Laba diena, norejau paklausti del turto isigyto santuokoje. Situacija yra tokia, kad pries kelis metus t.y. 3 metus nusipirkom sklypa, tik pas notara ejo vienas vyras (man ne sove i galva eiti) sudare pirkimo-pardavimo sutarti jo vardu, taip registru centre tas sklypas yra vyro vardu. Pries metus laiko tame sklype uzregitravom nama ir visur eina vyro vardas pavarde kaip savininko. Man idomu kaip butu skyrybu atveju,nes kaip ir tas skypas ir namas yra uzgyventas santuokoje, bet visur eina tik jo vieno pavarde...Neseniai nusipirkom buta, emem paskolos dali, tai pats notaras liepe ateiti kartu, nes tai bendras seimos turtas ir registru centre jau parasyta , kad savininkai esam mes abu su vyru, ir man cia abejoniu nekyla, kad butas butu per puse, jei ne duok Dieve butu skyrybos. O kaip butu su sklypu ir namu??? Tiesa, jis pirkdamas nenurode, kad tai asmenines nuosavybes turtas, tiesiog jis nieko niekam neaiskino, nusipirko sklypa ir viskas (jo niekas neklause jis vedes ar ne, yra sutuoktinis ar ne), taip pat ir registruojant statini tame skype, jo vieno vardu viskas ivyko.Sakykit kap butu skyrybu atveju??? Ar tai musu bendras turtas ar ne (sklypas su namu)???Gal galima dabar kazka pakeisti, kad nebutu problemu, jei jau taip atsitiktu ir tektu eiti skirtingais keliais...