Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Senoji animacija lietuviškai ir ne tik - 8 dalis
Supermamų klubas > Vaikų auklėjimas ir ugdymas > Ankstyvasis ugdymas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
byne
Septintoji dalis

Toliau džiuginam vieni kitus 4u.gif
byne
Dar parsisiunčiau Kuzios serijų, tik irgi ru ax.gif
vėtrė
QUOTE(Deja @ 2008 03 13, 14:13)
sveikutes.Gal kas galit ,,Geltonu plytu kelia" ideti, nes anksciau rasta nuoroda Senojoj animacijoj man neatsidaro. Aciu
O ,,Skrydis per Lietuva" tai cia ne tas pats A.Matelio filmas ,,Pries parskrendant i zeme"?
*

A. Matelio filmas pasirodo visai kas kitą, pažiūrėjau, tikrai ne tas pats kas skrydis per Lietuvą ax.gif
O Geltonų plytų kelią galiu įkelti, jei bynė nepradėjo jo kelti ax.gif
vėtrė
Geltonų plytų kelias LT smile.gif
Seplute
Daug daug senosios (ir truputį ne senosios) animacijos įgarsinta lietuviškai

Senoji animacija (lietuviškai)
byne
Он попался ru ax.gif
Donalita
Žinot, man toks klausimas iškilo, truputį ne į temą, bet naujos atidarinėti dėl to neverta. Ar noriai berniukai žiūri pasakas apie princeses? Apie tai pagalvojau tada, kai knygyne radau tokią labai mergaitišką knygą su mergaitiškom pasakom. Surinktos 7 pasakos apie Snieguolę, Pelenę ir kitokias princeses. Visa knyga rožinės spalvos ir pripiešta vien tik princesių. Nu va, pagalvojau, būna žaislai mergaitiški ir berniukiški, drabužėliai, o kad pasakos mergaitiškos ir berniukiškos, tai dar nebuvo atėję į galvą.
Mamulės, jūs viską tempiatės, ar atsirinkinėjat? Pražiūrinėjau anksčiau nurodytą nuorodą ir neapsisprendžiu, ar mano pyplio kolekcijai reikia Barbės iš elfų šalies, ar ne. Vietos tai daug užima, gal net nepavyks iškart parsisiųst.
voooveriukas
Sveikos mamytes, gal kuri turi ir galetu ideti tokius rusiskus filmukus apie tokius isdykusius bezdzioniukus (bezdziomeles pirmyn ir kt. nepamenu). Tokia nuoroda jau buvo ideta 2006 m., bet ten nieko g.gif
tinosiukas
neklausiu ar kas nors turi (nes manau jau būtumėt pasidalinę, jei turėtumėt smile.gif ), bet gal kas prisimenat kaip vadinosi filmukas, kur kiauliaganis princesę bučiavo? Ten sakydavo "šimtas princesės pabučiavimų" ar pan. blush2.gif Reiktų rusiško pavadinimo, kad iš arjlover.net galėčiau parsisiųsti, nes dabar nežinau ko ieškot ax.gif
vėtrė
QUOTE(tinosiukas @ 2008 03 14, 22:37)
neklausiu ar kas nors turi (nes manau jau būtumėt pasidalinę, jei turėtumėt  smile.gif ), bet gal kas prisimenat kaip vadinosi filmukas, kur kiauliaganis princesę bučiavo? Ten sakydavo "šimtas princesės pabučiavimų" ar pan.  blush2.gif Reiktų rusiško pavadinimo, kad iš arjlover.net galėčiau parsisiųsti, nes dabar nežinau ko ieškot  ax.gif
*

Man atrodo, kad vadinasi rusiškai „svinopas“ (kiauliaganys), o gal čia ir ne tas filmas g.gif
byne
QUOTE(Donalita @ 2008 03 14, 16:54)
Žinot, man toks klausimas iškilo, truputį ne į temą, bet naujos atidarinėti dėl to neverta. Ar noriai berniukai žiūri pasakas apie princeses?
Mamulės, jūs viską tempiatės, ar atsirinkinėjat? Pražiūrinėjau anksčiau nurodytą nuorodą ir neapsisprendžiu, ar mano pyplio kolekcijai reikia Barbės iš elfų šalies, ar ne. Vietos tai daug užima, gal net nepavyks iškart parsisiųst.

Maniškis tai žiūri ax.gif , jam patinka. O aš tempiuos tik senąją animaciją, tiek lietuviškai, tiek rusiškai cool.gif
QUOTE(tinosiukas @ 2008 03 14, 21:37)
neklausiu ar kas nors turi (nes manau jau būtumėt pasidalinę, jei turėtumėt  smile.gif ), bet gal kas prisimenat kaip vadinosi filmukas, kur kiauliaganis princesę bučiavo? Ten sakydavo "šimtas princesės pabučiavimų" ar pan.  blush2.gif Reiktų rusiško pavadinimo, kad iš arjlover.net galėčiau parsisiųsti, nes dabar nežinau ko ieškot  ax.gif

Kaip multikas vadinas, nežinau. Bet ne perseniausiai per rusųTV mačiau filmą pasaką "Princesė ant žirnio". Tai ten tikrai kiauliaganys princesę bučiavo ax.gif

Dėl Bezdžionėlių, tai tikrai praeitoj temoj dar buvo galiojanti nuoroda. Ten buvo įdėti 4 filmukai. Iš viso, berods, yra 7 serijos. Šiaip tingiu anoj temoj knistis ir ieškot. Nu, jei nerasi, tada aš turiu visas serijas, galėsiu iš naujo įkelt ax.gif
voooveriukas
Dėl Bezdžionėlių, tai tikrai praeitoj temoj dar buvo galiojanti nuoroda. Ten buvo įdėti 4 filmukai. Iš viso, berods, yra 7 serijos. Šiaip tingiu anoj temoj knistis ir ieškot. Nu, jei nerasi, tada aš turiu visas serijas, galėsiu iš naujo įkelt
vėtrė Paskelbta Vakar, 23:20

Aciu Byne, jau sekmingai viska siunciuosi smile.gif
vėtrė
QUOTE(byne @ 2008 03 15, 09:40)
Kaip multikas vadinas, nežinau. Bet ne perseniausiai per rusųTV mačiau filmą pasaką "Princesė ant žirnio". Tai ten tikrai kiauliaganys princesę bučiavo ax.gif
*

Nu, bet tavo byne ir atmintis auksinė thumbup.gif
kipse
Manau , kad yra dvi skirtingos pasakos ,, Princesė ant žirnio " (kur paprasta panele apsimetus princese net ant kelių čiužinių miegot negalėjo, nes žirnis spaudė šonus) ir ,,Princesė ir kiauliaganys" ( kur už kievieną negyvą dovaną princesė princui- kiauliaganiui mokėdavo bučiniais). Deja, nepamenu ar multikai buvo, bet meniniai filmai tikrai buvo.
tinosiukas
QUOTE(kipse @ 2008 03 15, 21:43)
Manau , kad yra dvi skirtingos pasakos ,, Princesė ant žirnio " (kur paprasta panele apsimetus princese net ant kelių čiužinių miegot negalėjo, nes žirnis spaudė šonus) ir ,,Princesė ir kiauliaganys" ( kur už kievieną negyvą dovaną princesė princui- kiauliaganiui mokėdavo bučiniais). Deja, nepamenu ar multikai buvo, bet meniniai filmai tikrai buvo.
*

Tikrai buvo ir filmukai, aš atsimenu, ir labai gražūs thumbup.gif Gaila kad jų lietuviškai niekas neturi...
byne
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 15, 19:36)
Nu, bet tavo byne ir atmintis auksinė  thumbup.gif

kad ne perseniausiai žiūrėjau blush2.gif
QUOTE(kipse @ 2008 03 15, 20:43)

Žinau, kad yra ir multikas, bet toj pasakoj irgi už visokias grojančias dėžutes ir kt. princesė bučiavo kiauliaganį ( princas buvo apsimetęs kiauliaganiu ) biggrin.gif O ten tikrai ne paprasta buvo panelė, o princesė, kur negalėjo miegot ant čiužinių, po kuriais buvo žirnis mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(voooveriukas @ 2008 03 15, 16:30)
Dėl Bezdžionėlių, tai tikrai praeitoj temoj dar buvo galiojanti nuoroda. Ten buvo įdėti 4 filmukai. Iš viso, berods, yra 7 serijos. Šiaip tingiu anoj temoj knistis ir ieškot. Nu, jei nerasi, tada aš turiu visas serijas, galėsiu iš naujo įkelt 
vėtrė Paskelbta Vakar, 23:20
Aciu Byne, jau sekmingai viska siunciuosi smile.gif

Kiek radai? ne visi Bezdžioniukai yra įkelti. Kokių trūksta? Įdėsiu mirksiukas.gif
Deja
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 14, 01:33)

Aciu uz filma... smile.gif
Donalita
Ar kas nors tempėsi Dobrynią Nikitičių ir Zmej Gotynyčių? 2shared yra šešios suarchyvuotos dalys. Kaip suprantu pagal numeraciją trūksta antros dalies. Gal gali kas nors ją įkelti, ar ten taip ir turi būti?

Dobrynya Nikitich i Zmey Gorynych
edinka
O man su filmuku RAUDONOJI GĖLELĖ vis nesiseka, tai nesiunčia, tai vienos kokios dalies trūksta, todėl neišarchyvuoja... kaži kiek ten dalių turi būt ir ar galima būtų iš 2shared parsitempt ax.gif
Rama33
Gal kas turite filmuką "Mama mamutukui"?

Taip pat prisiminiau kelis įdomius filmukus, tik nežinau jų pavadinimų. Viename žvėrys ėjo prašyti lietaus, nes sausra uždarė visus debesis.

Kitame filmuke vilkas pavogė veršiuką, norėdamas jį suėsti, bet galiausiai jį užaugino, o veršiukas jį visą laiką vadino mama smile.gif

Dar viename filmuke linksmas viščiukas dainavo: Ko-ko-ko-ro-ko-ko-ko-ko. Kai jį suėdė lapė, irgi pradėjo dainuoti, po to ir vilkas, ir meška...

Gal kas nors turite šiuos multfilmus? Būčiau laaabai dėkinga! 4u.gif
Ritta
Sveikos 4u.gif
norejau pakalusti,kaip man parsisiusti filmukus? g.gif
ziuriu ,ziuriu ir nesuprantu doh.gif
gal kur yra aprasyta,padekit mirksiukas.gif
kipse
QUOTE(Rama33 @ 2008 03 17, 10:54)
Viename žvėrys ėjo prašyti lietaus, nes sausra uždarė visus debesis.

Neseniai buvo nuoroda ,, Greitai lis" . Perversk temos kelis lapus. Supervyras buvo įdėjęs.
Rama33
QUOTE(Ritta @ 2008 03 17, 11:35)
Sveikos 4u.gif
norejau pakalusti,kaip man parsisiusti filmukus? g.gif
ziuriu ,ziuriu ir nesuprantu doh.gif
gal kur yra aprasyta,padekit mirksiukas.gif
*

Paspaudus ant nuorodos atsidaro langas. Reikia palaukti kelias minutes, kol dešinėje pusėje apačioje atsiranda užrašas "Save file to your PC: click here" ir tada spausti ant "click here", nurodyti, kur nori išsaugoti failą savo kompiuteryje... ir laukti, kol failas parsisiųs rolleyes.gif
vėtrė
QUOTE(edinka @ 2008 03 17, 02:20)
O man su filmuku RAUDONOJI GĖLELĖ vis nesiseka, tai nesiunčia, tai vienos kokios dalies trūksta, todėl neišarchyvuoja... kaži kiek ten dalių turi būt ir ar galima būtų iš 2shared parsitempt  ax.gif
*

prašom, 2Sharede jau seniai šis filmas įkeltas smile.gif

Raudoniji gėlelė 4u.gif
Semile
gal kas leopoldo seriju turit lt igarsintu g.gif
semkaa
QUOTE(Semile @ 2008 03 18, 16:04)
gal kas leopoldo seriju turit lt igarsintu g.gif
*

smile.gif man svieciasi, kad neskaitot senesniu temu...
http://www.2shared.com/file/2701164/493b70...opoldas_LT.html 4u.gif
sarune_1
Sveiki, labai prasau mane paprotinti, va del ko : siunciausi filmuka is 2shared.com , atsiunte to filmuko 63 proc ir STOP ir daugiau nesiuncia, kas tai galetu buti.

Aciu uz bet kokia pagalba smile.gif
byne
QUOTE(sarune_1 @ 2008 03 18, 18:13)
Sveiki, labai prasau mane paprotinti, va del ko : siunciausi filmuka is 2shared.com , atsiunte to filmuko 63 proc ir STOP ir daugiau nesiuncia, kas tai galetu buti.

Aciu uz bet kokia pagalba smile.gif

Būna, kad užstringa, bandyk iš naujo mirksiukas.gif
Ritta
QUOTE(Rama33 @ 2008 03 17, 20:47)
Paspaudus ant nuorodos atsidaro langas. Reikia palaukti kelias minutes, kol dešinėje pusėje apačioje atsiranda užrašas "Save file to your PC: click here" ir tada spausti ant "click here", nurodyti, kur nori išsaugoti failą savo kompiuteryje... ir laukti, kol failas parsisiųs  rolleyes.gif
*

aciu
radau ir jau viena filmuka parsisiunciau thumbup.gif
grranata
kaip vadinasi tas filmukas apie begemota, kuris bijojo skiepu? noreciau parsisiusti
Rama33
QUOTE(grranata @ 2008 03 18, 20:29)
kaip vadinasi tas filmukas apie begemota, kuris bijojo skiepu? noreciau parsisiusti
*

Tas filmukas taip ir vadinasi: "Apie begemotą, kuris bijojo skiepų" mirksiukas.gif
Gaziulka
Sveikos.

Vyras prisimine dainele is filmuko ir pati filmuka, bet neprisimenam pavadinimo - kzk susije su Naujaisiais metai, kur berniukas ir mergaite yra, berniukas buvo uzsiprases is Kaledu senio pliusinio meskiuko, o mergaite - kiskucio. Bet tie vezdami dovanas kaip tik tuos pamete. O meskuciui buvo is apacios dar prideta sokolado plytele, tai jis negalejo pabegti, juos persekiojo vilkas. dar bernkiukas turejo dainuoti, o mergaite jam akomponuoti, bet berniukas labai issigando, kai reikejo eiti i scena. Tiek prisimena biggrin.gif Jeigu kas pades su pavadinimu, butu l.aciu rolleyes.gif

kipse
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 18, 21:52)
berniukas buvo uzsiprases is Kaledu senio pliusinio meskiuko, o mergaite - kiskucio.

Neseniai buvo ,,Kai įsižiebia eglutės". Perversk atgal ir rasi.
semkaa
QUOTE(Rama33 @ 2008 03 18, 22:47)
Tas filmukas taip ir vadinasi: "Apie begemotą, kuris bijojo skiepų"  mirksiukas.gif
*

tada sitas ?
http://www.2shared.com/file/2291059/40b8c6...ojo_skiepu.html

4u.gif
Papildyta:
gal kas sita turit? nuoroda berods jau mirus doh.gif

http://www.2shared.com/file/1913004/822827...as_katinas.html
emma
gal kas galite įdėti filmuką KAŠTONĖ.Apie šuniuką,kuris patekonį cirką.AČIŪ
byne
QUOTE(semkaa @ 2008 03 19, 07:55)
gal kas sita turit? nuoroda berods jau mirus  doh.gif
http://www.2shared.com/file/1913004/822827...as_katinas.html

Čia tas japonų ar kieno tai? Turiu ax.gif
QUOTE(emma @ 2008 03 19, 08:37)
gal kas galite įdėti filmuką KAŠTONĖ.Apie šuniuką,kuris patekonį cirką.AČIŪ

tikrai buvo įkeltas, ar nuoroda nebegalioja g.gif
kipse
Pirmą kartą kroviau . ANIMACINIS Barbosas svečiuose pas Bobiką (lt). avi

Kaip šuniukas mokėsi plaukti.avi (lt)
kipse
dar vienas apie šunis Leiskite pavedžioti jūsų šunį. avi (lt)
kipse
Apie šuniuką. avi (lt)

Kubikas ir Tobikas.Avi (lt) irgi apie šunis
semkaa
[quote=byne,2008 03 19, 09:57]
Čia tas japonų ar kieno tai? Turiu ax.gif

kitokia nuoroda nei sita.
http://www.2shared.com/file/2930704/defad7...DVDRip_Lt_.html

cia buvo skelbtos abi nuorodos i skirtingus Batuotus, tik nepamenu kuris kur blush2.gif
sito dar netikrinau...
kipse
Man filmukas Mėlynas šuniukas.avi (lt) baisokas, bet kaip sakoma dėl skonio nesiginčijama.
&joy
Gal kuri nors zinot, kaip lietuviskai vadinasi filmukas, kur meskiukas, eziukas ir kiskis skyne ramunes, paskui ant debeseliu skraide. Rusiskai jis vadinasi Triam! Zdrastvuite! O lietuviskai nezinau. Gal zinot kur ji rasti? Butu gerai lietuviu kalba.
Papildyta:
Va sitas
Triam! Zdrastvuite!
semkaa
man pasirode, kad sito nebuvo 4u.gif
http://www.2shared.com/file/3011288/5a5abd...akneles_LT.html

jei ir buvo tegu guli, valgyt nepraso drinks_cheers.gif
Gaziulka
Perziurejau kelias temas, kur ismete per paieska, ir veikiancio ikelto "Kai isiziebia eglutes" neradau unsure.gif Per google ismete 2shared versija rusu kalba, ir ta jau nebeveikianti g.gif
vėtrė
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 19, 22:23)
Perziurejau kelias temas, kur ismete per paieska, ir veikiancio ikelto "Kai isiziebia eglutes" neradau unsure.gif Per google ismete 2shared versija rusu kalba, ir ta jau nebeveikianti g.gif
*

Matai, ieškoti reikia mokėti ax.gif
Kai užsidega eglutės LT mirksiukas.gif
Papildyta:
Ir 7 temoj, net ir šios temos pačioj pradžioj yra nuorodos į 2Shared puslapio paiešką filmams, jei per sunku ieškoti, pakartosiu dar kartą
Paieška rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(semkaa @ 2008 03 19, 14:29)
kitokia nuoroda nei sita.
http://www.2shared.com/file/2930704/defad7...DVDRip_Lt_.html

cia buvo skelbtos abi nuorodos i skirtingus Batuotus, tik nepamenu kuris kur  blush2.gif
sito dar netikrinau...
*

Seemkyte, čia neseniai aš tą Batuotą Katiną įkėliau, nes senoji nuoroda jau nebeveikė. Čia japoniškas filmas, kur „gražink kaukolę... biggrin.gif “
Gaziulka
vėtrė, aciu smile.gif paieskos puslapi itraukiu i adresyno juosta, kita karta panasiu klausimu bus maziau mirksiukas.gif smile.gif
vėtrė
drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaziulka @ 2008 03 20, 00:08)
vėtrė, aciu smile.gif paieskos puslapi itraukiu i adresyno juosta, kita karta panasiu klausimu bus maziau mirksiukas.gif  smile.gif
*

Pamatysi kaip bus paprasta ie6koti filmukų ir ne tik mirksiukas.gif Gali vietoj by Pval avi rašyti tik avi, arba lt ir rasi labai daug visokių patalpintų failų, dainų, koncertų ir panašiai
semkaa
QUOTE(vėtrė @ 2008 03 20, 00:04)
Seemkyte, čia neseniai aš tą Batuotą Katiną įkėliau, nes senoji nuoroda jau nebeveikė. Čia japoniškas filmas, kur „gražink kaukolę... biggrin.gif “
*

Aciu aciu, kam tos geles. bigsmile.gif
dabar jau turiu abu Batuotus ax.gif aciu.

Ikeliau i Uploa.. saugykla Velnio nuotaka, nuorodas imesiu filmu temoje 4u.gif
byne
QUOTE(kipse @ 2008 03 19, 11:07)
Pirmą kartą kroviau . ANIMACINIS Barbosas svečiuose pas Bobiką (lt). avi

o čia tikri šunys vaidina g.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.