Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: MANO MAZOJI
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
mylittleprincess
Paskaitinejau as kitu mamyciu istorijas ir kazkaip pamaniau,kad gal bus kam idomi ir manoji.
teisybe pasakius,ji nera labai kazkuom ypatinga,kas valanda ar kas minute netgi tukstanciai motinu lygiai taip pat pagimdo,bet kazkodel panorejau pasipasakot... blush2.gif
Pagal visu gydytoju planus,mano mazoji ozkele turejo gimti lapkricio 8d 2003m.bet,kaip daznai buna,gydytojai apsiriko tik...dviem savaitem bigsmile.gif
Tuo metu dar gyvenau Lietuvoje ir gimdziau Lietuvoje.Kai kurios busimos mamytes ,su kuriomis lankiau baseina nesciosioms,jau buvo senai nusprende,kur gimdys,o as tai suskubau padaryt likus vos trims savaitems iki gimimo mano mazes(na,dabar jau nera maze,bet man ji visada bus maze wub.gif 2.gif ).
Nors gyvenom tuo metu visai salia kliniku,ir netgi mane priziurinti gydytoja,man visada rekomendavo,nors grieztai nesiule,rinktis butent klinikas, as i ju puse net ziuret nenorejau. doh.gif schmoll.gif
taigi,dar pries gera savaite atsoke mb pusbrolio vestuves,jau po savaites su trupuciu,as isvaziavau gimdyt.
spalio 21d vakaras.apie 21val dar pabandziau skaiciuot judesiukus ir man pasirode,kad kazkaip letai ir ramiai juda.dar pakalbejom,kad va,butu numeris,kad siandien isvaziuociau i ligonine! lotuliukas.gif
apie 22val as nusiprausus jau ruosiausi lipt i lova,tuo metu mb sedejo prie kompiuterio tame paciame kambaryje... ir tik priejus prie lovos,pajutau silta srove... biggrin.gif
dar pries kelias dienas buvau nuvykus i 2-aja ligonine,esancia Kaune,silainiuose ir jau beveik susitarus su gydytoja,kuriai norejau patiket si svarbu ir sunku darba ir buvom sutare,kad skambinsiu bet kada,jei tik kas nutiks-turejau jau jos tel.
taigi,as pajutus srovele,pasakau mb,jis zinoma,is pradziu,atitrauktas nuo itin "svarbaus" darbo,nelabai sureagavo,bet,kai dar karta pakartojau,kad eitu ieskot drabuziu,iskart pasoko ir liepe man ramiai laikytis,nors maciau,kad jis jaudinasi hihihi.gif
taigi,bandom prisiskambint gydytojai ir pranest,kad jau ruosimes atvaziuot ir ka daryt mums toliau,norejau paklaust.deja.... telefonas isjungtas! doh.gif
taigi,skambinam taxi,kad mus nuveztu i 2-aja ligonine.ramiai viska susirinke,kas pasirode bus butina ligininej,isvykom.nuvykus i ligonine,beveik valanda uztrunkam priemimo kambary-visos privalomos proceduros atliekamos,po ju,jau su visais gimdyklos drabuziais ir siokiu tokiu siurpuliuku nugaroj,bei nedideliais saremiais keliaujam su mb i gimdykla. nuejus,pasitiko labai maloni akusere ir gydytojas-kuriuo as beje,nebuvau labai patenkinta. jis labai skaudziai atliko apziura-nieko neispejes,kad atsipalaiduociau ar pan.igrudo(tikraja ta zodzio prasme!) savo ranka ,kad paziuret,kiek atsiveres kaklelis.tuo metu jis buvo 4cm,sako,turetume dar pastebet,jei nebus veiklos-leisim skatinamuosius.as sutikau,kadangi dar po psuvalandzio-kuris buvo labai ilgas,niekas nepasikeite,netgi saremiai beveik buvo aprime,jie nusprende,kad reik leist.taigi,prasidejo ilga ir siek tiek bauginanti naktis-su lasaline ir vaiksciojau,ir sokinejau ant kamuolio,ir vyras masazavo nugara,o likus daugiau nei valandai iki mazosios gimimo-pasisaukiau akusere ir paprasiau,kad jei dar imanoma,suleistu nuskausminamuosius-nes nesu is tu,kurios saukia,per saremius,bet kuno jau nebejauciau-zinojau,kad taip gali nutikti,mano kojos drebejo,rankos tirpo,o galvoje tuscia ir tamsu.mb stebejo mane,karts nuo karto palaikydamas ant kamuolio,galima sakyt,jis gimde kartu su manim. akusere pasisauke gydytoja,jis patvirtino,kad galima dar leist,jei tikrai noriu sito,pasakiau,kad taip.zinojau,kokia rizika ir kokios gali buti pasekmes,bet tuo metu norejau tik vieno-kad galeciau blaiviai mastyt,kai jau reiks klausyt akuseres.taigi,suleidus nuskausminamuosius,tokie dideli skausmai aprimsta ir as galu netgi dainuot,nes mums buvo atnestas netgi magnetofonas ir paleista muzika thumbup.gif
praejus beveik valandai,apie 4.50ryto 22d as pajutau,kad jau tureciau lyg ir gimdyt,nes labai idomus jausmas atsirado apatineje kuno dalyje.kai mb pasauke akusere ir ji mane apziurejo-mano speliones pasitvirtino-praejus dar beveik 20min as jau glaudziau ant saves savo mazaja ozkyte,kuri tomis sekundemis atrode tokia gleznute ir tikras stebuklelis! ir netilpo galvoje,kad cia-mano kudikis! kad as ji pagimdziau ir galima sakyt,tuo metu jauciausi,padarius labai dideli gera darba.ir pora sekundziu,kai mano stebuklelis gulejo ant mano krutines-as nebesugebejau net verkti is dziaugsmo,mes dziaugemes abu su mb ir norejosi susukti-pasauli,priimk mane,as atejau!
ji gime dviem savaitem anksciau ir buvo tikrai labai mazyte... wub.gif
Perlute
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Šypsenėlė24
Labai grazu wub.gif 4u.gif
mylittleprincess
dabar atrodo,kad tai buvo kaip sapne.akusere labai gera buvo-kas 1015min atbegdavo paziuret,kaip laikaumsi ir visa laika nepamirsdavo pasakyt,kad labai puikiai laikausi ir viskas bus gerai-taip ir buvo thumbup.gif
irena@
MLP labai grazi istorija wub.gif .
(Emili)
4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Niktė
Nuostabi istorija wub.gif
viduciux
wub.gif wub.gif wub.gif taip, tukstanciai moteru pagimdo, bet sava gimdymo patirtis svarbiausia ir prisiminimai apie ja ilgai islieka mirksiukas.gif tavo mergyte labai panasi i tave, sekmes jum augant 4u.gif 4u.gif 4u.gif
mylittleprincess
QUOTE(viduciux @ 2008 03 10, 11:46)
wub.gif  wub.gif  wub.gif taip, tukstanciai moteru pagimdo, bet sava gimdymo patirtis svarbiausia ir prisiminimai apie ja ilgai islieka  mirksiukas.gif tavo mergyte labai panasi i tave, sekmes jum augant 4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

aciu uz palinkejimus! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
tavo mazuliukas irgi labai fainas ir linkiu,kad augtu stiprus ir sveikas 4u.gif
o va del panasumo-anksciau visi pasakodavo,kad panasi i tete,o va dabar matyt,jau panaseja i mane bigsmile.gif wub.gif
NaiLi
grazu wub.gif
labai grazus vardas dukreles wub.gif
Rino
Labai gražu wub.gif
mylittleprincess
aciu 4u.gif
vardas kazkaip savaime atejo-kai jau zinojom,kad bus mergaite ,likus gal menesiui iki jos gimimo,kazkaip paklausiau vyro,kokiu vardu pavadinsim savo princese.ir kazkaip savaime Kotryna-ir tas vardas visada buvo jau su mumis,kai jau gimus jai, paklause,kokiu vardu registruojam-abu kaip sustare choru-Kotryna biggrin.gif
ir net nebuvo kitokiu minciu....
Lotyna
Sveikatos jums.... nuostabu kad aprasei savo istorija ir po tiek laiko atgaivinai prisiminimus 4u.gif
Sela:)
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Keiti
Šaunu, kad papasakojai savo patirtį, gimdymas vienas iš gražiausių prisiminimų 4u.gif
mylittleprincess
aciu 4u.gif
taip,atrdo,kad juk taip senai buvo viskas,o prisimenu kaip vakar butu buve smile.gif
mama_inga
labai šiltas pasakojimas wub.gif sėkmytės augant!
ŽuvelėNEauksinė
grazi istorija wub.gif 4u.gif
Gutia
labai grazi istorija, sekmes jums 4u.gif
mylittleprincess
ACIU VISOMS UZ PALINKEJIMUS 4u.gif
MES JAU DIDELES IR KARTAIS JAU PAMASTOM APIE BROLIUKA ARBA SESUTE blush2.gif thumbup.gif
KYM
labai grazi istorija wub.gif 4u.gif
butke
super istorija thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
siaulietuke
wub.gif
mylittleprincess
aciu didelis visoms! 4u.gif
astriuke
Isties labai grazi istorija , 4u.gif mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.