Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Kramto pats
Supermamų klubas > Motinystė ir tėvystė > Vaikų mityba
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
katkuviene
labukas, mums uz savaiteles 10 men.jau kelios dieneles kaip pradejau nebeblenderiuot darzoviu kosytes su mesyte, bet ziuriu, kad jei labai taip patinka, as su sakute pertrinu truputi dar su medine mentelepatraiskau maisteli ir ji puikiai valgo, net ties e rankas ir rodo kad dar duociau kuo greiciau, tad esu patenkinta, bet pamaciau sauskelnese truputuka kabaliuku, gal ji neviska dar sukramto?bet tikiuosi kad ismoks greitu laiku.o siaip tai viska valgo puikiai, ir sausainius ir dziuveselius ir kukuruzus ir obuoli duodu paciai grauzti, ir juodos duonos jau daviau, valge su malonumu.
Jurmila
QUOTE(katkuviene @ 2010 02 13, 15:35)
labukas,  mums uz savaiteles 10 men.jau kelios dieneles kaip pradejau nebeblenderiuot darzoviu kosytes su mesyte, bet ziuriu, kad jei labai taip patinka, as su sakute pertrinu truputi dar su medine mentelepatraiskau maisteli ir ji puikiai valgo, net ties e rankas ir rodo kad dar duociau kuo greiciau, tad esu patenkinta, bet pamaciau sauskelnese truputuka kabaliuku, gal ji neviska dar sukramto?bet tikiuosi kad  ismoks greitu laiku.o siaip tai viska valgo puikiai, ir sausainius ir dziuveselius ir kukuruzus ir obuoli duodu paciai grauzti, ir juodos duonos jau daviau, valge su malonumu.
*

O kiek dantukų turi Jūsų vaikutis? Maniškis 2. Bandžiau duoti obuolį, bet kad nelabai dar yra jam su kuo kramtyti, tai su dantenytėm atsikanda gabalą ir nesukramto, tai vis dar tarkuoju tongue.gif Mėsą su daržovėmis taip pat dar blenderiuoju, bet mažiausiu greičiu, tai gaunasi truputį su gabaliukais, ne visai vientisa skysta masė. O kaip mėsytė Jums su šakute susitrina? Gal maltus kukuliukus verdat? Aš kai verdu gabaliukus, tai su šakute man nelabai persitrina schmoll.gif
medlink
Su blenderiu tai gal iki kokių 8-9 mėn smulkinau, o paskui tik su šakute pertrindavau smile.gif Bet vis stambesniu gabaliukus palikdama... smile.gif
Emerencija
vis dar trinu viską verysad.gif vaikui 18 mėnesių verysad.gif nekramto verysad.gif nemoka verysad.gif nuo gabaliukų springta, nes tiesiog ryja nekramčius verysad.gif
kristeen
MESYTE DARZOVES TRINU SU BLENDERIU smile.gif BANANA OBUOLIUKA AR KIWI TARKUOJA JAU PATS! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
_Foxy_
Mėsytę dar vis trinu, nes ją sunku kramtyti, o daržovių nuo 8 mėn. nebetrinu, nes mažylė puikiai kramto ... smile.gif Tiesa, turim 4 dantis, bet "kramto" tik su dantenom smile.gif
Megaera
Visko pas mus buvo.Vieną kart viską valgydavo,paskui kokį mėnesį neįkiši gabaliukų. dabar jau 1metai ir 7mėn. galiu drąsiai pasakyti,valgo viską gabaliukais thumbup.gif Nebereikia nieko trint nei šakutėm,nei dar kuom.Buvau jau panikoj biškį.nes jeigu tik būdavo didesnis gabaliukas,viską į žandą kišdavo doh.gif
Wild Pearl
nuo 10-11mėn. panašiai unsure.gif g.gif
giedrumelis79
panasiai iki 1.5 metu vargom doh.gif kartais viskas gerai budavo,kartais radus menkiausia gabaliuka apsivemdavo verysad.gif aisku dabar viskas praeitis thumbup.gif mamytes kiekvienam savas laikas,nepergyvenkit 4u.gif
BellaBella
1m.10men. dar zveriena blenderiu smulkinu,kita mesyte jau bandom taip valgyti.
pupsė*
blenderiavau iki 10 mėnesių, dabar daržoves trinu su bulvių grūstuve, o mėsą malu su mėsmale... deja, nuo stambesnių gabaliukų vis dar springstame.. verysad.gif
Dinulkas
o as labai pergyvenu. Musu uogai jau 1,3 bet ji visai nenori kramtyti pati. Duodu sausainiukus, duonytes, agurka, bet ji kaip ziurkenas susmulkina, palaiko burnoj ir isspjauna. Jogurta valgo tik skysta, jei su vaisiu gabaliukais tai isspjauna. verysad.gif
dofke1
Mano mazoji viska kramto puikiausiai ka duodu uzkandziauti (vaisius, agurka, desryte ir t.t.), bet valdyma pusrycius, pietus, vakariene ar kokia varskytes - tik trinta turi buti. blink.gif bandziau po biskuti vis stambiau blendinti, bet nieko neisejo, randa stambiau iskarto vos neveme unsure.gif
tigrin
Nebesmulkinu nuo 11-12mėn. Ją kramtyti išmokė mano tėtis,kol su vyru buvom išlėkę į miestą.
violet79
As niekada maistelio nemaliau, daviau viska rankutej laikyti patogioj formoj ir nuo pat 6 men jokio maitinimo sauksteliu ir jokiu kosyciu smile.gif jeigu valgom bulviu kose paprasciausiai uzkibinu sauksteliu ir duodu sauksteli paciam I rankele. 4u.gif
caca lele
mes esam 6 mėn,ir puikiai kramsnojam jau bigsmile.gif pertrinu šakute ir viskas,bet yra guzuliukų maiste.ir ji kramto,nežiogčioja,gražiai valgo.
mano vyresnėlė valgyti pradėjo apie 10 mėn netrintą maistą 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.