Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baby Born, Anabelle ar Chou chou?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Ingaja
Maniske uzsimane ponio su namuku, Kriste tu kazka minejai, du namuku Mildai pirkai? g.gif
Kriiste
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 17, 13:40)
Maniske uzsimane ponio su namuku, Kriste tu kazka minejai, du namuku Mildai pirkai?  g.gif
*

nea, maisai - musu ponis ligonis - be namuku schmoll.gif
Ingaja
Aisku ax.gif
SIVERIJA
QUOTE(Ingaja @ 2009 11 17, 14:48)
Aisku  ax.gif
*

galėsiu užmest akį akropolyje, kai maxėj bus žaislams 40 proc. nuolada mirksiukas.gif
mes tai turim littlest pet shop namą ax.gif
Ingaja
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 11 17, 14:03)
galėsiu užmest akį akropolyje, kai maxėj bus žaislams 40 proc. nuolada mirksiukas.gif
mes tai turim littlest pet shop namą ax.gif
*

buciau dekinga bigsmile.gif
Semile
QUOTE(SIVERIJA @ 2009 11 17, 14:08)
Amazon abi yra biggrin.gif ir USA internetinėse parduotuvėse.....tokios, kaip aš turėjau, pas mus niekur pirkti nemačiau schmoll.gif
*

aha ten ir maciau o LT ju nera pirkt g.gif
Semile
dar man kyla klausimas gal zinot kokios sios lelytes atliekamos funkcijos
user posted image
Kriiste
QUOTE(Semile @ 2009 11 20, 14:55)
aha ten ir maciau o LT ju nera pirkt g.gif
*

tu su puoduku yra maximose mirksiukas.gif

QUOTE(Semile @ 2009 11 20, 21:30)
dar man kyla klausimas gal zinot kokios sios lelytes atliekamos funkcijos
user posted image
*

ji verkia, ikisi kramtuka - isdygsta dantukai 4u.gif
Semile
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 21, 17:47)
1.tu su puoduku yra maximose mirksiukas.gif
2.ji verkia, ikisi kramtuka - isdygsta dantukai 4u.gif
*

o gal mazgaug kaina gali pasakyt blush2.gif

2. tai cia ta pati kur dantukus augina doh.gif sory kad vis to pacio klausiu blush2.gif nepažinau jos schmoll.gif
Kriiste
QUOTE(Semile @ 2009 11 22, 12:55)
o gal mazgaug kaina gali pasakyt blush2.gif

2. tai cia ta pati kur dantukus augina  doh.gif  sory kad vis to pacio klausiu blush2.gif nepažinau jos  schmoll.gif
*

249, bet per akcijas galima uz 70 kazur paimti, as mokejau 80 berods, bet mam mamyte is Alytaus viena siunte - nes pas mus ju nebuvo su akcija tuo metu - o pas juos buvo blush2.gif
Semile
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 22, 15:00)
249, bet per akcijas galima uz 70 kazur paimti, as mokejau 80 berods, bet mam mamyte is Alytaus viena siunte - nes pas mus ju nebuvo su akcija tuo metu - o pas juos buvo blush2.gif
*

bigsmile.gif taip pigiai galima gaut, per kokias cia akcijas g.gif
Kriiste
QUOTE(Semile @ 2009 11 22, 16:46)
bigsmile.gif  taip pigiai galima gaut, per kokias cia akcijas g.gif
*

nzn, siaip jom kazkada buvo akcija, bet tik tam tikruose miestuose tam tikru metu - jos buvo po 99 lt, ir uzsitaike maximos akcija zaislams 40% - tai ir isejo mirksiukas.gif
bet sakau - kai as pirkau - taip buvo tik Alytuje, vasara buvo ir panevezy - bet man jau nebereikejo blush2.gif
Semile
QUOTE(Kriiste @ 2009 11 22, 17:57)
nzn, siaip jom kazkada buvo akcija, bet tik tam tikruose miestuose tam tikru metu - jos buvo po 99 lt, ir uzsitaike maximos akcija zaislams 40% - tai ir isejo mirksiukas.gif
bet sakau - kai as pirkau - taip buvo tik Alytuje, vasara buvo ir panevezy - bet man jau nebereikejo blush2.gif
*

matai kaip cia buna g.gif gerai butu užtaikyt ant tokios akcijos rolleyes.gif jei ka netyčiom nugirsi tai tai prasyciau man pranesti , aisku jei nesunku blush2.gif nes uz tokia kaina griekas butu nepirkt tongue.gif
Kriiste
QUOTE(Semile @ 2009 11 22, 18:06)
matai kaip cia buna g.gif  gerai butu užtaikyt ant tokios akcijos rolleyes.gif  jei ka netyčiom nugirsi tai tai prasyciau man pranesti , aisku jei nesunku blush2.gif  nes uz tokia kaina griekas butu nepirkt tongue.gif
*

drinks_cheers.gif , tik dabar greitu metu niekur nesiruosiam, nes visa seima su kiaulem susidejom, tai turim bendra palata doh.gif
Lurdesita
Anabelle turim jau virš metų... tik kraustydamiesi paliko buteliuką su tūtę Lietuvoj ir čia niekur negaunu blush2.gif teks per ebay is anglų siųstis arba prašyt, kad močiutė namuos ieškotų ir atsiųstų... o Kalėdoms užsiprašė Kalėdų senelio Baby borno, kurį galima maudyt biggrin.gif
mamiux

Sveikos,norejau info apie leles,nezinau kokia pirkti,chou chou ar anabele g.gif Apie versijas nesusigaudau blush2.gif o gal dabar jau versiju nebepasirinksi g.gif Dabar kiek matau,tai tik ta,kur galva suka ,anabele g.gif Del asaru jos-ar daug ji geria ir ar valyti nereikia vidaus?
Kurios leles funkcijos mielesnes?Kas geriau,ar kad lele gertu tikra vandeni,ar kaip chou-vizualiai?
Kriiste
QUOTE(mamiux @ 2009 11 25, 22:24)
Sveikos,norejau info apie leles,nezinau kokia pirkti,chou chou ar anabele g.gif Apie versijas nesusigaudau blush2.gif o gal dabar jau versiju nebepasirinksi g.gif Dabar kiek matau,tai tik ta,kur galva suka ,anabele g.gif Del asaru jos-ar daug ji geria ir ar valyti nereikia vidaus?
Kurios leles funkcijos mielesnes?Kas geriau,ar kad lele gertu tikra vandeni,ar kaip chou-vizualiai?
*

mano merginai 3,5 - ji dar nesugirdo vandens - greiciau pati isgeria, arba girdydama prigirdo ir kitus zaislus, kuriu visai nenoreciau kad girdytu doh.gif , Man paciai funkcijos anabeles mielesnes, bet pati lele glaust, apkabint, paimt - chou, ir rubeliai vaikiski Chou labiau tinka - nes ji apvalesne, stambesne mirksiukas.gif
mamiux
Nupirkom lelyte chou chou rolleyes.gif nauja ,gavom pigiau thumbup.gif
Milinga
QUOTE(mamiux @ 2009 11 29, 14:56)
Nupirkom lelyte chou chou rolleyes.gif nauja ,gavom pigiau thumbup.gif
*

kur pirkot ir kiek mokejot? blush2.gif
mamiux
QUOTE(Milinga @ 2009 11 30, 12:31)
kur pirkot ir kiek mokejot?  blush2.gif
*

pirkom www.neidukas.lt mirksiukas.gif bet lyg paskutine buvo,gavom uz 159 smile.gif Svarbiausiai,kad pardese yra tik kur dantukai dygsta,o mes gavom ta kur verkia,juokiasi,ziuovauja,garsiai ciulpia buteliuka thumbup.gif
Milinga
QUOTE(mamiux @ 2009 11 30, 20:16)
pirkom www.neidukas.lt  mirksiukas.gif bet lyg paskutine buvo,gavom  uz 159 smile.gif Svarbiausiai,kad pardese yra tik kur dantukai dygsta,o mes gavom ta kur verkia,juokiasi,ziuovauja,garsiai ciulpia buteliuka thumbup.gif
*

dekui, man si lelyte irgi wub.gif bandysiu uzsakineti ax.gif
Kriiste
QUOTE(Milinga @ 2009 12 01, 11:17)
dekui, man si lelyte irgi  wub.gif bandysiu uzsakineti ax.gif
*

drinks_cheers.gif , man ji is visu turetu chou pati paciausia wub.gif
Milinga
QUOTE(Kriiste @ 2009 12 01, 11:18)
drinks_cheers.gif , man ji is visu turetu chou pati paciausia wub.gif
*

o kuri chou chou?, nes kaip suprantu ju yra iri keliu rusiu g.gif
Kriiste
QUOTE(Milinga @ 2009 12 01, 11:41)
o kuri chou chou?, nes kaip suprantu ju yra iri keliu rusiu  g.gif
*

tai sita, chou chou rock a buy 4u.gif
Milinga
QUOTE(Kriiste @ 2009 12 01, 11:52)
*

aišku 4u.gif mes su yru tikriausiai dėsim i kalėdų senelio maišą ax.gif
Kriiste
QUOTE(Milinga @ 2009 12 01, 15:40)
aišku  4u.gif mes su yru tikriausiai dėsim i kalėdų senelio maišą  ax.gif
*

aha, manau didele garbe kaledu seneliui tooookia dovana bus nest - juk vaikas negali nesidziaugt wub.gif
Ingaja
O maniske uzsimane paprastos maximines, jauciu net be jokiu funkciju g.gif
braskelina
4u.gif .Nupirkau ir aš savo panelytei Baby Born su muzikiniu puoduku rolleyes.gif Tik va dabar niekaip nesuprantu gera ta lėlytė ar brokuota g.gif Girdant vandenuka pusiau sėdom truputį sugirdžius nebėga,bet paskui kai pradeda varyt per visus galus net nepaguldžius ir nepasodinus ant puodo unsure.gif O po pagirdymo,paguldžius ištiesus kojas išbėga vanduo,o paskui dar kokį pusvalandį taškosi kaip bepaimtum g.gif Ar taip turi būti g.gif Spec.maisteliu dar nemaitinom unsure.gif Kad bėgtų ašaros teko sugirdyt labai daug kol jos pasirodė,o kai pasirodė pora nubėgo i vsio unsure.gif Ką dar ta lėlytė daro apart valgymo,gėrimo,sisiojimo,kakojimo ir,kad ją galima maudyt mirksiukas.gif Nu paaiškinkit man tundrai kaip ten su tuo sisiojimu blush2.gif Čia brokas ar taip turi būti blush2.gif
Geiste

QUOTE(Kriiste @ 2009 12 01, 12:52)
*

o kur ju rast nupirkt?
Ingaja
QUOTE(braskelina @ 2009 12 04, 16:41)
4u.gif .Nupirkau ir aš savo panelytei Baby Born su muzikiniu puoduku rolleyes.gif Tik va dabar niekaip nesuprantu gera ta lėlytė ar brokuota g.gif Girdant vandenuka pusiau sėdom truputį sugirdžius nebėga,bet paskui kai pradeda varyt per visus galus net nepaguldžius ir nepasodinus ant puodo unsure.gif O po pagirdymo,paguldžius ištiesus kojas išbėga vanduo,o paskui dar kokį pusvalandį taškosi kaip bepaimtum g.gif Ar taip turi būti g.gif Spec.maisteliu dar nemaitinom unsure.gif Kad bėgtų ašaros teko sugirdyt labai daug kol jos pasirodė,o kai pasirodė pora nubėgo i vsio unsure.gif Ką dar ta lėlytė daro apart valgymo,gėrimo,sisiojimo,kakojimo ir,kad ją galima maudyt mirksiukas.gif Nu paaiškinkit man tundrai kaip ten su tuo sisiojimu blush2.gif Čia brokas ar taip turi būti blush2.gif
*

Na siaip tai kai turejom ji nesitaske schmoll.gif Ir verke pakankamai gerai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O funkciju be jusu isvardintu ji daugiau ir neatlieka doh.gif Siaip labai primityvi lelyte, manau uz varda tokie pinigai mokami g.gif
Milinga
Baby born'u tai maximoj buna, o anabeliu ar chou chou buna? g.gif noreciau pasinaudoti maxima nuiolaida zaislams, bet kad apie baby borna nelabai jau gerai visi atsiliepia g.gif
mamiux
QUOTE(Milinga @ 2009 12 07, 11:52)
Baby born'u tai maximoj buna, o ms, bet kad apie baby borna nelabai jau gerai visi atsiliepia  g.gif
*

buna chou chou,tik chou yra siuo metu su dygstanciais dantukais mirksiukas.gif
Milinga
Žaislų planetoj nupirkau Anabele su 40 proc. nuolaida thumbup.gif thumbup.gif
Akvija
QUOTE(Milinga @ 2009 12 07, 19:42)
Žaislų planetoj nupirkau Anabele su 40 proc. nuolaida  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Vilniuje ar Kaune g.gif Gal kas žino kur Vilniuje Anabele yra g.gif Ir kokia kaina g.gif
Milinga
QUOTE(Akvija @ 2009 12 07, 19:24)
Vilniuje ar Kaune g.gif Gal kas žino kur Vilniuje Anabele yra g.gif Ir kokia kaina g.gif
*

Kaune ax.gif
indre0123
Sveikos mamytes.
Labai reikia mums BabyAlive.

Gal matete kur Kaune ja pirkti?
Aciu. smile.gif
Milinga
QUOTE(indre0123 @ 2009 12 08, 12:44)
Sveikos mamytes.
Labai reikia mums BabyAlive.

Gal matete kur Kaune ja pirkti? 
Aciu. smile.gif
*

sake buna maximoj, bet man neteko matyti schmoll.gif
Ingaja
QUOTE(Milinga @ 2009 12 08, 14:21)
sake buna maximoj, bet man neteko matyti  schmoll.gif
*

As tikrai maciau ir ne viena karta ax.gif
indre0123
QUOTE(Ingaja @ 2009 12 08, 15:25)
As tikrai maciau ir ne viena karta  ax.gif
*

Gal pasakytumet kurioje? Nes hyper tai nepastebejau... sad.gif
Nu jau taip svajoja ji, o va gimtadieniui kaip ir pazadeta.
orangecat
Žaislų planetoj Vilniuje visos Baby Born su 40 proc. nuolaida
Ingaja
QUOTE(indre0123 @ 2009 12 08, 16:17)
Gal pasakytumet kurioje? Nes hyper tai nepastebejau... sad.gif
Nu jau taip svajoja ji, o va gimtadieniui kaip ir pazadeta.
*

Vilniuj maciau ir Akropolio Maximoj ir BIGo Maximoj ax.gif
raskejan
sveikos,radom ir mes sendaikciuos chou chou lele prie kakliuko parasyta kad 2002 atrodo kartais veikia o kar tais gal ne. viena syk suburzge ir akys uzsimerkia o daugaiausiai juokiasi ir dusauja.kas turit ir nusimanot parasykit ka jos ten sugeba cia isvis gal pati pirma biggrin.gif
Kriiste
QUOTE(raskejan @ 2009 12 11, 13:20)
sveikos,radom ir mes sendaikciuos chou chou lele prie kakliuko parasyta kad 2002 atrodo kartais veikia o kar tais gal ne. viena syk suburzge ir akys uzsimerkia o daugaiausiai juokiasi ir dusauja.kas turit ir nusimanot parasykit ka jos ten sugeba cia isvis gal pati pirma  biggrin.gif
*

nu jei miega ir dusauja - tai greiciausiai cia sita bus:

Lėlė Rock-A-Bye CHOU CHOU Function Doll yra ne tik kūdikiško žavumo ir švelnumo, bet ir su tikroviškomis funkcijomis. Ji moka juoktis, verkti, guguoti ir čiulpti padavus buteliuką, kaip tikras kūdikis. Paguldžius ji pradeda žiovauti, o pasūpavus ant rankų švelniai užmerkia akis ir užmiega. Ir dar daugiau - pakelta iš miego lėlė nubunda ir pradeda juoktis, jei yra geros nuotaikos, arba verkti, jeigu yra suirzusi ir neišsimiegojusi! Priglaudus ja stacia prie krutines ir svelniai patapsnojus per nugaryte - lele nurimsta wub.gif . Kaip visos CHOU CHOU, ši lėlė turi tikroviškus minkštos plastmasės veidą, plaštakas ir pėdas, lanksčias rankas ir kojas. Todėl ją galima sodinti ir guldyti įvairiomis pozomis, kaip tikrą kūdikį.

imeskit foto - tuoj patikrinsim lotuliukas.gif
rytpolas
sveikos siandien nupirkau savo mergaitei anabele, bet per skubejima neisigilinau kuri cia ar verkianti? gal kas gali padet ir parasyt koks modelis? kokio senumo. palikau pas drauge, kad dukra nerastu ir negaliu apziuret. norejau anabeles 3 kur verkia. doh.gif
man atrodo va tokia http://www.amazon.com/Zapf-Creation-Baby-A...n/dp/B0007Y149K. jei ne ta kurios noriu sakau grazinciau.
Kriiste
QUOTE(rytpolas @ 2009 12 11, 15:24)
sveikos siandien nupirkau savo mergaitei anabele, bet per skubejima neisigilinau kuri cia ar verkianti? gal kas gali padet ir parasyt koks modelis? kokio senumo. palikau pas drauge, kad dukra nerastu ir negaliu apziuret. norejau anabeles 3 kur verkia. doh.gif
man atrodo va tokia http://www.amazon.com/Zapf-Creation-Baby-A...n/dp/B0007Y149K. jei ne ta kurios noriu sakau grazinciau.
*

jei buteliukas toks, su avyte - tai 3 versija - kur asaroja, be tgalvos nesukioja mirksiukas.gif
rytpolas
buteliukas su avyte ir lyg pampersas pridetas smile.gif aciu uz atsakyma smile.gif
Kriiste
QUOTE(rytpolas @ 2009 12 11, 15:55)
buteliukas su avyte ir lyg pampersas pridetas smile.gif  aciu uz atsakyma smile.gif
*

pampersas tik siaip - del mandrumo - nesysioja ji schmoll.gif
raskejan
QUOTE(Kriiste @ 2009 12 11, 13:37)
nu jei miega ir dusauja - tai greiciausiai cia sita bus:

Lėlė Rock-A-Bye CHOU CHOU Function Doll yra ne tik kūdikiško žavumo ir švelnumo, bet ir su tikroviškomis funkcijomis. Ji moka juoktis, verkti, guguoti ir čiulpti padavus buteliuką, kaip tikras kūdikis. Paguldžius ji pradeda žiovauti, o pasūpavus ant rankų švelniai užmerkia akis ir užmiega. Ir dar daugiau - pakelta iš miego lėlė nubunda ir pradeda juoktis, jei yra geros nuotaikos, arba verkti, jeigu yra suirzusi ir neišsimiegojusi! Priglaudus ja stacia prie krutines ir svelniai patapsnojus per nugaryte - lele nurimsta wub.gif . Kaip visos CHOU CHOU, ši lėlė turi tikroviškus minkštos plastmasės veidą, plaštakas ir pėdas, lanksčias rankas ir kojas. Todėl ją galima sodinti ir guldyti įvairiomis pozomis, kaip tikrą kūdikį.

imeskit foto - tuoj patikrinsim lotuliukas.gif
*

ideciau mielu noru bet kad nemoku gal jus man i az atsiuskit savo pasta as jums ten atsiusciau o lele Rock-A-bye jinai nenaujesnio modelio nes sitos uzrasyta 2002 tai gal cia metai pagaminimo?
SuperMama
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.