Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Šiauliuose
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
laisla
Senoji tema čia : http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...106611&st=0
Inguska__
QUOTE(Zydryne @ 2008 03 13, 22:20)
Siandien isigyjau abonementa i IMPULS . Tai esu labai patenkinta kolkas, tik tiek kad vienai liudnoka  unsure.gif
*

Labas Zydryne, o uz kiek isigijai abonementa Impulse, aerobika ar su treniruokliais? smile.gif
edinka
QUOTE(laisla @ 2008 03 14, 12:42)
Ačiū už informaciją. O kada vyrų? Nes aš su vyru ateisiu į šį klubą? rolleyes.gif  Ir jei gali informuok kaip ten dušai?
*

Ot ir nežinau kada vyrų... blink.gif ...nu nejau į pirtį tik su vyru eini mirksiukas.gif - kol tu kaitinsies, jis galės fitness4.gif , arba atvirkščiai.
Iridė`
QUOTE(Inguska__ @ 2008 03 14, 14:03)
Labas Zydryne, o uz kiek isigijai abonementa Impulse, aerobika ar su treniruokliais? smile.gif
*

Tai kad ten bendras tas abonimentas, eini kur nori ax.gif studentiska pasiemiau uz 107 lt. Tai iki 17.00 h galiu buti tenais. Siandien pirma karta ejau pasportuoti su treniruokliais. Manau persistengiau blush2.gif skauda visus raumenis. Bet man labai patiko, o ypac begimo takelis thumbup.gif Siaip tai as visada buvau uz aerobika, bet siandien jos nebuvo.
Inguska__
QUOTE(Zydryne @ 2008 03 14, 17:09)
Tai kad ten bendras tas abonimentas, eini kur nori  ax.gif studentiska pasiemiau uz 107 lt. Tai iki 17.00 h galiu buti tenais. Siandien pirma karta ejau pasportuoti su treniruokliais. Manau persistengiau  blush2.gif  skauda visus raumenis. Bet man labai patiko, o ypac begimo takelis  thumbup.gif Siaip tai as visada buvau uz aerobika, bet siandien jos nebuvo.
*

Man irgi patinka aerobika, labai noriu lankyti aerobika:) As dirbu iki 17val., tai man nebent tik po 17val
Iridė`
QUOTE(Inguska__ @ 2008 03 14, 17:15)
Man irgi patinka aerobika, labai noriu lankyti aerobika:) As dirbu iki 17val., tai man nebent tik po 17val
*

Na tada tau sunkiau... Seniau ir as eidavau po darbo vakare pasportuoti. Bet dabar rytais labiau patinka, kazkaip toks zvalesnis palieki. Bet jei nueinu i pirti, tai kazkaip po jos miego uzsinoriu ax.gif
laisla
QUOTE(edinka @ 2008 03 14, 16:18)
Ot ir nežinau kada vyrų... blink.gif ...nu nejau į pirtį tik su vyru eini  mirksiukas.gif - kol tu kaitinsies, jis galės  fitness4.gif , arba atvirkščiai.
*

Na, šiaip tai mes visur kartu rolleyes.gif Bet jei ką tai teks atskirai lankytis rolleyes.gif Informuok, jei gali, kaip ten lankytojai? Ar daug sportininkų būna vakarais apie 19val? ax.gif
Inguska__
QUOTE(Zydryne @ 2008 03 15, 23:53)
Na tada tau sunkiau... Seniau ir as eidavau po darbo vakare pasportuoti. Bet dabar rytais labiau patinka, kazkaip toks zvalesnis palieki. Bet jei nueinu i pirti, tai kazkaip po jos miego uzsinoriu  ax.gif
*

Jo, jei galeciau eiciau diena sportuoti, o rytais tai tingiu, geriau jau ilgiau pamiegoti smile.gif
florenn
Sveikos merginos..skaitau skaitau ziuriu tik lekia visos i sporto klubus tik lekia...as ir noriu net laaabai bet man kazkaip nepatogu net vienai esu stambi o kai vaziuojam su vyru vakare pro impulsa per stikla matosi vien ''kudos'' nei vienos stambesnes.drauge lankesi tai sake net nemalonu sportuot ziuri kauliukai ir galvoja kokia cia karve lipa ant treniruokliu,kazkaip sunku kai sitaip lietuvoj nera kulturos.Anglijoj tai visiems dzin kaip tu atrodai esi zmogus ir uz tai tave vertina,gryzus cia pakraupau norisi skradziai zeme prasmegt kaip nuziuri,apsneka saiposi,tiesiog norisi visa laika lindet namie...Bet jei atsirastu kokia stambesne man kompanija palaikyt tai galetume kur nors eit ar i baseina ar i sportkluba.. blush2.gif
Inguska__
QUOTE(florenn @ 2008 03 16, 17:14)
Sveikos merginos..skaitau skaitau ziuriu tik lekia visos i sporto klubus tik lekia...as ir noriu net laaabai bet man kazkaip nepatogu net vienai esu stambi o kai vaziuojam su vyru vakare pro impulsa per stikla matosi vien ''kudos''  nei vienos stambesnes.drauge lankesi tai sake net nemalonu sportuot ziuri kauliukai ir galvoja kokia cia karve lipa ant treniruokliu,kazkaip sunku kai sitaip lietuvoj nera kulturos.Anglijoj tai visiems dzin kaip tu atrodai esi zmogus ir uz tai tave vertina,gryzus cia pakraupau norisi skradziai zeme prasmegt kaip nuziuri,apsneka saiposi,tiesiog norisi visa laika lindet namie...Bet jei atsirastu kokia stambesne man kompanija palaikyt tai galetume kur nors eit ar i baseina ar i sportkluba.. blush2.gif
*

Sveika, nekreipk demesio, tokie jau tie lietuviai, drasiai eik visur, nosyte auksciau ir pirmyn smile.gif
edinka
QUOTE(laisla @ 2008 03 16, 00:03)
Informuok, jei gali, kaip ten lankytojai? Ar daug sportininkų būna vakarais apie 19val? 
*

Lankytojai tai įvairūs - nuo moksleivių iki ..., bet šiaip publika faina thumbup.gif , pasitaiko ir mužikų, ir mergelių, ateinančių tik paflirtuot, bet visumoje atmosfera jau daug metų thumbup.gif
Vakarais būna visko... kažkodėl antradieniais vakare laaaabai daug žmonių, kartais net laisvų spintelių trūksta, bet tai todėl, kad vienu metu vieni fitness4.gif, kiti - kitos aerobikoj arba taibo, ar pilvo šokio, ar jogos užsiėmimuose...
...as ir noriu net laaabai bet man kazkaip nepatogu net vienai esu stambi ...
*

Jau kokių žmonių ateina į Eladą bigsmile.gif ... ir jaunų, ir vyresnių, ir labai sportiškų, ir labai storų, ir net su negalia... ir tikrai nė vienas nėra nei smerkiamas, nei ignoruojamas, nei šaipomasi schmoll.gif
Iridė`
Sveikos merginos..skaitau skaitau ziuriu tik lekia visos i sporto klubus tik lekia...as ir noriu net laaabai bet man kazkaip nepatogu net vienai esu stambi o kai vaziuojam su vyru vakare pro impulsa per stikla matosi vien ''kudos''  nei vienos stambesnes.drauge lankesi tai sake net nemalonu sportuot ziuri kauliukai ir galvoja kokia cia karve lipa ant treniruokliu,kazkaip sunku kai sitaip lietuvoj nera kulturos.Anglijoj tai visiems dzin kaip tu atrodai esi zmogus ir uz tai tave vertina,gryzus cia pakraupau norisi skradziai zeme prasmegt kaip nuziuri,apsneka saiposi,tiesiog norisi visa laika lindet namie...Bet jei atsirastu kokia stambesne man kompanija palaikyt tai galetume kur nors eit ar i baseina ar i sportkluba.. blush2.gif
*

Nieko nepadarysi, man ir nelabai smagu kai nuziurineja islipant is kokios sukurines vonios smile.gif Bet pvz. impuls'e iki 17 val. buna daug senjoru, tai dar ne tokiu prisiziuriu blink.gif o lieknu mergaiciu gal tik keletas...
Garbane`
Pati jau sportuoju senokai ir kelis sporto klubus pakeiciau. nesu apkuni, bet nereiskia kad negaliu sportuoti. kai perskaiciau florenn skunda, kad ji negali eit sportuot, nes i ja keistai ziuri pagalvojau, kad as jauciuosi kartais panasiai. moterys, kurios ateina numesti svorio i mane ir mano drauge ziuri taaaaip, kad atrodo man tikrai ten ne vieta. esu net repliku girdejus : "ateina ir vilioja vyrus, tik del to ir eina, pasimaivyt pries mus" ir dazniausiai piktai ziuri. bet, aisku, man tai visiskai nerupi! as i apkunias sportuojancias moteris ziuriu su DIDELE PAGARBA ir nereikia kitu kaltinti uz savo sioki toki apsileidima. cia tik mano nuomone smile.gif
edinka
QUOTE(Garbane` @ 2008 03 18, 12:48)
...i mane ir mano drauge ziuri taaaaip, kad atrodo man tikrai ten ne vieta. esu net repliku girdejus : "ateina ir vilioja vyrus, tik del to ir eina, pasimaivyt pries mus" ir dazniausiai piktai ziuri.
*

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif peršasi išvada, kad ir kokios būtume - (storos ar plonos) visos esam konkurentės, vyrų viliotojos mirksiukas.gif O iš tikro, jei jau žmogus nėra tolerantiškas, tai jam neįtiks jokia, visada ras prie ko prikibt tongue.gif
Inguska__
Na zinokit, vakar pirma karta buvau euro gyme, man labai patiko, puiki trenere thumbup.gif, jau net siandien kojytes truputi skauda smile.gif
Iridė`
As pirma karta Impulse buvau aerobikoje smile.gif tai jau trecia diena kaip sunku paeit biggrin.gif
Inguska__
QUOTE(Zydryne @ 2008 03 30, 19:20)
As pirma karta Impulse buvau aerobikoje  smile.gif  tai jau trecia diena kaip sunku paeit  biggrin.gif
*

Kur jau cia nebus sunku paeiti, bet uztat po to buna geras jausmas, jautiesi tokia lengva lengva :)man is po stepo daugiau skaudejo kojos, negu is po aerobikos smile.gif
Iridė`
QUOTE(Inguska__ @ 2008 03 31, 15:11)
Kur jau cia nebus sunku paeiti, bet uztat po to buna geras jausmas, jautiesi tokia lengva lengva :)man is po stepo daugiau skaudejo kojos, negu is po aerobikos smile.gif
*

O tai cia ne taspats(stepas ir aerobika)? biggrin.gif siaip as aerobikos jau be stepu neisivaizduoju ax.gif Siandien taip fainai pastrikinejom thumbup.gif
Inguska__
QUOTE(Zydryne @ 2008 03 31, 19:56)
O tai cia ne taspats(stepas ir aerobika)?  biggrin.gif siaip as aerobikos jau be stepu neisivaizduoju  ax.gif Siandien  taip fainai pastrikinejom  thumbup.gif
*

Kaip ir tas pats, tik stepas su suoliukais smile.gif
K_margo
Sveikutes
Gal zinote kur Siauliuose yra BODYFLEX uzsiemimai?
chemike
Sveikutės Šiaulietės mamytės, 4u.gif

Uch, prisiskaičiau apie sporto klubus Šiauliuose ir iš senosios temos, kuri jau uždaryta ir naujai pradėtą išsistudijavau.. Susidariau nuomonę, jog labiausiai giriami Elada ir Piramidė - aplinkos ir finansiniu atžvilgiais.
O mane domina tuose klubuose dirbančio kolektyvo profesionalumas sudaryti programą individualiai. Ar yra pasitaikę atvejų, jog būtumėte nusivylusios, nepatenkintos? Gal būt programa buvo kada per sunki ar per lengva, neefektyvi? g.gif

Ačiū bigsmile.gif
lovely
Praejusia savaite uzsirasiau i Arena gym lotuliukas.gif Nezinau, kaip man seksis, kadangi nesu lankiusi sporto klubu tongue.gif
mur`miaw
QUOTE(lovely @ 2008 04 07, 07:57)
Praejusia savaite uzsirasiau i Arena gym lotuliukas.gif Nezinau, kaip man seksis, kadangi nesu lankiusi sporto klubu tongue.gif
*

Manau kad seksis gerai smile.gif iš pradžių bus truputėlį sunkiau o po to viskas bus liux thumbup.gif thumbup.gif
lovely
QUOTE(mur`miaw @ 2008 04 07, 10:22)
Manau kad seksis gerai smile.gif iš pradžių bus truputėlį sunkiau o po to viskas bus liux  thumbup.gif  thumbup.gif
*

Aciu, kad paguodei mirksiukas.gif Buvau penktadieni, tai viskas butu liuks, bet trenerio nebuvo, kad sudarytu man programele, kadangi nezinau nuo ko pradeti.Visa laime, kad MB kartu ejo, tai pamoke, kaip ka daryti, plius keli vyrukai savo patarimu nepagailejo lotuliukas.gif
mur`miaw
QUOTE(lovely @ 2008 04 07, 11:43)
Aciu, kad paguodei mirksiukas.gif Buvau penktadieni, tai viskas butu liuks, bet trenerio nebuvo, kad sudarytu man programele, kadangi nezinau nuo ko pradeti.Visa laime, kad MB kartu ejo, tai pamoke, kaip ka daryti, plius keli vyrukai savo patarimu nepagailejo lotuliukas.gif
*

na va visai šauni pradžia smile.gif
edinka
QUOTE(chemike @ 2008 04 06, 17:19)
Sveikutės Šiaulietės mamytės,  4u.gif

Uch, prisiskaičiau apie sporto klubus Šiauliuose ir iš senosios temos, kuri jau uždaryta ir naujai pradėtą išsistudijavau.. Susidariau nuomonę, jog labiausiai giriami Elada ir Piramidė - aplinkos ir finansiniu atžvilgiais.
O mane domina tuose klubuose dirbančio kolektyvo profesionalumas sudaryti programą individualiai. Ar yra pasitaikę atvejų, jog būtumėte nusivylusios, nepatenkintos? Gal būt programa buvo kada per sunki ar per lengva, neefektyvi? g.gif

Ačiū  bigsmile.gif
*

Programa pati nebūna nei persunki, nei perlengva, priklauso nuo to, kaip tu atlieki užduotis... ir efektas priklauso (žiūrint kokio tikiesi) ne tik nuo programos. Svarbu, kad treneriai teisingai patartų, skirtų šiek tiek dėmesio, visa kita-tavo reikalas.
MO
sveikos, tikiuosi, cia papuoliau blush2.gif gal kuri nors lankot aerobika vandeny ( girdejau, kazkur yra tokia Siauliuose) ? blush2.gif
tryliktoji
QUOTE(edinka @ 2008 03 17, 01:43)
Lankytojai tai įvairūs - nuo moksleivių iki ..., bet šiaip publika faina  thumbup.gif , pasitaiko ir mužikų, ir mergelių, ateinančių tik paflirtuot, bet visumoje atmosfera jau daug metų  thumbup.gif
Vakarais būna visko... kažkodėl antradieniais vakare laaaabai daug žmonių, kartais net laisvų spintelių trūksta, bet tai todėl, kad vienu metu vieni  fitness4.gif, kiti - kitos aerobikoj arba taibo, ar pilvo šokio, ar jogos užsiėmimuose...

Jau kokių žmonių ateina į Eladą  bigsmile.gif ... ir jaunų, ir vyresnių, ir labai sportiškų, ir labai storų, ir net su negalia... ir tikrai nė vienas nėra nei smerkiamas, nei ignoruojamas, nei šaipomasi  schmoll.gif
*

As planuoju is Impulso begti i Elada g.gif vis gi, Impulsas - laisvalaikio, o ne sporto centras ax.gif Ten treneriai programas traukia is "dangaus" (girdejau, kad is interneto wink.gif )- kai, manau, turetu issamiai apziureti asmeni, nustatyti kurioms raumenu grupems reikia didesnio, kurioms mazesnio kruvio schmoll.gif O blogiausia - treneriai neprieina patarti, jei netinkamai darai koki pratima doh.gif gerai bent, kad kokia teta pasako-"ne taip darai..." Tiesa - step aerobika pas trenere Oksana man labai patiko, gaila ji treniruotes veda man nepatogiu laiku sad.gif

Tikiuos, Elada nenuvils ax.gif Gausiu man asmeniskai sudaryta sporto programa ax.gif
Kazi kaip Eladoj su aerobika? kuriuo laiku ji vyksta?

QUOTE(chemike @ 2008 04 06, 17:19)
O mane domina tuose klubuose dirbančio kolektyvo profesionalumas sudaryti programą individualiai. Ar yra pasitaikę atvejų, jog būtumėte nusivylusios, nepatenkintos? Gal būt programa buvo kada per sunki ar per lengva, neefektyvi?
*

va ir mane domina - kokiu principu Eladoj sudaro programas g.gif

QUOTE(monikiux @ 2008 04 09, 21:23)
sveikos, tikiuosi, cia papuoliau  blush2.gif gal kuri nors lankot aerobika vandeny ( girdejau, kazkur yra tokia Siauliuose) ?  blush2.gif
*

Labas, tokia yra impulse mirksiukas.gif pati nelankiau, tai komentuot negaliu
Indukė
kas del impulso, tai man sudare normalia programa, ir ateina padeti, jei ka darau ne taip.... tikrai nenusivyliau schmoll.gif
Elada irgi esu lankiusi pries kelis metus, taip pat nieko bloga negaliu pasakyti schmoll.gif fainus treneriai, tik gal atejo toks laikas, kai norisi sportuoti ten, kur nera paaugliu ax.gif
K_margo
Sveikutes 4u.gif
as ir vel ikyresiu.... ax.gif
Gal kuri zinote kur vyksta BODY FLEX'O uzsiemimai, gal kuri lankete?
Man labai labai reikia smile.gif
Nicke
Pradėjau lankyti Impuls tai žiauriai patiko, vien jau kokia aplinka bigsmile.gif

Prieš tai eidavau į Euro gym aerobiką, tai ten mane žiauriai nervina viena pasikėlusi trenerikė, kuri tik rėkti moka, apie persirengimo kambarį o ypač dušus tai patylių doh.gif plytelės iškritusios, pelėsis akivaizdus ir kaip ten dar neuždaro g.gif Pliusas tik vienas trenerė Laima tai super thumbup.gif
Inguska__
QUOTE(Nicke @ 2008 04 17, 22:13)
Pradėjau lankyti Impuls tai žiauriai patiko, vien jau kokia aplinka  bigsmile.gif

Prieš tai eidavau į Euro gym aerobiką, tai ten mane žiauriai nervina viena pasikėlusi trenerikė, kuri tik rėkti moka, apie persirengimo kambarį o ypač dušus tai patylių  doh.gif  plytelės iškritusios, pelėsis akivaizdus ir kaip ten dar neuždaro  g.gif  Pliusas tik vienas trenerė Laima tai super  thumbup.gif
*

As lankau Euro gym ir tikrai pritariu, trenere Laima tikrai super thumbup.gif , o pas ta kuri rekia neinu smile.gif mane jinai irgi ziauriai nervina

Obuolių Delčia
QUOTE(K_margo @ 2008 04 01, 15:29)
Sveikutes
Gal zinote kur Siauliuose yra BODYFLEX uzsiemimai?
*

KIEK zinau, neeera, nevyksta.arba uzsislapstine. vyskta Vilniuje su garsiaja body flex pradininke lietuvoje, vot mirksiukas.gif
Papildyta:
kokios kainos euro gyme? bigsmile.gif
Inguska__
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 19, 13:31)
KIEK zinau, neeera, nevyksta.arba uzsislapstine. vyskta Vilniuje su garsiaja body flex pradininke lietuvoje, vot mirksiukas.gif
Papildyta:
*

Stai tokios kainos euro gyme http://www.gym.lt/pradinis/kainorastis/eurogym
bantukas
sveikutės 4u.gif gal kuri planuojat euro gyme lankyt aerobiką, ieškau kompanjonės bigsmile.gif smile.gif
Inguska__
[quote=vėjuke,2008 04 20, 18:18]
sveikutės 4u.gif gal kuri planuojat euro gyme lankyt aerobiką, ieškau kompanjonės bigsmile.gif smile.gif

As lankau aerobika euro gyme, bet zinok kad kai sportuoji nelabai reikia tos kompanijos smile.gif
bantukas
[quote=Inguska__,2008 04 21, 09:43]
[quote=vėjuke,2008 04 20, 18:18]
As lankau aerobika euro gyme, bet zinok kad kai sportuoji nelabai reikia tos kompanijos smile.gif
*

[/quote]
man kažkaip reikia ax.gif kartais pritingiu, o kai žinai, kad eini ne viena stimulas didesnis atsiranda biggrin.gif bent jau man smile.gif seniai aerobiką lankai? aš lankiau kažkada prieš gerą pusmetį
Inguska__
QUOTE(vėjuke @ 2008 04 22, 07:51)
man kažkaip reikia  ax.gif kartais pritingiu, o kai žinai, kad eini ne viena stimulas didesnis atsiranda  biggrin.gif bent jau man  smile.gif seniai aerobiką lankai? aš lankiau kažkada prieš gerą  pusmetį
*

Anksciau aerobika lankiau Klaipedoje, o Siauliuose tai pirma karta, jau lankau antras menuo, labai patinka :)Man kompanijos reikejo kai ejau pirma karta, buvo nedrasu, o dabar viskas ciki smile.gif
Inguska__
anksciau euro gyme lankei aerobika?
K_margo
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 19, 13:31)
Papildyta:
*

AS PRIES KELETA METU PATI MANKSTINDAVAUSTI PGL BODY FLEX'O PROGRAMA, PASKUI TOKIUS UZSIEMIMUS PRADEDANCIOMS LANKAIU 2 SAVAITES VISAGINE.
O DABAR IESKAU SIAULIUOSE, BET NERA, RADAU, KAD PANEVEZY YRA BF KLUBAS.
IDOMU, KODEL SIAULIUOSE NERA??? g.gif
SIAIP, LABAI PATIKO IR TIKRAI APIMTYS STULBINAMAI MAZEJO.
SIAUO METU NORIU IR VEL PRADETI MANKSTINTIS, TIK VIENAI PRITRUKSTA VALIOS, O KOMPANIJOJE LINKSMIAU smile.gif
bantukas
QUOTE(Inguska__ @ 2008 04 22, 10:39)
anksciau euro gyme lankei aerobika?
*

aha, eurogyme smile.gif
Inguska__
QUOTE(vėjuke @ 2008 04 25, 00:01)
aha, eurogyme  smile.gif
*

na ir kuri trenere patiko?smile.gif
valiar
Sveiki. Gal kam reikia abonementa i Solo zym (Vilniau g.), treniruokliai 7 kartus per savaite + vandens proceduros. Parduociau, nes isvaziuoju. Kreiptis i AZ.
Obuolių Delčia
QUOTE(K_margo @ 2008 04 22, 15:32)
AS PRIES KELETA METU PATI MANKSTINDAVAUSTI PGL BODY FLEX'O PROGRAMA, PASKUI TOKIUS UZSIEMIMUS PRADEDANCIOMS LANKAIU 2 SAVAITES VISAGINE.
O DABAR IESKAU SIAULIUOSE, BET NERA, RADAU, KAD PANEVEZY YRA BF KLUBAS.
IDOMU, KODEL SIAULIUOSE NERA??? g.gif
SIAIP, LABAI PATIKO IR TIKRAI APIMTYS STULBINAMAI MAZEJO.
SIAUO METU NORIU IR VEL PRADETI MANKSTINTIS, TIK VIENAI PRITRUKSTA VALIOS, O KOMPANIJOJE LINKSMIAU smile.gif
*

siauliai - kaimas lotuliukas.gif man irg pikta, kad nera. jei rasiu ar ka suzinosiu - rasysiu i az. jei ka, leksim lotuliukas.gif
K_margo
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 27, 09:51)
siauliai - kaimas lotuliukas.gif  man irg pikta, kad nera. jei rasiu ar ka suzinosiu - rasysiu i az. jei ka, leksim lotuliukas.gif
*

"Tokia durna mintis i galva atejo" ax.gif
Reikia surinkti visas norincias ir aisku nors kiek mokancias Body Flex'o gerbejas ir issinuomoti kokias patalpas uzsiemimams... bigsmile.gif
bantukas
QUOTE(Inguska__ @ 2008 04 25, 12:54)
na ir kuri trenere patiko?smile.gif
*

labiausiai patiko Laima, jei gerai vardą pamenu thumbup.gif nors man jos visos pusė bėdos, tik viena kažkuri, didelė rėksnė buvo, tai pas ją stengdavausi neiti doh.gif
Inguska__
QUOTE(vėjuke @ 2008 04 28, 11:33)
labiausiai patiko Laima, jei gerai vardą pamenu  thumbup.gif nors man jos visos pusė bėdos, tik viena kažkuri, didelė rėksnė buvo, tai pas ją stengdavausi neiti  doh.gif
*

jo, pati geriausia Laima, o tos reksnes vardas Ingrida, as taip pat pas ja stengiuosi neiti smile.gif na tai greiciau eik i euro gyma smile.gif
Obuolių Delčia
QUOTE(K_margo @ 2008 04 28, 11:54)
"Tokia durna mintis i galva atejo"  ax.gif
Reikia surinkti visas norincias ir aisku nors kiek mokancias Body Flex'o gerbejas ir issinuomoti kokias patalpas uzsiemimams... bigsmile.gif
*

ne durna, bet neapskaiciuota, tai faktas... g.gif
K_margo
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 28, 16:43)
ne durna, bet neapskaiciuota, tai faktas... g.gif
*

Tikrai neapskaiciuota, tik pamastymai 4u.gif
bantukas
QUOTE(Inguska__ @ 2008 04 28, 13:45)
jo, pati geriausia Laima, o tos reksnes vardas Ingrida, as taip pat pas ja stengiuosi neiti smile.gif na tai greiciau eik i euro gyma smile.gif
*

kai pasakei, taip taip atrodo Ingrida vardu ji cool.gif jau nuo 1-io pradėsiu thumbup.gif fitness3.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.