Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Patalai paaugusiems vaikiukams
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Vaikų prekės
&joy
Sveikos mamytes 4u.gif Mano vaikinui jau greit 3 metukai, tai ta proga ruošiames pakeisti lovą ir, aišku, patalus. Dėl antklodes viskas daug maž aišku, ruošiuosi pirkt vilnonę. Bet niekaip nenusprendžiu kokia pagalvė tokio amžiaus vaikui būtų patogi? Pasidalinkit patirtim, kokiuose pataluose miega jūsų vaikiukai? smile.gif
&joy
mastau.gif
muminukas
mūsiškis dar nemiega, bet nuo balandžio migdysim su vilnoniais baueriais, ta pagalvė tokia pailga g.gif ką aš žinau, gal gerai bus... mastau.gif
&joy
Mano mazius turi vilnone "Merkio" pagalvyte, pirkau maziukui komplekteli su antklode. Tai antklode labai gera buvo, tik dabar jau maza, reiks didele pirkt, nes mano vaikinas labai neramiai miega ir daug vartosi, tai maza neapima jau lotuliukas.gif Bet pagalve man nepatinka. Ji kazkokia nevykusi, labai stori krastai padaryti, tai spaudzia galvyte, visada susisuka, susivelia, nes i vilnoni uzvalkaliuka dar dedasi vidinis toks, i kuri prikista vilnos, tai jis tokiais guzais susoka. Nu vnz, "Merkio" daugiau nepirksiu schmoll.gif Nors sakau, antklode labai buvau patenkinta. Tai dabar galvosukis, ka pasirinkt g.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2008 03 11, 22:13)
mūsiškis dar nemiega, bet nuo balandžio migdysim su vilnoniais baueriais, ta pagalvė tokia pailga  g.gif ką aš žinau, gal gerai bus... mastau.gif
*

O ta pagalve bauerio labai stora? Ar isimsi dali vilnos ar paliksi kaip yra? Ir jei nepaslaptis, kiek mokejai blush2.gif Kai jau isbandysit, parasyk nuomone, gerai mirksiukas.gif
muminukas
kol kas net nežinau, jei labai stora, gal išimsiu mastau.gif
o kainos tai nežinau - mano mam dovana pirmam anūkui wub.gif
vienžo, išbandysiu - parašysiu mirksiukas.gif
&joy
O daugiau nuomoniu nebus? unsure.gif Mamos, nu pasidalinkit savo patirtim.
Wildberry
Mano mergina miega jau ant paprastos tokios pailgos pagalvės,šiaip ji skirta suaugusiam ,bet kad tokios kokios reikia neradau(per visą lovytės plotį),tai ant tokios miega ,iš pradžių gal storoka atrodė bet greit susigulėjo... smile.gif
&joy
O ta paprasta tai sintetine? g.gif As kazkaip nemoku ju nupirkt, kiek sau pirkau tai visos kazkokios nepatogios labai, labai greit susigulejo. Tai jeigu tokia vaikui nupirksiu, tai greitai vel i musu lova parkeliaus biggrin.gif
Mes dabar miegam su Merkuritos vilnone patalyne, galvoju, gal tokia, tik vienguli komplekta ir maziui pirkt g.gif Tik kaina nemaza gaunasi, bet uztektu jau ilgam mastau.gif
&joy
Gal dar kas nors pasidalintu patirtim ax.gif Negi savo vaikam patalu neperkat mastau.gif
INGRIDŽIUKS
QUOTE(&joy @ 2008 03 29, 19:46)
Gal dar kas nors pasidalintu patirtim ax.gif Negi savo vaikam patalu neperkat  mastau.gif
*

Kaip suprantu patalai - pūkinė anklodė,kurie vaikams nerekomenduojama, ypač alergiškiems schmoll.gif ,o mes tokie esam verysad.gif Tad renkamės sintetinius kuriuos galima išskalbti smile.gif
&joy
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 03 29, 20:27)
Kaip suprantu patalai - pūkinė anklodė,kurie vaikams nerekomenduojama, ypač alergiškiems  schmoll.gif ,o mes tokie esam verysad.gif Tad renkamės sintetinius kuriuos galima išskalbti smile.gif
*

Kodel butinai pukine? Yra ir vilnoniu ir sintetiniu. Pukinius patalus mes jau seniai issigyvendinom ir grizti prie ju nezadam. Naudojames vilnoniu "paslaugom" lotuliukas.gif
O dabar man aktualiausia yra pagalve, nes net neisivaizduoju kokio dydzio, storio, minkstumo ji turi buti 3 metu vaikui. Tai vat todel ir klausiu jau patyrusiu mamyciu nuomoniu, patarimu, tik kazkodel nei viena kol kas patirtim pasidalint nepanoro g.gif
INGRIDŽIUKS
QUOTE(&joy @ 2008 03 29, 23:28)
Kodel butinai pukine? Yra ir vilnoniu ir sintetiniu. Pukinius patalus mes jau seniai issigyvendinom ir grizti prie ju nezadam. Naudojames vilnoniu "paslaugom"  lotuliukas.gif
O dabar man aktualiausia yra pagalve, nes net neisivaizduoju kokio dydzio, storio, minkstumo ji turi buti 3 metu vaikui. Tai vat todel ir klausiu jau patyrusiu mamyciu nuomoniu, patarimu, tik kazkodel nei viena kol kas patirtim pasidalint nepanoro g.gif
*

Mano jaunimėlis patys pasirinko pagalves ,o tuo labiau jų storį smile.gif jos lyg tai sintetinės su vilna jąs galima skalbti. thumbup.gif
&joy
Tai tau gerai, o mano jaunimelis nereiskia jokiu pageidavimu, jam geriausia mamos lovoj ir dar atvirksciai doh.gif lotuliukas.gif Bet as jau tureciau pageidavima ji is ten iskraustyt, tai va pati ir turiu dometis biggrin.gif
Antarė
rinkciausi tik plonyte minkstute pukine pagalvele savo vaikui, vilnones vaikams tikrai nesmagios miegot, ant sintetiniu prakaituoja, tai lieka medvilne arba pukai. Jei vaikutis ne alergiskas, ikrenta i tuos pukus, taip smagiai wub.gif Kiekviena vakara negaliu atsiziuret smile.gif

cia tik mano nuomone 4u.gif
&joy
QUOTE(Antarė @ 2008 04 09, 22:26)
rinkciausi tik plonyte minkstute pukine pagalvele savo vaikui, vilnones vaikams tikrai nesmagios miegot, ant sintetiniu prakaituoja, tai lieka medvilne arba pukai. Jei vaikutis ne alergiskas, ikrenta i tuos pukus, taip smagiai wub.gif Kiekviena vakara negaliu atsiziuret smile.gif

cia tik mano nuomone 4u.gif
*

As butent to ir noriu - jusu nuomoniu ir patirties mirksiukas.gif Aciu 4u.gif
Aprile
Maniškis ir po kol kas miega ant pūkinės pagalvės ax.gif nu tikrai jam patogi ji, bet va dabar vasara dėl prakaitavimo, tai jau pradedu mstyti apie kitą pagalvę mastau.gif Jis niekam nealergiškas, mąstau, o kaip su grikiais pagalvėlės, ar miega mažiukai g.gif bet per muges mačius man jos nepatiko nei dydžiu, bet tas užpildas pačiupinėjus toks malonus, gal kas bandėt ir naudojat 4u.gif
Olesta
QUOTE(wikonda @ 2008 07 15, 00:37)
Maniškis ir po kol kas miega ant pūkinės pagalvės ax.gif nu tikrai jam patogi ji, bet va dabar vasara dėl prakaitavimo, tai jau pradedu mstyti apie kitą pagalvę mastau.gif Jis niekam nealergiškas, mąstau, o kaip su grikiais pagalvėlės, ar miega mažiukai  g.gif bet per muges mačius man jos nepatiko nei dydžiu, bet tas užpildas pačiupinėjus toks malonus, gal kas bandėt ir naudojat 4u.gif
*

Mano mergaitė trimetukė labai greitai atsirinko, kas jai geriausia mirksiukas.gif iki tol miegojusi ant močiutės gamintos pūkinės pagalvytės, vos pabandžiusi miegoti ant mano naujai įsigytų ortopedinių pagalvių, tetuką paliko be pagalvės ir ant jokios kitokios miegoti nesutinka schmoll.gif (pirkau ortopedijos technikos parduotuvėje, už dvi akcijos metu mokėjau 100 lt). Jos pagamintos pailgos, taigi ilgio užtenka, neaukštos ir prisitaiko prie gulinčiojo padėties, aš jas turiu nuo kovo mėnesio. Laukiuosi:nestuke antrojo vaikelio, o ir šiaip turėjau problemų dėl nepatogaus miego, tai ausis nusispausdavau iki skausmo, tai kaklas paskausdavo, o dabar nebežinau, ką reiškia nepatogiai miegoti thumbup.gif ir didžiausias pliusas - ant jų miegant nesiprakaituoja! Miegu štai ant tokių: http://www.ortopedija.lt/image.php?Image=p...in_prodOrt3.jpg ir nei į ką nemainyčiau, kaip ir dukrytė thumbup.gif
Aprile
QUOTE(Stasikė @ 2008 07 19, 19:45)
Mano mergaitė trimetukė labai greitai atsirinko, kas jai geriausia mirksiukas.gif iki tol miegojusi ant močiutės gamintos pūkinės pagalvytės, vos pabandžiusi miegoti ant mano naujai įsigytų ortopedinių pagalvių, tetuką paliko be pagalvės ir ant jokios kitokios miegoti nesutinka schmoll.gif (pirkau ortopedijos technikos parduotuvėje, už dvi akcijos metu mokėjau 100 lt). Jos pagamintos pailgos, taigi ilgio užtenka, neaukštos ir prisitaiko prie gulinčiojo padėties, aš jas turiu nuo kovo mėnesio.  Laukiuosi:nestuke antrojo vaikelio, o ir šiaip turėjau problemų dėl nepatogaus miego, tai ausis nusispausdavau iki skausmo, tai kaklas paskausdavo, o dabar nebežinau, ką reiškia nepatogiai miegoti thumbup.gif ir didžiausias pliusas - ant jų miegant nesiprakaituoja! Miegu štai ant tokių: http://www.ortopedija.lt/image.php?Image=p...in_prodOrt3.jpg ir nei į ką nemainyčiau, kaip ir dukrytė thumbup.gif
*

Tikiu, kad patogu, bet neįsivaizduoju savęs miegančios ant tokios pagalvės unsure.gif
&joy
QUOTE(Olesta @ 2008 07 19, 20:45)
Mano mergaitė trimetukė labai greitai atsirinko, kas jai geriausia mirksiukas.gif iki tol miegojusi ant močiutės gamintos pūkinės pagalvytės, vos pabandžiusi miegoti ant mano naujai įsigytų ortopedinių pagalvių, tetuką paliko be pagalvės ir ant jokios kitokios miegoti nesutinka schmoll.gif (pirkau ortopedijos technikos parduotuvėje, už dvi akcijos metu mokėjau 100 lt). Jos pagamintos pailgos, taigi ilgio užtenka, neaukštos ir prisitaiko prie gulinčiojo padėties, aš jas turiu nuo kovo mėnesio.  Laukiuosi:nestuke antrojo vaikelio, o ir šiaip turėjau problemų dėl nepatogaus miego, tai ausis nusispausdavau iki skausmo, tai kaklas paskausdavo, o dabar nebežinau, ką reiškia nepatogiai miegoti thumbup.gif ir didžiausias pliusas - ant jų miegant nesiprakaituoja! Miegu štai ant tokių: http://www.ortopedija.lt/image.php?Image=p...in_prodOrt3.jpg ir nei į ką nemainyčiau, kaip ir dukrytė thumbup.gif
*

Cia labai idomus variantas bigsmile.gif Reiks uzbegti pas juos pasiziurineti. smile.gif
daluzenik
As taip pat mastau, neismastau kokia pagalve vaikui parinkt g.gif
Dabar dar miega ant vilnones plonytes nuo leliuko laiku (beveik be jokios)
Kartais ir ta numeta i sona, lieka be nieko.
Nupirkau jam sintetine mazesne, tai vakare labai noriai guli, bet nakti ji buna istumta, vadinasi nepatogi doh.gif
Galima pabandyt ta ortopedine, bet jei nepatiks ir ta ji nepigiai kainuoja.
Gera tema reiks pasekt gal rasiu ir as geru patarimu.
Pati miegu ant pailgos vilnones, bet manau vaikui ji butu perauksta.
&joy
QUOTE(daluzenik @ 2008 09 25, 11:38)
As taip pat mastau, neismastau kokia pagalve vaikui parinkt  g.gif
Dabar dar miega ant vilnones plonytes nuo leliuko laiku (beveik be jokios)
Kartais ir ta numeta i sona, lieka be nieko.
Nupirkau jam sintetine mazesne, tai vakare labai noriai guli, bet nakti ji buna istumta, vadinasi nepatogi  doh.gif
Galima pabandyt ta ortopedine, bet jei nepatiks ir ta ji nepigiai kainuoja.
Gera tema reiks pasekt gal rasiu ir as geru patarimu.
Pati miegu ant pailgos vilnones, bet manau vaikui ji butu perauksta.
*

Tai kad nelabai kas cia metosi tais patarimais biggrin.gif Kazkaip mazai uzsukanciu i sita tema g.gif
As pati saviskiui irgi nupirkau popigia sintetine, tai kol sugalvosiu ka rimtesnio tiks ir tokia, bet itariu nelabai patogi, nes atsikelia toks kaip skaudanciu kakliuku. Galvoju, kad reiks nupirkt geresne vilnone pagalve ar visa patalynes komplekta, kad butu galima isimt dali uzpildo, jeigu per auksta ir tada bandyt kokio aukscio butu patogiausia. Mes su vyru miegam Merkuritos pataluose, tai as visai patenkinta, kazka panasaus ir vaikui galvoju pirkt 4u.gif
PienėsPūkas
Mūsų šeimyna naudoja tik lateksines pagalves. Tėtis tokią aukštą (ergonominę kaklui ar pan. vadinasi), o mes su vaiku tokias žemas. Ta prasme, per vidurį kaip įdubimas yra galvai, o kraštai aukštesni. Nemoku žmoniškai nupasakoti doh.gif , o internete neberendu jų nuotraukų. Pirkom ar iš Lono, ar iš Gemegos - nebepamenu doh.gif
eglaite2
QUOTE(Olesta @ 2008 07 19, 20:45)
*

Savo mazajai pirkau spec. vaikiska sintetine pagalve, kuri skirta iki 3metu ir pagaminta taip, kad nepraikaituotu - labai nekokia, vistiek prakaitavo doh.gif . Dabar miega ant pukines ir taip pat prakaituoja. Butu saunu isigyti tokia pagalvele, kaip jusu, ortopedine, bet bijau, kad ji gali buti nepatogi unsure.gif . Mama pirko tokio tipo ir Dormeo, tai man ji visiskai nepatiko, negaleciau su tokia patogiai issimiegoti ax.gif . Aisku, gal cia pripratimo dalykas ir vaika butu galima pripratinti nuo mazumes g.gif .
eglaite2
O ar yra isbandziusiu Bambuko anglies granuliu ergonomine pagalve? Cia tokia radau http://www.varle.eu/pagalve5.htm. Idomu, ar ji patogi butu 1.5m vaikui ir ar tikrai tinka smarkiai prakaituojant? g.gif ax.gif
&joy
QUOTE(eglaite2 @ 2009 03 03, 19:35)
O ar yra isbandziusiu Bambuko anglies granuliu ergonomine pagalve? Cia tokia radau http://www.varle.eu/pagalve5.htm. Idomu, ar ji patogi butu 1.5m vaikui ir ar tikrai tinka smarkiai prakaituojant? g.gif  ax.gif
*

Pirmą kartą matau tokį dalyką, tai nieko pasakyt apie tai negaliu. Bet iš aprašymo tai neblogai atrodo smile.gif Būtų labai įdomu išgirst jau išbandžiusių nuomonę mirksiukas.gif
vaidicita
mes naudojam merkio, o siaip labai neblogi atsiliepimai apie silkinius pataliukus, o isigyti galima cia
saule97
Mano dukra neseniai pradėjo miegoti ant grikių lukštų pagalvės. Na jai labai patinka, tarsi kokia miego draugė gavosi, ji gurgžda savotiškai, bet net smagiau, sakom kad miegelis taip sapnelį neša arba nykštukai plepa ir miegot neina smile.gif Aš pati miegu ant grikių lukštų, todėl ir vaikus pratinu, bet net pratint nereikėjo. Beje pirkau čia http://www.ekomama.lt/product_info.php?cPa...products_id=455

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.