Help - Search - Member List - Calendar
Full Version: Atmintis dingo
Supermamų klubas > Apie nėštumą ir gimdymą > Po gimdymo
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Malinka
Ar kam nors nukentėjo atmintis po gimdymo ir jei taip tai kaip pagerinot? Gėrėt vitaminus ar savaime atsistatė? Nes mano situacija pasibaisėtina alizee, dar bijau, kad dėl siaubingo išsiblaškymo ir užmaršumo nepakenkčiau vaikeliui. Na tai nereiškia, kad aš pamiršiu jį pamaitinti arba kur nors paliksiu, bet visgi maža kas. Tokia būsena manęs netenkina. Turbut mano 90metės močiutės atmintis geresne nei mano blink.gif .
mamaLina
Man irgi tas pats buvo. Bet turėjau laikyt univere baigiamuosius egzaminus ir smegenu mankšta viską sustatė į savo vėžias. Pagrindinė problema visvien yra ne prasta atmintis, o nesugebėjimas sisikaupti, nes visas mintis yra žmogiukas užgožęs. Bet žmogiukas auga ir atsiranda vis daugiau laiko ką paskaityt. Aš dar gerdavau memorex plius, nes tikrai jaučiau, kad visiškai "nudebilėjau". Bet prasideda darbas, mąstymas ir viskas labai staigiai sugrįžta...
Mona
Aš irgi tapau žiauriai išsiblaškius verysad.gif . Pastoviai ką nors ne taip padarau. Vyras juokiasi, kad protą padalinau į dvi dalis - sau ir dukrytei biggrin.gif . Kol kas nieko nedarau, nes tikiuosi, kad savaime viskas susitvarkys... O jeigu ne??? blink.gif
Ambro
user posted image aš irgi baisi užuomarša buvau pirmutiniais mėnesiais... VOs ne kasdien pamiršdavau svečiuose tai rankinuką, tai mobilkę kažkur nukišdavau. Ačiū dievui, šiuo metu jau viskas savo vėžiose user posted image
zarija
Man irgi "amnezijos" priepoliu pasitaiko, o ypac po antrojo vaikelio. As negeriau jiokiu vitaminu atminciai gerinti, bet tiesiog dariau atminties lavinimo pratimus.

Aciu Dievui, kad mokslai baigti, nes tikrai ne kas butu schmoll.gif
Limcamca
Oje, kiek nuotykiu ta tema galiu pripasakot: einu pirkti pieno, pareinu be pieno. Uzrakinu duris ir nueinu, raktai lieka duryse. Uzkaiciu mesa ir pamirstu. Ir taip toliau ir be krasto. Jei vyras bando paerzinti, tai as jam sakau: "as vaika gimdziau". Nedarau nieko, tiesiog tikiuosi, kad kada nors atsistatys. biggrin.gif
LiVo
oje čia ir mano problema pasidarius, ta problema oo truputį mažėja, ty atmintis gal po truputį gerėja, bet... seniau perskaitau 2-3 kartus ir galiu egzą laikyt, o dabar... nežinau, net kaip bus, o " kalt" nemoku, nes... anksčiau nereikėjo cry.gif
Vike
po gimdymo ir mano atmintis "sušlubavo", nebesu tokia imli kokia buvau prieš, gal tai narkozės pasėkmės g.gif o ir išsiblaškiusi labai tapau...
_Ryto_rasa_
Man problemos su atmintim buvo po antro gimdymo. Gimdymas buvo labai sunkus, tarpais prarasdavau sąmonę, tai aš galvoju, kad man nuo to ir prasidėjo problemos. Bet po kokių metų - pusantrų daugmaž viskas susitvarkė.
Ambro
QUOTE(Limcamca @ 2005 04 19, 13:51)
Oje, kiek nuotykiu ta tema galiu pripasakot: einu pirkti pieno, pareinu be pieno. Uzrakinu duris ir nueinu, raktai lieka duryse. Uzkaiciu mesa ir pamirstu. Ir taip toliau ir be krasto. Jei vyras bando paerzinti, tai as jam sakau: "as vaika gimdziau". Nedarau nieko, tiesiog tikiuosi, kad kada nors atsistatys.  biggrin.gif
*

Prisimenu, kad jau du kartus raktus palikau duryse. Kaimynai net beldėsi į duris, kad pasiimčiau blush2.gif
Malinka
Jo ,su tokia atmintim tai tikrai tapau pavojinga visuomenei, visus puodus sudeginau blink.gif, patovai lygintuvas lieka įjungtas unsure.gif . O dar ir bekalbėdama žodžius pamirštu doh.gif umn.gif , ar gali but geraiu?
remka
Čia laikinas reiškinys manau,buvo ir man atminties sutrikimų.....bet dabar lyg viskas normaliai tongue.gif biggrin.gif
Voverė
Pavydžiu, kad jum jau nekuriom atsistatė, o man dar ne cry.gif . O dar tie mokslai, o dar sugalvojau išmokt vairuot, tai taip sunkiai literatūra virškinasi, tiesiog kartais sunku suprast esmę cry.gif
Kaži ar atsistatys g.gif , šiaip manau man reikia gero poilsio VIENAI.
Dzimute
As irgi pastebejau, kad po gimdymo kazkaip suprastejo atmintis. Vis pamirsdavau ka nors padaryti, ka buvau numacius. Dabar jau siek tiek atsistate. Dziaugiuosi, kad nepamirsau deklaraciju pateikt doh.gif
mamasius
man seimos daktare sake kad tai narkozes pasekmes, sake kad po metu tures viskas atsistatyt, niu pagyvensim pamatysim smile.gif
IDA2
Aš esu ig gi baisiai nusiminusi, kad pasidariau tikra užmirštuole tongue.gif
Po pirmojo gimdymo taip nebuvo schmoll.gif . O dabar kaškoks košmaras. Kol nueinu iš vieno kambario į kitą, jau pamiršau ko aš ten ėjau doh.gif
Tikiuosi kad tai praeis g.gif
Velaura
Na tikrai ir man kazkas atsitiko po gimdymo cry.gif Dabar jau "puse velnio" palyginus su tuo kaip buvo iskarto po gimdymo , bet tokia kaip buvau turbut jau nebebusiu, nebesitikiu. Tikrai nebe tokia imli kokia buvau ir apskritai idomu tik vaikas ir niekas daugiau g.gif
O kai prisimenu kaip buvo pries koki pusmeti tai is viso: ko einu i parduotuve , be to pareinu, kiek kartu i soda be raktu vaziuota ir kiek puodu sudeginta tai tyliu doh.gif
dianna
man irgi kazkas su atmintim pasidare,anksciau ant vyro variau,kad lyg senis viska pamirsta,o dabar ir man tas pats.jau puse metu praejo,net vitaminai nepadeda.o gal tai tiesiog nuovargis? blush2.gif
dianna
QUOTE(ruzavi naguciai @ 2005 04 26, 08:59)
man seimos daktare sake kad tai narkozes pasekmes, sake kad po metu tures viskas atsistatyt, niu pagyvensim pamatysim smile.gif
*

tai ka man sakyti? gimdziau naturaliai be narkozes.tai kad manau ne nuo to priklauso schmoll.gif
Malinka
QUOTE(ruzavi naguciai @ 2005 04 26, 08:59)
*

Aš lygtai ir be narkozės gimdžiau, mirksiukas.gif bet atmintis tai žiauriai sušlubavo g.gif , bet jau ir neštumo metu buvau pastebėjusi , kad kažkas ne tap,o po gimdymo tai išvis pravalas doh.gif
nirmeda
QUOTE(Malinka @ 2005 04 20, 22:37)
Jo ,su tokia atmintim tai tikrai tapau pavojinga visuomenei, visus puodus sudeginau blink.gif, patovai lygintuvas lieka įjungtas unsure.gif . O dar ir bekalbėdama žodžius pamirštu doh.gif  umn.gif , ar gali but geraiu?
*

vava doh.gif atrodo kazka sakai sakai ir zodis uzstringa ir toks siutas ima , atrodo paprasto daikto pavadinima uzmirsti doh.gif
Indrijana
Ką tik perskaičiau kaip čia mamom su ta atmintim po gimdymo nutiko, pagalvojau kad man lyg ir nieko ir nuėjau įkitą temą, bet kai pabandžiau prisiminti kokioje temoje ką tik buvau, kokias kelias minutes niekaip negalėjau prisiminti ax.gif . Vadinasi ir man truputį ta atmintėlė sušlubavo g.gif
~unique~
Oj mergaites, ir mano atmintis kazkur isgaravo cry.gif rytais pabudus net neatsimenu, kad vaika nakti maitinau ir sakau vyrui, kad vaikas 6 val ismiegojo blink.gif nors is tikruju keliausi ir maitinau doh.gif labai noriu tiket, kad tai pogimdyvine komplikacija ir greitu laiku atmintis gris
Agnirena
O aš galvojau, kad čia tik man visai galvelė "Suminkštėjo". Gimdymas buvo komplikuotas, darytas epidiūras, tai po to dar reikėjo egzaminus laikyti. Patikėkit, atrodo skaitai skaitai ir vis vien niekaip neišmoksti.
Dabar po gimdymo praėjo jau du metai, bet vis dar užeina momentai (ypatingai kai esu pavargusi) kai būnu labai išsiblaškiusi. Tik džiaugiuosi, kad vaiko ar galvos kur nepalieku.
Editulia
O aš jau galvojau, kad man vienai čia taip. Atmintis prieš gimdymą tikrai buvo nebloga, na bet jau dabar doh.gif Kad tik greičiau ji atsistatytų, nes ir kalbant pamirštu elementarius žodžius, galvoji galvoji kol pasakai ax.gif
spyglinis
As jauciu, kad praejus menesiui net vairuot nesugebu normaliai, nes kazkoks issiblaskymas juodas...ir atmintis ir reakcija suletejo juodai cry.gif
inix
siaubas, o man dar sesija artėjo, baisiai sunku susikaupti, dabar jau geriau, bet ir laiko praėjo...
lilijal
Tai ir man panašiai. Aš vis tikiuosi, kad po 4 mėnesių grįžusi į darbą, atsistosiu į savo vežes. Apie puodus patylėsiu... Buvau ir kortelę ne vieną kartą bankomate palikusi..., ir išvažiavusi iš namų daug ką pamiršdavau... O vyrelis mano tai jau nieko nesako tik atsidūsta ir pasako "nesistebiu". doh.gif umn.gif frusty.gif

O dar prieš pora mėnesių teko valstybinius laikyti, bet tfu tfu tfu, išlaikiau, gal tik "kalt" daugiau reikėjo. biggrin.gif
ejeva
Ojojoj ir man ta pati bėda. doh.gif Paklausiu ko nors ir po kelių minučių vėl klausiu. Vyras vis sako, tai gi ką tik klausei. rolleyes.gif O aš "dūrą metu" - pasitikslint noriu. umn.gif
Lali
O gal cia tik nuo nuovargio Jums taip? As tai issiblaskiusi is prigimties, todle dar + nuovargis tai ir gaunasi, kad tapau didele uzuomarsa...
erika9
Aš maniau man vienai taip....Patikrinu 5 kartus ar durys užrakintos doh.gif Ir galų gale vistiek neprisimenu tongue.gif
Carevna
Nu va o as maniau, kad as tik siaip glusa pasidariau nuo pervargimo pasirodo ne man vienai cia taipnors turesiu priesvyra kuo pasiteisint o tai vakar reikejo nuimt pinigu is bankomato nuo vyro korteles tai uzblokavau kortele nes pina blogai suvedziau nors simtus kartu kortele naudojausi ir kuo puikiausiai ta nelaiminga pin zinojau dar pasirodo ir puse pirkiniu pamirsau nupirkt cry.gif
rencew
O, pasirido ne aš viena tokia buvau. Man atsistatė tik kažkur po pusės metų. Kai prisimenu dabar, tai juokas ima, o tada elementariausius dalykus užmiršdavau. Pvz. vyras skubėjo ir paprašė, kad jam iš spintos paduočiau striukę, nuėjau į kambarį, griebiau teliko pultą ir nešu- jis stovi ir nesupranta kam jam duodu doh.gif . Taigi net per kelias sekundes pamiršdavau kur einu ir kop einu. Kaip gerai, kad jau atgavau sveiką protą thumbup.gif
Birbiziukas
Na su tuo atminties "praradimu" tai yra taip, mano vyras kažkurią tai dieną per kažkurią rusų TV matė mokslininkų "atradimus" , kad atmintis pradeda šlubuoti, kai žmodus nedamiega unsure.gif tai manau čia taip ir mamkos mum bus g.gif po viso to seka išsiblaškymas ir nuovargis doh.gif taip, kad ilgokai dar grybausim be atminties laugh.gif

Oi... tai apie ką aš čia rašiau g.gif tongue.gif
Jersey
As ir vyro pastoviai klausiu to paties, o kai jis man pasako kad jau sito klausiau pries 2 min, tai paprasau jo pakartoti atsakyma, nes nebeprisimenu ka atsake doh.gif
Jis nieko pries, tik juokias is manes kad pabludus pasidariau 4u.gif
Vaira
Užuomarša ir aš po gimdymo pasidariau doh.gif
Jau tuoj bus metai, o padėtis nesikeičia g.gif
Atrodo, kad smegenėlis visiškai paliko mano galvelę umn.gif
anzu
Mano vyras jau nesistebi, kai jam sakau, paduok ta ana ir nepasakau elementariu daiktu pavadinimo. Tiesiog tuo metu as nepamenu, kaip jie vadinasi blink.gif Vyras tai vyras, bet draugai, giminaiciai tai kreivai pasiziuri i mano pauzes tongue.gif Jau per mano issiblaskima ir uzmarsuma ivairiausiu ir maloniu, ir nemaloniu situaciju yra buve. Kvailiausiai atrodziau, kai pirma kart su vaiku i poliklinika nuejau. Svarbiausia ne i vaiku, o i suaugusiu doh.gif Prie kabineto su naujagimiu tarp bobuciu kelias minutes pasedejau ir supratau, kad visiska gryba pjaunu. cool.gif Supratus negalejau juoko sutvardyt, tai vyras pareiske, kad ne tik issiblaskius esu, bet ir isprotejus bash.gif Dziaugiuosi, kad dabar jau grizta mano protelis i vieta blush2.gif Nors...Kai iseinu kur nors be vaiko, tai toks jausmas, kad visa galva ir lieka su mazyle fool.gif
LARISA 74
QUOTE(anzu @ 2005 11 17, 12:00)
Mano vyras jau nesistebi, kai jam sakau, paduok ta ana ir nepasakau elementariu daiktu pavadinimo. Tiesiog tuo metu as nepamenu, kaip jie vadinasi blink.gif Vyras tai vyras, bet draugai, giminaiciai tai kreivai pasiziuri i mano pauzes  tongue.gif Jau per mano issiblaskima ir uzmarsuma ivairiausiu ir maloniu, ir nemaloniu situaciju yra buve. Kvailiausiai atrodziau, kai pirma kart su vaiku i poliklinika nuejau. Svarbiausia ne i vaiku, o i suaugusiu doh.gif Prie kabineto su naujagimiu tarp bobuciu kelias minutes pasedejau ir supratau, kad visiska gryba pjaunu. cool.gif Supratus negalejau juoko sutvardyt, tai vyras pareiske, kad ne tik issiblaskius esu, bet ir isprotejus bash.gif Dziaugiuosi, kad dabar jau grizta mano protelis i vieta blush2.gif Nors...Kai iseinu kur nors be vaiko, tai toks jausmas, kad visa galva ir lieka su mazyle fool.gif
*

AŠ IRGI TOKIA BUVAU BET TIK 6 MĖNĖSIUS PO GYMDIMOIR ŽINAU KAD NUO NUOVARGIO IR NEDAMIĖGOJIMO cry.gif schmoll.gif IR DABAR IKI ŠIOL VISOS NAKTIĖS NEIŠMIĖGU NES MAŽOJĮ KELESI 3 KART O JAU 14 MENĖSIO JAI BUS ,DAR AŠ PRADĖJAU GERTI VITAMINUS SKIRTUS MAITINANČIOMS IR ATMINTIS TIKRAI PAGĖRĖJO ,LINKIU IR JUMS IŠBANDIT thumbup.gif wub.gif
Helxa
Oi mano atmintis irgi pablogejo,bet as po epiduro gal todel? sad.gif
viltuke
Pas mane su atmintim tai kuo toliau, tuo blogiau. Labiausia erzina, kai reikia eit i parduotuve, tada is galvos isgaruoja viskas ko as ten ejau. Tai prisiperku visokiu nereikalingu dalyku. Grizus namo, aisku prisimenu ko reikejo, tada siunciu vyra nupirkt. tongue.gif Reiks pradet rasytis rastelius
pincius
nu va,fu,o as maniau,kad viena tokia "gluse"esu...net vyrui siandie sakiau,kad nudurnejau,bet matau,kad cia visom
ArTutė
As irgi pasidariau labai issiblaskiusi! sad.gif Daznai ka nors pamirstu, tai dukrytei vitaminu duot, tai pati vitaminus isgert ir dar daug dag visko cry.gif ir nezinau ka daryti cry.gif
Adrianna
Mamytes,pabandykit MEMOR X pagerti,ten amino rugstys,kurios maitina smegenis!
Man tai tikrai labai padejo,nes jau galvojau,kad nukvakau...
aushrikita
Po kūdikio gimimo abu su tėčiu buvom išsiblaškę. Buvo, kad pas vienus gimines pamiršau telefoną, pas kitus - fotoaparatą... Juokavau, kad liksim trise - mažylis, mama ir tėtis, visa kita per užmaršumą ir išsiblaškymą išsimėtys.

Patiko man vieno pažįstamo mintis dėl išsiblaškymo - pati gamta taip sutvarkė, kad dėmėsys visu 100 proc. kūdikiui tektų...
kregzde
Po gimdymo buvo labai didelis užmaršumas, bet kažkur po trijų savaičių pradėjo gerėti thumbup.gif Nieko specialiai nedariau ax.gif
Keiti
Aš iki tiek buvau išsiblaškiusi, kad net šukas rasdavau šaldytuve blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Regis net neįsivaizduoju, kada jas ten įkišau, kam, kaip? Arba pagaudavau save, kad stoviu virtuvėje ir nebežinau, ko čia atėjau smile.gif Bet gi kaip bus kitaip, kai mažiukė po keturias paras visai neleisdavo miegoti, dabar jau viskas susitvarkė smile.gif
Saulutė V.
Mano vaikui jau 2 mėn,o atmintis dar šlubuoja.Manau kaltas nuovargis.Pamirštu ar daviau vitaminą D, ko atėjau pirkti į parduotuvę,su kuo susitariau susitikti...Gerai,kad mokslai baigti.
Leilla
na mano po siai dienai is po pirmo vaikelio atmintis slubuoja, pvz pries savaite mokejau netu mokescius, o snd vel einu i banko kortele ir ruosiuos moket, poto staiga prisimenu kad esu apmokejusi. Kazkada sakydavau vyrui kad jam reik BILOBIL pagerti, bet matyt paciai reik jau blush-anim-cl.gif
linmauric
na ir man sušlubavo atmintis, kartais net draugės vardas užstrigo ir negalėjau atsiminti kokias 2d. blush2.gif doh.gif doh.gif
v*i*j*a
O aš maniau,kad čia tik man amnezija po gimdymo doh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.