Kutuliukas
2005 04 14, 18:48
Apie musę Zuzę
Sau gyveno kartą musė Ką ten musė - musė Zuzė Išsipuščius ir daili, bet... Laabai labai plepi
Dieną naktį ji plepėjo O nurimti? Negalėjo Nors nenori jos klausyti Zuzei reikia pasakyti
Kad sutiko musių Zuzių Kad nemėgsta senių musių Kad balselis jos šilkinis O charakteris - auksinis
Lobis Zuzė - ne kas kitas Tiek pastačius, tiek paritus
Tik Zuzelė nežinojo Ką jai pasakys rytoj jau Taip išgirtas musius Zuzius...
Zuzius beldžias į duris Zuzė jam atidarys... Zuzius rausta, žvilgsnį suka... Siūlo Zuzei sukt lizduką
Zuzė apie tai svajojo Dieną naktį nemiegojo Nuotakos suknia ir ta Jau seniausiai paruošta
Zuzius sąlygą tik kelia- "Nekalbėk tiek daug, Zuzele". Na, o Zuzė Zuzių myli Tad iki šiandien ir tyli.
Kartais girdime zyzimą Kai muselė skųstis ima
Dėkoju, Karbyne, nuo savo mergučės. Prašė atspausdinti, kad ir pati galėtų, kai norės, paskaityti.  PASAKĖLĖ.
Kutuliukas
2005 04 14, 22:36
Na lenkiuosi tavo mergučei iki žemės už pripažinimą
Šaunumėlis  Labai skambi eiliuota pasakaitė ir nuotaika tokia pakili, super. Priminė man vaikystę... Kai aš buvau jau nebe mažutė, bet dar ir ne paauglė, man labiausiai patikdavo būtent tokios eiliuotos pasakaitės. Mėgdavau paimti gerai žinomą liaudies pasaką ir ją sueiliuoti  prirašydavau pilnus sąsiuvinius, labai smagus užsiėmimas būdavo
SuperBaba
2005 04 15, 23:59
Kokia faina pasaka, Karbyne tu saunuole ir as atsispausdinsiu
Kutuliukas
2005 04 16, 00:23
Ojej... jaučiuosi laiminga
 pasakele
Kutuliukas
2005 04 16, 17:17
 Poetu tapti labai geras laikas, kai esi užsikrovęs neatidėliotinais darbais... Kažko kaip tik tokiomis akimirkomis didžiausias įkvėpimas aplanko  Tada aišku meti visus kitus darbus į šalį ir pasiduodį širdį aplankiusiai įkvėpimo bangai O rimtai..smagu kad jums "tinka"
na pasakėlė išsaugosiu savo dukrelei, manau jai tikrai patiks
Mažulėlė
2005 04 16, 20:38
Karbyne, galės tavo atžalos Kalėdų Seneliui pasakaitę šitą pasekt
Kutuliukas
2005 04 16, 22:35
VilmaM, aačiū Mazhulele, Kalėdų Seneliui galės sekt kaip musė į Šiaurę keliavo
žiogas27
2005 04 17, 10:49
Labai grazu Pavydziu  kas turi tokiu sugebejimu. Butinai paskaitysiu ir savo mazajai, kai jau daugiau kai ka supras.
Karbyne, kai susitikimui su skaitytojais reikės pristatyti kūrinius ar jų ištraukas, mergučė jau pasirengusi. Tekstas jau kaip ir išmoktas, dar diena kita - ir išraišką atidirbs. Beje, pamačiusi pavasarį atgyjančias ir iš pašalių lendančias muses, dažnai klausia: "Ar šita Zuzė?"
Kutuliukas
2005 04 17, 11:27
Nieko nebus...ainu ir aš savo vaikam spausdint
tikryte
2005 04 17, 15:11
kaip aš pavydžių tiem žmonėm, kurie moka sukūrti tokius eilėraštukus  tikrai, Karbyne, tu šaunuole
Kutuliukas
2005 04 17, 15:55
Džiugu, kad patinka. Jei rimtai - tokiais "pokštais" jau mažiausiai 100 metų neužsiminėjau - o jūs čia įkvėpimą žadinat
Medeina
2005 04 18, 15:24
QUOTE(Laisvė @ 2005 04 17, 09:20) Beje, pamačiusi pavasarį atgyjančias ir iš pašalių lendančias muses, dažnai klausia: "Ar šita Zuzė?" Nu , Karbyne, liuks  -eilėraštukas daro įtaką gamtos pažinimui  Man taip patiko Laisvės dukrytės pastebėjimas
Kutuliukas
2005 04 18, 17:54
QUOTE(Medeina @ 2005 04 18, 16:24) Man taip patiko Laisvės dukrytės pastebėjimas  Aha..šitokios pasekmės nebuvau numačiusi
Karbyne pasakele  ,o kaip su pratesimu?Visai butu idomu,kaip tos muses toliau gyvena
Kutuliukas
2005 04 18, 18:12
QUOTE(SANTA @ 2005 04 18, 19:04) Karbyne pasakele  ,o kaip su pratesimu?Visai butu idomu,kaip tos muses toliau gyvena  Nia...daugiau kai pratęsiu, pinigus imsiu  Nors kita vertus - jei taip materialistiškai galvosiu - nieko nebesukursiu  . Bet minčių rimtai kyla, tik va įkvėpimo sulaukt reikia
baltavarna
2005 04 18, 20:20
 Labai gražu,Karbyne... Aš irgi "kaifuoju"nuo tokių gražių lengvai rimuojamų eilučių...Super...Gali drąsiai siūlyti Zuzę su Zuzium logopedėms,neabejoju,Z garso tarimui visi darželinukai mielai zys,zuziuos,zyziuos (ar kaip čia lietuviškai pasakyti?) BRAVO... P.S.Tai prašom nesididžiuoti,ir toliau eiles rimuoti.Sėkmės.
Nu, Zuzė ištekėjo už Zuziaus? Ištekėjo. Turėjo ir vaikučių sulaukti... Geras būtų tęsinėlis apie Zuziukus... Juk visi vaikai gimsta iš meilės. Ir musių
Kutuliukas
2005 04 18, 21:02
Nu ot kokios...čia gi DEMO versija  A jūs įsivaizduojat kas bus jei viską skelbt pradėsiu?  Jūs tai geros, bet ateis koks negeras dėdė, pavogs ir puikuosis knygynuose knygelė, pvz. Just. Marcinkevičius Paasaka apie Zuzę. O aš ką - aš tai ant leedo liksiu. Bus tų vaikų - ale gi pirma duokit Zuzei laiko bent pastoti...
QUOTE(Karbyne @ 2005 04 18, 21:02) Bus tų vaikų - ale gi pirma duokit Zuzei laiko bent pastoti...  Ale kiek čia toms musėms tereikia... Na, nebent Zuzei!
Kutuliukas
2005 04 19, 19:47
QUOTE(Laisvė @ 2005 04 18, 22:28) Ale kiek čia toms musėms tereikia... Na, nebent Zuzei! O tu ką - musės irgi mandrėja. Manai jom nei medaus mėnesio, nei ko nebereikia ...
Kutuliukas
2005 04 20, 10:45
QUOTE(SANTA @ 2005 04 18, 19:04) Visai butu idomu,kaip tos muses toliau gyvena  Niekur nesutiksit Šaunesnės už Zuzę... Aidi visas miestas Visos girios ūžia
Zuzė moka kepti Zuzė moka siūti Na, ar patikėsit? Turi ji vaikutį
Nors, be viso kito Zuzei vienas vargas ... Juk išrinkti vardą - jau nelengvas darbas
Zuzius akį merkia Sako : "gal Zuziukas? arba gal Zuzelis, arba Zuzyliukas?"
O kaimynės sako, Kad gražu Zuzytis, Kad gražu Zuzutis Arba Zuzelytis
Net galvelėj spengia Jau nuo visko Zuzei O gal jūs patarsit? Būūkite geručiai
Atsiliepiame į Jūsų, mieloji Zuzių šeimyna, prašymą. Kadangi dabar madingi vardai tarptautinėmis galūnėmis (maža kur Zuzių šeimos atžalai gali tekti gyventi - juk ji pajėgi ir už tvoros nuskristi), tai mes, aš ir mergučė, siūlome gražų ir šiandien madingą vardą ZUZIA (mat lytis jo tekstuke nenurodyta), o galūnė -a nelietuviškos kilmės žodžiuse gali rodyti ir vyr., ir mot. giminę. Laukiame tęsinio.
Kutuliukas
2005 04 20, 14:58
QUOTE(Laisvė @ 2005 04 20, 15:18) Žmonės būkit gailestingi ....  Tvirta aš ...nebepasiduosiu P.S. vardą turėsiu omeny, bet ten bernas - čia bus tam atvejui jei kada Zuzė "nupirks" sesę.
QUOTE(Karbynė @ 2005 04 20, 15:58) Žmonės būkit gailestingi ....  Tvirta aš ...nebepasiduosiu P.S. vardą turėsiu omeny, bet ten bernas - čia bus tam atvejui jei kada Zuzė "nupirks" sesę.  zuzes dukrai tai vardas tiktu musia-dusia
Kutuliukas
2005 04 20, 20:29
Kaip suprantu Zuzei teks būti daugiavaike
baltavarna
2005 04 21, 09:42
O MIELOJI,O KARBYNE  , Iš kur semiesi įkvėpimo?Gal gimė nauja vaikų literatūros žvaigždė?Na,labai labai mums ta Zuzė patinka. Ir Zuzius.Ir Zuziukas.Nerealiai Suprantu,kad prašyti DAR per daug įžulu,bet jei užeitų įkvėpimas---mes nieko prieš... Su didziausia pagarba ir meile baltosvarnos pulkas
Aušrelė
2005 04 21, 10:48
Na Karbyne sumąstei, Apie musę parašei . Tai visiems galvosūkis, Koks gi vardas Zuzei tiks. Gal Zuze, Zuzys, Zuzukas, Toks mažiukas kaip pirščiukas. O gal Zuzė turi du? Tai tikrai labai sunku. Na galvoju aš tikrai, Jaigu Zuzei gims dvyniai. Tai galėtum pavadinti, Zuzyliukas su Zyziu. Gal Zuzaitis su Zaizu ? Nežinau jau mums pritrūko, Ir minčių ir gero ūpo. Tai, vadins jug juos mama, O ji musė nekvaila... Baiktas kriukis ir gana. Vau galva visa zaizuoja, Zuiza, Zeiza, Zuzis, Zuza, Zaza , Zyza , Zezis , Zūza, Zėzas , Zamzas, Zamzale , Zaiza ,Zėzis ir Zeiza. Na matyt gal kokį šimtą , Prirašiau čia zaizalų. Pamėginkite išrinkti, Kol išties nepervėlu. Na štai ir aš trigrašį kišau cha cha cha ...........  [FONT=Optima]
Kutuliukas
2005 04 21, 14:43
Kaip palengvėjo  atsirado, kas ištroškusių skaitytojų poreikius patenkins  O aš galiu ramia širdim pasitraukti į užtarnautas atostogas
Aušrelė
2005 04 21, 15:18
QUOTE(Karbynė @ 2005 04 21, 14:43) Kaip palengvėjo  atsirado, kas ištroškusių skaitytojų poreikius patenkins  O aš galiu ramia širdim pasitraukti į užtarnautas atostogas  Karbyne net nebandyk , aš tik pabandžiau daugiau taip nedarysiu
Karbyne, nu tikrai laaaabai gražu
Kutuliukas
2005 04 21, 18:33
QUOTE(Aušrelė @ 2005 04 21, 16:18) Karbyne net nebandyk , aš tik pabandžiau daugiau taip nedarysiu  O ko gi ne?  Aš tai pasukiot irgi moku
 va taip ir gimsta talentai  .Karbyne labai grazuuu  .Daaaaaaaaaar nooorim pratesimo  ,prašyciau nenuvilt gerbeju
Aušrelė
2005 04 21, 18:57
QUOTE(Karbynė @ 2005 04 21, 18:33) O ko gi ne?  Aš tai pasukiot irgi moku  Oi Karbyne nekvailiok, Apie Zuzę pagalvok. Be tavęs jinai liūdės, Man šis menas nepadės. Aš ka moku tą darau . Tad aš siūsiu pataliukus , Tu gi kurk eilėraštukus. Sėkmės kūryboja  , tikrai pats šauniausias eilėraštukas  , O ir aš kai ką prisiminiau buvo labai šaunu
Kutuliukas
2005 04 21, 19:04
Super  Labai faina skaityti apie Zuzę
Diegavirtė
2005 04 23, 21:23
 Liuks istorija apie Zuzių šeimyną.
Kutuliukas
2005 04 23, 21:57
Ačiū O visus Zuzių gerbėjus vaišinu arbata
Žiūriu, Karbyne, ne tik pagyrimų sulaukei, bet ir kai kurioms mamytėms Mūza ir Įkvėpėja patapai
rapoliute
2005 04 24, 22:10
Nieko linksmesnio po Grybu karo ir Zuikiu mokyklos nesu skaiciusi !!!valio Zuzei !!!
Kutuliukas
2005 04 26, 00:23
QUOTE(rapoliute @ 2005 04 24, 23:10) Nieko linksmesnio po Grybu karo ir Zuikiu mokyklos nesu skaiciusi !!!valio Zuzei !!!  Tik jie truputį ilgesni turbūt
Na, gi  Mėgstam ir mes tokias eiliuotas pasakėles
Kutuliukas
2005 04 29, 00:29
 Ačiū visiems ir ypač mažiesiems Zuzės gerbėjams
|
|