ka manote apie Patricija?
ka manote apie Patricija?
Man labai gražu
Man tai gražus vardas
Dukrytė mūsų Patricija.
tikrai labai grazus vardas
Man šis vardas nieko.Darželyje pas maniskę yra viena Patricija, ir žinot kaip ją vadina - Patre
Gražus vardas ir ne dažnas
Grazus
normalus, nuo seniai vieną pažįstu. vadinam Patra.
Visai nieko, tik kad jau irgi populiarėjantis stipriai
Visai neblogas, senovinis vardas,kuris vis labiau populiareja
Na man nelabai, manau sutrumpinus vadins Pati..
šiaip tai normalus vardas. neigiamų emocijų man nekelia, bet ir nėra iš gražių. skamba kažkaip per grubiai, mergytei norėtųsi švelnesnio
Neblogas
Jau dažnokas Vistik savam vaikui neduočiau.. Bet aplamai-visai nieko
negražus nė pro kur
Man grazus. Tik manau kad dabar situ vardu era... nes Patriciju tikrai nemazai jau.
Mano dukros klasioke Patricija, tai ja vadina Patka (t taria minkstai).
Patricija skamba gražiai, bet man kažkaip tas vardas nepatinka, toks "nelimpantis"
Man gražus vardas, tuo labiau, kad tai mano dukros vardas
O trumpinti netrumpinam, vadinam Patričiuku, kiti trumpina Patri, bet tikrai ne Patre ir ne Patka. Esu girdėjus nuomonių, kad valdingas vardas, bet šiuo atveju negaliu būti objektyvi, nes man pačiai šis vardas yra būtent švelnus, čiauškutės mergaitės
Man labai grazus sis vardas
Grazus vardas tik gal kiek per ilgas vis norisi trumpinimo...
O sitas vardukas grazus
MAn tai grazus, moteriskas, inteligentiskas. Nors siuo metu man asocijuojasi su Ramanausko laida, kur yra Patricija giminaite
Labai grazus vardas,norejau taip pavadinti savo mazyle,bet atsirado kitas vardelis,tad ir neteko
grazus vardas laaabi,
Labai, labai mielas
Gražus vardas.
Siaip sau.Patricija Kaas
man tai visai nieko Ptricija tik kad trupinis negrazus patre arba vadina pate
Vienas is graziausiu ...
Uzsienyje sio vardo trumpinys Trisha
Patricija - tikrai neblogai skamba
Gražus, tik dabar labai madingas darosi. Na, bet mūsų planuojami irgi ne iš retųjų, tai viskas čia gerai
Mūsų mažiukės toks vardas.
Laaaabai grazus vardukas
man tai be komentaru..
grazutukas vardelis
man grazus
labai gražus vardukas,maniau jei turėsiu dukrytę taip pavadinsiu,bet išejo pas mane vyrukas
labai negražus
Grazus vardukas
Šaunus vardukas ir mano dykrytės vardas toks
o kai nusprendęm taip pavadint net neįsivaizdavau, kad toks populiarus trumpinam Pati ar Patricija vadinam, o be to jos temperamentui ir dar šauliui net labai tinka
super vardas
Grazus vardas
pats graziausias
Grazus
negražus
tai kad trumpina paprastai ne patre, o mandriau - pati. nors patrė labiau atitinka vardo 'grožį'.
|