Kriste, tu pas mus gaudaisi
kas cia per lelyte, o apacioj ir lelytes?
Papildyta:
mergos, numirsiu...
http://www.bradford.co.uk/index.php/cat/c4...CFQtJtAodfjItyg
http://cgi.ebay.co.uk/LILLIAN-DOLL-KIT-BY-...bayphotohosting
Kriste, tu pas mus gaudaisi kas cia per lelyte, o apacioj ir lelytes? Papildyta: mergos, numirsiu... http://www.bradford.co.uk/index.php/cat/c4...CFQtJtAodfjItyg QUOTE(cola @ 2008 10 15, 13:08) http://cgi.ebay.co.uk/LILLIAN-DOLL-KIT-BY-...bayphotohosting Kriste, tu pas mus gaudaisi kas cia per lelyte, o apacioj ir lelytes? Papildyta: mergos, numirsiu... http://www.bradford.co.uk/index.php/cat/c4...CFQtJtAodfjItyg Nemirk
manai? o kodel?
kodel negalima tokioms kaip as pasinesusioms ar mergytems.... bet kaip grazu o kokios ten kainos?
cola, sorry, bet jos man į lavoniukus panašios
QUOTE(cola @ 2008 10 15, 13:28) manai? o kodel? kodel negalima tokioms kaip as pasinesusioms ar mergytems.... bet kaip grazu o kokios ten kainos? galima, bet ar bus jauku, juk tai kaip kudikis nezinau, ir as turiu slapta svajone tokia isigyt, bet sau ir niekam nerodyt, bet kai jau Milda uzaugs, nes mirstu kaip noriu leliuko, o daugiau ju planuose ner kainos priklauso nuo dydzio ir to tikrumo imitacijos, nuo 30-50 svaru us delno dydzio leliuka iki keliu tukstanciu Papildyta: QUOTE(Kokere @ 2008 10 15, 13:32) man ne, tik matyt realiai tokia turint - gali kilt toks jausmas, nes kai tokios "tikros" akutes, zvilgnis - matyt noretusi ir judesio is jos, o vis tik tai tik lele QUOTE(Kokere @ 2008 10 15, 13:32) kai kurios ir man kaip i neisnesiotukus panasios, ale kai kurios mielos QUOTE(Kriiste @ 2008 10 15, 13:35) galima, bet ar bus jauku, juk tai kaip kudikis nezinau, ir as turiu slapta svajone tokia isigyt, bet sau ir niekam nerodyt, bet kai jau Milda uzaugs, nes mirstu kaip noriu leliuko, o daugiau ju planuose ner kainos priklauso nuo dydzio ir to tikrumo imitacijos, nuo 30-50 svaru us delno dydzio leliuka iki keliu tukstanciu Papildyta: man ne, tik matyt realiai tokia turint - gali kilt toks jausmas, nes kai tokios "tikros" akutes, zvilgnis - matyt noretusi ir judesio is jos, o vis tik tai tik lele Kriste, as ir juokiuos kad vietoj trecio leliaus, bet taip pat pagalvojau, kad netaptu kaip kudikis. Cia man panasi i ta kur rode per laida Netikras kudikis, juk nenumesi tokios i bendra zaislu deze ar dar kur. Kad po to stogas nepavaziuotu, ale paziuret labai grazu bet vyras tikrai kvankstelejusia mane palaikytu... Papildyta: As pvz galiu pasakyt, kad Anabele nera man miela, na grazi, na brangi, ale ne tokia lele su kuria noretum miegot prisiglaudus net turiu mazesne lelyte, kuri paprasta, bet daug mielesne, jaukesne Gal delto ir ieskau vis dar... QUOTE(cola @ 2008 10 15, 13:50) As pvz galiu pasakyt, kad Anabele nera man miela, na grazi, na brangi, ale ne tokia lele su kuria noretum miegot prisiglaudus net turiu mazesne lelyte, kuri paprasta, bet daug mielesne, jaukesne Gal delto ir ieskau vis dar... jos idomios, va as nupirkau ta tokia kur miegojimui - tai chou, kuri nieko nedaro - tik mirksi - va ji mieliausia ir ne tik man QUOTE(Kriiste @ 2008 10 15, 14:35) jos idomios, va as nupirkau ta tokia kur miegojimui - tai chou, kuri nieko nedaro - tik mirksi - va ji mieliausia ir ne tik man kas cia tokia? ai, nezinau, maniske nelabai zaidzia, dabar isvis konstruktoriai prasidejo va, dar ir kompas QUOTE(cola @ 2008 10 15, 14:37) kas cia tokia? ai, nezinau, maniske nelabai zaidzia, dabar isvis konstruktoriai prasidejo va, dar ir kompas Lėlė Rock-A-Bye CHOU CHOU Function Doll yra ne tik kūdikiško žavumo ir švelnumo, bet ir su tikroviškomis funkcijomis. Ji moka juoktis, verkti, guguoti ir čiulpti padavus buteliuką, kaip tikras kūdikis. Paguldžius ji pradeda žiovauti, o pasūpavus ant rankų švelniai užmerkia akis ir užmiega. Ir dar daugiau - pakelta iš miego lėlė nubunda ir pradeda juoktis, jei yra geros nuotaikos, arba verkti, jeigu yra suirzusi ir neišsimiegojusi! Kaip visos CHOU CHOU, ši lėlė turi tikroviškus minkštos plastmasės veidą, plaštakas ir pėdas, lanksčias rankas ir kojas. Todėl ją galima sodinti ir guldyti įvairiomis pozomis, kaip tikrą kūdikį. Lėlės ūgis 48 cm. Lėlė parduodama su apranga ir priedais, parodytais nuotraukoje: prisegamas čiulptukas, pliušinis lėlės žaisliukas, buteliukas. Lėlė supakuota tvarkingoje gamyklinėje transportinėje pakuotėje, priedai sandarioje pakuotėje. Kaina 150 Lt. PASTABA: Lėlei reikalingi 3 AA elementai, pakuotėje neįtraukti. ![]() Va tokia ji, einu dar paieskosiu paprastos tos foto kur interneto platybese
Kriiste, kam rodai jas man
Miegot su bet kuo galima
O aš kaip pamatau kokią fainą lelką tai nenurimstu kol negaunu QUOTE(Kriiste @ 2008 10 15, 15:33) pyyyyyyyyyyyyyyyp, atgaivinau tema nu blyyyyy, ir fainos. QUOTE(Kokere @ 2008 10 15, 15:44) muset nemazai jau prikaupei (pirmadieniui, antradieniui ir t.t.) QUOTE(Kriiste @ 2008 10 15, 15:56) ui, skaudi tema, nerutuliok QUOTE(Kriiste @ 2008 10 15, 16:01) QUOTE(Kriiste @ 2008 10 16, 13:19) Rodyk dar- man tik rudaakes reik QUOTE(Kriiste @ 2008 10 16, 13:23) ok, tyliu tu dar beibiuku neturi, va ten tai grynas pinigu siurblys, bet kai kablys nugaroj, iseities neber Čia tkra tiesa- apie kablį
kokere... ech....
cia gal tavo? blyn kokios mielos QUOTE(Kriiste @ 2008 10 16, 13:23) tu dar beibiuku neturi, va ten tai grynas pinigu siurblys, bet kai kablys nugaroj, iseities neber cia kur vakar diskutavom, apie juos? a ko ten siurblys? visos anos vienodos idomu ner kodo ant sios temos, kad niekas musu 3 nematytu o tai sakys cikuraku
aaaa, na anas kazko manes nekabina
QUOTE(cola @ 2008 10 16, 14:13) kokere... ech.... cia gal tavo? blyn kokios mielos cia kur vakar diskutavom, apie juos? a ko ten siurblys? visos anos vienodos idomu ner kodo ant sios temos, kad niekas musu 3 nematytu o tai sakys cikuraku Ana ne mano- čia ta rudaakė apie kurią svajoju O diskusijom galiu temą sukurt bendraminčiuose- jei norim Nu ir linksminates cia QUOTE(cola @ 2008 10 16, 15:34) ka grazaus nu bamba, tikrai nemaniau kad dar leliu pirksiu, ale chou kabina mane man net funkciju nebutina Ta nieko nedaranti ir yra fainesne, nors vaikams gal kitaip atrodo, o kainos ju gaunasi panasios QUOTE(Kriiste @ 2008 10 16, 17:22) gerai kad pasitaisei QUOTE(Kriiste @ 2008 10 16, 20:56) as manau kad kaip tik nuolaidas daro pries sventes, juk pernai anabele papigiai ir pavyko internete nusipirkt QUOTE(cola @ 2008 10 17, 09:25) gerai kad pasitaisei as manau kad kaip tik nuolaidas daro pries sventes, juk pernai anabele papigiai ir pavyko internete nusipirkt Kaip kas, nes tos kur kokere nori - nesu macius nauju pirkt, o ebay - viska sluoja - kainos tikrai kyla, pernai man taip svilo - pirkau Mildai lele ir mokejau gerokai daugiau su siuntimais visais nei dabar kad parduodu analogiskas
Kad daba pora lelkų norėčiau
Tos rudaakės ir tos sergančios
Kriste, gal nevardink, nes visai nejuokinga darosi...
ai, jei kalba eina apie ebay parduotuves, tai ga...as kai ten nemoku pirkt, tai ir nelendu o idomu kodel chou lelyciu pas mus nera? o jos lengvos? na ne kaip anabeles galva pvz? QUOTE(cola @ 2008 10 17, 12:44) Kriste, gal nevardink, nes visai nejuokinga darosi... ai, jei kalba eina apie ebay parduotuves, tai ga...as kai ten nemoku pirkt, tai ir nelendu o idomu kodel chou lelyciu pas mus nera? o jos lengvos? na ne kaip anabeles galva pvz? yra ju, ir beje pigesnes nei anabeles, bet reklamos maziau - tad ir neperka ju labai, siaip svoris ju nemazas
Gerai, kad as prie e-bay nepasijungus. Nes ir mano saskaitai skaudetų
O kalbant apie chou Va čia jos pigiau, o ir dėrėtis galima http://www.etoys.lt/lt/gamintojai/zapf-cre...cijomis-04.html QUOTE(Kokere @ 2008 10 17, 13:22) Gerai, kad as prie e-bay nepasijungus. Nes ir mano saskaitai skaudetų O kalbant apie chou Va čia jos pigiau, o ir dėrėtis galima http://www.etoys.lt/lt/gamintojai/zapf-cre...cijomis-04.html bandziau jau ten - ne kazi ka nuleidzia, o siuntima pripliusavus - daugiau gaunas nei perdeje
Sveikos, mamulkos, užsisakiau iš Kriistes chou chou, tai jau porą savaičių rankom trinu..Vnž priimkit į ligonių gretas
Mano kruopai dar tik 8 mėnesiai, aiškiai tokiom lėlėm per maža.. Vnž žadu metelius žaisti su abiem..t.y. su visais trim. Su diedu žaidimo irgi užtenka.. QUOTE(Kriiste @ 2008 10 17, 11:02) jezaw..kriis..nu???????????????/ QUOTE(cola @ 2008 10 17, 11:44) aga... skaudu..jei tik MB sužinotų... QUOTE(ratuto @ 2008 10 17, 14:12) Sveikos, mamulkos, užsisakiau iš Kriistes chou chou, tai jau porą savaičių rankom trinu..Vnž priimkit į ligonių gretas Mano kruopai dar tik 8 mėnesiai, aiškiai tokiom lėlėm per maža.. Vnž žadu metelius žaisti su abiem..t.y. su visais trim. Su diedu žaidimo irgi užtenka.. jezaw..kriis..nu???????????????/ aga... skaudu..jei tik MB sužinotų... Mergos baikit, uzblokuos visas mus, lomkes be SM prasides |