Toliau džiuginam vieni kitus
Dar parsisiunčiau Kuzios serijų, tik irgi ru
QUOTE(Deja @ 2008 03 13, 14:13) sveikutes.Gal kas galit ,,Geltonu plytu kelia" ideti, nes anksciau rasta nuoroda Senojoj animacijoj man neatsidaro. Aciu O ,,Skrydis per Lietuva" tai cia ne tas pats A.Matelio filmas ,,Pries parskrendant i zeme"? A. Matelio filmas pasirodo visai kas kitą, pažiūrėjau, tikrai ne tas pats kas skrydis per Lietuvą O Geltonų plytų kelią galiu įkelti, jei bynė nepradėjo jo kelti
Daug daug senosios (ir truputį ne senosios) animacijos įgarsinta lietuviškai
Senoji animacija (lietuviškai)
Žinot, man toks klausimas iškilo, truputį ne į temą, bet naujos atidarinėti dėl to neverta. Ar noriai berniukai žiūri pasakas apie princeses? Apie tai pagalvojau tada, kai knygyne radau tokią labai mergaitišką knygą su mergaitiškom pasakom. Surinktos 7 pasakos apie Snieguolę, Pelenę ir kitokias princeses. Visa knyga rožinės spalvos ir pripiešta vien tik princesių. Nu va, pagalvojau, būna žaislai mergaitiški ir berniukiški, drabužėliai, o kad pasakos mergaitiškos ir berniukiškos, tai dar nebuvo atėję į galvą.
Mamulės, jūs viską tempiatės, ar atsirinkinėjat? Pražiūrinėjau anksčiau nurodytą nuorodą ir neapsisprendžiu, ar mano pyplio kolekcijai reikia Barbės iš elfų šalies, ar ne. Vietos tai daug užima, gal net nepavyks iškart parsisiųst.
Sveikos mamytes, gal kuri turi ir galetu ideti tokius rusiskus filmukus apie tokius isdykusius bezdzioniukus (bezdziomeles pirmyn ir kt. nepamenu). Tokia nuoroda jau buvo ideta 2006 m., bet ten nieko
neklausiu ar kas nors turi (nes manau jau būtumėt pasidalinę, jei turėtumėt
QUOTE(tinosiukas @ 2008 03 14, 22:37) neklausiu ar kas nors turi (nes manau jau būtumėt pasidalinę, jei turėtumėt Man atrodo, kad vadinasi rusiškai svinopas (kiauliaganys), o gal čia ir ne tas filmas QUOTE(Donalita @ 2008 03 14, 16:54) Žinot, man toks klausimas iškilo, truputį ne į temą, bet naujos atidarinėti dėl to neverta. Ar noriai berniukai žiūri pasakas apie princeses? Mamulės, jūs viską tempiatės, ar atsirinkinėjat? Pražiūrinėjau anksčiau nurodytą nuorodą ir neapsisprendžiu, ar mano pyplio kolekcijai reikia Barbės iš elfų šalies, ar ne. Vietos tai daug užima, gal net nepavyks iškart parsisiųst. Maniškis tai žiūri QUOTE(tinosiukas @ 2008 03 14, 21:37) neklausiu ar kas nors turi (nes manau jau būtumėt pasidalinę, jei turėtumėt Kaip multikas vadinas, nežinau. Bet ne perseniausiai per rusųTV mačiau filmą pasaką "Princesė ant žirnio". Tai ten tikrai kiauliaganys princesę bučiavo Dėl Bezdžionėlių, tai tikrai praeitoj temoj dar buvo galiojanti nuoroda. Ten buvo įdėti 4 filmukai. Iš viso, berods, yra 7 serijos. Šiaip tingiu anoj temoj knistis ir ieškot. Nu, jei nerasi, tada aš turiu visas serijas, galėsiu iš naujo įkelt
Dėl Bezdžionėlių, tai tikrai praeitoj temoj dar buvo galiojanti nuoroda. Ten buvo įdėti 4 filmukai. Iš viso, berods, yra 7 serijos. Šiaip tingiu anoj temoj knistis ir ieškot. Nu, jei nerasi, tada aš turiu visas serijas, galėsiu iš naujo įkelt
vėtrė Paskelbta Vakar, 23:20 Aciu Byne, jau sekmingai viska siunciuosi
Manau , kad yra dvi skirtingos pasakos ,, Princesė ant žirnio " (kur paprasta panele apsimetus princese net ant kelių čiužinių miegot negalėjo, nes žirnis spaudė šonus) ir ,,Princesė ir kiauliaganys" ( kur už kievieną negyvą dovaną princesė princui- kiauliaganiui mokėdavo bučiniais). Deja, nepamenu ar multikai buvo, bet meniniai filmai tikrai buvo.
QUOTE(kipse @ 2008 03 15, 21:43) Manau , kad yra dvi skirtingos pasakos ,, Princesė ant žirnio " (kur paprasta panele apsimetus princese net ant kelių čiužinių miegot negalėjo, nes žirnis spaudė šonus) ir ,,Princesė ir kiauliaganys" ( kur už kievieną negyvą dovaną princesė princui- kiauliaganiui mokėdavo bučiniais). Deja, nepamenu ar multikai buvo, bet meniniai filmai tikrai buvo. Tikrai buvo ir filmukai, aš atsimenu, ir labai gražūs QUOTE(vėtrė @ 2008 03 15, 19:36) Nu, bet tavo byne ir atmintis auksinė kad ne perseniausiai žiūrėjau QUOTE(kipse @ 2008 03 15, 20:43) Manau , kad yra dvi skirtingos pasakos ,, Princesė ant žirnio " (kur paprasta panele apsimetus princese net ant kelių čiužinių miegot negalėjo, nes žirnis spaudė šonus) ir ,,Princesė ir kiauliaganys" ( kur už kievieną negyvą dovaną princesė princui- kiauliaganiui mokėdavo bučiniais). Deja, nepamenu ar multikai buvo, bet meniniai filmai tikrai buvo. Žinau, kad yra ir multikas, bet toj pasakoj irgi už visokias grojančias dėžutes ir kt. princesė bučiavo kiauliaganį ( princas buvo apsimetęs kiauliaganiu ) Papildyta: QUOTE(voooveriukas @ 2008 03 15, 16:30) Dėl Bezdžionėlių, tai tikrai praeitoj temoj dar buvo galiojanti nuoroda. Ten buvo įdėti 4 filmukai. Iš viso, berods, yra 7 serijos. Šiaip tingiu anoj temoj knistis ir ieškot. Nu, jei nerasi, tada aš turiu visas serijas, galėsiu iš naujo įkelt vėtrė Paskelbta Vakar, 23:20 Aciu Byne, jau sekmingai viska siunciuosi Kiek radai? ne visi Bezdžioniukai yra įkelti. Kokių trūksta? Įdėsiu
Ar kas nors tempėsi Dobrynią Nikitičių ir Zmej Gotynyčių? 2shared yra šešios suarchyvuotos dalys. Kaip suprantu pagal numeraciją trūksta antros dalies. Gal gali kas nors ją įkelti, ar ten taip ir turi būti?
Dobrynya Nikitich i Zmey Gorynych
O man su filmuku RAUDONOJI GĖLELĖ vis nesiseka, tai nesiunčia, tai vienos kokios dalies trūksta, todėl neišarchyvuoja... kaži kiek ten dalių turi būt ir ar galima būtų iš 2shared parsitempt
Gal kas turite filmuką "Mama mamutukui"?
Taip pat prisiminiau kelis įdomius filmukus, tik nežinau jų pavadinimų. Viename žvėrys ėjo prašyti lietaus, nes sausra uždarė visus debesis. Kitame filmuke vilkas pavogė veršiuką, norėdamas jį suėsti, bet galiausiai jį užaugino, o veršiukas jį visą laiką vadino mama Dar viename filmuke linksmas viščiukas dainavo: Ko-ko-ko-ro-ko-ko-ko-ko. Kai jį suėdė lapė, irgi pradėjo dainuoti, po to ir vilkas, ir meška... Gal kas nors turite šiuos multfilmus? Būčiau laaabai dėkinga!
Sveikos
norejau pakalusti,kaip man parsisiusti filmukus? ziuriu ,ziuriu ir nesuprantu gal kur yra aprasyta,padekit QUOTE(Rama33 @ 2008 03 17, 10:54) Viename žvėrys ėjo prašyti lietaus, nes sausra uždarė visus debesis. Neseniai buvo nuoroda ,, Greitai lis" . Perversk temos kelis lapus. Supervyras buvo įdėjęs. QUOTE(Ritta @ 2008 03 17, 11:35) Sveikos norejau pakalusti,kaip man parsisiusti filmukus? ziuriu ,ziuriu ir nesuprantu gal kur yra aprasyta,padekit Paspaudus ant nuorodos atsidaro langas. Reikia palaukti kelias minutes, kol dešinėje pusėje apačioje atsiranda užrašas "Save file to your PC: click here" ir tada spausti ant "click here", nurodyti, kur nori išsaugoti failą savo kompiuteryje... ir laukti, kol failas parsisiųs QUOTE(edinka @ 2008 03 17, 02:20) O man su filmuku RAUDONOJI GĖLELĖ vis nesiseka, tai nesiunčia, tai vienos kokios dalies trūksta, todėl neišarchyvuoja... kaži kiek ten dalių turi būt ir ar galima būtų iš 2shared parsitempt prašom, 2Sharede jau seniai šis filmas įkeltas Raudoniji gėlelė
gal kas leopoldo seriju turit lt igarsintu
QUOTE(Semile @ 2008 03 18, 16:04) http://www.2shared.com/file/2701164/493b70...opoldas_LT.html
Sveiki, labai prasau mane paprotinti, va del ko : siunciausi filmuka is 2shared.com , atsiunte to filmuko 63 proc ir STOP ir daugiau nesiuncia, kas tai galetu buti.
Aciu uz bet kokia pagalba QUOTE(sarune_1 @ 2008 03 18, 18:13) Sveiki, labai prasau mane paprotinti, va del ko : siunciausi filmuka is 2shared.com , atsiunte to filmuko 63 proc ir STOP ir daugiau nesiuncia, kas tai galetu buti. Aciu uz bet kokia pagalba Būna, kad užstringa, bandyk iš naujo QUOTE(Rama33 @ 2008 03 17, 20:47) Paspaudus ant nuorodos atsidaro langas. Reikia palaukti kelias minutes, kol dešinėje pusėje apačioje atsiranda užrašas "Save file to your PC: click here" ir tada spausti ant "click here", nurodyti, kur nori išsaugoti failą savo kompiuteryje... ir laukti, kol failas parsisiųs aciu radau ir jau viena filmuka parsisiunciau
kaip vadinasi tas filmukas apie begemota, kuris bijojo skiepu? noreciau parsisiusti
Sveikos.
Vyras prisimine dainele is filmuko ir pati filmuka, bet neprisimenam pavadinimo - kzk susije su Naujaisiais metai, kur berniukas ir mergaite yra, berniukas buvo uzsiprases is Kaledu senio pliusinio meskiuko, o mergaite - kiskucio. Bet tie vezdami dovanas kaip tik tuos pamete. O meskuciui buvo is apacios dar prideta sokolado plytele, tai jis negalejo pabegti, juos persekiojo vilkas. dar bernkiukas turejo dainuoti, o mergaite jam akomponuoti, bet berniukas labai issigando, kai reikejo eiti i scena. Tiek prisimena QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 18, 21:52) berniukas buvo uzsiprases is Kaledu senio pliusinio meskiuko, o mergaite - kiskucio. Neseniai buvo ,,Kai įsižiebia eglutės". Perversk atgal ir rasi. QUOTE(Rama33 @ 2008 03 18, 22:47) tada sitas ? http://www.2shared.com/file/2291059/40b8c6...ojo_skiepu.html Papildyta: gal kas sita turit? nuoroda berods jau mirus http://www.2shared.com/file/1913004/822827...as_katinas.html
gal kas galite įdėti filmuką KAŠTONĖ.Apie šuniuką,kuris patekonį cirką.AČIŪ
QUOTE(semkaa @ 2008 03 19, 07:55) gal kas sita turit? nuoroda berods jau mirus http://www.2shared.com/file/1913004/822827...as_katinas.html Čia tas japonų ar kieno tai? Turiu QUOTE(emma @ 2008 03 19, 08:37) gal kas galite įdėti filmuką KAŠTONĖ.Apie šuniuką,kuris patekonį cirką.AČIŪ tikrai buvo įkeltas, ar nuoroda nebegalioja
Pirmą kartą kroviau . ANIMACINIS Barbosas svečiuose pas Bobiką (lt). avi
Kaip šuniukas mokėsi plaukti.avi (lt)
dar vienas apie šunis Leiskite pavedžioti jūsų šunį. avi (lt)
[quote=byne,2008 03 19, 09:57]
Čia tas japonų ar kieno tai? Turiu kitokia nuoroda nei sita. http://www.2shared.com/file/2930704/defad7...DVDRip_Lt_.html cia buvo skelbtos abi nuorodos i skirtingus Batuotus, tik nepamenu kuris kur sito dar netikrinau...
Man filmukas Mėlynas šuniukas.avi (lt) baisokas, bet kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama.
Gal kuri nors zinot, kaip lietuviskai vadinasi filmukas, kur meskiukas, eziukas ir kiskis skyne ramunes, paskui ant debeseliu skraide. Rusiskai jis vadinasi Triam! Zdrastvuite! O lietuviskai nezinau. Gal zinot kur ji rasti? Butu gerai lietuviu kalba.
Papildyta: Va sitas Triam! Zdrastvuite!
man pasirode, kad sito nebuvo
http://www.2shared.com/file/3011288/5a5abd...akneles_LT.html jei ir buvo tegu guli, valgyt nepraso
Perziurejau kelias temas, kur ismete per paieska, ir veikiancio ikelto "Kai isiziebia eglutes" neradau
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 19, 22:23) Perziurejau kelias temas, kur ismete per paieska, ir veikiancio ikelto "Kai isiziebia eglutes" neradau Matai, ieškoti reikia mokėti Kai užsidega eglutės LT Papildyta: Ir 7 temoj, net ir šios temos pačioj pradžioj yra nuorodos į 2Shared puslapio paiešką filmams, jei per sunku ieškoti, pakartosiu dar kartą Paieška Papildyta: QUOTE(semkaa @ 2008 03 19, 14:29) kitokia nuoroda nei sita. http://www.2shared.com/file/2930704/defad7...DVDRip_Lt_.html cia buvo skelbtos abi nuorodos i skirtingus Batuotus, tik nepamenu kuris kur sito dar netikrinau... Seemkyte, čia neseniai aš tą Batuotą Katiną įkėliau, nes senoji nuoroda jau nebeveikė. Čia japoniškas filmas, kur gražink kaukolę...
vėtrė, aciu
Papildyta: QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 20, 00:08) Pamatysi kaip bus paprasta ie6koti filmukų ir ne tik QUOTE(kipse @ 2008 03 19, 11:07) Pirmą kartą kroviau . ANIMACINIS Barbosas svečiuose pas Bobiką (lt). avi o čia tikri šunys vaidina |