Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Patricija
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų vardai
Pages: 1, 2, 3
Almutė+
Labai gražus vardas smile.gif
miškas kvepia
4u.gif
mersi7
Man labai gražus vardas.... wub.gif
kroshkyte
Grazus vardas, bet "sunkiai sveriantis" smile.gif savo mergytei neduociau ax.gif
S@r@
Labai gražus ir ne toks jau dažnas šis vardukas wub.gif Galvojam apie šį vardą, jei gims mergaitė, tik nenorėčiau, kad jis būtų trumpinamas... g.gif
perkunkieme
o isvertus i lietuviu kalba butu Petronele,kazkokioj knygoj skaiciau pvz Jona-Dzonas,o Patricija-Petronele 4u.gif
S@r@
QUOTE(perkunkieme @ 2010 12 02, 18:55)
o isvertus i lietuviu kalba butu Petronele,kazkokioj knygoj skaiciau pvz Jona-Dzonas,o Patricija-Petronele 4u.gif
*

blink.gif blink.gif
Elee
Labai gražus, visada maniau, kad jei turėsiu dukrą, tai bus pirmas mano sąraše, bet kažkodėl dabar jau nebeduočiau šio vardo, nors man jis tikrai super gražus 4u.gif
rence*
Visai nieko, tik aisku trumpinys tai ne unsure.gif
Grikute
Man sis vardas labai grazus, sunku buvo apsispresti renkantis. Todel sita varda parinkome kaip antra , sventa varda.
Geriuke
Grazus vardukas mirksiukas.gif
Dominyyka
labai grazus vardas. Dvi Patricijas zinau. Gal retas vardas, bet mano pazystamuju rate jos dvi ir abi mergaites labai zavios thumbup.gif
galoshes
Gražus vardas thumbup.gif Ir po kolkas dar nepažįstu nė vienos Patricijos.
GRACY
wub.gif labai grazus tik vyras priestaravo tad teko ieskot kompromiso.
l'eau
man nelabai patinka, per mandras kažkaip rolleyes.gif
Ašaka
Oi, kik daug atsiliepė mamyčių, davusių šį vardą! Nieko nenoriu įžeisti, bet ar kuri galvojo apie šio vardo reikšmę? Man vaiką vadinti "kilmingąja" būtų per daug pretenzinga...
Opinoksė
Man labai grazus vardukas. TIk manau, kazkada ne uz kalnu tas laikas, kai atsidurs populiariausiuju sarasuose... vis daugeja mazu Patriciju aplinkui... Bet vardelis super!
Papildyta:
QUOTE(Ašaka @ 2011 01 17, 20:53)
Oi, kik daug atsiliepė mamyčių, davusių šį vardą! Nieko nenoriu įžeisti, bet ar kuri galvojo apie šio vardo reikšmę? Man vaiką vadinti "kilmingąja" būtų per daug pretenzinga...
*

Domejosi domejosi mirksiukas.gif tongue.gif Mano dukrytes ne toks vardas, bet tikrai svarstyciau toki vardeli rolleyes.gif Ir mano nuomone, labai gera reiksme... Apskritai mano galva, tai geriau vardas su reiksme ar su istorija, negu dabar labai populiarus bereiksmiai grazus raidziu saskambiai ar tie "zoliniai"... metos, rasos, egles... bet cia tik mano subjektyvi nuomone. Nieko nenoriu izeisti 4u.gif
Jonete
Labai grazus vardas wub.gif 4u.gif
babausinis
grazus vardas be proto 4u.gif
Gomerta
Gražus smile.gif Bet nežinau, ar išdrįsčiau savo vaikui jį duoti- reikšmė, mano manymu, tikrai per daug pretenzinga g.gif Na, bet šeip vardas skamba gražiai, tik, žinoma, turi derėti su pavarde. Kokia nors, pvz. Patricija Kiaulėnaitė tai skambėtų nekaip lotuliukas.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(Gomerta @ 2011 02 13, 17:07)
Bet nežinau, ar išdrįsčiau savo vaikui jį duoti- reikšmė, mano manymu,  tikrai per daug pretenzinga g.gif 
*

O man ir pats skambesys gana pretenzingas, bet man patinka siek tiek pretenzingi mergaiciu vardai smile.gif
forbija
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 02 13, 23:01)
O man ir pats skambesys gana pretenzingas, bet man patinka siek tiek pretenzingi mergaiciu vardai smile.gif
*

Mano Patricijai jau rugseji bus 15 metu.
pavasarejanti
labai grazu thumbup.gif 4u.gif
Rozarka
O mano mažylė,dar nevisai sklandžiai kalbėdama pusseserę PATRICIJĄ vadino PRASIPISIJA ax.gif
Nuke1
QUOTE(Rozarka @ 2011 02 16, 13:27)
O mano mažylė,dar nevisai sklandžiai kalbėdama pusseserę PATRICIJĄ vadino PRASIPISIJA ax.gif
*

Sunku patiket blush2.gif "r" tare, o kalbejo "nevisai sklandziai". g.gif

Labai grazus vardas thumbup.gif
Elina
QUOTE(Rozarka @ 2011 02 16, 12:27)
*

Nu ir baisiai čia man rūpi kažkieno kažkoks neištarimas - tarsi visą gyvenimą tai ir kalbėtų hihihi.gif
O vardas gražus thumbup.gif reikšmė jo graži thumbup.gif Nei čia mandras, nei ką. Tiesiog vardas, ne kažkoks kvailas raidžių derinys, sudėtas dėl skambumo.
Šaunu thumbup.gif
Aupo
Gražus vardas. Turim Patriciją wub.gif
Roxetė
Be galo grazus vardas. wub.gif Pavadinciau taip dukra, tik kur ja gauti biggrin.gif
rasa.s
nestuke.gif hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Almutė+
Gražus vardukas 4u.gif
Beata111
Vat prieš menesiuką pagimdžiau trečia dukryte. Ieškojau gražaus vardo ir dabar pažiūrėje šia temąaš su vyru nusprendėm mūsų aukselį pavadint Patricija. Tik klausimas kaip vadint Patricija mažibiniai? thumbup.gif
Ruby Tuesday
QUOTE(Beata111 @ 2011 02 22, 13:32)
Vat prieš menesiuką pagimdžiau trečia dukryte. Ieškojau gražaus vardo ir dabar pažiūrėje šia temąaš su vyru nusprendėm mūsų aukselį pavadint Patricija. Tik klausimas kaip vadint Patricija mažibiniai? thumbup.gif
*

Man tai atrodo toks vardas, kuriam mazybinio varianto nepritaikysi. Bet ar butina? Galima dukrele ir pan. vadinti, kai kazko mazybinio noresis smile.gif
Roxetė
QUOTE(Beata111 @ 2011 02 22, 10:32)
*

Petrute biggrin.gif
diadora
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 02 22, 11:58)
Man tai atrodo toks vardas, kuriam mazybinio varianto nepritaikysi. Bet ar butina? Galima dukrele ir pan. vadinti, kai kazko mazybinio noresis smile.gif
*

thumbup.gif Pritariu, nebūtina juk vardui mažybinio varianto ieškoti, galima ir šiaip savo vaikiuką gražiai vadinti wub.gif
DirOl*
Kažkaip asocijuojasi su Prancūzija. Labai gražus vardas smile.gif
_Laukinuke_
Musu dukryte Patricija. Pati kartais trumpinu Patre, jei noriu kazka greitai pasakyti, bet ir tas trumpinys nera baisus. Nuo pas mazens , kai dar tik svajojau tureti kadanors leliuka, zinojau, kad taip pavadinsiu savo dukra smile.gif
brangiakaile
Labai grazus vardas,pazistamu dukryte Patricija,tai trumpintai vadina Pati.
Ziedlapiux
grazus vaardas. 4u.gif
aggree
Grazus smile.gif
Ašaka
QUOTE(DirOl* @ 2011 03 17, 16:50)
Kažkaip asocijuojasi su Prancūzija. Labai gražus vardas smile.gif
*

Ai, čia asociacijos su Patricia Kaas? O bet tačiau daugiau asociacijų su Pranzūzija kaip ir nėra, pavadinti lotynišku žodžiu, reiškiančiu "kilmingąją", man atrodo per daug pretenzinga.

Ir dar, nors stengiuosi atsiriboti nuo vardų asociacijų su konkrečiais asmenimis, man šis vardas tiesiog bjaurus prisimenant mano kolegos airio žmoną Trish (Patricia), kuri bent kas savaitę atsivilkdavo į ofisą skandalų kelti...
iewukas37
Patricija man tai labai gražus vardas thumbup.gif
ewacka
Grazus, retas wub.gif
jurgitulisb
Jau tiek daug tu Patriciju yra,bet labai grazus vardas 4u.gif
Jovani
Gražus vardas, man labai gražiai skamba, galbūt kažkada savo mažylę taip pavadinsim wub.gif
Jolitaaa
Labai gražus vardas, nedažnas. Dabar jau labai populiarus. Dažnai ir sutinku daug Patricijų. biggrin.gif
laydaa
QUOTE(RožėGrožė @ 2008 03 07, 14:21)
Man labai gražu thumbup.gif Buvo tarp favoritų šis vardas, bet, kad šaunus bernužėlis gimė....Sėkmės 4u.gif
*

Man taip pat Patricija jau buvo isrinktas vardas mergytei, bet laukiam sunaitelio, taigi atkrito biggrin.gif
Ašaka
QUOTE(laydaa @ 2011 08 19, 11:51)
Man taip pat Patricija jau buvo isrinktas vardas mergytei, bet laukiam sunaitelio, taigi atkrito  biggrin.gif
*

Oi, bet kodėl neduoti sūnui Patriko vardo, jei taip patinka moteriška forma? Patrikas - Gedimino anūkas, Algirdo ir Kęstučio sūnėnas, Vytauto ir Jogailos pusbrolis
nerod
man šis lardas labai gražus thumbup.gif
Jazira
man grazus Patricija thumbup.gif
Tiputapu
Labai gražus 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.