Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: "Kol mama nemato..."
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Aurėja
Kol mama nemato...

Kol mamytės ieško informacijos ir dalinasi patirtimi supermama.lt forume, kol jos verda pietus ar šveičia vonios kambarį, namuose mažyliai gali nuveikti daugybę įdomių dalykų: paragauti šuns maisto, išrūšiuoti kruopas spintelėje, dantukais patikrinti, ar tvirtas telefono laidas, išdekoruoti neseniai dažytas kambario sienas, pasislėpti židinyje ar pasikirpti plaukus....

Vienos mamytės griebiasi už galvos ir puola “likviduoti avarijos pasekmes”, kitos – čiumpa fotoaparatą ir įamžina mažojo eksperimentatoriaus šunybes photo.gif Kada nors, užaugus mažyliui, bus smagu parodyti jam išdaigas ir kartu pasijuokti.

O kol kas pasidarykime sau pramogą mes!
Skelbiame naują fotokonkursą “Kol mama nemato...”
Siųskite vieną nuotrauką, kurioje aiškiai matyti kokia nors jūsų mažylio/-ių iškrėsta išdaiga bei pats jos "kaltininkas".

Sugalvokite nuotraukai kuo šmaikštesnį, originalesnį pavadinimą, taip pelnysite konkurse daugiau dėmesio ir balsų!

Nuotraukas konkursui pateikti galėsite 2005 04 15 – 2005 04 25.
Balsuosime už 3 labiausiai patikusias nuotraukas 2005 04 25 – 2005 04 30.

Galioja tos pačios bendrosios fotokonkursų taisyklės, su kuriomis galite susipažinti ŠTAI ČIA

Dalyvaukite ir laimėkite šaunų prizą – net 100 nemokamų nuotraukų (10x15)! Konkurso rėmėjas – www.paparaci.lt

Šio fotokonkurso temą pasiūlė ir apklausoje už jį daugiausiai balsavo forumo dalyviai, tad tikimės aktyvaus Jūsų dalyvavimo.

Smagiai pasijuoksime, išrinksime išdaigų išdaigą, o kai kas, peržiūrėjęs konkurso nuotraukų galeriją, galbūt nuspręs, jog palyginus su kitais, jų mažylis – tikras angelėlis angel.gif biggrin.gif
Sėkmės visiems!
-------------------------------------------------------

Konkurso rėmėjas

user posted image

Su dideliu džiaugsmu pristatome Jums analogų Lietuvoje neturintį tinklalapį www.paparaci.lt

Šis projektas skirtas žmonėms, besidomintiems skaitmeniniais fotoaparatais, jų galimybėmis, aksesuarais, naujovėmis. Besiruošiantys įsigyti sk. fotoaparatą čia ras daug naudingos informacijos: kaip pasirinkti tinkamą fotoaparato modelį, kur jį nusipirkti, kaip naudotis juo, palyginti sk. fotoaparatų technines charakteristikas, kur atsispausdinti nuotraukas@ internetu, aktualiausias naujienas, daugybė naudingų nuorodų. Pradedantys fotomenininkai gali "pavartyti" mūsų fotografijos pradžiamokslį, kuriame išaiškinti daugelis fotografijos terminų, fotografavimo technika, fotoaparato sandara ir kt.

Norėdami palengvinti bendravimą tarp vartotojų sukūrėme "forumą", kuriame žmonės diskutuoja įvairiausiomis temomis, dalinasi patirtimi, klausia ir komentuoja. Mūsų galerijoje fotografai gali talpinti savo nuotraukas, o būsimi fotoaparato pirkėjai pamatyti kaip paveiksluoja jų pasirinktas fotoaparatas.

Mielai kviečiame jus apsilankyti tinklalapyje www.paparaci.lt
Medona
turetu buti labai smagus konkursas thumbup.gif
ir nuotrauku ne per daugiausiai, nes vaikuciai ka bepridaro, tai man rodos mamos puola tvarkyti, o ne fotkinti doh.gif ziurint ka pridaro g.gif
Arinva
na as kelias turiu iamzinus, kaip mano vaikelis namuose tvarka daro biggrin.gif
Mažulėlė
o tas vaikelis gali būti krikštasūnis/krikštaduktė? ax.gif
Strielka
Liuks tema thumbup.gif nors as irgi dazniau puolu tvarkyt, bet kelis kart griebiau pirma fotoaparata biggrin.gif
Noa
Aurėėėja? O tu į šį konkursą patvirtinsi mano ANĄ gerąją nuotrauką? ax.gif Labai gerai irgi tinka. Vaikutis išdaigauja, kol jo mamytė nemato cool.gif

O tai ta griežta cenzūra varo į neviltį sad.gif Bliamba, toks vaizdas, kad dar dar, ir tuoj bus paskelbtas konkursas: "Aš šypsausi su savo kūdikiu". Reikalavimai: vaikutis iš kairės, tėvas/motina iš dešinės, abu šypsosi, žvilgsnis į objektyvą, rakursas - mama iki juosmens, vaikas - pagal ūgį, vaikučių amžiaus cenzas - 0-3 metai, mamyčių amžiaus cenzas - 22-35 metai, svorio kategorija - iki 55 kg, ūgis - ne mažiau kaip 175, mamytei būtini visi dantys, kūdikis savo amžiaus grupėje gali būti be dantų... Makijažas - etiketo ribose, fonas - neutralus, gėlės, gamta, buitis. gal būti fotografuota naudojant blicą... Nuotraukų, neatitinkančių reikalavimus, į konkursą netvirtinam tongue.gif
Aurėja
QUOTE(Mazhulele @ 2005 04 14, 20:12)
o tas vaikelis gali būti krikštasūnis/krikštaduktė?  ax.gif
*

gali smile.gif
QUOTE(Noa @ 2005 04 14, 21:30)
Aurėėėja? O tu į šį konkursą patvirtinsi mano ANĄ gerąją nuotrauką? ax.gif  Labai gerai irgi tinka. Vaikutis išdaigauja, kol jo mamytė nemato cool.gif

jaučiu, kad nuvarysi į bankrotą mus per šį mėnesį, nes vėl reiks siųst virtualią greituškę spaudimui matuot ir visaip kaip kitaip prižiūrėt tave badaujančią, prisirakinusią prie vienos ir tos pačios nuotraukos...
Taurė
Aš ką tik prigavau savo kipšelį laugh.gif
Medona
ir as jau turiu keleta kadru, tik kaip reiks isrikt geriausia g.gif
Noa
QUOTE(Aurėja @ 2005 04 14, 23:18)
jaučiu, kad nuvarysi į bankrotą mus per šį mėnesį, nes vėl reiks siųst virtualią greituškę spaudimui matuot ir visaip kaip kitaip prižiūrėt tave badaujančią, prisirakinusią prie vienos ir tos pačios nuotraukos...
*

Aš galiu ir kitą, bet panašaus gerumo ax.gif Ale šita turbūt vis tiek geresnė smile.gif
Kutuliukas
Oi smagumėlis!!! thumbup.gif

user posted image
smarki
nuotraukos super. Beje, kodėl mano zosės netvirtinate? Gal todėl, kad pamiršau įdėti "kol mama nemato"? Šiaip pritariu NOA. Dabartinį konkursą "Man smagiausia su mamyte" tikrai galim pervadinti 90-60-90+gražus veidas, nu dar plius vaikas, bet čia tik šiaip, kaip aksesuaras.
Kutuliukas
Ooo.. kaip jums šitas konkursas? blush2.gif Bo kai jau tiek apie Noa kalbat, net pavydas ima blink.gif
user posted image
bsgess
Kazkaip grubiai jus cia temas painiojate... Visai ne i tema snekate.

Man labai patiko mergyte su pirmom grozio pamokom. Lupdazio net ant uzpakalio pamciau per veidrodi thumbup.gif Matosi, kad stengesi vaikas.
Taurė
man labai graži fotkė kur mergaitė išmėgino mamos lūpdažį ir mamos reakcija ją pamačius laugh.gif

Dar labai patiko kur plika dupcė sėdasi kažkur tongue.gif

Ir berniukas šluojantis vazonėlio liekanas po stalu mirksiukas.gif
Taurė
Dra labai faina kur leliukas sėdi maitinimo kėdėje ir labai stengiasi pasiekti gėlės lapą laugh.gif

"Oooo, mam, sveikutė! Valgysi košės?" Šita irgi thumbup.gif

Nežinau kaip išsirinksiu, bet nuotraukų tikrai labai daug gerų. Dauguma bežiūrint juokas ima laugh.gif
Veda
Atrodo konkursas tik prasidejo, o nuotrauku jau labai daug thumbup.gif Ir yra is ko rinktis mirksiukas.gif
Isimine labiausiai apie "santechnikus", "dingti per 60 sek", "per ta SM foruma gali badu numirti, gerai, kad varskes radau", "buba buba iskrapstysiu" ir "mama uzsiemusi, as irgi" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dar ir mergaite su degtukais atrodo mama gerai pagasdino rolleyes.gif
Gerai parinktas pavadinimas sukuria nuotraukos nuotaika ir turini, todel ir is paziuros visai neypatinga nuotrauka atrodo linksmai. smile.gif
SuperBaba
Fotkiu yra labai fainu thumbup.gif kaip issirinkt reikes-nezinau ax.gif

Medona
labai faina fotke,kur vaikas po stalu sluoja vazono ispiltas zemes thumbup.gif
Medona
ryt ir as bandysiu idet, bet reik pasitart su chebryte, nes turiu 2 favoritus biggrin.gif
lika
Na, tikrai smagus konkursas thumbup.gif Man labai patiko nuotrauka, kur bučiuojasi wub.gif Ir dar kur tėvelis prižiuri vaiką thumbup.gif pas mus irgi dažnai taip buna ax.gif
Medona
laukiu patvirtinimo mirksiukas.gif
zyzala
Šlapias šlapias bučkis- thumbup.gif . Patiko ir ta, kur du lėliukai bučiuojasi, kol mamos nemato thumbup.gif Šiaip iš tikrųjų yra daug gerų nuotraukyčių thumbup.gif , kaip reiks išsirinkt už ką balsuot doh.gif
Scarlett
labiausiai patiko "Tsss tik niekam nesakykit!!!!!" thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
dar fainos su servetėlėmis ir Entoniukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ulė
laukiam kol valdzia patvirtins 4u.gif
LOCKETS
QUOTE(meduza @ 2005 04 17, 12:14)
laukiam kol valdzia patvirtins 4u.gif
*

tai ten turbūt Medutė tokia bagota, ar ne? g.gif
baltavarna
Smagus konkursėlis ir vėl.
Mūsų tėvelis ypač įvertino tas nuotraukytes,kur vaikai dėl SM lieka basi,alkani ir t.t. ax.gif
Labai faina matyti,kad nuotraukytėse užfiksuoti vaikučiai iš tiesų "pagauti".Tada ypač gerai juntama nuotaika... smile.gif
Medona
kiek daug nuotrauku, keik daug geru ideju thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

biski yra ir ne i tema... g.gif
LOCKETS
QUOTE(babuska @ 2005 04 17, 16:46)
biski yra ir ne i tema... g.gif
*

pavyzdžiui???? g.gif
ewa
Nu man irgi yra nuotraukų ne visai į temą, pvz. kur vaikučiai kažką smagaus veikia, bet jokių zbitkų nekrečia. Bet vistiek man ir tos fainos thumbup.gif
Ulė
kaj kam musiet svarbiausia sudalyvaut g.gif nes tikrai kau kurios foto na tikrai ne i tema mirksiukas.gif ,nors gal kiekviena matom vis kitajp 4u.gif
man tokios pacios fainiausios kur su
nan 2 reklama thumbup.gif wub.gif ,
ewos fotkiu fotke wub.gif ,ir mamos kantrybe drinks_cheers.gif
pries rukyma thumbup.gif
entoniukas wub.gif ,kajonsiukas wub.gif ,tadukas wub.gif
beveik visus pazystu tongue.gif 4u.gif
nesuvaidintos fotkes drinks_cheers.gif wub.gif
LOCKETS
o man įdomu, kaip vaikas "netyčia" šitiek pinigų gali atrast... g.gif tongue.gif
laugh.gif mirksiukas.gif
Medona
QUOTE(Zanetux @ 2005 04 17, 15:47)
pavyzdžiui???? g.gif
*

jei tau visos i tema , tai ko giliniesi tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
ot nesakysiu beee.gif

galiu tik uzuominom, yra nuotrauku, kur viskas padeta ir nufotkinta, man jos schmoll.gif bet ir tai ne visos, su bapkem thumbup.gif
c-girl
QUOTE(babuska @ 2005 04 17, 16:47)
galiu tik uzuominom, yra nuotrauku, kur viskas padeta ir nufotkinta, man jos  schmoll.gif bet ir tai ne visos, su bapkem thumbup.gif
*

As irgi tokiu matau...Leliukai grazus, bet kad fotkese isdaigu tai nesimato g.gif

O i tema keletas fainu tikrai yra thumbup.gif
LOCKETS
QUOTE(babuska @ 2005 04 17, 17:47)
jei tau visos i tema , tai ko giliniesi tongue.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
ot nesakysiu beee.gif

galiu tik uzuominom, yra nuotrauku, kur viskas padeta ir nufotkinta, man jos  schmoll.gif bet ir tai ne visos, su bapkem thumbup.gif
*

na, ne visos ir man mirksiukas.gif
bet aš kažkaip nesistengiu labai aiškintis blush2.gif unsure.gif
yra surežisuotų - tai tegu ir būna, juk nemaišo jos 4u.gif
Medona
QUOTE(Zanetux @ 2005 04 17, 17:09)
na, ne visos ir man mirksiukas.gif
bet aš kažkaip nesistengiu labai aiškintis blush2.gif  unsure.gif
yra surežisuotų - tai tegu ir būna, juk nemaišo jos 4u.gif
*

jeigu leliukas dar mazas tai kazin ka jis ten gali iskresti, nebent apsi...iki kaklo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
man ir jos visai nemaiso, tik zvilgsnis sustoja paieskot temos g.gif
LOCKETS
QUOTE(babuska @ 2005 04 17, 18:15)
jeigu leliukas dar mazas tai kazin ka jis ten gali iskresti, nebent apsi...iki kaklo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
man ir jos visai nemaiso, tik zvilgsnis sustoja paieskot temos g.gif
*

taip, maži leliukai dar geručiai ax.gif wub.gif
kol nerėkia laugh.gif
Medona
QUOTE(Zanetux @ 2005 04 17, 17:17)
taip, maži leliukai dar geručiai ax.gif  wub.gif
kol nerėkia laugh.gif
*

maniskis net nerekdavo, iki 3 men, buvo silkinis wub.gif
kajote
yra keleta labai sauniu nuotraukyciu thumbup.gif bet tos kurios matosi, kad tikrai surezisuotos schmoll.gif (nors vaikuciai ir l.faini)
LOCKETS
QUOTE(babuska @ 2005 04 17, 18:55)
maniskis net nerekdavo, iki 3 men, buvo silkinis wub.gif
*

Mūsiškis tai geras buvo ax.gif Ypatingai nė garselio neišleisdavo, kai ant rankyčių wub.gif Visa laimė, kad pilvelis mažai kankino - tai tik keli vakarai sunkūs buvo ax.gif
Bet čia ne apie tai tema 4u.gif
Jaučiu ir šiame konkurse daaaug FOTO bus rolleyes.gif
Noa
Ei, ekspertai mieli, o katros ten nuotraukos surežisuotos? smile.gif Tai žiūrėjau žiūrėjau, nežinau - nieko labai įtartino neradau. Gal neįsigilinau kaip reikiant...

Tas su babkėm? Nu gallll... Vienok mano kūdikis irgi ne kartą yra mano piniginę išrakinėjęs, ir vaizdas buvo dar baisesnis - kai kas ir paglamžyta, vos ne suėsta smile.gif Tik aišku, sumos ne tokios ir ne tokiom kupiūrom smile.gif Kiek primečiau, ten apie 5 štukas, tai paprastai žmonės štukas laiko banke smile.gif Labai patogu, ir net palūkaną vieną kitą gauni smile.gif Ir kūdikiai gali nebent kortelę per pusę perlaužt, kas, be abejo, irgi kiauliška... Dar, kai pagalvoji, kiauliškiau smile.gif

O kita vertus, na gal žmogus parėjo nusiėmęs tas babkes banke, pirkt ką nors susiruošęs, ir padėjo rankinę... Ant sopkės smile.gif Na arba gavo babkes ir į banką nešė smile.gif O kūdikis, kur buvęs, kur nebuvęs, perskaičiuot sugalvojo...
LOCKETS
QUOTE(Noa @ 2005 04 17, 19:30)
Ei, ekspertai mieli, o katros ten nuotraukos surežisuotos? smile.gif Tai žiūrėjau žiūrėjau, nežinau - nieko labai įtartino neradau. Gal neįsigilinau kaip reikiant...

Tas su babkėm? Nu gallll... Vienok mano kūdikis irgi ne kartą yra mano piniginę išrakinėjęs, ir vaizdas buvo dar baisesnis - kai kas ir paglamžyta, vos ne suėsta smile.gif Tik aišku, sumos ne tokios ir ne tokiom kupiūrom smile.gif Kiek primečiau, ten apie 5 štukas, tai paprastai žmonės štukas laiko banke smile.gif Labai patogu, ir net palūkaną vieną kitą gauni smile.gif Ir kūdikiai gali nebent kortelę per pusę perlaužt, kas, be abejo, irgi kiauliška... Dar, kai pagalvoji, kiauliškiau smile.gif

O kita vertus, na gal žmogus parėjo nusiėmęs tas babkes banke, pirkt ką nors susiruošęs,  ir padėjo rankinę... Ant sopkės smile.gif Na arba gavo babkes ir į banką nešė smile.gif  O kūdikis, kur buvęs, kur nebuvęs, perskaičiuot sugalvojo...
*

Visko tie 2.gif prigalvoja laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Juodaplauke
Aureja gal galiu paklausti kuo skiriasi nuotrauka "ir vel man vienam tvarkytis " nuo tos kuria norejau ideti?????Izvelgiu korupcija nono.gif blink.gif
Ulė
QUOTE(Noa @ 2005 04 17, 19:30)

tai paprastai žmonės štukas laiko banke smile.gif

O kita vertus, na gal žmogus parėjo nusiėmęs tas babkes banke,
*

cia vagis,huliganas,turbut apiplese banka,nuvargo,prigule,o cia vaikas bac ir isbarste doh.gif
is kur pas paprasta zmogeli 5000lt ooo blink.gif doh.gif
arba yra kitas variantas,turbut norejo pries SM pasirodyt,tai surinko kokias 12 piniginiu is draugu,isklojo grindis pafotkijoir vsio, dirol.gif
LOCKETS
QUOTE(meduza @ 2005 04 17, 19:51)
cia vagis,huliganas,turbut apiplese banka,nuvargo,prigule,o cia vaikas bac ir isbarste doh.gif
is kur pas paprasta zmogeli 5000lt ooo blink.gif  doh.gif
arba yra kitas variantas,turbut norejo pries SM pasirodyt,tai surinko kokias 12  piniginiu is draugu,isklojo grindis pafotkijoir vsio, dirol.gif
*

meduza, nesinervink 4u.gif mirksiukas.gif
Šiaip faina foto, tik gal kiek keista, kad vaikui taip nsunkiai prieinama piniginė unsure.gif Na, maniškis tai kupiūrų čiupinėt negauna - metalus tik blush2.gif
Ulė
QUOTE(Zanetux @ 2005 04 17, 19:56)
meduza, nesinervink 4u.gif  mirksiukas.gif
Šiaip faina foto, tik gal kiek keista, kad vaikui taip nsunkiai prieinama piniginė unsure.gif
*

biggrin.gif as rami,nes bagota biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
tokios kruveles i pinigine netelpa,stampuojam ir gumytem risam tongue.gif biggrin.gif
Juodaplauke
kas del nuotrauku ne i tema ,tai kiekvienam is konkursu yra 90% nuotrauku ne i tema blink.gif Konkurse "man su mamyte smagiausia" dauguma foto kur vaikas ir mama ziuri i objektyva,aisku kad jiems smagu kartu,bet konkurso sumanimas buvo ne toks, atrodo kai kurios mamytes tik nori parodyti save mirksiukas.gif nono.gif
Ulė
QUOTE(Juodaplauke @ 2005 04 17, 20:13)
kas del nuotrauku ne i tema ,tai kiekvienam is konkursu yra 90% nuotrauku ne i tema blink.gif Konkurse "man su mamyte smagiausia" dauguma foto kur vaikas ir mama ziuri i objektyva,
*

o jei mama sonu ziuri su sypsenna i vaika be jokio veiksmo,tai jau atitinka tongue.gif g.gif
Agotukas
QUOTE(meduza @ 2005 04 17, 19:57)
biggrin.gif as rami,nes bagota biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
tokios kruveles i pinigine netelpa,stampuojam ir gumytem  risam tongue.gif  biggrin.gif
*

Nugi nesupratot jus nieko schmoll.gif Taigi babkes fotkino, o vaikas tik tarp kitko pasimaise hah.gif
Juodaplauke
QUOTE(meduza @ 2005 04 17, 19:20)
o jei mama  sonu  ziuri su sypsenna i vaika be jokio veiksmo,tai jau atitinka tongue.gif  g.gif
*

kokia tu protinga tease.gif o gal esi mano gerbeja kad visas nuotraukas perziurejai ir taip paprastai atpazisti?dirol.gif biggrin.gif
bent jau matosi kad jiems smagu good.gif juoktis irgi veiksmas tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.