinga."

Ar pridedamoje knygoje aiškinama kaip nusistatyti, deguonies trūksta ar jo per daug?
Persikele
Sveiki,
noreciau atgaivinti tema. Idomu ar yra galimybe nusipirkti Klaipedoje si aparata, ar dar juos gamina.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.