Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Patalynes dulkinimas per langa
Supermamų klubas > Mūsų namai > Namai
Pilotas
Sveiki
Situacija tokia kad virsutine kaimyne, bobele kiekviena ryta dulkina patalyne ar dar koki velnia per balkono langa, dulkes pro musu balkono langus patenka i balkona ir tikriausiai i miegamaji. Esu pastebejes kad dulkina skudurus ir per saliono langa.
Dabar galvoju eiti pasneketi su ja, bet nezinau kaip sakyti, ar kad bent pro balkono langa nedulkintu ar kad isvis nedulkintu. Seni zmones abejoju kad keistu savo iprocius.
Ar esat buve tokioj situacijoj? Pasidalinkit kaip sekesi
ArijaM
pas mane dabartine kaimyne tokia yra. bet ji jauna merga. Cia susikalbejimas manau prikaluso nuo zmogaus. As tai nejau, nes pastebiu tai tik karta i savaite ir balkonu nelabai naudojuosi, nervuodavo ypac vasara. O dabar kadangi greitai issikraustysiu, tai kenciu. Priesingu atveju, tikrai eiciau ir sakyciau. nervuoja mane tokios pridurkes, nesusiprateles blink.gif bash.gif
Arba kita karta paciuk uz to skuduro ir nutempk, gal susipras, bet pries tai graziuoju pasisnekek biggrin.gif
KriuKriu
Mano bendradarbiui taip buvo, kad dulkino kilimus ir kilimelius. Nuejo pas ta kaimyne ir pasake smile.gif Turbut issisprende, kad nebesiskundzia.
Raseliuke
aš kai gyvenau pirmame aukšte, tai irgi patalyne išpurtydavau per balkoną, bet dabar išsikrausčiau į penktą aukštą, tai net mintis nekyla purtyt, gi visos dulkės pas kaimynus kristų.
Aga
Aš 8 gyvenu, tai 9 pastoviai purto kilimėlius ohmy.gif Ypač faina būna, kai pas mane padžiauti skalbiniai ohmy.gif Nu bet ką, neina su pensininke sutart doh.gif
Aš papurtau irgi pledą vieną kartais, bet tokį nediduką, ir tikrai nepurviną blush2.gif
kismet
Na, pasakysiu ir kitokia nuomone. As esu alergiska ir net kai gyvendavau bute, kone kas savaite ispurtydavau savo pagalve pro balkona (apie purvinus kilimus /kilimelius cia neina sneka). Negi dabar su pagalve is desimto auksto skuosti zemyn ir ant pieveles ja papurtyti. KIEK jau ten tu dulkiu buna is pagalves ar antklodes, kad taip labai kenktu kaimynams? O miesto dulkes, tersalai nekenkia? smile.gif Manau, kur kas labiau seda ant skalbiniu. Ir ka del to darot - nieko smile.gif
Emerencija
As labai daznai randu savo balkone is dulkio siurblio ismestus kaimynu dulkiu gniuzulus doh.gif Gyvenu 4 aukste, 5 aukstu name, beje, maza to jie irgi krato kilimus unsure.gif
dabar ir pati nusispjoviau i viska i pati dulkinu kilimus balkone ir man visai dzin, kad pas kaimynus apacioje skalbiniai iskabinti biggrin.gif
Kaip man- taip ir as tongue.gif
Just me...
Na kol gyvenome ne nuosavame name, tai ir aš kartais purtydavau per balkoną, bet jau tikrai ne kilimėlius, o tiesiog antklodę kokią, ar pagalvę, kaip jau kažkas minėjo smile.gif Nu nematau tame nieko blogo. Bet jei jau purvinus kilimukus purto, tai tada jau problema biggrin.gif
cangoroo
As vasara karta pas sese 4 aukste purciau per balkona maza kilimeli (prie duru kur buna), tai iskart isskuode 3 aukste gyvenanti kaimyne ir taip apreke, kad daugiau noras nekyla net serveteles isdulkint biggrin.gif Bet gal ir gerai, nes tikrai nepagalvojau, tik tai galejo zmoniskai pasakyti smile.gif Be to, jos balkonas istiklintas...
uoga X3
QUOTE(ArijaM @ 2008 03 11, 10:21)
pas mane dabartine kaimyne tokia yra. bet ji jauna merga. Cia susikalbejimas manau prikaluso nuo zmogaus. As tai nejau, nes pastebiu tai tik karta i savaite ir balkonu nelabai naudojuosi, nervuodavo ypac vasara. O dabar kadangi greitai issikraustysiu, tai kenciu. Priesingu atveju, tikrai eiciau ir sakyciau. nervuoja mane tokios pridurkes, nesusiprateles blink.gif  bash.gif
Arba kita karta paciuk uz to skuduro ir nutempk, gal susipras, bet pries tai graziuoju pasisnekek biggrin.gif
*

Dar babce is paskos nutemps lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cangoroo @ 2008 03 12, 22:11)
As vasara karta pas sese 4 aukste purciau per balkona maza kilimeli (prie duru kur buna), tai iskart isskuode 3 aukste gyvenanti kaimyne ir taip apreke, kad daugiau noras nekyla net serveteles isdulkint  biggrin.gif  Bet gal ir gerai, nes tikrai nepagalvojau, tik tai galejo zmoniskai pasakyti  smile.gif Be to, jos balkonas istiklintas...
*

Bet balkono langus tai kai plauti reikia, o ne tau mirksiukas.gif
swarcas
Stebiuosi zmoniu nekulturingumu!Purtykit savo patalus kur nors sode ar pievoj...Dar savo apatinius kiti pakabina balkone pacioj matomiausioj vietoj lotuliukas.gif Nors cia gali buti ir sioks toks iskrypimas... lotuliukas.gif
Jūržolė
Dulkinti per langus bet ką yra NEMANDAGU!!! O jai dar kratomi kilimai, tai aplamai neturiu žodžių.
Emerencija
QUOTE(Jūržolė @ 2008 03 15, 08:47)
Dulkinti per langus bet ką yra NEMANDAGU!!! O jai dar kratomi kilimai, tai aplamai neturiu žodžių.
*

As pries tuos , kurie gyvena pirmame aukste ir krato kilimus, nieturiu nieko blogo ax.gif tegu sau krato i sveikata rolleyes.gif
nemandagu sitas zodis sitoje vietoje netinka....
HARAJUKU
nu as tai irgi esu is tu keulyciu , kurios purto patalus pro langa lotuliukas.gif

Bet pasakykit visi kulturingieji, nepurtantys patalu pro langus- o kur jus juos purtot ?
Negi einat i kiema pilna automobiliu su pagalvem ir antklodem ?
Labai idomu g.gif
spingalietas
Ankstus vasaros rytas... Pasidarau skanios kavos ir basa nutipenu iki balkono.. Lengvas vejelis atnesa ryto gaiva. Atsiremiu ant balkono remo ir ikvepusi gaivaus oro siurbtelnu kavos.. Taip gera ir ramu...
Ir viskas baigiasi, nes gerb kaimyne is virsaus i mano skania kvapnia kava supurto visa slamsta sukaupta ant savo kilimeliu, patalyniu ar velniai zino kokiu skuduru... doh.gif

O kas blogiausia, kad visa tai daznai kartojosi, nors ir ne viena karta buvo zmoniskai paaiskinta, kad visai nemalonu jos slamsta kopti is savojo balkono.. Va taip va mes ir gyvenom.. Balkona isistiklinau ir uz balkono ribu su kavos puodeliu galvos nekisdavau cool.gif

Sekmes visiems kovojantiems drinks_cheers.gif
raganele
QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 03 19, 19:52)
nu as tai irgi esu is tu keulyciu , kurios purto patalus pro langa  lotuliukas.gif

Bet pasakykit visi kulturingieji, nepurtantys patalu pro langus- o kur jus juos purtot ?
Labai idomu  g.gif
*

savo balkone neiškišdama lauk pro turėklus tongue.gif išnešdavau ant lauko baldų pravėdint... Bent aš taip vargdavau ir laukiau, kada gi vyras sutiks, kad mums namo reikia, nes bute patalynės negaliu išpurtyt lotuliukas.gif
Fire
As tai kilimu ar kilimeliu net negalvoju purtyt per langa g.gif dulkiu siurbliu issiurbiu ir viskas, na, ziema, kada yra sniego, isnesu i kiema ir atokesnej vietoj, kur arciau konteinerio papurtau. O patalu kazkaip nepurtau, jie pas mane nepukiniai. Jei reikia kokius trupinius nukratyt, i vonia nunesu ir nukratau, je jau labai norisi koki pleda ispurtyt, tai uzlipu ant stogo biggrin.gif (mes palepej gyvenam) ir iskratau biggrin.gif
green1368
specialiai purtau kilimelius,nes mane pastoviai rukina smirdinciom cigaretem is apacios,tai ka man belieka daryt?susitart be prosvaisciu,nes tokia seimyna,karta babce uzriko pakelus galva i virsu,tai pasakiau,kai ji nerukys,as nepurtysiu,gal kiek aprimo,bet manau,kad tie jos gyventojai ten tiek ir teklauso... bigsmile.gif
jblmami
QUOTE(green1368 @ 2008 05 19, 16:30)
specialiai purtau kilimelius,nes mane pastoviai rukina smirdinciom cigaretem is apacios,tai ka man belieka daryt?susitart be prosvaisciu,nes tokia seimyna,karta babce uzriko pakelus galva i virsu,tai pasakiau,kai ji nerukys,as nepurtysiu,gal kiek aprimo,bet manau,kad tie jos gyventojai  ten tiek ir teklauso... bigsmile.gif
*

Geras lotuliukas.gif

As kilimeliu nepurtau, bet siurbliuoju. Be to nedaug ju turiu. Tik 4 per visa nama.
Bet panasia problema su rukoriais turiu. Pries menesi atsikrauste i kaimynini nama. Pas mus dabar buvo labai karsta. Miegojom su atvirais langais. Tik paryciais, kad uzsmirdo. Nu toks jausmas kad kas kambary ruko. Ir kaip su tokiais kovoti. Kilimeliu ant ju padulkinti neiseina doh.gif
Nu gal ne visai mano postas i tema blush2.gif , bet kad buvo lotuliukas.gif pasiskaityti paskutini posta blush2.gif
saturno_sesely
nu jopštararai... ir kaip jūs galit dulkinti patalus ir kilimus pro langą? bash.gif siaubas siaubas.
Pasišiaušęs
QUOTE(zavinga akimirka @ 2008 03 19, 20:52)
nu as tai irgi esu is tu keulyciu , kurios purto patalus pro langa  lotuliukas.gif

Labai idomu  g.gif
*

O jei tamsta išeitum į lauką karūna nukristų rolleyes.gif

Aš niekada nekračiau ir nekratysiu jokių kilimų per balkonus, pirma - jų nepakeliu, antra- tai kiauliška doh.gif Jei kartais ir reikia ką išpurtyti išeinu į lauką ir problema išspręsta cool.gif

ovimama
O as purtau savo patalus ir sunaus savo tongue.gif .Ir ka man,pasiimti sunu i rankas,i glebi dar patalus ir leistis is 5a.i pieva uz 500m.,po to vel viska boginti i 5a.Vadinkit kaip notit:nemandagu,kiauliska ir t.t.O kuo as kalta kad butas be balkono ir dar 5a.Jei atidari langai,as tikrai kitiems nemakaluoju po nosim,tai jau atskira kalba.
Kristepala
Kartais tenka papurtyti ir man tuos patalus, bet purtau velai vakare, kada buna tamsu ir niekas nemato blush2.gif
Alis
As irgi kairtais purtau savo pleda, patalyne, nejaugi namuose paurtyt? blink.gif Nors ir ne pukiniai patalai, bet dulkiu visktiek susikaupia.
Bet man problemos su kaiminais nera, kadangi mes gyvanom nuosavam name antram aukste.
O kas negali iskratyt savo adejalu uzjauciu unsure.gif (nekalbu apie purvinus kilimus schmoll.gif )
Natalėja
Mano kaimynė iš 4 aukšto (aš gyvenu 3 aukšte) irgi anksčiau papurtydavo savo kailinius kilimėlius per balkoną. Dabar kažkaip apstojo ar aš nebematau g.gif Nes būdavo, kad vos tik iškabini skalbinius į baloką, o tada buvo tik gimęs vaikutis, tai ji išlenda per savo įstiklinto balkono langą su didžiulių kailiniu kilimu ir visas savo šiukšles ir dulkes man į balkoną iškrato. Vieną kartą nebeišlikiau išėjau į balkoną ir garsiai, kad ji girdėtu paskiau, kad nesupratnu tų žmonių, kurie tik apie save galoja ir jiems vienodai kas kitiems būna, ir jei purto, tai bent jau pasižiūrėtų ar pas kaimynus sklabiniai nekaba. gerbkime ir mylėkime kito darbą. Nuo to laiko kažkaip nebemačiau tų kilimų purtymo. bet gal ji juos ir toliau purto, bet tik tada, kai manęs nėr namie, arba naktį g.gif O gal tuos kailinius kilimus išmetė biggrin.gif
Vijora
laba,pamaciau man aktualia tema.As tai tikrai pries,kai zmogus kilimus purto pro balkona,o patalyne-nezinau,gal ir nieko cia tokio g.gif bet vat,as kokia kaimyne turiu.Ko tik ji nemeta?!pradedat kilimu purtymu ir baigiant tuo,kad randu savo balkone ir lasiniu,skuru,zuvies kaulu-mat ponia maitina laukines katytes,tai viska sekmingai meta is balkono schmoll.gif blink.gif kazkoks siaubas bash.gif ir kalbeta su ja ne karta,padeda kuriam laikui,po to vel tas pat verysad.gif
Natalėja
QUOTE(Vijora @ 2008 05 21, 11:25)
laba,pamaciau man aktualia tema.As tai tikrai pries,kai zmogus kilimus purto pro balkona,o patalyne-nezinau,gal ir nieko cia tokio g.gif bet vat,as kokia kaimyne turiu.Ko tik ji nemeta?!pradedat kilimu purtymu ir baigiant tuo,kad randu savo balkone ir lasiniu,skuru,zuvies kaulu-mat ponia maitina laukines katytes,tai viska sekmingai meta is balkono schmoll.gif  blink.gif kazkoks siaubas bash.gif ir kalbeta su ja ne karta,padeda kuriam laikui,po to vel tas pat verysad.gif
*

O tu bandyk kokią tarnybą iškviesti, kad tas laukines kates išgaudytu, tada jai maitinti nebus ko, ir gal tada nemėtys to maisto per langą.
vėdrynė
laba,pamaciau man aktualia tema.As tai tikrai pries,kai zmogus kilimus purto pro balkona,o patalyne-nezinau,gal ir nieko cia tokio g.gif bet vat,as kokia kaimyne turiu.Ko tik ji nemeta?!pradedat kilimu purtymu ir baigiant tuo,kad randu savo balkone ir lasiniu,skuru,zuvies kaulu-mat ponia maitina laukines katytes,tai viska sekmingai meta is balkono schmoll.gif  blink.gif kazkoks siaubas bash.gif ir kalbeta su ja ne karta,padeda kuriam laikui,po to vel tas pat verysad.gif
*

Nupirk vienkartinių indų komplektą nunešk kaimynei tegul visą tai ką meta dėti į lekštutę ir į lauką nunešti prie kokio šiūkšlių konteinerio katės protingos-susiras gal taip sugėdinsi
saturno_sesely
randu savo balkone ir lasiniu,skuru,zuvies kaulu-mat ponia maitina laukines katytes
*

swoon.gif doh.gif kažkas kraupaus.
Vijora
QUOTE(saturno_sesely @ 2008 05 23, 13:41)
swoon.gif  doh.gif  kažkas kraupaus.
*

KRAUPU.snd ryte radau skuryte nuo desrytes blink.gif "smagu"
Fire
Name, kuriame gyvenau vaikystej, viena kaimyne is antro auksto (gyvenom pirmame) megdavo ne tik patalus ar kilimus purtyt per balkona, bet ir maisto atliekas doh.gif Tai mama pasakojo,kad karta, man miegant vezimelyje po langais, ta kaimyne isverte bulviu lupenas man i vezima. Kai mama nuleke aiskintis, buvo atsakyta "na, juk ant paties vaiko tai nepataikiau" blink.gif Kiek zinau, ta moteriske iki siu dienu taip elgiasi doh.gif
Atė
Aš tai nesuprantu tokių žmonių, kaip galima visokį brudą žmonėms ant galvų mesti? blink.gif na gal kokį mažą pleduką, ar vaiko kaldryte dar nieko tokio, tiek ten tų dulkių ir būna, bet kilmėlius, kilmus??? blink.gif
mama_gulbe
QUOTE(NiekoSau @ 2008 11 06, 16:36)
Aš tai nesuprantu tokių žmonių, kaip galima visokį brudą žmonėms ant galvų mesti?  blink.gif  na gal kokį mažą pleduką, ar vaiko kaldryte dar nieko tokio, tiek ten tų dulkių ir būna, bet kilmėlius, kilmus???  blink.gif
*

lotuliukas.gif
nu joo...
cia sakyciau is tingejimo zmones
gi labai patogu..iskisa ranka - pakrato ir gerai
nereik laukan eiti.. doh.gif doh.gif doh.gif
pas mum tai niekas taip nedaro...
prekestolen
QUOTE(Fire @ 2008 11 06, 13:47)
Name, kuriame gyvenau vaikystej, viena kaimyne is antro auksto (gyvenom pirmame) megdavo ne tik patalus ar kilimus purtyt per balkona, bet ir maisto atliekas  doh.gif Tai mama pasakojo,kad karta, man miegant vezimelyje po langais, ta kaimyne isverte bulviu lupenas man i vezima. Kai mama nuleke aiskintis, buvo atsakyta "na, juk ant paties vaiko tai nepataikiau"  blink.gif Kiek zinau, ta moteriske iki siu dienu taip elgiasi  doh.gif
*

Vaikystėje 5aukštyje gyvenau, tokia trenkta kaimynė irgi taip darydavo. ir dar žinot kaip argumentuodavo- "čia gi trąša, žolytei". Tai mama jai atsakė- "tai kas tau čia po balkonu kukurūzų laukai, kad juos reikia tręšti??"
Išsikraustėm iš ten jau seniai, bet kiek žinau ji ir toliau "tręšia' žolytę maisto likučiais.. doh.gif
Ashji
Na ir prisijuokiau beskaitydama,va pasirodo kokiu zmoniubuta,bet pala kazkokia ir as kaimyne atsiminiau ir vaikystes laiku doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.