Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Agotuko istorija
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Gimdymo istorijos
Pages: 1, 2, 3
Agotukas
Kazkaip pagalvojau siandien, kad lygiai pries desimt metu buvau jauna , grazi ir nescia...
Taip jau isejo, kad nestuke buvau ne tik as , bet ir mano vyresnioji sesute. Gimdyti turejau rugpjucio gale, o stai kada jai tas dziaugsmas turi pasireiksti , buvo neaisku. Sese pagulde i ligonine, atseit pernesioja jau savaite, o as su baisuliniu pilvu ejau jos lankyti nail.gif Sedim mes abi koridoriuje, ziuriu slenka tokia visai suvargusi zmogysta, sienom pasiramstydama blink.gif Sesuo goss.gif zinai, jai pries pora dienu Cezari dare, o as hah.gif ale matai, kaip eina laugh.gif
Praejo savaitele, viena ryta pajutau, kad ko tai jaukiai silta lovoj pasidare g.gif Prakrapsciau savo melynas akeles, ajetus - vedybinis guolis pilnas kraujo! Buvo 5 val. ryto griebem pavyzdingai sudeta savo krepsiuka ir isdundejom i gimdymo namus. Priimamajam manes apziureti neskubejo, pirmiausiai apraudojo mano jaunyste, nes nors ir buvau pilnamete, bet be jokio spakliaus neatrodziau vyresne nei 15... Bet as gi gimdyti vaziavau ... negi tokia proga dazytis...
Mane liepe guldyti i patologini, o vyra issiunte namo. Persirengiau ir mane nuvede tiesiai i sesers palata ! Visos nestukes dar miegojo, o as tokia davolna kaip cainikelis, juk gimdyt atvaziavau nail.gif puoliau sese kalbint... Ji man - kaip, kas? O as - na nieko, gerai, tik jau kaip valgyt noriu blush2.gif Sesuo pasikuite spintelej ir istrauke pomidora, ne siaip koki pomidora, bet toki dyyyyydeli, koks puskilis, nemaziau. Sedziu, valgau, kojikem mataruoju ir kad prasidare durys, o pro jas daktaru kruva! Mano pomidoras tik po lova nusirito... I gimdykla ir STAIGIAI!!! sad.gif
Agotukas
Gimdykloj apraizge laidukais ir prakirpo vandenmaisi. Sesuo pranese vyrui, kad JAU! Jauna gydytoja aplinkui ciupinejosi ir klause, nu tai ko nereki, tau jau saremis! Cha, galvoju, koks dar saremis, juokas cia, kaip kokiu mmm skausmelis, as dar tikru saremiu palauksiu mirksiukas.gif I gimdykla vel igriuvo burys gydytoju, dar karta apziurejo baisiai vazna persona, kuri pareiske : operuojam sad.gif
Paciai keltis jau nebeleido. Iveze i operacine, kur prisoko jaunas anesteziologas: Tai kada valgei? As, saziningai beveik : vakar rolleyes.gif anesteziologas: aaa, tai gerai! O kada? As: Truputi pries dvylikta... Vakare... anesteziologas: Plaunam skrandi!!! scare.gif
Cia as nebeislaikau ir pradedu verkti cray.gif Del to , kad ta slangute, kuria kisa i burna slyksti angel_sadangel.gif kad vyro nera salia ( ji vel issiunte namo), kad negalesiu gimdyti pati ir isvis kas cia bus su tuo mano vaikiuku, kur ji atskyre nunes, pades, o vdrug sumaisys neduokdie cray.gif Galiausiai man uzdeda kauke ir viskas pasidaro nebesvarbu...
Staigiai pasidaro salta, lyg buciau paskendusi debesyse su Chosnau laugh.gif Bet cia tiesiog mane nukloja ir zadina slaugute. Ei, -iene!!! Ar girdi? Sunu turi! yahoo.gif Po kiek laiko i palata ieina kudikiu sesute: paziurekit i savo leliuka! Jis pramerkia viena aki wub.gif Atseit "o kokia mano mamka susivelusi guli ... Viskas gerai, mamyt victory.gif Vel uzmiegu.
Palatoje isgirstu bruzdesi. Cia susirinkes visas tuntas sesuciu gossip.gif Viena isidrasina, o ne Jusu tokia ir tokia yra sesuo? Dukra pagimde! thumbup.gif Geras! Ale gerai, kad ne sunu hah.gif
Po dvieju dienu slinkau tuo paciu koridoriumi, taip pat ramstydama sienas kaip ta zmogysta ph34r.gif
Na va, paporinau jau pusantro gimdymo nail.gif

Agotukas
Praejo daug daug metu. Sesuo pagimde antra, sikart - berniuka cool.gif Todel budama nestuke galejau megautis visos seimynos vien man rodomu demesiu. Artejo TA diena, kuria as truputi kitaip pasiskaiciavau nei gydytoja. Ji apziurejo mane penktadieni ryte ir paleido namo, su salyga , kad pirmadieni guluosi. Su vyru pasitarem ir nusprendem vaziuot i sodyba, saslyku pasikept ir siaip... Vyras turguj pripirko mesos visai savaitei. As islyginau skalbiniu kalna sulig Dzomolungma, uzmarinavau mesiuke, virtuve susitvarkiau, na, mastau, viska pasidariau, dar sunui vitaminus sugirdau ir ciuoziu liulia. Bepilant i sauksteli, man kazkas tik kliurkt blink.gif Prasideda! Po valandos mes jau gimdymo namuose. Priima kaip normalu pagyvenusi zmogu mirksiukas.gif Gydytoja apziuri, atsidarymas viso labo 2 cm ... Man skausmelis ateina ir sekmingai iseina, nieko blatno schmoll.gif Mes gimdykloj ant patogios sofkutes vieni, telika ziurim, vyras sokolada punta... Gydytoja po val. vel apziuri, atsidarymas 4 cm As issisiepus, jei cia ir toliau taip bus nail.gif Bet veliau skausmeliai darosi vis ikyresni, vyras ant sofkutes miega, as kojas susipakavus, kad tik jam netrukdyciau console.gif Paskui pasidaro pikta mad.gif Pala pala, tai gi gimdymas tai mano bash.gif Ateina gydytoja: pilnas atsidarymas! Ant stalo! Gimdykla staigiai prisipildo zmoniu, kazkas man apauna kojas ( tuo tarpu mastau, ar padai ne juodi, as juk i kaima ruosiausi blush-anim-cl.gif ) Toliau beveik nieko neatsimenu, tik tiek , kad skaudejo, kad girdejau labai ramu svelnu gydytojos balsa ir stengiausi daryti viska, kaip ji sako. Pamatau kaip gimsta mano mazute wub.gif pazvelgiu i vyra. Paskutini karta toki apsipatenkinusi regejau tik per vestuves laugh.gif Mane vel pamigdo, paziuret, ar viskas tikrai gerai... Kai atsipaipalioju, girdziu, kaip vyras visam svietui giriasi bis.gif Mano mazute guli ant kazkur ant spintukes ir knerkia wub.gif Ateina gydytoja ir paduoda man ja maitinti.
Galiausiai guledama laiminga palatoje pagalvojau: gimdyciau ir gimdyciau yahoo.gif
Agotukas
P.S. Atleiskit, kad issipleciau ax.gif Ale berasant tiek atsiminimu kilo blush2.gif Vis tik ne vienas gimdymas, o cieli du su puse ph34r.gif
rokute
Nu gi visai linksmi tie tavo du su pusę thumbup.gif
mjk
fainai papasakojai, sekmes augant!:)
Ramunita
tavo istorijas paskaicius ir gimdyt nebaisu smile.gif o ir moraliukas yra- atvykus i gimdymo namus geriau nevalgyt pomidoru tongue.gif
Christa
Kažko nedaskaičiau g.gif Tai kur ta puselė? Čia jau aš matyt žioplavota...Šeip ar taip fainiai buvo wub.gif
Burbulytis
mirksiukas.gif
QUOTE(Agotukas @ 2005 04 15, 22:31)
P.S. Atleiskit, kad issipleciau  ax.gif Ale berasant tiek atsiminimu kilo  blush2.gif  Vis tik ne vienas gimdymas, o cieli du su puse  ph34r.gif
*

Super linksma! Aukit saunus ir toliau! mirksiukas.gif
Agotukas
QUOTE(Christa @ 2005 04 16, 23:56)
Kažko nedaskaičiau  g.gif Tai kur ta puselė? Čia jau aš matyt žioplavota...Šeip ar taip fainiai buvo  wub.gif
*

Ta puse, tai sesers ax.gif Itariu, kad ir gimdyt ji pradejo del streso, kad as jau...
alex
Labai linksmi tie tavo"cieli du su puse" thumbup.gif
Eos
nu labai fainai papasakojai, neprailgo skaitymas 4u.gif
Lali
QUOTE(Agotukas @ 2005 04 15, 22:28)
Priima kaip normalu pagyvenusi zmogu  mirksiukas.gif 
*

smile.gif geras...
Auxelis
Agotuk, super user posted image
happy
Nu sakyciau visai neblogai arti 50 pasigimdyti antra lialiu,
o ar nebijojai tokiam amziui? blush2.gif
Agotukas
QUOTE(happy @ 2005 04 17, 19:42)
Nu sakyciau visai neblogai arti 50 pasigimdyti antra lialiu,
o ar nebijojai tokiam amziui? blush2.gif
*

Nu, kad ne schmoll.gif Galvoju ant sekancio jubiliejaus ir trecia susimeistraut nail.gif
ewita
Skaičiau ir šypsojausi vacation4.gif Agotuk, tu taip linksmai ir įdomiai papasakojai 4u.gif
Aushrinė
thumbup.gif thumbup.gif Šaunūs tie tavo "2 su puse"
Aushrinė
Labai šauni istorija thumbup.gif
Noa
Vienok, neblogai, Agotuk, jums gavosi - tau - berniukas ir mergaitė, sesei - mergaitė ir berniukas... Molodiec moteros smile.gif

Aš čia iš pavyyydo dry.gif
Agotukas
Nu jo rolleyes.gif Kai pagalvoju , tai po berno tokia cypdavatke auginti vienas malonumas wub.gif Jau vien trauzai su bitutem ko verti laugh.gif
Čili
nu jo,Agotukas kak vsegda - v svajom style biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif o kur gimdei? ax.gif
kendi
o asnir nezinojau, kad Agotukas puse rasytojos, nesustok, turi talenta thumbup.gif
Spring
thumbup.gif wub.gif
Racegirl
nu, Agotuk, super...
stiprybės tau, tokio amžiaus moterai, auginti fainulką Saulytę ir jau paūgėjusi snų thumbup.gif
Agotukas
QUOTE(Chilli @ 2005 04 19, 07:56)
nu jo,Agotukas kak vsegda - v svajom style biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif o kur gimdei?  ax.gif
*

Mazylyje ax.gif Ten mama mus gimde, anytele savo vaikus, sesuo abu, as savo abu, na ir dukryte, manau, tradicijos laikysis nail.gif

QUOTE(kendi @ 2005 04 19, 11:31)
o asnir nezinojau, kad Agotukas puse rasytojos, nesustok, turi talenta thumbup.gif
*

Kodel puse tongue.gif kartais ir Malukui pora puslapiu parasau nail.gif
Rusnėja
nu fainiai ten pas tave:))
Rusnėja
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sofia
Labai puiki istorija, puiki mamyte ir vaikeliai 4u.gif
SuperBaba
thumbup.gif neblogai
Jicky
Tikrai gražiai papasakota good.gif Ir išvis toks vaizdas, kad tau ten visai neskaudėjo schmoll.gif
Turėtų gerai nuteikt visas nėštukes tokia istorija thumbup.gif 4u.gif
Renadai
Puikios istorijos thumbup.gif .
Puiki pasakotoja thumbup.gif
gabi
Labai smagus pasakojimas! ir juokiaus ir vos neapsiverkiau smile.gif wub.gif
MyWay
user posted image
Na ir fainuolė Tu esi - super, o tavo gimdymai, kaip tikri neišgalvoti įvykiai, žodžiu ohohooooooooo thumbup.gif
Čėska
Linksmuole thumbup.gif Tokio pat lengvo ir tecio gimdymo tau 4u.gif
Agotukas
QUOTE(Čėska @ 2005 05 03, 21:53)
Linksmuole thumbup.gif Tokio pat lengvo ir tecio gimdymo tau 4u.gif
*

Aciu brunette.gif
Ugneo
thumbup.gif Šaunuolė!
nneringa
smagiai papasakojai thumbup.gif
antras tau malonesnis buvo g.gif o pirmas ir juokingas(mums) ir ne(tau) ax.gif
Vit.Ka
niu agotuk ir papasakojai gerai tongue.gif , tikriausiai turi rasytojos-jumoristes gyslele :Dskaitydama sedejau issisiepus iki ausu, net ir daba dar juokas ima....
Jo-ma-Jo
šaunuolė, labai smagiai supasakota 4u.gif
gal ir aš po daug daug metų galėsiu su tokiu jumoru papasakot kap sienas ramsčiau... g.gif
pikolina
Na ir sauniai viskas praejo, kad visoms taip 4u.gif ,lengvai
shiva1
labai grazi istorija biggrin.gif smagiai parasei biggrin.gif
Medona
labai linksmos gimdymo istorijos thumbup.gif , tik dabar uzejau paskaityti blush2.gif , nors vyko taip senai, bet labai pakele nuotaika thumbup.gif
Milduzhe
Puiki istorija 4u.gif

bet aš apie savo gimdymą taip linksmai nesugebėčiau papasakot schmoll.gif
Gitatuka
biggrin.gif thumbup.gif labai liuksiškas pasakojimas, ale ir ne bet koks o su puse biggrin.gif
aitė
nu, Agotuk, prikolnai labai skėlei savo gimdymo istorijas thumbup.gif Tikiuos, čia ne pabaiga, bus dar ką papasakot (pvz. apie trečiąjį) mirksiukas.gif
dandan
Labai fainos istorijos, o fainiausia tai kad gimdytum ir gimdytum thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Taip aiskiai viska atsimeni mirksiukas.gif Aukit dideli, sveiki, bukit laiminga seima 4u.gif
zefyras
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
superine istorija smile.gif
String
QUOTE(Agotukas @ 2005 04 15, 23:31)
P.S. Atleiskit, kad issipleciau  ax.gif Ale berasant tiek atsiminimu kilo  blush2.gif  Vis tik ne vienas gimdymas, o cieli du su puse  ph34r.gif
*

Oi Agotukai, ačiū tau be galo už tokią NUOSTABIĄ istoriją rolleyes.gif Papasakojai tikrą šedevrą, kažkaip užsiskaičiau apie tavuosius"du su puse", ir taip žvengiau (tik tyliai, nes mažylė už sienos miega 2.gif ), kad net ašaros riedėjo. Gal nesupyksi, kad prajuokinai mane, mano jumoro jausmas keistas, gal sakau čia tu labai rimtai, o aš viską taip juokais doh.gif tongue.gif laugh.gif rolleyes.gif
Dėkui dar kartą už geros nuotaiko dozę, labai reikėjo šįvakar...
Džiuga+
thumbup.gif labai patiko pasakojimai, sekmes augant toliau...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.