Metuku laiko atsisakem misinuko (to nuo metu net i burna neeme), tai tuo paciu atsisakem ir buteliuko
Dukrytė dar geria iš buteliuko. Ji labai megsta piena, tai jau 19 val pradeda prasyti pieno ir iki 22 val, kol eina miegoti, ji pienuko išgeria apie litra. Kaip manot, mamytės, ar tai nėra per daug?
QUOTE(nerilyte @ 2009 03 04, 16:40) Dukrytė dar geria iš buteliuko. Ji labai megsta piena, tai jau 19 val pradeda prasyti pieno ir iki 22 val, kol eina miegoti, ji pienuko išgeria apie litra. Kaip manot, mamytės, ar tai nėra per daug? tikrai per daug,ivarysi mazakraujyste.o maniskis nuo sio men negeria is bonkutes,viena diena pats paprase puodelio,net vakare duodu arbata is bonkos,o jis persipila i puodeli
Praktiskai niekada labai ir nenaudojom, iki siol maitinu MP, o vandenuka ar kokias sultis dazniausiai geria is paprasto vaikisko puodelio, su snapu visai nepripazino, su siaudeliu kol kas taip pat. Is 'soskinio' buteliuko truputi pageria ir prasideda improvizacijos, ant grindu, ant vezimo varvina, dar paspaudzia, kad labiau teketu, va tokia paskirtis pas mus jo
Mums 1 m. 10 mėn, bet dar geriam iš buteliuko
Mano dukrytė iš buteliuko geria tik mišinėlį, o arbatą, vandenį - iš puodelio su snapeliu. Jei mišinėlio pasiūlau iš puodelio - ji jo tiesiog negeria
Iki 1,1 metukų maitinau MP, po to pradėjo gerti mišinėlį, nes karvės pienas nepatiko. Manau, kad mišinėlis iš buteliuko jai primena MP ir krūtį, todėl jo ir negeria iš kitokio indo.
buteliuka naudojom iki 2metu.o dabar geria is puoduko su snapeliu.
mums 1m ir 1 men ir vis dar geriam tik is buteliuko... nors jau prasosi kartas nuo karto is puoduko, bet retai
mano dukrytei pusantru, geria tik is buteliuko
nuo metuku laiko geria tik is paprasto puoduka viska ir piena ir sultis ir arbata, tik is puoduko
Mano suneliui buvo 1,9men.kai atsisake buteliuko
mums va 2 metukai jau, bet geriam ryta vakara skysta kosyte is buteliuko
Mes nuo 1,3 men visiskai atsisveikinom su tutuku ir buteliuku
mano 1.8 men.atsisake gerti is buteliuko pats
Mums 13 menesiu, bet geriam pienuka is buteliuko, arbatyte is gertuves ir diena mokomes gerti jau is stiklines
musu mergyte laai sunkiai mokosi is gertuves gerti o apie puoduka net nera kalbos aisku dar maza, o nuo keliu men jusu maziukai is gertuves geria?
Mums 1,5 metu, bet geria tik is buteliuko. O jau taip noretusi, kad gertu is puodelio
o pas mus atvirkštinė bėda, jei galima taip pavadinti
na dabar jau puiku, nes kur nenueitum tai ji kaip didelė su visais prie stalo sėdi, valgo pati, o ir geria iš puodelio Na bet manau kiekvienam ateina savas laikas.. juk jei per prievartą versit vaiką kažką daryt, tai jam tai vis labiau nepatiks..
Maniske ir buteliuko,ir tutuko atsisake vienu metu,kai jai buvo 1.3m
Mes buteliuko atsisakem, kai mums suejo vieneri, bet niekaip negalim papso atsisakyti. Vat cia beda turim
maniškis iš buteliuko labai sunkiai gerdavo tai nereikia ir atpratinti,kol mažesnis buvo iš šaukštelio girdydavau kai paaugo iš puodelio.
Mano berniukui dabar 1m 2 men, vis dar geria is buteliuko pienuka - viena karta pries miega. Visi bandymai pakeisti i puodeli buvo nesekmingi. Is puoduko geria tirstesnius gerimus - kefyra, jogurta. Su vandenuku apsilaisto, bet nepriestarauja ji gerti is puodelio. Bet tik ne pienuka
Misinuko atsisake budama 8 men
Su buteliuku atsisveikinom visai nesenai, nors maniskiui jau du metukai ir du menesiukai
Seniai nemačiau savo pačios užvestos temos...
Taigi mano kleckas butelio atsisakė būdamas kažkur pusantrų metukų. Viską geria iš puodelio. Bet iki šiol- jam dabar du metai ir trys mėnesiai- pieną geria tik iš puodelio su gertuve... (Tik čia jau,manau, ne poreikis, o įprotis, kurio neskubu atimt iš vaiko).
Dukrytei pusantrų metukų, bet mišinuką anksti ryte nubudus ir vakare priš miegelį lovytėj gulėdama vis dar geria iš buteliuko, dienos metu jo nenaudojam
Mes tai 10men.patys atsisakem MP,ir iskart pradejom gert is puoduko
jau senai,gal 1,2men ismoko gert is puoduko ,bet piena ryte ir vakare lovytej geria is bonkos
Visiskai neatsisakem, diena vandenuka ar arbatyte geriam is puodelio o vakare pienuli is bonkutes
Mes mišinuko nevalgom nuo 6 mėn., o dabar nusprendžiau, kad jau laikas atsisakyti buteliuko, nes mažoji pradėjo laikyti puodelį ir bandyti iš jo gerti. Kol kas pas mus puodukas su snapeliu, nes iš paprasto dar nemokam, beveik viską išpylam.
maniskis is buteliuko gerdavo tik misinuka. o arbata,vandeni nuo 6 men gerdavo is puodelio su snapeliu . buteliuko atsisake pats. tiesiog atsisake gerti misini sulaukes metuku ,o tuo paciu ir buteliuko
1.8m.puikiai geria iš puodelio,nakčiai naudoju buteliuką,prabudinėja atsigerti.
Diena geriam is puoduko su snapeliu,o nakty keliasi tai geria is buteliuko..
maniskis dar neatsisveikino su buteliuko,nes is puodelio su snapeliu traukt nemoka
mes buteliuko atsisakem nuo 1.2m, nors galejom is tikruju atsisakyt ir anksciau
sveikos mamos, mes pagal daugeli is cia jau didciai mums 3,8men , bet kadangi mano mazavalge tai matau, kad ji is puodelio zymiai maziau isgeria nei is buteliuko, tai vis dar duodu dazniausiai buteliuka, nors ir su puoduku draugaujam
Misinuko atsisake kazkur 8 men... Bet buteliuko, deja, tik pries kelias dienas....
Papildyta: QUOTE(Kam @ 2009 10 10, 00:20) sveikos mamos, mes pagal daugeli is cia jau didciai mums 3,8men , bet kadangi mano mazavalge tai matau, kad ji is puodelio zymiai maziau isgeria nei is buteliuko, tai vis dar duodu dazniausiai buteliuka, nors ir su puoduku draugaujam Tai jai cia ir pazaist ir atsigert gaunasi
mums buteliukas irgi dar reikalingas,bet diena jau po biski ir is puoduko geria lb noriai
QUOTE(Deville @ 2009 10 08, 01:29) Ko jūs pergyvenat Mano vyresnėlis mišinėlio jau nebeatsimenu, kada atsisakė, apie metus gal, bet iš buteliuko noriai gerdavo vandenuką, arbatas ir t.t.. ir visiškai buteliuko atsisakė 2.8mėn., o mažylis mišinėlį dar labai gardžiai geria prieš miegą ir pabudęs
Labai jau nori gert is buteliuko,
maniske atsisveiko tik 3 metu,nezinau kaip bus su maziuku
buteliuko atsisakeme 1,8 m kadangi jau mokejo gerti is paprasto puoduko, tiesiog viena diena paemiau ir ismeciau
mes jau senokai atsisakem buteliuko su soske, bet pienuka ryte ir vakare pries miegeli geriam is gertuves, mums 1m 11 men
su soskyte buteliuka seniai pamirsom,gerem misinuka iki metuku,atsisakem kai stomatitas uzpuole :(vargom bet va rezultatas,dabar mokam jau koki menesi su siaudeliu gert,tai geria viska
dar nori prieš miegą pagerti pienelio, tai ir neatiminėjam. dar net dviejų nėra, tai žiūrėsim kaip bus vėliau, gal nuo dviejų atpratinėsim.
Mumsx 1.1m ir mes dar geriam misinuka kol gersim misinuka tol naudosim buteliuka!
Mes prieš savaitę išmokom gerti iš buteliuko su snapeliu 1m5mėn ir mišinuką iš jo dabar geria
misinuka visada geriam dar is buteliuko, o siaip daugiau duodu gerti per siaudeli
Mes buteliuko atsisakem budamos 9meneseliu.Ne per kur misinuko negere
|