QUOTE(Riobe @ 2010 04 28, 16:25)
12k/mėn, su studento pažymėjimu 79lt
QUOTE(ismira @ 2010 04 28, 20:20) labuka truputuka isiterpsiu i pas jus i temele. Norejau pasiteirauti, kur siauliuose geriausia lankyti aerobika? kainos ir kokybes atzvilgiu? Girdejau, kad teniso kortuose neblogai. Gal kas turit info ir galetumete i AZ parasyti? As siulyciau Arenoj pabandyti
O mane domina treniruokliai (treneriai, aplinka, dušai...). Kur geriausia būtų?? Ačiū
Vis dar laukiu jūsų atsiliepimų
QUOTE(Mil@na @ 2010 04 28, 23:41) Euro gym labai neblogai. Vieta pats centras - patogu. Treneriai taip pat neabejingi, padedantys (pradžioje viską parodo ir t.t), tačiau nesitikėk, kad nuolat stovės prie tavęs, nes asmeninis treneris ir kainuoja papildomai Ir čia mažiau galvoti reikia - nori sportuoti ir eini kur pačiai geriau atrodo, o ne lauki dar mėnesį kol kas nors atsakys savo subjektyvią nuomonę, kuri gali paskui visiškai skirtis nuo tavosios. Taip, kad nieko nelauk ir eik
Ačiū už nuomones, o laukiu ne todėl, kad neišsirenku, o todėl, kad realiai sportuoti galėsiu pradėti tik nuo birželio (dėl objektyvių priežasčių). Va, per tą laiką ir renkuosi visą informaciją. Man labai nepatinka, kad klubai neturi savo tinklapių, kur galėtum info sužinoti...Sunreja, gal gali parašyti Geležinių žmonių klubo kainą. Jei nenori čia, tai gal į AŽ. Ačiū
QUOTE(Mil@na @ 2010 05 01, 16:10) Ačiū už nuomones, o laukiu ne todėl, kad neišsirenku, o todėl, kad realiai sportuoti galėsiu pradėti tik nuo birželio (dėl objektyvių priežasčių). Va, per tą laiką ir renkuosi visą informaciją. Man labai nepatinka, kad klubai neturi savo tinklapių, kur galėtum info sužinoti...Sunreja, gal gali parašyti Geležinių žmonių klubo kainą. Jei nenori čia, tai gal į AŽ. Ačiū 100 Lt/men
Labai neblogai viskas atrodo toje arenoje. O svarbiausia-niekur neišeidamas dar ir kainas, ir visą kitą info gali sužinoti. Liuks, teks dar pasidairyti-ačiū, mergaitės, už info
QUOTE(Mil@na @ 2010 05 02, 10:57) Labai neblogai viskas atrodo toje arenoje. O svarbiausia-niekur neišeidamas dar ir kainas, ir visą kitą info gali sužinoti. Liuks, teks dar pasidairyti-ačiū, mergaitės, už info Ne tik ten galima kainas sužinoti internetu. Euro gym, solo gym taip pat galima, Elada irgi turi savo puslapi, gylys taip pat turi, Extra gym irgi turi.
Elados nerandu
Mhm, matau dabar ir pati, kad dingęs puslapis. O kokiam rajone gyveni? Nes manau, kad nepraktiška būtų gyvenant kokiam pietiniam važiuoti į Eladą, kuri yra kuršėnkelio rajone. Taip pat kaip gyvenant centre važiuoti į kokį Extra gym ir pan.
QUOTE(laisla @ 2010 05 02, 12:03) Mhm, matau dabar ir pati, kad dingęs puslapis. O kokiam rajone gyveni? Nes manau, kad nepraktiška būtų gyvenant kokiam pietiniam važiuoti į Eladą, kuri yra kuršėnkelio rajone. Taip pat kaip gyvenant centre važiuoti į kokį Extra gym ir pan. Siaip tikrai vienas is pagrindiniu rodikliu renkantis sporto kluba yra jo vieta
Man būtent Elada ir yra patogiausias klubas pagal vietą
Zinoma visada reikia rinktis, kad butu netoli namu klubas, arba patogu is darbi nulekti.
Taip pat manau svarbu ir treneriai, kadangi treniruokliai visur beveik vienodi. Na nebent reikia baseino ar pan,.
Sveikos, gal zinot ar Impulse yra siandien siltas vanduo?
Sveikutes.Merginos gal galit parekomenduoti,gera sporto kluba,labai noreciau kad treneris pagal mano sugebejimus sudarytu programele.Pati gyvenu Ginkunuose.Ir parasykit mazdauk kokios kainos.Aciu labai
QUOTE(river* @ 2010 05 11, 17:04) Sveikutes.Merginos gal galit parekomenduoti,gera sporto kluba,labai noreciau kad treneris pagal mano sugebejimus sudarytu programele.Pati gyvenu Ginkunuose.Ir parasykit mazdauk kokios kainos.Aciu labai Labas, as rekomanduociau kluba Geleziniai zmones QUOTE(Kaifux @ 2010 05 12, 08:36) kaip suprast prie jusu Papildyta: QUOTE(Sunreja @ 2010 05 12, 08:47) Na as juo esu patenkinta, einu jau nuo lapkricio men, nuvaziuokit apsiziureti, su treneriu pasikalbeti, bus lengviau apsispresti o kur tie geleziniai zmones randasi?bandziau ieskoti internete,bet niekaip nerandu QUOTE(river* @ 2010 05 12, 12:58) kaip suprast prie jusu Mūsų visų sportuojančių Impulse visoje Lietuvoje grupės QUOTE(Kaifux @ 2010 05 12, 13:41) Mūsų visų sportuojančių Impulse visoje Lietuvoje grupės Likau tikrai susidomejusi QUOTE(Nainai @ 2010 05 13, 11:35) Pasiūlymuose visados siunčiu dažniausiai perkamus abonementus, bet tuo pačiu ir parašau kokią nuolaidą visiems kitiems galima taikyti. Tai rytinis/vidudienio abonementas 12 kartų kainuoja būtent 86 lt QUOTE(Kaifux @ 2010 05 13, 11:49) Pasiūlymuose visados siunčiu dažniausiai perkamus abonementus, bet tuo pačiu ir parašau kokią nuolaidą visiems kitiems galima taikyti. Tai rytinis/vidudienio abonementas 12 kartų kainuoja būtent 86 lt o man reikia po 17 val. Daugumoje klubų už 80 lt. gali eiti tris kartus bet kokiu laiku, ir programą sudaro už tuos pačius pinigus.
labukas visiems, norejau paklausti kokia nuomone apie "piramides" sporto kluba, ir gal zinot kokios ten kainos ir darbo laikas?
QUOTE(Nainai @ 2010 05 13, 12:01) o man reikia po 17 val. Daugumoje klubų už 80 lt. gali eiti tris kartus bet kokiu laiku, ir programą sudaro už tuos pačius pinigus. Tai nereikia lyginti Impuls ir kitų klubų. Jei norit už 50 lt galiu pasiūlyt klubą pačiam centre,galėsit eiti nors ir dukart per dieną ir programą iš lubų surašys. sportuosit tarp paauglių prakaitų "kvepiančių". Kažkaip man tarsi priekaištingas jūsų komentaras pasirodė. Žmogus siūlo, o dar priekaištus reiškiat. Savaime aišku, kad piko metu nebus taip pigu kaip diena ar ryte. QUOTE(laisla @ 2010 05 13, 19:53) Tai nereikia lyginti Impuls ir kitų klubų. Jei norit už 50 lt galiu pasiūlyt klubą pačiam centre,galėsit eiti nors ir dukart per dieną ir programą iš lubų surašys. sportuosit tarp paauglių prakaitų "kvepiančių". Kažkaip man tarsi priekaištingas jūsų komentaras pasirodė. Žmogus siūlo, o dar priekaištus reiškiat. Savaime aišku, kad piko metu nebus taip pigu kaip diena ar ryte. Ačiū už palaikymą. Ir tiesa, aš kainų nenustatau, tai daro Impuls. Aš tiesiog siūlau jas dar mažesnes QUOTE(laisla @ 2010 05 13, 19:53) Tai nereikia lyginti Impuls ir kitų klubų. Jei norit už 50 lt galiu pasiūlyt klubą pačiam centre,galėsit eiti nors ir dukart per dieną ir programą iš lubų surašys. sportuosit tarp paauglių prakaitų "kvepiančių". Kažkaip man tarsi priekaištingas jūsų komentaras pasirodė. Žmogus siūlo, o dar priekaištus reiškiat. Savaime aišku, kad piko metu nebus taip pigu kaip diena ar ryte. o kodėl negalima lyginti? Yra puikių klubų. O kas jums sakė, jog noriu už 50 lt. ? Tai ką jūs siūlote už 50 lt. aš jums galiu pasiūlyti už 10 lt QUOTE(laisla @ 2010 05 14, 11:17) Tikrai norėčiau, kad įvardintumėte tokį klubą. Konkretų pavadinimą pasakytumėte. Nekalbu apie mokyklų sporto sales. Ne tai ne klubas, klubuose tokiu kainų nėra. Kalbėjau, jog už 80 lt.galima rasti gerą klubą, nesinori kartotis, perskaitykite aukščiau dar kartą
Kur Šiauliuose joga rasti? Impulso nesiulykit,norisi pigiau.
gal kas sportuojat Saulininke??? Būtų įdomu išgirsti nuomonę apie trenerį, aplinką ir t. t.
Sveikos sportininkes
na pagimdziau du vaikus dabar reikia apie save pagalvoti, todel uzsukau pas jus na na as irgi noriu pasiulymu i Impuls o del Saulininko ir as noreciau suzinoti kaip jis ten Siaip pries 3 metus lankiau Impulsa, ir programa turejau... na nzn man patiko ten, kas del treneriu tai taip ir buvo, kaip viena rase mamyte, kad stovi sau burelyje ir pliurpia
sveikos,
norėčiau gauti informacijos apie sporto klubą 'medžiotojų užeigoj'. kokios ten kainos ir šiaip atsiliepimai jūsų. dėkui QUOTE(Mil@na @ 2010 05 24, 00:31) apie Saulininka vien tik geri atsiliepimai. Tikrai geras ir profesionalus treneris Justas, labai draugiskas kolektyvas, yra pirtis ir baseinas. Taciau persikrausciau i pietini, ieskau kur cia sportuoti, buvau nuejusi i Extra Gym, tai raso, kad nebedirba iki rudens QUOTE(aidute_ @ 2010 06 14, 11:56) apie Saulininka vien tik geri atsiliepimai. Tikrai geras ir profesionalus treneris Justas, labai draugiskas kolektyvas, yra pirtis ir baseinas. Taciau persikrausciau i pietini, ieskau kur cia sportuoti, buvau nuejusi i Extra Gym, tai raso, kad nebedirba iki rudens aš extra gyme metus lankiausi. bet blogai, kad nėra trenerio. tik vieną kartą parodė kaip dirbt, programą sudarė ir vsio. dabar pradėjau lankytis čia tik susisiekimas nelabai, tenka su 24 mikru palėkt... niu kol kas nesigailiu. tiesa, mėnesio kaina 90lt. gali eiti kad ir kasdien.
Labai patiko paskutinio klubo pristatymas, bet nelabai supratau,kur tie abu treneriai dirba-Šiauliuose ar Radviliškyje?? Nes į Radviliškį važinėtis tai tikrai negalėčiau...Radvile, jei gali, papasakok daugiau. Ačiū
|