Noriu paklausinėti, kokie atsiliepimai apie šią firmą, jos žaislus. Ar mėgstami, ar perkat? Mums labai patinka. Patinka spalvos, struktūra, muzikėlės. Mažis labai mielai žaidžia su telefonu.
turejau tik barskucius sios firmos,tai patiko
turėjom barškučius, labai buvo mėgstami, vėliau nusipirkom grojantį puodą.
žaidė mergina ilgai, dar ir dabar kartais muzikėles įsijungia ar formeles mėto. o ir kiek buvo mėtomas
Man ši firma yra daug daug mielesnė daugiausia mieliausia, negu,pvz., visų išliaupsinta FPTurėjome Chicco stumduką
Hmm, kadangi ji jau vaikščiojo, nutariau jį pakeisti į FP sūkutį....
Auginant pirma suneli, is tu geresniu firmu zaislu turejom Chicco, tai labai patiko
QUOTE(Kačia @ 2008 03 10, 15:07) Auginant pirma suneli, is tu geresniu firmu zaislu turejom Chicco, tai labai patiko Va ir man "čikai" labiau prie širdes. Pastebėjau, kad apie juos mažai informacijos, šiame forume tai vien tik FP karaliauja. Trūksta Chicco reklamos. Čia kaip su kokiais pampersais, apie juos daugiausia kalba, visi mano, kad geriausi, o kai pabandai atrandi kitų ir net geresnių. QUOTE(juodojilu @ 2008 03 11, 03:33) Trūksta Chicco reklamos. Čia kaip su kokiais pampersais, apie juos daugiausia kalba, visi mano, kad geriausi, o kai pabandai atrandi kitų ir net geresnių. nu kur jau, trūksta Tik man atrodo, kad chicco žaislai yra išskirtinai mažiems vaikams. Tų žaislų daug vaikams iki 1 ar 1,5 metų amžiaus.
man labai patinka chicco zaislai, pradejom nuo barskucio, dabar turim MYLIMA pianina ir bugna
Ir patvarus jie labai
ms pirkom muzikine dezute, kabinama ant lovos. tai
Ne tik gražūs, bet ir labai tvirti bei kokybiški žaislai, turim jau nemažą kolekciją ir nei vienu dar nenusivylėm
geri zaisliukai, bet geriau pirkti nuo 6 menesiu, nes barskaliukai maziukams per sunkus!
mažyliui 1m.tai kasdien žaidžia su chicco mašinėle 4/1 ir chicco žaidimų staliuku (kur pianinas ,kaladėlės)
Man "čikų" plastmasė labiau patinka. Prieš porą dienų mažis gavo FP telefoną. Palyginau- čikinio spalvos ryškesnės, grynesnės, plastmasė labiau blizga, nesimato formos liejimo vietų ( tų taškelių, duobelių). Aš už Chicco.
QUOTE(juodojilu @ 2008 03 08, 14:21) Noriu paklausinėti, kokie atsiliepimai apie šią firmą, jos žaislus. Ar mėgstami, ar perkat? Mums labai patinka. Patinka spalvos, struktūra, muzikėlės. Mažis labai mielai žaidžia su telefonu. Turim turim, labai patinka
Mano mazylis dar tik pakeliui i si pasauli, bet mano akys jau dabar krypsta beveik vien tik i Chicco, net nesuprantu kodel! Isigijau Chicco vezimeli ir Chicco muzikine dezute-naktine lempa ant maziuko lovytes, dar pirksiu karusele su tigru, ir neabejoju kad ir daugiau Chicco zaisliuku. Mano meile Chicco nepaaiskinama
mes turim 2 barskucius chicco - tai vaikas jais taip ir nezaide, is karto mesdavo salin.
o va chicco stumdukas 4i n 1 tai patinka
Mes tai Chicco turejom tık 2 zaıslus uzsaldoma kramtuka ır vezlıuka kurıs skatına slıauztı vaıka, tacıau abu nepatıko.
QUOTE(juodojilu @ 2008 03 23, 23:26) Man "čikų" plastmasė labiau patinka. Prieš porą dienų mažis gavo FP telefoną. Palyginau- čikinio spalvos ryškesnės, grynesnės, plastmasė labiau blizga, nesimato formos liejimo vietų ( tų taškelių, duobelių). Aš už Chicco. Man taip pat chicco plastmasė labiau patinka, o tuo pačiu ir patys žaisliukai. Pirmenybę teikiu chicco žaislams, po to FP, little tickes ir kt... Vaikas dar tik pradeda žaisti su žaisliukais (nors jau turi jų visą dėžę...), tai kolkas ima viską ką duodu, kolkas nieko nemeta šalin, viskuo domisi, tai negaliu pasakyti su kuriais labiau žais vėliau su kuriais mažiau, bet kolkas chicco teikiu pirmenybe (nes man jie labiau patinka
mes turim chicco pianina, bet nukrito kelis kartus ant zemes ir nebegrioja, nebera garso, tik zybsi lemputes
mes ir barskucius, veliau zaisliukus turejom.
Patinka ir man ju plastmases kokybe ir spalvu ryskumas turim megstamiausia muzikini linguokli vezliuka, tikrai super, sviecia ir linksmus garsus skleidzia
Labai geri zaislai, kokybiski ir nelengvai luztantys, mano akimis superiniai
Mes turim Chicco lektuva, tai man labai patinka
Mums chicco
QUOTE(Ievamul @ 2008 12 30, 21:22) Praktiškai tą patį norėjau pasakyt, kiek turime, tiek patinka. Aišku, turime ir Fisher Price, Little Tikes, Vtech... Man jie visi patinka ir kažkuo panašūs... Chicco turi minusą tik dėl pasirinkimo įvairovės (per mažas asortimentas ir mažiau žaislų vyresniems nei metukų amžiaus), todėl FP jį nurungia ...
kokybe atitinka kaina
Tikrai geri ir kokybiski zaislai
mums irgi tinka del kainos ir kokybes, ir veiklos ivarumo, cia kalbu apie musu ypatingaji chiko nameli, nera nei dienos kad neprisestu su juo pazaisti
chicco mums super
Man irgi patinka Chicco žaislai, o taip pat ir kita produkcija. Turime šito gėrio daug ir niekuo nenusivyliau. Dabar gi ruošiuos pirkti Chicco Quatro 4in1 mašiną, bet kad bais jau deficitas ant Lietuvos, jeigu kur užmatysit tokią artimiausiu metu, brūkštelkit į až (šokoladas garantuotas)
na as siaip jau uz Tommy zaisliukus, bet ir sios firmos neblogi
Nerekomenduoju šio Chicco vonios žaislo
![]() vien tik dėl to, kad mažasis banginukas "prisisiurbia" vandens, bet labai sunku visą vandenį iš jo išspausti, praktiškai visada lieka ten viduje vandens, nors ir visaip purtau bandydama jį iš ten išvarvinti, nes kiekis per mažas išspausti, o per šonus po lašiuką tik varva (ten toks mechanizmas prisiurbimo, bent jau man tikrai neišeina viso vandens pašalinti, nenoriu net ir pagalvoti, kaip jis ten bebūdamas bakterijas veisia....). Liūdniausia, kad pirkom Čipoline, na tai gerokai permokėjom. 60 lt kainavo O jei kas susigundys pirkti, tai rekomenduočiau tik didelę vonią turintiems, nes reikia vietos plukdymui, nemažas jis
Moderatorė muminukas
as tai ka galiu pagirti tai va ta grojanti rankine
labai idomi dar chicco masina nuotolinio valdymo, ko dar nebuvau macius, tai distancinis yra vairo formos, kuri suki ir masinyte vaziuoja i ta puse.. na tas faina , kad tas vairas kaip tikras, turi apvalu rutuli ir sukineji/ vadai.. tikiuosi cia aiskiai issireiskiau...
tikrai kokybiški žaisliukai,turėjom kelis žaisliukus,tai neteko nusivilti
Kokybe gera, bet kaina dar geresne
Chicco yra chicco-kokybiska plastmase,ryskios vaikams patinkancios ir demesi atkreipiancios spalvos,muzika nerezianti ausies.Jei papildytu asortimenta didesniems vaikams tikrai pirktume.
Labai kokybiski zaisliukai, nors ir ne pigus..
Kiek turejome tiek buvome patenkinti
Turime Chicco traukinuką, dabar patinka žaisti. Geros kokybės, tik kainos labai kandžiojasi.
keleta zaisliuku turim, na sakykim, lyginant fuflekus tai jauciasi kokybes skirtumai, bet lyginant su pardese salia esanciom pigesnem, bet ne pigiausiom tai tas pats praktiskai..
Gal kas esat tureje Chicco Ducati Grand Prix?
Va toki: My Webpage Kokie atsiliepimai? Ar sudomintu 2,5 metu vaika? Ar vertas savo kainos ( nes kaina tai kandziojasi
Chicco tikrai kokybe super
Isbandyta Isbande esam Chicco zaislu stova, stumduka, traukinuka-paspirtuka, veiklos staliuka, maitinimo kedute, masinele Johnny coupe Nei vieno Chicco daikto sunus nesugebejo sulauzyti (nors lauzyt megejas
Chicco kokybe gera tuo atzvilgiu, kad islieka spalvos ir negenda mechanizmas, bet kitais atzvilgiais sie zaislai nera verti savo kainos. Pvz turejom toki:
Vonios zaisla visiskai nepraktiskas, labai sunku prisukti ir paplaukia vos 15 cm. ir toki: Vilkeli Pastarasis mum grazus, bet mazyliui nelabai yra ka su juo veikti. Chicco nepasizymi originaliom idejom uzimti mazas rankytes ir akytes, kaip kad pvz. Playschool zaislai. QUOTE(gladiole @ 2010 09 23, 14:05) Chicco yra chicco-kokybiska plastmase,ryskios vaikams patinkancios ir demesi atkreipiancios spalvos,muzika nerezianti ausies.Jei papildytu asortimenta didesniems vaikams tikrai pirktume. Sutinku 100% Turime mes labai miela zaisliuka, su kuriuo visad zaidzia, tai bugnas, groja muzikyte, svelni grazi, yra trys figureles, na zaidzia, delioja tas figureles, dar ir pasoka
Man irgi Chicco zaisliukai atrodo kokybiskiausi ir graziausi. Kaina atitinka kokybe.
|