Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Espiro vežimukai
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikiška "technika" > Vežimėliai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
harmonija...
sveiki, visai nerandu atsiliepimu apie espiro atlantic... verysad.gif gal kas naudojates? ar sportine dali galima apsukti i mama ir atvirksciai?
Ingese
As ir ieskojau info apie Espiro Atlantic, deja nieko neradau... g.gif
fataly
QUOTE(Evel @ 2008 08 03, 21:31)
Sveikos mamytes. Gal kas nors turite Espiro Magic 4? Noreciau pirkti toki vezimuka tai idomu butu daugiau suzinoti.
*

LABUKAS , MES TURIM ESPIRO MAGIC 4 MUMS SUPRINIS SITAS VEZIMUKAS, I NIEKA NEPAKEISCIAU, ZINAU KAD YRA SITU VEZIMUKU PARDUOTUVEJ KOTRYNA AR KAROLINA JAU NEPAMENU blush2.gif smile.gif
hopegirl
Mes dabar naudojam Espiro Atlantic. Tiesa dar tik lopsi. Bet galiu pasakyti, rankena nepersikelia, vaikučio į save neapsuksi. Jau yra kaip yra. smile.gif O šiaip man patinka vežimukas. ax.gif
djemel
sveikutes, o gal kas turit espiro city sketuka? man jis labai patinka, bet nesu gyvai macius.kas esat tureje ar mate prasau atsiliepkit.ar didele sedimoji dalis, ar gerai vaziuoja, ar tiktu 2-ju metu vaikui? 4u.gif
komodajis
Na ką gi. Mes turim Espiro Jet jau metus. Tai kol kas niekas nesugedo, nesulužo, ratukai sveiki, nesiskersuoja. Norėčiau pastebėti, kad šis ir kiti tokie skėtukai, kokį bepaimsi, turės tas pačias bėdas. Tiesiog jų paskirtis tokia, kad ugtelėjęs vaikas galėtų prisėst, kai pavargsta eiti, kažkur po parduotuves prasilėkti, kad tilptų tarp eilių, kelionėse, kad vaikutis nepavargtų, kol tėveliai grožisi gamta ir pan. Jei vežimėlis perkamas, kad migdyt vaiką lauke, tai joks tokios konstrukcijos skėtukas netinka, nes bet kuriam bus nepatogu.
Mūsų mažiukui jau pusantrų metų. Gyvename penktame aukšte be lifto. Tai vežimėlio svoris mums kaip tik. Vaikutį paprastai migdome namie, po pasivaikščiojimo, nes lovytėje patogiausia. O šeip jis vaišto pats, mielai lipa į vežimėlį, kai pavargsta. Mėgstame iškilauti, tai visą praėjusią vasarą puikiai vežimėlis tarnavo gamtoje, nes per žolę taipogi puikiai važiuoja. Ir atgal važiuoja, gal ne taip manevringai, kaip į priekį, bet to nei vienas vežimėlis nesugeba.
Žodžiu mes patenkinti, nes už prieinamą kainą turim daiktą atitinkantį savo paskirtį.

P.S. Mūsų draugai ir pažįstami turi brangesnius skėtukus pvz. Maclaren ir panašiai. Jie labai jais patenkinti, bet pripažįsta, kad tiek, kiek skėtukai aplamai naudojami (o su kiekviena diena vis mažiau), tai mūsiškis niekuom nenusileidžia.
Taigi renkantis skėtuką ar sėdimą vežimėlį, tiesiog gerai pagalvokite, kiek ir kam jis bus naudojamas. O tada tikrai neapsiriksit pasirinkę.
Sėkmės!
defa
Labutis, gal kas turit, bandėt ar naudojat vežimėlį ESPIRO ENZO? Teko pastumdyt parduotuvėj, o internete jokių atsiliepimų nerandu. Gal kas ką galit patart smile.gif ?
djemel
sveikutes 4u.gif , gal kas zinot! ar atitinka espiro city spalvos ziurint internete?gal gyvai ziurint jos kitokios(mane domina tas pilkas su zydru atspalviu royal blue), bet bijau uzsisakyti, kad nebutu kitoks atspalvis. g.gif
djemel
pagaliau nusipirkau espiro city. esu labai patenkinta, vezimelis gerai vaziuoja, galiu ir su viena ranka reikalui pastumti, sedima vieta plati, nu super vezimelis. thumbup.gif yra tik vienas minusas-kur kojas turi pakelti vaikuciui, tai 2-ju metu vaikui jis neislaiko, tuoj vel nusilenkia i apacia, gal dar todel, kad kazkokie plastmasiniai laikikliai padaryti. unsure.gif
mimi1
Sveikos mamos,
as turiu espiro Jet, raudona su juodu
Mes ji jau isaugom - mums tikrai jis patiko. Pliusai lengvas, nesunkiai susideda ir issiskleidzia. Vaikas miegoti gali kuo puikiausiai. Cia mano patirtis smile.gif
Reiks ji pardavineti.
No5
Na mes turim ESPIRO vector lite vezima, dvieju daliu. Tai super vezimas, nesunkus, patogus, niekas nesuluze, nesugriuve. naudojam jau metus laiko. Siaip esu labai patenkinta vezimu, nesigailiu, kad butent toki nusipirkau. Bus gaila parduot rudeni smile.gif
Again
Gal kam reikia mazai deveto Espiro Jet? Su klausimais i AZ mirksiukas.gif
uItra
Gal kas nedaug naudojote ir isaugote Espiro vezimuka ax.gif?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.