Sveiki,
Norejau suzinoti, ar kam teko lankytis pas gydytoja Jūratę Rušinienę, kokie atsiliepimai, ar iskilus nenumatytam atvejui (vaikui stipriai sukarsciavus) gydytoja atvaziuoja i namus, ar galima is gydytojos gauti mob.tel.Nr. Tiesiog persikraustem i Garliava ir planuojam prisirasyti pas sia gydytoja. Registraturoje ja mums rekomendavo. Labai lauksiu visu atsiliepimu, komentaru, patarimu.
Gal rekomenduotumete kita gydytoja.
Is anksto dekoju.
gutukas
2008 03 29, 19:21
aš pati esu prisirašiusi pas šią gydytoją... neseniai prisirašiau šioje klinikoje,tai tik kelis kartus teko pas ją apsilankyti ir tai tik dėl siuntimo, tai nelabai ką galiu pasakyti...bet šiaip labai maloni, švelni... registratūroje ir man sakė pas ją rašytis, kadangi pati nežinojau pas ką bet aš mažių palikau prirašiusi Kalniečių poliklinikoje, tai dėl atvykimo į namus susirgus nežinau...
_Ligitukas_
2008 09 24, 15:36
O mes lankomės pas Tvarijoniene, superinė mūsų gydytoja, mes ją visi labai labai mylim, ji atsidavusi, kompetetinga ir visada tave pasitinkanti su šypsena, vaikai pas ją neverke  Kad ir naktį gali jai skambinti į mobilų, atvažiuoja irgi kada tik reikia  Pati geriausia gyd.
waidoshele
2008 11 09, 10:48
kiek supratau si klinika yra privati. gal kas galit pasakyti kokios ten kainos?
Gal turit kokiu atsiliepimu apie pediatrus (vaiku gydytojus) sioje klinikoje?
-Mylia-
2008 12 03, 15:30
Aš galiu papasakoti apie J.Rūšinienę.Ji iki nėštumo dirbo Vilijampolės sveikatos centre, tai buvom jos lankytojai su ka tik gimusiu vaiku.Galiu pasakyti tik labai labai gerus žodžius.Superinė gydytoja, visada domisi vaiku, visada pataria, paklausia, kas neaišku, pasidomi namų situacija, daug klausinėja apie vaiką.Gaila,kad ji išėjo į Garliavą.Ten mums per toli važinėt.
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 16:36) O mes lankomės pas Tvarijoniene, superinė mūsų gydytoja, mes ją visi labai labai mylim, ji atsidavusi, kompetetinga ir visada tave pasitinkanti su šypsena, vaikai pas ją neverke  Kad ir naktį gali jai skambinti į mobilų, atvažiuoja irgi kada tik reikia  Pati geriausia gyd.  ir visada gydo tik antibijotikais  man ji labiau bobuciu gydytoja L.Seniuniene patinka labai
alvyrute
2009 06 06, 19:31
O mes lankomes kitoje klinikoje, pas gydytoja Adele Maleckiene  , apie sita gydytoja galiu tik gera ir dar karta gera zodi tarti  , visada ir viska isaiskina, kai tik reikia visada i namucius atvaziuoja, niekada nenumoja ranka i bet koki, net ir mazyti, vaiku negalavima  , nenoreciau sitos gydytojos keisti nei i jokia kita
Niviuke
2009 06 11, 20:42
Tvarijoniene - puiki gydytoja, as pas ja lankausi
Jolita_G
2009 06 16, 13:41
QUOTE(Ulė @ 2009 01 21, 18:08) ir visada gydo tik antibijotikais  man ji labiau bobuciu gydytoja L.Seniuniene patinka labai  Galeciau papriestarauti - Tvarijoniene - gydytoja  , kaip tik ji neskuba skirti antibiotiku, jei nera reikalo, visa seima pasitinka su sypsena, vaikai pas ja eina su dziaugsmu, vadina ja "musu daktare" O pas Seniuniene teko kelis kartus lankytis, kai Tvarijoniene nedirbo - tai butent ji skyre mano mazajam antibiotikus, kuriu, kaip paskui issiaiskinau visai jam nereikejo. Papildyta:Ir dar... Jei Tvarijoniene bloga gydytoja, tai kodel pas ja laukiamajame visada tiek daug zmoniu, a??? Papildyta:QUOTE(waidoshele @ 2008 11 09, 10:48) kiek supratau si klinika yra privati. gal kas galit pasakyti kokios ten kainos? Nera ten jokiu kainu - prisirasai ir gydaisi Aisku kitas reikalas, jei nori i kiseniuka gydytojam moketi
excoliuke
2010 09 20, 14:51
QUOTE(jurcik @ 2008 12 04, 14:52) Apie sia gydytoja tik patys geriausi ir silciausi zodziai!
waidoshele
2010 11 18, 15:40
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 17:36) O mes lankomės pas Tvarijoniene, superinė mūsų gydytoja, mes ją visi labai labai mylim, ji atsidavusi, kompetetinga ir visada tave pasitinkanti su šypsena, vaikai pas ją neverke  Kad ir naktį gali jai skambinti į mobilų, atvažiuoja irgi kada tik reikia  Pati geriausia gyd.  o as Tvarijoniene nusivyliau. pries tai neturejau pires ja nieko blogo, tik mano mama skusdavosi kad su ja nesusikalba... kai as pati pas ja lankiaus viskas budavo normaliai,o va dukryte nuo pat pirmo apsilankymo pas ja visada reke. tad kai atvesdavau ja, ji niekada jos neapziurejo (nes dukryte nesileido), tik skubiai pasakydavo ka daryt, israsydavo vaisku ar siuntima. o si kart as jai paskambinau ir pasakiau kad dukrytei temperatura ir viduriuoja, o ji net visko neisklausius pasake kad vaziuot i infekcine ir padejo rageli. galvojau kad gal uzsiemus labai, bet dar tris kartus skambinau ir is vis nekele... tai nesupratau jos sios reakcijos. toks vaizdas kad tik atsikratyt norejo, tipo tik neikit pas mane...
|
|