zilvitis
2008 03 13, 16:59
nupirkau keturmetei beibi borną, o dabar galvoju gal reikėjo pirkti Anabelę.  sunku jai girdyti ,,vanduo bega kiaurai (čia pili, čia sisioja).
mes irgi turim beibi borna, mum ta pati problema kai pagirdo tai visur slapia, tai uzdejom tikra pampersa kad nebutu sliapi baldai ir pati dicke , ir asaros kol uzspaudi ranka leles tai net man paciai pirstai iskausta. anabele idomsne tuom kad ji kalba ir atsirugsta.
zilvitis
2008 03 14, 08:55
 kaip uz tokia kaina nieko ispudingo. panasia pirkau priespenkis metus uz 30lt, tik ten bego ir pro kojas  . tikejomes kad bornas "geras". Nespeja vaikai jos pasodint ant puodo-viskas isbega  . Tipo guguoja-cypia kaip uz penkis lt. NUSIVYLIAU  .
Terija:)
2008 03 14, 13:40
QUOTE(zilvitis @ 2008 03 13, 17:59) nupirkau keturmetei beibi borną, o dabar galvoju gal reikėjo pirkti Anabelę.  sunku jai girdyti ,,vanduo bega kiaurai (čia pili, čia sisioja).  4 metei geriau anabele , ji tokio amziaus vaikui idomesne , nes be galo daug ciauska , o jei reik nutildyt tai isjungi ir viskas  baby bornas stacias nesisioja is kart , bet vat jei paguldai tai butinai pasisios Papildyta:QUOTE(zilvitis @ 2008 03 14, 09:55)  kaip uz tokia kaina nieko ispudingo. panasia pirkau priespenkis metus uz 30lt, tik ten bego ir pro kojas  . tikejomes kad bornas "geras". Nespeja vaikai jos pasodint ant puodo-viskas isbega  . Tipo guguoja-cypia kaip uz penkis lt. NUSIVYLIAU  . nu musu tai nieks neprabega  as geriau viena tokia nupirksiu , negu penkias po 30 lt kur medziaga nuplysta  arba plastmase sutrunka
dovillee
2008 03 26, 03:42
nupirkom dukrytei beibi borna,nors jei dar tik 11men.  dabar jau gailiuosi kad nepirkom anabeles,jei ji daugiau galsus leidzia tai dukrai labiau patiktu,o sita tai neidomi jei dar,metosi ant zemes .prisliauzia pakrapsto akis ir viskas  nori paimt,bet persunki,nepakelia.kai paduodi prisiglaudzia ir daro aaa...migdo
justina_r
2008 03 26, 09:04
mes ir turim baby born, kuria musu tetis dukrytei parveze kai buvo metai su biskuti tai kazkaip is pradziu galvojau kad nelabai ji bus naudinga  bet dabar kai dukryte paaugo tai zaidzia ypac jai girdyti patinka, nieko tokio kad ir ant zemes kokia balute palieta gi nesunku isvalyti  manau kad baby born geriau pirkti biskuti didesnems mergytems visgi ji kieta ja ir apvilkti sunkiau ir pagyrdyti bei pamaitinti  o mazesnems mergytems tai kuo puikiausiai tiktu anabeles ar chou chou jos mikstutes skleidzia garzus kas maziukams labai patinka
nu zinokit Anabele tai tikras lavinamasis zaislas  mano 7 men panele jau bando aaa daryt  ciupineja visa , klauso kaip ji rekia ar sneka , tada pati ja kalbina  geras zaislas
Sveikos, mamos. Gavom šiandien dovanų baby born berniuką, bet nėra jokios instrukcijos aiškesnės, kaip ja naudotis. Ištyrėm tik, kad paspaudus vieną rankytę cypsi, o kitą - bėga ašaros, kai girdžiau paguldytą, tai visur buvo šlapia, tai dabar pabandysiu girdyti stačią. O ką ji dar turi mokėti? Dar ant dėžutės nupiešta, kad ji turi judinti kojytes ir rankytes ir mokėti užsimerkti, bet nesuprantu kaip. Gal kas gali pagelbėti?
SIVERIJA
2008 03 28, 12:11
QUOTE(fleita @ 2008 03 28, 13:05) Sveikos, mamos. Gavom šiandien dovanų baby born berniuką, bet nėra jokios instrukcijos aiškesnės, kaip ja naudotis. Ištyrėm tik, kad paspaudus vieną rankytę cypsi, o kitą - bėga ašaros, kai girdžiau paguldytą, tai visur buvo šlapia, tai dabar pabandysiu girdyti stačią. O ką ji dar turi mokėti? Dar ant dėžutės nupiešta, kad ji turi judinti kojytes ir rankytes ir mokėti užsimerkti, bet nesuprantu kaip. Gal kas gali pagelbėti? užsimerkia su viena vienu iš čiulptukų, mūsų mergaitė tai su ružavu, o bltas tai paprastas. dar gaima spec koše maitint, tai tada kakoja  ir dar maudyt galima. dėl spardymosi nežinua, mūsųs nesispardo, rankų ir kojų nejudina.
Kriiste
2008 03 28, 13:17
Tai kojas galima judinti matyt tik paciai jas sukiojant, kaip ir rankas
***zanute***
2008 03 28, 14:01
Mes kazkur pries metus gavom baby born dovanu, tai neilgam  Savaite gal pazaide ir numete. Nupirkom paprasta uz 30 litu, tai ja gal jau puse metu visur kartu nesiojasi
Eladėja
2008 05 01, 12:31
Lėlė Baby Born pati nieko nedaro, nes į ją nesiseda elementai. Todėl ją galima maudyti.. Lėlė Anabelė įdomesnė, nes ji "gyva" elementų pagalba, atlieka daugiau funkcijų  Bet su ja maudytis, žinoma, negalima
QUOTE(zilvitis @ 2008 03 13, 17:59) nupirkau keturmetei beibi borną, o dabar galvoju gal reikėjo pirkti Anabelę.  sunku jai girdyti ,,vanduo bega kiaurai (čia pili, čia sisioja).  reikia gulsciai laikyt kai maitina , o po to ant puoduko siusioja
Kriiste
2008 09 09, 09:34
 norejau klaust ar kursit nauja tema o va jau yra
Kriiste
2008 09 09, 09:37
QUOTE(cola @ 2008 09 09, 10:36)  norejau klaust ar kursit nauja tema o va jau yra  o tai manai sprendimas jau priimtas
Kriiste
2008 09 09, 10:34
QUOTE(Kokere @ 2008 09 09, 10:50) bet ju yra skirtingu modeliu - tau dar truksta iki visisko pilnatves jausmo
Kriiste
2008 09 09, 10:43
QUOTE(Kokere @ 2008 09 09, 11:41) matau neturi ka veikt - sudek visu leliu fotkes  internetines, as paskui parasysysiu ka kuri daro
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 09, 11:43) matau neturi ka veikt - sudek visu leliu fotkes  internetines, as paskui parasysysiu ka kuri daro  Turiu- ale noriu nedirbt
Milsijau nejau as viena tokia negera ir nedirbu kaip supratau Kokere tokia pati Del Kristes nezinau
Germante
2008 09 13, 17:27
Mes turim CHOU CHOU ir Baby Born. Bet pastebejau kad mazoji labiau linksta prie Baby Born. Bet musu Baby Born labai "tyli" lelyte. Turi tokias funkcijas: uzsimerkia ir atsimerkia (su ciulptuko pagalba), gali valgyti, sedeti ant puoduko (is tikruju) ir taip pat galima ja maudyti vandenyje. Bet visiskai "nekalba". Gal mes ka ne taip darom? Lelyte nauja, taigi, greiciausiai dar nemokam su ja elgtis.
justina_r
2008 09 13, 22:15
Mes jau labai laukiam menesio galo kol parves mus chou chou  na tikiuos dukrytei patiks Germante baby born "nekalbancios" lelytes  mes irgi turim bet dukriukui ji labai patinka ir tie baby born mini world jai labai patiko
Ingulik
2008 09 16, 13:37
Labas visiems  Turime ir mes Annabelle ir greitai jau iteiksime dukrai. As bandziau keleta kartu pazaisti  ir trupuciuka negaliu susigaudyti kaip ji veikia? Kaip uzmigdyti ta lele? Mano uzmiega tik su buteliuku burnoje  Ar as ka nors netaip darau Kas turi, papasakokite detaliau, prasau
Kriiste
2008 09 16, 18:22
QUOTE(Ingulik @ 2008 09 16, 14:37) Labas visiems  Turime ir mes Annabelle ir greitai jau iteiksime dukrai. As bandziau keleta kartu pazaisti  ir trupuciuka negaliu susigaudyti kaip ji veikia? Kaip uzmigdyti ta lele? Mano uzmiega tik su buteliuku burnoje  Ar as ka nors netaip darau Kas turi, papasakokite detaliau, prasau  kai ji pavalgo, ja reikia stacia palaikyt kad atrugtu, ir tada jau paguldyt kad uzmigtu, bet kartais ji persivalgius atrugsta su buteliu visu, jai jau mama tokia be saiko maitinanti
Ingulik
2008 09 16, 19:11
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 16, 18:22) kai ji pavalgo, ja reikia stacia palaikyt kad atrugtu, ir tada jau paguldyt kad uzmigtu, bet kartais ji persivalgius atrugsta su buteliu visu, jai jau mama tokia be saiko maitinanti  Bet ji be soskes miegos Gal dtaliau gali parasyti kaip elgtis, nes kai grisiu is atostogu, turesiu instrukcija mazei pateikti  o pati dar negaliu usitvarkyti ....
Kriiste
2008 09 18, 22:02
QUOTE(Ingulik @ 2008 09 16, 20:11) Bet ji be soskes miegos Gal dtaliau gali parasyti kaip elgtis, nes kai grisiu is atostogu, turesiu instrukcija mazei pateikti  o pati dar negaliu usitvarkyti ....  aisku miegos  , soske ikisus - reakcija ta pati kaip ir buteliuka - ji tik mirksi ir ciulpa, ciaumoja judindama zandukus
matau tema neaktyvi, taisomes blyn. siandien tokias fainas leles pamaciau, ale jos buvo kaip eksponatai parduotuvej aprengti kudikio rubais jauciu ryt eisiu pas pardavejas klencyti kas ty per leles tokios israiskingos, kaip kudikiai, ale tokios fainos tik nepaciupinau minkstos ar kietos, su plaukais ar ne...idomu, is kur trauke? as apart anabeliu, baby bornu ne ka pasiuloj ir tematau
ir kas cia dabar pasidare kur dingo visos ligones kiba pasveiko?
Esu kažkur darbuose užsikasusi... Mano Anabelei nemiga  Pavalgius nebeatsirūgsta ir nebeužmiega? Ką daryt?
Kriiste
2008 09 25, 13:34
QUOTE(Kokere @ 2008 09 25, 13:43) Esu kažkur darbuose užsikasusi... Mano Anabelei nemiga  Pavalgius nebeatsirūgsta ir nebeužmiega? Ką daryt?  Tai gal sutrenkei, o gal po naujo sutrenkimo - vel uzmigines  , o gal mazai valgyt duodi - alkana nemiegos
QUOTE(Kokere @ 2008 09 25, 13:43) Esu kažkur darbuose užsikasusi... Mano Anabelei nemiga  Pavalgius nebeatsirūgsta ir nebeužmiega? Ką daryt?  junkis i invalidu grupe pas mus ir ne viska atlieka... o, atsgavo pagaliau tema gal kartais ir nieko kai kas pagenda, iskart atsiliepi
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 25, 14:34) Tai gal sutrenkei, o gal po naujo sutrenkimo - vel uzmigines  , o gal mazai valgyt duodi - alkana nemiegos  Nesutrenkiau tikrai- mylim ir saugom QUOTE(cola @ 2008 09 25, 14:59) junkis i invalidu grupe pas mus ir ne viska atlieka... o, atsgavo pagaliau tema gal kartais ir nieko kai kas pagenda, iskart atsiliepi  Ilendu- paskaitau. Nieks neraso ir išlendu Aš daba kita liga isitaisiau
Kriiste
2008 09 25, 14:53
QUOTE(cola @ 2008 09 25, 14:59) junkis i invalidu grupe pas mus ir ne viska atlieka... o, atsgavo pagaliau tema gal kartais ir nieko kai kas pagenda, iskart atsiliepi  ji dabar nebesidomi sitom lelem, tulike pasislepus nuo vaiku su beibiukais zaidzia  , turi nauja liga
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 25, 15:53) ji dabar nebesidomi sitom lelem, tulike pasislepus nuo vaiku su beibiukais zaidzia  , turi nauja liga  Ačiū tau už išsamų atsakymą Jau perkrausčiau juos i kitus namus
Kriiste
2008 09 25, 15:24
QUOTE(Kokere @ 2008 09 25, 16:16) Kur dabar slepiesi nuo vaiku su lelem
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 25, 16:24) Kur dabar slepiesi nuo vaiku su lelem  Nesakysiu, o tai vėl visiems pasakysi.... Negaliu dar vaikams rodyt-ne kalėdos dar
Kriiste
2008 09 25, 15:27
QUOTE(Kokere @ 2008 09 25, 15:52) Aš daba kita liga isitaisiau  Va va, gerai kad nors pripazysti, as ja jau kaip ir nugaleciau, bet vis tu man koki virusa is naujo uznesi  , o tada oi skauda mano saskaitai
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 25, 16:27) Va va, gerai kad nors pripazysti, as ja jau kaip ir nugaleciau, bet vis tu man koki virusa is naujo uznesi  , o tada oi skauda mano saskaitai  O maniskei saskaitai zinok neskauda
Kriiste
2008 09 25, 15:43
QUOTE(Kokere @ 2008 09 25, 16:29) bet as tau tik karta virusiuka imeciau o tu man nuolat dabar dalini, tik apsigydau ir vel
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 25, 16:43) bet as tau tik karta virusiuka imeciau o tu man nuolat dabar dalini, tik apsigydau ir vel  As trojana pasidariau
Kriiste
2008 09 25, 20:06
QUOTE(Kokere @ 2008 09 25, 20:02) o kas tas yr
QUOTE(Kokere @ 2008 09 25, 16:26) Nesakysiu, o tai vėl visiems pasakysi.... Negaliu dar vaikams rodyt-ne kalėdos dar  tai atplesei pakuotes ir zaidi dabar? ot negrazu po to vaikams padovanosi kaip niekur nieko?
Kriiste
2008 09 26, 08:43
QUOTE(cola @ 2008 09 26, 09:40) tai atplesei pakuotes ir zaidi dabar? ot negrazu po to vaikams padovanosi kaip niekur nieko?  kad kalba jau linksta link to, kad tai leles jai
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 25, 21:06) o kas tas yr  Tai yra kai gauna maža virusiuką padidina ir pasiunčia kitems QUOTE(cola @ 2008 09 26, 09:40) tai atplesei pakuotes ir zaidi dabar? ot negrazu po to vaikams padovanosi kaip niekur nieko?  Nebuvo supakuota QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 26, 09:43) kad kalba jau linksta link to, kad tai leles jai  aga tokia kaina plojau  Bus gaila
JulieTa
2008 09 28, 13:32
Apie Baby Borna tik geri atsiliepimai  gavom dovanu nuo mociutes uzsienyje. kaina, gal ir nera maza, bet mano dukrai labai patinka; is kart paklausiau, sake Brolis Jokubas  tai dabat nuolat juokiames
|
|