QUOTE(vėjuke @ 2008 04 29, 10:08)
saunuole
QUOTE(Obuolinė @ 2008 04 29, 15:53) Saunuole, kad bent kiek darai... Nzn kaip man prisiversti, vakarais tikrai neiseina, gyvenam 1 kambario bute, ir prie vyro tikrai nedrysciau puskuoti ... o ryte sunku atsikelti anksti, dirbu nuo 9, tai niekaip negaliu prisiversti atsikelti 7 valanda, tikra tingine. Bet reikes bandyti, nes jau toks riebalinis sluoksnis ant pilvo uzaugo, kad sunku nupasakoti, o dar sunkaiu ziureti i save, ir visai sunku, kai mano vyrukas tai mato QUOTE(K_margo @ 2008 04 30, 12:58) Saunuole, kad bent kiek darai... Nzn kaip man prisiversti, vakarais tikrai neiseina, gyvenam 1 kambario bute, ir prie vyro tikrai nedrysciau puskuoti ... o ryte sunku atsikelti anksti, dirbu nuo 9, tai niekaip negaliu prisiversti atsikelti 7 valanda, tikra tingine. Bet reikes bandyti, nes jau toks riebalinis sluoksnis ant pilvo uzaugo, kad sunku nupasakoti, o dar sunkaiu ziureti i save, ir visai sunku, kai mano vyrukas tai mato man i darba nuo 8h, tai iseinu puse 8, bet ryte prapuskuoju ai, vyras savas, supras, manau juk..arba galit begiot?nepatinka?man patinka, tik vienai nesmagu QUOTE(K_margo @ 2008 04 22, 15:32) AS PRIES KELETA METU PATI MANKSTINDAVAUSTI PGL BODY FLEX'O PROGRAMA, PASKUI TOKIUS UZSIEMIMUS PRADEDANCIOMS LANKAIU 2 SAVAITES VISAGINE. O DABAR IESKAU SIAULIUOSE, BET NERA, RADAU, KAD PANEVEZY YRA BF KLUBAS. IDOMU, KODEL SIAULIUOSE NERA??? SIAIP, LABAI PATIKO IR TIKRAI APIMTYS STULBINAMAI MAZEJO. SIAUO METU NORIU IR VEL PRADETI MANKSTINTIS, TIK VIENAI PRITRUKSTA VALIOS, O KOMPANIJOJE LINKSMIAU sveikutes kažkada bodiflexo užsiėmimai vykdavo teniso kortuose bet dabar tiksliai nežinau ir jokios info nerandu
na kaip sekasi sportuoti?
sveikos merginos.
ar yra koks pietiniame neblogas sporto klubas ? būsiu dėkinga už atsakymą. mano ūgis 1,64 - svoris 60 QUOTE(ingace @ 2008 05 06, 14:59) sveikutes kažkada bodiflexo užsiėmimai vykdavo teniso kortuose bet dabar tiksliai nežinau ir jokios info nerandu Na ir as nerandu juokios info, apskambinau visus sporto klubus, sako, kad nieko nezino Bet as jau nuo praeitos savaites pati pradejau sportuoti pgl BF programa, vyras irase BF filmuota programa, tai is ryto pasileidziu dvd ir kartu su tom moteriskem puskuoju QUOTE(K_margo @ 2008 05 12, 12:06) Na ir as nerandu juokios info, apskambinau visus sporto klubus, sako, kad nieko nezino Bet as jau nuo praeitos savaites pati pradejau sportuoti pgl BF programa, vyras irase BF filmuota programa, tai is ryto pasileidziu dvd ir kartu su tom moteriskem puskuoju ooo, kur cia ta filmuota medz rasti?
sveikutes gavau teniso kotu treneres telefona bet niekaip neprisiruošiu paskambint
aha žinau laai faina trenerė
o aš pradėjau sportuoti Saulininko viešbutyje
na va prisiruošiau ir pati paskambinau i teniso kortus tai sake kad jau senokai nebevyksta tokie užsiemimai ir dėja Šiauliuose ju niekur nera
QUOTE(Obuolinė @ 2008 05 13, 17:34) Man vyras atsiunte per DC++, manau daug kas turi sia programele Papildyta: QUOTE(K_margo @ 2008 05 15, 10:29) jei kam reiketu Body Flex'o dvd (rusu kalba) galiu pasarinti, galesit per DC++ atsisiusti QUOTE(vėjuke @ 2008 05 17, 12:00) ėjau į treniruoklius, siaubas, kaip maudė kitą dieną visus raumenis na matai, kaip saunu, kad viskas patiko ir viskas ciki QUOTE(Inguska__ @ 2008 05 18, 17:14) na matai, kaip saunu, kad viskas patiko ir viskas ciki oho, tai tu jau pažengus QUOTE(vėjuke @ 2008 05 18, 21:34) oho, tai tu jau pažengus kur cia jau pazengus, jeigu ypac po latyno earobikos kojos skauda:)reiskia dar sportuoti ir sportuoti:)
Sveikutes,
As siandien nusipirkau abonementa i plaukimo mokykla "delfinas" aido vidurinej ir parejau nosi nukabinus. taigi duotas tik vienas takas plaukti, atejau, o ten plaukiojo jau du kazkokie bernai plaukikai, kitose dviejose eilese mokesi vaikai, o kur didziausias plotas laisvos dvi mazes mokesi dailiojo plaukimo, isivaizduokit, as vandens bijau, ilipt i baseina be kopeteliu nemoku, tie bernai ten nardo duodas, nera vietos net jiem dviem. Nu velnias kad supykau, vos neapsiverkiau, pati dirbau sporto klube Airijos, irgi vykdavo pamokeles vaikams, nu bet tai budavo tam tikros valandos skirtos ir mes visada atitverdavom vaikam maziau, negu tiem kurie ateina plaukiot savo malonumui. Zodziu esu labai nusiminus, gal kas ten lankot, gal patarsit kokiu laiku eiti kad galeciau plaukiot kaip zmogus QUOTE(gabriela Sveikutes, As siandien nusipirkau abonementa i plaukimo mokykla "delfinas" aido vidurinej ir parejau nosi nukabinus. taigi duotas tik vienas takas plaukti, atejau, o ten plaukiojo jau du kazkokie bernai plaukikai, kitose dviejose eilese mokesi vaikai, o kur didziausias plotas laisvos dvi mazes mokesi dailiojo plaukimo, isivaizduokit, as vandens bijau, ilipt i baseina be kopeteliu nemoku, tie bernai ten nardo duodas, nera vietos net jiem dviem. Nu velnias kad supykau, vos neapsiverkiau, pati dirbau sporto klube Airijos, irgi vykdavo pamokeles vaikams, nu bet tai budavo tam tikros valandos skirtos ir mes visada atitverdavom vaikam maziau, negu tiem kurie ateina plaukiot savo malonumui. Zodziu esu labai nusiminus, gal kas ten lankot, gal patarsit kokiu laiku eiti kad galeciau plaukiot kaip zmogus as kazkaip moraliskai negaliu i baseinus eit. ne kaip jauciuos su maudymke. visi "grazumai" pasirodo
o dievuliau as vos bliaut nepradejau kai reikejo apsimovus maudymke eit is ten teliuskuojant savo celiulitus.....
sveikos mergytes,
labai noriu pradet sportuot, jau ne karta buvau beveik prie impulso "slenkscio" noreciau tai i aerobika, bet kol kas tai tikrai ne i baseinus QUOTE(Ida24 @ 2008 06 03, 10:54) sveikos mergytes, labai noriu pradet sportuot, jau ne karta buvau beveik prie impulso "slenkscio" noreciau tai i aerobika, bet kol kas tai tikrai ne i baseinus as irgi eisiu i impulsa, bet imsiu ta studentiska plana, ten kazkaip savaites dienom iki penkiu. tik pirma reikia pazyma gauti kad mokaus, o as aisku niekaip neprisiruosiu pasimt QUOTE(gabriela as irgi eisiu i impulsa, bet imsiu ta studentiska plana, ten kazkaip savaites dienom iki penkiu. tik pirma reikia pazyma gauti kad mokaus, o as aisku niekaip neprisiruosiu pasimt sveikos mergaites.
labas visoms...jungiuosi ir as prie jusu...
nusibodo jau... kiekviena karta nusprendus atnaujinti garderoba susigadinu nuotaika...taigi skelbiu kara gelbejimosi ratams ant pilvo ir einu sportuoti.... merginos patarkit ka geriau rinktis : treniruoklius ar aerobika.. laukiu gryztant vyro is komandiruotes , liko trys savaites,...yaigi per tas tris savaites noriu pasiekti maksimaliu rezultatu...aisku stebuklu nesitikiu, bet nors pakietinti pilvuka ir uzpakaliuka siek tiek noretusi QUOTE(auksimilijana @ 2008 06 26, 22:02) sveikos mergaites. Sveika, as lankau euro gym, labai patinka, ispradziu norejau i arena gym, bet kazkaip apsistojau ties euro gym, pripratau ir tikrai nesigailiu. O ka sportuoji, t.y. treniruoklius ar aerobika? QUOTE(auksimilijana @ 2008 06 26, 21:02) sveikos mergaites. As irgi lankau aerobika arenoj.Visai nieko.Tik va abonementas kita savaite baigiasi,sprendziu dilema,prasitest ar ne QUOTE(Riole @ 2008 06 26, 21:50) merginos patarkit ka geriau rinktis : treniruoklius ar aerobika.. laukiu gryztant vyro is komandiruotes , liko trys savaites,...yaigi per tas tris savaites noriu pasiekti maksimaliu rezultatu...aisku stebuklu nesitikiu, bet nors pakietinti pilvuka ir uzpakaliuka siek tiek noretusi Kai nutariau sportuot,masciau,kad treniruokliai labiau patiks,bet taip galvojau,kol nepradejau lankyt aerobikos
http://www.vaivorykste.com/article/articleview/47/1/29/
Ką manot apie šitą? Pasiskaitinėjau forume apie dar kažkokį klubą Aido gatvėj, o gal čia tas pats? Gal žinot ką apie trenerius? Šiaip Kaune lankiau apie 3 mėn sporto klubą, jau turiu asmeninę programą, tai tiesiog reikia tęsti toliau, gal iš pradžių dar kiek priežiūros reikėtų. Aido g. man būtų visai patogi vieta. O ieškau tai treniruoklių laisvu grafiku ir už įmanomą kainą (iki 100 Lt).
Sveikos
Aš taip pat pradėjau prieš pora dienų sportuoti impulse QUOTE(auksimilijana @ 2008 06 26, 22:02) sveikos mergaites. Aš taip pat sportuoju arena gym
sveikos sportininkes
as pries vasaros sezona impulsa lankiau, nuo rugsejo vel pradesiu, ziuresiu kaip seksis
Sveikos
Nusprendžiau ir aš pradėt sportuoti pagaliau, nors senai jau laikas buvo Rytoj važiuosiu į Areną gym abonemento įsigyt. Cheburasha, vis dar lankai?
Labutis,
Pradejau nuo vakar i impulsa vaikscioti |