Agotukas
2005 04 15, 22:24
Kazkaip pagalvojau siandien, kad lygiai pries desimt metu buvau jauna , grazi ir nescia... Taip jau isejo, kad nestuke buvau ne tik as , bet ir mano vyresnioji sesute. Gimdyti turejau rugpjucio gale, o stai kada jai tas dziaugsmas turi pasireiksti , buvo neaisku. Sese pagulde i ligonine, atseit pernesioja jau savaite, o as su baisuliniu pilvu ejau jos lankyti  Sedim mes abi koridoriuje, ziuriu slenka tokia visai suvargusi zmogysta, sienom pasiramstydama  Sesuo  zinai, jai pries pora dienu Cezari dare, o as  ale matai, kaip eina Praejo savaitele, viena ryta pajutau, kad ko tai jaukiai silta lovoj pasidare  Prakrapsciau savo melynas akeles, ajetus - vedybinis guolis pilnas kraujo! Buvo 5 val. ryto griebem pavyzdingai sudeta savo krepsiuka ir isdundejom i gimdymo namus. Priimamajam manes apziureti neskubejo, pirmiausiai apraudojo mano jaunyste, nes nors ir buvau pilnamete, bet be jokio spakliaus neatrodziau vyresne nei 15... Bet as gi gimdyti vaziavau ... negi tokia proga dazytis... Mane liepe guldyti i patologini, o vyra issiunte namo. Persirengiau ir mane nuvede tiesiai i sesers palata ! Visos nestukes dar miegojo, o as tokia davolna kaip cainikelis, juk gimdyt atvaziavau  puoliau sese kalbint... Ji man - kaip, kas? O as - na nieko, gerai, tik jau kaip valgyt noriu  Sesuo pasikuite spintelej ir istrauke pomidora, ne siaip koki pomidora, bet toki dyyyyydeli, koks puskilis, nemaziau. Sedziu, valgau, kojikem mataruoju ir kad prasidare durys, o pro jas daktaru kruva! Mano pomidoras tik po lova nusirito... I gimdykla ir STAIGIAI!!!
Agotukas
2005 04 15, 22:26
Gimdykloj apraizge laidukais ir prakirpo vandenmaisi. Sesuo pranese vyrui, kad JAU! Jauna gydytoja aplinkui ciupinejosi ir klause, nu tai ko nereki, tau jau saremis! Cha, galvoju, koks dar saremis, juokas cia, kaip kokiu mmm skausmelis, as dar tikru saremiu palauksiu  I gimdykla vel igriuvo burys gydytoju, dar karta apziurejo baisiai vazna persona, kuri pareiske : operuojam Paciai keltis jau nebeleido. Iveze i operacine, kur prisoko jaunas anesteziologas: Tai kada valgei? As, saziningai beveik : vakar  anesteziologas: aaa, tai gerai! O kada? As: Truputi pries dvylikta... Vakare... anesteziologas: Plaunam skrandi!!! Cia as nebeislaikau ir pradedu verkti  Del to , kad ta slangute, kuria kisa i burna slyksti  kad vyro nera salia ( ji vel issiunte namo), kad negalesiu gimdyti pati ir isvis kas cia bus su tuo mano vaikiuku, kur ji atskyre nunes, pades, o vdrug sumaisys neduokdie  Galiausiai man uzdeda kauke ir viskas pasidaro nebesvarbu... Staigiai pasidaro salta, lyg buciau paskendusi debesyse su Chosnau  Bet cia tiesiog mane nukloja ir zadina slaugute. Ei, -iene!!! Ar girdi? Sunu turi!  Po kiek laiko i palata ieina kudikiu sesute: paziurekit i savo leliuka! Jis pramerkia viena aki  Atseit "o kokia mano mamka susivelusi guli ... Viskas gerai, mamyt  Vel uzmiegu. Palatoje isgirstu bruzdesi. Cia susirinkes visas tuntas sesuciu  Viena isidrasina, o ne Jusu tokia ir tokia yra sesuo? Dukra pagimde!  Geras! Ale gerai, kad ne sunu  Po dvieju dienu slinkau tuo paciu koridoriumi, taip pat ramstydama sienas kaip ta zmogysta Na va, paporinau jau pusantro gimdymo
Agotukas
2005 04 15, 22:28
Praejo daug daug metu. Sesuo pagimde antra, sikart - berniuka  Todel budama nestuke galejau megautis visos seimynos vien man rodomu demesiu. Artejo TA diena, kuria as truputi kitaip pasiskaiciavau nei gydytoja. Ji apziurejo mane penktadieni ryte ir paleido namo, su salyga , kad pirmadieni guluosi. Su vyru pasitarem ir nusprendem vaziuot i sodyba, saslyku pasikept ir siaip... Vyras turguj pripirko mesos visai savaitei. As islyginau skalbiniu kalna sulig Dzomolungma, uzmarinavau mesiuke, virtuve susitvarkiau, na, mastau, viska pasidariau, dar sunui vitaminus sugirdau ir ciuoziu liulia. Bepilant i sauksteli, man kazkas tik kliurkt  Prasideda! Po valandos mes jau gimdymo namuose. Priima kaip normalu pagyvenusi zmogu  Gydytoja apziuri, atsidarymas viso labo 2 cm ... Man skausmelis ateina ir sekmingai iseina, nieko blatno  Mes gimdykloj ant patogios sofkutes vieni, telika ziurim, vyras sokolada punta... Gydytoja po val. vel apziuri, atsidarymas 4 cm As issisiepus, jei cia ir toliau taip bus  Bet veliau skausmeliai darosi vis ikyresni, vyras ant sofkutes miega, as kojas susipakavus, kad tik jam netrukdyciau  Paskui pasidaro pikta  Pala pala, tai gi gimdymas tai mano  Ateina gydytoja: pilnas atsidarymas! Ant stalo! Gimdykla staigiai prisipildo zmoniu, kazkas man apauna kojas ( tuo tarpu mastau, ar padai ne juodi, as juk i kaima ruosiausi  ) Toliau beveik nieko neatsimenu, tik tiek , kad skaudejo, kad girdejau labai ramu svelnu gydytojos balsa ir stengiausi daryti viska, kaip ji sako. Pamatau kaip gimsta mano mazute  pazvelgiu i vyra. Paskutini karta toki apsipatenkinusi regejau tik per vestuves  Mane vel pamigdo, paziuret, ar viskas tikrai gerai... Kai atsipaipalioju, girdziu, kaip vyras visam svietui giriasi  Mano mazute guli ant kazkur ant spintukes ir knerkia  Ateina gydytoja ir paduoda man ja maitinti. Galiausiai guledama laiminga palatoje pagalvojau: gimdyciau ir gimdyciau
Agotukas
2005 04 15, 22:31
P.S. Atleiskit, kad issipleciau  Ale berasant tiek atsiminimu kilo  Vis tik ne vienas gimdymas, o cieli du su puse
Nu gi visai linksmi tie tavo du su pusę
fainai papasakojai, sekmes augant!:)
Ramunita
2005 04 16, 22:05
tavo istorijas paskaicius ir gimdyt nebaisu  o ir moraliukas yra- atvykus i gimdymo namus geriau nevalgyt pomidoru
Christa
2005 04 16, 22:56
Kažko nedaskaičiau  Tai kur ta puselė? Čia jau aš matyt žioplavota...Šeip ar taip fainiai buvo
Burbulytis
2005 04 17, 00:28
QUOTE(Agotukas @ 2005 04 15, 22:31) P.S. Atleiskit, kad issipleciau  Ale berasant tiek atsiminimu kilo  Vis tik ne vienas gimdymas, o cieli du su puse  Super linksma! Aukit saunus ir toliau!
Agotukas
2005 04 17, 08:16
QUOTE(Christa @ 2005 04 16, 23:56) Kažko nedaskaičiau  Tai kur ta puselė? Čia jau aš matyt žioplavota...Šeip ar taip fainiai buvo  Ta puse, tai sesers  Itariu, kad ir gimdyt ji pradejo del streso, kad as jau...
Labai linksmi tie tavo"cieli du su puse"
nu labai fainai papasakojai, neprailgo skaitymas
QUOTE(Agotukas @ 2005 04 15, 22:28) Priima kaip normalu pagyvenusi zmogu  geras...
Auxelis
2005 04 17, 18:28
Agotuk, super
Nu sakyciau visai neblogai arti 50 pasigimdyti antra lialiu, o ar nebijojai tokiam amziui?
Agotukas
2005 04 17, 22:06
QUOTE(happy @ 2005 04 17, 19:42) Nu sakyciau visai neblogai arti 50 pasigimdyti antra lialiu, o ar nebijojai tokiam amziui?  Nu, kad ne  Galvoju ant sekancio jubiliejaus ir trecia susimeistraut
Skaičiau ir šypsojausi  Agotuk, tu taip linksmai ir įdomiai papasakojai
Aushrinė
2005 04 18, 09:56
 Šaunūs tie tavo "2 su puse"
Aushrinė
2005 04 18, 11:36
Labai šauni istorija
Vienok, neblogai, Agotuk, jums gavosi - tau - berniukas ir mergaitė, sesei - mergaitė ir berniukas... Molodiec moteros  Aš čia iš pavyyydo
Agotukas
2005 04 18, 21:13
Nu jo  Kai pagalvoju , tai po berno tokia cypdavatke auginti vienas malonumas  Jau vien trauzai su bitutem ko verti
nu jo,Agotukas kak vsegda - v svajom style o kur gimdei?
o asnir nezinojau, kad Agotukas puse rasytojos, nesustok, turi talenta
Racegirl
2005 04 19, 18:10
nu, Agotuk, super... stiprybės tau, tokio amžiaus moterai, auginti fainulką Saulytę ir jau paūgėjusi snų
Agotukas
2005 04 20, 14:26
QUOTE(Chilli @ 2005 04 19, 07:56) nu jo,Agotukas kak vsegda - v svajom style o kur gimdei? Mazylyje  Ten mama mus gimde, anytele savo vaikus, sesuo abu, as savo abu, na ir dukryte, manau, tradicijos laikysis  QUOTE(kendi @ 2005 04 19, 11:31) o asnir nezinojau, kad Agotukas puse rasytojos, nesustok, turi talenta  Kodel puse  kartais ir Malukui pora puslapiu parasau
Rusnėja
2005 04 22, 11:29
nu fainiai ten pas tave:))
Rusnėja
2005 04 22, 11:32
Labai puiki istorija, puiki mamyte ir vaikeliai
SuperBaba
2005 04 23, 00:07
neblogai
Tikrai gražiai papasakota  Ir išvis toks vaizdas, kad tau ten visai neskaudėjo Turėtų gerai nuteikt visas nėštukes tokia istorija
Renadai
2005 05 01, 15:01
Puikios istorijos  . Puiki pasakotoja
Labai smagus pasakojimas! ir juokiaus ir vos neapsiverkiau
Na ir fainuolė Tu esi - super, o tavo gimdymai, kaip tikri neišgalvoti įvykiai, žodžiu ohohooooooooo
Linksmuole  Tokio pat lengvo ir tecio gimdymo tau
Agotukas
2005 05 05, 17:12
QUOTE(Čėska @ 2005 05 03, 21:53) Linksmuole  Tokio pat lengvo ir tecio gimdymo tau  Aciu
 Šaunuolė!
nneringa
2005 05 06, 19:55
smagiai papasakojai antras tau malonesnis buvo  o pirmas ir juokingas(mums) ir ne(tau)
niu agotuk ir papasakojai gerai  , tikriausiai turi rasytojos-jumoristes gyslele :Dskaitydama sedejau issisiepus iki ausu, net ir daba dar juokas ima....
Jo-ma-Jo
2005 05 11, 14:25
šaunuolė, labai smagiai supasakota gal ir aš po daug daug metų galėsiu su tokiu jumoru papasakot kap sienas ramsčiau...
pikolina
2005 05 18, 20:35
Na ir sauniai viskas praejo, kad visoms taip  ,lengvai
labai grazi istorija  smagiai parasei
labai linksmos gimdymo istorijos  , tik dabar uzejau paskaityti  , nors vyko taip senai, bet labai pakele nuotaika
Milduzhe
2005 06 22, 23:05
Puiki istorija bet aš apie savo gimdymą taip linksmai nesugebėčiau papasakot
Gitatuka
2005 07 01, 13:32
nu, Agotuk, prikolnai labai skėlei savo gimdymo istorijas  Tikiuos, čia ne pabaiga, bus dar ką papasakot (pvz. apie trečiąjį)
zefyras
2005 10 08, 21:55
QUOTE(Agotukas @ 2005 04 15, 23:31) P.S. Atleiskit, kad issipleciau  Ale berasant tiek atsiminimu kilo  Vis tik ne vienas gimdymas, o cieli du su puse  Oi Agotukai, ačiū tau be galo už tokią NUOSTABIĄ istoriją  Papasakojai tikrą šedevrą, kažkaip užsiskaičiau apie tavuosius"du su puse", ir taip žvengiau (tik tyliai, nes mažylė už sienos miega  ), kad net ašaros riedėjo. Gal nesupyksi, kad prajuokinai mane, mano jumoro jausmas keistas, gal sakau čia tu labai rimtai, o aš viską taip juokais Dėkui dar kartą už geros nuotaiko dozę, labai reikėjo šįvakar...
Džiuga+
2005 10 26, 13:51
 labai patiko pasakojimai, sekmes augant toliau...
|
|