Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Musu kutveliukas
Supermamų klubas > Bendras > Konkursai > Iš nėštukės dienoraščio
Nerenata
Mielas musu Kutveliuk, kaip siandien atsimenu ta diena, kai suzinojau, kad esi mano pilvuke nestuke.gif Nuojauta jau anksciau kuzkejo, kad kazkas yra neiprasto. Ir stai viena sauleta ryta pamatau dvi juosteles. Tada skambinu vyrui, o jis sako, jau nujauciau. Tada skambutis mamai su klausimu ka daryt? Sako, dziaukis. Bet tai nenuramino busimos mamytes, tada i Medicinos diagnostikos centra kraujo tyrimui. Vakare su vyru vaziavom pasiimti atsakymu ir jau Tu, mielas Kutveliuk, mano pilvuke buvai 3-4 savaites. Tai dovana musu pirmuju vestuviu metiniu proga. Oi oi kaip sunku apsakyti kiek jausmu tada aplanke mane. Pirmieji menesiai buvo baisiai sunkus, is lovos negalejau pakilti. Bet po truputi viskas taisesi, grizome i darba. Dabar eina paskutines dieneles ir jos tokios jausmingos. Galiu is laimes apsiverkti vien nuo minties, kad greit galesiu Tave priglausti prie krutines, kad galesiu paziureti i Tavo nuostabias akis, kad galesiu i savo rankas paimti Tavo pedutes, kurias jauciau spardantis. Kad pamatysiu zmogeliuka, kuri 9 menesius po sirdute nesiojau. Taves labai laukia ir busimas tetukas, kai Tu paimsi jo pirstuka ir nepaleisi, kai geles Tave pasiguldyti i lovyte per viduriuka. Kasdien atsikeliu su mintim, gal tai ta diena... Laukiam taves wub.gif

su meile busimi teveliai
ingere
Kaip jausminga wub.gif Linkiu lengvo gimdymo ir kuo greičiau kūtveliuką glausti prie savęs...Stiprybės būsimiems tėveliams, aukit sveikučiai 4u.gif
Nerenata
aciu. kazkaip norejosi parasyti, kad ant sirdies guli wub.gif
*sony*
turbūt mamytė jau supa savo Kutveliuką wub.gif
Emerencija
Kaip grazu wub.gif
Sela:)
Labai grazu biggrin.gif
kisiune
grazu wub.gif
nikakatė
QUOTE(Nerenata @ 2008 03 14, 13:15)
aciu. kazkaip norejosi parasyti, kad ant sirdies guli  wub.gif
*

Labai sveikinu, bet kodėl "Kutveliukas" g.gif jug tai "Angelėlis" aš jo irgi labai laukiu, kada ateis į šį pasaulį, tiek ir beliko 3mėnesiukai soske.gif
Nerenata
QUOTE(nikakatė @ 2008 04 09, 13:02)
Labai sveikinu, bet kodėl "Kutveliukas" g.gif jug tai "Angelėlis" aš jo irgi labai laukiu, kada ateis į šį pasaulį, tiek ir beliko 3mėnesiukai  soske.gif
*

aciu, uz sveikinimus 4u.gif Taip tikras angeliukas, vyras kazkaip norejo kitaip isskirtinai pavadinti musu vaikuti.

Rasicka*
4u.gif Nerenata - sėkmės auginant savajį mažuliuką wub.gif
zana33
Grazu! wub.gif wub.gif
Dominykos
fainas vardukas biggrin.gif
aniuta82
4u.gif grazu 4u.gif
Angeliuxxx
Kaip miela 4u.gif
Lotyna
wub.gif
Ainoa
Grazu wub.gif
babania
fainai thumbup.gif
pecilija
wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
...sara...
wub.gif
Iloveyou
wub.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.