Gegužės 1 d. nusiperku vaistinėj testuką, nes nuojauta kužda, kad manyje jau plaka 2 širdutės. .. Pasidarau ir negaliu patikėti - teigiamas! Iš laimės nuskrendu į miegamąjį ir keliu vyrą - aš laukiuosi! Abu negalime patikėti.
Su pavydu žiūrėdavau į nėščias moteris. Man būdavo tai gražu... O dabar aš pati nėščia. Aš būsiu mama
Greitai prabėgo tie laukimo mėnesiai. 8 mėn. gydytojas patvirtina, kad turėsim mergytę. Gaunu nuostabią echo nuotraukytę, kur mano mažylė čiulpia pirštuką. Kokia gražuolytė, kokia mažulytė! Kas vakarą į ją žiūrėjau... Net apsiverkdavau, kaip norėjau ją greičiau pamatyti... Terminas buvo sausio 6 d.
Laimingai atšventėm Naujus Metus ir laukėm gimdymo. Ech, kokios ilgos man buvo tos dienos! Kiekvieną dieną galvojau, kad jau šiandien, jau... truputį suskausta - matyt jau sąrėmis.. Pamaudžia pilvą -imu skaičiuoti, kas kiek laiko.. Deja, skausmas nesikartoja... O aš taip laukiu! Viskas seniai sukrauta, paruošta, leliuko rūbeliai išlyginti, sudėti, 10 kartų patikrinti...
Šeštadienio vakare jaučiuosi ypač pavargus. Ryt jau terminas. O aš jau pavargau laukti...
Lygiai 12 val. nakties. Keliu vyrą. Sakau, kelkis, važiuosim gimdyt. Jis šoka iš lovos, apkabina ir sako tu tik nesinervuok, o pats dreba iš jaudulio
Pakeliui į ligoninę jau burbu , kad taip nekratytų, nors jis kiekvieną šulinėlį aplenkia...
Nuvažiuojam į GN, ten viską surašo, duoda gražiuosius marškinius ir palydi į 1 gimdymo palatą. Apžiūriu ant sienų kabančias nuotraukas su kūdikėliais, jos įkvėpė stiprybės sunkiausiu momentu. Svarstyklės naujagimiui, šildymo lempa.. Dieve, jau šiandien ir aš turėsiu savo leliuką, jau tuoju aš pamatysiu savo sparduliukę!
Einu pas gydytoją, nuleidžia likusius vandenis. Prašau epidūro, bet gydytojas pareikškia, kad šauktšai jau po pietų. Šakutės irgi... Pusė kelio jau nueita. Atsidarymas 5-6 cm. Su kiekviena valanda sąrėmiai vis dažnėja ir stiprėja. Iš pradžių dar juokavau, kalbėjau, apžiūrėjau įrangą, nuotraukas. Po to jau niekas nerūpėjo.
6 val. ryto. Man jau juokas nebeima. Kiekvieną kartą atėjus akušerei, klausiu, kada jau gimdysiu, nes nebegaliu. Ji man liepia vaikščiot ir neleidžia stumt, o man taip norisi... Paguldo į lovą pamatuot tonusiukų, aš jau maldauju man suleist ko nors ar užmigdyt ar ką tik nori daryt, nes jau nebegaliu. Bet kenčiu. Akušerė dar patikrina kaklelį sąrėmio metu. Velniškai skauda! Ir dar neleidžia gimdyt, neleidžia stumt
Vėl ateina akušerė. Man velniškai norisi stumti. Noriu gimdyti, bet ji neleidžia
Po pirmo sąrėmio jau galiu paliesti kūdikio galvutę, bet man baisu, nenoriu.. Tik nuo tos minties įgaunu antrą kvėpavimą. Stipriai spaudžiu lovos turėklą Antras sąrėmis... ir kažkas taip lengvai pliumpt
Po kelių sekundžių išgirstu savo mažylės riksmą ..
Vėliau vyras parodė įlenktą vestuvinį žiedą vis tik ten buvo ne lovos turėklas, o jo ranka
Tapti mama tikrai nepakartojamas jausmas
Ačiū tau, mano saulyte, kad leidai man pajusti, ką reiškia tapti motina ir ačiū vyrui, kad visada buvo šalia