Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Baby Born, Anabelle ar Chou chou?
Supermamų klubas > Naudingi patarimai > Žaislai
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
zilvitis
nupirkau keturmetei beibi borną, o dabar galvoju gal reikėjo pirkti Anabelę. g.gif sunku jai girdyti ,,vanduo bega kiaurai (čia pili, čia sisioja). g.gif
UREJA
mes irgi turim beibi borna, mum ta pati problema kai pagirdo tai visur slapia, tai uzdejom tikra pampersa kad nebutu sliapi baldai ir pati dicke , ir asaros kol uzspaudi ranka leles tai net man paciai pirstai iskausta. anabele idomsne tuom kad ji kalba ir atsirugsta.
zilvitis
verysad.gif kaip uz tokia kaina nieko ispudingo. panasia pirkau priespenkis metus uz 30lt, tik ten bego ir pro kojas doh.gif . tikejomes kad bornas "geras". Nespeja vaikai jos pasodint ant puodo-viskas isbega doh.gif g.gif . Tipo guguoja-cypia kaip uz penkis lt. NUSIVYLIAU verysad.gif .
Terija:)
Čia yra plačiau apie lėlytes http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry15709725
auduse
QUOTE(zilvitis @ 2008 03 13, 17:59)
nupirkau keturmetei beibi borną, o dabar galvoju gal reikėjo pirkti Anabelę. g.gif  sunku jai girdyti ,,vanduo bega kiaurai (čia pili, čia sisioja). g.gif
*

4 metei geriau anabele , ji tokio amziaus vaikui idomesne , nes be galo daug ciauska , o jei reik nutildyt tai isjungi ir viskas smile.gif baby bornas stacias nesisioja is kart , bet vat jei paguldai tai butinai pasisios ax.gif
Papildyta:
QUOTE(zilvitis @ 2008 03 14, 09:55)
verysad.gif kaip uz tokia kaina nieko ispudingo. panasia pirkau priespenkis metus uz 30lt, tik ten bego ir pro kojas doh.gif . tikejomes kad bornas "geras". Nespeja vaikai jos pasodint ant puodo-viskas isbega doh.gif  g.gif . Tipo guguoja-cypia kaip uz penkis lt. NUSIVYLIAU verysad.gif .
*

nu musu tai nieks neprabega schmoll.gif as geriau viena tokia nupirksiu , negu penkias po 30 lt kur medziaga nuplysta doh.gif arba plastmase sutrunka doh.gif
dovillee
nupirkom dukrytei beibi borna,nors jei dar tik 11men. biggrin.gif dabar jau gailiuosi kad nepirkom anabeles,jei ji daugiau galsus leidzia tai dukrai labiau patiktu,o sita tai neidomi jei dar,metosi ant zemes .prisliauzia pakrapsto akis ir viskas ax.gif nori paimt,bet persunki,nepakelia.kai paduodi prisiglaudzia ir daro aaa...migdo bigsmile.gif
justina_r
mes ir turim baby born, kuria musu tetis dukrytei parveze kai buvo metai su biskuti tai kazkaip is pradziu galvojau kad nelabai ji bus naudinga doh.gif bet dabar kai dukryte paaugo tai zaidzia ypac jai girdyti patinka, nieko tokio kad ir ant zemes kokia balute palieta gi nesunku isvalyti bigsmile.gif manau kad baby born geriau pirkti biskuti didesnems mergytems visgi ji kieta ja ir apvilkti sunkiau ir pagyrdyti bei pamaitinti biggrin.gif o mazesnems mergytems tai kuo puikiausiai tiktu anabeles ar chou chou jos mikstutes skleidzia garzus kas maziukams labai patinka drinks_cheers.gif
auduse
nu zinokit Anabele tai tikras lavinamasis zaislas thumbup.gif mano 7 men panele jau bando aaa daryt biggrin.gif ciupineja visa , klauso kaip ji rekia ar sneka , tada pati ja kalbina lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras zaislas biggrin.gif
fleita
Sveikos, mamos. Gavom šiandien dovanų baby born berniuką, bet nėra jokios instrukcijos aiškesnės, kaip ja naudotis. Ištyrėm tik, kad paspaudus vieną rankytę cypsi, o kitą - bėga ašaros, kai girdžiau paguldytą, tai visur buvo šlapia, tai dabar pabandysiu girdyti stačią. O ką ji dar turi mokėti? Dar ant dėžutės nupiešta, kad ji turi judinti kojytes ir rankytes ir mokėti užsimerkti, bet nesuprantu kaip. Gal kas gali pagelbėti?
SIVERIJA
QUOTE(fleita @ 2008 03 28, 13:05)
Sveikos, mamos. Gavom šiandien dovanų baby born berniuką, bet nėra jokios instrukcijos aiškesnės, kaip ja naudotis. Ištyrėm tik, kad paspaudus vieną rankytę cypsi, o kitą - bėga ašaros, kai girdžiau paguldytą, tai visur buvo šlapia, tai dabar pabandysiu girdyti stačią. O ką ji dar turi mokėti? Dar ant dėžutės nupiešta, kad ji turi judinti kojytes ir rankytes ir mokėti užsimerkti, bet nesuprantu kaip. Gal kas gali pagelbėti?
*

užsimerkia su viena vienu iš čiulptukų, mūsų mergaitė tai su ružavu, o bltas tai paprastas. dar gaima spec koše maitint, tai tada kakoja lotuliukas.gif ir dar maudyt galima. dėl spardymosi nežinua, mūsųs nesispardo, rankų ir kojų nejudina.
Kriiste
Tai kojas galima judinti matyt tik paciai jas sukiojant, kaip ir rankas blush2.gif
***zanute***
Mes kazkur pries metus gavom baby born dovanu, tai neilgam schmoll.gif Savaite gal pazaide ir numete. Nupirkom paprasta uz 30 litu, tai ja gal jau puse metu visur kartu nesiojasi rolleyes.gif
Eladėja
Lėlė Baby Born pati nieko nedaro, nes į ją nesiseda elementai. Todėl ją galima maudyti..
Lėlė Anabelė įdomesnė, nes ji "gyva" elementų pagalba, atlieka daugiau funkcijų smile.gif
Bet su ja maudytis, žinoma, negalima wink.gif
auduse
QUOTE(zilvitis @ 2008 03 13, 17:59)
nupirkau keturmetei beibi borną, o dabar galvoju gal reikėjo pirkti Anabelę. g.gif  sunku jai girdyti ,,vanduo bega kiaurai (čia pili, čia sisioja). g.gif
*

reikia gulsciai laikyt kai maitina , o po to ant puoduko siusioja smile.gif
Kriiste
Sena tema cia 4u.gif
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...;#entry19692348
cola
lotuliukas.gif norejau klaust ar kursit nauja tema lotuliukas.gif

o va jau yra bigsmile.gif
Kriiste
QUOTE(cola @ 2008 09 09, 10:36)
lotuliukas.gif  norejau klaust ar kursit nauja tema  lotuliukas.gif

o va jau yra  bigsmile.gif
*

o tai manai sprendimas jau priimtas g.gif
Kokere
Vienbalsiai- turiu visas tris lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kriiste
QUOTE(Kokere @ 2008 09 09, 10:50)
Vienbalsiai- turiu visas tris lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

bet ju yra skirtingu modeliu - tau dar truksta iki visisko pilnatves jausmo blush2.gif
Kokere
Beibiukai ta tuštumą užpildys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kriiste
QUOTE(Kokere @ 2008 09 09, 11:41)
Beibiukai ta tuštumą užpildys lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

matau neturi ka veikt - sudek visu leliu fotkes blush2.gif internetines, as paskui parasysysiu ka kuri daro g.gif
Kokere
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 09, 11:43)
matau neturi ka veikt - sudek visu leliu fotkes blush2.gif internetines, as paskui parasysysiu ka kuri daro g.gif
*

Turiu- ale noriu nedirbt doh.gif
cola
Milsijau nejau as viena tokia negera ir nedirbu g.gif

kaip supratau Kokere tokia pati lotuliukas.gif

Del Kristes nezinau lotuliukas.gif
Kokere
Aciu Kristei- darbo turiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Germante
Mes turim CHOU CHOU ir Baby Born. Bet pastebejau kad mazoji labiau linksta prie Baby Born. Bet musu Baby Born labai "tyli" lelyte. Turi tokias funkcijas: uzsimerkia ir atsimerkia (su ciulptuko pagalba), gali valgyti, sedeti ant puoduko (is tikruju) ir taip pat galima ja maudyti vandenyje. Bet visiskai "nekalba". Gal mes ka ne taip darom? Lelyte nauja, taigi, greiciausiai dar nemokam su ja elgtis.
justina_r
Mes jau labai laukiam menesio galo kol parves mus chou chou wub.gif

user posted image

na tikiuos dukrytei patiks rolleyes.gif

Germante baby born "nekalbancios" lelytes 4u.gif mes irgi turim bet dukriukui ji labai patinka ir tie baby born mini world jai labai patiko thumbup.gif
Ingulik
Labas visiems 4u.gif Turime ir mes Annabelle ir greitai jau iteiksime dukrai. As bandziau keleta kartu pazaisti blush2.gif ir trupuciuka negaliu susigaudyti kaip ji veikia? Kaip uzmigdyti ta lele? Mano uzmiega tik su buteliuku burnoje blink.gif Ar as ka nors netaip darau lotuliukas.gif
Kas turi, papasakokite detaliau, prasau ax.gif
Kriiste
QUOTE(Ingulik @ 2008 09 16, 14:37)
Labas visiems  4u.gif  Turime ir mes Annabelle ir greitai jau iteiksime dukrai. As bandziau keleta kartu pazaisti  blush2.gif  ir trupuciuka negaliu susigaudyti kaip ji veikia? Kaip uzmigdyti ta lele? Mano uzmiega tik su buteliuku burnoje  blink.gif  Ar as ka nors netaip darau  lotuliukas.gif 
Kas turi, papasakokite detaliau, prasau  ax.gif
*

kai ji pavalgo, ja reikia stacia palaikyt kad atrugtu, ir tada jau paguldyt kad uzmigtu, bet kartais ji persivalgius atrugsta su buteliu visu, jai jau mama tokia be saiko maitinanti lotuliukas.gif
Ingulik
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 16, 18:22)
kai ji pavalgo, ja reikia stacia palaikyt kad atrugtu, ir tada jau paguldyt kad uzmigtu, bet kartais ji persivalgius atrugsta su buteliu visu, jai jau mama tokia be saiko maitinanti lotuliukas.gif
*

Bet ji be soskes miegos ax.gif
Gal dtaliau gali parasyti kaip elgtis, nes kai grisiu is atostogu, turesiu instrukcija mazei pateikti lotuliukas.gif o pati dar negaliu usitvarkyti .... blush2.gif
Kriiste
QUOTE(Ingulik @ 2008 09 16, 20:11)
Bet ji be soskes miegos  ax.gif
Gal dtaliau gali parasyti kaip elgtis, nes kai grisiu is atostogu, turesiu instrukcija mazei pateikti  lotuliukas.gif  o pati dar negaliu usitvarkyti ....  blush2.gif
*

aisku miegos mirksiukas.gif , soske ikisus - reakcija ta pati kaip ir buteliuka - ji tik mirksi ir ciulpa, ciaumoja judindama zandukus mirksiukas.gif
cola
matau tema neaktyvi, taisomes

blyn. siandien tokias fainas leles pamaciau, ale jos buvo kaip eksponatai parduotuvej aprengti kudikio rubais lotuliukas.gif
jauciu ryt eisiu pas pardavejas klencyti kas ty per leles

tokios israiskingos, kaip kudikiai, ale tokios fainos biggrin.gif

tik nepaciupinau minkstos ar kietos, su plaukais ar ne...idomu, is kur trauke?
as apart anabeliu, baby bornu ne ka pasiuloj ir tematau g.gif
cola
ir kas cia dabar pasidare g.gif
kur dingo visos ligones lotuliukas.gif
kiba pasveiko? g.gif biggrin.gif
Kokere
Esu kažkur darbuose užsikasusi...
Mano Anabelei nemiga doh.gif Pavalgius nebeatsirūgsta ir nebeužmiega? doh.gif
Ką daryt? g.gif g.gif g.gif
Kriiste
QUOTE(Kokere @ 2008 09 25, 13:43)
Mano Anabelei nemiga doh.gif  Pavalgius nebeatsirūgsta ir nebeužmiega? doh.gif
Ką daryt? g.gif  g.gif  g.gif
*

Tai gal sutrenkei, o gal po naujo sutrenkimo - vel uzmigines g.gif , o gal mazai valgyt duodi - alkana nemiegos schmoll.gif
cola
QUOTE(Kokere @ 2008 09 25, 13:43)
Mano Anabelei nemiga doh.gif  Pavalgius nebeatsirūgsta ir nebeužmiega? doh.gif
Ką daryt? g.gif  g.gif  g.gif
*

junkis i invalidu grupe lotuliukas.gif
pas mus ir ne viska atlieka...

o, atsgavo pagaliau tema biggrin.gif
gal kartais ir nieko kai kas pagenda, iskart atsiliepi lotuliukas.gif
Kokere
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 25, 14:34)
Tai gal sutrenkei, o gal po naujo sutrenkimo - vel uzmigines g.gif , o gal mazai valgyt duodi - alkana nemiegos schmoll.gif
*

Nesutrenkiau tikrai- mylim ir saugom wub.gif

QUOTE(cola @ 2008 09 25, 14:59)
junkis i invalidu grupe  lotuliukas.gif

o, atsgavo pagaliau tema  biggrin.gif
gal kartais ir nieko kai kas pagenda, iskart atsiliepi  lotuliukas.gif
*

Ilendu- paskaitau. Nieks neraso ir išlendu blush2.gif
Aš daba kita liga isitaisiau blush2.gif
Kriiste
QUOTE(cola @ 2008 09 25, 14:59)
junkis i invalidu grupe  lotuliukas.gif

o, atsgavo pagaliau tema  biggrin.gif
gal kartais ir nieko kai kas pagenda, iskart atsiliepi  lotuliukas.gif
*

ji dabar nebesidomi sitom lelem, tulike pasislepus nuo vaiku su beibiukais zaidzia lotuliukas.gif , turi nauja liga mirksiukas.gif
Kokere
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 25, 15:53)
ji dabar nebesidomi sitom lelem, tulike pasislepus nuo vaiku su beibiukais zaidzia lotuliukas.gif  , turi nauja liga mirksiukas.gif
*

Ačiū tau už išsamų atsakymą doh.gif blush2.gif blush2.gif
Jau perkrausčiau juos i kitus namus bigsmile.gif
Kriiste
QUOTE(Kokere @ 2008 09 25, 16:16)
Ačiū tau už išsamų atsakymą doh.gif  blush2.gif  blush2.gif
Jau perkrausčiau juos i kitus namus bigsmile.gif
*

Kur dabar slepiesi nuo vaiku su lelem g.gif
Kokere
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 25, 16:24)
Kur dabar slepiesi nuo vaiku su lelem g.gif
*

Nesakysiu, o tai vėl visiems pasakysi.... Negaliu dar vaikams rodyt-ne kalėdos dar blush2.gif
Kriiste
QUOTE(Kokere @ 2008 09 25, 15:52)

Aš daba kita liga isitaisiau blush2.gif
*

Va va, gerai kad nors pripazysti, as ja jau kaip ir nugaleciau, bet vis tu man koki virusa is naujo uznesi doh.gif , o tada oi skauda mano saskaitai blink.gif
Kokere
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 25, 16:27)
Va va, gerai kad nors pripazysti, as ja jau kaip ir nugaleciau, bet vis tu man koki virusa is naujo uznesi doh.gif , o tada oi skauda mano saskaitai blink.gif
*

O maniskei saskaitai zinok neskauda lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kriiste
QUOTE(Kokere @ 2008 09 25, 16:29)
O maniskei saskaitai zinok neskauda lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

bet as tau tik karta virusiuka imeciau o tu man nuolat dabar dalini, tik apsigydau ir vel doh.gif
Kokere
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 25, 16:43)
bet as tau tik karta virusiuka imeciau o tu man nuolat dabar dalini, tik apsigydau ir vel doh.gif
*

As trojana pasidariau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kriiste
QUOTE(Kokere @ 2008 09 25, 20:02)
As trojana pasidariau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
*

o kas tas yr mastau.gif
cola

QUOTE(Kokere @ 2008 09 25, 16:26)
Nesakysiu, o tai vėl visiems pasakysi.... Negaliu dar vaikams rodyt-ne kalėdos dar blush2.gif
*

tai atplesei pakuotes ir zaidi dabar? lotuliukas.gif
ot negrazu hah.gif
po to vaikams padovanosi kaip niekur nieko? biggrin.gif
Kriiste
QUOTE(cola @ 2008 09 26, 09:40)
tai atplesei pakuotes ir zaidi dabar?  lotuliukas.gif
ot negrazu  hah.gif
po to vaikams padovanosi kaip niekur nieko?  biggrin.gif
*

kad kalba jau linksta link to, kad tai leles jai blush2.gif
Kokere
QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 25, 21:06)
o kas tas yr mastau.gif
*

Tai yra kai gauna maža virusiuką padidina ir pasiunčia kitems lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(cola @ 2008 09 26, 09:40)
tai atplesei pakuotes ir zaidi dabar?  lotuliukas.gif
ot negrazu  hah.gif
po to vaikams padovanosi kaip niekur nieko?  biggrin.gif
*

Nebuvo supakuota ax.gif

QUOTE(Kriste2 @ 2008 09 26, 09:43)
kad kalba jau linksta link to, kad tai leles jai blush2.gif
*

aga tokia kaina plojau doh.gif Bus gaila blush2.gif
Kokere
Pas mus ką tik įvyko nelaimė- mažiukė chou tušinuku gerokai padailino verysad.gif verysad.gif verysad.gif Gavo pylos pagal pilna programą. Visos lelkos buvo paslėptos ir negaus pora savaičių, o chou buvo skubiai valoma blush2.gif Ar del to kad greit pamatė, ar del to, kad nestiptiai spaudė lelytė beveik nusivalė ir per kelias savaite likusios žymės turėtų dingt blush2.gif
JulieTa
Apie Baby Borna tik geri atsiliepimai bigsmile.gif gavom dovanu nuo mociutes uzsienyje. kaina, gal ir nera maza, bet mano dukrai labai patinka; is kart paklausiau, sake Brolis Jokubas biggrin.gif tai dabat nuolat juokiames mirksiukas.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.