Labai gražus vardas
Man labai gražus vardas....
Grazus vardas, bet "sunkiai sveriantis"
Labai gražus ir ne toks jau dažnas šis vardukas
o isvertus i lietuviu kalba butu Petronele,kazkokioj knygoj skaiciau pvz Jona-Dzonas,o Patricija-Petronele
Labai gražus, visada maniau, kad jei turėsiu dukrą, tai bus pirmas mano sąraše, bet kažkodėl dabar jau nebeduočiau šio vardo, nors man jis tikrai super gražus
Visai nieko, tik aisku trumpinys tai ne
Man sis vardas labai grazus, sunku buvo apsispresti renkantis. Todel sita varda parinkome kaip antra , sventa varda.
Grazus vardukas
labai grazus vardas. Dvi Patricijas zinau. Gal retas vardas, bet mano pazystamuju rate jos dvi ir abi mergaites labai zavios
Gražus vardas
man nelabai patinka, per mandras kažkaip
Oi, kik daug atsiliepė mamyčių, davusių šį vardą! Nieko nenoriu įžeisti, bet ar kuri galvojo apie šio vardo reikšmę? Man vaiką vadinti "kilmingąja" būtų per daug pretenzinga...
Man labai grazus vardukas. TIk manau, kazkada ne uz kalnu tas laikas, kai atsidurs populiariausiuju sarasuose... vis daugeja mazu Patriciju aplinkui... Bet vardelis super!
Papildyta: QUOTE(Ašaka @ 2011 01 17, 20:53) Oi, kik daug atsiliepė mamyčių, davusių šį vardą! Nieko nenoriu įžeisti, bet ar kuri galvojo apie šio vardo reikšmę? Man vaiką vadinti "kilmingąja" būtų per daug pretenzinga... Domejosi domejosi
Labai grazus vardas
grazus vardas be proto
Gražus
labai grazu
O mano mažylė,dar nevisai sklandžiai kalbėdama pusseserę PATRICIJĄ vadino PRASIPISIJA
QUOTE(Rozarka @ 2011 02 16, 12:27) Nu ir baisiai čia man rūpi kažkieno kažkoks neištarimas - tarsi visą gyvenimą tai ir kalbėtų O vardas gražus Šaunu
Gražus vardas. Turim Patriciją
Be galo grazus vardas.
Gražus vardukas
Vat prieš menesiuką pagimdžiau trečia dukryte. Ieškojau gražaus vardo ir dabar pažiūrėje šia temąaš su vyru nusprendėm mūsų aukselį pavadint Patricija. Tik klausimas kaip vadint Patricija mažibiniai?
QUOTE(Beata111 @ 2011 02 22, 13:32) Vat prieš menesiuką pagimdžiau trečia dukryte. Ieškojau gražaus vardo ir dabar pažiūrėje šia temąaš su vyru nusprendėm mūsų aukselį pavadint Patricija. Tik klausimas kaip vadint Patricija mažibiniai? Man tai atrodo toks vardas, kuriam mazybinio varianto nepritaikysi. Bet ar butina? Galima dukrele ir pan. vadinti, kai kazko mazybinio noresis
Kažkaip asocijuojasi su Prancūzija. Labai gražus vardas
Musu dukryte Patricija. Pati kartais trumpinu Patre, jei noriu kazka greitai pasakyti, bet ir tas trumpinys nera baisus. Nuo pas mazens , kai dar tik svajojau tureti kadanors leliuka, zinojau, kad taip pavadinsiu savo dukra
Labai grazus vardas,pazistamu dukryte Patricija,tai trumpintai vadina Pati.
grazus vaardas.
Grazus
QUOTE(DirOl* @ 2011 03 17, 16:50) Ai, čia asociacijos su Patricia Kaas? O bet tačiau daugiau asociacijų su Pranzūzija kaip ir nėra, pavadinti lotynišku žodžiu, reiškiančiu "kilmingąją", man atrodo per daug pretenzinga. Ir dar, nors stengiuosi atsiriboti nuo vardų asociacijų su konkrečiais asmenimis, man šis vardas tiesiog bjaurus prisimenant mano kolegos airio žmoną Trish (Patricia), kuri bent kas savaitę atsivilkdavo į ofisą skandalų kelti...
Patricija man tai labai gražus vardas
Grazus, retas
Jau tiek daug tu Patriciju yra,bet labai grazus vardas
Gražus vardas, man labai gražiai skamba, galbūt kažkada savo mažylę taip pavadinsim
Labai gražus vardas, nedažnas. Dabar jau labai populiarus. Dažnai ir sutinku daug Patricijų.
man šis lardas labai gražus
man grazus Patricija
Labai gražus
|