Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Patricija
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
elfyte
Labai grazus vardas 4u.gif
l'eau
man asmeniškai negražus, nes vertalas, be to nemėgstu mergaitiškų vardų su galūnėmis -ija, -ėja ir pan.
giedruole
Labai gražus 4u.gif
Giuste
Vienas is graziausiu vardu 4u.gif
Atgimusi
Labai labai grazus vardukas wub.gif Butu vienas is variantu
Lotus-eater
Man neutralus: nei labai patinka, nei ne ax.gif
** Svaja**
Grazus
biti atskrend
Grazus, bet savo dukros taip nevadinciau, kazkaip sudetingai skamba.
Roxetė
Be galo grazus wub.gif
minerita
Labai gražus 4u.gif
*DorfFres*
man irgi grazus vardas smile.gif
dzoita
Visuomet galvojau, kad jei turėsiu mergytę - duosiu jai Patricijos vardą. Kol užaugau ir susilaukiau savo panelės, vardas jau buvo populiariausių dešimtuke.... g.gif Taigi mano Patricija netapo Patricija schmoll.gif
Agnytte
Labia grazus vardas.Keista isgirsti,kad toks populiarus,nes bent jau pas mus provincijoj nei vienos mergytes tokiu vardu nezinau smile.gif
Faustina2000
Zinau dvi, abi labai mielos mergaites. wub.gif
_Mirtišė_
labai grazus vardas wub.gif
Strasdanele
super vardas, tikrai grazus. 4u.gif
uarda
Man labai grazus wub.gif
_MIRACLE_
Net negalvojau, kad populiarus vardas smile.gif Žinau vieną mergaitę Patriciją, ir šiandien kaip tik susimąsčiau, kad labai įdomus vardas smile.gif
lialia99
Mūsų mažoji vardu Patricija, tai mum šis vardas be galo gražus ie mielas wub.gif
Niekad negalvojau, kd šitaip pavadinsiu dukrelę, visad kiti vardai sukosi galvoje, kol ji negimėwink.gif Gal db po truputi populiarėja šis vardas, nes kai sugalvojom tai išvis man iš retesniu atrodė, o ir nepažįstam daugiau Patricijų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(biti atskrend @ 2011 12 29, 23:43)
Grazus, bet savo dukros taip nevadinciau, kazkaip sudetingai skamba.
*

Gal atrodo sudetingas kol nepripranti, mano dukryte 1,3men jau puikiai istaria savo varda, tik dar be r raides - Paticija wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.