Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kokie atsiliepimai apie gydytoja Nida Kriukiene
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai > Kaunas
briede
Sveikos mamos smile.gif
Noreciau isgirsti atsiliepimus apie vaiku gydytoja Nida Kriekiene (Kauno centro poliklinika). Parasykite ir gerus ir blogus atsiliepimus- labai padetumete. Ačiū 4u.gif
zirzi
Sveika, as irgi labai noreciau suzinoti kitu mamu atsiliepimus apie sia gydytoja. As neseniai pas ja prirasiau savo vaika. kolkas nusiskundimu neturiu.
protinga_blondine
Sveiki, mano dukra jau 2 metai kaip lankosi pas sia gydytoja nuo pat gimimo. Tfu tfu tfu, kol kas rimtu bedu su sveikata neturejome, taigi bendra prieziura esu patenkinta. Visada atsako i mano klausimus, visada pakelia rageli nedarbo metu ir nuodugniai pakonsultuoja, paraso reikiamus siuntimus ir pan. Pastebejau, kad si gydytoja turi nemazai praktikos ir yra izvalgi. Taigi kol kas keisti gydytojos nezadu ax.gif

p.s. man tik labai nemaloni aplinka sioje poliklinikoje - viskas senoviska, sienos baisios, zodziu ryskiai matosi, kad istaiga valdiska ir kad valstybes biudzetas skyletas doh.gif
giedred
Laba,
Labai sauni gydytoja.
Prisidedu prie visko ka rase atsiliepime mamyte!
Witty
Man šią gydytoja rekomendavo kita gydytoja. Tai savo mažiukę registruosiu pas ją mirksiukas.gif
milima
Esame patenkinti sia gydytoja. Jau kaip minejo - ir siuntimus raso, ir telefonu visada issamiai pakonsultuoja, net sekmadieni teko skambinti ir nebuvo jokio nepasitenkinimo, kad trukdom. Beje, atsakingai ziuri i gydyma, geriau tyrimu daugiau atliks, nei kis vaistu kruvas be tikslo. Ir siaip labai malonus zmogus, ir prie vaikucio maloniai prieiti moka ir su nuotaika tevus pasitinka thumbup.gif
Lara22
musu gydytoja pavadavo kriukiene-man ji labai patiko
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.