Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Sporto klubai Šiauliuose
Supermamų klubas > Grožis ir sveikata > Sportas ir dietos > Sportas
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
impulsas
QUOTE(Miss Sporty @ 2010 10 05, 21:55)
Cia visai dienai, ar tik iki 17h? 4u.gif
*

Taip, čia visai dienai. 4u.gif
stirnike
Merginos gal zinote kur Siauliuose pilatesa galima butu rasti be impulso? Busiu dekinga uz atsakyma. ax.gif
Sunreja
QUOTE(stirnike @ 2010 11 06, 12:49)
Merginos gal zinote kur Siauliuose pilatesa galima butu rasti be impulso? Busiu dekinga uz atsakyma. ax.gif
*

Piramidej budavo mirksiukas.gif
paulig
gal kas lankot Gradatim Siauliuose?
-Ieva-
QUOTE(paulig @ 2010 11 11, 09:35)
gal kas lankot Gradatim Siauliuose?
*

aš lankau, treniruoklių salę ax.gif man ten patinka, vien moterys, trenerė prižiūri, kad taisyklingai viską atliktum, taip pat treniruotės programą sudaro biggrin.gif
Idda
QUOTE(stirnike @ 2010 11 06, 12:49)
*

Arenoje vykdavo viena karta i savaite bent jau pries pusmeti 4u.gif
saulyte**
Sveikutes smile.gif noreciau pradeti lankyti aerobika,tad labai reikia jusu pasisakymu ir patarimu koki sporto kluba rinktis? g.gif
*karolina*
QUOTE(saulyte** @ 2010 11 15, 17:22)
Sveikutes  smile.gif  noreciau pradeti lankyti aerobika,tad labai reikia jusu pasisakymu ir patarimu koki sporto kluba rinktis?  g.gif
*

pradejau lankyt aerobika impulse. buvau dar tik 2 kartus , bet man ten patinka 4u.gif 4u.gif
deimapov
Sveikutės, lankau eurogym jau 2mėnesius aerobiką, esu be galo patenkinta. Mylimiausia trenerė tai Erika, po to eitų Laima na ir paskutinėje vietoje Lina. Pradedančiosioms, pirmas dvi kokias treniruotes būtų gerai pas Liną nueiti, ji veda pradedančioms, krūvis lengvas kaip pradžiai, po to jau patarčiau pereiti pas Eriką arba pas Laimą, tempas panašus pas abi, ir pas vieną ir pas kitą krūviai pakankamai dideli, aš visada kiaurai šlapia išeinu. Bet Erika man vistiek labiau patinka, gal kaip žmogus, prie Laimos reikia priprasti man atrodo, ji tokia uch... biggrin.gif įsijaučia labai, šaukia taip garsiai, na man tai netrugdo, bet taip kiek juokingai kartais biggrin.gif Bet faina ir Laima. O Erika tai tokia švelniu balsiuku, tokia gera, maloni atrodo mmm wub.gif moteriška wub.gif bet juk renkames pagal tai kaip praveda treniruotė ane biggrin.gif tai drąsiai pas abi siūlau smile.gif
Du kartus savaitėje sauna galima. Tik va bėda su persirengimu... VIetos nerasta visai, RŪROMIS TRINAMĖS amžinai... Eilutės į dušą... Na o kainos aiškiai surašytos ČIA
spanguolyte2
He
QUOTE(sandddra @ 2010 10 03, 20:20)
Suprantu, kad treneris, bet gal vardą žinot?
*

HENRIKAS
salutvera
Seniai besilankiau Eurogyme. Ar treneriai tie patys sporto salėje? rolleyes.gif
veterane
as sportuoju solo dzyme, man patinka cool.gif
plepuciuke
QUOTE(veterane @ 2010 12 08, 19:18)
as sportuoju solo dzyme, man patinka  cool.gif
*

o aerobika ar treniruoklius varai?
veterane
QUOTE(plepuciuke @ 2010 12 08, 20:29)
o aerobika ar treniruoklius varai?
*

treniruoklius, nepatinka man strakaliot smile.gif
kristij
QUOTE(saulyte** @ 2010 11 15, 16:22)
Sveikutes  smile.gif  noreciau pradeti lankyti aerobika,tad labai reikia jusu pasisakymu ir patarimu koki sporto kluba rinktis?  g.gif
*

Labai saunios treniruotes vyksta Eladoj prie kursenu pervazos.... Tik ten ne aerobika, o zumba....naujove Lietuvoj... Tai panasiai kaip aerobika, tik su lotynu amerikos sokiu elementais... Labai smagu... thumbup.gif
*MONAMI*
QUOTE(Ievutė @ 2010 11 11, 10:32)
aš lankau, treniruoklių salę ax.gif man ten patinka, vien moterys, trenerė prižiūri, kad taisyklingai viską atliktum, taip pat treniruotės programą sudaro biggrin.gif
*

čia teniso kortuose gal?

Gelaite
gal kuri patartumet gera treneri, kuris galetu sudaryti individualia programa? konkreciai sportuoju ne siauliuose, bet noreciau nuvaziuot susidaryt kitokia programa. Tai gal kuri patartu gerai ismananti savo darba treneri ir kokios daugmaz kainos?
impulsas
Impuls sporto kainos lieka nepasikeitusios.

Visos dienos abonementai

Vairo g., Šiauliai
Kartinės narystės:
- 1 mėn./12 kartų - 123 Lt
- 3 mėn./40 kart. - 369 Lt
- 6 mėn./84 kart. - 663 Lt
- 12 mėn./176 kart. - 1077 Lt
Neribotos narystės:
- 1 mėn. - 153 Lt
- 3 mėn. - 456 Lt
- 6 mėn. - 816 Lt
- 12 mėn. - 1365 Lt
Linute22
QUOTE(impulsas @ 2011 02 01, 12:00)

Visos dienos abonementai

Vairo g., Šiauliai
Kartinės narystės: 
Neribotos narystės: 
  - 1 mėn. - 153 Lt 
  - 3 mėn. - 456 Lt
  - 6 mėn. - 816 Lt
  - 12 mėn. - 1365 Lt
*

Tai kad netokios kainos Siauliu impulse schmoll.gif g.gif Esu pasiemusi kartini abonementa 3 men. sumokejau 276 Lt.
impulsas
QUOTE(Linute22 @ 2011 02 08, 16:34)
Tai kad netokios kainos Siauliu impulse schmoll.gif  g.gif  Esu pasiemusi kartini abonementa 3 men. sumokejau 276 Lt.
*

Labas rytas... 4u.gif
Nurodytos kainos yra visos dienos abonementams, o jus rašote ko gero apie rytas/vidudienis abonementą.

Impuls kainos - Šiauliai
Linute22
QUOTE(impulsas @ 2011 02 01, 12:00)

Visos dienos abonementai

Vairo g., Šiauliai
Kartinės narystės: 
Neribotos narystės: 
  - 1 mėn. - 153 Lt 
  - 3 mėn. - 456 Lt
  - 6 mėn. - 816 Lt
  - 12 mėn. - 1365 Lt
*

Sveiki smile.gif

O jus sitas kainas is impuls kainininko surasete? Ar tiesiog pigiau gaunate? ax.gif
impulsas
QUOTE(Linute22 @ 2011 02 09, 14:09)
Sveiki  smile.gif
O jus sitas kainas is impuls kainininko surasete? Ar tiesiog pigiau gaunate?  ax.gif
*

Kainas surasiau jau su nuolaida, jei sportuoti jungiates prie grupes. Skliausteliuose dabar parašiau įprastines kainas, kurios yra nurodytos Impuls internetiniame puslapyje.

Visos dienos abonementai

Vairo g., Šiauliai
Kartinės narystės:
- 1 mėn./12 kartų - 123 Lt (164 Lt)*
- 3 mėn./40 kart. - 369 Lt (446 Lt)
- 6 mėn./84 kart. - 663 Lt (780 Lt)
- 12 mėn./176 kart. - 1077 Lt (1346 Lt)
Neribotos narystės:
- 1 mėn. - 153 Lt (204 Lt)
- 3 mėn. - 456 Lt (536 Lt)
- 6 mėn. - 816 Lt (960 Lt)
- 12 mėn. - 1365 Lt (1706 Lt)

* - skliausteliuose yra nurodytos standartinės Impuls kainos
Linute22
QUOTE(impulsas @ 2011 02 09, 14:45)
Kainas surasiau jau su nuolaida, jei sportuoti jungiates prie grupes. Skliausteliuose dabar parašiau įprastines kainas, kurios yra nurodytos Impuls internetiniame puslapyje.

Visos dienos abonementai

Vairo g., Šiauliai
Kartinės narystės: 
Neribotos narystės: 

*

Na tada tikrai noreciau prisijungti mirksiukas.gif
samanta*
QUOTE(kristij @ 2011 01 25, 22:46)
Labai saunios treniruotes vyksta Eladoj prie kursenu pervazos.... Tik ten ne aerobika, o zumba....naujove Lietuvoj... Tai panasiai kaip aerobika, tik su lotynu amerikos sokiu elementais... Labai smagu... thumbup.gif
*

kur tiksliau cia ta elada yra? g.gif as zinau centre viena,tai cia ne ta turbut
ir kokiom valandom ta zumba ir kaina kokia?
*Gina
QUOTE(deimapov @ 2010 11 22, 21:19)
Sveikutės, lankau eurogym jau 2mėnesius aerobiką, esu be galo patenkinta.
*

O sakykite,kokio amziaus moterys ten sportuoja?Ar labai "nupezusiai" butu jei ten lankytumemes su paaugle dukra(13m)? blush2.gif Nori ji,tik bijo,kad ten tokiu "vaiku" nesilanko ir kazkaip.. g.gif
waidutti
Ir kazin er Euro gym'e yra kvalifikuotu treneriu kurie galetu sudaryti programa treniruokliu saleje serganciai astma g.gif
laurameiziene24
sveiki pries du metus lankiau elada na treneriai geri sudaro programa padeda pataria dabar planuoju vel sportuoti su vyriuku nes jau reikia ir pirmadieni i elada ir ji vesiuosi gal kas i kompanija norite thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(laurameiziene24 @ 2011 02 11, 18:13)
sveiki pries du metus lankiau elada na treneriai geri sudaro programa padeda pataria dabar planuoju vel sportuoti su vyriuku nes jau reikia ir pirmadieni i elada ir ji vesiuosi gal kas i kompanija norite thumbup.gif  thumbup.gif
*

laurameiziene24
ogal kas i saulininka arba i arena gym einate mastau.gif
laisla
QUOTE(waidutti @ 2011 02 11, 18:32)
Ir kazin er Euro gym'e yra kvalifikuotu treneriu kurie galetu sudaryti programa treniruokliu saleje serganciai astma  g.gif
*

Kvalifikuotų trenerių ten yra- Marius, Laima.
sandddra
QUOTE(*Gina @ 2011 02 11, 08:59)
O sakykite,kokio amziaus moterys ten sportuoja?Ar labai "nupezusiai" butu jei ten lankytumemes su paaugle dukra(13m)? blush2.gif Nori ji,tik bijo,kad ten tokiu "vaiku" nesilanko ir kazkaip..  g.gif
*

Labai įvairaus amžiaus sportininkės ateina wink.gif Paauglių taip pat būna wink.gif
impulsas
QUOTE(impulsas @ 2011 02 09, 15:45)

Visos dienos abonementai

Vairo g., Šiauliai
Kartinės narystės: 
Neribotos narystės: 

*

Papildoma AKCIJA kovo mėn.:

Perkant 6 mėnesių narystę + 10 vienkartinių pakvietimų.
Perkant 12 mėnesių narystę + 15 vienakrtinių pakvietimų.

martyna_mx
Sveikos,

Metus lankiau Impulsą. Privalumų daug, bet jie neatperka vieno trūkumo - trenerių nepriežiūros g.gif Programą sudarė už papildomą mokestį, vieną kartą parodė kaip ką daryti ir viskas - daugiau dėmesio gausi, jeigu patoviai lysi į akis, klausinėsi....
Dabar lankau "Geležinius žmones". Man trūkumai, kad mažoka vietos, po darbo daug žmonių būna ir be mašinos sudėtingas susiekimas (čia Liejyklos gatvėje). Bet visus tuos trūkumus man atperka trenerių dėmesingumas, pagalba, patarimai, nėra net ko lyginti su Impulsu ( trenere ten sėdėdavo ir su vyrukais flirtuodavo arba geriausiai eidavo pati pasportuoti doh.gif ). Geležiniuose žmonėse programa sudaroma nemokamai, tu nuolat stebimas, tau patariama, jeigu tik netaisyklingai darai, tuoj parodo kaip ir kas, aš tikrai sužavėta, man patinka ten sportuot, nes ir rezultatai yra. Ir dar - ten visi sportuojantys kaip viena šeima, labai draugiški, sveiknasi, labinasi, kažkaip labai jauku 4u.gif Yra ir pirtis, kuri veikia sekmadieniais, dušai normalūs, viskas kukliai ir gražiai. Sėkmės visiems sportuojantiems, artėja vasara biggrin.gif
Sunreja
QUOTE(martyna_mx @ 2011 02 17, 11:00)
Dabar lankau "Geležinius žmones". Man trūkumai, kad mažoka vietos, po darbo daug žmonių būna ir be mašinos sudėtingas susiekimas (čia Liejyklos gatvėje). Bet visus tuos trūkumus man atperka trenerių dėmesingumas, pagalba, patarimai, nėra net ko lyginti su Impulsu ( trenere ten sėdėdavo ir su vyrukais flirtuodavo arba geriausiai eidavo pati pasportuoti  doh.gif ). Geležiniuose žmonėse programa sudaroma nemokamai, tu nuolat stebimas, tau patariama, jeigu tik netaisyklingai darai, tuoj parodo kaip ir kas, aš tikrai sužavėta, man patinka ten sportuot, nes ir rezultatai yra. Ir dar - ten visi sportuojantys kaip viena šeima, labai draugiški, sveiknasi, labinasi, kažkaip labai jauku 4u.gif  Yra ir pirtis, kuri veikia sekmadieniais, dušai normalūs, viskas kukliai ir gražiai.
*

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
afi
o man asmeniskai geriausia piramide thumbup.gif
kristuxe
sveikos...as taip lankausi Piramideje,aerobika..smile.gif bet ziauriai gaila,kad tokia trenere isejo is ten,Erika..sad.gif
sandddra
QUOTE(kristuxe @ 2011 02 23, 14:59)
sveikos...as taip lankausi Piramideje,aerobika..smile.gif bet ziauriai gaila,kad tokia trenere isejo is ten,Erika..sad.gif
*

Erika superinė trenerė thumbup.gif
Vilkdage
labas, gal atsiratu kas noretu kartu lankytis piramideje? butu smagiau, o tai viena galiu ir patingeti blush2.gif i az 4u.gif
GV
QUOTE(Sunreja @ 2010 08 09, 12:09)
Jau ne karta rasiau apie gelezinius zmones, pasiskaitykit tema idemiau  tongue.gif

Dirba klubas nuo 8 iki 22h, 7dieniais nedirba, 6dieniais iki 14h. Prasidejus sezonui, rugsejo men, turetu pradeti dirbti ir 7dieniais. Zmoniu vidutiniskai, jei ir tenka palaukti prie kokio treniruoklio, treneris visada maloniai parodys, kaip ta pati pratima atlikti ant kito treniruoklio. O i aplinka bei dusus galit ateiti gyvai pasiziureti  smile.gif Pagrindinis dalykas, kas man ten patinka - tai ciut ne pastovi trenerio prieziura, ne tai kaip kituose klubuose  rolleyes.gif
*

Butent tas ir nukopijota is "Medziotoju uzeigos" ,kaip ir su visa darbo su zmonem programa cool.gif . Anksciau pastovi trenerio prieziura buvo "Medziotoju uzeigos" isskirtinis bruozas ! Aisku tai nera blogai , juk reikejo jieks zmoniu prirtaukti cool.gif
Sunreja
QUOTE(GV @ 2011 02 25, 21:00)
Anksciau pastovi trenerio prieziura buvo "Medziotoju uzeigos" isskirtinis bruozas ! Aisku tai nera blogai , juk reikejo jieks zmoniu prirtaukti  cool.gif
*

Gerai pasaket smile.gif
GV
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 25, 23:41)
Gerai pasaket  smile.gif
*

Nu taip, ima pavizdi "Geleziniai zmones" is geru treneriu .
Sunreja
QUOTE(GV @ 2011 02 25, 22:45)
Nu taip, ima pavizdi "Geleziniai zmones" is geru treneriu .
*

Geleziniai zmones treneris ima pavyzdi ne is Medziotoju tongue.gif O is Kauno Geleziniu zmoniu smile.gif
Vivi27
QUOTE(kristuxe @ 2011 02 23, 14:59)
*

Labas 4u.gif Rudenį ir aš lankiau aerobiką Piramidėje. Šiaip viskas būtų gerai - ir klubas arti namų,ir trenerė patiko, persirengimo kambariams, dušams ir pirčiai taip pat neturiu jokių priekaištų. Bet... Na, sunku man buvo susitelkti į sportą, treniruojantis sausakimšoje salėje. kai stovėdama gale per žmonių nugaras net nematydavau, ką rodo trenerė, kai turi nuolat stebėti,kad neužkliudytum greta sportuojančios moters. doh.gif doh.gif doh.gif Na,trumpai tariant, bent tuo metu,kai aš ėjau sportuoti, lankančių moterų skaičius visiškai neatitiko salės dydžio.
Norėjau paklaust, gal situacija per pusmetį pasikeitė? Na, kiek maždaug moterų ateina į treniruotę? Kokia dabar trenerė ir kokiu metu vyksta treniruotės? Labai norėčiau vėl ten pradėt lankytis,bet vis mane stabdo aukščiau išdėstytos aplinkybės.
GV
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 26, 00:34)
Geleziniai zmones treneris ima pavyzdi ne is Medziotoju  tongue.gif  O is Kauno Geleziniu zmoniu  smile.gif
*

Klysti , nes Kauno "GZ" visada dirbo kitokia programa ir Misevicius labai stebejosi naujoviska programa Siauliu "Medziotoju uzeigos" ir ji jiems nebuvo priimtina ,bet su laiku net gi pereme . Kaip Kaune nezinau , bet Siauliuose tai tikrai . Bet sportuojanciu atzvilgiu tai gerai .
Sunreja
QUOTE(GV @ 2011 02 27, 01:06)
Klysti , nes Kauno "GZ"  visada dirbo kitokia programa ir Misevicius labai stebejosi naujoviska programa Siauliu "Medziotoju uzeigos" ir ji jiems nebuvo priimtina ,bet su laiku net gi pereme . Kaip Kaune nezinau , bet Siauliuose tai tikrai . Bet sportuojanciu atzvilgiu tai gerai .
*

Na gal nesigincykim, nes treneris yra mano draugas ir Misevicius nesikisa i jo vadovavima smile.gif
GV
QUOTE(Sunreja @ 2011 02 27, 21:04)
Na gal nesigincykim, nes treneris yra mano draugas ir Misevicius nesikisa i jo vadovavima  smile.gif
*

Kaip ne keista as irgi juk puikiai ji pazistu mirksiukas.gif smile.gif ir zinau ,kad nesikisa (tad ir pavizdzio is Kauno nematau jokio tikslo imti , nes dirba dar pagal seeeeenoviska programa mirksiukas.gif ) tik pinigus ima mirksiukas.gif .
Russne
QUOTE(martyna_mx @ 2011 02 17, 12:00)
Bet visus tuos trūkumus man atperka trenerių dėmesingumas, pagalba, patarimai, nėra net ko lyginti su Impulsu ( trenere ten sėdėdavo ir su vyrukais flirtuodavo arba geriausiai eidavo pati pasportuoti  doh.gif ). Geležiniuose žmonėse programa sudaroma nemokamai, tu nuolat stebimas, tau patariama, jeigu tik netaisyklingai darai, tuoj parodo kaip ir kas, aš tikrai sužavėta, man patinka ten sportuot, nes ir rezultatai yra. Ir dar - ten visi sportuojantys kaip viena šeima, labai draugiški, sveiknasi, labinasi, kažkaip labai jauku 4u.gif  Yra ir pirtis, kuri veikia sekmadieniais, dušai normalūs, viskas kukliai ir gražiai. Sėkmės visiems sportuojantiems, artėja vasara biggrin.gif
*

Pritariu drinks_cheers.gif Ir trenerių dėmesys, ir norimi rezultatai, ir žmonės draugiški- viskas ten super! Anksčiau teko lankyti kitą klubą, tai vos ne kalta turėdavai jaustis, kad kažko trenerio paklausi doh.gif Nu maždaug - paklausi, tai parodys, o neklausi, tai nepažiūrės, ar gerai darai, ar negerai. O Geležiniuose žmonėse visada patars, parodys ir t.t. thumbup.gif
_Renata
QUOTE(GV @ 2011 02 28, 09:11)
Kaip ne keista as irgi juk puikiai ji pazistu  mirksiukas.gif  smile.gif ir zinau ,kad nesikisa (tad ir pavizdzio is Kauno nematau jokio tikslo imti , nes dirba dar pagal seeeeenoviska programa  mirksiukas.gif )  tik pinigus ima  mirksiukas.gif .
*

Kaunas ir Siauliai, du skirtingi dalykai... smile.gif Varzybose gi ir kovojama yra, kuris klubas bus geresnis, ir uzims aukstesne vieta wink.gif
Papildyta:
QUOTE(GV @ 2011 02 25, 22:00)
Butent tas ir nukopijota is "Medziotoju uzeigos" ,kaip ir su visa darbo su zmonem programa  cool.gif . Anksciau pastovi trenerio prieziura buvo "Medziotoju uzeigos" isskirtinis bruozas ! Aisku tai nera blogai , juk reikejo jieks zmoniu prirtaukti  cool.gif
*

O dabar nebera? blink.gif unsure.gif
Sunreja
QUOTE(_Renata @ 2011 03 06, 19:50)
Kaunas ir Siauliai, du skirtingi dalykai... smile.gif Varzybose gi ir kovojama yra, kuris klubas bus geresnis, ir uzims aukstesne vieta wink.gif
Papildyta:

O dabar nebera?  blink.gif  unsure.gif
*

Varzybos Lietuvoj irgi labai idomiai vyksta... Dazniausiai laimi ne tas, kuris to nusipelno, o kokiam klube sportuoja ir kiek treneris rysiu turi su organizatoriais bei teisejais...

Medziotoju uzeigoj savininkai savo asmeninius santykius perkele i sale biggrin.gif
admin*1
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.