Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baby Born, Anabelle ar Chou chou?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Inga&Liepa
QUOTE(braskelina @ 2009 10 25, 11:30)
Ruošiuosi savo panelytei antrojo gimtadienio proga padovanot lėlytę ax.gif Tik va dabar nežinau kurią:Baby Born,Chau Chau ar Anabelę g.gif Kas turite patirties gal galite patart,kuri labiau sudomintų dvimetę blush2.gif Gal galite parašyti savo nuomonę,kuri lėlytė labiai verta dėmesio blush2.gif O gal jos tinkamos ir domina tik dar vyresnes mergaites g.gif Ar nuo sutrenkimų,na pvz.numetus,nesustreikuoja jų veikimas rolleyes.gif
*

Bent jau Kauno Akropolį Čipoline (20proc),o Žaislų planetoj (40proc) chou chou ir baby bornams nuolaidos thumbup.gif Nupirkom saviškei chou chou (tik gaila kad pasirinkimas lygus nuliui verysad.gif ,buvo tik ta kur dantukus augina),bus nuo Kalėdų senelio thumbup.gif vakar su b pažiūrėjom jos veikimą,visai įdomu bus manau bigsmile.gif reiks dabar tik kelis drabužėlius dar nupirkt smile.gif
fashion
Pradedu ir as galvoti apie artejancias sventes, ir mastau dukrytei (3m.) nupirkti kazkuria is lelyciu. Pradzioj galvojau apie Anabele, bet idomu ar ji susitvarkys su ja ax.gif Ka patartumet?... Ir jei ne paslaptis, per ka uzsisakinejat, ar LT parduotuvese perkate? smile.gif
Kriiste
QUOTE(fashion @ 2009 10 27, 13:47)
Pradedu ir as galvoti apie artejancias sventes, ir mastau dukrytei (3m.) nupirkti kazkuria is lelyciu. Pradzioj galvojau apie Anabele, bet idomu ar ji susitvarkys su ja  ax.gif Ka patartumet?... Ir jei ne paslaptis, per ka uzsisakinejat, ar LT parduotuvese perkate?  smile.gif
*

mano nuo 2 metuku anabele kankina mirksiukas.gif , neuzmigdo ji jos - nes pagirdyt nelabai sugeba, o be to lele nemiega, bet jai nepatinka tas verkimas pazadinus - tai manau del to ji ir pasirinko ja, nes chou pati uzmiega, o paskui garsiai bliauna, tada maniske pasijaucia bejege doh.gif
Pirkt galima bet kur - tik patariu pirkt senesni modeli, o ne ta kur galvyte sukioja - labai jau greit jos genda blush2.gif
fashion
Idomu ar si lelyte atlieka kazkokias funkcijas, ar nieko nedaro?
http://www.amazon.com/gp/product/B000S1CF5..._rd_i=166118011
Kriiste
QUOTE(fashion @ 2009 10 28, 07:37)
Idomu ar si lelyte atlieka kazkokias funkcijas, ar nieko nedaro?
http://www.amazon.com/gp/product/B000S1CF5..._rd_i=166118011
*

itariu kad ne, ir mazute ji labai g.gif
fashion
O sita lelyte ka daro? blush2.gif Nu tarp siu leliu man tamsus miskas doh.gif
http://www.very.co.uk/rf/vry/p.do/toys-gam...amp;pageSize=12

idomu ji sysioja ar ne? Nes puoduko kaip matau nera, tai vadinase nedaro sysiuko smile.gif
Kriiste
QUOTE(fashion @ 2009 10 28, 12:16)
O sita lelyte ka daro?  blush2.gif  Nu tarp siu leliu man tamsus miskas  doh.gif
http://www.very.co.uk/rf/vry/p.do/toys-gam...amp;pageSize=12

idomu ji sysioja ar ne? Nes puoduko kaip matau nera, tai vadinase nedaro sysiuko  smile.gif
*

ne, sysiu nedaro - ta ka isgeria - isasaroja, valgo, miega, guguoja, verkia mirksiukas.gif
o tom sysiojanciom nezinau kodel taip zavites - juk netikiu kad manot, kad lele pasiprasys ant puodko, o sauskelniu reikes kelis kart daugiau nei kudikiui (aisku jei mergaite zais) doh.gif , arba teks taikstytis su slapiais baldais, kilimais ir vaikais blush2.gif
fashion
QUOTE(Kriiste @ 2009 10 28, 13:21)
ne, sysiu nedaro - ta ka isgeria - isasaroja, valgo, miega, guguoja, verkia mirksiukas.gif
o tom sysiojanciom nezinau kodel taip zavites - juk netikiu kad manot, kad lele pasiprasys ant puodko, o sauskelniu reikes kelis kart daugiau nei kudikiui (aisku jei mergaite zais) doh.gif , arba teks taikstytis su slapiais baldais, kilimais ir vaikais blush2.gif
*

Tai va va, as ir galvoju, kad gal geriau isasarotu, o ne sysiotu smile.gif
omny
Mes turim Baby borna - rinkomes sita nes ja galima maudyti, na wisu kitu jos galimybiu neisnaudojam, nes kaip pamaciau kad kakoja nespejus baigti walgyti ir sysioja panasiai tai biskiuka ot... na bet maniskei kol kas uztenka renginet maudytis ale maitinti ir girdyti... kadangi dowana tai i dantis neziuriu lotuliukas.gif 4u.gif Bet trukumas kad be plauku doh.gif tai dabar ieskau su plaukais bet ir garsais g.gif wis apie alive galwoju blush2.gif
O gal jus kas susiduret su Nenuco lelytem!?
doviliuke
Mes nupirkom Anabele sukiojancia galvyte, nu labai suzaveta maziuke thumbup.gif
pipiriukas
Mes turime Baby Borna. Dukrytei patinka, kad lele galima rengti ir maudyti. Daznai pasiima ja kartu i vonia. Kitom leles funkcijom nesinaudojam - samoningai nerodziau, nei kad geria-sisioja, nei kad valgo-kakoja. Maitina is tuscio buteliuko, migdo su miego ciulptuku - tada lele uzsimerkia.
Turim dar pusiau skudurine lelyte, tai jos negalima isrengti plikai - lieka minkstas kunelis su apatiniai rubeliais. Pradzioj dukra nesuprato, kas cia yra, kad negali jos visai nurengti, net pyko.
Dabar susidomejau sita lelyte

user posted image

Turbut reikes prasyti Kaledu senio, kad atnestu.
Ingaja
QUOTE(pipiriukas @ 2009 10 30, 20:21)
Mes turime Baby Borna. Dukrytei patinka, kad lele galima rengti ir maudyti. Daznai pasiima ja kartu i vonia. Kitom leles funkcijom nesinaudojam - samoningai nerodziau, nei kad geria-sisioja, nei kad valgo-kakoja. Maitina is tuscio buteliuko, migdo su miego ciulptuku - tada lele uzsimerkia.
Turim dar pusiau skudurine lelyte, tai jos negalima isrengti plikai - lieka minkstas kunelis su apatiniai rubeliais. Pradzioj dukra nesuprato, kas cia yra, kad negali jos visai nurengti, net pyko.
Dabar susidomejau sita lelyte

user posted image

Turbut reikes prasyti Kaledu senio, kad atnestu.
*

o kur tokia rast?
Kriiste
QUOTE(Ingaja @ 2009 10 30, 20:50)
o kur tokia rast?
*

kiba tau dar mazai g.gif
Ingaja
QUOTE(Kriiste @ 2009 10 30, 20:58)
kiba tau dar mazai g.gif
*

Evita pamate sake Kaledu senio prasys mirksiukas.gif jau zenkliai apmazinau lelkyna bigsmile.gif Tu gi viska zinai, kur tokia galima pigiau rast? mirksiukas.gif
Kriiste
QUOTE(Ingaja @ 2009 10 30, 21:00)
Evita pamate sake Kaledu senio prasys  mirksiukas.gif jau zenkliai apmazinau lelkyna  bigsmile.gif
*

zinai ka pabandyk - amazing amanda - pati zaisi gerai su ja - kai priaugs panele - bus ir jai veiklos mirksiukas.gif
Ingaja
QUOTE(Kriiste @ 2009 10 30, 21:02)
zinai ka pabandyk - amazing amanda - pati zaisi gerai su ja - kai priaugs panele - bus ir jai veiklos mirksiukas.gif
*

Siverija siandien siule bigsmile.gif ta lele man i Miracle isoriskai panasi pasirode g.gif
Kriiste
QUOTE(Ingaja @ 2009 10 30, 21:07)
Siverija siandien siule  bigsmile.gif ta lele man i Miracle isoriskai panasi pasirode  g.gif
*

schmoll.gif
miracle primityvas palyginus su sita, pas siverija visa nakti abi zaidem doh.gif , ana kalba supranta, ir uzimineja istisai savo "mama" - tai ji to nori, tai ano, ji daug zino - sveikina pati su sventem, turi viduje laikrodi - zino kada keltis, kada gult eit, atpazysta savo mama is balso ir viska atlieka su tikrom veido israiskom thumbup.gif (nustebus, liudna, patenkinta)
pipiriukas
QUOTE(Ingaja @ 2009 10 30, 21:50)
o kur tokia rast?
*

Radau cia http://www.toysdirect.com/products_search....amp;search=+Go+ ir cia http://www.toysrus.co.uk/Toys-R-Us/Toys/Do...e-Doll(0072360)
SIVERIJA
QUOTE(Kriiste @ 2009 10 30, 22:10)
schmoll.gif
miracle primityvas palyginus su sita, pas siverija visa nakti abi zaidem doh.gif , ana kalba supranta, ir uzimineja istisai savo "mama" - tai ji to nori, tai ano, ji daug zino - sveikina pati su sventem, turi viduje laikrodi - zino kada keltis, kada gult eit, atpazysta savo mama is balso ir viska atlieka su tikrom veido israiskom thumbup.gif (nustebus, liudna, patenkinta)
*

nu jėz, tu mane baik kompromituot lotuliukas.gif jau dabar mb juokias iš manęs: sako, gal neparduok, abi su Martyna po lėlę turėsit ir kartu žaisit lotuliukas.gif Šiaip iš tiesų faina lėlė, sakau, net vyrui patiko thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(pipiriukas @ 2009 10 31, 09:50)

faina ir man šita wub.gif reik akcijų laukti, kad nupigtų blush2.gif Bet veidas jos, kaip suprantu, mimikų nekeičia ax.gif
Kriiste
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 10 31, 17:37)
nu jėz, tu mane baik kompromituot lotuliukas.gif jau dabar mb juokias iš manęs: sako, gal neparduok, abi su Martyna po lėlę turėsit ir kartu žaisit lotuliukas.gif Šiaip iš tiesų faina lėlė, sakau, net vyrui patiko  thumbup.gif
Papildyta:
faina ir man šita  wub.gif reik akcijų laukti, kad nupigtų  blush2.gif Bet veidas jos, kaip suprantu, mimikų nekeičia  ax.gif
*

nu apsipresk galu gale nori parduot ar ne - o tai uzsipavydesiu lotuliukas.gif

o ziuriu islepai galutinai - anksciau bi tik snekedavo buvo gerai - dabar mat jai jau mimiku reik rolleyes.gif
SIVERIJA
QUOTE(Kriiste @ 2009 10 31, 20:32)
nu apsipresk galu gale nori parduot ar ne - o tai uzsipavydesiu lotuliukas.gif

o ziuriu islepai galutinai - anksciau bi tik snekedavo buvo gerai - dabar mat jai jau mimiku reik rolleyes.gif
*

oi oi, ir kas čia mane išlepino tongue.gif parduosiu, blush2.gif dalinsimės su mergina viena lėle lotuliukas.gif
Kriiste
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 10 31, 19:59)
oi oi, ir kas čia mane išlepino tongue.gif parduosiu,  blush2.gif dalinsimės su mergina viena lėle lotuliukas.gif
*

nu nzn - nepazystu kas schmoll.gif , juk tu mane lelem visad keliais zingsniais i prieki lenki doh.gif

Jau matau kaip Marte dalinas su tavim cool.gif
raganieška
Silverija, kur ta grožybė kurią norite parduoti? ax.gif (ir kiek už ją norėsite?)
raganieška
O ką apie šitą galite pasakyti? blush2.gif http://www.amazon.com/gp/product/B000SE9B8...ASIN=B000SE9B80
Ingaja
QUOTE(JurgaS @ 2009 11 01, 11:42)
Silverija, kur ta grožybė kurią norite parduoti?  ax.gif (ir kiek už ją norėsite?)
*

siaip tai as i ja pretenduoju blush2.gif
Kriiste
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 01, 14:03)
siaip tai as i ja pretenduoju  blush2.gif
*

jei sutarsit ka - nesikuklink - as tau galesiu parvezt ja - siverija lankau periodiskai kas dvi savaites lotuliukas.gif
SIVERIJA
QUOTE(JurgaS @ 2009 11 01, 13:01)

aga, šitą ir aš žiūrėjau....
pernai, ot durnė, buvau, buvo joms akcija vienu metu- po 20 dol, ale kažko nepirkau......bet paskaičiau atsiliepimus, kad sunkiai susikalba su ja vaikai, reikia labai aiškiai kalbėti....bet jin į garsą galvą sukioja blush2.gif Bet mano Amanda įdomesnė sakyčiau, jin tokia jau paaugus, daug kalba, dainuoja blush2.gif kai įvedžiau datą- čia buvo spalio mėn, jin sako: mumy, helowen is coming wub.gif atsiprašau iš kart už netaisyklingą rašybą anglų k. Ir dar ant puoduko pasodinus kartą užsimanė diiidelio reikalo biggrin.gif tai stenejo thumbup.gif Jeigu Ingaja nenorės- tada parodysiu blush2.gif Aš matai, turiu dabar 2 blush2.gif nes savo merginai gimtadieniuii dovanosiu thumbup.gif ir norėjau surinkti su visais priedais.

Kriiste
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 11 02, 11:12)
aga, šitą ir aš žiūrėjau....
pernai, ot durnė, buvau, buvo joms akcija vienu metu- po 20 dol, ale kažko nepirkau......bet paskaičiau atsiliepimus, kad sunkiai susikalba su ja vaikai, reikia labai aiškiai kalbėti....bet jin į garsą galvą sukioja blush2.gif Bet mano Amanda įdomesnė sakyčiau, jin tokia jau paaugus, daug kalba, dainuoja blush2.gif kai įvedžiau datą- čia buvo spalio mėn, jin sako: mumy, helowen is coming  wub.gif atsiprašau iš kart už netaisyklingą rašybą anglų k. Ir dar ant puoduko pasodinus  kartą užsimanė diiidelio reikalo  biggrin.gif tai stenejo thumbup.gif Jeigu Ingaja nenorės- tada parodysiu blush2.gif Aš matai, turiu dabar 2  blush2.gif nes savo merginai gimtadieniuii dovanosiu thumbup.gif ir norėjau surinkti su visais priedais.
*

ziuriu tavi nepriversi parodyt doh.gif
user posted image
SIVERIJA
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 02, 12:24)
ziuriu tavi nepriversi parodyt doh.gif
user posted image
*

gerai gerai
aš nenorėjau žmogaus erzinti blush2.gif nes nežianu, gal Ingaja gi norės.....
šiaip jin man gyvai gražesnė negu foto
Kriiste
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 11 02, 11:28)
gerai gerai
aš nenorėjau žmogaus erzinti blush2.gif nes nežianu, gal Ingaja gi norės.....
šiaip jin man gyvai gražesnė negu foto
*

nu negaliu matyt as jos pas tave, gi pavydas uzgraus unsure.gif , zinok bijau neatsilaikyt - tai vis paziuriu ir kartoju - Milda dar maza, dar maza, dar maza, kai paaugs - bus da ne tokiu, bus da ne tokiu unsure.gif
Ingaja
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 01, 14:09)
jei sutarsit ka - nesikuklink - as tau galesiu parvezt ja - siverija lankau periodiskai kas dvi savaites lotuliukas.gif
*

Tai mano brolis Siauliuos gyvena, bet as apsigalvojau mirksiukas.gif Pabandysiu rast kitais kanalais ax.gif blush2.gif Zenkliai apmazinu lelkyna, gal kaledom ka nors nupirksiu ax.gif
Kriiste
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 02, 14:16)
Tai mano brolis Siauliuos gyvena, bet as apsigalvojau  mirksiukas.gif Pabandysiu rast kitais kanalais  ax.gif  blush2.gif Zenkliai apmazinu lelkyna, gal kaledom ka nors nupirksiu  ax.gif
*

a, mat kaip - savo blata turi lotuliukas.gif , dabar ir as pusiau Siauliuos gyvenu - greit busim koleges mirksiukas.gif
Ingaja
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 02, 19:46)
a, mat kaip - savo blata turi lotuliukas.gif , dabar ir as pusiau Siauliuos gyvenu - greit busim koleges mirksiukas.gif
*

a ko tu tuos Siauliuos g.gif
Kriiste
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 02, 20:28)
a ko tu tuos Siauliuos  g.gif
*

gi ant senatves mokintis sumasciau blush2.gif
Ingaja
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 02, 20:32)
gi ant senatves mokintis sumasciau blush2.gif
*

oho blink.gif Jei reiks matieka galiu padet sprest blush2.gif
Kriiste
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 02, 20:35)
oho blink.gif Jei reiks matieka galiu padet sprest  blush2.gif
*

ta gera pati neblogai gaudaus, yr blogesniu dalyku - tokiu kaip neurologija lotuliukas.gif
Ingaja
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 02, 20:40)
ta gera pati neblogai gaudaus, yr blogesniu dalyku - tokiu kaip neurologija lotuliukas.gif
*

A kas busi uzaugus? g.gif
Kriiste
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 02, 20:47)
A kas busi uzaugus?  g.gif
*

nu mes cia aisku i tema lotuliukas.gif (spec pedagoge - logopede - man del Mildos reikejo labai, mazu dar ir dirbsiu pagal sita spec, nes i ana nebenoriu gilintis schmoll.gif )
Ingaja
Tai tau su tokia specialybe ir matiekos nereikia irnesakyk.gif A kur Milda palieki kai i mokslus isvaziuoji?
Kriiste
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 02, 20:52)
Tai tau su tokia specialybe ir matiekos nereikia irnesakyk.gif A kur Milda palieki kai i mokslus isvaziuoji?
*

penktadieni darze ana linksminas, sestadieni su tevu namus vercia, tad gryzus visa savaite turiu ka veikt kol susitvarkau lotuliukas.gif
Ingaja
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 02, 20:53)
penktadieni darze ana linksminas, sestadieni su tevu namus vercia, tad gryzus visa savaite turiu ka veikt kol susitvarkau lotuliukas.gif
*

joooo visai gerai is namu pasiplaut rolleyes.gif
Kriiste
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 02, 20:56)
joooo visai gerai is namu pasiplaut  rolleyes.gif
*

drinks_cheers.gif , ir gerai kad neilgam - nakciai tik, tik kad kiekviena savaitgali unsure.gif
Ingaja
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 02, 20:57)
drinks_cheers.gif , ir gerai kad neilgam - nakciai tik, tik kad kiekviena savaitgali unsure.gif
*

as jau nebenoreciau mokytis schmoll.gif blink.gif
Kriiste
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 02, 20:59)
as jau nebenoreciau mokytis  schmoll.gif  blink.gif
*

tai kad tu gera darba turi, mat kur man reiktu dirbt - gauciau 2 sav atostogu per metus, kur likusi laika vaikus kist? kazkaip negaliu palikt vienu namie per kiauras dienas, atostogas ju ir pan - tode ir sumasciau kazkokiu budu i mokykla bandyt brautis, be to man su Milda reik pagalbos, kurios panevezy mazai gaunu blush2.gif
Ingaja
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 02, 21:02)
tai kad tu gera darba turi, mat kur man reiktu dirbt - gauciau 2 sav atostogu per metus, kur likusi laika vaikus kist? kazkaip negaliu palikt vienu namie per kiauras dienas, atostogas ju ir pan - tode ir sumasciau kazkokiu budu i mokykla bandyt brautis, be to man su Milda reik pagalbos, kurios panevezy mazai gaunu blush2.gif
*

Aisku naudinga, svarbu tik yra noras ir galimybės leidzia ax.gif
Kriiste
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 02, 21:06)
Aisku naudinga, svarbu tik yra noras ir galimybės leidzia  ax.gif
*

nu reik kazkaip derint, kazko atsisakyt - ner labai paprasta, bet kazkaip manau ir tikiuos i gera viskas iseis, kitaip butu gaila seimos - juk jie irgi turi susiverzt dirzus blush2.gif
SIVERIJA
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 02, 22:13)
nu reik kazkaip derint, kazko atsisakyt - ner labai paprasta, bet kazkaip manau ir tikiuos i gera viskas iseis, kitaip butu gaila seimos - juk jie irgi turi susiverzt dirzus blush2.gif
*

aisku viskas tik i gera thumbup.gif
va, mano mergina susitvarke lelkyna ir eina miegot bigsmile.gif
Ingaja
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 11 02, 22:02)
*

O as isisukau i knygu pirkima lotuliukas.gif Radau svetaine nebloga ax.gif
Kriiste
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 11 02, 22:02)
*

o as susinervinau nerealiai - itariu darysiu ryt rimta ispardavima is pykcio uz zaislu netvarkyma doh.gif
Ingaja
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 02, 22:13)
o as susinervinau nerealiai - itariu darysiu ryt rimta ispardavima is pykcio uz zaislu netvarkyma doh.gif
*

as isipardaviau, kazkada irgi taip pat sunervino, liko tik 2 lelkos, miracle ir Alive ax.gif Tuscia grazu lotuliukas.gif da kazkur braziu kompanija yra nuobodziaujanciu doh.gif Dabar jau vezimai pradeda nervint doh.gif Reiks pro tuos prasisukt ale gaila unsure.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.