sveikos anykstenes..papasakokit kaip jusu vaikams sekasi eiti i anyksciu darzelius..i kuriuos vedates,atsilipimai apie darzelius,ir siaip visokie plepesiai
Radau nauja temele
Savo dukrele ,Luka, vedu sviesos gatvej i darzely Zilvitis.Vedu nuo 1metuku ir 9 menesiuku.Esu labai patenkinta sio darzelio darbuotojais Man sis darzelis
na negi mes tik dvi vedam i darzelius vaikucius is anyksciu
Sveikos mamytės anykštietės
mes dar kol kas negyvenam anykščiuos, bet dar šią žiemą žadam atsikelt QUOTE(madlena @ 2008 06 28, 20:29) na negi mes tik dvi vedam i darzelius vaikucius is anyksciu O kas nepatinka ramybės daržiuke? Nes aš kaip ir žadu ten dukrytę vesti.. Ir prieš kiek laiko registravai į tą darželį? Nžn ar reik skubėti, ar dar galima ir palaukti
Gal kas galėtų apšviest, kuriam daržely nėr labai daug vaikų, kuris nėra labai perpildytas.... ir gal priimtų lengviau...
Kad man atrodo Ank nei vienas darželis neperpildytas
Aš saviškį vedu į ramybės darželį, tai kol kas esu labai patenkinta
Mes lankom zilvyti.esu patenkinta darbuotojais.Apie kitus darzelius esu girdejusi nusiskundimu,bet kaip sakoma kai patiri savo kailiu tada ir tiesa zinai .
As labai esu patenkinta l/d Spindulelis. Mano abi mergaites ji lanke ir tik labai labai geri prisiminimai apie ji. Mazoji dukrele eina dabar i pirma klase ir sako, kad nori sugrizti i darzeli
Maniskis lanko Eglutes darzeli, buna visko, bet is esmes esu patenkinta, svarbiausia, kad vaikas laaabai nori eiti
Mes lankėm Ramybes daržiuką,bet turiu nusiskundimų,dabar lankom Spindulėlį,tai berniukas labai noriai eina,myli auklytes,rodo ka veikė per dienelę,ir šiaip darbuotojos labai malonios visos,direktore nuostabus žmogus
Saviški vedu į Žiogeli (prie policijos), tai labai esu patenkinta ir auklėtojomis, rupestingos ir turi galimybe į baseiną eit kiekviena savaite. gyvenam ramybej ben nevedam į Eglute, nes teko nekokiu atsiliepimu girdet, o ir |iogeli vaikus maitina keturis kartus, o Eglutej tik tris.
Na mergaitės anykštėnes labai jau jūsų čia nedaug tai va pasidalinsiu patirtimi mes lankome Spindulėlį ir didžioji kuri dabar jau antrokė ir mažoji lanko(ė) šį darželį mno kaip mamaos patys šilčiausi atsiliewpimai apie jame dirbančias auklėtojas ir visas kolektyvas tiesiog super.Man buvo gaila kai dukra užaugo iki mokyklos ir reikėjo palikti darželį na žodžiu pats pačiausias darželis
sveikos mamytes,zadu pavasari kraustytis i anykscius ir noriu paklausti ar yra laisvu vietu anyksciu darzeliuose?
darzelis "ziogelis,, superinis!
|