Jo, čia Ieva ir Adomas musių pasaulyje
O DABAR, MIELIEJI PONIA, DIDYSIS PRISTATYMAS
Ponas Bimbalas, vardu ZUZYNĖ

Jei kam įdomi Bimbalo istorija, žiūrėkite čia
Jo, čia Ieva ir Adomas musių pasaulyje O DABAR, MIELIEJI PONIA, DIDYSIS PRISTATYMAS Ponas Bimbalas, vardu ZUZYNĖ ![]() Jei kam įdomi Bimbalo istorija, žiūrėkite čia QUOTE(Kopa @ 2005 05 03, 07:45) O DABAR, MIELIEJI PONAI, DIDYSIS PRISTATYMAS Ponas Bimbalas, vardu ZUZYNĖ Jei kam įdomi Bimbalo istorija, žiūrėkite čia Baik tu, čia tik iškamša Čia musių priešistorė, kai dar musės-dinozaurės buvo
Na va, pagaliau perskaičiau gražią, trumpą, šmaikščią pasakėlę, kuri tikrai skirta vaikiukui prieš miegą
Karbyne, nu tikrai faina pasakėlė
tik nepriimk asmeniškai
Labai labai faina pasaka
Ačiū
Ot fainas eilerastukas, atsispaudinsiu ir skaitysime kol ismoksime su vaikais, aciu labai...
Labai grazus eilerastukas
Esu sužavėta
Labai grazi ir zaisminga pasaka. Super
Na labai graži paskėlė
labai grazu
na jau be zuzės mes neapseinam , jei skaitom kokią pasaką vakare iš čia esančių taipaskutinę kaip pasigardžiavimui paskaitom ZUZĘ ji labai patinka mano paneliai
pasakele
Saunuole... pasaka - eilerastukas
SUPPER
Nors vaikuciu neturiu bet nusirasiau ta pasakele,labai ji man patiko! Saunuole autore
super pasakėlė
nu ta pasaka tai liuks
labai miela pasaka
Niu va ta šaunia pasakitę paskaitėm visi ir mums labai patiko
[
nu pasaka
niu liuks ta pasaka man labai patiko bravo
tegul dažniau kas tokių sukuria QUOTE(Karbynė @ 2005 04 14, 19:48) Apie musę Zuzę Sau gyveno kartą musė Ką ten musė - musė Zuzė Išsipuščius ir daili, bet... Laabai labai plepi Dieną naktį ji plepėjo O nurimti? Negalėjo Nors nenori jos klausyti Zuzei reikia pasakyti Kad sutiko musių Zuzių Kad nemėgsta senių musių Kad balselis jos šilkinis O charakteris - auksinis Lobis Zuzė - ne kas kitas Tiek pastačius, tiek paritus Tik Zuzelė nežinojo Ką jai pasakys rytoj jau Taip išgirtas musius Zuzius... Zuzius beldžias į duris Zuzė jam atidarys... Zuzius rausta, žvilgsnį suka... Siūlo Zuzei sukt lizduką Zuzė apie tai svajojo Dieną naktį nemiegojo Nuotakos suknia ir ta Jau seniausiai paruošta Zuzius sąlygą tik kelia- "Nekalbėk tiek daug, Zuzele". Na, o Zuzė Zuzių myli Tad iki šiandien ir tyli. Kartais girdime zyzimą Kai muselė skųstis ima Tikrai nuostabu
Čia tegu būna vienai mažutei mergytei
QUOTE(Daina @ 2007 03 02, 11:40) Niu aš nevisai apie savo mergytę (čia patikslinimas
na mažius nepripažysta jokių pasakų
Tada dainuok ar dar ką daryk - kažką vistiek mėgsta
QUOTE(Karbynė @ 2007 03 05, 00:06) Tada dainuok ar dar ką daryk - kažką vistiek mėgsta na taip draiau ..bet vaikams kaip idomu tai mazutytei lelytei daug daug graziu is labai siltu minteliu siunciam Papildyta: Pasakyte super
jau grazi pasakele
na ka,tokia puiki pasaka
QUOTE(Kutuliukas @ 2005 04 14, 18:48) Apie musę Zuzę Sau gyveno kartą musė Ką ten musė - musė Zuzė Išsipuščius ir daili, bet... Laabai labai plepi Dieną naktį ji plepėjo O nurimti? Negalėjo Nors nenori jos klausyti Zuzei reikia pasakyti Kad sutiko musių Zuzių Kad nemėgsta senių musių Kad balselis jos šilkinis O charakteris - auksinis Lobis Zuzė - ne kas kitas Tiek pastačius, tiek paritus Tik Zuzelė nežinojo Ką jai pasakys rytoj jau Taip išgirtas musius Zuzius... Zuzius beldžias į duris Zuzė jam atidarys... Zuzius rausta, žvilgsnį suka... Siūlo Zuzei sukt lizduką Zuzė apie tai svajojo Dieną naktį nemiegojo Nuotakos suknia ir ta Jau seniausiai paruošta Zuzius sąlygą tik kelia- "Nekalbėk tiek daug, Zuzele". Na, o Zuzė Zuzių myli Tad iki šiandien ir tyli. Kartais girdime zyzimą Kai muselė skųstis ima Kaip gražu. katik paskaičiau sūnui - prašė dar ir dar
ir mes bandysim mokytis mintinai...
labai jau faina ypac kai tari rade zzzzzz
Karbyne, kur dingai jomajo ?! Ot kutvela prazuvele
|