Senoji tema čia : http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...106611&st=0
QUOTE(Inguska__ @ 2008 03 14, 14:03) Tai kad ten bendras tas abonimentas, eini kur nori QUOTE(Zydryne @ 2008 03 14, 17:09) Tai kad ten bendras tas abonimentas, eini kur nori Man irgi patinka aerobika, labai noriu lankyti aerobika:) As dirbu iki 17val., tai man nebent tik po 17val QUOTE(Inguska__ @ 2008 03 14, 17:15) Man irgi patinka aerobika, labai noriu lankyti aerobika:) As dirbu iki 17val., tai man nebent tik po 17val Na tada tau sunkiau... Seniau ir as eidavau po darbo vakare pasportuoti. Bet dabar rytais labiau patinka, kazkaip toks zvalesnis palieki. Bet jei nueinu i pirti, tai kazkaip po jos miego uzsinoriu QUOTE(edinka @ 2008 03 14, 16:18) Ot ir nežinau kada vyrų... Na, šiaip tai mes visur kartu QUOTE(Zydryne @ 2008 03 15, 23:53) Na tada tau sunkiau... Seniau ir as eidavau po darbo vakare pasportuoti. Bet dabar rytais labiau patinka, kazkaip toks zvalesnis palieki. Bet jei nueinu i pirti, tai kazkaip po jos miego uzsinoriu Jo, jei galeciau eiciau diena sportuoti, o rytais tai tingiu, geriau jau ilgiau pamiegoti
Sveikos merginos..skaitau skaitau ziuriu tik lekia visos i sporto klubus tik lekia...as ir noriu net laaabai bet man kazkaip nepatogu net vienai esu stambi o kai vaziuojam su vyru vakare pro impulsa per stikla matosi vien ''kudos'' nei vienos stambesnes.drauge lankesi tai sake net nemalonu sportuot ziuri kauliukai ir galvoja kokia cia karve lipa ant treniruokliu,kazkaip sunku kai sitaip lietuvoj nera kulturos.Anglijoj tai visiems dzin kaip tu atrodai esi zmogus ir uz tai tave vertina,gryzus cia pakraupau norisi skradziai zeme prasmegt kaip nuziuri,apsneka saiposi,tiesiog norisi visa laika lindet namie...Bet jei atsirastu kokia stambesne man kompanija palaikyt tai galetume kur nors eit ar i baseina ar i sportkluba..
QUOTE(florenn @ 2008 03 16, 17:14) Sveikos merginos..skaitau skaitau ziuriu tik lekia visos i sporto klubus tik lekia...as ir noriu net laaabai bet man kazkaip nepatogu net vienai esu stambi o kai vaziuojam su vyru vakare pro impulsa per stikla matosi vien ''kudos'' nei vienos stambesnes.drauge lankesi tai sake net nemalonu sportuot ziuri kauliukai ir galvoja kokia cia karve lipa ant treniruokliu,kazkaip sunku kai sitaip lietuvoj nera kulturos.Anglijoj tai visiems dzin kaip tu atrodai esi zmogus ir uz tai tave vertina,gryzus cia pakraupau norisi skradziai zeme prasmegt kaip nuziuri,apsneka saiposi,tiesiog norisi visa laika lindet namie...Bet jei atsirastu kokia stambesne man kompanija palaikyt tai galetume kur nors eit ar i baseina ar i sportkluba.. Sveika, nekreipk demesio, tokie jau tie lietuviai, drasiai eik visur, nosyte auksciau ir pirmyn QUOTE(laisla @ 2008 03 16, 00:03) Lankytojai tai įvairūs - nuo moksleivių iki ..., bet šiaip publika faina Vakarais būna visko... kažkodėl antradieniais vakare laaaabai daug žmonių, kartais net laisvų spintelių trūksta, bet tai todėl, kad vienu metu vieni QUOTE(florenn @ 2008 03 16, 17:14) Jau kokių žmonių ateina į Eladą QUOTE(florenn @ 2008 03 16, 17:14) Sveikos merginos..skaitau skaitau ziuriu tik lekia visos i sporto klubus tik lekia...as ir noriu net laaabai bet man kazkaip nepatogu net vienai esu stambi o kai vaziuojam su vyru vakare pro impulsa per stikla matosi vien ''kudos'' nei vienos stambesnes.drauge lankesi tai sake net nemalonu sportuot ziuri kauliukai ir galvoja kokia cia karve lipa ant treniruokliu,kazkaip sunku kai sitaip lietuvoj nera kulturos.Anglijoj tai visiems dzin kaip tu atrodai esi zmogus ir uz tai tave vertina,gryzus cia pakraupau norisi skradziai zeme prasmegt kaip nuziuri,apsneka saiposi,tiesiog norisi visa laika lindet namie...Bet jei atsirastu kokia stambesne man kompanija palaikyt tai galetume kur nors eit ar i baseina ar i sportkluba.. Nieko nepadarysi, man ir nelabai smagu kai nuziurineja islipant is kokios sukurines vonios
Pati jau sportuoju senokai ir kelis sporto klubus pakeiciau. nesu apkuni, bet nereiskia kad negaliu sportuoti. kai perskaiciau florenn skunda, kad ji negali eit sportuot, nes i ja keistai ziuri pagalvojau, kad as jauciuosi kartais panasiai. moterys, kurios ateina numesti svorio i mane ir mano drauge ziuri taaaaip, kad atrodo man tikrai ten ne vieta. esu net repliku girdejus : "ateina ir vilioja vyrus, tik del to ir eina, pasimaivyt pries mus" ir dazniausiai piktai ziuri. bet, aisku, man tai visiskai nerupi! as i apkunias sportuojancias moteris ziuriu su DIDELE PAGARBA ir nereikia kitu kaltinti uz savo sioki toki apsileidima. cia tik mano nuomone
QUOTE(Garbane` @ 2008 03 18, 12:48) ...i mane ir mano drauge ziuri taaaaip, kad atrodo man tikrai ten ne vieta. esu net repliku girdejus : "ateina ir vilioja vyrus, tik del to ir eina, pasimaivyt pries mus" ir dazniausiai piktai ziuri.
Na zinokit, vakar pirma karta buvau euro gyme, man labai patiko, puiki trenere
As pirma karta Impulse buvau aerobikoje
QUOTE(Inguska__ @ 2008 03 31, 15:11) Kur jau cia nebus sunku paeiti, bet uztat po to buna geras jausmas, jautiesi tokia lengva lengva :)man is po stepo daugiau skaudejo kojos, negu is po aerobikos O tai cia ne taspats(stepas ir aerobika)?
Sveikutes
Gal zinote kur Siauliuose yra BODYFLEX uzsiemimai?
Sveikutės Šiaulietės mamytės,
Uch, prisiskaičiau apie sporto klubus Šiauliuose ir iš senosios temos, kuri jau uždaryta ir naujai pradėtą išsistudijavau.. Susidariau nuomonę, jog labiausiai giriami Elada ir Piramidė - aplinkos ir finansiniu atžvilgiais. O mane domina tuose klubuose dirbančio kolektyvo profesionalumas sudaryti programą individualiai. Ar yra pasitaikę atvejų, jog būtumėte nusivylusios, nepatenkintos? Gal būt programa buvo kada per sunki ar per lengva, neefektyvi? Ačiū
Praejusia savaite uzsirasiau i Arena gym
QUOTE(mur`miaw @ 2008 04 07, 10:22) Aciu, kad paguodei QUOTE(lovely @ 2008 04 07, 11:43) Aciu, kad paguodei na va visai šauni pradžia QUOTE(chemike @ 2008 04 06, 17:19) Sveikutės Šiaulietės mamytės, Uch, prisiskaičiau apie sporto klubus Šiauliuose ir iš senosios temos, kuri jau uždaryta ir naujai pradėtą išsistudijavau.. Susidariau nuomonę, jog labiausiai giriami Elada ir Piramidė - aplinkos ir finansiniu atžvilgiais. O mane domina tuose klubuose dirbančio kolektyvo profesionalumas sudaryti programą individualiai. Ar yra pasitaikę atvejų, jog būtumėte nusivylusios, nepatenkintos? Gal būt programa buvo kada per sunki ar per lengva, neefektyvi? Ačiū Programa pati nebūna nei persunki, nei perlengva, priklauso nuo to, kaip tu atlieki užduotis... ir efektas priklauso (žiūrint kokio tikiesi) ne tik nuo programos. Svarbu, kad treneriai teisingai patartų, skirtų šiek tiek dėmesio, visa kita-tavo reikalas.
sveikos, tikiuosi, cia papuoliau
QUOTE(edinka @ 2008 03 17, 01:43) Lankytojai tai įvairūs - nuo moksleivių iki ..., bet šiaip publika faina Vakarais būna visko... kažkodėl antradieniais vakare laaaabai daug žmonių, kartais net laisvų spintelių trūksta, bet tai todėl, kad vienu metu vieni Jau kokių žmonių ateina į Eladą As planuoju is Impulso begti i Elada Tikiuos, Elada nenuvils Kazi kaip Eladoj su aerobika? kuriuo laiku ji vyksta? QUOTE(chemike @ 2008 04 06, 17:19) Uch, prisiskaičiau apie sporto klubus Šiauliuose ir iš senosios temos, kuri jau uždaryta ir naujai pradėtą išsistudijavau.. Susidariau nuomonę, jog labiausiai giriami Elada ir Piramidė - aplinkos ir finansiniu atžvilgiais. O mane domina tuose klubuose dirbančio kolektyvo profesionalumas sudaryti programą individualiai. Ar yra pasitaikę atvejų, jog būtumėte nusivylusios, nepatenkintos? Gal būt programa buvo kada per sunki ar per lengva, neefektyvi? va ir mane domina - kokiu principu Eladoj sudaro programas QUOTE(monikiux @ 2008 04 09, 21:23) sveikos, tikiuosi, cia papuoliau Labas, tokia yra impulse
kas del impulso, tai man sudare normalia programa, ir ateina padeti, jei ka darau ne taip.... tikrai nenusivyliau
Elada irgi esu lankiusi pries kelis metus, taip pat nieko bloga negaliu pasakyti
Sveikutes
as ir vel ikyresiu.... Gal kuri zinote kur vyksta BODY FLEX'O uzsiemimai, gal kuri lankete? Man labai labai reikia
Pradėjau lankyti Impuls tai žiauriai patiko, vien jau kokia aplinka
Prieš tai eidavau į Euro gym aerobiką, tai ten mane žiauriai nervina viena pasikėlusi trenerikė, kuri tik rėkti moka, apie persirengimo kambarį o ypač dušus tai patylių QUOTE(Nicke @ 2008 04 17, 22:13) Pradėjau lankyti Impuls tai žiauriai patiko, vien jau kokia aplinka Prieš tai eidavau į Euro gym aerobiką, tai ten mane žiauriai nervina viena pasikėlusi trenerikė, kuri tik rėkti moka, apie persirengimo kambarį o ypač dušus tai patylių As lankau Euro gym ir tikrai pritariu, trenere Laima tikrai super QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 19, 13:31) KIEK zinau, neeera, nevyksta.arba uzsislapstine. vyskta Vilniuje su garsiaja body flex pradininke lietuvoje, vot Papildyta: kokios kainos euro gyme? Stai tokios kainos euro gyme http://www.gym.lt/pradinis/kainorastis/eurogym
sveikutės
[quote=vėjuke,2008 04 20, 18:18]
sveikutės As lankau aerobika euro gyme, bet zinok kad kai sportuoji nelabai reikia tos kompanijos
[quote=Inguska__,2008 04 21, 09:43]
[quote=vėjuke,2008 04 20, 18:18] sveikutės As lankau aerobika euro gyme, bet zinok kad kai sportuoji nelabai reikia tos kompanijos [/quote] man kažkaip reikia QUOTE(vėjuke @ 2008 04 22, 07:51) man kažkaip reikia Anksciau aerobika lankiau Klaipedoje, o Siauliuose tai pirma karta, jau lankau antras menuo, labai patinka :)Man kompanijos reikejo kai ejau pirma karta, buvo nedrasu, o dabar viskas ciki
anksciau euro gyme lankei aerobika?
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 19, 13:31) KIEK zinau, neeera, nevyksta.arba uzsislapstine. vyskta Vilniuje su garsiaja body flex pradininke lietuvoje, vot Papildyta: kokios kainos euro gyme? AS PRIES KELETA METU PATI MANKSTINDAVAUSTI PGL BODY FLEX'O PROGRAMA, PASKUI TOKIUS UZSIEMIMUS PRADEDANCIOMS LANKAIU 2 SAVAITES VISAGINE. O DABAR IESKAU SIAULIUOSE, BET NERA, RADAU, KAD PANEVEZY YRA BF KLUBAS. IDOMU, KODEL SIAULIUOSE NERA??? SIAIP, LABAI PATIKO IR TIKRAI APIMTYS STULBINAMAI MAZEJO. SIAUO METU NORIU IR VEL PRADETI MANKSTINTIS, TIK VIENAI PRITRUKSTA VALIOS, O KOMPANIJOJE LINKSMIAU
Sveiki. Gal kam reikia abonementa i Solo zym (Vilniau g.), treniruokliai 7 kartus per savaite + vandens proceduros. Parduociau, nes isvaziuoju. Kreiptis i AZ.
QUOTE(K_margo @ 2008 04 22, 15:32) AS PRIES KELETA METU PATI MANKSTINDAVAUSTI PGL BODY FLEX'O PROGRAMA, PASKUI TOKIUS UZSIEMIMUS PRADEDANCIOMS LANKAIU 2 SAVAITES VISAGINE. O DABAR IESKAU SIAULIUOSE, BET NERA, RADAU, KAD PANEVEZY YRA BF KLUBAS. IDOMU, KODEL SIAULIUOSE NERA??? SIAIP, LABAI PATIKO IR TIKRAI APIMTYS STULBINAMAI MAZEJO. SIAUO METU NORIU IR VEL PRADETI MANKSTINTIS, TIK VIENAI PRITRUKSTA VALIOS, O KOMPANIJOJE LINKSMIAU siauliai - kaimas QUOTE(vėjuke @ 2008 04 28, 11:33) labiausiai patiko Laima, jei gerai vardą pamenu jo, pati geriausia Laima, o tos reksnes vardas Ingrida, as taip pat pas ja stengiuosi neiti |