Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klinika Garliavoje "Sava klinika"
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų sveikata > Gydymo įstaigos ir gydytojai > Kaunas
jurcik
Sveiki,

Norejau suzinoti, ar kam teko lankytis pas gydytoja Jūratę Rušinienę, kokie atsiliepimai, ar iskilus nenumatytam atvejui (vaikui stipriai sukarsciavus) gydytoja atvaziuoja i namus, ar galima is gydytojos gauti mob.tel.Nr.
Tiesiog persikraustem i Garliava ir planuojam prisirasyti pas sia gydytoja. Registraturoje ja mums rekomendavo. Labai lauksiu visu atsiliepimu, komentaru, patarimu.

Gal rekomenduotumete kita gydytoja.

Is anksto dekoju.
gutukas
aš pati esu prisirašiusi pas šią gydytoją... neseniai prisirašiau šioje klinikoje,tai tik kelis kartus teko pas ją apsilankyti ir tai tik dėl siuntimo, tai nelabai ką galiu pasakyti...bet šiaip labai maloni, švelni... registratūroje ir man sakė pas ją rašytis, kadangi pati nežinojau pas ką smile.gif
bet aš mažių palikau prirašiusi Kalniečių poliklinikoje, tai dėl atvykimo į namus susirgus nežinau...
_Ligitukas_
O mes lankomės pas Tvarijoniene, superinė mūsų gydytoja, mes ją visi labai labai mylim, ji atsidavusi, kompetetinga ir visada tave pasitinkanti su šypsena, vaikai pas ją neverke wub.gif Kad ir naktį gali jai skambinti į mobilų, atvažiuoja irgi kada tik reikia wub.gif Pati geriausia gyd. wub.gif
waidoshele
kiek supratau si klinika yra privati. gal kas galit pasakyti kokios ten kainos?
LaVil
Gal turit kokiu atsiliepimu apie pediatrus (vaiku gydytojus) sioje klinikoje?
-Mylia-
Aš galiu papasakoti apie J.Rūšinienę.Ji iki nėštumo dirbo Vilijampolės sveikatos centre, tai buvom jos lankytojai su ka tik gimusiu vaiku.Galiu pasakyti tik labai labai gerus žodžius.Superinė gydytoja, visada domisi vaiku, visada pataria, paklausia, kas neaišku, pasidomi namų situacija, daug klausinėja apie vaiką.Gaila,kad ji išėjo į Garliavą.Ten mums per toli važinėt.
jurcik
Mes is pradziu buvome uzsirase pas gyd.Rusiniene. Nelabai ji man patiko, su vyresniuoju (4 metu berniukas) jai nepavyko susidraugauti verysad.gif . Kazkaip tikejausi malonesnio jos bendravimo su vaiku... unsure.gif
Persiraseme pas gydytoja L. Seniuniene. Man ji atrodo labai kompetetinga savo srities zinove, labai maloniai bendrauja su abiem vaikuciais, apziuros metu nera skubos, visada idemiai apziuri, pataria, pakonsultuoja telefonu. Mes esame patenkinti jos prieziura ir demesingumu. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ulė
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 16:36)
O mes lankomės pas Tvarijoniene, superinė mūsų gydytoja, mes ją visi labai labai mylim, ji atsidavusi, kompetetinga ir visada tave pasitinkanti su šypsena, vaikai pas ją neverke  wub.gif Kad ir naktį gali jai skambinti į mobilų, atvažiuoja irgi kada tik reikia  wub.gif Pati geriausia gyd.  wub.gif
*

ir visada gydo tik antibijotikais doh.gif man ji labiau bobuciu gydytoja 4u.gif
L.Seniuniene patinka labai wub.gif
alvyrute
O mes lankomes kitoje klinikoje, pas gydytoja Adele Maleckiene bigsmile.gif , apie sita gydytoja galiu tik gera ir dar karta gera zodi tarti wub.gif thumbup.gif , visada ir viska isaiskina, kai tik reikia visada i namucius atvaziuoja, niekada nenumoja ranka i bet koki, net ir mazyti, vaiku negalavima ax.gif , nenoreciau sitos gydytojos keisti nei i jokia kita schmoll.gif rolleyes.gif
Niviuke
Tvarijoniene - puiki gydytoja, as pas ja lankausi thumbup.gif
Jolita_G
QUOTE(Ulė @ 2009 01 21, 18:08)
ir visada gydo tik antibijotikais doh.gif man ji labiau bobuciu gydytoja 4u.gif
L.Seniuniene patinka labai wub.gif
*

Galeciau papriestarauti - Tvarijoniene - gydytoja thumbup.gif , kaip tik ji neskuba skirti antibiotiku, jei nera reikalo, visa seima pasitinka su sypsena, vaikai pas ja eina su dziaugsmu, vadina ja "musu daktare" thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O pas Seniuniene teko kelis kartus lankytis, kai Tvarijoniene nedirbo - tai butent ji skyre mano mazajam antibiotikus, kuriu, kaip paskui issiaiskinau visai jam nereikejo.
Papildyta:
Ir dar... Jei Tvarijoniene bloga gydytoja, tai kodel pas ja laukiamajame visada tiek daug zmoniu, a??? g.gif g.gif g.gif tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(waidoshele @ 2008 11 09, 10:48)
kiek supratau si klinika yra privati. gal kas galit pasakyti kokios ten kainos?
*

Nera ten jokiu kainu - prisirasai ir gydaisi mirksiukas.gif
Aisku kitas reikalas, jei nori i kiseniuka gydytojam moketi mirksiukas.gif
excoliuke
QUOTE(jurcik @ 2008 12 04, 14:52)

Persiraseme pas gydytoja L. Seniuniene. Man ji atrodo labai kompetetinga savo srities zinove, labai maloniai bendrauja su abiem vaikuciais, apziuros metu nera skubos, visada idemiai apziuri, pataria, pakonsultuoja telefonu. Mes esame patenkinti jos prieziura ir demesingumu.  4u.gif  4u.gif  4u.gif
*

Apie sia gydytoja tik patys geriausi ir silciausi zodziai!
waidoshele
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 17:36)
O mes lankomės pas Tvarijoniene, superinė mūsų gydytoja, mes ją visi labai labai mylim, ji atsidavusi, kompetetinga ir visada tave pasitinkanti su šypsena, vaikai pas ją neverke  wub.gif Kad ir naktį gali jai skambinti į mobilų, atvažiuoja irgi kada tik reikia  wub.gif Pati geriausia gyd.  wub.gif
*

o as Tvarijoniene nusivyliau. pries tai neturejau pires ja nieko blogo, tik mano mama skusdavosi kad su ja nesusikalba... kai as pati pas ja lankiaus viskas budavo normaliai,o va dukryte nuo pat pirmo apsilankymo pas ja visada reke. tad kai atvesdavau ja, ji niekada jos neapziurejo (nes dukryte nesileido), tik skubiai pasakydavo ka daryt, israsydavo vaisku ar siuntima. o si kart as jai paskambinau ir pasakiau kad dukrytei temperatura ir viduriuoja, o ji net visko neisklausius pasake kad vaziuot i infekcine ir padejo rageli. galvojau kad gal uzsiemus labai, bet dar tris kartus skambinau ir is vis nekele... tai nesupratau jos sios reakcijos. toks vaizdas kad tik atsikratyt norejo, tipo tik neikit pas mane...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.