Sveikos mamytes
mūsiškis dar nemiega, bet nuo balandžio migdysim su vilnoniais baueriais, ta pagalvė tokia pailga
Mano mazius turi vilnone "Merkio" pagalvyte, pirkau maziukui komplekteli su antklode. Tai antklode labai gera buvo, tik dabar jau maza, reiks didele pirkt, nes mano vaikinas labai neramiai miega ir daug vartosi, tai maza neapima jau
Papildyta: QUOTE(muminukas @ 2008 03 11, 22:13) mūsiškis dar nemiega, bet nuo balandžio migdysim su vilnoniais baueriais, ta pagalvė tokia pailga O ta pagalve bauerio labai stora? Ar isimsi dali vilnos ar paliksi kaip yra? Ir jei nepaslaptis, kiek mokejai
kol kas net nežinau, jei labai stora, gal išimsiu
o kainos tai nežinau - mano mam dovana pirmam anūkui vienžo, išbandysiu - parašysiu
O daugiau nuomoniu nebus?
Mano mergina miega jau ant paprastos tokios pailgos pagalvės,šiaip ji skirta suaugusiam ,bet kad tokios kokios reikia neradau(per visą lovytės plotį),tai ant tokios miega ,iš pradžių gal storoka atrodė bet greit susigulėjo...
O ta paprasta tai sintetine?
Mes dabar miegam su Merkuritos vilnone patalyne, galvoju, gal tokia, tik vienguli komplekta ir maziui pirkt
Gal dar kas nors pasidalintu patirtim
QUOTE(INGRIDŽIUKS @ 2008 03 29, 20:27) Kaip suprantu patalai - pūkinė anklodė,kurie vaikams nerekomenduojama, ypač alergiškiems Kodel butinai pukine? Yra ir vilnoniu ir sintetiniu. Pukinius patalus mes jau seniai issigyvendinom ir grizti prie ju nezadam. Naudojames vilnoniu "paslaugom" O dabar man aktualiausia yra pagalve, nes net neisivaizduoju kokio dydzio, storio, minkstumo ji turi buti 3 metu vaikui. Tai vat todel ir klausiu jau patyrusiu mamyciu nuomoniu, patarimu, tik kazkodel nei viena kol kas patirtim pasidalint nepanoro QUOTE(&joy @ 2008 03 29, 23:28) Kodel butinai pukine? Yra ir vilnoniu ir sintetiniu. Pukinius patalus mes jau seniai issigyvendinom ir grizti prie ju nezadam. Naudojames vilnoniu "paslaugom" O dabar man aktualiausia yra pagalve, nes net neisivaizduoju kokio dydzio, storio, minkstumo ji turi buti 3 metu vaikui. Tai vat todel ir klausiu jau patyrusiu mamyciu nuomoniu, patarimu, tik kazkodel nei viena kol kas patirtim pasidalint nepanoro Mano jaunimėlis patys pasirinko pagalves ,o tuo labiau jų storį
Tai tau gerai, o mano jaunimelis nereiskia jokiu pageidavimu, jam geriausia mamos lovoj ir dar atvirksciai
rinkciausi tik plonyte minkstute pukine pagalvele savo vaikui, vilnones vaikams tikrai nesmagios miegot, ant sintetiniu prakaituoja, tai lieka medvilne arba pukai. Jei vaikutis ne alergiskas, ikrenta i tuos pukus, taip smagiai
cia tik mano nuomone QUOTE(Antarė @ 2008 04 09, 22:26) rinkciausi tik plonyte minkstute pukine pagalvele savo vaikui, vilnones vaikams tikrai nesmagios miegot, ant sintetiniu prakaituoja, tai lieka medvilne arba pukai. Jei vaikutis ne alergiskas, ikrenta i tuos pukus, taip smagiai cia tik mano nuomone As butent to ir noriu - jusu nuomoniu ir patirties
Maniškis ir po kol kas miega ant pūkinės pagalvės
QUOTE(wikonda @ 2008 07 15, 00:37) Maniškis ir po kol kas miega ant pūkinės pagalvės Mano mergaitė trimetukė labai greitai atsirinko, kas jai geriausia QUOTE(Stasikė @ 2008 07 19, 19:45) Mano mergaitė trimetukė labai greitai atsirinko, kas jai geriausia Tikiu, kad patogu, bet neįsivaizduoju savęs miegančios ant tokios pagalvės QUOTE(Olesta @ 2008 07 19, 20:45) Mano mergaitė trimetukė labai greitai atsirinko, kas jai geriausia Cia labai idomus variantas
As taip pat mastau, neismastau kokia pagalve vaikui parinkt
Dabar dar miega ant vilnones plonytes nuo leliuko laiku (beveik be jokios) Kartais ir ta numeta i sona, lieka be nieko. Nupirkau jam sintetine mazesne, tai vakare labai noriai guli, bet nakti ji buna istumta, vadinasi nepatogi Galima pabandyt ta ortopedine, bet jei nepatiks ir ta ji nepigiai kainuoja. Gera tema reiks pasekt gal rasiu ir as geru patarimu. Pati miegu ant pailgos vilnones, bet manau vaikui ji butu perauksta. QUOTE(daluzenik @ 2008 09 25, 11:38) As taip pat mastau, neismastau kokia pagalve vaikui parinkt Dabar dar miega ant vilnones plonytes nuo leliuko laiku (beveik be jokios) Kartais ir ta numeta i sona, lieka be nieko. Nupirkau jam sintetine mazesne, tai vakare labai noriai guli, bet nakti ji buna istumta, vadinasi nepatogi Galima pabandyt ta ortopedine, bet jei nepatiks ir ta ji nepigiai kainuoja. Gera tema reiks pasekt gal rasiu ir as geru patarimu. Pati miegu ant pailgos vilnones, bet manau vaikui ji butu perauksta. Tai kad nelabai kas cia metosi tais patarimais As pati saviskiui irgi nupirkau popigia sintetine, tai kol sugalvosiu ka rimtesnio tiks ir tokia, bet itariu nelabai patogi, nes atsikelia toks kaip skaudanciu kakliuku. Galvoju, kad reiks nupirkt geresne vilnone pagalve ar visa patalynes komplekta, kad butu galima isimt dali uzpildo, jeigu per auksta ir tada bandyt kokio aukscio butu patogiausia. Mes su vyru miegam Merkuritos pataluose, tai as visai patenkinta, kazka panasaus ir vaikui galvoju pirkt
Mūsų šeimyna naudoja tik lateksines pagalves. Tėtis tokią aukštą (ergonominę kaklui ar pan. vadinasi), o mes su vaiku tokias žemas. Ta prasme, per vidurį kaip įdubimas yra galvai, o kraštai aukštesni. Nemoku žmoniškai nupasakoti
QUOTE(Olesta @ 2008 07 19, 20:45) Mano mergaitė trimetukė labai greitai atsirinko, kas jai geriausia Savo mazajai pirkau spec. vaikiska sintetine pagalve, kuri skirta iki 3metu ir pagaminta taip, kad nepraikaituotu - labai nekokia, vistiek prakaitavo
O ar yra isbandziusiu Bambuko anglies granuliu ergonomine pagalve? Cia tokia radau http://www.varle.eu/pagalve5.htm. Idomu, ar ji patogi butu 1.5m vaikui ir ar tikrai tinka smarkiai prakaituojant?
QUOTE(eglaite2 @ 2009 03 03, 19:35) O ar yra isbandziusiu Bambuko anglies granuliu ergonomine pagalve? Cia tokia radau http://www.varle.eu/pagalve5.htm. Idomu, ar ji patogi butu 1.5m vaikui ir ar tikrai tinka smarkiai prakaituojant? Pirmą kartą matau tokį dalyką, tai nieko pasakyt apie tai negaliu. Bet iš aprašymo tai neblogai atrodo
mes naudojam merkio, o siaip labai neblogi atsiliepimai apie silkinius pataliukus, o isigyti galima cia
Mano dukra neseniai pradėjo miegoti ant grikių lukštų pagalvės. Na jai labai patinka, tarsi kokia miego draugė gavosi, ji gurgžda savotiškai, bet net smagiau, sakom kad miegelis taip sapnelį neša arba nykštukai plepa ir miegot neina
|