Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: FP varteliai-namukas ar FPvarteliai- virtuvelia
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
erikiuxxx
noreciau suzinoti nuomone apie fp vartelius -virtuvelia ka vaikas pasirinko is siu dvieju zaislu,laukiu nuomones mamyciu kurie turejo abu sios zaislus kartu.
nes mes pirkom vartelius kai vaikui buvo 8 men. vaikui iskart patiko ir zaidzia iki siol zaislas nr. 1,manau kad nupirkom paciu laiku,nepervelai,labai patiko sliauziot pro duris ir visa kita.o ne taip seniai mociute mum nupirko naujus vartelius -virtuvelia,ir ka manot vaikas apsidziauge ir pazaide tik su saldytuvu,atidarynejo dureles ir bande jame pasislepti,kiso savo dupcia i vidu,prie kriaukles ar vyrikles pabande pora kart imest kamuoliuka ir vsio,kita diena nepreejo prie ju visai,virtuvelia prastovejo pora savaiciu ir vaikas nesidomejo ja,jis zaide tik su varteliais-namuku,nors abu zaislai vienam kambari buvo g.gif .
Grana Padana
Labas o mes ieskom varteliu bet mums nesiseka mirksiukas.gif vis nespejam rezervuojam bet buna pervelu buna jau parduoti,ka jus galit pasakyti apie sita zaisla 4u.gif
erikiuxxx
QUOTE(barbara2 @ 2008 03 11, 16:20)
Labas o mes ieskom varteliu bet mums nesiseka mirksiukas.gif vis nespejam rezervuojam bet buna pervelu buna jau parduoti,ka jus galit pasakyti apie sita zaisla  4u.gif
*

kad jau rasiau g.gif ,zaislas nr. 1 thumbup.gif ,labai vaikas su jo zaidzia dabar,tiesiog nenulipa nuo jo maziausiai pusvalandi koki doh.gif ,o tai ir ilgiau zaidzia ir taip apie 3-5 kart i diena,sis zaislas dvieju rezimu arba ven muzika,arba skaicioja groja, duris girgzda ,pauksciai ciulba ,radija groja skambutis veikia ir ttt...,bet pastebejau ,jej varteliai neijunkti,tai jam tai netrukdo,visvien zaidzia nors ir be garsu thumbup.gif
ciklamenas
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 03 11, 17:56)
kad jau rasiau  g.gif ,zaislas nr. 1 thumbup.gif ,labai vaikas su jo zaidzia dabar,tiesiog nenulipa nuo jo maziausiai pusvalandi koki doh.gif ,o tai ir ilgiau zaidzia ir taip apie 3-5 kart i diena,sis zaislas dvieju rezimu arba ven muzika,arba skaicioja groja, duris girgzda ,pauksciai ciulba ,radija groja skambutis veikia ir ttt...,bet pastebejau ,jej varteliai neijunkti,tai jam tai netrukdo,visvien zaidzia nors ir be garsu thumbup.gif
*

Gal ir fainas daiktas,bet kad ir kaina tai ogogo,manau kad galima pigesniu ,bet ivauresniu daiktu isigyti ir pakaitom davineti.Ir efektas manau tikrai toks pats butu ir vietos mažiau užimtu ax.gif
erikiuxxx
QUOTE(ciklamenas @ 2008 03 13, 01:09)
Gal ir fainas daiktas,bet kad ir kaina tai ogogo,manau kad galima pigesniu ,bet ivauresniu daiktu isigyti ir pakaitom davineti.Ir efektas manau tikrai toks pats butu ir vietos mažiau užimtu ax.gif
*

kad mes turim oho kiek zaislu bigsmile.gif doh.gif ,bet sitas jam superinis,prie kitu pabuna max 5 min. verysad.gif
laurada
Na as tiems vaikams turbut per daug visko perku doh.gif ax.gif turim visko, dabar nupirkau ir virtuvele, tai turim ir virtuvele ir vartelius smile.gif
Bet galiu pasakyti, kad varteliai ir lieka varteliais, nepalyginsi, su virtuvele didysis visai neaidzia, jam 1m ir 9 men, o mazasis jam 9 men tai pasedi, bet ir jis labiau labiau linksta prie varteliu.
Na jei butu pas mane mergaite, gal kitaip galvociau biggrin.gif
Jei ka domina FP virtuvele tubut kad pardavinesiu g.gif pasiliksim prie varteliu, nes is pradziu galvojau vartelius parduoti, bet dabar pakeiciau nuomone tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 03 13, 14:35)
kad mes turim oho kiek zaislu bigsmile.gif  doh.gif ,bet sitas jam superinis,prie kitu pabuna max 5 min. verysad.gif
*

Pas mus lygiai tas pats, kiti zaislai nedomina, iskyrus vartelius thumbup.gif
Dar patiko FP traukinys su kaladelemis, bet sugedo musu traukinukas verysad.gif
erikiuxxx
QUOTE(laurada @ 2008 03 13, 15:19)
Bet galiu pasakyti, kad varteliai ir lieka varteliais, nepalyginsi, su virtuvele didysis visai neaidzia, jam 1m ir 9 men, o mazasis jam 9 men tai pasedi, bet ir jis labiau labiau linksta prie varteliu.
Na jei butu pas mane mergaite, gal kitaip galvociau  biggrin.gif
nes is pradziu galvojau vartelius parduoti, bet dabar pakeiciau nuomone  tongue.gif
:
*

va mums buvo tas pats,delto ir virtuvelia pardavem mes doh.gif
zbara
na aš irgi buvau sumasčius nupirkti vartelius biggrin.gif bet kaip žinot kad perkant dėvėta už 200 lt jis po poros dienų nesuges doh.gif o esu nemazai jau skaičius kad taip buvo, nustoja viskas veikti ir viskas.tai ir nesiryžtų jų pirkti. o kazin ar mano 2,5 metukų merginai jie dar tiktų g.gif
erikiuxxx
GAL TIKTU,BET JOS PATARIU MAMOMS PIRKTI NUO 8-10MEN.,tada je tarnaus ilgiau,mano mazius zaide nuo 9 men.iki dabar,o jusu atveju as pirkciau geriau virtuvele,nes jau nemaza mergyte,jau tokio amziaus jau pradeda seimininkauti,o jai yra galimybe pas ka nors pazaisti,tai greiciau apsispresit mirksiukas.gif
renax
QUOTE(zbara @ 2008 04 13, 10:03)
na aš irgi buvau sumasčius nupirkti vartelius  biggrin.gif bet kaip žinot kad perkant dėvėta už 200 lt jis po poros dienų nesuges doh.gif o esu nemazai jau skaičius kad taip buvo, nustoja viskas veikti ir viskas.tai ir nesiryžtų jų pirkti. o kazin ar mano 2,5 metukų merginai jie dar tiktų  g.gif
*

Tai kad 2.5 metu jau normalia virtuve galima nupirkt ir pigiau ir veiksmo daugiau .
zbara
QUOTE(erikiuxxx @ 2008 04 13, 13:35)
GAL TIKTU,BET JOS PATARIU MAMOMS PIRKTI NUO 8-10MEN.,tada je tarnaus ilgiau,mano mazius zaide nuo 9 men.iki dabar,o jusu atveju as pirkciau geriau virtuvele,nes jau nemaza mergyte,jau tokio amziaus jau pradeda seimininkauti,o jai yra galimybe pas ka nors pazaisti,tai greiciau apsispresit mirksiukas.gif
*

bet man tos virtuvės nelabai norisi, o dar radau kad ji uždrausta, kaip netinkanti vaikams bigsmile.gif
o dėl vartelių, taigi mažius pas mane 8 mėn. tai sakau abu gal dar pažaistų blush2.gif

QUOTE(renax @ 2008 04 13, 13:50)
Tai kad 2.5 metu jau normalia virtuve galima nupirkt ir pigiau ir veiksmo daugiau .
*

jo, aš galvoju pirkti paprasta virtuvę, ne FP
erikiuxxx
varteliai tai super,maniskis nuo 8menesiu labai zaide wub.gif
Forgete
QUOTE(zbara @ 2008 04 13, 15:00)
bet man tos virtuvės nelabai norisi, o dar radau kad ji uždrausta, kaip netinkanti vaikams  bigsmile.gif

*

Virtuvele neuzdrausta, buvo uzdrausta kazkokia serija, kur kazkokia detale lengvai nusiimdavo ir galejo pakenkti kudikiui. Aisku niekada nezinom kas pas mus gali pakliuti doh.gif
Nestee
As tai tik uz vartelius,tikrai superinis zaislas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .Negalim niekaip atsizaist 4u.gif
Preila
QUOTE(Nestee @ 2008 07 10, 13:27)
As tai tik uz vartelius,tikrai superinis zaislas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .Negalim niekaip atsizaist 4u.gif
*

Tai gal daugiau mamytės papasakokit apie tuos vartelius,koks ten veiksmas vyksta? bigsmile.gif
Lince J
Mes turejom vartelius dabar nupirkom virtuvele FP tai maze zaidzia daro valgyt ,matau kad patinka,is pat pradziu nebuvo susidomejimo po keliu dienu priprato dabar zaidzia graziai smile.gif
Kriiste
QUOTE(Lince J @ 2008 07 18, 07:03)
Mes turejom vartelius dabar nupirkom virtuvele FP tai maze zaidzia daro valgyt ,matau kad patinka,is pat pradziu nebuvo susidomejimo po keliu dienu priprato dabar zaidzia graziai  smile.gif
*

ar tik ne tau sakiau kad taip ir bus blush2.gif
Limcamca
QUOTE(Preila @ 2008 07 10, 15:00)
Tai gal daugiau mamytės papasakokit apie tuos vartelius,koks ten veiksmas vyksta? bigsmile.gif
*

Ten daug užsiėmumų: galima darinėti duris, langus, rakinti raktą. Galima žaisti formelėmis, dėlioti vokus į pašto dėžutę, mėtyti kamuoliukus. Galima įsijungti radiją, ir kt muzikų. Pasikeisti dieną į naktį ir atvirkščiai. Pradarius langą, pradeda čiulbėti paukščiai, važiuoja mašinos. Galima sukinėti gėlyte. Sunku išvardinti visus veiksmus, nes jų ten nemažai yra 4u.gif
sigutesa
Mes isbandem abu zaislus,vienu metu,net abu stovejo kambaryje,tai prie virtuveles visai neprieidavo,bet kai varteliu neliko,tai pamaigydavo ir ja,nors ne taip aktyviai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gal kad bernai lotuliukas.gif
mazyte
mes asmeniskai tokios neturejom nei vieno nei kito, bet irgi manau kad 2,5 metu merginai jau pirkti neverta, mes isigijom va tokia, nu tai negaliu sakyt kad maniske joje diena nakti praleidzia, bet tai ko gero antra mylimiausia jos vieta po lego duplo kaladeliu. gailiuos anksciau jos nenupirkusi, nes ji yra 2 lygiu, keiciasi dydis, tai tinka ir mazesniems, nors gal ir gerai, gal butu nusibode g.gif dabar tai iki mokykols tikrai laikysim thumbup.gif
va tokia
virtuve
Beatričės mama
mes turėjom juos abu ir abu laaabai merginukei patiko, tik dėl vietos stokos vartelius pardavėm, nes pagalvojau, kad su virtuvėle dar ilgai žais, nes yra ir orkaitė ir keptuvė, be to abiejuose labai panaši veikla, kamuoliukai, formelės, laikrodukas ir pan
Casual
maniskiui patinka susideti smulkius zaisliukus i laiskams ir formejems skirta vieta, uzleisti muzikele (kad zaislai shoktu), skambinti i duris, ijungti sviesa, kai zaidzia su kitais zaislais isitaiso atsisesti ant tos apvalios pakylos palei varteliu duris.
Pipkom daugiau nei pries pusmeti- tiesa sakant nemaniau kad tiek patiks ax.gif
Beje pas mus varteliai be priedu (nors realiai tai is tu priedu is tikruju tai tik kamuoliukai ir formeles reikalingi - situos atsitaikem is kitu zaislu; o raktukas ar taip ar taip nerakinantis,; vietoj plastmasiniu voku galima tikrus padeliot-bet mums smulkus zaisliukai ten dazniausiai sulenda lotuliukas.gif )

beje, kazkaip baiginejasi varteliu populiarumas- anksciau keliu vaiku naudotus uz 250 pardavinedavo, dabar uz 130-170 temose nenupirkti stovi blink.gif
Amrina
QUOTE(Nestee @ 2008 07 10, 12:27)
As tai tik uz vartelius,tikrai superinis zaislas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif .Negalim niekaip atsizaist 4u.gif
*

drinks_cheers.gif thumbup.gif
jurgaita
mes irgi turim vartelius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kai isaugsim pirksim virtuvele!
erikiuxxx
QUOTE(dooovile @ 2008 11 27, 09:29)
beje, kazkaip baiginejasi varteliu populiarumas- anksciau keliu vaiku naudotus uz 250 pardavinedavo, dabar uz 130-170 temose nenupirkti stovi  blink.gif
*

drinks_cheers.gif ,jo labai atpigo bigsmile.gif
Reginiukas
mane irgi zavi tie varteliai, bet pas mus namie vietos jiem nera verysad.gif
erikiuxxx
QUOTE(Reginiukas @ 2009 01 26, 19:58)
mane irgi zavi tie varteliai, bet pas mus namie vietos jiem nera  verysad.gif
*

ziuriu kad atsakimai jau nugrybavo,neatitinka mano klausimo uzduoto temos antrastei g.gif
deimantinė
Mes taip pat turejom vartelius, bet gal 1,5men tikrai zaide paskui viskas. Tekdavo stumdyti i viena tai i kita. paskui teko i kampa pastatyti vartelius nes iš vis su juo nežaide. Gal kad per dideliai nupirkau jai buvo kažkur 1,5 men unsure.gif
neferite
o gal galit foto imest arba nuoroda parodyt kaip tie varteliai atrodo?
noraxxx
Gal kas gali parasyti, kur tuos vartelius nusipirkti galima, ar per ka uzsakyti, nes dabar naudotu internete laisvu nera arba jau tokiu susidevejusiu doh.gif
O tie varteliai atrodo taip: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=234...l&pid=30446 smile.gif
bambukas*
QUOTE(noraxxx @ 2009 02 09, 14:50)
Gal kas gali parasyti, kur tuos vartelius nusipirkti galima, ar per ka uzsakyti, nes dabar naudotu internete laisvu nera arba jau tokiu susidevejusiu doh.gif
O tie varteliai atrodo taip: http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=234...l&pid=30446 smile.gif
*

Mes taip pat ieskom nauju idomu kokia kaina nauju butu ir is kur uzsisakyti? g.gif
julija4ever
Pries perkant, turejau galymybe isbandyti abu siuos zaislus. Vienareiksmiskai galiu pasakyti, kad varteliai-namukas yra daug idomesnis nei virtuvele smile.gif Namuke yra daugiau veiklos, muzikeliu, grazesnes daineles wub.gif Tuo labiau, kad turint mergaite, kai paaugs galima nupirkti jai rimtesne virtuvele 4u.gif
erikiuxxx
mum irgi varteliai geriau buvo nei virtuvelia thumbup.gif
mamkexx
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 06 08, 12:41)
mum irgi varteliai geriau buvo nei virtuvelia thumbup.gif
*

drinks_cheers.gif
erikiuxxx

mamytes gal kas nores parduoti FP vartelius?,
nes mum jau reiketu po kokiu 4-6menesiu,
ieskau nebrangiai,bet puikiai veikiancius
pukuotukas
QUOTE(erikiuxxx @ 2009 08 14, 05:17)
mamytes gal kas nores parduoti FP vartelius?,
nes mum jau reiketu po kokiu 4-6menesiu,
ieskau nebrangiai,bet puikiai veikiancius

*

ir mes noretume
sekunde1
susidomejau varteliais, o kur jus juos randat pirkti?
muminukas

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.
lourdes
Sako virtuvėlė daugiau mergaitei, varteliai - berniukui, nematau didelio skirtumo.Labai geras žaislas.
erikiuxxx
Idomu ar dar populiarus sitie zaislai, nes ziuriu kad temuke jau apmirusi ax.gif
lina13
manau nekekvienas vaikas su jais zaidzia,kazkodel man atrodo kad tik vietą kambarį uzima o ne tiek ten to zaidimo
leile
nuo 8 men. ir mes turejome vartelius. mazoji kol sliauziojo domejosi jais. kai pradejo vaikscioti (11 men) varteliai uzeme tik vieta namuose . prieidavo tik radijos paklausyti. bet siaip sis zaislas geras, daug veiklos auganciam vaikui. pastebejau, kad mano mazajai labiau patinka zaislai, kurie atlieka viena ar dvi funkcijas atskirai, o ne viename zaisle daug visko. gal del to mums ir nelabai patiko.
Lolute
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 01 08, 22:16)
Idomu ar dar populiarus sitie zaislai, nes ziuriu kad temuke jau apmirusi ax.gif
*

Populiarus! Yra draugu kurie turi ir ta ir ta ir labai vaikas domisi abiem smile.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.