Sake,kad nuo streso, naktim per stipriai sukandu dantis ir va kas gavosi..bet niekas negereja..gal kas zino kas cia yra ?
Kliba dantukai, nors as jau seniai nebe vaikas...Buvau pas periodontologe, odontologe, dar pas kazka. padare tokia plokstele" Kappa" vadinasi, bet man rodos ji nelabai padejo, nesioju puse metu ir nieko
Sake,kad nuo streso, naktim per stipriai sukandu dantis ir va kas gavosi..bet niekas negereja..gal kas zino kas cia yra ?
Tikrai internetu nepasakysiu kažko daugiau, nei jus apžiūrėjusi periodontologė.
Melka, o tu dareisi visos burnos rentgenograma? Kitaip dar vadinama panoramine nuotrauka? Ir beje, pas kokia periodontologe buvai?
Kaip cia taip gali but?
QUOTE(Lapas @ 2005 04 17, 17:24) Lapas, o jei tau skaudetu koja, tai kreiptumeisi i psichologa?
Atsakau visoms :
pas periodontologe lankiausi klinikose Kaune. Nuotrauka panoramine dariausi - kaulai ir saknys vietoj. Per 26 metus plombavo vos kelis dantis, tai turbut jie sveiki o kad kandu dantis tai faktas, nes ta plokstele, kuria nakti laikau isidejusi burnon, beveik pergrauziau,o ji ne medziagine gi taigi gal buvo istorijoje kokiu fantu -duomenu,del ko man taip nutiko ? nes klibejimas pavasario laiku padideja kazko...baisiai nemalonu |