Pilotas
2008 03 11, 10:01
Sveiki Situacija tokia kad virsutine kaimyne, bobele kiekviena ryta dulkina patalyne ar dar koki velnia per balkono langa, dulkes pro musu balkono langus patenka i balkona ir tikriausiai i miegamaji. Esu pastebejes kad dulkina skudurus ir per saliono langa. Dabar galvoju eiti pasneketi su ja, bet nezinau kaip sakyti, ar kad bent pro balkono langa nedulkintu ar kad isvis nedulkintu. Seni zmones abejoju kad keistu savo iprocius. Ar esat buve tokioj situacijoj? Pasidalinkit kaip sekesi
pas mane dabartine kaimyne tokia yra. bet ji jauna merga. Cia susikalbejimas manau prikaluso nuo zmogaus. As tai nejau, nes pastebiu tai tik karta i savaite ir balkonu nelabai naudojuosi, nervuodavo ypac vasara. O dabar kadangi greitai issikraustysiu, tai kenciu. Priesingu atveju, tikrai eiciau ir sakyciau. nervuoja mane tokios pridurkes, nesusiprateles Arba kita karta paciuk uz to skuduro ir nutempk, gal susipras, bet pries tai graziuoju pasisnekek
KriuKriu
2008 03 11, 10:31
Mano bendradarbiui taip buvo, kad dulkino kilimus ir kilimelius. Nuejo pas ta kaimyne ir pasake  Turbut issisprende, kad nebesiskundzia.
Raseliuke
2008 03 11, 12:09
aš kai gyvenau pirmame aukšte, tai irgi patalyne išpurtydavau per balkoną, bet dabar išsikrausčiau į penktą aukštą, tai net mintis nekyla purtyt, gi visos dulkės pas kaimynus kristų.
Aš 8 gyvenu, tai 9 pastoviai purto kilimėlius  Ypač faina būna, kai pas mane padžiauti skalbiniai  Nu bet ką, neina su pensininke sutart  Aš papurtau irgi pledą vieną kartais, bet tokį nediduką, ir tikrai nepurviną
Na, pasakysiu ir kitokia nuomone. As esu alergiska ir net kai gyvendavau bute, kone kas savaite ispurtydavau savo pagalve pro balkona (apie purvinus kilimus /kilimelius cia neina sneka). Negi dabar su pagalve is desimto auksto skuosti zemyn ir ant pieveles ja papurtyti. KIEK jau ten tu dulkiu buna is pagalves ar antklodes, kad taip labai kenktu kaimynams? O miesto dulkes, tersalai nekenkia?  Manau, kur kas labiau seda ant skalbiniu. Ir ka del to darot - nieko
Emerencija
2008 03 12, 21:05
As labai daznai randu savo balkone is dulkio siurblio ismestus kaimynu dulkiu gniuzulus  Gyvenu 4 aukste, 5 aukstu name, beje, maza to jie irgi krato kilimus dabar ir pati nusispjoviau i viska i pati dulkinu kilimus balkone ir man visai dzin, kad pas kaimynus apacioje skalbiniai iskabinti Kaip man- taip ir as
Just me...
2008 03 12, 21:15
Na kol gyvenome ne nuosavame name, tai ir aš kartais purtydavau per balkoną, bet jau tikrai ne kilimėlius, o tiesiog antklodę kokią, ar pagalvę, kaip jau kažkas minėjo  Nu nematau tame nieko blogo. Bet jei jau purvinus kilimukus purto, tai tada jau problema
cangoroo
2008 03 12, 22:11
As vasara karta pas sese 4 aukste purciau per balkona maza kilimeli (prie duru kur buna), tai iskart isskuode 3 aukste gyvenanti kaimyne ir taip apreke, kad daugiau noras nekyla net serveteles isdulkint  Bet gal ir gerai, nes tikrai nepagalvojau, tik tai galejo zmoniskai pasakyti  Be to, jos balkonas istiklintas...
uoga X3
2008 03 13, 01:28
QUOTE(ArijaM @ 2008 03 11, 10:21) pas mane dabartine kaimyne tokia yra. bet ji jauna merga. Cia susikalbejimas manau prikaluso nuo zmogaus. As tai nejau, nes pastebiu tai tik karta i savaite ir balkonu nelabai naudojuosi, nervuodavo ypac vasara. O dabar kadangi greitai issikraustysiu, tai kenciu. Priesingu atveju, tikrai eiciau ir sakyciau. nervuoja mane tokios pridurkes, nesusiprateles Arba kita karta paciuk uz to skuduro ir nutempk, gal susipras, bet pries tai graziuoju pasisnekek  Dar babce is paskos nutemps Papildyta:QUOTE(cangoroo @ 2008 03 12, 22:11) As vasara karta pas sese 4 aukste purciau per balkona maza kilimeli (prie duru kur buna), tai iskart isskuode 3 aukste gyvenanti kaimyne ir taip apreke, kad daugiau noras nekyla net serveteles isdulkint  Bet gal ir gerai, nes tikrai nepagalvojau, tik tai galejo zmoniskai pasakyti  Be to, jos balkonas istiklintas... Bet balkono langus tai kai plauti reikia, o ne tau
swarcas
2008 03 13, 09:18
Stebiuosi zmoniu nekulturingumu!Purtykit savo patalus kur nors sode ar pievoj...Dar savo apatinius kiti pakabina balkone pacioj matomiausioj vietoj  Nors cia gali buti ir sioks toks iskrypimas...
Jūržolė
2008 03 15, 08:47
Dulkinti per langus bet ką yra NEMANDAGU!!! O jai dar kratomi kilimai, tai aplamai neturiu žodžių.
Emerencija
2008 03 15, 19:32
QUOTE(Jūržolė @ 2008 03 15, 08:47) Dulkinti per langus bet ką yra NEMANDAGU!!! O jai dar kratomi kilimai, tai aplamai neturiu žodžių. As pries tuos , kurie gyvena pirmame aukste ir krato kilimus, nieturiu nieko blogo  tegu sau krato i sveikata nemandagu sitas zodis sitoje vietoje netinka....
HARAJUKU
2008 03 19, 19:52
nu as tai irgi esu is tu keulyciu , kurios purto patalus pro langa Bet pasakykit visi kulturingieji, nepurtantys patalu pro langus- o kur jus juos purtot ? Negi einat i kiema pilna automobiliu su pagalvem ir antklodem ? Labai idomu
spingalietas
2008 03 26, 10:55
Ankstus vasaros rytas... Pasidarau skanios kavos ir basa nutipenu iki balkono.. Lengvas vejelis atnesa ryto gaiva. Atsiremiu ant balkono remo ir ikvepusi gaivaus oro siurbtelnu kavos.. Taip gera ir ramu... Ir viskas baigiasi, nes gerb kaimyne is virsaus i mano skania kvapnia kava supurto visa slamsta sukaupta ant savo kilimeliu, patalyniu ar velniai zino kokiu skuduru... O kas blogiausia, kad visa tai daznai kartojosi, nors ir ne viena karta buvo zmoniskai paaiskinta, kad visai nemalonu jos slamsta kopti is savojo balkono.. Va taip va mes ir gyvenom.. Balkona isistiklinau ir uz balkono ribu su kavos puodeliu galvos nekisdavau Sekmes visiems kovojantiems
raganele
2008 03 26, 12:05
QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 03 19, 19:52) nu as tai irgi esu is tu keulyciu , kurios purto patalus pro langa Bet pasakykit visi kulturingieji, nepurtantys patalu pro langus- o kur jus juos purtot ? Negi einat i kiema pilna automobiliu su pagalvem ir antklodem ? Labai idomu  savo balkone neiškišdama lauk pro turėklus  išnešdavau ant lauko baldų pravėdint... Bent aš taip vargdavau ir laukiau, kada gi vyras sutiks, kad mums namo reikia, nes bute patalynės negaliu išpurtyt
As tai kilimu ar kilimeliu net negalvoju purtyt per langa  dulkiu siurbliu issiurbiu ir viskas, na, ziema, kada yra sniego, isnesu i kiema ir atokesnej vietoj, kur arciau konteinerio papurtau. O patalu kazkaip nepurtau, jie pas mane nepukiniai. Jei reikia kokius trupinius nukratyt, i vonia nunesu ir nukratau, je jau labai norisi koki pleda ispurtyt, tai uzlipu ant stogo  (mes palepej gyvenam) ir iskratau
green1368
2008 05 19, 16:30
specialiai purtau kilimelius,nes mane pastoviai rukina smirdinciom cigaretem is apacios,tai ka man belieka daryt?susitart be prosvaisciu,nes tokia seimyna,karta babce uzriko pakelus galva i virsu,tai pasakiau,kai ji nerukys,as nepurtysiu,gal kiek aprimo,bet manau,kad tie jos gyventojai ten tiek ir teklauso...
jblmami
2008 05 20, 09:44
QUOTE(green1368 @ 2008 05 19, 16:30) specialiai purtau kilimelius,nes mane pastoviai rukina smirdinciom cigaretem is apacios,tai ka man belieka daryt?susitart be prosvaisciu,nes tokia seimyna,karta babce uzriko pakelus galva i virsu,tai pasakiau,kai ji nerukys,as nepurtysiu,gal kiek aprimo,bet manau,kad tie jos gyventojai ten tiek ir teklauso...  Geras As kilimeliu nepurtau, bet siurbliuoju. Be to nedaug ju turiu. Tik 4 per visa nama. Bet panasia problema su rukoriais turiu. Pries menesi atsikrauste i kaimynini nama. Pas mus dabar buvo labai karsta. Miegojom su atvirais langais. Tik paryciais, kad uzsmirdo. Nu toks jausmas kad kas kambary ruko. Ir kaip su tokiais kovoti. Kilimeliu ant ju padulkinti neiseina Nu gal ne visai mano postas i tema  , bet kad buvo  pasiskaityti paskutini posta
saturno_sesely
2008 05 20, 11:52
nu jopštararai... ir kaip jūs galit dulkinti patalus ir kilimus pro langą?  siaubas siaubas.
Pasišiaušęs
2008 05 20, 12:27
QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 03 19, 20:52) nu as tai irgi esu is tu keulyciu , kurios purto patalus pro langa Bet pasakykit visi kulturingieji, nepurtantys patalu pro langus- o kur jus juos purtot ? Negi einat i kiema pilna automobiliu su pagalvem ir antklodem ? Labai idomu  O jei tamsta išeitum į lauką karūna nukristų Aš niekada nekračiau ir nekratysiu jokių kilimų per balkonus, pirma - jų nepakeliu, antra- tai kiauliška  Jei kartais ir reikia ką išpurtyti išeinu į lauką ir problema išspręsta
ovimama
2008 05 20, 12:37
O as purtau savo patalus ir sunaus savo  .Ir ka man,pasiimti sunu i rankas,i glebi dar patalus ir leistis is 5a.i pieva uz 500m.,po to vel viska boginti i 5a.Vadinkit kaip notit:nemandagu,kiauliska ir t.t.O kuo as kalta kad butas be balkono ir dar 5a.Jei atidari langai,as tikrai kitiems nemakaluoju po nosim,tai jau atskira kalba.
Kristepala
2008 05 20, 20:59
Kartais tenka papurtyti ir man tuos patalus, bet purtau velai vakare, kada buna tamsu ir niekas nemato
As irgi kairtais purtau savo pleda, patalyne, nejaugi namuose paurtyt?  Nors ir ne pukiniai patalai, bet dulkiu visktiek susikaupia. Bet man problemos su kaiminais nera, kadangi mes gyvanom nuosavam name antram aukste. O kas negali iskratyt savo adejalu uzjauciu  (nekalbu apie purvinus kilimus  )
Natalėja
2008 05 21, 10:22
Mano kaimynė iš 4 aukšto (aš gyvenu 3 aukšte) irgi anksčiau papurtydavo savo kailinius kilimėlius per balkoną. Dabar kažkaip apstojo ar aš nebematau  Nes būdavo, kad vos tik iškabini skalbinius į baloką, o tada buvo tik gimęs vaikutis, tai ji išlenda per savo įstiklinto balkono langą su didžiulių kailiniu kilimu ir visas savo šiukšles ir dulkes man į balkoną iškrato. Vieną kartą nebeišlikiau išėjau į balkoną ir garsiai, kad ji girdėtu paskiau, kad nesupratnu tų žmonių, kurie tik apie save galoja ir jiems vienodai kas kitiems būna, ir jei purto, tai bent jau pasižiūrėtų ar pas kaimynus sklabiniai nekaba. gerbkime ir mylėkime kito darbą. Nuo to laiko kažkaip nebemačiau tų kilimų purtymo. bet gal ji juos ir toliau purto, bet tik tada, kai manęs nėr namie, arba naktį  O gal tuos kailinius kilimus išmetė
laba,pamaciau man aktualia tema.As tai tikrai pries,kai zmogus kilimus purto pro balkona,o patalyne-nezinau,gal ir nieko cia tokio  bet vat,as kokia kaimyne turiu.Ko tik ji nemeta?!pradedat kilimu purtymu ir baigiant tuo,kad randu savo balkone ir lasiniu,skuru,zuvies kaulu-mat ponia maitina laukines katytes,tai viska sekmingai meta is balkono  kazkoks siaubas  ir kalbeta su ja ne karta,padeda kuriam laikui,po to vel tas pat
Natalėja
2008 05 21, 10:35
QUOTE(Vijora @ 2008 05 21, 11:25) laba,pamaciau man aktualia tema.As tai tikrai pries,kai zmogus kilimus purto pro balkona,o patalyne-nezinau,gal ir nieko cia tokio  bet vat,as kokia kaimyne turiu.Ko tik ji nemeta?!pradedat kilimu purtymu ir baigiant tuo,kad randu savo balkone ir lasiniu,skuru,zuvies kaulu-mat ponia maitina laukines katytes,tai viska sekmingai meta is balkono  kazkoks siaubas  ir kalbeta su ja ne karta,padeda kuriam laikui,po to vel tas pat  O tu bandyk kokią tarnybą iškviesti, kad tas laukines kates išgaudytu, tada jai maitinti nebus ko, ir gal tada nemėtys to maisto per langą.
vėdrynė
2008 05 21, 21:23
QUOTE(Vijora @ 2008 05 21, 11:25) laba,pamaciau man aktualia tema.As tai tikrai pries,kai zmogus kilimus purto pro balkona,o patalyne-nezinau,gal ir nieko cia tokio  bet vat,as kokia kaimyne turiu.Ko tik ji nemeta?!pradedat kilimu purtymu ir baigiant tuo,kad randu savo balkone ir lasiniu,skuru,zuvies kaulu-mat ponia maitina laukines katytes,tai viska sekmingai meta is balkono  kazkoks siaubas  ir kalbeta su ja ne karta,padeda kuriam laikui,po to vel tas pat  Nupirk vienkartinių indų komplektą nunešk kaimynei tegul visą tai ką meta dėti į lekštutę ir į lauką nunešti prie kokio šiūkšlių konteinerio katės protingos-susiras gal taip sugėdinsi
saturno_sesely
2008 05 23, 11:41
QUOTE(Vijora @ 2008 05 21, 11:25) randu savo balkone ir lasiniu,skuru,zuvies kaulu-mat ponia maitina laukines katytes  kažkas kraupaus.
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 05 23, 13:41)  kažkas kraupaus. KRAUPU.snd ryte radau skuryte nuo desrytes  "smagu"
Name, kuriame gyvenau vaikystej, viena kaimyne is antro auksto (gyvenom pirmame) megdavo ne tik patalus ar kilimus purtyt per balkona, bet ir maisto atliekas  Tai mama pasakojo,kad karta, man miegant vezimelyje po langais, ta kaimyne isverte bulviu lupenas man i vezima. Kai mama nuleke aiskintis, buvo atsakyta "na, juk ant paties vaiko tai nepataikiau"  Kiek zinau, ta moteriske iki siu dienu taip elgiasi
Aš tai nesuprantu tokių žmonių, kaip galima visokį brudą žmonėms ant galvų mesti?  na gal kokį mažą pleduką, ar vaiko kaldryte dar nieko tokio, tiek ten tų dulkių ir būna, bet kilmėlius, kilmus???
mama_gulbe
2008 11 06, 16:49
QUOTE(NiekoSau @ 2008 11 06, 16:36) Aš tai nesuprantu tokių žmonių, kaip galima visokį brudą žmonėms ant galvų mesti?  na gal kokį mažą pleduką, ar vaiko kaldryte dar nieko tokio, tiek ten tų dulkių ir būna, bet kilmėlius, kilmus???  nu joo... cia sakyciau is tingejimo zmones gi labai patogu..iskisa ranka - pakrato ir gerai nereik laukan eiti.. pas mum tai niekas taip nedaro...
prekestolen
2008 11 14, 17:38
QUOTE(Fire @ 2008 11 06, 13:47) Name, kuriame gyvenau vaikystej, viena kaimyne is antro auksto (gyvenom pirmame) megdavo ne tik patalus ar kilimus purtyt per balkona, bet ir maisto atliekas  Tai mama pasakojo,kad karta, man miegant vezimelyje po langais, ta kaimyne isverte bulviu lupenas man i vezima. Kai mama nuleke aiskintis, buvo atsakyta "na, juk ant paties vaiko tai nepataikiau"  Kiek zinau, ta moteriske iki siu dienu taip elgiasi  Vaikystėje 5aukštyje gyvenau, tokia trenkta kaimynė irgi taip darydavo. ir dar žinot kaip argumentuodavo- "čia gi trąša, žolytei". Tai mama jai atsakė- "tai kas tau čia po balkonu kukurūzų laukai, kad juos reikia tręšti??" Išsikraustėm iš ten jau seniai, bet kiek žinau ji ir toliau "tręšia' žolytę maisto likučiais..
Na ir prisijuokiau beskaitydama,va pasirodo kokiu zmoniubuta,bet pala kazkokia ir as kaimyne atsiminiau ir vaikystes laiku
|
|