Gal jau buvo tokia tema, jei taip, tai imeskit nuoroda
Sveikos merginos,
Gal jau buvo tokia tema, jei taip, tai imeskit nuoroda
as tik isejusi is sporto sales dar pries dusa suvalgau 2 bananus
obuolius ir citrusinius, sako, geriau valgyti pirmoje dienos puseje. o bananai tikrai permusa alki iskart po treniruotes bei padeda atstatyti energijos QUOTE(Vi-Vian @ 2008 03 11, 14:09) as tik isejusi is sporto sales dar pries dusa suvalgau 2 bananus obuolius ir citrusinius, sako, geriau valgyti pirmoje dienos puseje. o bananai tikrai permusa alki iskart po treniruotes bei padeda atstatyti energijos skaiciau apie bananus, kad jie gerai, bet tai taip po kiekvienos treniruotes ir valgyti juos? jei, pvz, sportuoji kasdien? o kaip su jogurtu? ar jis tinkamas? varske? kose?
sportuoju kasdien, ir galiu pasakyti , kad is esmes galiam valgyti viska, tik kiekis aisku turi buti nedidelis
Dazniausiai treniruojuosi vakarais, po vakarienes, todel buna obuolys arba kriause.
Jei sportuoju pries tuomet buna vakariene:) Jei sportuoji tikrai laba intensyviai galima suvalgyti angliavandeniu, kaip cia minejo banana. O siaip bananai juk yra angliavandeniai (beje turintys lengvai virskinamu angliavandeniu, kas reiskia, kad skrandis negauna didelio apkrovimo), o angliavandenius geriausia juk valgyti rytais. Todel man netradiciskai skamba teiginys del ju vartojimo vakare. numeskit nuoroda, kur butu galima paskaityt.
man po treniruotės kurį laiką išvis nesinori valgyt.. po kurio laiko suvalgau kokios varškytės, jogurtuko ar vaisių
po sporto jei norima numest svorio geriausia valgyt baltymini maista, as po sporto ikalu baltimini kokteiliuka ir sotu ir skanu
7h30 grikiai apie 80gr 10h koks nors vaizuos (obuolys, kriause ar bananas) 13h virta vistienos krutinele arba kalakutienos arba kepta jautiena 100gr +grikiu apie 50gr. +sviezios darzoves apie 100gr. 15h30 varske liesa apie 100gr. 19-20h30 sportas salej prakaituoju 21h baltyminis kokteiliukas gal kuri turit koki planeli, kaip maitinates, ka valgot, gal kuri kaip nors kitaip maitinates, ka sportuojat pasidalinkim kaip tas kuno linijas padailinti QUOTE(Zavinga22 @ 2008 03 13, 17:04) as pvz maitinuosi sitaip: 7h30 grikiai apie 80gr 10h koks nors vaizuos (obuolys, kriause ar bananas) 13h virta vistienos krutinele arba kalakutienos arba kepta jautiena 100gr +grikiu apie 50gr. +sviezios darzoves apie 100gr. 15h30 varske liesa apie 100gr. 19-20h30 sportas salej prakaituoju 21h baltyminis kokteiliukas o tu šitaip kasdien maitiniesi? ne per daug vienpusiškas meniu?
nesu profesionali sportininke
QUOTE(Zavinga22 @ 2008 03 13, 22:09) nesu profesionali sportininke tai taip ir nesupratau.. kasdien stengiesi būtent tokio meniu laikytis?
o gal kam nor yra sudarytas specialus mitybos planas
QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 14, 00:54) tai taip ir nesupratau.. kasdien stengiesi būtent tokio meniu laikytis? na tikiuos iprasiu visad taip laikytis nes norisi tu riebaliuku-drebuliuku atsikratyt labai Papildyta: QUOTE(Ruduoke @ 2008 03 14, 08:13) na nzn, gal profesionaliem sportininkam kurie ruosiasi varzybom sudaromas koks mitybos planas, bet seip treneris sako skaityk literatura ir bandyk deliotis maista kaip tau geriau, tiesiog patare kad po sporto, kadangi as sportuoju tik vakarais, geriuaisa valgyt baltymus arba koki vaisiu, kaip cia kazkuri mergaite minejo bananas tinka, ir taip pat minejo kad citrusiniai vaisiai netinka QUOTE(Zavinga22 @ 2008 03 14, 10:11) na tikiuos iprasiu visad taip laikytis nes norisi tu riebaliuku-drebuliuku atsikratyt labai patarčiau nesistengt priprast prie tokio vienodo meniu, nes kažkada vis tiek tektų jo atsisakyt.. jei nori taip griežtai maitintis, tai rytais valgyk ne tik grikius, bet ir ryžių košę, avižinę, 5, 4 grūdų ir t.t. kartais pietums mėsą pakeisk žuvimi ar kokiais daržovių patiekalais. užkandžiaut gali vaisiais (taip pat ir džiovintais), pieno produktais, daržovėmis, riešutais. o tu daug nori numesti? ir patarčiau neskaičiuot visko šitaip skrupulingai, t.y. kiek tiksliai suvartoji baltymu, riebalu, angliavandeniu, nebent žadi pereit į profesionalų sportą.. nes sakau iš savo patirties - ilgainiui imsi galvot tik apie maistą, kiekvieną jo gramą, tas negerai aš anksčiau itin intensyviai sportavau, ilgų distancijų bėgimą ir fitnesą, bet dabar bėgioju savo malonumui 4kartus per savaitę Zavinga22, linkiu tau didžiausios sėkmės
O tai visgi, kiek g riebalų reikia suvartot per dieną?
QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 14, 11:28) patarčiau nesistengt priprast prie tokio vienodo meniu, nes kažkada vis tiek tektų jo atsisakyt.. jei nori taip griežtai maitintis, tai rytais valgyk ne tik grikius, bet ir ryžių košę, avižinę, 5, 4 grūdų ir t.t. kartais pietums mėsą pakeisk žuvimi ar kokiais daržovių patiekalais. užkandžiaut gali vaisiais (taip pat ir džiovintais), pieno produktais, daržovėmis, riešutais. o tu daug nori numesti? ir patarčiau neskaičiuot visko šitaip skrupulingai, t.y. kiek tiksliai suvartoji baltymu, riebalu, angliavandeniu, nebent žadi pereit į profesionalų sportą.. nes sakau iš savo patirties - ilgainiui imsi galvot tik apie maistą, kiekvieną jo gramą, tas negerai aš anksčiau itin intensyviai sportavau, ilgų distancijų bėgimą ir fitnesą, bet dabar bėgioju savo malonumui 4kartus per savaitę Zavinga22, linkiu tau didžiausios sėkmės aciu labai uz patarimus dar noriu numest kokius 7kg, ugis 165cm o svoris buvo pries pradedant sportuot 67kg, dabar jau 63kg, na realiai tai tas svoris gali toks ir likt, tik norisi to stangrumo, kad kazkiek raumenuku matytusi truputeli Saunuole taip stipriai sportavai ir vis dar sportuoji Nute_Bitute aciu, tau ir sekmes
prašom į sveikatą
as sportuoju seniai, taip, kad isbandziau ivairiausius maisto derinius, ivairu valgymo laika ir pan.. bet pastebejau, kad geriausia, bent jau mano organizmui, yra valgyti kuo daugiau ivairesnio maisto, zinoma vengiant angliavandeniu ir kuo daugiau vartojant grudiniu kulturu bei baltymu.
Dazniausiai 2 val pries sporta visiskai nevalgau, o pasportavus vaisiu ir jogurto salotas, neriebia sriubyte arba miusli.
O ką galit pasakyti apie maisto papildus sportui? Ar jie veiksmingi? Sudarydamas treniruočių programą, treneris nurodė tris papildus vartoti, Carnitarginą, L-Carnitiną ir Amino XXL, ir dar pridūrė, kad reikia į save investuoti, norint gerų rezultatų. Tačiau dabar galvoju, investicijos investicijom, tik kad į mėnesį virš 200 Lt. gaunasi
QUOTE(solo @ 2008 03 14, 11:35) Ar galima atsakyti į šį klausimą, neturint jokių duomenų apie Tave Pasižiūrėk http://www.shaping.lt/index2.html , dar http://www.bodybuilding.lt/2007/12/13/mity...go_elametd.html Papildyta: QUOTE(Fleurette @ 2008 03 14, 15:50) O ką galit pasakyti apie maisto papildus sportui? Ar jie veiksmingi? Sudarydamas treniruočių programą, treneris nurodė tris papildus vartoti, Carnitarginą, L-Carnitiną ir Amino XXL, ir dar pridūrė, kad reikia į save investuoti, norint gerų rezultatų. Tačiau dabar galvoju, investicijos investicijom, tik kad į mėnesį virš 200 Lt. gaunasi Paklausk, kiek jis iš to uždirba Geriau į save investuok pastovų darbą salėje - patikimesnė investicija QUOTE(Fleurette @ 2008 03 14, 15:50) O ką galit pasakyti apie maisto papildus sportui? Ar jie veiksmingi? Sudarydamas treniruočių programą, treneris nurodė tris papildus vartoti, Carnitarginą, L-Carnitiną ir Amino XXL, ir dar pridūrė, kad reikia į save investuoti, norint gerų rezultatų. Tačiau dabar galvoju, investicijos investicijom, tik kad į mėnesį virš 200 Lt. gaunasi vartojau as L-Carnitina ir Caritech'a na ka zinau man tai kazkaip kad efektas butu buves labai didelis tikrai nepasakyciau o kainuoja "grazius pinigelius" siaip sportuojant reik vitaminus gert, B grupes vitaminai labai gerai. QUOTE(Fleurette @ 2008 03 14, 14:50) O ką galit pasakyti apie maisto papildus sportui? Ar jie veiksmingi? Sudarydamas treniruočių programą, treneris nurodė tris papildus vartoti, Carnitarginą, L-Carnitiną ir Amino XXL, ir dar pridūrė, kad reikia į save investuoti, norint gerų rezultatų. Tačiau dabar galvoju, investicijos investicijom, tik kad į mėnesį virš 200 Lt. gaunasi draugė vartojo Carnitiną, tai niekam nepatartų. šiaip kai žvėriškai daug sportavo, svoris gerokai nukrito, raumenynas gražiai susiformavo, bet bandė mest tai šakės, svoris auga.. aš nerizikuočiau QUOTE(Fleurette @ 2008 03 14, 15:50) O ką galit pasakyti apie maisto papildus sportui? Ar jie veiksmingi? Sudarydamas treniruočių programą, treneris nurodė tris papildus vartoti, Carnitarginą, L-Carnitiną ir Amino XXL, ir dar pridūrė, kad reikia į save investuoti, norint gerų rezultatų. Tačiau dabar galvoju, investicijos investicijom, tik kad į mėnesį virš 200 Lt. gaunasi papildai tikrai gali padeti. Carnitinas L- tikrai geras papildas. bet yra vienas bet. paaiskinsiu butiskai apie valgyma pries treniruote jei esat alkana,alki malsinkit ryziais,kokia 1 val pries treniruote. beto labai gerai suvalgyti kokia sauja razinu.bus daugiau energijos sportuojant. po treniruotes atsidaro 2 valandu baltyminis langas. tada labai gerai isisavinami baltymai. suvalgykite varskes,vistos krutinele,ar virto kiausinio baltyma . arba tiesiog baltymini kokteili. nebijokit,no tiek tikrai nepavirsit raumenu kalnu beje galit kelesdesimt minuciu pries valgi suvalgyti greifrukto,jis padeda riebalu deginimui. beje aplamai apie mityba,ka po ko valgote yra svarbi. nors cia tema ne apie tai, bet jei kam bus idomu,parasysiu veliau
idomu idomu, nes as visai zalia apie maista pries ir po sporto
QUOTE(Ruduoke @ 2008 03 14, 21:08) idomu idomu, nes as visai zalia apie maista pries ir po sporto stebek ne svori,o apimtis. svoris gali ir kilti, nes raumenukai sveria daugiau nei riebaliukai. bet svarbiausia kad pati plonetum o del to valgymo cia kaip ir ne del sportavimo, bet siaip bendrai savijautai gerinti. jog negalima gerti ar vaisiu valgyti po maisto. jie turi buti valgomi bent 30 min pries maista,nes kitaip prasideda rugymo procesas organizme pvz obuoliukas skrandyje uzsilaiko apie 30 min, o mesa 3 valandas. tai isivaizduokit,jog jei obuolys bus suvalgomas po maisto. tai obuolys nesulaukes kol bus suvirskintas prades puti! QUOTE(Ruduoke @ 2008 03 14, 20:08) idomu idomu, nes as visai zalia apie maista pries ir po sporto taip iseina kar tu valgai tik 3 kartus per diena, o tai nera gerai.. reikia valgyti 5-6 kartus.. mazdaug kas 3 val. as dabar turiu trenerio sudaryta valgiarasti, tokios dietos laikosi sportininkai pries varzybas. taigi pusryciai: 2 virti kiausiniai (1trynys), arba omletas is ju, kas 3diena 80g grikiu arba ryziu priespieciai:100g liesos varskes su arbata be cukraus pietus: 120-150g virtos vistos krutineles, kalakuto, jautienos su zaliomis darzovemis vakariene: 120-150g virtos zuvies su nedaug svieziu darzoviu. pries treniruote greifurtas, apelsinas arba bananas... tai va taip +5 treniruotes per sav sporto saleje... ir jau per 3 sav numeciau 4 kg QUOTE(juratata @ 2008 03 15, 20:34) as dabar turiu trenerio sudaryta valgiarasti, tokios dietos laikosi sportininkai pries varzybas. +5 treniruotes per sav sporto saleje... ir jau per 3 sav numeciau 4 kg viskas šaunu, sveikinu. bet pati pagalvok, ar galėsi visą gyvenimą tokio režimo laikytis? juk kaip ir pati sakei, net sportininkai tokios dietos laikosi tik prieš varžybas.. QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 16, 11:22) viskas šaunu, sveikinu. bet pati pagalvok, ar galėsi visą gyvenimą tokio režimo laikytis? juk kaip ir pati sakei, net sportininkai tokios dietos laikosi tik prieš varžybas.. tai as ir nesakiau kad visam gyvenimui si dieta.. ji tik tam kad numesciau kelis nereikalingus kg. o paskui aisq bus galima valgyti ivairesnius produktus.. QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 16, 14:24) tai nereikia pradet valgyti kepsniu, keptu bulviu cipsu ir t.t. manau jei po dietu nepradetumem kimsti visko iseiles... tai tikrai issilaikytu tas svoris... o istikruju man tai nelabai svarbu tie kg... cia +-2 kg QUOTE(juratata @ 2008 03 16, 17:22) tai nereikia pradet valgyti kepsniu, keptu bulviu cipsu ir t.t. manau jei po dietu nepradetumem kimsti visko iseiles... tai tikrai issilaikytu tas svoris... o istikruju man tai nelabai svarbu tie kg... cia +-2 kg tai kam dabar laikytis to sportininkų meniu, jei ir savęs drastiškai neribodama, sveikai maitindamasi numesi svori. ypač jei kilogramai tau nesvarbu QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 16, 17:36) tai kam dabar laikytis to sportininkų meniu, jei ir savęs drastiškai neribodama, sveikai maitindamasi numesi svori. ypač jei kilogramai tau nesvarbu o tam kad vasara ne uz kalnu.. ir norisi iki jos pagrazeti..
Patarkit, kaip susireguliuoti pusryčius ir sportą? Na, kai būna aerobika, viskas aišku, 10 baigias treniruotė, ir pusryčiai būna tik po jos. O kaip daryt su treniruokliais? Tarkim, keliuos apie puse 10, tad sportuot baigčiau apie 12 gal... ar valgyt pusryčius prieš treniruotę ar tik po sporto? Kodėl aš klausiu... Todėl, kad man žinoma, jog ryte, nieko nevalgius, treniruotės yra efektyvesnės, nes organizmas naudoja riebalų atsargas iš nakties, o ne, tarkim, per pusryčius gautus angliavandenius.
Ne iš vieno trenerio girdėjau, kad prieš treniruotę būtina pavalgyti. Bet - Tavo teisė rinktis.
QUOTE(solo @ 2008 03 18, 10:41) Tarkim, keliuos apie puse 10, tad sportuot baigčiau apie 12 gal... ar valgyt pusryčius prieš treniruotę ar tik po sporto? Kodėl aš klausiu... As bent koki banana, jogurta ar liesos varskes gabaliuka suvalgyciau. Aisku daug nereikia, kad po to sportuoti negaletum, bet siek tiek vis tike butina. QUOTE(solo @ 2008 03 18, 09:41) Patarkit, kaip susireguliuoti pusryčius ir sportą? Na, kai būna aerobika, viskas aišku, 10 baigias treniruotė, ir pusryčiai būna tik po jos. O kaip daryt su treniruokliais? Tarkim, keliuos apie puse 10, tad sportuot baigčiau apie 12 gal... ar valgyt pusryčius prieš treniruotę ar tik po sporto? Kodėl aš klausiu... Todėl, kad man žinoma, jog ryte, nieko nevalgius, treniruotės yra efektyvesnės, nes organizmas naudoja riebalų atsargas iš nakties, o ne, tarkim, per pusryčius gautus angliavandenius. QUOTE(Bezdžionė @ 2008 03 18, 10:13) QUOTE(gitulia @ 2008 03 18, 10:48) As bent koki banana, jogurta ar liesos varskes gabaliuka suvalgyciau. Aisku daug nereikia, kad po to sportuoti negaletum, bet siek tiek vis tike butina. Man treneris patare ziuret pagal save, jei treniruotej gerai jautiesi ir tau nesilpna, tada galima sportuot nevalgius. Pries treniruote labai gerai isger stikline vandens su citrina, suaktyvins visa organizma QUOTE(solo @ 2008 03 18, 09:41) Patarkit, kaip susireguliuoti pusryčius ir sportą? Na, kai būna aerobika, viskas aišku, 10 baigias treniruotė, ir pusryčiai būna tik po jos. O kaip daryt su treniruokliais? Tarkim, keliuos apie puse 10, tad sportuot baigčiau apie 12 gal... ar valgyt pusryčius prieš treniruotę ar tik po sporto? Kodėl aš klausiu... Todėl, kad man žinoma, jog ryte, nieko nevalgius, treniruotės yra efektyvesnės, nes organizmas naudoja riebalų atsargas iš nakties, o ne, tarkim, per pusryčius gautus angliavandenius. o tu namie sportuoji? aš tavo vietoj bent kokį vaisių ryte pabudus suvalgyčiau prieš varydama treniruotis... bet bent valandžiukę iki sporto geriau nevalgyt, negert, nes kliunkses pilviukas QUOTE(^^liutuke @ 2008 03 18, 12:23) Man treneris patare ziuret pagal save, jei treniruotej gerai jautiesi ir tau nesilpna, tada galima sportuot nevalgius. Pries treniruote labai gerai isger stikline vandens su citrina, suaktyvins visa organizma Jei tikslas - sulėtinti medžiagų apykaitą - kodėl ne, galima ir pusryčių nevalgyti. Bus nesilpna, nes moters valia kartais gali būti begalinė QUOTE(Bezdžionė @ 2008 03 18, 12:10) Jei tikslas - sulėtinti medžiagų apykaitą - kodėl ne, galima ir pusryčių nevalgyti. Bus nesilpna, nes moters valia kartais gali būti begalinė Na as visada valgau pusrycius (jei einu sportuot, tai po treniruotes) ir per diena susidaro 5-6 valgymai kuo ivairesnio maisto, tai nemanau, kad pas mane apykaita leteja QUOTE(^^liutuke @ 2008 03 18, 13:27) Na as visada valgau pusrycius (jei einu sportuot, tai po treniruotes) ir per diena susidaro 5-6 valgymai kuo ivairesnio maisto, tai nemanau, kad pas mane apykaita leteja Tada - neturėtų. Bet nevalgymas prieš sportą Niekam netaikau asmeniškai - nekaip atrodo, kai žmonės bąla ir alpsta salėje, o po to paaiškėja, kad paprasčiausiai nepavalgė. Ir naudos iš to nedaug. QUOTE(^^liutuke @ 2008 03 18, 12:27) Na as visada valgau pusrycius (jei einu sportuot, tai po treniruotes) ir per diena susidaro 5-6 valgymai kuo ivairesnio maisto, tai nemanau, kad pas mane apykaita leteja Aš net nežinau, kaip paskirstyt savo valgymus, nes jei neinu ryte į treniruotę, keliuos apie 10, padarau BF ir pusryčiauju tik apie 11:30. Labai norėčiau nevalgyt po 18h, bet atsižvelgiant į tai, kad 21h išlekiu į darbą ir einu miegot tik apie 1h, gaunas, kad valgymo laikas 11:30 - 18:00. Tai dabar ir valgau 4-5 k. QUOTE(solo @ 2008 03 18, 14:26) Aš net nežinau, kaip paskirstyt savo valgymus, nes jei neinu ryte į treniruotę, keliuos apie 10, padarau BF ir pusryčiauju tik apie 11:30. Labai norėčiau nevalgyt po 18h, bet atsižvelgiant į tai, kad 21h išlekiu į darbą ir einu miegot tik apie 1h, gaunas, kad valgymo laikas 11:30 - 18:00. Tai dabar ir valgau 4-5 k. Gal pabandyk ne nevalgyti nuo 18 val., o nevalgyti likus iki miego apie 3 val. QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 18, 14:16) na, vienoj temoj tai merginos labai griežtai bandė įrodyt, kad būtent nevalgymas nuo 18h yra svorio kritimo priežastis. Tada bandžiau paklausti, kaip organizmas, prabudės tik apie 11h, sužino, kad jau 18h ir maisto geriau nebeprimt, atsakymo nesulaukiau
aš pavyzdžiui nevalgau nuo 21-22h, nes einu gult apie 1h.. svoris sėkmingai nukritęs
QUOTE(solo @ 2008 03 18, 10:41) Tarkim, keliuos apie puse 10, tad sportuot baigčiau apie 12 gal... ar valgyt pusryčius prieš treniruotę ar tik po sporto? kaip beskaiciuotum, pusrycius vis tiek reiketu valgyti. Nes pagal sita grafika taui pusryciai iseitu anksciausiai 12,30 val. Kai tokiu metu zmones normaliai valgo pietus. ir jei delioti valgyma su uzkandziais pagal zinomu treneriu ir dietologu konsultacijas kas tris val. tai 15,30 tau butu priespieciai, 18,30 val. - pietus, o kur dar du valgymai? Na dar viena lengva uzkandi idetum vakare, bet vakarienes neberasta ir kiek is viso val. gaustusi nevalgyta? Medziagu apykaitai negerai. As buvau konsultacijoje pas gana zinoma Lietuvos mastu treneri, tai kadangi miegoti einu apie 24 val. jis man rekomendavo vakariene valgyti veliausiai 19 val. Po 19 nebevalgyti. Isvada - reiktu keltis keleta min. anksciau, kad kazka lengvo sukrimsti pries treniruote. Papildyta: QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 18, 15:27) O is tikro juk nesvarbu kelinta val. valgai, svarbiausia, kad suvalgytumem ne daugiau nei sudeginam. Ir zinoma valgyti dazniau, kad nesuletinti medz. apykaitos. QUOTE(Bezdžionė @ 2008 03 18, 13:25) Tada - neturėtų. Bet nevalgymas prieš sportą Niekam netaikau asmeniškai - nekaip atrodo, kai žmonės bąla ir alpsta salėje, o po to paaiškėja, kad paprasčiausiai nepavalgė. Ir naudos iš to nedaug. Na taip, man tikrai nebuna silpna treniruojantis, jei jausciau, kad truksta jegu - tada tikrai valgyciau pries QUOTE(solo @ 2008 03 18, 09:41) Patarkit, kaip susireguliuoti pusryčius ir sportą? Na, kai būna aerobika, viskas aišku, 10 baigias treniruotė, ir pusryčiai būna tik po jos. O kaip daryt su treniruokliais? Tarkim, keliuos apie puse 10, tad sportuot baigčiau apie 12 gal... ar valgyt pusryčius prieš treniruotę ar tik po sporto? Kodėl aš klausiu... Todėl, kad man žinoma, jog ryte, nieko nevalgius, treniruotės yra efektyvesnės, nes organizmas naudoja riebalų atsargas iš nakties, o ne, tarkim, per pusryčius gautus angliavandenius. pries treniruote treneris patare suvalgyti greifurta.. o jei tu treniruote darai ryte.. tai is vis manau lb puikus pusryciai butu.. QUOTE(solo @ 2008 03 18, 15:20) na, vienoj temoj tai merginos labai griežtai bandė įrodyt, kad būtent nevalgymas nuo 18h yra svorio kritimo priežastis. Svorio kritimo priežastis paprastai būna sumažintas kalorijų kiekis. Papildyta: QUOTE(Nute_Bitute @ 2008 03 18, 15:27) Aš - blogiau. Bandau prisitaikyti prie kasmetinės pavasarinės grūsties klubuose, paskutinį kartą valgau panašiai, nes treniruotės baigiasi apie 20.30-21.00, bet miegoti einu apie 23 val., nes 6 val. šoku iš lovos Papildyta: QUOTE(^^liutuke @ 2008 03 18, 17:21) Na ziuresiu, reikes bandyt kazka uzvalgyt pries treniruote, matysiu kaip jausiuosi Jogurto, bananą, du šaukštus 1 min. virimo dribsnių, (uolios lieknėjančios - neskaitykit) truputėlį juodo šokolado - ir laiko nedaug užima, ir pačiai geriau |