Jurgitar
2007 09 21, 10:27
QUOTE(Mirksniukas @ 2007 09 21, 10:04) maniškis tai visą laiką klausinėja, kuri auklėtoja bus, nes viena jam patinka, o kita, kaip suprantu, nelabai..  Zinok, as pastebiu, kad pas mus tas pats variantas. Man patiko seimininkute kuri buvo pirma savaite, ji mokedavo ja uzkalbint, nusivesdavo. Sunku vaikam, kai taip daznai keiciasi aukletojos, nespeja apsiprasti.
Mirksniukas
2007 09 21, 11:25
QUOTE(Jurgitar @ 2007 09 21, 10:27) Zinok, as pastebiu, kad pas mus tas pats variantas. Man patiko seimininkute kuri buvo pirma savaite, ji mokedavo ja uzkalbint, nusivesdavo. Sunku vaikam, kai taip daznai keiciasi aukletojos, nespeja apsiprasti. tą pirmą savaitę buvo lopšelinukų grupės auklėtojos, kur maniškis pernai ėjo, tai jam kaip ir dar geriau buvo vėl po vasaros, kad tos pačios. o dabar yra ta viena jaunesnė, kita vyresnė, jos po pusę dienos vis dirba - viena iš ryto, kita po pietų. tai spėk, kuri maniškiui labiau patinka? o dė šeimininkutės tai taip, ana man irgi labiau patiko, šita iš viso kažkaip nuošaly laikosi. lopšelinukų grupėj tai šeimininkutė iš viso labai faina buvo, auklėtojoms daug padeda, su vaikais pabendrauja, maniškis ją labai mėgo. ir auklėtojas mažiukų grupės abi mėgo.
loretabr
2007 09 24, 21:36
QUOTE(Mirksniukas @ 2007 09 21, 10:04) maniškis tai visą laiką klausinėja, kuri auklėtoja bus, nes viena jam patinka, o kita, kaip suprantu, nelabai..  Kiek suprantu, viena iš auklėtojų pas jus Rasa. Ji  pati pačiausia.
Mirksniukas
2007 09 24, 21:48
QUOTE(loretabr @ 2007 09 24, 21:36) Kiek suprantu, viena iš auklėtojų pas jus Rasa. Ji  pati pačiausia. net neisiginčiju  vaikas kaip saulutė nušvinta ją pamatęs
Dėkui visoms  .Jau radau išeitį  . O vėliau vėl bandysim stot į "Liepaitės" gretas. Gal pavyks  ?
Labukas visoms, kažkaip pasimiršo ši tema labai greitai...  Niekas nieko nerašo, nesidalinat įspūdžiais ar priprato jūsų mažiai prie naujų grupių, naujų vaikų? Kaip gi sekasi, kokie pasiekimai  ? Parašykit, labai lauksim
Mirksniukas
2008 01 09, 15:05
QUOTE(juliux @ 2008 01 09, 13:46) Labukas visoms, kažkaip pasimiršo ši tema labai greitai...  Niekas nieko nerašo, nesidalinat įspūdžiais ar priprato jūsų mažiai prie naujų grupių, naujų vaikų? Kaip gi sekasi, kokie pasiekimai  ? Parašykit, labai lauksim  matyt, visiems viskas gerai, jeigu nerašo
diamaja
2008 04 03, 23:12
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 01 09, 15:05) matyt, visiems viskas gerai, jeigu nerašo  Mums tai labai gerai  Bent jau man atrodo, kad vaikui patinka darzelis. Aukletojom ir auklyte as tiesiog suzaveta.  Gaila, kad kitais metais jos pasikeis kai pereisim i viresne grupe...  Galetu taip iki pat mokyklos priziuret tos pacios
rrracka
2008 04 04, 11:00
mums irgi viskas puikiai einasi, ypac kai perkele pas bendraamzius Eziukus  Aukletojos superines, geriau nei pas Kiskius, ir vakelis ramesnis, stabilesnis pasidare. o vakar jaunikaitis mane sujaudino iki asaru suskeles eilerasti mamytei, kuri mokina Mamyciu sventei  niekada nemaniau, kad taip uz dusios griebs
diamaja
2008 04 04, 20:33
QUOTE(rrracka @ 2008 04 04, 11:00) mums irgi viskas puikiai einasi, ypac kai perkele pas bendraamzius Eziukus  Aukletojos superines, geriau nei pas Kiskius, ir vakelis ramesnis, stabilesnis pasidare. o vakar jaunikaitis mane sujaudino iki asaru suskeles eilerasti mamytei, kuri mokina Mamyciu sventei  niekada nemaniau, kad taip uz dusios griebs  Kaip miela  As irgi laukiu, kada maniskis parsines savo talentinguju perliuku
rrracka
2008 04 08, 09:26
ateis ta diena  greitai
fancycolor
2008 04 21, 12:48
Sveikutes. Mes Liepaite lankem nuo lopselio. Po to Eziuku grupe.Eziuku grupeje aukletojos nuostabios, nebuvo nei karto, kad vaikas skustusi, ar butu kokie nesutarimai, nenoro i darzeli isvis nebudavo. Aukletojos labai moka bendrauti, susitartis su vaikais, labai daug skiria laiko ju lavinimui. Aukletojos labai rupestingos, labai pastabios, nei karto nebuvo tokio atvejo, kad jei vaikas sakykim pareina su guzu, jos nezinotu kaip tai atsitiko. Dabar maniskis jau pirmokas, bet vis dar jaucia nostalgija darzeliui. Ten miela, silta jauki aplinka, viskas dvelkia ramybe santarve. Labai rekomenduoju.
rrracka
2008 04 23, 15:03
Gera girdeti, Jura jurate Taigi mes esam patenkinti budami Eziukais, tik dabar pulsiu pas direktore, nes mano mazaja, sakau, gal laikas uzrasyt? dar tik uz 2 metu i darza leisiu, bet vis del to apsidrausti gal bus protingiau
nykshtuke
2008 10 13, 10:32
mes irgi užsirašę į šį darželį nuo kitų metų. neaišku ar gausim vietą, bet tikimės. papasakokit plačiau apie darželio aplinka, nes iš išorės ji atrodo labai skurdi. beje, ar yra vidinis kiemelis, kur vaikus veda pasivaikščioti? nes aš tokio aptverto tai nemačiau, o gi visai šalia gan judri gatvė.
Mirksniukas
2008 10 13, 12:46
QUOTE(nykshtuke @ 2008 10 13, 10:32) mes irgi užsirašę į šį darželį nuo kitų metų. neaišku ar gausim vietą, bet tikimės. papasakokit plačiau apie darželio aplinka, nes iš išorės ji atrodo labai skurdi. beje, ar yra vidinis kiemelis, kur vaikus veda pasivaikščioti? nes aš tokio aptverto tai nemačiau, o gi visai šalia gan judri gatvė. vidinis kiemas yra, sodas su vaikų žaidimų aikštelėmis. jos tikrai nėra skurdžios, palyginti su daugumos kitų darželių. kaip ir grupių aplinka nėra skurdi (turėjau progos palyginti, kai vasarą vaikas lankė kitą darželį - tai ten kaip mūsų laikais - lovos atsiverčia iš sienų, vaikai ir žaidžia, ir valgo, ir miega toj pačioj erdvėj) šiaip siūlau geriau apžiūrėti darželį, kur ruošiatės eiti, nes negi tiesiog nuėjot pas direktorę ir užrašėt, neapžiūrėję aplinkos ir grupės?
nykshtuke
2008 10 14, 07:17
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 10 13, 12:46) vidinis kiemas yra, sodas su vaikų žaidimų aikštelėmis. jos tikrai nėra skurdžios, palyginti su daugumos kitų darželių. kaip ir grupių aplinka nėra skurdi (turėjau progos palyginti, kai vasarą vaikas lankė kitą darželį - tai ten kaip mūsų laikais - lovos atsiverčia iš sienų, vaikai ir žaidžia, ir valgo, ir miega toj pačioj erdvėj) šiaip siūlau geriau apžiūrėti darželį, kur ruošiatės eiti, nes negi tiesiog nuėjot pas direktorę ir užrašėt, neapžiūrėję aplinkos ir grupės?  kadangi išpuoklė pietų laikas, tai mūsų į grupę pažiūrėt neįleido, bet reikės kada vėl užsukti. o kiemą tai aš apėjau ratuku ir nieko ten nemačiau. nebent gal akys blogai rodė, arba kas nors per metus pasikeitė. mačiau tik viena medinę karstykle. o auklėtojos ir maistas geras? aš čia dabar esu kryžkelėje ką rinktis - ar tikrai rekomenduotą darželį bet nepakeliui, ar liepaitę, kuri yra ypatingai pakeliui.
Ernestukas
2008 10 15, 16:40
Norėčiau pasidomėt, gal kartais kažkas neseniai užrašinėjot savo vaiką į šį darželį? Kaip ten reikalai su eile? Ar yra šansų užsirašyti, jei mes norėtume i darželį jau keliauti kitą rudenį.
nykshtuke
2008 10 16, 06:54
QUOTE(Ernestukas @ 2008 10 15, 16:40) Norėčiau pasidomėt, gal kartais kažkas neseniai užrašinėjot savo vaiką į šį darželį? Kaip ten reikalai su eile? Ar yra šansų užsirašyti, jei mes norėtume i darželį jau keliauti kitą rudenį. aš užrašiau praeitą rudenį berods. tai jau sakė kad 2009 metams nedaug vietų buvo likę, bet mes atsieit papuolėm, nebent kokių prioritetinių atsiras. Čia aš apie lopšį šneku. į daržą gal šiek tiek mažesnės eilės.
Aš užrašiau į eilę 2007m gegužį, kad eitume į lopšį nuo 2008m spalio. Deja mes nepatekom, sakė kad turetume patekt į darželį.
diamaja
2008 10 19, 11:06
QUOTE(nykshtuke @ 2008 10 14, 07:17) kadangi išpuoklė pietų laikas, tai mūsų į grupę pažiūrėt neįleido, bet reikės kada vėl užsukti. o kiemą tai aš apėjau ratuku ir nieko ten nemačiau. nebent gal akys blogai rodė, arba kas nors per metus pasikeitė. mačiau tik viena medinę karstykle. o auklėtojos ir maistas geras? aš čia dabar esu kryžkelėje ką rinktis - ar tikrai rekomenduotą darželį bet nepakeliui, ar liepaitę, kuri yra ypatingai pakeliui.  Per metus tikrai niekas nepasikeite, kiemas tikrai yra ir visai neblogas...  Toks vaizdas, kad ne aplink sita darzeli rata apejot
Mirksniukas
2008 10 19, 18:50
QUOTE(diamaja @ 2008 10 19, 11:06) Per metus tikrai niekas nepasikeite, kiemas tikrai yra ir visai neblogas...  Toks vaizdas, kad ne aplink sita darzeli rata apejot  kiemas jau prieš tris metus buvo, tik per tą laiką čiuožyklų naujų atsirado gal tikrai ne apie tą patį darželį mes ir nykshtuke kalbam? dėl auklėtojų sunku pasakyti, juk viskas priklauso, į kokią grupę pas kokias auklėtojas vaikas papuls. lopšelyje auklėtojom ir vaikas, ir mes buvom patenkinti. dabar antri metai Nykšukų grupėj, tai viena auklėtoja vaikui "pati pačiausia", kita - ne tokia mylima, bet tikrai nėra bloga. maistas, tiksliau - dienos meniu, man asmeniškai nevisada atrodo tikrai maistingas ir pilnavertis, bet nžn, gal visuose darželiuose taip.. juk šiaip ar taip ten ne namai ir vaikų matinimui skiriami pinigai gana juokingi. bet kokiu atveju, alkani vaikai tikrai nebūna, o ir kad neskanu būtų, nesiskundžia (išskyrus, kad to ar ano tiesiog nemėgsta). vaikai lanko dailės, muzikos pamokėles, sportuoja, yra kineziterapeutė gydomajai mankštai, lopgopedė, kas nori - papildomai lanko šokių pamokėlės - taip kad lavinimui dėmesio skiriama tikrai nemažai. mums šis darželis visiškai nepakeliui (gyvenam Krėvės gale, darželis prie klinikų, darbas centre), bet per trejus metus dar nė karto nesigailėjau, kad būtent jį pasirinkom.
nykshtuke
2008 10 20, 14:42
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 10 19, 18:50) kiemas jau prieš tris metus buvo, tik per tą laiką čiuožyklų naujų atsirado gal tikrai ne apie tą patį darželį mes ir nykshtuke kalbam? dėl auklėtojų sunku pasakyti, juk viskas priklauso, į kokią grupę pas kokias auklėtojas vaikas papuls. lopšelyje auklėtojom ir vaikas, ir mes buvom patenkinti. dabar antri metai Nykšukų grupėj, tai viena auklėtoja vaikui "pati pačiausia", kita - ne tokia mylima, bet tikrai nėra bloga. maistas, tiksliau - dienos meniu, man asmeniškai nevisada atrodo tikrai maistingas ir pilnavertis, bet nžn, gal visuose darželiuose taip.. juk šiaip ar taip ten ne namai ir vaikų matinimui skiriami pinigai gana juokingi. bet kokiu atveju, alkani vaikai tikrai nebūna, o ir kad neskanu būtų, nesiskundžia (išskyrus, kad to ar ano tiesiog nemėgsta). vaikai lanko dailės, muzikos pamokėles, sportuoja, yra kineziterapeutė gydomajai mankštai, lopgopedė, kas nori - papildomai lanko šokių pamokėlės - taip kad lavinimui dėmesio skiriama tikrai nemažai. mums šis darželis visiškai nepakeliui (gyvenam Krėvės gale, darželis prie klinikų, darbas centre), bet per trejus metus dar nė karto nesigailėjau, kad būtent jį pasirinkom.  ačiū už nuomonę. įtariu kad galiausiai apsispręsiu į jį leisti savo dukrytę, jeigu aišku mūsų vietos nieks neužims. na o apie darželį aš apėjau, bet gal tolyn kiemo neapžiūrėjau, tik kas šalia pastato. reikės kada pro šoną einant užeit, nes beveik kasdien tuo keliu tenka vaikščioti.  ir tikrai tą darželį turėjau omeny, tik gal pati neapsižiūrėjau. nes ta grybo gatvė judroka, o ir lašo gatvė šalia. kažkaip nemačiau tvoros aplink daržą tai ir pagalvojau kur jie ten žaidžia. dar man klausimas iškilo. o ar lopšelinukus veda į lauką?
Mirksniukas
2008 10 20, 18:43
QUOTE(nykshtuke @ 2008 10 20, 14:42) ačiū už nuomonę. įtariu kad galiausiai apsispręsiu į jį leisti savo dukrytę, jeigu aišku mūsų vietos nieks neužims. na o apie darželį aš apėjau, bet gal tolyn kiemo neapžiūrėjau, tik kas šalia pastato. reikės kada pro šoną einant užeit, nes beveik kasdien tuo keliu tenka vaikščioti.  ir tikrai tą darželį turėjau omeny, tik gal pati neapsižiūrėjau. nes ta grybo gatvė judroka, o ir lašo gatvė šalia. kažkaip nemačiau tvoros aplink daržą tai ir pagalvojau kur jie ten žaidžia. dar man klausimas iškilo. o ar lopšelinukus veda į lauką? veda, žinoma  du kartus per dieną, jei tik nelyja.
nykshtuke
2008 10 21, 11:44
QUOTE(Mirksniukas @ 2008 10 20, 18:43) veda, žinoma  du kartus per dieną, jei tik nelyja. daug. girdėjau kad kitose tai ir tai ne kasdien, nes tipo per daug vargo auklytėm aprengt. dėkui visom už komentarus. galbūt su kaikurių vaikučiais kitais metais ir susitiksim.
Sveikos mamytes, perskaiciau tema, tik nelabai supratau, ar sis darzelis vasara dirba? Jei nedirba tai kokiais menesiais? Ir ka tada tokiu atveju darote? Aciu is anksto
QUOTE(ROSE @ 2008 11 24, 16:14) Sveikos mamytes, perskaiciau tema, tik nelabai supratau, ar sis darzelis vasara dirba? Jei nedirba tai kokiais menesiais? Ir ka tada tokiu atveju darote? Aciu is anksto Kai buvau uzrasyt, tai minejo, kad liepa-rugpjuti darzelis nedirba. Vaikus perkelia i kitus darzelius.
Mirksniukas
2008 11 24, 18:24
nedirba nuo trečios liepos savaitės ir visa rugpjūtį, vaikus iš anksto registruoja į kitus darželius (ankstesniai metais liepos mėn, buvo į vieną, rugpjūčio - į kitą).
O jeigu nenori, kad vaika perkeltu i kita darzeli, na pavyzdziui, kad per vasara seneliai ar kokia teta priziures, tai vel reikia i eile stoti, kad rudeni i ta darzeli gaetum eiti. Kazkaip galvoju, kad gal maziukui sunku adaptuotis vel kitoje vietoje  o be to gal tie kiti darzeliai tolokai nuo namu. Dar klausimelis, o kaip to darzelio teritorija, ar aptverta, ar ten kokiu pasaliniu nelandzioja, nes kai pro vieno darzelio teritorija ejau ir svirksta pamaciau, tai net siurpu pasidare.
Mirksniukas
2008 11 26, 10:45
QUOTE(ROSE @ 2008 11 25, 13:08) O jeigu nenori, kad vaika perkeltu i kita darzeli, na pavyzdziui, kad per vasara seneliai ar kokia teta priziures, tai vel reikia i eile stoti, kad rudeni i ta darzeli gaetum eiti. Kazkaip galvoju, kad gal maziukui sunku adaptuotis vel kitoje vietoje  o be to gal tie kiti darzeliai tolokai nuo namu. Dar klausimelis, o kaip to darzelio teritorija, ar aptverta, ar ten kokiu pasaliniu nelandzioja, nes kai pro vieno darzelio teritorija ejau ir svirksta pamaciau, tai net siurpu pasidare.  į jokią eilę iš naujo nereikia, nuo rudens tiesiog vėl einat į šį darželį. o dėl teritorijos siūlau paskaityti temą kelis puslapius atgal, jau buvo rašyta
Matomai neatidziai skaiciau  reikes man aplink t darzeli paciai pasivaikcioti, kai eisiu i eile uzrasyti. Aciu uz info
pumpotaukslis
2009 01 27, 23:29
QUOTE(nykshtuke @ 2008 10 20, 16:42) ačiū už nuomonę. įtariu kad galiausiai apsispręsiu į jį leisti savo dukrytę, jeigu aišku mūsų vietos nieks neužims. na o apie darželį aš apėjau, bet gal tolyn kiemo neapžiūrėjau, tik kas šalia pastato. reikės kada pro šoną einant užeit, nes beveik kasdien tuo keliu tenka vaikščioti.  ir tikrai tą darželį turėjau omeny, tik gal pati neapsižiūrėjau. nes ta grybo gatvė judroka, o ir lašo gatvė šalia. kažkaip nemačiau tvoros aplink daržą tai ir pagalvojau kur jie ten žaidžia. dar man klausimas iškilo. o ar lopšelinukus veda į lauką? niu persiprasau, bet sis darzelis ne "grybo", o "genio " gatveje ir visas aptvertas tvora.
gal kas žinot kokia situacija su eilėm į darželį dabar? turim problemų su akytėm...kažin ar yra šansų pakliūti ten nuo rudens?
Ernestukas
2009 09 28, 15:11
Nuo spalio bandysim lankyti šį lopšelį. Gal yra kas nors iš čia jau einančių ir kokie atsiliepimai apie lopšelio grupę?
diamaja
2009 09 29, 14:36
QUOTE(Ernestukas @ 2009 09 28, 15:11) Nuo spalio bandysim lankyti šį lopšelį. Gal yra kas nors iš čia jau einančių ir kokie atsiliepimai apie lopšelio grupę?  Tikrai, manau, nenusivilsit. Puikios aukletojos ir seimininke. As savo didzki vedziau pries pora metu, neturejau jokiu priekaistu... O nuo gruodzio ir mazoji turetu pradet zygiuot i lopseli.
mylimama
2010 01 21, 19:29
mes lankom jau treti metai nuo lopsio si darzely,ir greit sekantis keliaus i lopsio grupe aukletojas ir seimininkutes pazystam ,jos puikios,labiausiai patinka kad vaikui veiklos cia netruksta o aukletojos puikiai juos aukleja net tvarka namie vaikas zino ka kada reik daryt,nereikia sakyt kad laikas pries valgy rankas plaut ar zaislus susidet,o jaunesniojo jau labai laukia lopsely,ne karta aukletojos kai ateinam broly paimt nusiveda mazaji i busima grupe,tik beda neina po to jo is ten iskrapstyt. na su vietom tai kaip ir visur stot i eile,o del akinuku mes ir ten pradejom eiti broliui ju nereik bet ir eis ten,taciau pirmenybe vis dar teikiama su regejimu sutrikusioms akytems,o mazius tik spejus gimt kai direktore pamate nusivede kad uzrasyciau .bet ten puiku.....
Basttet
2010 11 11, 14:19
Sveiki Norejau paklausti, kada reiketu uzrasineti savo vaikus i si darzeli- iskart po gimimo? Dar priemimo salygose maciau, kad yra kazkoks internetis puslapis minimas, kuriame galima online prisirasyti prie norimo darzelio- gal zinote adresa? QUOTE(mylimama @ 2010 01 21, 20:29) mes lankom jau treti metai nuo lopsio si darzely,ir greit sekantis keliaus i lopsio grupe aukletojas ir seimininkutes pazystam ,jos puikios,labiausiai patinka kad vaikui veiklos cia netruksta o aukletojos puikiai juos aukleja net tvarka namie vaikas zino ka kada reik daryt,nereikia sakyt kad laikas pries valgy rankas plaut ar zaislus susidet,o jaunesniojo jau labai laukia lopsely,ne karta aukletojos kai ateinam broly paimt nusiveda mazaji i busima grupe,tik beda neina po to jo is ten iskrapstyt. na su vietom tai kaip ir visur stot i eile,o del akinuku mes ir ten pradejom eiti broliui ju nereik bet ir eis ten,taciau pirmenybe vis dar teikiama su regejimu sutrikusioms akytems,o mazius tik spejus gimt kai direktore pamate nusivede kad uzrasyciau .bet ten puiku.....
Laurinciux
2011 09 09, 18:34
sveikos...ar yra besilankanciu siam darzeli? mes planuojam tuoj prADET LANKYT..IDOMU KAIP LOPSELINUKAMS PRATINTIS SEKAS...
Rutakrik
2011 09 20, 20:45
labas, nezinau apie lopselinuku grupe, bet pradejom lankyti darzeli, labai esu patenkinta, patinka viskas: tvarka, atmosfera, aukletojos. Ir dukryte labai patenkinta. zodziu, labai labai rekomenduoju
Basttet
2011 09 20, 20:54
Man niekas siuo klausimu neatsake, todel padesiu kitoms. Svetaine, kur online pateikiami prasymai priemimui i darzeli  (prisijungimas vyksta per banka) Kauno darzeliai
Sveikos mamytės, užrašiau savo dukrytę į šitą darželį 2013m. Jei prireiks eisim į lopšelio grupę, o jei bus galimybės, tai tik nuo darželio pradėsim. Tad iškilo klausimas, po kiek vaikučių grupėse būna ir kaip auklėtojos lopšelio grupėse, kokie užsiėmimai būna? Labai dėkui už informaciją....
Skaitykit čia http://www.liepaite.lt/, gal rasyt atsakymus
mamytelinute
2012 05 06, 22:23
Sveikos, noretusi vel kokiu atsiliepimu. Nuo rudens atrodo patenkam i lopseli, jei kas musu neisstums. Esam 13 is 15, tai koks sansas, kad kazkas mus nustums del prioriteto ar pan. Dar mane domina ta lavinamoji veikla? Kiek kartu per sav sportuoja, daile, muzika ar kazkas pan. vyksta? Kiek kreipiama demesio i kiekviena vaika? Tarkim jei vaikas savo daro, tai ar ji sudomina jungtis i veikla ar tiesiog leidzia varnas gaudyt? Kokie buna piesinukai- ar skirtingi, ar visu kaip vienas (pvz. namas+medis+ saule)? Perskaiciau sita tema, tai taip isgasdino tas uzdarymas tualete, net kvapa uzeme. Tikiuos, kad cia fantazijos vaisius. O vaikai gi priima viska lyg taip ir turetu buti, nesiskundzia. Jei tevai atvede, reiskia jie viska zino. Nu zodziu, taip dabar norisi geru atsiliepimu gauti... arba blogu, kad ramiai ieskociau alternatyvos.
|
|