sveiki, visai nerandu atsiliepimu apie espiro atlantic...
As ir ieskojau info apie Espiro Atlantic, deja nieko neradau...
QUOTE(Evel @ 2008 08 03, 21:31) Sveikos mamytes. Gal kas nors turite Espiro Magic 4? Noreciau pirkti toki vezimuka tai idomu butu daugiau suzinoti. LABUKAS , MES TURIM ESPIRO MAGIC 4 MUMS SUPRINIS SITAS VEZIMUKAS, I NIEKA NEPAKEISCIAU, ZINAU KAD YRA SITU VEZIMUKU PARDUOTUVEJ KOTRYNA AR KAROLINA JAU NEPAMENU
Mes dabar naudojam Espiro Atlantic. Tiesa dar tik lopsi. Bet galiu pasakyti, rankena nepersikelia, vaikučio į save neapsuksi. Jau yra kaip yra.
sveikutes, o gal kas turit espiro city sketuka? man jis labai patinka, bet nesu gyvai macius.kas esat tureje ar mate prasau atsiliepkit.ar didele sedimoji dalis, ar gerai vaziuoja, ar tiktu 2-ju metu vaikui?
Na ką gi. Mes turim Espiro Jet jau metus. Tai kol kas niekas nesugedo, nesulužo, ratukai sveiki, nesiskersuoja. Norėčiau pastebėti, kad šis ir kiti tokie skėtukai, kokį bepaimsi, turės tas pačias bėdas. Tiesiog jų paskirtis tokia, kad ugtelėjęs vaikas galėtų prisėst, kai pavargsta eiti, kažkur po parduotuves prasilėkti, kad tilptų tarp eilių, kelionėse, kad vaikutis nepavargtų, kol tėveliai grožisi gamta ir pan. Jei vežimėlis perkamas, kad migdyt vaiką lauke, tai joks tokios konstrukcijos skėtukas netinka, nes bet kuriam bus nepatogu.
Mūsų mažiukui jau pusantrų metų. Gyvename penktame aukšte be lifto. Tai vežimėlio svoris mums kaip tik. Vaikutį paprastai migdome namie, po pasivaikščiojimo, nes lovytėje patogiausia. O šeip jis vaišto pats, mielai lipa į vežimėlį, kai pavargsta. Mėgstame iškilauti, tai visą praėjusią vasarą puikiai vežimėlis tarnavo gamtoje, nes per žolę taipogi puikiai važiuoja. Ir atgal važiuoja, gal ne taip manevringai, kaip į priekį, bet to nei vienas vežimėlis nesugeba. Žodžiu mes patenkinti, nes už prieinamą kainą turim daiktą atitinkantį savo paskirtį. P.S. Mūsų draugai ir pažįstami turi brangesnius skėtukus pvz. Maclaren ir panašiai. Jie labai jais patenkinti, bet pripažįsta, kad tiek, kiek skėtukai aplamai naudojami (o su kiekviena diena vis mažiau), tai mūsiškis niekuom nenusileidžia. Taigi renkantis skėtuką ar sėdimą vežimėlį, tiesiog gerai pagalvokite, kiek ir kam jis bus naudojamas. O tada tikrai neapsiriksit pasirinkę. Sėkmės!
Labutis, gal kas turit, bandėt ar naudojat vežimėlį ESPIRO ENZO? Teko pastumdyt parduotuvėj, o internete jokių atsiliepimų nerandu. Gal kas ką galit patart
sveikutes
pagaliau nusipirkau espiro city. esu labai patenkinta, vezimelis gerai vaziuoja, galiu ir su viena ranka reikalui pastumti, sedima vieta plati, nu super vezimelis.
Sveikos mamos,
as turiu espiro Jet, raudona su juodu Mes ji jau isaugom - mums tikrai jis patiko. Pliusai lengvas, nesunkiai susideda ir issiskleidzia. Vaikas miegoti gali kuo puikiausiai. Cia mano patirtis Reiks ji pardavineti.
Na mes turim ESPIRO vector lite vezima, dvieju daliu. Tai super vezimas, nesunkus, patogus, niekas nesuluze, nesugriuve. naudojam jau metus laiko. Siaip esu labai patenkinta vezimu, nesigailiu, kad butent toki nusipirkau. Bus gaila parduot rudeni
Gal kam reikia mazai deveto Espiro Jet? Su klausimais i AZ
Gal kas nedaug naudojote ir isaugote Espiro vezimuka
|