Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Klibantys dantukai
Supermamų klubas > Konsultacijų centras > Klausimas odontologei
Melka
Kliba dantukai, nors as jau seniai nebe vaikas...Buvau pas periodontologe, odontologe, dar pas kazka. padare tokia plokstele" Kappa" vadinasi, bet man rodos ji nelabai padejo, nesioju puse metu ir nieko sad.gif(((
Sake,kad nuo streso, naktim per stipriai sukandu dantis ir va kas gavosi..bet niekas negereja..gal kas zino kas cia yra ?
Odontologė
Tikrai internetu nepasakysiu kažko daugiau, nei jus apžiūrėjusi periodontologė. sad.gif
Vaida`
Melka, o tu dareisi visos burnos rentgenograma? Kitaip dar vadinama panoramine nuotrauka? Ir beje, pas kokia periodontologe buvai?
Lapas
Kaip cia taip gali but? g.gif tai gal tau reiktu ne i odontologa kreiptis, o i psichologa blink.gif
Vaida`
QUOTE(Lapas @ 2005 04 17, 17:24)
Kaip cia taip gali but? g.gif  tai gal tau reiktu ne i odontologa kreiptis, o i psichologa blink.gif
*

Lapas, o jei tau skaudetu koja, tai kreiptumeisi i psichologa? blink.gif Siaip cia buvo tik spejimas, kad kliba dantys del to, kad labai stipriai suspaudus is nervu ji laiko. Labai abejociau del to. Greitesnis jau variantas, kad del kazkokiu priezasciu tirsta danties kaulas ar siaip gali buti, kad silpni dantys is prigimties ir tereikia kazkokiu medziagu ir pan. Tu variantu gali but begales doh.gif
Melka
Atsakau visoms :
pas periodontologe lankiausi klinikose Kaune. Nuotrauka panoramine dariausi - kaulai ir saknys vietoj. Per 26 metus plombavo vos kelis dantis, tai turbut jie sveiki smile.gif))
o kad kandu dantis tai faktas, nes ta plokstele, kuria nakti laikau isidejusi burnon, beveik pergrauziau,o ji ne medziagine gi smile.gif)))
taigi gal buvo istorijoje kokiu fantu -duomenu,del ko man taip nutiko ?
nes klibejimas pavasario laiku padideja kazko...baisiai nemalonu sad.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.