Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Šiauliuose
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
Miss Bisbigli
QUOTE(Riobe @ 2010 04 28, 16:25)
o koki abonementa pirkai? blush2.gif
*

12k/mėn, su studento pažymėjimu 79lt smile.gif tik paprastom dienom iki 18val mirksiukas.gif
Sunreja
QUOTE(ismira @ 2010 04 28, 20:20)
labuka 4u.gif
truputuka isiterpsiu i pas jus i temele. Norejau pasiteirauti, kur siauliuose geriausia lankyti aerobika? kainos ir kokybes atzvilgiu? Girdejau, kad teniso kortuose neblogai. Gal kas turit info ir galetumete i AZ parasyti?  blush2.gif aisku jei nesunku smile.gif  Buciau labai dekinga
*

As siulyciau Arenoj pabandyti mirksiukas.gif www.arenagym.lt 4u.gif
Mil@na
O mane domina treniruokliai (treneriai, aplinka, dušai...). Kur geriausia būtų?? Ačiū
Mil@na
Vis dar laukiu jūsų atsiliepimų 4u.gif
Sunreja
QUOTE(Mil@na @ 2010 05 01, 12:29)
Vis dar laukiu jūsų atsiliepimų  4u.gif
*

Na pvz as einu i Geleziniai zmones ir esu labai patenkinta mirksiukas.gif Klubas nedidelis, lankytojai draugiski, o svarbiausia, jog treneris pastoviai priziuri mirksiukas.gif
laisla
QUOTE(Mil@na @ 2010 04 28, 23:41)
O mane domina treniruokliai (treneriai, aplinka, dušai...). Kur geriausia būtų?? Ačiū
*

Euro gym labai neblogai. Vieta pats centras - patogu. Treneriai taip pat neabejingi, padedantys (pradžioje viską parodo ir t.t), tačiau nesitikėk, kad nuolat stovės prie tavęs, nes asmeninis treneris ir kainuoja papildomai smile.gif Dušai neblogi jei neini piko metu, kai iš po aerobikos suguža merginos, tai išvis gerai. Aplinka taip pat gera, man labiau patinka nei Geležiniuose žmonėse (buvau pasižiūrėti kai tik atsidarė), o ten ir nusigauti nepatogu, į užkampį tektų važiuoti. Euro gym brangiau nei Eladoj, nes mačiau, kad buvai klausus apie ją, tačiau ir kokybė geresnė Euro gyme. Nesijaučia tokio slogumo kai erdvė ištisa ir lubos aukštos, ne taip kaip Eladoj. O ir susisiekimo atžvilgiu man Euro gym geriau.

Ir čia mažiau galvoti reikia - nori sportuoti ir eini kur pačiai geriau atrodo, o ne lauki dar mėnesį kol kas nors atsakys savo subjektyvią nuomonę, kuri gali paskui visiškai skirtis nuo tavosios. Taip, kad nieko nelauk ir eik mirksiukas.gif
Mil@na
Ačiū už nuomones, o laukiu ne todėl, kad neišsirenku, o todėl, kad realiai sportuoti galėsiu pradėti tik nuo birželio (dėl objektyvių priežasčių). Va, per tą laiką ir renkuosi visą informaciją. Man labai nepatinka, kad klubai neturi savo tinklapių, kur galėtum info sužinoti...Sunreja, gal gali parašyti Geležinių žmonių klubo kainą. Jei nenori čia, tai gal į AŽ. Ačiū
Sunreja
QUOTE(Mil@na @ 2010 05 01, 16:10)
Ačiū už nuomones, o laukiu ne todėl, kad neišsirenku, o todėl, kad realiai sportuoti galėsiu pradėti tik nuo birželio (dėl objektyvių priežasčių). Va, per tą laiką ir renkuosi visą informaciją. Man labai nepatinka, kad klubai neturi savo tinklapių, kur galėtum info sužinoti...Sunreja, gal gali parašyti Geležinių žmonių klubo kainą. Jei nenori čia, tai gal į AŽ. Ačiū
*

100 Lt/men 4u.gif
laisla
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 01, 19:18)
100 Lt/men  4u.gif
*

Čia laisvas? Visiems? Nes tokiu atveju pigiau nei Euro gym. Būsiu apsirikus.
Sunreja
QUOTE(laisla @ 2010 05 01, 20:00)
*

Jo, viena kaina visiems, kiek nori kartu, tiek eini smile.gif
Notyte
QUOTE(Sunreja @ 2010 04 28, 22:33)
As siulyciau Arenoj pabandyti  mirksiukas.gif  www.arenagym.lt  4u.gif
*

Pritariu. Kas liecia treniruoklius, o ypac vakare labai puiki aplinka ir treneris. Nors gal kitiems kaip tik reikia, kad pastoviai lystu i akis blush2.gif
Mil@na
Labai neblogai viskas atrodo toje arenoje. O svarbiausia-niekur neišeidamas dar ir kainas, ir visą kitą info gali sužinoti. Liuks, teks dar pasidairyti-ačiū, mergaitės, už info
laisla
QUOTE(Mil@na @ 2010 05 02, 10:57)
Labai neblogai viskas atrodo toje arenoje. O svarbiausia-niekur neišeidamas dar ir kainas, ir visą kitą info gali sužinoti. Liuks, teks dar pasidairyti-ačiū, mergaitės, už info
*

Ne tik ten galima kainas sužinoti internetu. Euro gym, solo gym taip pat galima, Elada irgi turi savo puslapi, gylys taip pat turi, Extra gym irgi turi. smile.gif
Mil@na
Elados nerandu sad.gif
laisla
Mhm, matau dabar ir pati, kad dingęs puslapis. O kokiam rajone gyveni? Nes manau, kad nepraktiška būtų gyvenant kokiam pietiniam važiuoti į Eladą, kuri yra kuršėnkelio rajone. Taip pat kaip gyvenant centre važiuoti į kokį Extra gym ir pan.
Sunreja
QUOTE(laisla @ 2010 05 02, 12:03)
Mhm, matau dabar ir pati, kad dingęs puslapis. O kokiam rajone gyveni? Nes manau, kad nepraktiška būtų gyvenant kokiam pietiniam važiuoti į Eladą, kuri yra kuršėnkelio rajone. Taip pat kaip gyvenant centre važiuoti į kokį Extra gym ir pan.
*

Siaip tikrai vienas is pagrindiniu rodikliu renkantis sporto kluba yra jo vieta drinks_cheers.gif Kad butu netoli ar bent jau pakeliui, o ne kitam miesto gale biggrin.gif
Mil@na
Man būtent Elada ir yra patogiausias klubas pagal vietą smile.gif
Notyte
Zinoma visada reikia rinktis, kad butu netoli namu klubas, arba patogu is darbi nulekti.
Taip pat manau svarbu ir treneriai, kadangi treniruokliai visur beveik vienodi. Na nebent reikia baseino ar pan,.
Riobe
Sveikos, gal zinot ar Impulse yra siandien siltas vanduo? biggrin.gif Nes pas mus visa savaite nebus doh.gif
zara**
Sveikutes.Merginos gal galit parekomenduoti,gera sporto kluba,labai noreciau kad treneris pagal mano sugebejimus sudarytu programele.Pati gyvenu Ginkunuose.Ir parasykit mazdauk kokios kainos.Aciu labai 4u.gif
Sunreja
QUOTE(river* @ 2010 05 11, 17:04)
Sveikutes.Merginos gal galit parekomenduoti,gera sporto kluba,labai noreciau kad treneris pagal mano sugebejimus sudarytu programele.Pati gyvenu Ginkunuose.Ir parasykit mazdauk kokios kainos.Aciu labai 4u.gif
*

Labas, as rekomanduociau kluba Geleziniai zmones 4u.gif Treneris itin rupinasi naujokais ir visada padeda bei pastovi salia, kol ismokstama visu pratimu 4u.gif Kaina 100 Lt men.
zara**
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 11, 20:36)
Labas, as rekomanduociau kluba Geleziniai zmones  4u.gif  Treneris itin rupinasi naujokais ir visada padeda bei pastovi salia, kol ismokstama visu pratimu  4u.gif  Kaina 100 Lt men.
*

o sis klubas tikrai geras?nes labai prieinama kaina thumbup.gif kitur be 160 lt.nei pro kur doh.gif
Kaifux
QUOTE(river* @ 2010 05 12, 00:28)
o sis klubas tikrai geras?nes labai prieinama kaina thumbup.gif kitur be 160 lt.nei pro kur doh.gif
*

Impuls'e prisijungus prie mūsų grupės galima ir nuo 86 lt sportuoti wink.gif
Sunreja
QUOTE(river* @ 2010 05 12, 00:28)
*

Na as juo esu patenkinta, einu jau nuo lapkricio men, nuvaziuokit apsiziureti, su treneriu pasikalbeti, bus lengviau apsispresti mirksiukas.gif
zara**
QUOTE(Kaifux @ 2010 05 12, 08:36)
*

kaip suprast prie jusu ax.gif nes as jau taip rimtai nusprendziau nuo rugsejo,nes siuo metu esu ne LT,grysiu rudeniui.Ir va sudomino tas prisijungimas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 12, 08:47)
Na as juo esu patenkinta, einu jau nuo lapkricio men, nuvaziuokit apsiziureti, su treneriu pasikalbeti, bus lengviau apsispresti  mirksiukas.gif
*

o kur tie geleziniai zmones randasi?bandziau ieskoti internete,bet niekaip nerandu blush2.gif
Sunreja
QUOTE(river* @ 2010 05 12, 12:58)
o kur tie geleziniai zmones randasi?bandziau ieskoti internete,bet niekaip nerandu blush2.gif
*

Liejyklos 10 4u.gif Salia Siauliu televizijos mirksiukas.gif
zara**
QUOTE(Sunreja @ 2010 05 12, 13:00)
Liejyklos 10  4u.gif  Salia Siauliu televizijos  mirksiukas.gif
*

Aciu uz info 4u.gif
Kaifux
QUOTE(river* @ 2010 05 12, 12:58)
kaip suprast prie jusu ax.gif nes as jau taip rimtai nusprendziau nuo rugsejo,nes siuo metu esu ne LT,grysiu rudeniui.Ir va sudomino tas prisijungimas ax.gif

Mūsų visų sportuojančių Impulse visoje Lietuvoje grupės smile.gif Tiesiog aš renku grupę kas mėnesį ir prie jos gali prisijungti visi kas tik nori. Privilegija tokia, kad abonementus galima žymiai pigiau įsigyti.
zara**
QUOTE(Kaifux @ 2010 05 12, 13:41)
Mūsų visų sportuojančių Impulse visoje Lietuvoje grupės smile.gif Tiesiog aš renku grupę kas mėnesį ir prie jos gali prisijungti visi kas tik nori. Privilegija tokia, kad abonementus galima žymiai pigiau įsigyti.
*

Likau tikrai susidomejusi 4u.gif as dar matai noresiu kad man treneris sudarytu programele g.gif
Nainai
QUOTE(Kaifux @ 2010 05 12, 08:36)
*

Nu nežinau, kiek man siuntėte pasiūlymus, nei karto nemačiau, kad už 86 lt. galėčiau sportuoti.
Kaifux
QUOTE(Nainai @ 2010 05 13, 11:35)
Nu nežinau, kiek man siuntėte pasiūlymus, nei karto nemačiau, kad už 86 lt. galėčiau sportuoti.
*

Pasiūlymuose visados siunčiu dažniausiai perkamus abonementus, bet tuo pačiu ir parašau kokią nuolaidą visiems kitiems galima taikyti. Tai rytinis/vidudienio abonementas 12 kartų kainuoja būtent 86 lt smile.gif
Nainai
QUOTE(Kaifux @ 2010 05 13, 11:49)
Pasiūlymuose visados siunčiu dažniausiai perkamus abonementus, bet tuo pačiu ir parašau kokią nuolaidą visiems kitiems galima taikyti. Tai rytinis/vidudienio abonementas 12 kartų kainuoja būtent 86 lt smile.gif
*

o man reikia po 17 val. Daugumoje klubų už 80 lt. gali eiti tris kartus bet kokiu laiku, ir programą sudaro už tuos pačius pinigus.
paulig
labukas visiems, norejau paklausti kokia nuomone apie "piramides" sporto kluba, ir gal zinot kokios ten kainos ir darbo laikas?
laisla
QUOTE(Nainai @ 2010 05 13, 12:01)
o man reikia po 17 val. Daugumoje klubų už 80 lt. gali eiti tris kartus bet kokiu laiku, ir programą sudaro už tuos pačius pinigus.
*

Tai nereikia lyginti Impuls ir kitų klubų. Jei norit už 50 lt galiu pasiūlyt klubą pačiam centre,galėsit eiti nors ir dukart per dieną ir programą iš lubų surašys. sportuosit tarp paauglių prakaitų "kvepiančių". Kažkaip man tarsi priekaištingas jūsų komentaras pasirodė. Žmogus siūlo, o dar priekaištus reiškiat. Savaime aišku, kad piko metu nebus taip pigu kaip diena ar ryte.
Kaifux
QUOTE(laisla @ 2010 05 13, 19:53)
Tai nereikia lyginti Impuls ir kitų klubų. Jei norit už 50 lt galiu pasiūlyt klubą pačiam centre,galėsit eiti nors ir dukart per dieną ir programą iš lubų surašys. sportuosit tarp paauglių prakaitų "kvepiančių". Kažkaip man tarsi priekaištingas jūsų komentaras pasirodė. Žmogus siūlo, o dar priekaištus reiškiat. Savaime aišku, kad piko metu nebus taip pigu kaip diena ar ryte.
*

Ačiū už palaikymą. Ir tiesa, aš kainų nenustatau, tai daro Impuls. Aš tiesiog siūlau jas dar mažesnes smile.gif Aš irgi norėčiau jų dar 50% mažesnių, nes ir pats esu vartotojas.
zara**
QUOTE(Kaifux @ 2010 05 13, 21:56)
Ačiū už palaikymą. Ir tiesa, aš kainų nenustatau, tai daro Impuls. Aš tiesiog siūlau jas dar mažesnes smile.gif Aš irgi norėčiau jų dar 50% mažesnių, nes ir pats esu vartotojas.
*

kaip bebutu,man tavo pasiulymas labai vilioja,ir manau rudeni kreipsiuos i tave ax.gif
Nainai
QUOTE(laisla @ 2010 05 13, 19:53)
*

o kodėl negalima lyginti? Yra puikių klubų. O kas jums sakė, jog noriu už 50 lt. ? Tai ką jūs siūlote už 50 lt. aš jums galiu pasiūlyti už 10 lt bigsmile.gif O dėl programos... tai sportavau Impulse, ir galiu teigti iš kokio oro ji buvo sudaryta doh.gif Nežinau kaip kituose miestuose, tačiau mūsų impulse, gali daryt kaip nori, ką nori treneris net neprieina, jie ten tarpusavyje burkuoja ir tiek. Nereikia pykti už mintis pareikštas viešame forume mirksiukas.gif
laisla
QUOTE(Nainai @ 2010 05 14, 10:39)
aš jums galiu pasiūlyti už 10 lt  bigsmile.gif
*

Tikrai norėčiau, kad įvardintumėte tokį klubą. Konkretų pavadinimą pasakytumėte. Nekalbu apie mokyklų sporto sales. smile.gif
Nainai
QUOTE(laisla @ 2010 05 14, 11:17)
Tikrai norėčiau, kad įvardintumėte tokį klubą. Konkretų pavadinimą pasakytumėte. Nekalbu apie mokyklų sporto sales. smile.gif
*

Ne tai ne klubas, klubuose tokiu kainų nėra. Kalbėjau, jog už 80 lt.galima rasti gerą klubą, nesinori kartotis, perskaitykite aukščiau dar kartą ax.gif Taip tai mokyklos sporto salė. Kaip jūs ir sakėte "kvepiantys" paaugliai doh.gif
adžani
Kur Šiauliuose joga rasti? Impulso nesiulykit,norisi pigiau. blush2.gif
Sunreja
QUOTE(adžani @ 2010 05 16, 15:56)
Kur Šiauliuose joga rasti? Impulso nesiulykit,norisi pigiau.  blush2.gif
*

Jei neklystu, arenoj yra... g.gif
Mil@na
gal kas sportuojat Saulininke??? Būtų įdomu išgirsti nuomonę apie trenerį, aplinką ir t. t.
Mamyte :)
Sveikos sportininkes biggrin.gif

na pagimdziau du vaikus dabar reikia apie save pagalvoti, todel uzsukau pas jus rolleyes.gif

na na as irgi noriu pasiulymu i Impuls bigsmile.gif man 3kart per savaite, po 17val... ax.gif

o del Saulininko ir as noreciau suzinoti kaip jis ten g.gif

Siaip pries 3 metus lankiau Impulsa, ir programa turejau... na nzn man patiko ten, kas del treneriu tai taip ir buvo, kaip viena rase mamyte, kad stovi sau burelyje ir pliurpia ax.gif o tie sportuojantys dzin... gal dabar pasikeite nzn, negaliu pasakyti. bet man ten patiko erdve, nejauti trinties su kitais sportuojanciais. tongue.gif o kaina tai zinoma - atitinkama
salutvera
QUOTE(laisla @ 2010 05 01, 20:00)
*

g.gif Bet kaina neseniai lyg ir žiurėjau, tai Eurogym'e dabar kainos pakankamai mažos g.gif
laisla
QUOTE(salutvera @ 2010 05 29, 20:59)
g.gif  Bet kaina neseniai lyg ir žiurėjau, tai Eurogym'e dabar kainos pakankamai mažos  g.gif
*

Iš ką reiškia tas barzdos kasimasis? Pastaruoju metu gal ir pakankamai mažos, nes ten akcijos ir keičiasi kas mėnesį kaina.
Miss Bisbigli
QUOTE(laisla @ 2010 05 29, 22:29)
Iš ką reiškia tas barzdos kasimasis? Pastaruoju metu gal ir pakankamai mažos, nes ten akcijos ir keičiasi kas mėnesį kaina.
*

bet vasarą ten visada būna žymiai pigiau, jau kai uždeda akciją ir laikosi visą sezoną mirksiukas.gif
Radvilė
sveikos,

norėčiau gauti informacijos apie sporto klubą 'medžiotojų užeigoj'. kokios ten kainos ir šiaip atsiliepimai jūsų.

dėkui 4u.gif
aidute_
QUOTE(Mil@na @ 2010 05 24, 00:31)
gal kas sportuojat Saulininke??? Būtų įdomu išgirsti nuomonę apie trenerį, aplinką ir t. t.
*

apie Saulininka vien tik geri atsiliepimai. Tikrai geras ir profesionalus treneris Justas, labai draugiskas kolektyvas, yra pirtis ir baseinas. Taciau persikrausciau i pietini, ieskau kur cia sportuoti, buvau nuejusi i Extra Gym, tai raso, kad nebedirba iki rudens schmoll.gif Gal zinote kiek kainuoja Piramideje 12 kartu per men. treniruokliai ryte, skambinau, bet ragelio ten niekas nekelia.
Radvilė
QUOTE(aidute_ @ 2010 06 14, 11:56)
apie Saulininka vien tik geri atsiliepimai. Tikrai geras ir profesionalus treneris Justas, labai draugiskas kolektyvas, yra pirtis ir baseinas.  Taciau persikrausciau i pietini, ieskau kur cia sportuoti, buvau nuejusi i Extra Gym, tai raso, kad nebedirba iki rudens  schmoll.gif  Gal zinote kiek kainuoja Piramideje 12 kartu per men. treniruokliai ryte, skambinau, bet ragelio ten niekas nekelia.
*

aš extra gyme metus lankiausi. bet blogai, kad nėra trenerio. tik vieną kartą parodė kaip dirbt, programą sudarė ir vsio.
dabar pradėjau lankytis čia thumbup.gif http://www.irimperialas.vhost.lt/index.php...3&Itemid=27 labai patinka, treneris pastoviai salėj, kiekvieną kartą pasako ant kurio treniruoklio eiti dabar.
tik susisiekimas nelabai, tenka su 24 mikru palėkt...
niu kol kas nesigailiu. tiesa, mėnesio kaina 90lt. gali eiti kad ir kasdien. 4u.gif 4u.gif
Mil@na
Labai patiko paskutinio klubo pristatymas, bet nelabai supratau,kur tie abu treneriai dirba-Šiauliuose ar Radviliškyje?? Nes į Radviliškį važinėtis tai tikrai negalėčiau...Radvile, jei gali, papasakok daugiau. Ačiū 4u.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.